Μετάβαση σε περιεχόμενο

Recommended Posts

• Απαντήσεις 74
  • Created
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοσίευση

Κορίτσια, σας ευχαριστώ πολύ!

Το φιλοσόφησα λίγο και σκέφτηκα ότι αν αγχώνομαι και φρικάρω δεν καταφέρνω και τίποτα. Ό,τι είναι να γίνει θα γίνει έτσι κι αλλιώς!

Μακάρι αυτή τη φορά να πάνε όλα καλά!!!

Δημοσίευση

Μόλις τώρα είδα την ανακοίνωσή σου και ειλικρινά χάρηκα τόοοοοοοοοσο πολύ!!!!!!

Σου εύχομαι τα καλύτερα...μια τελειόμηνη εγκυμοσύνη και να κρατήσεις στην αγκαλιά σου το υπέροχο μωράκι σου σε λίγους μήνες!!!!!

Φιλιά πολλά και να ξεκουράζεσαι...μην φοβάσαι τίποτα!

Δημοσίευση
Κορίτσια, είμαι και πάλι έγκυος, αν και αναρωτιέμαι πώς έγινε, αφού και καλά προσέχαμε!!!

Μου φαίνεται απίστευτο!!!!!!!!

Έκανα χτες βράδι ένα τεστ και βγήκε θετικό. Έκανα άλλο ένα σήμερα το πρωί και βγήκε θετικότερο.

Πριν λίγο έκανα και αναλύσεις και βγήκαν κι αυτές θετικές και σε κανένα μισάωρο θα ξέρω και τιμή χοριακής!

Λογικά είμαι στην έκτη εβδομάδα!

Ελπίζω αυτή τη φορά να πάει καλά, αν και ένα άγχος το έχω...

ΌΠΩΣ ΕΓΡΑΨΑ ΚΑΙ ΣΤΟ ΑΛΛΟ ΘΕΜΑ: ΑΥΤΑ ΕΙΝΑΙ :lol::lol::lol::lol::lol:

τα καλύτερα έρχονται εκεί που δεν τα περιμένεις! προσπάθησε να μην αγχώνεσαι και σε 8 μήνες θα αγκαλιάσεις το μωράκι σου!!

χάρηκα πάρα πάρα πολύ :D:D:D

μην σηκώνεις βάρη, μην το ανακοινώσεις ακόμα (γιατί ο καθένας θα σου λέει το μακρύ και το κοντό του και να μας πεις τα νέα σου σύντομα!!!!!!!!!!!!!

ααα και αν δεν κάνω λάθος θα γεννήσεις με το καλό τα ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΑ!!!!!!!!!!!????

για την χωριακή που ρώτησες δες εδώ!:

* DPO, 14. HCG level, 48 mIU/ml. Range: 17-119 mIU/ml.

* DPO, 15. HCG level, 59 mIU/ml. Range: 17-147 mIU/ml.

* DPO, 16. HCG level, 95 mIU/ml. Range: 33-223 mIU/ml.

* DPO, 17. HCG level, 132 mIU/ml. Range: 17-429 mIU/ml.

* DPO, 18. HCG level, 292 mIU/ml. Range: 70-758 mIU/ml.

* DPO, 19. HCG level, 303 mIU/ml. Range: 111-514 mIU/ml.

* DPO, 20. HCG level, 522 mIU/ml. Range: 135-1690 mIU/ml.

* DPO, 21. HCG level, 1061 mIU/ml. Range: 324-4130 mIU/ml.

* DPO, 22. HCG level, 1287 mIU/ml. Range: 185-3279 mIU/ml.

* DPO, 23. HCG level, 2034 mIU/ml. Range: 506-4660 mIU/ml.

* DPO, 24. HCG level, 2637 mIU/ml. Range: 540-10,000 mIU/ml.

όπου DPO: Days Past Ovulation

οπότε εσύ είσαι λογικά στο 14+7=21 ...αλλά όπως βλέπεις τα όρια είναι μεγάλα!

από συμπτώματα πως πας?

Δημοσίευση

αννα μαρια συγχαρητηρια!!!!!!με το καλο να φερεις στον κοσμο ενα γερο μωρακι!μην κοιτας πισω!πανε αυτα!κοιτα μπροστα κι ονειρεψου την ζωη σου με το μωρακι σου!!!!!

