Μετάβαση σε περιεχόμενο

Recommended Posts

Δημοσίευση

γεια σας κουκλες!

χρονια πολλα στα εορταζοντα παιδακια...μικρα και μεγαλα!

καλε ποσα γραψατε?

ημουν πρωι...σχολασα νωρις....πηγαμε στο ημιτελες εξοχικο μας να φυτεψουμε πατατες και μαρουλια...εχει χωματα ακομα και στο βρακι....!

δεν σταματησε καθολου να μιλα!

ειμαι τοσο κουρασμενη...!

Αφροδιτη εχω εγω κουβερτουλα να σου δωσω....σχεδον αθικτη...λογω αλλεργιων δεν την βαλαμε καθολου!

σεντονακια να ρωτησω ποσο τα εχει η αδελφη μου στο μαγαζι....?

υποθετω κουνιας...σωστα?

αν και εχει ΗΡΑ στοκ εδω κοντα σε εμενα αν θες ρωτω και εκει!

με τις συσπασεις πως πας?

Παναγιωτα δεν εχω λογια για το ονειρο σου....ροζ υπερπαραγωγη....

αλλα οχι σκρουτζ η Χρυσα....!

Γωγω δεν θα συνεχισει για πολυ να σου δειχνει σημαδια να κοψει την πανα....θα θεωρησει δεδομενο οτι ετσι ειναι το θεμα...!

βαλε τις γιαγιαδες!

τι της αρεσει απο παιδικες παραστασεις?

εμεις φετος θα εχουμε θεμα τη χιονατη....!

• Απαντήσεις 974
  • Created
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοσίευση

Βικάκι που έχετε εξοχικό ρε;;;;;Μια χαρά σε βρίσκω... ;);)

Της Ιως της αρέσει η Barbie, η Ντόρα, η Hello Kitty, η Φραουλίτσα, η Minnie, ο Mickey και ο Winnie (αλλά Minnie και Mickey είχαμε πέρυσι)....Και ξέρετε ποιο είναι το ζήτημα;;Ότι δε μου αρέσουν οι ζωγραφιές μόνο..Θέλω και τις μινιατουρίτσες του...Η Barbie είναι για πιο μεγάλα κοριτσάκια νομίζω, η Ντόρα δεν αρέσει σε μενα.....Δεν ξέρω μωρέ.... :roll::roll::roll::roll::roll::roll:

Δημοσίευση

Γωγω στην Αυλιδα αλλα δεν ειναι ετοιμο και δεν βλεπω να το τελειωνουμε συντομα...!

εμεις περυσι ειχαμε με μπαρμπες αλλα λογω οτι η τουρτα ηταν πολλα κιλα εχανε η παρασταση....φετος θα κανω 2 τουρτες!

σε καθε παιδικο κομματι εβαζα και απο καποιο αξεσουαρ της μπαρμπι

post-2469-13873936636644_thumb.jpg

Δημοσίευση

molis ebala sto fourno ti keik ths erhs me to karoto .

euxomai na to petixa .

euxaristw bikh alla kratata gia to deutero :lol::lol::lol: etsi kialios afou les gia elergies tha einai xnoudoti kai teties exw .

rvta thn aderfh sou gia kalokai gia kako times .

gwgw (ziliara gia tis figoures :P:lol: ) egw psifizw Hello Kitty an ekana koritsaki tetia tha ths eixa .

mprabo sthn iw gia thn bolta!!!

Δημοσίευση

Καλέ όχι από Ζαχαρόπαστα φιγούρες...Κανονικές...Πλαστικές...

Αφροοοοο είχα κι εγώ φιγούρες πέρυσι.... :twisted::twisted::twisted: Θα σου βάλω φώτο να δεις... :lol::lol::lol::lol::lol:

Μαράκι ευχαριστώ..Θα ρίξω μια ματιά...

Βικάκι όντως χάνει ρε....

Δημοσίευση

Δεν την έχω στο λαπτοπ την φωτο της περυσινής μας τούρτας... :(:(:(

Μπείτε στο fb στο άλμπουμ μου "Η ζωή μου" και δείτε τη φώτο της περυσινής μας τούρτας...Αχ ήταν τέλειααααααααααααα.... :ymdaydream::ymdaydream::ymdaydream::ymdaydream::ymdaydream:

Δημοσίευση

Γωγώ πολύ ωραία η τούρτα σας !!!

