Μετάβαση σε περιεχόμενο

Recommended Posts

• Απαντήσεις 974
  • Created
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοσίευση

Ασε με Αργυρω μην μου τις θυμιζεις !! Εμ εκεινη η προβιά στο καροτσι που δεν την βγάζουν ουτε το καλοκαιρι ??? Τα βλεπω τα μωρα και αναβω !

Αφροδιτη μια χαρά καταλαβαινει! Δεν χρειάζονται πολυπλοκες εξηγησεις "ειναι δικο σου , μονο αν θελεις εσυ θα το δωσεις " , "ειναι ωραιο να μοιραζομαστε τα παιχνιδια μας " . Μικρες προτάσεις και μη φοβασαι ολα τα πιανουν !!!

Καλα εγω σημερα ημουν με αμανικο και ζακέτα την οποια εβγαλα καποια στιγμη . Με κοιταει η φιλη μου και γουρλωσε τα ματια " Το καλοκαιρι σκεφτεσαι να κυκλοφορεις γυμνη?" με ρωταει ! χαχαχααααχαχααα

Δημοσίευση

Καλησπερα!Χρονια πολλα σε οσους γιορταζουν!

Σαν Κυριακη ειναι σημερα...Και αναρωτιεμαι ποτε επαψε η Κυριακη να μου θυμιζει γιορτη!? :|

Τι κανετε?Ευχομαι να ειστε καλα κ να περνατε ομορφες ή εστω ενδιαφερουσες στιγμες με τους αγαπημενους σας!Βασικα ευχομαι αυτη τη στιγμη να κοιμουνται ολοι τους κ εσεις να χαλαρωνετε με μια κουπα καφε κ μια σοκολατα γιγας! :lol:;)

Θουλη μου εχει ακομη πυρετο ο Θοδωρης?Σ'ευχαριστω ρε συ...Με συγκινεις που πιστευεις οτι ειμαι καλη μανα κ που θα το πεις κ στην Αννυ στο μελλον!Γιατι αυτο το σκατακι ολο με φτυνει...Οταν πρεπει να μου σταθει...δε με θελει...

Αφρο εγω το εχω αυτο το χαλακι αλλα δεν ενθουσιαστηκε...Της αρεσει βεβαια να γλυφει το "στυλο" :mrgreen:

Ελενακι μου ειναι λογικο να τα χανεις λιγακι μεχρι να βρεις ρυθμους με 2 παιδια!Εδω με 1 κ παθαινουμε κατιτις!Χαμογέλα! :D

Βρε Μαγδααααααααααααααααααα!!! :lol::lol::lol: Πως τα καταφερνεις κ με κανεις να χαμογελαω!Ακου "χλουτς"!!!!!!

Δεν μπορω ουτε να το σκεφτω....

Να χαιρεσαι ολο σου το σοι!!!!!

Σιροπι για το βηχα ειναι...Δεν της εδωσα ουτε το πρωι...Και φυσικα ο Α ουτε νοιαζεται..Το ηπιε?Εφαγε?Εχει καθαρο παμπερς?Δεν ξερει.......

Σε βηχα με εντονο "βρασιμο" περναει ευκολα κ απο μονο του?

ΕΡΩΤΗΣΗ! Να παω βρε κοριτσια στο παρτυ?Ο γιατρος ειπε πως ο βηχας ηρθε απο τις μυξες που δεν βγηκαν(δεν της εβαζα ορο :oops: )...

Θουλη ειδες?Αν ειχες κοριτσι δε θα κολλουσες ποτε πανω σου ολη την μπιγκ μπαμπολ! :lol::lol::lol: Απροσεχτα αγορια!!!!! :P:P:P Καλα ρε!Τα κοριτσια δεν τα καμαρωνες?Με τα 2μετρα ποδια,τις φουστιτσες,ομορφες κ περιποιημενες!Ολες ομορφες ηταν!Οχι σαν τα αγορια..Σαν χλεχλεδες με τα σπυρακια τους κ το μαλλι μεσα στη λιγδα! :ymsick:=)) Αααααααααααααααααααααχ ποσο χαιρομαι που εκανα κορη! :lol::lol::lol::lol:

