Μετάβαση σε περιεχόμενο

Recommended Posts

Δημοσίευση

Χρονια πολλά στη Φαιδρα και στην Ελενα !!!!

Να ναι γερες , πολυχρονες και παντα ευτυχισμένες !!!

Να τις καμαρωνετε παντα μανουλες και να σας κανουν καθε μερα και πιο ευτυχισμένες !!!

Μαρια κουκλες οι κορουλες σου , σαν νεραιδες ειναι !!!

Καλημεραααα !!!

Καλως ηρθες Αναστασί !

• Απαντήσεις 974
  • Created
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοσίευση

Νατασσούλα χίλια σόρι για την παράλειψη... :oops::oops::oops:

Να χαίρεσαι την Έλενα σου! Όλα τα καλά του κόσμου να πέσουν πάνω της! :D:x

Γιώτα είσαι σούργελο φιλενάδα!!! :lol::lol::lol:

Άργυ δεν παιίζεσαι!!!! Μη μου πεις οτι κρατάς και πρακτικά;;; :lol::lol::lol::lol:

3 σειρά, παραγραφος 2 του άρθρου 8 του Ν. 1345 του Π.Δ. 34 ΦΕΚ 234Α :lol::lol::lol::lol:

Δημοσίευση

Επίσης Θεσσαλονικιές απαντείστε μου να ξέρω να ξεαγχωθώ! Συμφωνείτε να συναντηθούμε λίγο νωρίτερα και οι εργαζόμενας να έρθετε να μας βρείτε λίγο αργότερα;; :D Εεεεεεεεεεεεε;;;; :oops:

Δημοσίευση

Καλημερα!!

Μαρια να χαιρεσαι την κορη σου!!! Αχ τι καλα, 2 ετων!! Να περασετε τελεια!! ΠΟλυχρονη!!!!Και μην αγχωνεσαι σημερα για την κριση της Ελλαδα, μονο χαρες!!!

Αργυρουλα, τελεια φωτο στο αβαταρ..Τι υψος εχει η ρεα??? Παντως αυτο με τους γονεις....και μενα οι γονεις μου κανουν κατα καιρους βλακειουλες...Δεν κρατανε τον Σεμπ βεβαια καθημερινα αλλα τον βλεπουν καθε μερα, ο πατερας μου τον παει κουνιες...πολλες φορες τον ντυνουν ψιλοχαλια, κ ας εχω παει ωραια ρουχα...δεν ασχολουμαι...Επισης τις προαλλες ο πατερας μου του αγορασε σοκολατα, μου το ειπε κ του ειπα, δεν πειραζει βρε μπαμπα, παππους εισαι θα τον κακομαθεις κ λιγο!!Εγω εκνευριζομαι με κατι αλλες βλακειες του πατερα μου αλλα ευτυχως εκει τον μαζευει κ η μανα μου...

Οσο για την πεθερα, δεν τον βλεπει συχνα αλλα κανει εξυπναδες (πχ τον ταιζε με το πηρουνι της)..Δεν ελεγα τιποτα ποτε, απλα με τροπο τον επαιρνα χωρις να δημιουργησω θεμα...ΔΕν θελω ρε παιδια, σκεφτομαι πως ειναι μεγαλοι ανθρωποι, δεν θελω να γινομαι κακια, αυριο ισως ειμαι εγω στη θεση τους, οκ δεν θα κανω βλακειες, αλλα ξερω γω, μπορει η νυφη μου να θεωρει βλακεια οτι κανω...Θελω να μου τη λεει?

Σισσιω!!! Μου αρεσουν οι αποριες σου! Εγω παντως τετοια δεν γραφω οπως προσεξες!! χα χα!!!Οχι γιατι δεν σε θεωρω ομορφη αλλα γενικα δεν γραφω τετοια για κανεναν. Θελω να γρψω κατι μονο αν εχω αποψη για κατι παραπανω απο την εμφανιση...και επειδη μιλησαμε μπορω να σου πω οτι φαινεσαι κ γλυκεια και με προσωπικοτητα κ καθολου αυτο το "εμετικα" γλυκο που ειναι υποκριτικο...Αυτα!!

Αναστασια καλως γυρισες! Οντως δεν μιλησαμε, αλλα στις συναντησεις ανω των 3 ατομων, συνηθως μιλαμε ολοι με τον διπλανο μας κ σπανια με τον απεναντι....Την επομενη φορα πιστευω θα πουμε περισσοτερα! Μπορει να σας ερθω εγω θεσσαλονικη!!

