Μετάβαση σε περιεχόμενο

Recommended Posts

Δημοσίευση

Ειδα κοσμο και ξαναμπηκα!!! :lol::lol:

Θουλιιιιιιιι :x:x:x

σισσιω οταν 40-ντησει καποια λεμε "Να χιλιασουν οι στρατες σας".Στο Αγρινιο τουλαχιστον αυτό λενε. :lol:

Νατασα καταλαβα τι εννοεις!!! :lol::lol::lol: Και εγω μενω σε ενα ΘΕΟΡΑΤΟ ΣΠΙΤΙ και ο Γ. με εχει κανει εικονισμα. Α, και ειμαι και φετες.Οχι σαν και εσας τις χοντρές!!!!!! :lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol:

• Απαντήσεις 974
  • Created
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοσίευση

Προσπαθώ εδώ και 1 ώρα να συνδεθώ και με πετάει έξω :evil::evil::evil::evil::evil:

Αχ περάσαμε πολύ ωραία σήμερα, ευχαριστώ πολύ κορίτσια που ήρθατε :D:D:D:D:D:D

Θουλάκι μου μην στεναχωριέσαι μανούλα πουε δεν ήσασταν την επόμενη φορά

Την ζάχαρη εμείς την βάζουμε σε μια χαρτοπετσέτα και την ακουμπάμε πάνω στο μωρό όχι στο στόμα του :o:o:o:o

Αυτό με το αλέυρι πρώτη φορά το ακούω :?:?:?:?:?

Την Έλενα όταν σαραντήσαμε η θεία του Η της έδωσε και ένα αυγό για να κάνει παιδιά :shock::shock::shock::shock::shock::shock:

Παναγιώτα έχω πεθάνει στο γέλιο με το όνειρο σου :lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol:

Μαρία και Γιώτα να χαίρεστε τους συζύγους

Ιουλία το καθάρισες το πιστολάκι? :lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol:

Στην φώτο είναι η Λένα με την Ιουλία όχι εγώ

Δημοσίευση

εμεις δινουμε ενα αυγο για να ειναι παντα γεματη η τσεπη σαν το αυγο

αλευρι ή βαμβάκι για να ασπρισουν τα μαλλια του σαν τα ψηλα βουνα

ζαχαρη να ειναι γλυκεια η ζωη του

και κερμα να ειναι σιδερενιο

αλλοι δινουν και καραμελες

Δημοσίευση

καλησπερα κοριτσακια μου!

Χρονια πολλααααααααααααααααααααα Αναστασια μου!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!χιλιοχρονη κοριτσαρα μου και να καμαρωνεις μια ζωη την κορουλα σου...

Χρονια πολλα και σε όλους όσους γιορταζαν...γιατι με τοσες σελιδες μου διαβασα εγινα βζζζζζζζζζζζζζζζζζζζζζζζζζζζζζζζζζζζζζζζζ :roll::roll:

Ζητω συγνωμη που καποιες φορες γινομαι παραπονιαρα... :oops::oops::oops:

σας φιλω όλες και θα προσπαθησω σαν ρυζακι...να μην παραπονιεμαι...όταν θα μπαινω...λεω να απεχω λιγακι.. :?

πολλα φιλακια σεόοοοοοοοοοοοοοοοολες....

στις φωτο ειστε ολες κουκες!!!!!!!!!!!!!!(κουκλες!!!!!!!!!)

α σαν κουκουβαααααααααααααα..να σας πω τις καινουργιες μας λεξουλες? :D:D

παπουτα..παπουτσια! (φαφουτα μου θυμιζει ενα πραγμα :lol::lol::lol: )

γκουγκαααα....λεει τον σκυλο της μανας μου που τον λενε δουκα!

μπιμπι...κουμπι

εγω..

χουχα...ρουχα

τζιν...

κ αλλο...

κουκα...κουκλα

αχ την αγαπω τρελα...ερχεται η παπια και μου πιανει το προσωπο και με φιλαει στο μετωπο!!!!!! :lol::lol: μπερδεψε φαινεται τους ρολους ..εγω λεει ειμαι η μαμα...χαχα και μετα με φιλαει στο στομα..αυτο της το αμθα εγω... :oops::oops: αλλα πρεπει να το κοψω...

Δημοσίευση

Καλημερα!Οπως καθε Κυριακη,ετσι κ σημερα,ξυπνησαμε απο τις 6!

