Μετάβαση σε περιεχόμενο

Recommended Posts

Δημοσίευση
Παναγιώτα μου τι κάνουν τα κουκλιά σου;;;;;;; :D:D:D Καλά τι απάντηση σου έδωσε ο άντρας σου για τους γονείς;;;;; :?:?:? Επειδή βοηθάνε δηλαδή, πρέπει να καθίσετε να σας πηδήξουν κιόλας;;;; :evil::evil::evil:

:lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol:

:lol::lol::lol::lol::lol::lol:

αρε Γωγώ σε διαβάζω και γελάω

αμαν μωρε γλωσσού!!!! :lol::lol::lol::lol:

την έριξες πάλι τη ρουκέτα σου :lol::lol::lol::lol:

• Απαντήσεις 974
  • Created
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοσίευση

Γωγω μου εγω τελικα δεν εχω καταλαβει τι πρεπει να κανουμε στην παιδικη χαρα. :oops::oops::oops:

Αν το παιδι δε θελει να δωσει πραγματα πρεπει να τα πιεσουμε να δωσουν ή να ζητησουμε συγγνωμη στο αλλο παιδακι ή να τα αφησουμε να τα βρουν μεταξυ τους;;;

Αν θελει πραγματα αλλων και κλαιει τοτε τι κανουμε πάλι;;;;

Πειτε ρε κοριτσια καμια αποψη γιατι ο Νικολας θα με τρελανει,Αφου σκεφτομαι να μην τον ξαναπαω.Τοσο πολυ ντραπηκα.

Οσο για τον αντρα μου...του αρεσει να εχει τη βολη του . Αστο. :evil:

Καλα Μαρακι η Ιωαννα αγγελος ρε συ.Η Φαιδρα όμως... :lol::lol::lol: όλα τα λεφτα!!!!!

Δημοσίευση
Επίσης, ρε κορίτσια εγώ όταν μιλάω εδώ νομίζω ότι μιλάω ΜΟΝΟ ΣΕ ΕΣΑΣ...Οχι σε όλο το φόρουμ..Μα είναι δυνατόν να μπαίνουν και να διαβάζουν καθημερινά τι λέμε;;;;; :?:?:?:?:?:? Έλεος........Εγώ ποτέ δεν το έχω κάνει....Τι το ενδιαφέρον βρίσκουν αφού δε συμμετέχουν;;;; :?:?:?

Παιδι μου μπορει να μπαινει καποιος και να εμπνεεται για να γραψει σηριαλ για την τηλεοραση. :lol::lol::lol::lol::lol:

Γεια σου Γιωτα!!!!!Οι ναυτοπροσκοποι τι ειναι καλέ;;;;;;;;;;

Δημοσίευση

Α κοριτσια να ξερετε οτι εχουμε σχολιαστει οτι κανουμε συντονισμενες επιθεσεις.Και μαλλον παλι το ιδιο θα πουνε για το θεμα με τη Λένα.

αλλη δουλεια δεν ειχαμε, να δουμε σε ποιον θα την πέσουμε!!!! :roll::roll::roll::roll:

Δημοσίευση

Καλησπερα!!!!...να χαρω εγω τις στριμενες του μαμι..Παναγιωτα ποια το ειπε αυτο..οχε πες μου σε παρακαλω με πμ....

τι κανετε;;;;

ε οχι ρε ΓΩΓΩ δεν γραφω πολλα...απλα δεν γραφω τοσο συχνα...ειπαμε μεχρι τις 1/4 δυσκολες μερες στη δουλεια...μετα θα χαλαρωσω..και στοσ πιτι δεν προλαβαινω.

Σημερα παρασαμε τελεια...μετα την παρελαση πηγαμε βολτα με τον μικρο στο παρκο..εγινε χαλια αλλα το χαρηκε..επαιζε ωρα με τα χωματα και με την αμμο..ειχε τελεια μερα και το παρκο το βαρουσε ο ηλιος..αφου εγω ημουν με λεπτο μακριμανικο..και εβγαλα τη ζακετα και παλη εσκασα..ο φοφο ηταν με σκετο μπλουζακι αλλα δεν ιδρωσε ευτυχως.