Το Νατασακι δε φανηκε!Γιαααα να την παρω τηλ να δω τι κανει...Τι ωρα ειναι?3.30!Μια χαρα!Θα την ξυπνησω κιολα! :mrgreen::mrgreen::mrgreen::mrgreen::mrgreen::mrgreen:

Δημοσίευση

[quote name='"AFRODITH"

για πειτε τον νιωθετε τον ηλιο !!! :D[/quote']

Ναι!!!!!!! :D:D:D

Αφροδίτη άσε τα σφουγγαρίσματα και κάτσε να πιούμε τον καφέ :D

Κι εσείς προβιές στη Γερμανία? :lol::lol::lol:

Κι εδώ χειμώνα καλοκαίρι!

Εγώ συγκρητικά με τις Νορβηγίδες μάνες τη ντύνω πολύ λάιτ τη Μαρκέλλα. Παρόλο που ως νότια θα έπρεπε να το...φοβάμαι το κρύο. Δε φαντάζεστε πόσα τους φοράνε. Τουλάχιστον 2-3 στρώσεις μάλλινα! :shock: Και έχουνε και λεπτά μάλλινα εσωρουχάκια και για το καλοκαίρι! Γενικώς έχουν ένα κόλλημα με τα μάλλινα....

Τα πεθερικά μου έχουν μάλλινη παπλωματοθήκη :shock: άσχετο αλλά ευκαιρία να τους θάψω λίγο :lol: Δε χρειάζεται λέει πλύσιμο, μόνο τη βγάζουν να αεριστεί :shock: 2 χρόνια τώρα δεν την έχουν πλύνει :shock::shock::shock:

Αναστασία μου :x:x:x

Της Μαρκέλλας της πέρασε χωρίς σιρόπι. Και τη μια φορά είχε βράσιμο για τουλάχιστον 2 εβδομάδες. Την ακούς να καλυτερεύει καθόλου?

Δημοσίευση

αναστασια ποτε δεν καταλαβα γιατι ειναι "γιορτη" η κυριακη .....αφου ερχετε αυτην ρ@φι@Ν@ και την επομενη μερα δουλευεις .... :lol::lol::lol::lol::lol::lol:

τωωωωωωωωωρα σφουγκαρισα ...δεν αντεξα ....

Δημοσίευση

Αυτες τις προβιες μου τις παινευε πολυ η κουμπαρα μου απο τη Σουηδια..Πως κ καλα ειναι ζεστες το χειμωνα κ "δροσερες" το καλοκαιρι... :? Τωρα πως γινεται αυτο,δεν ξερω!

Μαγδουλι μου την ακουω ελαφρως καλυτερα αλλα ακομα εχει να..."δωσει"!

Ηθελα να σου πω οτι κ εγω προχθες κοιμηθηκα απο τις 9.30!Μαζι ροχαλιζαμε!!!!!! :lol:

Αφρο εγω εχω δουλεψει (δυστυχως) μονο 5 μηνες στη ζωη μου...Οποτε η Κυριακη ηταν γιορτη αφου ειχα ολους τους φιλους να μην δουλευουν!

Ακομα κ τωρα ντυνομαι στολιζομαι και....περιμενω!Τι?να παω βολτα μονη με την Αννυ ή να δω αν θα εχω παρεα...Κ ο Α καθε κυριακη σερνεται!...μαλλον επειδη δουλευει την επομενη...

Μαρια εσυ προσκοπακι?Μαγδα?

Πειτε μου (αν ναι!) αν παγωνατε με αυτες τις βερμουδες! :lol:

Δημοσίευση

εγω μαρια πηγαινα κατηχιτικο. :mrgreen::mrgreen: νατασα μη γελας..εκει θα παει κ ο θοδωρης :mrgreen::mrgreen:

αναστασια..κελ ειχα καροτσι..αλλα το πηρα αγκαλια για να δει τη παρελαση

εγω σημερα του δνω το πρωι αντιβιωση..κ δε ηθελε..μολις ειχε ξυπνησει..δηλ αυτη τη αντιβιψση δε τη θελει..

