Μετάβαση σε περιεχόμενο

Το εξπρές του βυζονυχτίου νο 38- η ώρα της μπεμπούλας

Recommended Posts

συμπεθεραααααααααααααααα ναι θελει κουρεμα ο μικρος!!

αλλα ποιος θα κατσει να τον κυνηγαει για να τον κουρεψει?? :lol::lol::lol::lol::lol:

κανει σα δαιμονισμενος ετσι κ του ακουμπησει καποιος το κεφαλι πλεον!!

εμεις δεν ειμαστε καλεσμενοι στο παρτυ???????? ουαααααα

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

• Απαντήσεις 984
  • Created
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Πρωτη φορα μου συμβαινει αυτο...Εφαγα μιση πιτσακ δεν μπορω να αναπνευσω....Πρεπει να πιω σοδα επειγοντως.....

Θουλη αποφασισε ρε!!!! :D:D:D Δεν το εχω ακριβως κανονισμενο..Ειπαμε πως ισως βρεθουμε...Θα την επαιρνα τηλ κ θα κανονιζαμε...τωρα που δεν την βρηκα....?

Λενακι μου το πρωι θα πρεπει να φυγω απ'το σπιτι λογω γυναικας που μου καθαριζει οποτε δεν μπορω ΚΑΙ απογευμα να ειμαι στους δρομους....

αφρο καλε ειναι 2200 ειες? :o εμενα ηταν 1700 ;);););););) 7

κ ειχα παρει 9 κιλα

κ στις 34 βδομαδες ηταν 2500

μιτσακι εδω οι τιμες λενε

75γ γλυκοζης

0 λεπτα <110

30 <200

60 <200

90<200

120<140

στο θοδωρη στη 31 ηταν 1850 κ στη 34 2400

ευχαριστω..καλε ναι γιγαντας..να δεις πως το κοιταω οταν το θηλαζω το μικρο κ μετα το μεγαλο

καζανοκεφαλος :lol::lol::lol::lol::lol:

αχ θελω κ γω παιδοτποτο...λες?πφφφφφφφφ

δε ερχεστε κατα δω μερια? :oops:

αν εχει καλο καιρο παμε στη βενι εκει κοντα?στη ερτ 3? :oops::oops:

εκστασηηηηηηηηηηηη

κριμα!!!! :(

νατασουλα ιουλια κ λοιπα παρτυ ανιμαλ του μαμμυ

θα ερθετε στον παιδοτοπο????

θου εχει εκει κοντα παιδοτοπο??

αν εχει παμε

δεν εχω προβλημα! αλλα οχι σε καφετερια, ο αναστασης δεν καθεται με την καμια!

ρε στη ερτ 3 μπορουν κ να τρεξουν..εχεις παει?δε ειναι καφετερια..αναψυκτηριο

παιδοτοπο εδω εχει στο κομσος το μεγαλο..εξω απο το κοσμος

να αναφερω ποιες δε σχολιαζουν? :oops:

μαρια ιωαννα,σαυρογιωτα αφρο κ μπεμπουλης :oops::oops::oops:

ευχαριστω πολυ θουλι .

απο αυριο δεν θα ποσταρω ολη μερα και θα σημειωνω σε ενα χαρτι τι θελω να πω και να σχολιασω ολη μερα για να κανω ενα κατεβατο το βραδυ ....μηπως ετσι φανει ποτε γραφω και τι λεω .

καληνυχτα .

Υποφερω λεμεεεεεεε!!!!!!!!!

Ε...δεν ντρεπεστε ρε λιγο????θα βρεθειτε παλι??????

Αααααα θου θα ερθω ρε συ!Κια θα παρουμε κ την Νατασα!!!!!!!Να σκασουν αυτες!!! :lol:

Απο περιεργια ειδα την καρτελα της Αννυ...Στις 32βδ ηταν 1980γρ...Γεννηθηκε 3780γρ...

Ελα βρε Αφρο...Μην παρεξηγεις!

καλησπερα!!

