Μετάβαση σε περιεχόμενο

Recommended Posts

Δημοσίευση

Γεια σας κοριτσαρες μου.

Πριν σας διαβασω να σας πω τι ονειρο ειδα.

Ημουν Λεει με τη Λενα-μαϊμου στο αμαξι και πηγαιναμε να βρουμε το γκομενο της (οχι τον Τολη)!!!! :o:o:o

Η Λενα καμια σχεση οπως τη ξερουμε.Ηταν ξανθια και λιγο σκυλου αλλα πολυ εξω καρδια. Ηταν παντρεμενη με τον Τολη αλλα ειχε 2 Εξωσυζυγικες σχεσεις!!!!! :shock::shock::shock:

Και μ αλιστα ο ένας ηξερε και για τον άλλον!!! Και ηταν και με τους 3 ερωτευμενη.

Αφου βρηκαμε τον ενα γκομενο τον πηραμε μαζι , αρχισαν να χαριετιζονται και ξαφνικα βρεθηκαμε στο παραθαλασσιο σπιτι της Αναστασιας.

Της ειχα παει γαλακτομπουρεκο και τυροπιτα (τα χα φτιαξει εγω) αλλα μου λεει "Με την τυροπιτα θα βφαλω κοκκινιλες.Θα τη δωδω στο μάγκα να τη φάει" :lol::lol::lol:

Μετα βρεθηκα να με χτενιζει η Θου και η Νατασουλα να τησ φτιαχνει τα σχεδια για το νεο κομμωτηριο της.

Ηταν και η Χρυσα εκει και ελεγε οτι θα της βρει εξοπλισμο κοψοχρονια!!!! :lol::lol:

Αιντε τωρα βγαλε ακρη!!!!!!!!!!! :roll::roll::roll: Μαλλον το πολυ μαμμυ βλαπρει σοβαρα την υγεια!!!!!!! :lol::lol::lol::lol:

• Απαντήσεις 974
  • Created
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοσίευση

ποια είναι η Αμάντα βρε Μάρθα?δεν την ξέρω!!!

δεν θα παμε σε πάρτυ ,θα κοψουμε τουρτα για τα γενέθλια του μωρού μου!!!του πήρα και κεράκια!!! ενα 3 και ένα 5!!!! με κόιταξε καπως έτσι :evil: αλλα μετα :D ,κανει κ πλακιτσα!!! η μικρή την περιμενει πως και πως την τουρτα!!!

Παναγιώτα εχω λυθεί στα γέλια!!! ευτυχώς που ηταν και έξω καρδιά η Λένα!!!!χαχααχαχαχαχα

Δημοσίευση

κοριτσια εγω ποτε δεν σας εχω δει στον υπνο μου .....και τωρα που το σκευτομαι εχω πολυ καιρο να δω κατι.... :roll::?

ο μικροσ απλα ηθελε την δικια μου ...2 δαγκωνιες εκανε μονο στο ψωμι ....επεσε ξερος γα υπνο μαλλον νυσταζε .ειχε φαει πριν κουλουρι και χυμο και δεν πεινουσε .

Δημοσίευση

Παναγιωτααααααα =))=))=))=))=))=))=))=))=))=))

Αχ να εισαι καλα....ακου κοψοχρονια...εδω δηλαδη ειμαι ο σκρουτζ του τρενου;;;;;;...

εγω παιδι μου ειμαι Bargain Hunter...ψαχνω το καλυτερο στην καλυτερη τιμη....

Δημοσίευση

Αναστασία χρόνια σου πολλά!

Να είσαι ευτυχισμένη και να χαίρεσαι την Άννυ σου!

Γιώτα να χαίρεσαι κι εσύ τον σύζυγο ;)

Έχει και η δική μου κολώνα σήμερα γενέθλια :ymparty::ymparty::ymparty::ymparty:

κλείνει τα 37 8-)

Δημοσίευση

Ελα ρε Χρύσα!!! :lol::lol::lol: Καθολου σκρουτζ δεν εισαι βρε. :x:x

Κοριτσια εγω συμφωνω με τη Λουκία και την Αναστασια!!!Δε θελω ιδιωτικο τρενακι αλλα αν ψηφιστει ναι τοτε πολυ ευχαριστως να συμμετεχω.