πινει το μισο κουταλι..κ το αλλο μισο ηταν στη πυζαμα του..αναψα τοοοοοοοοοοσο πολυ που δε του εδωσα γαλα μου :mrgreen::mrgreen::mrgreen:

κ αυτος χεστηκε..πηγε επαιξε με τα παιχνιδια :twisted::lol::lol::lol:

αφρο εγω παντα εξηγω οτι παιζουμε οοολοι μαζι κ τα παιχνιδια ειναι δικα του αλλα ποιος καταλαβεινε

ρε κοριτσια η φιλη απο σουηδια με ειπε να μ δινω κατευθειαν αντιβιωση..εκει δε δινουν τοσο ευκολα..

οτι η ελλαδα ειναι πρωτη στο να δινει φαρμακα :?

ξυπνησεεεεεεεε :evil: παωωωωωωωωωωωω

Δημοσίευση

Μαρία βλακείες.....αυτά τα λένε οι κολλημένοι, θρησκομανείς...

Εγώ πήγα στους προσκόπους αρκετά μεγάλη από δική μου πρωτοβουλεία. Ήμουν 17 και μπήκα κατευθείαν στο αρχηγείο στα μικρά λυκοπουλάκια. Ήταν τέλεια! Τα παιδιά μαθαίνουν πολλά, περνάνε το χρόνο τους όμορφα και δημιουργικά και κάνουν γερές φιλίες. Τα καλύτερά μου καλοκαίρια τα έχω περάσει σε κατασκηνώσεις με τους προσκόπους.

Πριν από αυτά πήγαινα και κατηχητικό και χριστιαννική εστία... Και κατασκηνώσεις. Πολύ κολλημένοι άνθρωποι. Δε λέω, υπήρχαν μερικές πολύ γλυκές δεσποινίδες (έτσι τις λέγαμε) με τα μακρυμάνικα και τα καλσόν ντάλα καλοκαίρι :shock: αλλά οι περισσότεροι ήταν σούπερ-κομπλεξικοί.

Μακάρι να με είχαν στείλει προσκόπους από μικρή. Θεωρώ ότι έχασα, γιατί μου ταίριαζαν περισσότερο.

Ρε Θουλη...μόνη σου τη δίνεις την αντιβίωση? Χωρίς να σου πει γιατρός?

Είναι αλήθεια ότι η Ελλάδα είναι πρώτη στα φάρμακα.

Αναστασία παγώνανε λίγο τα γονατάκια μας :P

αλλά χίλιες φορές βερμούδα και κάλτσα μέχρι το γόνατο παρά μακρυά φούστα με πιέτες που φόραγα για να πάω στην εστία και πήγαινα από στενά μη με δει κανείς γιατί ντρεπόμουνα :lol:

Δημοσίευση

γεια σας κοριτσια!!

εχει πολυ ωραια μερα σημερα!! πηγαμε βολτιτσα, μετα στη μαμα μου, φαγαμε, αφησαμε το μικρο εκει κ κοιμαται κ εγω καθαριζω το σπιτι κ θα ξεκινησω ετοιμασιες για την κυριακη!!

αναστασι ο βηχας με βρασιμο που λες, αν εχει ακροαστικα, περναει με εισπνεομενα

το σιροπι δε βοηθαει πολυ

δε βελτιωνεται καθολου η μικρη?

ρεσυ δεν ξερω τι να σου πω.. τη λυπασαι την ξελυπασαι εγω πιστευω οτι πρεπει να τη ζορισεις να πιει το σιροπι της

σκεψου οτι μπορει να χειροτερεψει, δεν ειναι κριμα να ταλαιπωρεται μερες αντι να στεναχωρηθεις εσυ λιγα δευτερολεπτα?

κ στην τελικη ξερει ποσο την αγαπας, δε θα συνδεσει το φαρμακο με το οτι εσυ τη μισεις

εγω τον ζοριζω πολυ να τα πιει οταν δε θελει

στεναχωριεμαι λιγο αλλα δεν τον πολυλυπαμαι γιατι κ τα εισπνεομενα που παιρνει πρεπει να τα παρει

αλλιως θα γινει πολυ χειροτερα

αυτο που λετε για τις αντιβιωσεις..