Δημοσίευση

Kαλημέρα μανούλες!! :D

:ymparty::ymparty::ymparty::ymparty::ymparty::ymparty::ymparty::ymparty:

ΜαρίαΙωάννα, να χαίρεσαι την Φαίδρα σου και natasoula την Έλενά σου!!!!!! :x

Χρόνια τους πολλά, καλά και πολύ ευτυχισμένα!!!!!!!!!!!! :D

Να 'στε καλά μανούλες, να τις χαίρεστε και να τις καμαρώνετε τις κορούλες σας!!!!!!!!! :YMHUG:

Σισσάκι, καλό ταξίδι! Να περάσετε πολύ όμορφα στη συμπρωτεύουσα, να μας φιλήσεις τις Θεσσαλονικιές! :-* Με το καλό να ορκιστεί η αδερφούλα σου και καλή σταδιοδρομία! Εγώ πάντως δεν είπα τίποτα περί ομορφιάς... γιατί δε τρελάθηκα κιόλας!!!!!!! =))=)) =)) Πλακίτσα φυσικά, ε;;; :P Είσαι και μια κουκλίτσα, και γλυκύτατη και συμπαθέστατη και τα εννοώ!!! :D Και σου φόρτωσα και τη Β!!! :oops: Και είσαι και φοβερή baby-sitter!!! :lol:

Lala, ΣαβροΓιώτα, Μπεμπούλης, Φρανίτα, Αργυρούλα, καλημέρα!!!!!1 :D:D:D Αργυρώ, η φωτογραφία είναι φανταστική!!!! :D

Αθηνούλα, γιατί να σου περάσει η χαρά να γυρίσεις στα διδακτορικά σου; :( Είναι ανέφικτο; Αν όχι, εγώ λέω... go for it!!!! :D

Αnastacούλι μου, σ' ευχαριστώ πολύ πολύ!!! :YMHUG: Η αλήθεια είναι ότι πριν λίγο καιρό, με ρώτησαν δύο διαφορετικοί άνθρωποι, σε διαφορετικές στιγμές, τι τάξη πάω!!!!!! :lol::lol::lol: Είπαμε, όχι κι έτσι!!! :lol: Είδες ε; Φαλτσαδούρα, ξεφαλτσαδούρα, το ρεπερτόριό μου είναι πλούσιο!!! :lol::D Να μας ξανάρθετε, να σας ξανατραγουδήσω!!! :lol:

Ευχαριστώ πολύ για τα καλά σας λόγια για το κοριτσάκι μου (κι εσένα Γωγούλα!) :D Η αλήθεια είναι ότι είναι ήσυχο παιδάκι, αν πω το αντίθετο θα πέσει φωτιά να με κάψει!!! :D

Δεν θυμάμαι άλλα! :oops: Σας φιλώ γλυκά ΟΛΕΣ!! :-*:-*:-*:-*:-*

Δημοσίευση

Γιωτα σου ειπα καλημερα???? Ελα μη σκεφτεσαι πια τον θηλασμο! Στο επομενο και αν δεν σου κατσει παλι, δεν εγινε κ τιποτα!!Χαλαρα κ ολα γινοντα!!

Αναστασια, Λαλα, καλημερα!!!!!!

Η Θουλη και η Νατασσα με ρωτησε ποτε φευγω..Σε ενα μηνα περιπου (29 απριλιου), εχουμε ετοιμασει το σπιτι κατω, βρηκαμε κ τις κοπελες που θα μας βοηθανε, μια χαρα...Θα ερθω για 20 μερες τον αυγουστο να δω τους δικους μου αλλα οχι Ελλαδα δεν θα ξαναγυρισουμε...Μετα την Ουγκαντα (Δεκεμβριο) θα παμε αλλου μονιμα, πιθανον Γενευη.....θα δειξει...

Νατασσα εγω αμυγδαλελαιο παιρνω για τον Σεμπ, καθαρο αμυγδαλελαιο απο το φαρμακειο αλλα κοστιζουν 7 ευρω τα 100μλ....Πως το βρισκεις 2 ευρω?? και μιλαω για το καθαρο οχι καποιας εταιρειας.....