καλα ρε είσαι πολύ όμορφη :x

Η πίτα μου έγινε πολύ ωραία

θυμήθηκα την τούρτα-έκπληξη που παρήγγειλε η αδερφούλα μου στα 1 γενέθλια

της Ιωάννας όταν ήμουν έγκυος στη Φαίδρα

Ήταν μια κούνια με μια μπέμπα μέσα και από πάνω ήταν ένας πελαργός

που κουβαλούσε ένα ακόμη μωρό και θα το έβαζε στην κούνια κι αυτό :x:x:x:x:x:x

ήταν πολύ καλή

Δημοσίευση

ekopsa to keik kai mesa den eixe ginei kala akoma ....trogete alla einai ligo malako ....etsi mou erxete na to ksana montaro kai na to ksana balw mesa ston fourno :twisted:

erh aman bre poulaki mou me ta flitzania !!!oles ta idia exoume !!! eutixos mou ekopse kai ebala perissotero aleuri kai edese !!! bale gramaria na metrame !!!

o mikros pantos to katasparazei !!!epitelous na faei karoto kai mpanana ...estw kai psimena !!!

Δημοσίευση

Αφροδίτη να ξέρεις αυτά τα κεικ έτσι κρατάνε μέσα

αλλά όχι δεν είναι άψητα είναι τέτοια η υφή τους

έχω φτιάξει και καρότο με μήλο επίσης παρα πολύ ωραίο

και πιο μυρωδάτο

Δημοσίευση

Κορίτσια μην ξεχάσετε να άλλάξετε την ώρα στα ρολόγια, εδώ εμάς γίνεται αυτόματα!!!!! ;):roll::roll::lol::lol: και στην κρεβατοκάμαρα έχουμε ένα ρολό-ξυπνυτήρι που έχει προτζέκτορα και δείχνει την ώρα στο ταβάνι, πολύ μου αρέσει και όχι δεν είναι καθόλου αγχωτικό.....όταν ξυπνούσε το μπουμπούκι πάντα το κοίταζα, όπως το κοίταζα και πόση ώρα ήταν ξύπνια κ.λπ....αν δεν μπορώ να κοιμηθώ προσθέτω τα ψηφία σε όλες τους τις μορφές-δυνατότητες!!!! :shock::shock::shock::?:?:? .....από το να μετράω προβατάκια!!!!.....

και πάντα θέλω να είμαι ξύπνια στην αλλαγή της ώρα για να δω το ρολόι και πάντα κοιμάμαι!!!!!

Μαρία ήθελα να σε ρωτήσω και όλο το ξεχνώ, γιατί δεν δηλώνει εξωτερικό ο άντρας σου κανένα SHAPE? ΝΑΤΟϊκες θέσεις ή AFSOUTH (Ιταλία, Νάπολη) κ.λπ.........είναι πολύ καλή φάση και οι Ελλάδα πληρώνει καλά, 2 μισθούς: έναν του εξωτερικού και έναν του εσωτερικού!!!!

σας καληνυχτώ και σας φιλώ :x:x:x

Α Αναστασία περαστικά στον Σπυράκο, είναι καλύτερα? του έπεσε ο πυρετός? :?:

Δημοσίευση
Μαρία ήθελα να σε ρωτήσω και όλο το ξεχνώ, γιατί δεν δηλώνει εξωτερικό ο άντρας σου κανένα SHAPE? ΝΑΤΟϊκες θέσεις ή AFSOUTH (Ιταλία, Νάπολη) κ.λπ.........είναι πολύ καλή φάση και οι Ελλάδα πληρώνει καλά, 2 μισθούς: έναν του εξωτερικού και έναν του εσωτερικού!!!!

Γιατί για να πας σε αυτές τις θέσεις πρέπει να είσαι ο πρώτος ανηψιος του

πρωθυπουργού :roll::roll::roll::roll:

όχι ότι δεν θα θέλαμε δλδ

Δημοσίευση
και στην κρεβατοκάμαρα έχουμε ένα ρολό-ξυπνυτήρι που έχει προτζέκτορα και δείχνει την ώρα στο ταβάνι, πολύ μου αρέσει και όχι δεν είναι καθόλου αγχωτικό.....όταν ξυπνούσε το μπουμπούκι πάντα το κοίταζα, όπως το κοίταζα και πόση ώρα ήταν ξύπνια κ.λπ....αν δεν μπορώ να κοιμηθώ προσθέτω τα ψηφία σε όλες τους τις μορφές-δυνατότητες!!!! :shock::shock::shock::?:?:? .....από το να μετράω προβατάκια!!!!.....

ΑΥΤΟ ΘΕΛΩ :shock::shock::shock::shock:

Δημοσίευση

Καλησπερα!!!Τι κανετε?

Ευχαριστω για τις ευχες!Περασαν κ αυτα τα γενεθλια!Απο εδω κ μπρος δε θα μεγαλωνω αλλο!