μπορει να δινουν οι γιατροι πολυ ευκολα αντιβιωση αλλα οταν η λοιμωξη ειναι απο μικροβιο ειναι πολυ δυσκολο να φυγει απο μονη της

οταν ειναι ιωση κανει τον κυκλο της κ περναει

αν ειναι μικροβιο ομως δε φευγει χωρις αντιβιωση, ισα ισα αν δε γινει σωστη αντιμετωπιση το μικροβιο μπορει να αναπτυχθει κ αλλο ξ η κατασταση να χειροτερεψει

οι αντιβιωσεις δεν ειναι βλαβερες αν δε δινονται με το παραμικρο..

αυτη ειναι η γνωμη μου!

μαγδα κ εγω ηθελα να παω προσκοπος οταν ημουν μικρη.. αλλα τελικα δεν πηγα!

πηγα για πολυ λιγο καιρο κατηχητικο, ειχα παει κ σε μια κατασκηνωση του κατηχητικου :lol::lol:

να χαιρεστε οσους γιορταζουν!!

Δημοσίευση

Γειααααααααααα σαςςςςςςςςς...Τι κάνετε τσούπρες;;;;Χρονια πολλάααααα.... :D:D:D:D

Λάλα σε ευχαριστώ πολύ γλυκιά μου που χθες που έλειπα όλη μέρα ΜΟΝΟ ΕΣΥ με αναζήτησες... :x:x:x:x:x:x Οι άλλες μάλλον βρήκαν αφορμή να ξεκουραστούν από τη φλυαρία μου και δεν τις ένοιαζε... :evil::evil::evil::evil::lol::lol::lol:

Ακούστε λοιπόνννννννννν........Χθες το πρωί πήγαμε στο Έλενα με το Γιώργο να πάρει τη βεβαίωση για να μπει στον τοκετό αλλά τελικά δεν την πήραμε..Θα την πάρουμε άλλη φορά...Είδα πάλι τα δωμάτια τα λουξ και ενθουσιάστηκα...Επίσης, μου έκανε εντύπωση που ήταν τόοοοοοοοοοοοοσο ήσυχα και δεν είχε κόσμο παρόλο που ήταν ώρα επισκεπτηρίου...Επιπλέον, παρατήρησα ότι τα περισσότερα νεογέννητα του ορόφου ήταν αγοράκια... :roll::roll::roll::roll: Αχ, κορίτσια έβλεπα στους διαδρόμους νινάκια και είχα πάθει ΣΟΚ....Λες και έβλεπα πρώτη φορά νεογέννητο...Τόοοοοοοοσο μικρούλικααααα...Μια σταλιά...Πως θα συνηθίσω πάλι;;Πώς θα πιάνω το νινί;;;;;;;;; :roll::roll::roll:

Μετά τρέχαμε να προλάβουμε το ραντεβού για τον υπέρηχο στο Χαλάνδρι.....Είχα ρανετεβού 11.30 και πήγα 12.15...Α, εντωμεταξύ χθες ήρθε και η μανούλα μου (έφυγε σήμερα το πρωί)...Κορίτσια ο γιατρός ήταν εκπληκτικός.....Φοβερός γιατρός και πάνω απ'όλα άνθωρπος...Μάλιστα, ενώ είχα κλείσει ρανετβού για απλό υπέρηχο και πλήρωσα για αυτό, αυτός μου έκανε ντόπλερ... :D:D:D Η μπέμπα είναι πάρααα πολύ καλά, όλα τέλεια, πλακούντας, υγρά κλπ, η μικρή είναι 2.492 και απ'ότι μου είπε θα γεννηθεί γύρω στα 3.00-3100... :D:D:D Επίσης,μου είπε τα καλύτερα για το γιατρό μου και έκραζε τους Έλληνες γυναικολόγους για την τακτική της πρόκλησης και της καισαρικής.... :D:D:D:D:D:D Εξαιρετικός μιλάμε..Τον ρώτησα σε ποιο μαιευτηριο είναι και μου είπε "Σε όλα..Όπου θέλει η γυναίκα"¨... ;);););););)

Χθες το απόγευμα πήγαμε με μαμά, πεθερά και Ιω στα Lerroy Merlin και πήρα κουρτίνα για το δωμάτιο της μπεμπούλας.... :D:D:D:D Είναι τέεεεεεεεεεεεεεελειααααααα....Hello Kitty...Μαζί με κουρτινόξυλο κλπ μας πήγε 103 ευρώ..Πολλά μου φάνηκαν... :?:?:?:?