αΝΑΣΤΑΣΙΑ ΤΙ ΚΑΝΕΙς;;;;;

Πως ειναι;;;..πως ;;;

Δημοσίευση
αλλη δουλεια δεν ειχαμε, να δουμε σε ποιον θα την πέσουμε!!!! :roll::roll::roll::roll:

Γεια σου ρε Παναγιώτα χουλιγκάνι!!! :lol::lol::lol:

Ρε μηπως να ανοίξουμε και εμείς μια ιδιωτική ομάδα;; Λέμε τα σωψυχά μας εδω πέρα και μας παρακολουθεί η κάθεμια!!

Πήγαμε στο πάρκο! Είχε τέλεια μέρα! :D Μετα ψήσαμε πανσέτες και τώρα έχουμε λιώσει στην ξάπλα!

Θα επανέλθω! :x

Δημοσίευση

Καλησπέρα σε όλες!!!

Χρόνια πολλά και λεύτερα από οτιδήποτε μας στεναχωρεί!!!

Περάσαμε μία εβδομάδα ολόκληρη με μύξες και ανελέητο βήχα, το Μαράκι είναι πολύ καλύτερα, εχώ νομίζω ότι έχει φρακάρει στο λαιμό μου ένα φουντούκι και δε λέει να ξεκολλήσει και όλο βήχω..

Έμπαινα νετ, αλλά όχι μαμμυ... Έβλεπα ότι οι σελίδες γεμίζανε σε χρόνο dt και δεν έπαιρνα κουράγιο να αρχίζω να διαβάζω...

Με τα πολλά και με μια γρήγορα ανάγνωση, έφτασα στι σελίδα 50 κάτι και εγκατέλειψα.. Δεν ξέρω αν από εκεί και πέρα έγινε κάτι συγκλονιστικό, συμπαθάτε με..

Λίγα θυμάμαι...

Εννοείται την επιτυχία της Θούλης με τις παράταιρες μπότες (εντάξει, είσαι Θεά), το νέο άβαταρ της σαύρας(εντάξει, είναι θεϊκό), τα πεθερικά της Αργυρούς (εντάξει, είναι για φάπες) και τη Γωγώ σε κατάσταση εκτάκτου ανάγκης να αντιμιλάει στον μ@λ@κ@ το γυναικολόγο (εντάξει, εσύ ξεπερνάς και τις Θεές)!!!

Αργυρούλα κάπου είδα ότι με σκέφτηκες! Να'σαι καλά πουλάκι μου!

LaLa ευχαριστώ για τα περαστικά! Θα τα πούμε στην Κατερίνη, θα είμαι εκεί αρχές (πολύ αρχές Μαΐου)! Στην πόλη μέσα θα μένετε?

Στις υπόλοιπες στέλνω τα φιλιά μου!

Α! Σε φάση "μάχης" για τα παιχνίδια, τα αφήνω να τα βρουν μόνα τους πάντα. Δεν έχω την απαίτηση να μας δώσει ένα παιδάκι το παιχνίδι του, αλλά και αν το Μαράκι δε θέλει να δώσει δικό της, δε θα την πιέσω. Πιστεύω είναι φυσιολογικό να διεκδικεί την αποκλειστικότητα του παιχνιδιού. Σε αυτές τις ηλικίες τι να καταλάβουν μωρέ?

Η ανιψιά μου (της κουνιάδας μου) 2,5 χρονών όχι μόνο δεν μοιραζόταν τα παιχνίδια της, να φανταστείτε όταν πηγαίνανε άλλα παιδάκια στο σπίτι τους, τα έκρυβε στην ντουλάπα και κάτω από το κρεβάτι και τώρα που είναι 7 και κάτι, έχει βαρεθεί η κουνιάδα μου να μαζεύει τα παιχνίδια της από τη γειτονιά. Μέχρι και τα ρούχα της δίνει στις φίλες της. Ρούχα καλά, όχι αστεία!