Αχ σημερα ειπα κ στον Κ να δουμε κατω για σταθμο η καποια γυναικα για τον Σεμπ...Δεν αντεχω αλλο να κατσω στο σπιτι, ειμαστε ενα αναμονη καποιου συμβολαιου για δουλεια στην Καμπαλα...Απαπαπα..ειλικρινα κουραστηκα, θελω να παει σταθμο η θα παρουμε καποια κοπελα, θα δουμε...κ να ξεκινησω τη δουλεια μου....Δεν κρατιεμαι να πω την αληθεια....δεν αντεχω αλλο, αρκετα καθισα, φτανει!!!

Αντε σας ζαλισα!!

Φιλια!Τα ειπα ολα!!

Μητσακι πατησα υποβολη και σε ειδα!! Καλημερα!! χα..χα! για το τραγουδι, σε θαυμαζω, εγω δεν τολμω να τραγουδησω μπροστα σε κοσμο, θα με παρουν με τις πετρες!

Δημοσίευση

Νατασσούλα :ymparty::ymparty: [smilie=occasion13.gif] [smilie=occasion13.gif] [smilie=occasion13.gif] [smilie=occasion13.gif] [smilie=occasion13.gif] [smilie=occasion13.gif] [smilie=occasion13.gif] [smilie=occasion13.gif] [smilie=occasion13.gif] [smilie=occasion13.gif] [smilie=occasion13.gif] [smilie=occasion13.gif] [smilie=occasion13.gif] [smilie=occasion13.gif] [smilie=wav.gif] [smilie=occasion15.gif] [smilie=occasion18.gif]

να χαίρεσαι την Έλενα, να τα εκατοστήσει, πάντα υγιής και ευτυχισμένη στην ζωή της :x:x

Δημοσίευση

Καλημερα!!!

Χρονια Πολλα στη Φαιδρα και στην Ελενα..

Μανουλες να χαιρεστε τα παιδακια σας..να τα δειτε ευτυχισμενα να μεγαλωνουν!!!!

Θουλιτσα και Νατασα καλα ειμαι..ΟΚ εχω παλη τα δικα μου αλλα επειδη τα παθαινω αραια και που το ελεγχω και ειμαι πλεων συνηθησμενη.

Σημερα ειδα στον υπνο μου οτι γεννουσα...με καισαρικη..αλαλ η καισαρικη εγινε σε κηπο..ηταν ο γιατρος μου και μια μαια μονο...μου εκαναν επισκληριδιο και επειδη τους ειπα οτι θα παθω κριση πανικου μου εβαλε οξυγονο και μετα μου το εβγαλε για να παρω αγκαλια το μβρο μου..μου το εβαλαν πανω μου ετσι μεσα στα αιματα και τις βλενες και το μαναρι μου θηλασε..ηταν κατακοκκινο και ασχημουτσικο σαν τον ΦΟΦΟ..και μετα λεει επειδη εγινε χψρις να το προγραμματισουμε δεν ειχα τιποτα μαζι μου και εστελνα τη μαμα μου να μου φερει πραγματα απο το σπιτι ακομα και σερβιετες..αλαλ ημουν και τοσο καλα σωματικα που πηγα η ιδια απο το σπιτι να τα παρω..και επισης το νινι γεννθηκε 3200!!!

τι κουλα ονειρα βλεπω

Γωγω μου..εγω δεν θα πω τιποτα...σε καταλαβαινω αλλα δυστιχως θα συμφωνισω με τα κοριτσια..

εγω πλεων στο θεμα ντισυμο εχω κουλαρει παρα πολυ...στην τελικη λεω αφου δεν καταλαβαινει ακομα...ας κανει οτι θελει,,ουτε στο θεμα φαγητο...ακολουθει βεβεια τις βασικες αρχες που εχουμε στο σπιτι αλλα πχ αλεθει ακομα το φαη του μικρου..και ας του λειπουν μονο 4 δοντια..οι πισω τραπεζητες...και οχι μονο το κρεας που καταλβαινω να το αλεθει...και του φτιαχνει εντελως μωρουδιστικα φαγητα οποτε εγω δενε χω φτοντισει να του μαγειρεψω κατι.

Αργη τα παιδια σου ειναι κουκλακια..φτου φτου!!!!

Και ο Λουκας ειναι μια χαρα..ΟΚ εχει αδυνατουλικα ποδαρακια..αλλα ετσι ειναι τα ποδια του τι να κανουμε..νομιζω πως οσο και να τρωει πολυ χοντρα ποδια δεν θα εχει ποτε

Μαρακι οι νεραιδες σου ειναι σουπερ

Για το θεμα Λιβυη, Ιαπωνια κλπ...προβληματιζομαι παρα πολυ....