Η ΑννΥΥΥΥ θα παει στο χωραφι! :P:P Η βικιπαιδεια λεει: "Το Άννα είναι ένα συνηθισμένο γυναικείο όνομα και στην Ελληνική γλώσσα αλλά και σε πολλές άλλες γλώσσες. Συχνά χαϊδευτικά του ονόματος που χρησιμοποιούνται στα Ελληνικά είναι τα Αννούλα, Αννάκι, Αννιώ, Αννέτα, Αννίτα, Άννυ. Κοινό χαϊδευτικό στα Ρωσικά είναι το Άνυα." :D:D

Πωπω Θου...Τοσο πολυ δε σ'αρεσω ετσι??? :( Παντως θα ξανακοψω τη φραντζα...Ναι μεν δε μ'αρεσω τοσο πολυ αλλα μ'αρεσει που ειμαι λιγο αλλαγμενη!

Αφρο πλακα κανεις?Μονο κοιλιτσα εχεις καλε!!!!Εγω ημουν πιο γεματη απο εσενα στην εγκυμοσυνη!

Καρολ μεγεια τις,...Λεξουλες!Σταματα καλε να σου μιλας στο 3ο προσωπο!

Αποσυντονιστηκα τωρα...Θελει να με τρελανει στανταρ ο αντρας μου...Αληθεια σας λεω θα τα γκρεμισω ολα...

Δημοσίευση

Νομιζω εχουν κ αλλες φωτο τα κοριτσια...σας επρηξα αλλα επειδη ποτε δε βγαζουμε τωρα....Σας επρηξα!

Στα αριστερα φαινεται η Βενη με τον Φ κ ο Αναστ,κεντρο Νατασουλα,δεξια Ιουλια-Γ

post-6933-13873936644169_thumb.jpg

Δημοσίευση

Ωραια!Κ τωρα που τελειωσα με τις φωτο...

ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ ΑΝΑΣΤΑΣΗ!!!!!!!!!!!! :ymparty::ymparty::ymparty::ymparty:

Να σε χαιρεται η οικογενια σου κ οοοοολοι εμεις!Να εισαι παντα ευτυχισμενος κ υγιης!Να παρεις ολα τα θετικα απο τους γονεις σου κ την τρελλα τους κ να προσπερασεις την ελαφρια σχιζοφρενεια της μανουλας! :P:lol:

Φιλεναδα να σου ζησει ο λεβεντης σου!!!!!!!!

Δημοσίευση

Καλημερουδια!!!

ξεκουραστηκα,λεμε τωρα.. :roll::roll::roll::roll: !!!

Παναγιώτα στη φωτο που αγκαλιαζονται 2,ειμαστε η Λενα κ εγω!!!αμαν βρε θου!!μα τοσο πια δεν αναγνωρισες την πλατη μου;;;;!!! :lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol:

Στο ειπα νατασουλα,τα μαλλια μας εχουν ιδια αποχρωση!!! :)):)):)):)):)):)):)):)):)):)):)):)):))

η Λενα ειναι ανφας κ εγω η αλλη!

νατασουλα το πιστολακι λεω να το κανω οταν ερθει η ψηλη τελικα!αχ..μαζι με πιατοθηκη κ γωνιες εσωτερικες..μα ποσες δουλειες μου ανοιξε καλε......!!! :-?:-?:-?:-?:-?:-?:-?:((:((:((:((:((#:-s#:-s#:-s;););););)

παω στον γιωργο!αργοτερα τα υπολοιπα!!

α!αναστασια στην αυθορμητη που ειμαστε οι δυο μας,καλε χαλια ειμαι!!α πα πα!!φαινομαι πιο χοντρη κ απο ο,τι ειμαι!!καλα μου ελεγες να μην τρωω τα παχυντικα! :lol::lol::lol::lol:

Ανασταση χρονια πολλα!!!!!!! :ymparty::ymparty::ymparty::ymparty::ymparty::ymparty::o):o):o):o):o):o):o):o):o):o) [smilie=occasion13.gif] [smilie=occasion13.gif] [smilie=occasion13.gif] [smilie=occasion13.gif] [smilie=occasion13.gif] [smilie=occasion13.gif] [smilie=occasion13.gif] [smilie=occasion13.gif] [smilie=occasion13.gif] [smilie=occasion13.gif] [smilie=occasion13.gif] [smilie=occasion13.gif]

θα στα πουμε κ απο κοντα!!!!