οσο για το νικ σου θα σου προτεινα να αλλαξεις το "θελω να" με το "θα" και εισαι οκ!δηλαδη θα γινω μαμα!!!!οσο για οταν "βαλεις μπρος" για το δευτερο,τοτε το κανεις ετσι οπως προτεινε ο γλυκος savropinguinos!!!!!!!!!!!!με το καλο!!!!!!!

Δημοσίευση

Κορίτσια, σας ευχαριστώ πάααααρα πολύ!!!!!!!!!!!

Από συμπτώματα δεν έχω τίποτα, δηλαδή έχω πονάκια, έχω λίγη ζαλάδα και καμιά αναγουλίτσα (αυτά τα έχω πάντα όμως), λίγο συχνοουρία και φούσκωμα.

Δε θέλω να κάθομαι να μετράω συμπτώματα και τέτοια όπως την άλλη φορά.

Ρε κορίτσια, επειδή αγχώνομαι λίγο (έεεελα) πειράζει που οι δρόμοι εδώ είναι χάλια και τραντάζομαι σε κάθε μέτρο μέσα στο αμάξι;

Δημοσίευση

κοπελα μου σου τα ειπα και απο το αλλο ποστ,συγχαρητηρια να εχεις μια τελειομηνη και καλη εγκυμοσυνη,ολα θα πανε καλα η Παναγια να ειναι μαζι σου να σε φυλαει,η αποψη μου ειναι οταν μια εγκυμοσυνη παει καλα απο την αρχη ολα πανε καλα ως το τελος,μην αγχωνεσαι για τα τρανταγματα ετσι κι αλλιως δεν μπορεις να κανεις και διαφορετικα,οταν εμεινα εγκυος στο πρωτο μου ειχα πεσει με δυναμη στις σκαλες με τον κωλο και τρανταχτηκα πολυ αλλα δεν επαθα τιποτα,οταν εμεινα στον δευτερο επαιρνα συνεχεια αγκαλια τον πρωτο γιατι ηταν μωρο και μεσα στο σπιτι εχω σκαλες και γενικως θελω να σου πω οτι δεν προσεχα καθολου γιαυτο σου λεω μην αγχωνεσαι οτι ειναι θελημα Θεου θα γινει,χαλαρωσε και σκεψου θετικα και ολα θα πανε καλα,μην μας ξεχνας εεε!!!

Δημοσίευση

KA1, λες ε; Το σκεφτόμουν σήμερα, μέχρι να πάω στο σημείο που συναντιόμαστε και μετά μέχρι να πάμε σχολείο (διαδρομή περίπου 35-40 λεπτών).

Είναι αρκετά κουραστικό.

Έχω και κάτι μαθητές πιθηκανθρώπους. Λέω να κανονίσω καμιά άδεια!

Δημοσίευση

Δικαιούμαι σαράντα μέρες άδεια ασθενείας και έχω πάρει μόνο μία μέρα.

Θα δούμε, μπορεί να φύγω μετά το Πάσχα. Άλλωστε, είτε πηγαίνω είτε όχι, οι μαθητές παραμένουν αγράμματοι, δεν αλλάζει κάτι. Είχα και τη μαθηματικό που γέννησε τις προάλλες, να έχει πρόβλημα τις τελευταίες εβδομάδες πριν την άδειά της, κι έλεγε ότι δεν πάει στο γιατρό γιατί θα της γράψει άδεια και δε θέλει, γιατί θέλει να βγάλει την ύλη της!!!! Όταν το είπε αυτό το πράγμα μου ήρθε να τη χαστουκίσω. Σιγά μη θυσιάσω μια εγκυμοσύνη για ένα τσούρμο προβληματικούς, σόρι κιόλας, αλλά εκνευρίστηκα σήμερα και από τους μαθητές, και από τη διευθύντρια.

Δημοσίευση
Δικαιούμαι σαράντα μέρες άδεια ασθενείας και έχω πάρει μόνο μία μέρα.

Θα δούμε, μπορεί να φύγω μετά το Πάσχα. Άλλωστε, είτε πηγαίνω είτε όχι, οι μαθητές παραμένουν αγράμματοι, δεν αλλάζει κάτι. Είχα και τη μαθηματικό που γέννησε τις προάλλες, να έχει πρόβλημα τις τελευταίες εβδομάδες πριν την άδειά της, κι έλεγε ότι δεν πάει στο γιατρό γιατί θα της γράψει άδεια και δε θέλει, γιατί θέλει να βγάλει την ύλη της!!!! Όταν το είπε αυτό το πράγμα μου ήρθε να τη χαστουκίσω. Σιγά μη θυσιάσω μια εγκυμοσύνη για ένα τσούρμο προβληματικούς, σόρι κιόλας, αλλά εκνευρίστηκα σήμερα και από τους μαθητές, και από τη διευθύντρια.

dipsane gia mathima ola ta paidia.......!!!

mhn tous stereis thn gnwsh!!!! :lol::lol::lol::lol:

Δημοσίευση

Ναι, φιλόλογο με διορίσανε.