φτιαχνω ψωμακι και κουλουρια!!!! αντε να δουμε..τα ζημωσαμε με τον μικρο και ειχε μια χαρα!!!!!! :lol::lol::lol::lol::lol: και μετα δε τα αφηνε :?:? και δεν εβγαζε το χερι πα οτο ζυμαρι :?:?:? και μετα μαλωσαμε :(:(:lol::lol::lol::lol::lol: εκανε με ζυμες το χαλακ ιτης κουζινας, τα ρουχα του και τα μαλια... :?:? του αρεσε ομως!! :D:D

αφροδιτη μεγαλο το νινι!!!!!! :):):)

γωγω τιποτα ακομα καλε?? το τρενακι τελειωνει!!!! :P:P:P:P

εμενα ο κωστας κανει δουλεεις δεν μποορω να πω αλλα μονο οταν θελει και οταν πρεπει..

την κυριακη ελεγε ομικρος σκουπα σκουπα..λεω πανε στον μπαμπα και πες..

εεεε τον επρηξε ο μικρος αλλα κσουπα δεν εβαλε..εβαλα εγω :evil::evil:

μαρθα τα ζουζουνια τελεια!!! μια χαρα με την πιπιλα μην σκεφτεσαι το μετα απο 1 χρονο..απολαυσε το τωρα!! :D:D:D:D:D:D:D:D:D:lol::lol::lol::lol::lol::lol:

σε ματιαξα αναστασια..οτι τρως και παρ'ολα αυτα εισαι ετσι αδυνατη :evil::evil::lol::lol::lol:

καλ ρε γαιδουρες!!!! τι δουλεμα εφαγα?????????????? :evil::evil::evil::evil::evil::evil::evil:

ειμαι λιγο τσουπωτη δηλ.???? μου βγηκε και το ονομα οτι τρωω?? ολες τρωγανε δεν τις ειδατε?????? :evil::evil::evil::evil::evil::evil::evil::evil::evil::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol:

αργυρωωωωωωωωωωω στην φυλαω κακομοιρα μου!!!! :lol::lol::lol::lol::lol::lol:

αντε θα ερθει καμια αυριο?? εμεις θα παμε σιγουρα!! :D:D:D

ααα τωρα ειδα..

βρε μαρθα εγω δεν θελω να μπορουν να τρεξουν γιατι θα τρεχω και εγω!! :lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol:

ευχαριστω πολυ θουλι .

απο αυριο δεν θα ποσταρω ολη μερα και θα σημειωνω σε ενα χαρτι τι θελω να πω και να σχολιασω ολη μερα για να κανω ενα κατεβατο το βραδυ ....μηπως ετσι φανει ποτε γραφω και τι λεω .

καληνυχτα .

:-w:-w[-([-([-([-([-([-([-(

Αφροδίτη άκου θα μιλάμε μόνες μας εμείς σε άλλο θρεντ

και θα λέει η κάθε μια τα δικά της χωρίς να σχολιάζουμε τίποτα 8-)8-)

ρε αφρο..δε ειπα κατι κακο.. :cry::cry::cry::cry:

οκ συγνωμη που ειπα κατι που πιστευω πως ισχυει..

τεσπα με χαλαστηκα..

σορυ κ παλι για ολες..

ρε μαρια κ συ περεξηγηθηκες?πλακα με κανετε?

δε ξανα λεω τιποτα..θα λεω μονο τα καλα..αυτα θελετε να ακουτε..οκ..

αη μαρή

λες να παρεξηγήθηκα??

μα τόοοοοοοσο καιρό που με διαβάζεις κατάλαβες να παρεξηγιέμαι από τέτοια?? :lol:

και μη βγαίνετε θέλω παρέα :D

εγω παντως δεν προλαβαινω να σχολιασω γιατι μπαινω αραια και εχετε γραψει τοοοοοοσα

που για σχολιασω πρεπει να γραφω για μερες ;););)

δεν παρεξηγουμαι ετσι και αλλιως πολλες φορες εχω γραψει κατι και εχω περασει στο ντουκου :(

χωρις καποια να μου απαντησει :(

σε σημειο να νιωθω οτι δεν ειμαι αρεστη στο τρενακι....

Θουλίτσα μου άλλωστε το είπα πρώτη καλέ για τον εαυτό μου το ξέρω ότι δε σχολιάζω

όπως επίσης έχω καταλάβει εδώ και πολύυυυ καιρό ότι κάποιες θα ενοχλεί που δεν σχολιάζω συχνά

αλλά όλες είμαστε διαφορετικές έτσι δεν είναι??? δεν ξέρουμε τώρα εδώ η καθεμια μας τι "καπνό φουμάρει η καθεμία" και τι περιμένουμε να διαβάσουμε από την καθεμιά ??

