Μετάβαση σε περιεχόμενο

Recommended Posts

• Απαντήσεις 974
  • Created
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοσίευση

αχ κάθε σήμερα όλα τα ουζερί είναι γεμάτα στην Λάρισα και στα παράλια!!!! :ymdaydream::ymdaydream::ymdaydream::ymdaydream::ymdaydream::ymdaydream::ymdaydream::ymdaydream:

σαν τα πάμπερς καμιά!!!!

επίσης μήπως να κάναμε και εμείς το τρενάκι "κλειστό"? για ποιό θέμα συζητάνε? που "μπήκε" η Λένα μέσα?!!!! και τι έκανε? δεν έχω ιδέα!!!!

σε εκείνο το θεματάκι θα θάβονται πολλά άτομα μάλλον!!!! :roll::roll::roll:

Αφρο να χαίρεσαι τον αδελφό σου! :)

Δημοσίευση

sthn koinothta argi exei kleistes omades .

ma einai agenia na ferese etsi ston andmin ......

kai an exeis thema mazi toy "pou pote den sou milise" apla dialegeis alomagazaki ....

egw den exw kati na kripsw oute sxoliazw ala atoma kai den thelw na me diabazoyn ....ok grafoume kai kapoia prosopika mas themata alla genika den exw na kripsw tipota a tipota kamia apopsh mou kai to trenaki einai anoikto gia ollous ,den einai pia xoros thilazouswn mono alla xoros filwn opos kai na megalonoyn ta paidia tous kai xoros katanoishs .

Δημοσίευση

Καλημέρα και χρόνια πολλά!

Έχω βάλει δεύτερο πρόγραμμα κι ακούω δημοτικά! Α ρε πατρίδααααα! :D

Θα 'θελα να μουν Ελλάδα να μαζευτούμε οικογενειακώς και να φάμε βακαλάο σκορδαλιά μμμμμμ!

Γιορτάζουν και γιαγιά, αδερφή και δυο ξάδερφοι και έχουμε γλέντια.

Γιώτα :lol::lol::lol: φοβερή η μικρή!

Σε βλέπω να της κρύβεσαι για να θηλάσεις όταν κάνεις το δεύτερο!

Λενάκι κι εδώ δίνουν βιταμίνη D. Βασικά κατά παράδοση γεννεών δίνουν μουρουνέλαιο :ymsick: αλλά υπάρχει και σε άγευστες, άχρωμες σταγονίτσες που βάζεις στπ φαγητό. Εγώ δίνω σταγόνες. Όταν πηγαίνω Ελλάδα δε δίνω καθόλου...δεν ξέρω αν κάνω καλά.

Πάντως εδώ τις θεωρώ απαραίτητες γιατί αν περιμέναμε απ´τον ήλιο.... :?

Λάλα βρήκα μια οστεοπαθητικό. Την πήραμε τηλ προχθές αλλά ήταν σε κάποιο σεμινάριο και δε μπορούσε να μας μιλήσει πολύ. Ήταν να πάρει πάλι χθες ο καλός μου αλλά φυσικά το ξέχασε μιας και δεν ήμου σπίτι να του το θυμίσω :twisted: Ελπίζω σήμερα...Θα σου πω...

Με μέτρο τα υπόθετα στη Χριστιάννα :P:lol:

Αναστασία γιατί δε μπορείς να της βάλεις υποθετο? Σιγά...δεν είναι τίποτα. Τι νομίζεις ότι είναι καμιά γκουμούτσα υποθετάρα? :lol: Είναι πολύ μικρούλι. Ούτε που θα το καταλάβει! Χλουτς! Και μέσα στην τρυπίτσα :mrgreen:

Η Μαρκέλλα έκανε εμετό ακόμη και με μία σταγόνα αντιπυρετικού. Κι εγώ όταν ήμουνα μικρή επίσης.

Τι σιρόπι είναι? Αντιβίωση? Ειναι καλύτερα σήμερα? Εγώ δεν της έχω δωσει άλλο φάρμακο πέρα απο αντιπυρετικά κι αυτό μόνο όταν ψήνεται κι έχει κακή διάθεση. Κι από βηχα με βράσιμο φέτος είχαμε πολλές φορές. Αλλά γενικώς εδώ δίνουν σπάνια φάρμακα...

Βίκυ, τελικά ήταν βιοχημική απ' ότι κατάλαβα?

Η φύση ξέρει... Ελπίζω να μη στενοχωρήθηκες ..

Αργυ που μένουν τα πεθερικά?