Θα μεγαλώσουν και θα καταλάβουν την αξία του δούναι και λαβείν...

Δημοσίευση

Διαβασα 10 σελιδές!! @-)@-)@-)@-)@-)

ΜΑΡΙΑΑΑΑΑ!!!

Εγω ήμουν στο ΣΕΟ (Σώμα Ελλήνων Οδηγών) ήταν τέλεια!!! Ακόμα νοσταλγώ αυτή την περίοδο... Ηταν τα πιο ωραία χρόνια! Πόσα χαρούμενα δάση, πόσες κατασκηνώεσις, πόσοι χαμένοι θησαυροί, εξορμήσεις, παιχνίδια, επισκέψεις σε γηροκομεία κλπ (όταν μεγαλώσαμε)

Ο ήλιος γελάααααα κοιτά από ψηλάααααα

και λέει σε μας τα πουλιάαααααα

φορείς μια στολήηηηη και πρέπει γι' αυτήηηηη

περήφανη να σαι πολύυυυυυυ

Χορεύεις, μιλάς, γελάς τραγουδάαααας

και όλους τριγύρω βοήθααααας

γιατί καθε πουλί το νομο πρέπει να κράτει

και για το καθετί να πρόσπαθείειειει

να φέρνει τη χαρά και όλους γύρω να βοηθάααα

γιατί έτσι κάνουν πάντα τα πουλιάααααα!!!!

Το τραγούδι του οδηγησμού! :D:D:D

Και το ρητό "ΔΩΣΕ ΧΕΡΙ" :D:D:D

Πες του αντρού σου οτι αυτά που λέει δεν ευσταθούν και οτι μια χαρά κοπέλα είμαι και ήμουν πουλί!

Πήγαινα και κατηχητικό το πρωί και το απόγευμα στα πουλιά, αλλά το κατηχητικό ήταν τόσο άθλιο, μας γέμιζαν με τέτοια ταμπού και προκαταλήψεις που το ελεύθερο και ακούραστο παιδικό μου πνεύμα δεν το ανεχόταν.

Νομιζω οτι ο οδηγησμός με βοήθησε πολύ στο να βλέπω τον κόσμο και πέρα από τη μύτη μου. :roll:

Δημοσίευση

Καλησπέρα ραδιενέργεια :(

από τις 13.15 ήρθε και στην γερμανία και συμβουλεύουν όχι πολλές μετακινήσεις έξω!!!! :(:(:(

το ΄συννεφο κατευθύνεται ανατολικά!!!!

Ο Λ. ήταν έξω τουλάχιστον μία ώρα παίζοντας!!! :(:(:(

λένε δεν είναι επικίνδυνο αλλά να προσέχουμε

Δημοσίευση

ΘΕΑ Η ΦΑΙΔΡΑ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

ρε παιδιά γτ να μαλώσω το παιδί μου που δεν μοιραζεται τα παιχνίδια του? ΔΙΚΑ ΤΟΥ ΕΙΝΑΙ!!!! και ναι το λέω εγώ που έχω αποθυμένα απο την πειδική ηλικία και τα παιχνίδια μου τα είχα τσίλικα και ερχοντουσαν επίσκεψη φιλοι των γονιών μου και κατέβαζε με το έτσι θέλω ο πατέρας μου τα παιχνίδια μου για να παίξουν τα κ.....παιδα και μου τα σπάγανε!!! το άλλο δε να επιμενουν να πηγαίνουμε διακοπες με ενα ζευγαρι με τα παιδια των οπιων δεν ταιριάζαμε καθόλου!!! όλο μπουνιες πεφτανε..2 κορες αυτοί ,ενα και ενα εμεις ,ο αδερφος μου μεγαλύτερος δεν εδινε σημασια ,εγώ μια ηλικια με την μία ,μέχρι κ χωμα την εκανα να φάει,αντίποινα για το χερι της κουκλας μου που ειχε βγαλει η μικρή της αδερφή!!! :D σαν την Φαιδρα και εγώ!! :D

Παναγιώτα γεια σου!!! Αφρο ξεκουράσου,Αργκι καλου κακου ας παιζουν μεσα τα παιδιά!