Είπαμε ο καθε άνθρωπος εκφράζεται διαφορετικά και γράφει αλλιώς...

Ξέρεις πόσες φορές πήγα να σχολιάσω για κάποια και δεν ήξερα τι να γράψω?? :shock:

εγώ πχ σας πρήζω πιο πολύ για βλακείες :lol::lol::lol::lol:

ρε μην κανετε ετσιιιι!!!!!!

καποιοι σχολιαζουνε λιγοτερο καποιοι περισσοτερο..καποιοι περνανε απαρατηρητοι καποιες φορες αλλες φορες αλλοι περνανε στο ντουκου...

εγω πεταγομαι και λεω καλησπερα καλημερα και δεν παιρνω παντα απαντηση..οπως και πριν...

ε τι να κανουμε τωρα..δεν μπορω να ειμαι ολη μερα μεσα και οταν μπαινω μπαινω σφηνα..

καλη καρδια βρε!!! εχουμε πιο σοβαρα πραγματα να χαλιομαστε αντεεεεεεε :D

βρε δε λεω οτι ειναι κακο ηκαλο..αν ειναι δυνατον

απλα το ανεφερα..κ βγηκα κ κακια :cry::cry::cry::cry:

τι να πω..δε εχω απαιτησει απο καμια να με σχολιαζει..τελος..πλεον θα λεω τα δικα μου..μη με σχολιασει ομως κανεις..τον εφαγα

Καταλαβατε που ηταν η σνοου???Γκομενιζε!!!! :lol::lol::lol: Γμτ δε σου ειπα να περιμενεις κ μενα???Μονοφαγού!!!!!!! :P:lol::lol: (τι εχεις κοριτσαρα μου?μην ξεχνας τον "ψυχολογο" σου)

:lol:

Ε όχι και γκομένιζα! Στο σπίτι μου πήγαινα η γυναίκα - στον άντρα μου και στο παιδί μου! Είμαι αθώα O:-):lol: Τι ωραίος που ήταν όμως :ymdaydream:

Ψυχολόγε μου δεν είμαι καλά, θα μου βρεις τι έχω? :?

Καλά...500 γρ η ΆννΥ ( ;) ) :D Πώς? Κρυφοτρώει όταν κοιμάσαι? :P

Θούλη τέλεια η φωτο στο αβαταρ σου :x Αδερφάκια μου γλυκά :x

Μην τρελαίνεσαι με την πιπίλα ρε συ. Δε βλέπεις το δικό μου το χάλι?

Γεια σου Μαρίαααα!

Μπεμπού σε όλες έχει τύχει να πούμε κάτι και να περάσει στο ντούκου.

Κι εσύ ας πούμε εμένα δε μου έχεις μιλήσει ποτέ. Μου κρατάς μούτρα από τότε που είχα μπει στο καταρέω? :P

[

Γεια σου Μαρίαααα!

Γειαα??? έτσι σκέτο ένα γειααα?? μετά από όσα περάσαμε μεταξύ μας

που πετάς ένα γεια?? [-(

τι μου θύμισες τώρα

έναν Δανό που είχα γνωρίσει την Κρήτη (μια βραδυα κράτησε η γνωριμία μας) 8-)

έτσι ξανθός και γαλανομάτης ήταν και αυτός

κι έναν Σουηδό που είχα γνωρίσει στη Σκιάθο 8-) πολύ καλό παιδί κι αυτός

κι αυτός ξανθός και mr Blue Eyes

αλλά με Νορβηγό δεν θυμάμαι ποτέ να συναναστράφηκα ιδιαίτερα :-?

μου ξέφυγε

λενα υπομονη ρε με την πιπιλα!!! μηπως το πηγες λιγ οαποτομα???

γιωταααααα τι κανεις??????? η πιπιλα η μικροτερη δεν κανε ιξερω και εγω!!

καλε λενακι26 τι μωρο ειναι αυτο???μαναρι μου ειναι φουσκακι!!!! :D:D:D τελειο!!!! :D:D:D

λεναααα για πες..που θες??

να το κανουμε σπιτι να ερθει και η φρεσκοδευτερμανα μας???