Δημοσίευση

ΚΑΛΗΜΕΡΑ!! ΧΑΡΗΚΑ ΠΟΥ ΕΙΔΑ ΤΙΣ ΦΑΤΣΕΣ ΣΑΣ ΞΑΝΑ!!!!! πρωτη μουρη κ Φιλιππακος με την Βενι!!!

αλλα και η συμπεθεραμε τον γαμπρο μου !(ειμαι σιγουρη τι η Πελαγια ειναι κατι παροδικό!!)

Εμένα μου αρέσει πάρα πολύ το Άνυα! γενικα τους Ρώσους τους πάω με τα χίλια σαν λαο!

Στην Κων/να μια φίλη μου εφερε ζαχαρη ,αβγό κ βαμβάκι, η δε γιαγια μου στο χωριό οταν πήγαμε έβαλε στο στομα του παιδίού ζάχαρη,εγώ ήμουν κάπως έτσι :twisted: !!! :lol::lol: παω να σας διαβάσω!!ανυπομονω να δω φώτο απο το πάρτυ του Αναστάση σήμερα!!!!!

Δημοσίευση

Καλημερααααααα!!!!!!! Ευχομαι μια υπεροχη Κυριακη σε ολες!!!

ΑΝΑΣΤΑΣΗ ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑΑΑΑΑΑΑ!!!!! Να τον χαιρεσαι φιλεναδα!! Να ειναι παντα γερος και χαμογελαστος οπως τον βλεπω παντα!! :ymparty: [smilie=occasion13.gif]

Επαθα πλακα με τα παιδακια σας αλλα και με τις μανουλες στις φωτο!!!! Τι ομορφιες ειναι αυτες!!! Επιτελους ειδα και την Ιουλια που δεν την ειχα ξαναδει ποτε! Τα ζουζουνια ενα ενα για ζουληγμα!!! Αχ γιατι να μην μπορω να ειμαι εκει...

Ολοι κοιμουντε ακομα! Εχει τελεια μερα σημερα και το μεσημερι θα βγουμε για φαγητο και μετα βολτουλα στο παρκο. Χθες εκανα πρωτη φορα κατι τελεια κουλουρακια νηστισιμα με πολτο μηλο,σουσαμι και κανελιτσα! Ειναι λιγο τραγανα αλλα πεντανοστιμα.

Θα σχολειασω αργοτερα! Φιλακια σε ολες!! :YMHUG::x

Δημοσίευση

Καλημερα!!!

τι κανετε;;;;

ναι αυτο το μικρο Οβελιξ ειναι ο Φοφο...μονο ετρωγε και απαιζε..

ετρωγε ...τροποσ του λεγεις...ολη μερα απο προχτες ειναι με φρουτα..δε θελει να φαει τιποτα αλλο...

τα νευρα μου!!!

Περασαμε πολυ ωραια...

ομολογω οτι μου ελειψε πολυ η Σαυρογιωτα!!!!!!

Δημοσίευση

πάω παρκο με τον γιωργο!

Χρυσα μου εμ κ εσυ..δε του εδινες τσιζ κεικ του φοφο!! :lol::lol::lol::lol:

σαν μερικες μερικες δηθεν της υγιεινής!!! :lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol:

Λένα μου κ πάλι να θεωρεις πως δε με ειδες!!καλε αληθεια!τετοιο χαλι δεν ειμαι κανονικα..νομιζω δηλαδη! :?:?:?:?

αντε,σημερα θα ξαναφωτογραφηθω καλυτερα!! :lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol:

Γιωτα φιλάκια!!!