Δημοσίευση
Άργυ δεν παιίζεσαι!!!! Μη μου πεις οτι κρατάς και πρακτικά;;; :lol::lol::lol::lol:

3 σειρά, παραγραφος 2 του άρθρου 8 του Ν. 1345 του Π.Δ. 34 ΦΕΚ 234Α :lol::lol::lol::lol:

:lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol:

με έκανες και γέλασα!!!! :lol::lol: αφού συμφώνησα με αυτά που έγραψε ρε συ, αυτά ήθελα να πω και εγώ και για να μην ψάχνει απλά είπα που θα το βρει!!!!! :lol::lol::lol::lol::lol: καμμιά φορά η ακρίβεια με χαρακτηρίζει!!!!! :roll::roll::roll::roll::roll:

Δημοσίευση

Μητσάκι είσαι σκέτη γλύκα!! :D:x Και φυσικά δε μου την φόρτωσες την Β! Εξάλλου δεν κάνω τίποτα που ΔΕ θέλω να κάνω, εκτός απο το να έρχομαι σε αυτό το κ...γραφείο!!!! :evil::evil::evil: Θα προσπαθήσω να φανώ αντάξια της εμπιστοσύνης σας και να σας βγάλω όλες τις "Αθηναίες" (σε εισαγωγικά γιατί σιγά που είμαστε Αθηναίες!!! :lol::lol:) ασπροπρόσωπες! :D:lol::lol:

Αχ φραν και εγώ δε συνηθίζω να γραφω, ελπίζω να μη με διαψεύσει η Αργυρούλα (πρέπει να προσέχουμε και τι λέμε!!!) :lol::lol::lol: Και φυσικά δεν ψάχνω φιλοφρονήσεις, τα λέω και μόνη μου όπως είδες :lol::lol: , απλώς είχα μια ειλικρινή απορία-ανησυχία και είπα να την εκφράσω! :?:)

Έρηηηηηηη η περιγραφή σου ήταν τέλεια! Άσε τον άντρα να λέει! Θα συνηθίσει και θα είστε τέλεια εκεί!

Σου στέλνω την αγάπη μου!

:x:x

Δημοσίευση
Αργυρω διπλα μας εισασταν , μενουμε κοντα στον ζωολογικο , παραλιγο να μασταν και μεις σημερα εκει . Μου τη σπαει το ωραριο λειτουργιας τους ! Απο τις 10 εως τις 5 , πολυ νωρις τα βαζουν για υπνο τα ζωα και αργα τα ξυπνανε :lol:

Λαμπρινή εκεί μένετε? δλδ βλέπεις τον κήπο από το παράθυρο του σπιτιού σου? :roll::roll:

τις Κυριακές είναι από τις 1000-1800, δεν μου άρεσε το γεγονός ότι δεν έχουν μεγάλο πάρκινκγ και δεν με ενθουσίασε ιδιαίτερα το ενυδρείο! περίμενα πιο πολλά......αλλά μου άρεσε το ότι μπορείς να νοικιάσεις και τα ξύλινα καροτσάκια, ωραία ιδέα....την επόμενη φορά θα το κάνουμε....θα ξανα πάμε γιατί δεν είδαμε τους πιγκουίνους!!! :roll::roll::roll:

γιατί λες 2 ώρες? εμείς καθήσαμε 4 ώρες και μας ξέφυγαν οι πιγκουίνοι!!!! :lol::lol::lol::lol:

Θούλη να ανησυχούσες αν ο Ντόντος δεν ζήλευε, είναι υγιές η ζήλια!!!....επίσης δεν θα σου πω να κάνεις υπομονή γιατί θα πρέπει να το κάνεις για πολλά χρόνια.....αυτό που θα σου πω είναι να δίνεις περισσότερη προσοχή στον Ντόντο και λιγότερη στο μωρό, περισσότερο να ασχολείσαι με εκείνον και η κατάσταση θα βελτιωθεί.........επίσης στο σχολείο του Λ., που είναι παιδικός, προνήπιο και νήπιο, όλα τα παιδιά με το που πάνε βγάζουν τα παπούτσια και τα βοηθάνε οι γονείς και φοράνε παντοφλάκια και όταν βγουν έξω για παιχνίδι βάζουν τα παπούτσια πάλι..........