μαργαιτα εκανα τα ψωμιακ αι κουλουρια θεσαλονικης..καλε τελεια ειναι!!!! :D:D:D:D:D:D:D

αληθεια!!!!! :D:D:D

μαρια :lol::lol::lol::lol:

:twisted::twisted::twisted: ΔΕΝ ΤΟ ΠΙΣΤΕΥΩ ΔΕΝ ΤΟ ΠΙΣΤΕΥΩ ΔΕΝ ΤΟ ΠΙΣΤΕΥΩΩΩΩΩ!!!!! :twisted::twisted::twisted::twisted::twisted::twisted::twisted::twisted::twisted::twisted:

Τα έχασα όλα!!!!!! Τι στο διαολο πάτησα και με πήγε πίσω στις σελίδες, ουτε κοπυ δεν πρόλαβα να κάνω!!!! :twisted::twisted::twisted::twisted::twisted:

Μωρή Αναστασί την ωρα που σου έγραφα για το κομμωτήριο την έπαθα τη ζημια!!! :twisted::twisted::twisted:

Και ειχα γραψει τόσα πολλά... :twisted::twisted::twisted::twisted::twisted: Αι σιχτηρ!! Τα έχω πάρει τώρα!

Εγραφα οτι θα τσουρομαδησω τις σκατιάρες που παρεξηγηθηκαν, ξέρουν ποιες είναι αυτές, οτι δεν μου ήρθε ακόμα η περιοδος, οτι η βενη ειναι Θεα και οτι τη ζηλευουν, οτι Λενα δεν είδα ακομα τις φωτος, οτι Λαμπρινη και γω τις ιδιες σκεψεις κάνω, αλλά η ιστορία θα δείξει τι σκατά κάνω τελικα, οτι μ' αρεσει η φωτο της Θου, χαιρετουσα τη Φραν και την προσκαλούσα στο πάρτυ της Γωγους, στη Γωγού :lol: έλεγα να τον παρακολουθεί τωρα τον αντρα της μην περασει στην αντικατασκοπεία και μας χωρίσουν οι άντρες μας ομαδικώς, στη Λουκία :mrgreen: οτι απο τοτε που ανακαλυψε το εντερ δε χανω λεξη της ενω πριν, ε ολο και κάαααατι μου διέφευγε :oops::oops::oops: και πολλά πολλά άλλα :twisted::twisted::twisted::twisted:

Αναστασί στην κομμωτρια πήγα για δοκιμη νυφικού χτενίσματος και μακιγιάζ. Κατέληξα σε ενα στυλ το οποίο θα το βρω και θα σας το επισυνάψω. Θα πατήσω ένα κουρεματάκι και μια ανταύγεια πριν το γάμο να φωτιστώ η γυναίκα.

Δε θυμάμαι τι άλλα έγραφα!!! :twisted::twisted::twisted::twisted:

Εκατσα επιτελους η μανα! Τι κανετε? Ποση ωρα τον εχω ανοιχτο και δεν μπορω να γραψω!

Σας θαυμασα ολες στις φωτο της Λενας απο το παρτυ! Καλα για τα μικρα σας δεν εχω λογια! Το καθενα εχει την δικια του ομορφια και χαρη!

Και εγω θελω συχνοτερα να σχολειαζω για ολες αλλα δυστυχως με τον λιγο χρονο που εχω και το αλτσχαιμερ που εκανε την εμφανιση του μετα την 2 γεννα μου ειναι αδυνατο. Γιαυτο σχολειαζω παντα οτι θυμαμαι. Και βεβαια δεν εχω την απαιτηση να σχολειαζουν παντα αυτα που λεω(ουτος η αλλως βλακειες λεω συνηθος) :lol::lol::lol: Και εγω νιωθω πως πολλες φορες περναω απαρατηρητη αλλα αταλαβαινω τον λογο και ολα οκ. :)

Βενετια ευχαριστω!!! Ειδες μαγουλαρες ε!! Στις φωτο φαινοντε πιο φουσκωτα ενω δεν ειναι τοσο. Καλα ο δικος σου εχει ενα βλεμμα απαπαπα..φωτια και λαβρα! :D Και εσυ εισαι τοσο γλυκια μανουλα! :)

Ιουλια εχεις τοσο γλυκο προσωπακι! Και οχι δεν εισαι καθολου τσουπωτη! Που το ειδες καλε?