Η Μαρκέλλα με έχει λιώσει :? Πέρα από τις 100 φορές που ξυπνάει τώρα μου σηκώνεται κι απ'τις 6.00! Απορώ πώς στέκομαι στα πόδια μου...

Δημοσίευση

Καλά αυτό το θέμα με τα δικαιώματα του αντμιν με έχει κουφάνει :shock:

Εννοείται αντμιν είναι και μπαίνει όπου γουστάρει.

Τις πείραξε που μπήκε η κοπέλα να τις ρωτήσει κάτι??? :shock:

Ντεν πάμε καλά...

Δημοσίευση

Ούτε που θα το καταλάβει! Χλουτς! Και μέσα στην τρυπίτσα :mrgreen:

Αργυ που μένουν τα πεθερικά?..

:lol::lol::lol::lol: , την πρώτη φορά που έβαλα υπόθετο στο μπουμπούκι μου, είπα "ελπίζω να μην μπερδέψω τις τρυπούλες"!!! :lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol:

στο Βερολίνο μένουν 600χλμ μακρυά!!!!

Αφρο τα είπες πολύ ωραία ρε συ με κάλυψες!!! :ymapplause::ymapplause::ymapplause: , όμως η Λένα δεν έχει απαντήσει ακόμη.....

Δημοσίευση

Καλημερα!!!!

τι κανετε;;;;

ο Ο και ο Φοφο πηγαν στην περαλση....

Μαργαρητα τελεια που ξαναμαινεις....να μας λες νεα σου...

ασχετο αλαλ το μιλφειγ ειναι τελειο...με λιγο διαφορετικη κρεμα που εκανα...τωρα τι να κανω...να μπω στο μπλογκ και να σας θαψω...χαχαχα.

ασχετο πως σχολιαζεις εκει...ηθελα να σχολιασω σε κανα δυο συνταγες αλλα δεν τα καταφερα...

θα μου λυσεις ολες τις απορριες την Κυριακη..επισης να μη φυγεις δικοπες τον Μαιο γιατι και τη δικη μας τουρτα θα την φτιαξεις εσυ...ωτακι μου...φιλια...μου λειπεις πολυ να ξερεις...ποτε θα επαναπατρηστεις;;;;;

Λενακη μου μη σκεφτεσαι ετσι για την Ειρηνη..ουτε για το νινι...δενε ισαι απο σιδερο..ειναι ανθρωπος..και ορισμενες φορες σαλταρεις...

Φιλακια πολλα!!!!

Κατι ηθελα να σχολιασω αλλα ακομα δεν λειτουργει ο εγκεφαλος..θελλω καφε...

Η Ημερα νειναι τελεια και θελλω να παω για καφε...θα ψησω τον συζυγο...

Οσο για το θεμα παιδια..συγνωμη κι'ολας αλλα το θεορω παραλογο που εγινε τετοιος ντορος..

ελεος δηλαδη..

Μ'αρεσει που τα εχουν παρει κι'ολας λες και η κοπελα εκανε καποιο εγκλημα...

Αλλα ρομονες τι να πεις...που να μπουμε και στην κλημακτηριο τι θα κανουμε..

Παιδια η Λενα δεν εχει πια οσο χρονο ειχε..ειναι και δυο...

εδω εκκρεμουν θεματα με κλειδομενο θεμα που εγινε σφαγη και δενε χει ακομα παρει θεση για το τι θα κανει, ουτε φανταζομαι εχει διαβασειτα οσα της εστειλλα..

Πωπω..νομιζω οτι πρεπει να γινουμε λιγο παρεντσ εδω μεσα...για να μη νομιζουν οτιειναι νετελλως μπατε σκυλοι αλεστε..στο παρεντσ για κατι τετοια μυνηματα θα ετρωγαν Ban μερικα μελη και θα ηρεμουσαν καποια αλλα

Δημοσίευση

καλημερα..χροναι πολλα...

τι κανετε?δε διαβασα ακομα..

πριν λιγο γυρισαμε απο παρελαση..εχει απιστευτη μερα κ το καταχαρηκα..

ο μικρος να κοιταει παρελαση κ τα μπαλονια φυσικα..

περνουσαν τα αγορια κ τα κοιτουσα ρε κοριτσια με καμαρι..χαιρομαι που εκανα αγορια :D:D:D

αλλα τι ασχημια βρε παιδι μου..αχ αυτη η εφηβεια :?