Περασαμε παρα πολυ ωραια στο παρτυ της Ελενας!!!Τα κοριτσια σκασανε στο φαγητο..Εγω παλι κραταω τη σιλουετα μου...Μονο καροτα!!!! :lol::lol::lol: Τα μωρακια μας σε γενικες γραμμες ηταν καλα!Παντως η Αννυ ουτε εβηξε ουτε ειχε μυξες!Οχι για να μη λενε μερικες! :P:P

Εχω ωραιες φωτο...Αν θελουν τα κοριτσια θα σας δειξω!

Λαλα...Πολυ εκνευριζομαι οταν το διαβαζω αυτο!Θα ειχα ευχαριστο διαβασμα για λιγη ωρα...

Δημοσίευση

βαλε καλε τι πειραζει?

περασαμε πολυ ωραια..ο μικρος τεζαρισε μολις φτασαμε :lol::lol:

εμ εριξε πολυ τρεξιμο πανω κατω με το ροπαλο να κυνηγαει τον μιχαλακη :lol::lol::lol::lol:

η ελενα βρε παιδια τι πορσελανινο κουκλακιιιιιιιι!!! τοοοο τοοο λεει και θες να το φας!!! :D:D

ενα τσιζ κεικ κολαση!!! τελειοοοοοοοοοοοο....και τα υπολοιπα τελεια αλλα το γλυκο τελειο!!!μμμμμμμμμμμμμμμμμμ

ναι ναι η ψηλη μονο καροτα εφαγε :roll::roll::roll::roll::lol::lol::lol::lol::lol::lol:

αντε αυριο παλι..ελπιζω να μην κλαει ο μικρος στην αρχη..να εγκλιματιστει αμεσως να πιω καφε ησυχα :lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol:

παναγιωτα αρα αυτο σημαινει πως εμενα που εχει ενα θεμα με την αναπτυξη να συνεχισω να μπουκωνω-ταιζω :lol::lol:

καλεεεεεεεεε αναστασιααααααα μα τι γαιδουρα ειμαι καλεεεεεεε :oops::oops::oops::oops::oops: απο κοντα δεν σου ευχηθηκα η μουλαραααααα :oops::oops::oops::oops::oops::oops::oops:

αργυ ωραιο το ρολοι..εμενα μου αρεσουν θελω να ξερω τι ωρα ειναι...αυτο επισης θα εινα ιιδανικο για την μαρθα!!! :D:D:D

τι αλλο...παω να πλυνω κανενα πιατο γιατι θα μας φανε :lol::lol::lol::lol:

Δημοσίευση

Tzaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa!!

αχ πάρα πολυ ωραια περάσαμε!!!αν εξαιρεσετε οτι στο τελος κλεισαμε τα χερακια της ελενας στην μπαλκονοπορτα.. :oops::oops::oops::oops::oops::(:(:(:(:(:(:(:(:(:(

Νατασα συγγνωμη....

ολα ηταν υπεροχα!κ χαρηκα τοσο που ειδα τα κοριτσια!αντε!παρτε δυναμεις!αυριο παλι!! :lol::lol::lol::lol:

Αναστασια ναι!ΤΙς ΑΥΘΟΡΜΗΤΕς ΒΑΛΕ!!!Δεν πειραζει που δε μας κολακευουν....το αυθορμητο ειναι κ αληθινο!! :lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol:

κ τελικα κανενα παιδακι καλε δεν ειχε μυξες!!

πάω να καθαρισω το πιστολακι!! :lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol:

Δημοσίευση

Είμαι ψόφια στην κούραση γμτ και θα αλλάξει η ώρα...

Θα χάσω μια ώρα ύπνο και πότε θα ξεκουραστώ εγώ;;;;;;;;;;;

Μου λέτε;;;;;; :lol::lol::lol::lol:

Βρηκα κόλπο για να μην χάνονται τα μνμ τα σας όταν πατάτε υποολή και σας πετάει.

Πηγαίνεται πάνω αριστερά και πατάτε το δεξί βελάκι για να πάτε στην προηγούμενη σελίδα και τσουπ το μνμ!!!!

Καλό;;;;;

:mrgreen::mrgreen::mrgreen::mrgreen:

Αναστασία :D:D:D

Λαλα :roll::roll::roll:

Παναγιώτα αρχίζω να αμφιβάλλω για το ποιόν σου......

Πολύ παρέα με τη Λένα κάνεις μου φαίνεται!!

Αύριο θα τα πούμε στη Λένα;;;

Ιουλία μου!!!!!Φιλάκια

Guest
Η συζήτηση έκλεισε, δεν μπορούν να γίνουν νέες απαντήσεις

• Προσθήκη...