Θου εγω θα σε σχολειαζω και λεγε οτι θες εσυ :P Τελεια η φωτο με τα μικρα! Πως ειναι το χερακι του Ντοντου?

Λαλα τι σκεψεις ειναι αυτες? Ακου εκει δεν εισαι καλη μανα! Η καθε μια κανει το καλυτερο για το παιδακι της!

Λενα φοβερες οι φωτο στο φεις! Υπομονη με την πιπιλα, που θα παει θα την ξεχασει.Σε τετοια φαση δεν θελει πισωγυρισματα.

Αφρο μια χαρα ειναι το νινι!! Αχ ειδες 3D φατσουλα και μοιαζει στον Μανωλακι? Τι καλα! :)

Αναστασια ζηλεψα και μολις εβγαλα και εγω την δικη μου πιτσα απο τον φουρνο! :D

Σας καληνυχτιζω να φαω! φιλια σε ολες!

Guest
Η συζήτηση έκλεισε, δεν μπορούν να γίνουν νέες απαντήσεις

• Απαντήσεις

• Μα για αυτό το είπα! Επειδή ακριβώς έχεις πάρει και εσύ εξωτερική μαία.. ειλικρινά νοιωθω ότι θα πήγαινα σα πρόβατο στη σφαγή χωρίς αυτές... Πωπω 38η!!! Εντάξει καλά είσαι και εσύ..!! 🤣🤣🤣🤣 Άρα φεεεεεεέτα...!! Έχω χρόνο ακόμα!!! 😝🤣🤣🤣 Τουλάχιστον πήρες βαλίτσα.. εγώ τώρα πήρα τραπεζαρία και φωτιστικά οροφής για το σαλόνι.. ακολουθεί το στεγνωτηριο και ο αφυγραντήρας εντός της εβδομάδας 🤣🤣🤣 κοσμαρα σου λέω!! Μόνο καρότσι, λίκνο και μερικά ρουχαλακια έχουμε πάρει.. 🙄 εντάξει μας έχουν δώσει και πολλά βέβαια.. το λίκνο που έχεις δε βγαίνει το ύφασμα να μπει πλυντήριο;
    • Κ εμένα η μαία με έχει βοηθήσει! Μου έκαναν τόσο καλό τα μαθήματα...  Εγώ περιμένω τη βαλίτσα τη Δευτέρα να μου έρθει,  οπότε θα αρχίσω να ετοιμάζω 🤣 Ααα καλά... το λίκνο το έχω στη μάνα μου κ πρέπει να το πάρω για καθάρισμα 😂😂😂  Μπαίνω 38η την Τετάρτη εεεε 
    • ❤️❤️❤️❤️❤️ Σ' ευχαριστώ κοριτσάκι μου!! Αμήν να πάνε όλα κατ'ευχήν..!! 🤞🤞🤞 Εδώ θα είμαστε!  Και ευτυχώς που λες ότι δεν έχεις ετοιμάσει ούτε εσύ βαλίτσα γιατί νοιωθω κοσμαρα.... Τίποτα δεν έχω κάνει.. πλησιάζει ο καιρός και δεν λέω να το χωνέψω..😅 τώρα σκέψου πήραμε το λίκνο..😳
    • Τα μαθήματα με τις ανεξάρτητες μαίες που θα έχουμε και δίπλα μας σε αυτό το ταξίδι κοριτσάκι μου... Σου δίνουν άλλον αέρα, μεγάλη αυτοπεποίθηση και πίστη στον εαυτό σου και το σώμα σου ότι θα τα καταφέρεις.. και φυσικά η σωστή ενημέρωση πάντα είναι δύναμη..!! Δύσκολα θα δεχτείς bs όταν είσαι σωστά ενημερωμένος και όταν θα έχεις στο πλευρό σου ανθρώπους που ξέρουν να σε βοηθήσουν σε αυτό που εσύ θέλεις με ασφάλεια! 
    • Τέλεια θα τα πας ! Είσαι έτοιμη!!!!  Ακριβώς αυτό θέλει! Συχνούς θηλασμους και μαραθωνιους στις ημέρες ανάπτυξης 🥰 
  • Νέες συζητήσεις

• Προσθήκη...