κ τελος οταν φευγαμε τι διαπιστωνω... :twisted::twisted::twisted:

που στο καλο βρεθηκε μαστιχα κ το ενα παντζακι κατα μηκος γεματο μαστιχα κ στο μουφανο ενα μεγαααααλο μερος..

κολλησα κ γω γιατι ειχα τον μικρο αγκαλια κ τριβε τριβε :twisted::twisted::twisted:

αυριο θα τα παω καθαριστηριο..

ο θοδωρης ξυπνησε 8,30 :D:D:D:D 7

αλλα σηκωθηκε στις 6 κ ηθελε γαλα..δε του εδωσα..γκαριζε..τεσπα..

τωρα ειμαι με το μικρο..πηγαν στη θεια τα μεγαλα αντρακια

ρε νατασα που εισια?

Δημοσίευση

lenaaaaκι :x:x:x:x:x:x:x ελΑ ΔΕ ΘΕΛΩ ΤΕΤΟΙΕς ΣΚΕΨΕΙς...

κ γω σα εσενα ειμαι..ευκολα φουντωνω αλλα τωρα ηρεμησα..τη εχω δει στο φλου..παντως παλι θα ξεφυγεις ..δε εισια κ ρομποτ..παιδια μεγαλωνουμε..

γω μετανιωνω μετα γμτ

αφρο ελεος αυτο με τη ελενα..κ γω δε εχω να κρυψω αλλα δε θα με χαλαγε να γινουμε κλειστει ομαδα,,θελετε?

αργι δηλ θα πατε??????????

γιωτα τι καλη η μικρη..ηθελε να ερθει στη μανουλα ε?αχ γιαβρι μουυυ

βικυ..αχ τι να πω..πως νιωθεις?τι ειναι η βιοχημικη?

χιονουλα οοοχι δε σε ξεχασα :lol::lol::lol:;) μα απο της 6?κ τι ωρα κοιμηθηκε??

χρυσα εσυ γτ δε πηγες καλε παρελαση?

Δημοσίευση

κορίτσια γεια σας!!

γυρίσαμε από παρέλαση και καθόμαστε βεράντα

βράζω πατάτα για πουρέ

και θα τηγανίσω γλώσσες.

Λοιπόν τα κορίτσια θα τα στείλω στους Οδηγούς :D

και γυμνάσιο στο Μουσικό Γυμνάσιο :D

ήταν πολύ καλάααα

Πέρασε το σωματείο Κυπρίων ν. Λάρισας

και φώναξαν : Ελλάς Ελλάς σκέπασε κι εμάς!!!!

Με συγκίνησαν πολύ. Εκεί έπεσε ΤΟ χειροκρότημα

Έξω ο χαμός από κόσμο

Μέχρι και το τελευταίο ουζερί γέμισε κόσμο

Δημοσίευση

εγώ τις βαρέθηκα τις παρελάσεις, αλλά τέτοιες μέρες, με ήλιο ζηλεύω που δεν είμαι Ελλάδα να πάω σε μία ψαροταβέρνα παραθαλάσσια, να φάω το ψαράκι μου......αχ :ymdaydream::ymdaydream::ymdaydream::ymdaydream::ymdaydream: , βέβαια γίνεται χαμός αυτές τις μέρες και το σέρβις μάπα, αλλά.....

Γιώτα οκ!!!

Δημοσίευση

πηγαμε κουνιες (τσουληθρα) και ηρθαμε ,εφαγε και το φαι του και τωρα χαλαρωνουμε .

εχει πολυ καλο καιρο !!! με το κοντομανικο ειμαι !!!καλα ολοι στην παιδικη χαρα ηταν με μπουφαν !!χαζοι ειναι ???μεσα στον νταλα ηλιο !!!!ο μικροσ φορουσε φανελακι και φουτερ μπλουζα φορμας και φορμα απο κατω και ιδρωσε το καιμενο ....εγω ενα αερατο (εγκυμοσυης) με μανικακι μεχρι τον αγκωνα και εσκασα μεσα στον ηλιο !!καποια ειχε το παιδι τησ με το μπουφαν να παιζει .....δεν παει καλα ο κοσμοσ ...

ενα κοριτσακι στην ηλικια του (λιγο μεγαλυτερο) μολισ πηγαμε και κατεβηκε ο μικροσ απο το ποδηλατο του, πηγε αμεσως να ανεβει .....ο μανωλης υπερασπιστηκε το ποδηλατο του (πρωτη φορα!!!) και ειναι "κο μου" και του εδιωξε το χερι ...εκατσε και στο καλαθι πισω μην του το παρουν .....