Δημοσίευση

κορίτσια να σας πω την αλήθεια σκεφτόμουν να κατέβω από το τρενάκι γιατί αισθάνομαι λίγο "ξένη", αφού όλες γνωρίζεστε μεταξύ σας, έστω και σε γκρουπ νότιοι και βόρειοι, και όταν γράφετε και αναφέρεστε σε κάποιον ξέρετε το πρόσωπο.....αισθάνομαι να έιμαι λίγο "έξω από το παιχνίδι"!!! :(:?

Δημοσίευση

Argi σβήσε και άραξε στα κυβικά σου...

Ούτε εγώ ξέρω καμιά...

Ώρες ώρες σκέφτομαι μη και δεν είστε υπαρκτά πρόσωπα

αλλά μια συμμορία που εδώ και 2 χρόνια παρακολουθεί τη ζωή μου και

έχει βάλει σκοπό να με απαγάγει και να ζητήσει λύτρα :lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol:

έχω μεγάλη φαντασία

Δημοσίευση

Αργυρούλα σταμάτα τις χαζομάρες! :?

Όλες γνωριζόμαστε μεταξύ μας, γιατί επικοινωνούμε καθημερινώς!

Το τρενάκι μας ενώνει, όχι οι συναντήσεις.

Εξάλλου ούτε τη Μαρία, ούτε τη Μάγδα, ούτε τη Λαμπρινή έχουμε δει, αλλά ελπίζουμε μια μέρα να συμβεί και αυτό! :D:D

Τέλος αν φύγεις ποιον θα πειράζω εγω;;; Ποιος θα βάζει τα λινκ;; Ποιος θα με καρφώνει;;; Ποιός θα κρατάει τα πρακτικά;;; :D:D:D

Ελπίζω να σε έπεισα με τα ακράδαντα και εμπεριστατωμένα επιχειρήματα μου και να μην το ξαναναφέρεις το θέμα. Είδικα η πρώτη σειρά του παρόντος μηνύματος μου στην παρούσα σελίδα τα λέει όλα!! :lol::lol::lol:

Μαράκι με πρόλαβες και τα είπες όλα με το "αραξε τα κυβικά σου", αλλά παρόλα αυτά θα ποστάρω!! :lol::lol::lol:

Δημοσίευση

Η καλυτερη συνταγη για τουρτικο....πας απο το ζαχαροπλαστειο..παιρνεις οποια σου αρεσει..και τελος!!!!

χαχαχ

Καλε Σισσινη..ο Σταθμος απο το κετρο ειναι δυο βηματα!!!!!!

Στην τελικη θα σε παω εγω φευγοντας γιατι εισαι και στο δρομο μου

Δημοσίευση

ΜΑρια και Νατασουλα να χαιρεστε τα κοριτσακια σας!

να ειναι χιλιοχρονα!

Μαρια η πιο ευκολη τουρτα ειναι αυτη του ζαχαροπλαστη....μονο τη αγοραζεις!

σημερα ο Π. εχει ρεπο....μηπως να την κανω...?

Δημοσίευση

Μετά από το πολύ κράξιμο που μου ρίξατε για την πεθερά, ναι παραδέχομαι ότι ήμουν σκληρή και δεν έπρεπε να μιλήσω όπως μίλησα, αλλά δίκιο έχω... :evil::evil::evil: Τα κρυφοπουτανίστικα δεν τα αντέχω..Και ο άντρας μου αναγνωρισε ότι έχω δίκιο γιατί ξέρει πόσο στα "κρυφά" και στα μουλωχτά είναι χωρίς να υπάρχει λόγος, απλώς διαφώνησε με τον τρόπο μου.....Με το Γιώργο είμαστε καλά....Και στην πεθερά ζήτησα συγγνώμη... :?:?:?:?:?

Και ξέρετε γιατί μετάνιωσα;;;Γι'αυτό που είπε η Φραν (Φραν πολύ σε πάω!!!!1)!!!!!!!! ΕΓΩ ΕΡΙΞΑ ΤΟ ΕΠΙΠΕΔΟ ΜΟΥ ΚΑΙ ΕΓΙΝΑ ΚΑΚΙΑ ΚΑΙ ΚΑΤΙΝΑ..ΚΑΙ ΕΔΕΙΞΑ ΟΤΙ ΕΙΜΑΙ ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΠΟΥ ΔΕ ΣΕΒΕΤΑΙ, ΕΝΩ ΔΕΝ ΕΙΜΑΙ ΕΤΣΙ.... :?:?:?:?:?:?:?:?:? Τέλοσπαντων...