Γωγω τελεια η χελοου κιτυ και φυσικα κοψε την πάνα!!!

μπεμπου περαστικα

Δημοσίευση

Γεια σου ρε Σισσόνι λυκόπουλο!!! Φιλιά και από εμάς!!! :lol:

Αφροδίτη ο Κ είναι ο άντρας σου?

Εγώ να δεις νεύρα που του έχω...

Έχετε υπομονή να σας πω?

Χθες είχα υπηρεσία.. 14.30 με 09.00 σήμερα το πρωί. Με παίρνει χθες το βράδυ τηλ και μου λέει...

"Αγάπη αύριο το μεσημέρι θέλουν να έρθουν ο Θ με τη Δ (κολλητοί μας) σπίτι μας να ψήσουμε στα κάρβουνα".

"Άντε και να έρθουν... Τι θα ψήσουμε? Μπακαλιάρο στα κάρβουνα"?

"Όχι αγάπη, κρέατα!"

"Μα δεν έχουμε κρέατα για τα κάρβουνα"

"Έχουμε, έχουμε είδα στην κατάψυξη"

"Οκ λοιπόν, βγάλε ότι είναι να ξεπαγώσουν"

Και βγάζει ρε κορίτσια, αν έχει το Θεό του...

1 κιλό τηγανιά μαριναρισμένη, 1 κιλό τηγανιά σκέτη

1 κιλό κιμά, 3 σνίτσελ κοτόπουλο και 3 χοιρινά

Τι από όλα αυτά κάνεις στα κάρβουνα????????????????

Και το καλύτερο?

Είχε βγάλει να ξεπαγώσει και μοσχάρι!!!! Δηλαδή θα το βάζαμε κι αυτό στα κάρβουνα?

Σχολάω το πρωί, έρχομαι σπίτι και τι να δω? Μια λεκάνη ξεπαγωμένα κρέατα! Ζύμωσα τον κιμά για μπιφτέκια για τα κάρβουνα, την τηγανιά τη σκέτη την εκανα σουβλάκια για τα κάρβουνα με σούπερ μαρινάδα, αλλά και τα άλλα δεν μπορούσα να τα αφήσω, αφού ξεπάγωσαν έπρεπε να μαγειρευτούν!

Οπότε έβαλα πατάτες στο φούρνο, τηγάνισα τα σνίτσελ, την τηγανιά τη μαριναρισμένη την έκανα αλα κρεμ, έκοψα τετράχρωμη σαλάτα και ο κύριος Κ μαζί με το Μαράκι απολαμβάνανε καφέ και παρέλαση!

Το καλύτερο? Έρχονται οι φίλοι μας με μια σακούλα κρέατα! Τζάμπα ήμουν πάνω από το τηγάνι μία ώρα! Τζάμπα ζύμωνα κιμά... "Καλά βρε όργιο" του λέω "αφού θα φέρνανε και τα παιδιά κρέατα τι τα έβγαλες όλα αυτά?"

"Α, δεν το κατάλαβα ότι θα φέρνανε κι αυτοί!" (ο κολλητός του του είπε.. "βάζεις τα κάρβουνα να βάλω τα κρέατα?" Και ο δικός μου δεν το κατάλαβε!!!)

Θα πεθάνω! Είμαι ψόφια από την κούραση! Το Μαράκι κοιμήθηκε όσο τρώγαμε εμείς και ξύπνησε όταν φύγανε τα παιδιά.