Μετά πήγαμε ΙΚΕΑ, πήρα ένα επιπλάκι για το δωμάτιο της Ιως 20 ευρώ και μια κουρτίνα για το υπόγειο 9 ευρώ... :D:D:D:D Φάγαμε και ένα παγωτάκι μηχανής μισό μισό με την Ιω... :?:?:?:oops::oops::oops::oops::oops:

Τελικά μαζευτήκαμε σπίτι κατά τις 9, φτιάξαμε τη μια κουρτίνα, έστησε ο Γιώργος το έπιπλπ της Ιως και η μικρή κοιμήθηκε κατά τις 12... :?:?:? Μέχρι να χαλαρώσουμε κι εμείς, να σας διαβάσω λίγο γιατί μου είχατε λείψει πήγε 2 το πρωί... :?:?:?

Σήμερα εγώ ξύπνησα 10, έτρεχα να πάω τη μαμά στο λεωφορείο να φύγει, τελικά μαζευτηκα σπίτι 11.30..Η Ιω με το Γιώργο ξύπνησαν 10.45..Ο Γιώργος πήγε για δουλειά, εγώ ήθελα να πάω τη μικρή στην παρέλαση, αλλά τελικά δεν την προλάβαμε..Πήγαμε και είχε τελειώσει...Γινόταν ο ΧΑΜΟΣ...Την πήγα λίγο στο παρκο που είχε τέλεια μέρα και μετά σε μια θεία για φαγητό..Μπακαλιάρο σκορδαλιά... :D:D:D 4 το μεσημέρι μαζευτήκαμε και η Ιω κοιμάται... :D:D

Τα έχω δει όλα αυτές τις μέρες..Συνέχεια γυρίζω...Χθες περπάτησα πάνω από 3 ώρες.. :?:?:?

ΕΡΩΤΗΣΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗ SOSSSSSSSSSS: Η Ιωάννα εδώ και δυο νύχτες (χθες και προχθες) ξυπνά το πρωί και η πάνα της είναι στεγνή... :shock::shock::shock::shock: Πίνει γάλα και μετά ζητάει να πάει τουαλέτα και κάνει τσισάκιαααααα...Πάαααααααααρα πολλά!!!!!! :?:?:?:? Είναι φυσιολογικό να τα κρατάει όλη νύχτα;;;; :?:?:? Εντωμετάξυ δε γουστάρει καθόλου πάνα αλλά ρε κορίτσια πως να της κάνω εκπαίδευση για πιπί τώρα;;;;; :?:?:?:? Λέτε να είναι έτοιμη να την πετάξει την πάνα και να την καθυστερώ εγώ;;;;; :roll::roll::roll::roll::roll: Κακά κάνει εδώ και 3 μήνες στην τουαλέτα.....Ποτέ δεν τα κάνει πάνω της!!!Μόνο 3 φορές τον πρώτο μήνα τα είχε κάνει... :?:?:?:?:?:?

Για πείτε......

Δημοσίευση

Καλε Χρονια Πολλά και στον Βαγγελη της Ερης!!!

Σημερα που αποφασισε να κοιμηθει ο μικρος με ξυπνησε ο Γ. Εριξα κατι μπινελίκια. :twisted::twisted:

Και εμεις σημερα πηγαμε στις κουνιες και γιναμε σοου.Ο Ν. δεν μπορει να παιξει με αλλα παιδια με τπτ. :(:(

Κραταει συνεχεια τη μπαλα του αγκαλιά και περιφερεται γυρω γυρω σαν τον τρελό. :?:?

Ουτε κουνιες κανει, ουτε τσουλήθρα και καποιες φορες τον εβλεπα που σκεφτοτανε να χτυπησει και κανα παιδακι. :shock::shock::shock:

Τωρα αυτα σας φαινονται φυσιολογικα για παιδακι 2 ετών;;;

Θουλη γιατι καλε ασχημα τα παιδιά;;; :lol::lol::lol:

Αναστασια προσπαθησες να της δωσεις την αντιβιωση μαζι με τον αντρα σου;;;

Αργυρω ελπιζω τελικα να την παρετε την αδεια και να φύγετε.