Το δικό μας σχολείο είναι εσπερινό και οι μαθητές έρχονται οικειοθελώς. Οπότε, βαριούνται δε βαριούνται, κανείς δεν τους υποχρεώνει να έρχονται. Στα κανονικά εσπερινά, όποιος θέλει διακόπτει τη φοίτηση, στο δικό μας δεν τους αφήνει η διευθύντρια, τους κυνηγά να τους φέρει πίσω....

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Απαντήσεις

• Και εγω πιστευω δυστυχως οτι υπαρχουν τετοιες περιπτωσεις γιαυτο πολλες φορες ισως πρεπει να αποφευγουμε καποιους και μονο απο ενστικτο. Εσεις που κυκλοφορειτε κιολας κοριτσια μου να βαζετε και ενα ματακι δεν ειναι μονο χαριτωμενο ειναι και χρησιμο καμια φορα☺️☺️
    • @ΜαρίαΔημήτρης ναι κ γω πιστευω στην αρνητική ενέργεια π έχει ένας άνθρωπος. Αυτό π λέμε μένει τ ματι του πάνω σου ρε παιδι μου. 
    • Ευχαριστώ πολύ για την απάντηση!  Να συνεχίσετε έτσι με την εισαγωγή γαλακτοκομικων εύχομαι!!  
    • Αχ αυτό με τα σημάδια πόσο σε καταλαβαίνω! Γερά να ειναι τα παιδάκια μας!  Επίσης εγώ πιστεύω πολυ στην αρνητικη ενέργεια ενός ανθρώπου.  Και μην γελάσετε αλλά το Σάββατο με είδε μια που οπότε την βλέπω όλο κάτι γίνεται και η συγκεκριμένη είχε γυρίσει και είπε όταν έμαθε πως είμαι έγκυος πριν 3 βδομάδες πως γιατί κάνω δεύτερο και αν έχω λεφτά να το συντηρησω και την Κυριακή έπαθα αυτό που έπαθα.  
    • Τώρα έρχεσαι στα λόγια μου, όλα είναι υποκειμενικά ... Γεννώντας ένα παιδί προφανώς και δεν σβήνουν ξαφνικά όλες οι άλλες μας ιδιότητες, ο,τι υπήρξαμε και ότι συνεχίζουμε να είμαστε, οι ανάγκες μας, οι ιδιότητές μας, τα χαρακτηριστικά μας. Δεν είμαστε μόνο μανάδες αλλά και πολλά άλλα ταυτόχρονα. Όμως το πώς αισθάνεται η καθεμία διαφέρει και δεν έχει να κάνει με ενοχική συμπεριφορά. Εφόσον ρωτάς τη γνώμη μας- που για μένα η γνώμη των άλλων, πολλώ δε μάλλον άγνωστων ανθρώπων,  μικρή σημασία έχει σε τέτοια θέματα - εγώ δεν θα άφηνα το μωρό σε ανθρώπους με τους οποίους δεν έχει καθημερινή επαφή. Θα μου έκλεβε μεγάλο κομμάτι από τη χαρά του ταξιδιού. Θα ήθελα να είμαι σίγουρη ότι σε έναν πυρετό, μια αδιαθεσία, σε ανάγκη για μια γνώριμη αγκαλιά πριν τον ύπνο, θα να το διαχειριστούν με τρόπο ασφαλή και με τρόπο που να καλύπτει τις συναισθηματικές ανάγκες όλων. Είναι σε μια ηλικία που αντιλαμβάνεται την απουσία του βασικού φροντιστή του. Και σκοπός είναι να περνάμε όλοι καλά- και εμείς αλλά και το μωρό. Όμως, δεν υπάρχει μόνο ένας δρόμος για να μεγαλώνει ένα παιδί, υπάρχουν πολλοί. Οπότε, αφού το έχεις αποφασίσει, απολαύστε το!
  • Νέες συζητήσεις

• Προσθήκη...