Πω πω πολλες ειμαστε ρε σεις!!!Και φτου σου Γιωτα να μας ξεχάσεις εμενα και τη Φρανίτα!!!! :lol::lol::lol:

Αναστασία μου Χρονια πολλα ρε κουκλα!!!Α ,αφου σου ευχηθηκε κει η πεθερουλα ποιος τη χάρη σου βρε!!!!

Ευχομαι να παει καλα το καφέ σας!!!!

Ιφι τι γελιο εριξα ρε συ με τον αντρα σου!!! :lol::lol::lol: Σνιτσελ στα κάρβουνα!!!!!

Γωγω να εισαι σιγουρη οτι ο ενας επισκεπτης θα ειναι ο Γ.στανταρ!!!!!

Ρε σεις και εγω πηγαινα κατηχητικο.Εμενα με βοηθησε παντως.Μου διδαξαν την ταπεινοφροσυνη που τη θεωρω μεγαλη αρετη και ας με περνανε και για χαζη μερικες φορες. :roll::roll::roll:

Θουλιτσα!!!40 ντησες ρε μαναρι;;;Αντε να χιλιασουν οι στρατες σας!!!

Νατασααααααααααα θελω και εγω να γινω γκολ!!!!!!!! :lol::lol::lol: Καλα η Ειρηνη Θεα!!!!

Λαμπρινη μου βασικα οι αλλοι γονεις με κοιταζουν λιγο περιεργα.Για αυτο νοιωθω ασχημα.

Αργυρουλα εισαι μεγαλο πειραχτήρι :lol::lol::lol::lol:

Επανέρχομαι.....

Δημοσίευση

Παναγιωτα το να σε περνανε για χαζη....εχει πολλα πλεονεκτημαρα!!!

Ξερω εγω τι λεω....

Μαρακι να χαιρεσαι και εσυ την κολονα του σπιτιου σου!!!!!!

Ρε παιδια θα με σκασει ο καλο ςμου...

πειτε μου σας παρακαλω εναν καλο και ευγενικο τροπο να απορριψω προταση βαφτησης...

λεω ηδη οτι εχουμε νονο- λεω ο αδελφος μου- και μερικοι φιλοι του...με τις ευλογιε ςτου αντρα μου..λενε οτι αυτο δε μετραει να ειναι συγγενεις..

και μου προτεινει δικους του..

και αμα του λεω οτι οι φιλοι του- που θελει αυτος- ειναι σ επολυ δυσχερηοικονομικη κατασταση να βαφτησουν ενα παιδι μου λελει ε δεν πειραζει...θα τα αγορασουμε ολα εμεις...

Να με συγχωρειτε ρε παιδια..αλλα αμα ειναι να τα αγορασω εγω..θα το βαφτησει το παιδι καποιος που συμπαθω και που θελλω να κανω παρεα και που κυριος θα αγαπαει το παιδι μου..και οχι ο καθε οχι πολυ συμπαθητικος φιλος του.....

Η Νονα του μικρου - ΟΚ οτι μπορει κανει η κοπελα..ειναι και αρρωστη μη το ξεχναμε- αλλα τον λατρευει πραγματικα....

δε με νοιαζει εαν θα φερνει δωρα η οτι δηποτε..με νοιαζει να κανει μια βαφτηση με ολη της την ψυχη....

πολυ συγχηστηκα...

Αφρο με την πιτσ ασου με κολαζεις!!!!!!

θελωωωωωωωωωωωωωωωωω

Δημοσίευση

Ιουλια μου περαστικα βρε στο Γιωργακη.Πω πω κριμα τετοια φατσουλα να ειναι σημαδεμενη!!!!

Αφροοοοοοοο :lol::lol::lol: Οι πεθερες .... :lol::lol::lol::lol::lol:

Σημερα εχει παρτυ η Νατασουλα και αυριο η Λένα;;;Ρε Αναστασια πηγαινε καλε.Μονο μυξες δεν έχει η Άννυ;;;;

Σισσιω η αδερφή σου γεωλόγος τελειωσε;;;

Μαρακι να χαιρεσαι το Γιώργο σου!!!!!Ρε Γιωτα και εσυ τον δικο σου!!!!!

Χρυσα μου δηλαδη εσυ θες να τον βαπτισει ο αδερφος σου τον μικρο ενω ο Οδυσσεας θελει καποιο φίλο του;;;Και ο φιλος του δε θα δωσει τπτ για τη βάπτιση;;; :?:?