Ρε Μαγδα 2 χρονια απλυτο το πάπλωμα;;; :ymsick::ymsick:

Ουτε εγω θελω να γινει κλειστη ομαδα το τρενο.Δε γραφω κατι κακο ουτε ψεματα και εχω αποδεχθει το γεγονος οτι μπορει να το διαβασει οποιοσδηποτε αυτο που γραφω.

Δημοσίευση

Γωγώ αν θέλεις αστην χωρίς πάνα τη νύχτα και στρώσε κάτω από το

σεντόνι που κοιμάται ενα πως το λένε :roll::roll::roll::roll::roll::roll: αυτό

που στρώναμε όταν ήταν μωρά για να τα αλλάξουμε..κατάλαβες>>???

αφού κάνει τσίσα πριν κοιμηθεί οκ

Δημοσίευση
Και εμεις σημερα πηγαμε στις κουνιες και γιναμε σοου.Ο Ν. δεν μπορει να παιξει με αλλα παιδια με τπτ. :(:(

Κραταει συνεχεια τη μπαλα του αγκαλιά και περιφερεται γυρω γυρω σαν τον τρελό. :?:?

Ουτε κουνιες κανει, ουτε τσουλήθρα και καποιες φορες τον εβλεπα που σκεφτοτανε να χτυπησει και κανα παιδακι. :shock::shock::shock:

Τωρα αυτα σας φαινονται φυσιολογικα για παιδακι 2 ετων.

ΝΑΙ!!!!

Κάνει και η Φ κάτι τέτοια μερικές φορές

όχι πάντα εκεί που την παίρνει και όταν την πιάνει η τρέλα της

Δημοσίευση

Αληθεια ρε Μαρακι;;;Τα κανει και η Φαιδρουλα;;;

Εγω παντως νοιωθω πολυ ασχημα οταν τσιριζει και λεει "Οχι οχι μηηηηηη". :oops::oops::oops:

Αχ ρε Γωγω.εμεις τσακιζουμε τα χοτ ντογκ στο ικεα.Πρωτης ποιοτητας.Τι να σου πω!!!! :lol::lol::lol:

Λένα καλές ετοιμασιες. :x

Δημοσίευση

Ας σχολιάσω λίγο τώρααααα...

Συμπεθερούλα μου ο γαμπρός μου είναι καλύτερα;;;Ετοιμάζεστε για τα γενέθλια ε;;;;;;; :D:D Κι εμείς το άλλο Σάββατο θα τα κάνουμε... :D:D:D:D:D:D

Αναστασία θα συμφωνήσω με τη Λένα...Την αντιβίωση τη δίνεις για το καλό της...Μη σκέφτεσαι έτσι...Πρέπει να την πιει για να αναρρώσει..Αλλιώς μπορεί να εξελιχθεί σε κάτι χειρότερο... :?:?:?:? Εντωμεταξύ μωρή τρελή τι ήταν αυτά που έγραφες χθες;;;;;;Τι λόγοι για να μην κάνεις 2ο παιδί...ΕΛΕΟΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣ... :twisted::twisted::twisted::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol:

Θουλάρα μου βγαίνεις συνέχεια τις τελευταίες ημέρες ε;;;;Μπράβο μωρό μου..Πολύ χαίρομαι που περνάς καλά επιτέλους... ;););) Ελπίζω μόνο να φοράς ίδια παπούτσια όταν βγαίνεις... :lol::lol::lol::lol::lol: Επίσης, τι καμάρωνες μωρή από τα αγόρια;;;Καλά ρε πώς έχουν καταντησει έτσι;;;;; :?:?:?:? Τι μαλλιά, τι σκουλαρίκια, τι χάλια στιλ...Γονείς δεν έχουν να τα δουν;;;;;; :roll::roll::roll:

Αρτζι ο πεθερός σου είναι απαράδεκτος..Για να μην πω τίποτα χειρότερο... :evil::evil: Εγώ στη θέση σου δε θα πήγαινα πάντως... :?:?:?