με τα παιδακια που ερχονται σπιτι μας δεν κανει ετσι τα αφηνει και τα κουναει και παιζουν αρμονικα ....του εκατσε αναποδα μαλλον ξενο παιδακι χωρισ να το ξερει να παει να του παρει το ποδηλατο ....

να πω την αληθεια δεν τον πιεσα να του το δωσει ....αρκετα υποχωρητικος ειναι ,αφου διεκδικησε αρα του φανηκε ασχημο ....το ζαχαρωνε ολη την ωρα το κοριτσακι αν και του δωσανε αλλα παιδακια αλλα εγω δεν το εδωσα ....εκανα λαθοσ ? :? δεν ηθελα να κλαψει ο μανωλης ....παντα δεινει τα παιχνιδια του και σε αυτο δεν ηθελε και το σεβαστηκα ....αν ηταν φιλαρακι του θα του ελεγα πχ ασε τον νικολα να κανει ....

Δημοσίευση

χιονουλα οοοχι δε σε ξεχασα :lol::lol::lol:;) μα απο της 6?κ τι ωρα κοιμηθηκε??

μμμμμμμμμμμ! Πώς κι έτσι? Σε τι οφείλω την τιμή? :P

Ναι από τις 6 η σκατούλα...Είχε κοιμηθεί στις 9 το βράδυ. Μα είναι δυνατόν να της φτάνουν 9 ώρες ύπνου? :? Αλλά ξέρω τι θα κάνει...θα κοιμηθεί κανα 3ωράκι τώρα το μεσημέρι που λείπω και θα είναι μια χαρά :twisted:

Έτσι μου κάνει τις τελευταίες μέρες.

Μαρίααααα! Σιγά μην τις πας στους ξενέρωτους τους οδηγούς. Προσκόπους να τις στείλεις 8-)

Άργυ κι εγώ ονειρεύομαι παραθαλάσσια ταβερνίτσα και μπυρίτσες! Θα έρθει το καλοκαίρι να κατεβούμε Ελλάδα και θα γίνει κι αυτό. Εσείς θα πάτε Ελλάδα το καλοκαίρι?

Αφροδίτη κι εγώ το ίδιο θα έκανα αφού δεν ήθελε να το δώσει.

Άλλο στο σπίτι ή με φίλους...

Νυστάζωωωωωω (-|(-|(-|

Δημοσίευση

Τι κανετε ???

Τι μερα και η σημερινη , με εξοντωσε η μικρη ! Δεν φτανει που ξυπνησε στις 5:30 ολο αντιδραση και κακο ειναι . Βεβαια φταιω και γω γιατι δεν ειμαι στα καλα μου οποτε τα παιδια το πιανουν αυτο και σε οδηγουν να ...εκραγεις για να ξεσπάσεις . Δεν ειναι τυχαιο που οταν συναντηθηκαμε με τη φιλη μου και λεγαμε τα "δικα μας" τα μικρα σκοτωνοντουσαν , ενω μετα που κατι ειπαμε και πεθανα στα γελια , λες και δια μαγειας χαλάρωσαν ολα και παιζαν ηρεμα και ωραια !!!

Λενακι εγω δεν εδωσα ποτε αυτες τις ταμπλετες με την βιταμινη . Δεν ειναι καλες , δεν ειναι αποροφήσιμες απο τον οργανισμο σ΄αυτη τη μορφή . Μπορει να το γελαει η Σνοου , αλλα το μουρουνελαιο ειναι το καλυτερο . Υπάρχουν διαφορες εταιρειες που εχουν krill oil , με γευση πορτοκαλι νομιζω , που μπορεις να δωσεις .

Εγω δεν πηρα τιποτα . Εβγαζα και βγάζω την Χριστιάννα καθημερινά εξω , χωρις σκουφι και με σηκωμένα τα μανικάκια οταν εχει εστω και λιγο ηλιο . Στα 5 σχεδον χρονια που ειμαι εδω , βλεπω οτι ο καιρος εχει αλλαξει και ακομα και τον χειμωνα εστω μια φορα την εβδομάδα (λιγο λεω) θα χει καλη ηλιοφανεια .