Δημοσίευση

εμενα αυτο που με ενδιαφερει στο θεμα νονος ειναι να ειναι καποιος να αγαπαει το παιδι ,δεν με νιαζουν τα δωρα και τα υλικα αυτα ειναι μη απαρετητα .

ο νονος του μανωλη ειναι ο παιδικοσ φιλος του Κ και ξερω οτι αν χτυπα ξυλο παθουμε κατι θα του σταθει σαν πατερας (ψυχολογικα)....μπορει τωρα λογο δουλειας να μην το βλεπει συχνα αλλα τον αγαπαει πολυ και εμας .

αυτο θελω και για τον δευτερο να υπαρξει καποιος που να τον αγαπαει πολυ ...

μαρια να τον χαιρεσε κοριτσι μου ,μαλαμα αντρα εχεισ !!!

Δημοσίευση

Οχι καλε..ακομα δενε χω αποφασισει..ακομα καλα καλα δεν γεννησα τον νονο θα σκεφτομαι..κατσε να γεννισω με το καλο...και βλεπουμε...απλα οσοι ζητανε- και ειναι κυριως φιλοι του αντρα μου-και δεν τους θελλω λεω εχουμε νονο...ενω ο αντρας μου επιμενει..

ειναι δυο φιλοι του βασικα που ο ενα ςμαλιστα το θεωρει και δεδομενο οτι αυτος θα ιεναι ο νονος...

ΟΚ καλοι ειναι...χρυσοι ειναι..αλλα περισσοτερες σχεσεις σε βαθμο κουμπαριας δεν θελλω μαζι τους..

Εκανα πισω στο θεμα κουμπαρου..ενταξη ο αντρας μου και ο μπαμπας της κουμπαρας μου παιδικοι φιλοι...ηθελε η μικρη να γινει τελικα κουμπαρα...δεν ειπα οχι γιατι ειναι πραγματι πολυ καλο κοριτσακι και οτι εκαν ετο εκανε με πολυ χαρα και μερακι...σας ειπα δενε χει για μενα σημασια το οικονομικο..ΟΚ δε μου αρεσαν τα βαφτηστικα αλλα και τι εγινε..σηγα το πραγμα...σημασια εχει πως οτι κανει το κανει με περισσιο μερακι και αγαπαει τον μικρτο..ακομα και τιποτα να μη του φερνει δε με νιαζει...θελει να τον βλεπει οσο μπορει και αυτο εχει σημασια για μενα..

αλλα ειδικα αυτους τους δυο δεν τους θελλω...και γι'αυτους επιμενει ο Οδυσσεας...πολυ με εκνευριζει.

Ειναι αυτο που λεει η Αφρο...

και το ειχ απει στον Ο..πως αμα ενας αλλος φιλος του πολυ καλος θελει...θα τα παρουμε ολα εμεις ρε παιδι μου γιατι ειναι πολυ συμπαθητικοι και αυτος και η γυναικα του, και πολυ λογικοι ανθρωποι και κανουμε παρεα...και αυτος τωρα μου γυρναει το να τα παρουμε εμεις για τους αλλους δυο..δεν θελλω..σας ειπα αμα ειναι να τα παρω ολα εγω...θα κανω νονο καποιον που θελλω...

Δημοσίευση

δεν το θελω κολλεγιοπαιδο..απλα θελω να μορφωθει σωστα..και οχι χαβαλε..καταλαβατε το εννοω?

θελω να μαθει να διαβαζει και οχι να παπαγαλιζει..δεν θελω να πηγαινει φροντιστηριο για να καταλαβει 2 πραγματα που θα επρεπε να τα μαθει στο σχολειο..και δεν θελω το χαλι της ανηψιας μου που επειδη ητανε αριστουχα σε ολο το γυμνασιο λυκειο την τριτη λυκειου την εβγαλε στο φροντιστηριο χωρις βεβαια να παιρνει απουσιες απο το σχολιο για να δωσει πανελληνιες...

της ειπανε μην ερχεσαι κοπελα μου για να προετοιμαστεις σωστα..δηλ. στο σχολειο τι σκατα κανουνε ρε παιδια??? και η κοπελα επειδη ητανε μυαλο εκανε οτι εκανε..βοηθεια μηδεν..αχχχχχ :evil::evil::evil::evil::evil::evil:

Εθιξες το αγαπημενο μου θεμα.

Επειδη τα χω δει απο κοντα να ξερεις οτι στα ιδιωτικα στην γ΄Λυκειου κανουνε μονα τα μαθηματα που δινουν πανελληνιες και οχι αυτα που κανονικα διδασκονται και στα αλλα σχολεια.