Αφροοοοοοοο εγώ νευριάζω με τους γονείς στα πάρκα που δεν κάνουν παρατήρηση στα παιδιά τους όταν δεν δίνουν τα πράγματά τους....Ρε συ σκέψου ότι είναι εγωιστικό....Κρίμα είναι τα παιδάκια..Η Ιω γενικά τα δίνει και αν δεν τα δίνει τη μαλώνω... :?:?:? Μια μέρα είχαμε πάει στο πάρκο και ήταν ένα αγοράκι πιο μικρό με αυτοκινητάκι...Το παιδάκι έπαιζε και η Ιω πήγε να μπει στιο αυτοκίνητο....Το παιδάκι δεν έκανε τίποτα, αλλά εγώ πήγα και την πήρα από το χέρι την Ιω και της είπα "Μην μπεις...δεν είναι δικό μας"...Η μικρή γκρίνιαζε, η μανα του μικρού δίπλα μας και η αναίσθητη,η γαϊδάρα (αφού δεν είχε και πρόβλημα ο γιος της), δεν είπε "Αφηστε τη να μπει"..Μου ήρθε να την πλακώσω στις μάπες... :twisted::twisted::twisted::twisted::twisted:

Παναγιώτα μου τι κάνουν τα κουκλιά σου;;;;;;; :D:D:D Καλά τι απάντηση σου έδωσε ο άντρας σου για τους γονείς;;;;; :?:?:? Επειδή βοηθάνε δηλαδή, πρέπει να καθίσετε να σας πηδήξουν κιόλας;;;; :evil::evil::evil:

Βικάκιιιιι δηλαδή ήσουν έγκυος και απέβαλες;;;; :?:?:? Ούτε εγώ ξέρω τι είναι βιοχημική...Πάντως, αν θέλετε παιδάκι, εύχομαι να έρθει σύντομα...

Μάγδαααααααα πως αντέχεις ρε συ;;;;; :?:?:? Τι ώρες είναι αυτές που ξυπνάς;;;; :?:?:?

Γιωτίνιιιιι μου τι καλή η Νίνα...Θέλει αδερφάκι, αλλά να το μεγαλώνει άλλη μάνα μάλλον... :lol::lol::lol::lol::lol::lol:

Λενάαααααααακι υπομονή ρε..Είναι δύσκολο με δύο παιδιά, αλλά θα συνηθίσεις... :roll::roll:

Χρύσσσσσσσσσαααααα πως είσαι μωρή τρελή;;;;;;Τελευταία δε μιλάς πολύ και ανησυχώ... :lol::lol:

Η Νατάσα δεν ξαναμπαίνει στο τρενάκι επειδ'ή η Ιω μου έσκισε 2 σελίδες της Πατσούρου;;;; :lol::lol::lol::lol::lol::lol:

Μαράκι με τις μικρές τι θα κάνεις τελικά;;Θα τις αφήσεις να πάνε στην πεθερά-σκύλα;;;;; :?:?:?

Κορίτσια δεν κατάλαβα τι έγινε με τη Λένα..Δεν έχω πάρει χαμπάρι...Θα μπω να δω αν προλάβω...Αλλά διαχειρίστρια είναι έχει δικαίωμα να μπαίνει σε όποιο θέμα θέλει.... :roll::roll::roll:

Επίσης, ρε κορίτσια εγώ όταν μιλάω εδώ νομίζω ότι μιλάω ΜΟΝΟ ΣΕ ΕΣΑΣ...Οχι σε όλο το φόρουμ..Μα είναι δυνατόν να μπαίνουν και να διαβάζουν καθημερινά τι λέμε;;;;; :?:?:?:?:?:? Έλεος........Εγώ ποτέ δεν το έχω κάνει....Τι το ενδιαφέρον βρίσκουν αφού δε συμμετέχουν;;;; :?:?:?

Δημοσίευση

καλα χαζή είσαι??

πες μου πόσο στεναχωριέσαι και γι αυτο

Λοιπόν ο καθε άνθρωπος έχει το χαρακτήρα του

τα κορίτσια τα δικά μου είναι τελείως διαφορετικά μεταξύ τους (οπως εγώ και η αδελφή μου)

η Ι ψυχοπονιάρα, ευαίσθητη, υποχωρητική (σε βαθμό να με ανησυχει)

η Φ απλώς Ψυχρός Εκτελεστής

στα γενέθλια της όταν έπαιρνε ανάποδες τις έλεγαν Χρόνια Πολλά

και αυτή φώναζε οοοοχιιιι

την Ι την διώχνει, χτες κάναμε σκηνή :lol: κάτω και μπηκαμε και οι 3 μέσα

Φ: Φυγε Ιωάννα (με κολλημένη τη μούρη της στη μούρη της Ι)

Ι: μαμά η Φ μου λέει να φύγω :(

Μαμά: πλάκα σου κανει

Ι: :? Φ πλάκα μου κάνεις??