Δημοσίευση

Καλημέρα

ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ στον Αναστάση [smilie=occasion13.gif] [smilie=occasion13.gif] [smilie=occasion16.gif] [smilie=occasion13.gif] [smilie=occasion16.gif] [smilie=occasion13.gif] [smilie=occasion16.gif] [smilie=occasion13.gif] [smilie=occasion16.gif] [smilie=occasion13.gif] [smilie=occasion16.gif] [smilie=occasion13.gif] [smilie=occasion16.gif] [smilie=occasion13.gif]

Λένα να τον χαίρεσαι, εύχομαι να είναι πάντα γελαστός και χαρούμενος

Ιουλία σου άνοιξε μπόλικες δουλειές η ψηλή????????????????? =))=))=))=))=))=))=))=))=))=))=))

=))=))=))=))=))=))=))=))=))

Γιώτα η Πελαγία σαφώς και είναι περαστική, είπαμε λόγω απόστασης :mrgreen::mrgreen:

Έχει τέλεια μέρα. ήθελα να κατεβούμε παραλία για βολτίτσα αλλά πήραν τηλ τον Η και πήγε στην δουλειά :evil::evil::evil::evil:

Άφρο πως πάνε οι συσπάσεις?

Γωγώ η Ιω μάλλον είναι έτοιμη να κόψει την πάνα τελείως, μην το καθυστερείς ξεκίνα

Δημοσίευση

Α νατασα και εμεςι ειμασταν ετοιμοι για την Παραλια..αλλα ο Οδυσσεας θα δουλεψει με κατι καλλωδια και θα κανει παλη πειραματισμους στο σπιτι με κατι συναγερμιστικα...και εγω θα κανω δουλιες..

ο Φοφο....στη μαν αμου μπας και παει παρκο... γιατι με τα ανοιχτα παραθυρα και τα απορροιπαντικα το καημενο.....

επισης εχει αν τηγανισει τα σαλιγκαρια του τα οποια κανουν βολτες στη κουζινα της πεθερας μου..ε ρε γλεντια...

Ιουλια ειδες...απο την πολυ υγειηνη διατροφη εχει γινει οβελιξ το γλυκουλι μου...μα τι χαλβας...οταν του παιρνουν το παιχνιδη κλαιει...

νατασ ατο τσιζ κεικ θειικο.....μπραβο!!!!!

Δημοσίευση

Θα τα τιγανησει......

τα ειχε ολη νυχτα στο αλευρι και αυτα ξεπορτησαν...τωρα θα τα ζεματησει και μετα θα τα μπουρμπουρησει...ε και μετα θα τα φαει μονςο του...

εγω σημερα κα κανω κοτοπουλακι ψητο

Παναγιωτα καλημερα!!!!!

ε μα ελεος αυτο που μου εγραψες..μα ειναι δυνατων..

παιδια εχω χασει πασα ιδεα που ειχ αγια μερικους ανθρωπους....

Δημοσίευση

kalhmera .

ο μανωλης ξυπησε πρωτοσ και μασ χαιδευε να ξυπνησουμε ...καποια στιγμη αφου δεν ξυπνουσαμε (τον ακουγα αλλα ηθελα να κοιμηθω) μας λεει "γεια μαμα γεια μπαμπα" και πηγε στο σαλονι .

μετα απο λιγο ακουω "μαμ κεικ μαμ μαμ μαμ ...μαμα μαμ κεικ " καποια στιγμη φιλοτιμηθηκα να σηκωθω και τι βλεπω ...ειχε βρει το κεικ στο τραπεζι τησ κουζινας ειχε βγαλει την ζελατινα και το ειχε δαγκωσει απο παντου!!!γελουσε που τα καταφερε και ετρωγε !!!

ο μπαμπας μας τωρα ξυπνησε και σηγα σηγα θα ετειμαστουμε να παμε βολτα .

χρονια πολλα στον ανασταση!!!!

χρυσα ....σαλιγκαρια ????τα καιμενα τα λυπαμαι :(:cry:

Δημοσίευση

Καλημετα Αφρο...πως εισαι;;;;

και εγω τα λοιπαμε..τβωρα δε που τα ειδα να περπατανε στον απορροφητηρα...

τεσπα..τον ειπα να τα κανει κατω γιατι δεν μπορω...

δεν ειναι αυτος να βγαινει στη Λαικη...

ασχετα..χτες φαγαμε 60 ευρω στη Λαικη...και δεν πηραμε και τιποτα ρε παιδια...