Τώρα έχω να μαγειρέψω το μοσχάρι και να πλύνω το χάος των απλύτων!!!

Και μιας και είπαμε για ύπνο...

Το Μαράκι τις τελυταίες 4 μέρες, κοιμάται για μεσημέρι στις 17.00, ξυπνάει στις 23.00 για φαγητό και ξανακοιμάται στις 00.00 μέχρι τις 07.00 το πρωί!

Μόνο προχθές ξύπνησε αντί για 23.00 στις 03.00 και με έβαλε να της βράσω μακαρόνια. Στην 10η πιρουνιά, κοιμήθηκε πάνω στην καρέκλα!!!

Όχι, δεν τα έφτιαξε με το Μορφέα, έπαιρνε xozal σιρόπι και καρακαταμαστούρωσε! Το καημένο!!!

Περαστικά στον Σπυράκο!!!

Δημοσίευση

Τι λέτε βρε σούργελαααααααααα;;;;;;;;; :lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol:

Ιφιιιιιιι σε σκεφτόμουν σήμερα... :x:x:x Άντε καλή ανάρρωση κοριτσάκι...Πέθανα στο γέλιο με τον άντρα σου, αλλά και με το Μαράκι που σκουντουφλάει από τη νύστα... :lol::lol::lol::lol::lol::lol:

Γεια σου ρε Σισσάκι λυκόπουλο..... :lol::lol::lol::lol: Ήμουν σίγουρη ότι θα ήσουν σε καμια τέτοια ομάδα... =))=))=))=))=))=)) Εγώ πάλι ήμουν του κατηχητικού.... :lol::lol::lol::lol: Και μου είχαν δώσει δώρο μια εικονίτσα με σημείωση ότι είμαι ΥΠΕΡΚΙΝΗΤΙΚΗ...Τα έχω άκομα.... :lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol:

Μετά πώς έγινα γκομενιάρα δεν ξέρω... :lol::lol::lol::lol:

Αφροοοοοοοοοοοο τι έγινε ρε;;;;; :roll::roll::roll::roll::roll:

Μπεμπούλης περαστικά στο Σπυράκο και μπράβο που πάει τόσο καλά με τη λογοθεραπεία κλπ.... ;););)

Γιώταααααααααααααα όχι ρε..Εντάξει, τα παιδάκια..Αλλά η συμπεριφορά από τους γονείς είναι απαράδεκτη...Αν δεν έχει πρόβλημα το παιδί, γιατί η μαμά να μην πει στο ξενο παιδάκι "παρτο ή κανε"....Αφού είναι τέτοια η ηλικία που το ένα θέλει ό,τι έχει το άλλο.... :roll::roll::roll:

Καλά Μαράκι σαν τη Φαίδρα ήμουν κι εγώ... :lol::lol::lol: Και παραμένω έτσι.... :lol::lol::lol:

Δημοσίευση

Ιφι και εγω υπηρεσία εχθές!! εμενα με περιμενε ο μπακαλιαρος και το τηγανι και μια τουρτα,θεος ο Κ. σου !!! θα την πνίξω?

Παν για αυτο που είπες για μαζικές επιθέσεις,δηλ δεν εχω δικαιωμα να εκφρασω την αποψη μου σε άλλα θέματα?

Ρε συ να του πεις να μοιραστεί αλλα αμα δεν θελει οχι να του το παρεις απο τα χέρια κ να το δώσεις!ρε εχω ψυχικα τραυματα σας λέω,μου βγάλανε τα παπουτσια οταν ημουν 4 χρονων και τα δώσανε σε άνα αλλο παιδάκι γτ αυτά που φορούσε του ήταν μικρά,με πείραξε πολύ τότε!!! :lol::lol::lol::lol: ξερετε κανενα καλο ψυχιατρο?

Guest
Η συζήτηση έκλεισε, δεν μπορούν να γίνουν νέες απαντήσεις

• Προσθήκη...