Μετάβαση σε περιεχόμενο

Εκανα και εγω τη δικη μου πριγκιπισα...


Recommended Posts

καλησπερα κοριτσια...τι κανετε???

18 φεβρουαριου γεννησα κ εγω μια γλυκιτατη πριγκιπισα...γεννησα με καισαρικη επειδη το ηθελα κ δοξα το θεο πηγαν ολα μια χαρα....θα ηθελα ομως να σας ρωτησω κατι ακριβως στο μηνα δλδ 18 μαρτιου μου ηρθε η περιοδος κ εχω ακομη κ τωρα φυσικα αλλα σημερα εχω υπερβολικο αιμα...

μια φιλη μου που ειχε γεννησει κ αυτη με καισαρικη μου ειπε οτι ειχε κ αυτη το ιδιο κ οταν πηρε το γιατρο της,της ειπε να παρει μιτροταν για μια μερα κ θα σταματησει δεν ειναι τπτ... λογικα το ιδιο ειναι κ μενα..εσεις τι λετε κοριτσια?ειχε καποια απο εσας το ιδιο??

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

καλησπερα ευακι!!!!να σου ζησει η πριγκιπεσα σου!!!!!!!να ειναι παντα γερη,τυχερη και φυσικα ευτυχισμενη!!!!!κι εγω που γεννησα με καισαρικη ακριβως το ιδιο επαθα και μου εδωσε ο γιατρος μου κι εμενα μιτροταν και φυσικα σταματησε!!!!!σε καμια περιπτωση ομως μην παρεις κατι απο μονη σου χωρις να ρωτησεις τον γιατρο σου γιατι καθε οργανισμος ειναι διαφορετικος και δεν πρεπει να παιζουμε με αυτα!!!!!!το πιθανοτερο ειναι οτι το ιδιο πραγμα με μας συμβαινει αλλα ρωτα πρωτα!!!!!!

καλη "υπολοιπη" λοχεια!!!!!!!

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

ΝΑ ΣΟΥ ΖΗΣΕΙ Η ΜΠΕΜΠΟΥΛΑ ΣΟΥ ΚΑ ΚΑΛΑ ΣΑΡΑΝΤΑ!!!ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΝΑ ΠΑΡΕΙΣ ΤΗΛ ΤΟΝ ΓΙΑΤΡΟ ΣΟΥ ΓΙΑ ΝΑ ΠΑΡΕΙΣ ΦΑΡΜΑΚΟ,ΕΙΔΙΚΑ ΑΝ ΘΗΛΑΖΕΙΣ !!!!!

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Προσθήκη...