Φ: Φύγε Ιωάννα Φυγε Ιωάννα

Ι: μαμάαα :cry: λέει αλήθεια

Φ: αλήσια λέω φύγε Ι

Μαμά: δεν φέυγει κανείς και μη διώχνεις την Ι, αν θέλεις φύγε εσύ

Φ: φευγω εγώ αντε γεια :D

κι έφυγε μόνη της και πήγε να κάνει κάτι άλλο :shock:

και μετά η Ι στεναχωριότανε που έφυγε η Φ και της φωναζε να γυρίσει

Guest
Η συζήτηση έκλεισε, δεν μπορούν να γίνουν νέες απαντήσεις

• Απαντήσεις

• Τόσο όμορφο το Χαρά! Και η αλήθεια είναι ότι και εγώ κάπως κολλάω με ημερομηνίες και γιορτές! Εγώ έμαθα ότι είμαι έγκυος του Σταυρου και μου έχει χαραχθεί. Όνομα εμείς μάλλον βρήκαμε αλλά κάπως αποφεύγω να το κλείσω πριν γεννηθεί. Είπα θα του το δώσουμε αφού έρθει. Στον πρώτο δεν είχα τέτοια κολλήματα. Τώρα με έπιασε να είμαι προληπτική. 
    • Εύκολο να το λέω απ έξω αλλά πραγματικά νομίζω ότι δεν χρειάζεται να αγχώνεσαι. Αφου ο γιατρός σου είναι ήρεμος όλα πάνε καλά. Κάνε τον επαναληπτικό έλεγχο σου και θα ηρεμισεις ακόμα παραπάνω. 
    • Γεια σας κορίτσια και από μένα! Τι όμορφα που κάνετε όλες προετοιμασία. Με βάλατε στο ρυθμό, καθώς ακόμα δεν ξεκίνησα! Αγχώθηκα βέβαια τώρα αν θα προλάβω. 😂   Εμεις πήραμε νέο καρότσι, γιατί το παλιό μας αποτελειώθηκε μετά από 2,5 χρόνια καθημερινής χρήσης σε κάμπους και βουνά. Κατά τα άλλα πρέπει να δω τι έχω από τον πρώτο μου γιο, αν και ήρθε χειμώνα και να τα πλύνω και τακτοποιήσω. Και να κάνω και βαλίτσα μέσα στον Απρίλη. Εχω και εγώ πονάκια χαμηλά και πίεση. Εχει γυρίσει και το μωρό από όσο είδαμε στο υπέρηχο. Με χτυπάει συνέχεια στα πλευρά και στο πάνω μέρος της κοιλιάς. Και νιώθω και συσπάσεις, ειδικά τα βράδια. Πια με ζορίζει να σηκώνω αγκαλιά τον μεγάλο μου, αλλά προσπαθώ να το. Παίρνω έστω καθιστή. Δεν θέλω να νιώσει ότι τον αποφεύγω. Κατα τα άλλα εγώ είχα μια ελιά στο στήθος και σήμερα να μου φάνηκε ότι έγινε πιο σκούρα. Ήταν κόκκινη και σαν να καφετισε. Σκέφτηκα μήπως είναι από εγκυμοσύνη αλλά με έπιασε ένα τρομερό άγχος και δεν μπορώ να ηρεμισω. Και όσο αγχώνομαι τόσο κλωτσάει και ο μικρός νιώθω.  
    • Καλά αποτελέσματα κορίτσι μου στην αυχενική σου, να πάνε όλα καλά!!!
    • Χαχαχα κι εγώ δεν τον άφηνα ούτε καν να πλησιάσει τα χέρια του εκεί εκείνη την περίοδο 😂 εύχομαι να φέρνουν καλά νέα τα πιο έντονα συμπτώματα αυτό το μήνα 🤞
  • Νέες συζητήσεις

• Προσθήκη...