Βλεπω αυτα τα γερμανάκια με το σκουφι στο κεφαλι μεχρι να ερθει ο Ιουλιος !!! Εγω της εχω μαθει οτι οταν εχει ηλιο βγαζουμε τα μπρατσακια μας εξω για να δυναμωσουν τα κοκκαλακια μας . Προχτες ειμασταν στο δωματιο της και ξεντυθηκε εντελως !!! Ξαπλωσε πανω στο κρεβάτι (χτυπαγε παρα πολυ ο ηλιος μεσα στο δωματιο ) και εκανε ηλιοθεραπεια !!! χαχαααααα

Οχι Αφροδιτη δεν εκανες λαθος . Απλα την επομενη φορα μπορεις να πεις στον Μανώλη οτι ειναι δικό του , κανεις δεν θα το παρει αν δεν εχει την αδεια του . Γενικα επειδη τα παιδια αλλαζουν , βαλτον στον κλιμα του ζητάω/αρνουμαι , γιατι και αυτος αυριο μεθαυριο θα ζητήσει κατι απο αλλο παιδακι . Τα παιδια πρεπει να μαθουν να μοιράζονται αλλα ταυτοχρονα να τους δινουμε το δικαιωμα της ιδιοκτησίας .

Ειναι λιγο λεπτες οι ισσοροπιες , εκνευριζομαι αφανταστα με μανάδες που δεν δινουν σημασια στα συναισθηματα των παιδιων και απαιτουν να μοιράζονται αλλα και με κεινες (κατι Γερμανιδες μου ρχετε να τις πνιξω!) που ενισχύουν , κανοντας την παπια , την απομόνωση θα μπορουσα να πω αν και ειναι σκληρή λεξη , την μοναχικοτητα των παιδιων τους που παιζουν με ενα πραγματακι στην ακρη δεν το δινουν και δεν συνεργαζονται καθολου με αλλα παιδια . Δεν μιλαω για μικρα μωρα αλλα για παιδια 2.5-3 χρονων !

Δημοσίευση

κοριτσια σας παω στο μπαλκονι που εχει ηλιο να λιαστιτε ...μενετε και σε χωρεσ που δεν εχουν τοσο ηλιο ....

εκανα και καφεδακι .

για πειτε τον νιωθετε τον ηλιο !!! :D

Δημοσίευση

λαμπρινη μου ηρθε πολυ ξαφνηκο .....την επομενη φορα αυτο θα κανω .

ενιωσα και ασχημα για το κοριτσακι αλλα δεν ηθελα να αρχισει να ουρλιαζει ο δικος μου .

αλλα ποσο καταλαβαινει σε αυτην την ηλικια οτι δεν θα του το παρει ....

Δημοσίευση

και εμείς που βγήκαμε χθες βόλτα (εγώ και το μπουμπούκι), καθήσαμε και για καφέ, βλέπω μια οικογένεια με καρότσι, το παιδί μικρότερο του έτους, με χοντρό μπουφάν, σκουφάκι και τον ποδόσακο!!!! :o:o:o:o:shock::shock::shock::shock: και ο ήλιος ντάλα, εντάξει δεν ήταν για κοντομάνικο αλλά όχι και όλα αυτά και το παιδί δυσανασχετούσε!!!!...μια άλλη φορά είμασταν σε ένα πολυκατάστημα (Karstadt) kai ένα μικρουλάκι, έκλαιγε στο καρότσι του, φορούσε: όλα τα παραπάνω και να του λέει η μάνα σσσσσσ ε δεν άντεξα και της είπα ότι μάλλον ζεσταίνεται!!!...αφού εμείς είμασταν με ένα πουκάμισο και αυτό λες και πήγε στον β. πόλο!!!! :?

Μάγδα φέτος δεν ξέρω, ίσως να κατέβω μόνο εγώ με τα παιδιά, λέμε να πάμε και κάπου αλλού πέραν της Ελλάδας!! θα δούμε....

συμπεθέρα σε βλέπω είναι ονλάιν!!!! :x

Δημοσίευση
κοριτσια σας παω στο μπαλκονι που εχει ηλιο να λιαστιτε ...μενετε και σε χωρεσ που δεν εχουν τοσο ηλιο ....

εκανα και καφεδακι .

για πειτε τον νιωθετε τον ηλιο !!! :D

αυτή την εβδομάδα είχαμε πολύ ήλιο και τώρα έξω είναι χαρά Θεού, αλλά είμαι κουρασμένη δεν μπορώ να βγω, θα ξαπλώσω λίγο μέχρι να πάρω τον Λ. από το σχολείο!!!

Αφρο να σε βγάλω στον κήπο μας να βλέπεις γρασίδι και λουλουδάκια? :D

Guest
Η συζήτηση έκλεισε, δεν μπορούν να γίνουν νέες απαντήσεις

• Προσθήκη...