Μετάβαση σε περιεχόμενο

Recommended Posts

Δημοσίευση

μεγαλο θεμα το θεμα αντιβιωσης..σου δινουν αντιβιωση για ειναι καλυμενοι..και αν ειναι ιος;;;παλι αντιβιωση..που στο ιο δε δινεια αντιβιωση..πρπει να κανει το κυκλο του..

αλλα αντε πες μου εσυ τωρα...τι κανεις;;

Δημοσίευση

Γειά σου Σωσώ μου!! Δεν είχα πολύ χρόνο το τελευταίο καιρό γι' αυτό δεν έμπαινα..

Σχετικά με τις αντιβιώσεις, φανταστείτε ότι ο δικός μας δε δίνει εύκολα αντιβίωση παρά μόνο όταν πρόκειται για μικροβιακή λοίμωξη όπως πχ στην ωτίτιδα. Όταν είναι απλή ίωση δε μας δίνει αντιβίωση.

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Απαντήσεις

• Καλησπέρα annie! Πολύ ωραία τα νέα σου μπράβο κορίτσι έτσι να είναι όλα καλά, να κυλάνε ήσυχα οι βδομάδες. εγώ είχα ελαφρώς  αυξημένη την τιμή μια ώρα μετά,με έβαλε σε διατροφή η ενδοκρινολόγος κ έχω πολύ χαμηλες μετρησεις ίσως κάτι δε γίνεται σωστά.Αυριο γυναικολόγο το άγχος στο κόκκινο αλλά οκ προχωραμε.  
    • Πολύ χαίρομαι για τις εξετάσεις σου. Για τον πόνο τωρα τι να πω.... Όλα τα κουσούρια στην εγκυμοσύνη βγαίνουν. Καλή ευκολία θα σου ευχηθώ να είναι κάτι απλό, να περάσει ο πόνος και αν είναι να ξεμπερδέψεις με μια διατροφή ας, είναι... 
    • Για τσέκαρε το μειωμένο ωράριο (Άδεια φροντίδας παιδιών). Μπορείς π.χ. να φεύγεις 2 ώρες νωρίτερα. Και, αν θυμάμαι καλά, το μειωμένο ωράριο έχει μεγάλη διάρκεια (30 μήνες αν είναι 1 ώρα την ημέρα, αλλά έχει και άλλες επιλογές, αν μπορείς να συνεννοηθείς με τον εργοδότη σου). 
    • Και μένα φαίνεται λιγάκι, ειδικά σε σύγκριση με την πρώτη εγκυμοσύνη. Αλλά επειδή έχω παραπάνω κιλά, φαίνεται το στομάχι μου πιο πολύ από την κοιλι΄α μου! Αλλά όλο μαζί το λες εμφανές ολίγον! Και γω, ρε κορίτσια, δεν ξέρω τι θα κάνω με το θέμα της διατροφής. Στην εμβρυομεταφορά ήμουν ίδια κιλά με την προηγούμενη εμβρυομεταφορά και εγκυμοσύνη. Στο διάστημα όμως που ακολούθησε δεν πρόσεξα καθόλου, έτρωγα γλυκά και ψωμί, και πήρα 2 κιλά. Εκεί κυμαίνομαι μέχρι στιγμής. Δεν έχω πάρει παραπάνω. Αλλά μία χάνω, μία παίρνω. Δεν καταφέρνω να πειθαρχήσω. Από σήμερα άρχισα να μετρώ και το ζάχαρό μου, να έχω μια εικόνα για όταν θα πάω στον ενδοκρινολόγο μου. Ελπίζω πως έτσι κάπως θα μαζευτώ.
    • Κι εμενα ξεκιναει πρωτη χρονια, ειναι 14 μηνων και εχω φουλ αγχος. Ευτυχως δεν εχω προβλημα με την ωρα γιατι σχολαω πιο νωρις αλλα επειδη δεν υπαρχει βοηθεια απο παππουδες γιαγιαδες σκεφτομαι τοσο πολυ πως θα τα βγαλουμε περα με τις ιωσεις και τι θα κανουμε καθε τοσο που θα πρεπει να τον κραταμε σπιτι. Καλη δυναμη σε ολους τους γονεις!!
  • Νέες συζητήσεις

• Προσθήκη...