Επισης κανουν επιπλεον ωρες για φροντηστηριο .Και τελος πολλα παιδια κανουν και ιδιαιτερα.

Περυσι ο Γ. εκανε ιδιαιτερα σε 3 μαθητες "καλου" ιδιωτικου σχολειου.

Η μορφωση περα απο τα βασικα ειναι προσωπικο θεμα.Αν ενα παιδι θελει να διαβασει και να προχωρησει θα το κανει ακομη και στο ¨χειροτερο σχολειο" να παει.

Στο δημοσιο να ξερεις οτι γινετε δουλεια απλως ο χρονος ειναι πολυ λιγος.

Επισης στα ιδιωτικα σχολεια (με εξαιρεσεις βεβαια) διδασκουν ατομα που δεν καταφεραν να περασουν ουτε τον ΑΣΕΠ.

ΚΑΙ ΔΕ ΜΕ ΝΟΙΑΖΕΙ ΑΝ ΑΥΤΟ ΘΑ ΔΙΑΒΑΣΤΕΙ.

Δημοσίευση

Βενη θυμηθηκα και κατι άλλο.

Ρωτησα τον Παπαβεντση τι ειναι "καλυτερο". Να τον ταιζω εγω και να τρωει μια α ποσοτητα ή να τον αφηνω μονο του και να τρωει το 1/4 της α ποσοτητας;;;

Και το 1ο πραγμα που με ρωτησε ηταν "Πως ειναι η αναπτυξη του παιδιού"

Του ειπα οτι ειμαστε αρκετα καλα (13 κιλα 92 υψος) και μου ειπε οτι θα ηταν καλο να τον αφησω μονο του και σιγα σιγα θα φαει ικανοποιητικες ποσοτητες.

Δημοσίευση
panagiwta oxxi den tha sou pw ..."sta elega egw " :lol::lol::lol:

Ε βρε, να ακουσουμε και το γιατρο!!! :lol::lol::lol::lol:

Επισης με το που γεννησεις θα τα χασεις αμεσως τα κιλα.Μην παραπονιεσαι!!!!

Και τελος.με κολασες με την πιτσα!!! :twisted:

Δημοσίευση

καλησπέρα

veni ελπιζω να σε δω αλλα θα ειμαι ανευ τεκνου λογω ιωσης

επισης να χαιρεστε τους αντρες σας,

Αναστασια αν σου εδω σε το οκ ο γιατρος να πας...

Λαλα γη δικια μου καθε φορα που φυεγει μια τοουρτα απο εδω εχουμε δραματα :?:?

νομιζει οτι ολες οι τουρτες ειναι δικες τις.

Cecilia αυτο το θεμα ε τον νονο ειναι πολυ δυσκολο εγω βαφτισα ενα κοριτσακι και βλεπω μια στις τοσεςγιατι πηγαν κατερινα και βλεπομασε μονο οταν παω εγω εκεινοι δεν ερχονται, η δικιας μας η νονα ευτυχως ειναι κατσε καλα και μου ειπε οτι θ αμου βαφτισει τι δευτερο

veni και εγω την δικια μου την αφηνω και τρωει μονη της

Δημοσίευση

Αφρο δε ξερω ρε κοριτσακι.

αλλα αν δε θες Λητω μπορεις να πας και σε καταστηματα με "ειδη προικός".Κανε καμια ερευνα αγορας.

Σεντονακια ομως δεν εχεις απο τον Μανωλακη;;Εγω στο 2ο μονο σελτεδακια πηρα.Απο το τζαμπο και ωραιοτατα.

Δημοσίευση

Γεια σας όμορφες...Πολύ μου έχετε λείψει που δε σας προλαβαίνω και μιλάω μόνη μου... :lol::lol::lol: Πήγαμε πάααααλι βόλτα σήμερα στο Χαλάνδρι για να παίξει η Ιω στο πάρκο... :D:D:D Πήγαμε στις 12 και γυρίσαμε στις 3.30... :D:D:D Αχ κορίτσια είμαι πολύ χαρούμενη..Νομιζω ότι το κόψαμε το καρότσι.. ;););) Πήγαμε για μια ώρα στο πάρκο έπαιξε, μετά καθίσαμε για ένα καφεδάκι και μετά περπατούσαμε για 1.30 ώρα στα μαγαζιά...Και περπατούσε αδιαμαρτύρητα... :D:D:D:D:D:D Χωρίς να ζητάει αγκαλιές και καρότσι... :D:D:D Και χθες χωρίς καρότσι πήγαμε.... :D:D Εντάξει, είναι πιο δύσκολο να κρατάς ένα παιδί από το χέρι, αλλά εγώ ήθελα να το κόψουμε το καρότσι....