Guest
Η συζήτηση έκλεισε, δεν μπορούν να γίνουν νέες απαντήσεις

• Απαντήσεις

• @Sotiria_94ναι πάρε κ εγώ !! Τον ξέρω τον γιατρό σου , μια χαρά θα πάνε όλα !! Ξεκινά να το ζεις κ να μην αγχώνεσαι, όπως σου είπαν κ τα άλλα κορίτσια αρχίζουμε να μπαίνουμε σε αρκετά πιο ασφαλείς εβδομάδες … πότε έχετε ραντεβού τώρα ;; @ΜαρίαΔημήτρης ελα βρε Μαράκι είδες ; Όλα καλά ! Κάτσε τώρα λίγο να «κλωσήσεις» όπως λέει κ η μαμά μου είναι η στιγμή, μετά με νεογέννητο δουλειές κ όλη την υπόλοιπη οικογένεια θα έχεις λίγο χρόνο για σένα κ για ξεκούραση… πάντως κ εμένα το στήθος μου ενώ έχει μεγαλώσει με τα φυσιολογικά αυτές τις μέρες είναι αρκετά μαλακό σε σύγκριση με το τούμπανο που ήταν το υπόλοιπο διάστημα .. λογικά κάτι παίζει με τις ορμόνες..
    • Γεια σας, πωλούνται οι παρακάτω ενέσεις Gonal οι οποίες είναι σφραγισμένες και φυλαγμένες στο ψυγείο. 1 Gonal 900 IU (180euro, ημ. Λήξης 6/25) 3 Gonal 300 IU (70euro το κάθε κουτί, ημ. Λήξης 7/25) Έχοντας κάνει 3 διεγέρσεις (με φάρμακα μόνο τη μία φορά από επιτροπή), 4 εμβρυομεταφορές, 1 χειρουργείο και άπειρες εξετάσεις δυστυχώς δεν μπορώ να δώσω τα φάρμακα δωρεάν. Τελικά η 4η ετ μου ήταν και η τυχερή και ελπίζω τα φάρμακα να φέρουν τύχη σε όποια τα πάρει! Περιοχή Αθήνα, νότια προάστια.
    • Α επίσης συνήλθα και από την αρρώστια! Και γενικά έχω ένα αίσθημα χαράς και αισιοδοξίας γιατί μετά από ένα πολύ σκατα διάστημα στη δουλειά, σαν να στρώνουν τα πράγματα και δεν σας κρύβω δεν ήταν καθόλου καλό timing αυτή η εγκυμοσύνη για τα επαγγελματικά μου. Τον επόμενο μήνα πιστεύω όλα θα είναι πολύ καλύτερα 😊  (εννοείται θα τον ξεζουμισω πάλι τον σύζυγό 🤣 )
    • Καλησπέρα κορίτσια! Είμαι στο τρέξιμο με τη δουλειά από το πρωί και τώρα βρήκα χρόνο να μπω να σας πω τα νέα μου. Δεν πήγα για χοριακή γιατί έκανα ένα τεστ εγκυμοσύνης και με τα βίας έδειξε μια πολύ πολύ άχνη γραμμή. Άρα η χοριακή έχει πέσει κι άλλο. Να πω την αλήθεια, περίμενα να είχε μηδενίσει και να είχα δει ήδη αίμα μέχρι σήμερα, αλλά ακόμα τίποτα... Παρόλα αυτά νιώθω ότι θα έρθει η περίοδος.  Να σας πω ανακουφιστηκα που έστω κι έτσι έχω ένα ξεκάθαρο αποτέλεσμα, γιατί η αναμονή με σκοτώνει. Άντε να έρθει η ακατανομαστη και να βάλουμε μπροστά για το Τοξοτακι που τόσο θέλω 😁 😁 😁  @annie! Τον γλίτωσα τον Σκορπιό 😜! Πότε θα πας για υπέρηχο εσύ;;;
    • Το καταλαβαίνω ότι σου λείπει, είναι πραγματικά μαγικό το ταξίδι του θηλασμου!!    Πηραμε το ξύλινο καρεκλάκι cangaroo που μετά γίνεται και καρέκλα.    καλα έκανες και τους είπες να μην τον ταΐζουν αν δεν κάθεται στο καρεκλάκι διότι είναι και επικίνδυνο να ξέρεις. Πρέπει πάντα να κάθονται στο καρεκλάκι για να έχουν σωστή στάση σώματος, ειδικά σε τέτοια ηλικία.   Θύμισε μου ποτε είναι η βάφτιση;;!!  Μπορεις να τον παίρνεις και στο μαρσιπο γενικά, δεν ξερω αν έχεις αλλά σου λύνει τα χέρια!!
  • Νέες συζητήσεις

• Προσθήκη...