Κορίτσια δεν είμαι καλά....Καθόλου καλά... :cry::cry::cry::cry: Δεν έχω διάθεση...Δε χαμογελάω, δεν έχω όρεξη για τίποτα...Από χθες έχω συνέχεια πονοκέφαλο, με ντεπόν είμαι συνέχεια..Κι επίσης σήμερα έχω έναν απίστευτο πόνο στη μασχάλη προς το στήθος.... :(:(:(:( Και ψαχνόμουν μην έχω τίποτα κακό... :?:?:? Ούτε να ξαπλώσω δεν μπορώ..Πονάω... :?:?

Το δωμάτιο της Ιως βάφτηκε..Είναι ονειρικό.... :D:D:D:D Αλλά άδειο..Περιμένουμε να έρθει το κρεβάτι...Τα υπόλοιπα τα μεταφέραμε στης μπέμπας..... :?:?:?

Νατασούλα και Μαράκι να χαίρεστε τις κοριτσάρες σας....Να εναι χιλιόχρονες!!!!!!!!!!Να μου τις φιλήσετε!!!!!1 :x:x:x:x

Μαράκι η φώτο είναι τέλεια..Κούκλες οι μικρές...

Αρτζι μη λες χαζά....Μακάρι να βρισκόμασταν ΟΟΟΟΟΛΕΣ μαζί μια μέρα... :D:D:D:D:D

Σισσάκι με κολακεύεις...Με θεωρείς τόσο όμορφη;;;;;; :D:D:D:D:D:x:x:x:x:x:x

Εντάξει, επειδή οι μετριοπάθεια είναι για τους μέτριους, το παραδέχομαι ότι είμαι ΠΑΝΕΜΟΡΦΗ... :lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::?:?:?:?:? Αχ που να με γνώριζες και αδύνατη....Και περιποιημένη όπως ήμουν κάποτε... :?:?:?:?:? Αντε θα μελαγχολήσω τώρα....Ευχαριστώ ΘΕΑ μου για τα καλά σου λόγια.... :x:x:x:x

Θουλάρα μου αγάπη μου πως είναι σήμερα ο Ντοντάκος;;;;;

Ρε κορίτσια πως αντέχετε μόνες χωρίς βοήθεια;;;;;; :?:?:?:?:?:roll::roll::roll::roll::roll:

Τα φιλιά μου σε όλες... :x:x:x

Δεν αντέχω άλλο την Ιω να λέει "Μαμάαααα σελω το μαστοάκο..." :evil::evil::evil::evil::evil::evil: Θέλει να της το βάλω στο λαπτοπ...Μα τόσα παιδικά, barbie κλπ, αυτή να βλέπει το Μαστορακο μόνο;;;;;; :evil::evil::evil::evil::evil::evil::evil:

Δημοσίευση

Εγώ είμαι άσχετη! Μόνο τσιζκέκι :P μιλφέιγ, ραβανι, παντεσπάνι, σοκολατόπιτα και τρουφάκια ξέρω να φτιάχνω. :roll:

Κορίτσια :lol::lol::lol:

Χρυσάκι θα φορτώσεις και μένα και τη μαμά και την αδερφή μου;; :lol::lol::lol:

Το ξέρω οτι είναι κοντά στο κέντρο, αλλά φοβάμαι την κίνηση και φυσικα τη γκρίνια της αδερφης μου! :lol::lol:

Μαράκι θα προλάβουν! Στην αναγκη βάλτο και στην κατάψηξη 2 ωρίτσες.

Γωγάκι είσαι μια θεά με μια γλώσσα τέσσερα χλμ!!! :lol::lol::lol::x

Δημοσίευση
Αργυρούλα Ελπίζω να σε έπεισα με τα ακράδαντα και εμπεριστατωμένα επιχειρήματα μου και να μην το ξαναναφέρεις το θέμα. Είδικα η πρώτη σειρά του παρόντος μηνύματος μου στην παρούσα σελίδα τα λέει όλα!! :lol::lol::lol:

:lol::lol::lol::lol::lol::lol:

ναι ναι με έπεισες ειδικά η πρώτη σειρά του παρόντος μηνύματός σου!!!! :lol::lol::roll::roll:

Γωγώ πήγαινε και ξεκουράσου και αν σε κάνει να νιώσεις καλύτερα. εκεί κοντά σου δεν είναι η πεθερά? :lol::lol::lol::lol::lol:

Μαρία ψηφίζω ζαχαροπλαστείο!!!! ;)

Guest
Η συζήτηση έκλεισε, δεν μπορούν να γίνουν νέες απαντήσεις

• Προσθήκη...