Επίσης, και σήμερα το πρωί ξύπνησε κατάστεγνη και έκανε τσίσα στην τουαλέτα και τώρα μετά το μεσημεριάνο της ύπνο... :D:D:D Αλλά την ημέρα τα κάνει πάνω της..

Λάλα μου βασικά κι εγώ πιστεύω ότι πρέπει να ξεκινήσουμε εκπαίδευση για την ημέρα, αλλά αφενός θεωρώ ότι είναι δύσκολο λόγω καιρού (πως θα την αφήνω μόνο με βρακάκι τώρα;;;; :?:? και αν κατουράει το χαλί;;; :?:?:? ) και αφετέρου ψιλοβαριέμαι λίγο... :?:?:?:oops::oops::oops::oops::oops::oops: Εσείς τι κάνετε;;;Η Χριστιάννα;;;;; :D:D:D

Μάγγυ τόσο μικρή κόψατε καλέ την πάνα;;;Μπράβο!!!!!!!!!Αχ μακάρι να ήσουν εδώ Αθήνα να μου εφτιαχνες και μενα μια τουρτα.... :ymdaydream::ymdaydream::ymdaydream::ymdaydream:

Περαστικά στη μικρούλα σου......

Ψηλέγκωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωω ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑΑΑΑΑΑΑΑΑ!!!!!ΝΑ ΤΑ ΕΚΑΤΟΣΤΗΣΕΙΣ!!!!!Ο,ΤΙ ΕΠΙΘΥΜΕΙΣ!!!!!ΝΑ ΣΕ ΧΑΙΡΕΤΑΙ Η ΑΝΝΥ ΣΟΥ ΚΑΙ Ο ΑΝΤΡΟΥΛΗΣ ΣΟΥ.. :D:D ΤΟΥ ΧΡΟΝΟΥ ΔΙΠΛΗ ΣΕ ΠΑΧΟΣ ΛΟΓΩ ΕΓΚΥΜΟΣΥΝΗΣ... :lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol:

Παναγιώταααααααα τι κάνει το νινάκι το τέλειο;;;;;; :x:x:x Ο Νικόλας;;;;;

Επίσης δεν έχεις άδικο για τους καθηγητές των ιδιωτικών... :roll::roll::roll: Βάσει λογικής το λέω!

Αφροοοοοοοο γιατί συσπάσεις ρε;;;;; :roll::roll::roll: Ξεκουράσου όσο μπορείς...Δεν έχω ψωνίσει ποτέ από Πρεναταλ, αλλά μου είπαν ότι αυτό το κατάστημα που άνοιξε τώρα στην Πειραιώς για ένα διάστημα τα έχει όλα μισή τιμή..Αλλά δεν ξέρω για πόσο ισχύει.. :?:? Εγώ τέτοια δεν πήρα τίποτα..Επίσης, σελτεδάκια έπαιρνα μόνο από Λητώ και Bebe Jou και στους 2 μήνες χάλαγαν..Πήρα μιο φορά από Jumbo και δεν έχουν πάθει τίποτα....Έμεινα από την ποιότητά τους... :o:o

Νατάσαααααααααα φαντάζομαι ύφος η μουσίτσα σου.... :lol::lol::lol::lol::lol:Επίσης και η Ιω γι'αυτό ήθελε να πάμε παρέλαση..Για τα "τουμπανα" όπως τα λέει...Ασχέτως αν δεν την προλάβαμε... :roll::roll: Τουμπανα πάντως είδε.... :lol::lol::lol:

Γιώταααααααα και Μαράκι να χαίρεστε τα παλικάρια σας!!!!!!Να τα εκατοστήσουν!!!!!!!

Σισσάααααααακι μου τι κάνετε;;;Η Χαριλίνα;;;

Βλέπω στα πάρτυ των Θεσσαλονικιών να κολλάει το ένα το άλλο...Όλα με μίξες είναι... :lol::lol::lol:

Κορίτσια τι τούρτα να πάρω στην Ιω;;;Καμία ιδέα;;;Για βοηθείστε..Η Τρίτη ή Τετάρτη θα πάω να παραγγείλω... :D:D:D:D

Κανένα άλλο νέο;;;;;;;;

Guest
Η συζήτηση έκλεισε, δεν μπορούν να γίνουν νέες απαντήσεις

• Απαντήσεις

• Δευτέρα απόγευμα έχω υπέρηχο!! Σημασία έχει πως είσαι εσύ καλά ψυχολογικά κ σωματικά!!! Χαίρομαι πολύ κοριτσάκι μου γι αυτό!! Πάμε για τοξοτάκι που είμαστε ξεκάθαρα τα καλύτερα ζώδια 🤣🤣🤣
    • Κορίτσια ναι φτάνει ο καιρός που πρέπει να ξεκινήσουμε τις ετοιμασίες για τα μωρουδελια μας , μην τα αφήσουμε όλα και μετά είναι βουνό μπροστά μας  Όσον αφορά το στήθος κορίτσια είναι και μένα ακριβώς το ίδιο όπως λέτε,  έχει μαλακώσει και μου φαίνεται σαν να είναι πριν την εγκυμοσύνη,  μόνο πως η θηλή είναι μεγάλη και σκούρα,  κατά τ'αλλα τώρα το νιώθω μια χαρά και η αλήθεια ειναι πως είχα και γω το άγχος που πήγε τι έγινε και αν θα έχω θέμα με το θηλασμό 
    • Καλησπέρα! Ήμουν δοτρια ωαρίων και έχω μιλήσει με αρκετές γυναίκες που έχουν αποκτήσει παιδάκι με δωρεά. Καταρχήν θα μου επιτρέψεις να σε διορθώσω καθώς δεν είναι δανεικά, τα παίρνεις και είναι για πάντα δικά σου. Δεν τα δανειζεσαι μιας και δεν θα τα επιστρέψεις κάποια μέρα. Εάν δεν σε νοιάζει να διαγωνιστεί το DNA σου , τα πράγματα είναι πιο εύκολα. Σκέψου θα υιοθετουσες ένα παιδί και θα το αγαπούσες σαν δικό σου; Αγαπάς τα ανηψακια σου πχ σαν δικά σου παιδιά και ας μην είναι? Θέλεις να αποκτήσεις ένα παιδάκι ή μόνο το παιδάκι σου; Είναι σαν να υιοθετείς το ωάριο μιας άλλης γυναίκας. Βιώνεις την εγκυμοσύνη, τη γέννα, το θηλασμό και ουσιαστικά είναι το δικό σου παιδάκι που βγήκε από τα σπλάχνα σου. Για μένα το ωάριο είναι καθαρά ένα κύτταρο. Εσύ στην κοιλιά σου το κάνεις έμβρυο και αργότερα άνθρωπο. 
    • Περιμένω πως και πως να πάω την Δευτέρα για το ντοπλερ, την Τρίτη θα έχουμε ξανά μάθημα όλες οι εγκυουλες...εντωμεταξύ με μια κοπέλα έχουμε και τον ίδιο γιατρό και ίδια πιθανή ημερομηνία σοκ Σε άλλα νέα ο παππούς του αγοριού μου μπήκε στο νοσοκομείο και έχουμε από κει μια στεναχώρια , από την άλλη πήγαμε με το αγόρι μου στον ΩΡΛ για να πάρει μια αγωγή για τα μπουκωματα αυτά που τον ταλαιπωρούν (αφού τα τετραπλα τεστ είναι αρνητικά) θέλω να πιστεύω πως δεν υποβοσκει τίποτα άλλο 
    • Γειά σας κορίτσια μου, το μάθημα ήταν τέλειο μου άρεσε πολύ,  μάθαμε για αρχή εισπνοή εκπνοή αλλά γενικα είναι πολύ βασικό που ζεσταίνουμε το κλίμα στη κλινική με τις μαιες, την επόμενη φορά θα μας δείξουν και τις αίθουσες τοκετού κλπ και γενικά πιστεύω θα φύγει ένα βάρος αφού το περιβάλλον θα είναι οικείο  Μας είπαν κάποια πράγματα για το τι χρειάζεται να έχουμε στη κλινική. Για εμάς προτείνουν παμπερ βρακάκια για να μη ψαχνόμαστε με μεγάλα εσώρουχα και σερβιέτες λοχειας κλπ , 
  • Νέες συζητήσεις

• Προσθήκη...