Μετάβαση σε περιεχόμενο

To εξπρες του βυζονυχτίου Νο37 και μύρισε άνοιξη!!!

Recommended Posts

Μιας και μιλάγατε για cd.

Πέτυχα προχτές στην τηλεόραση ένα φοβερό παιδικό animation το symfollies. Δεν ξέρω αν το δείχνουν και στην Ελλάδα...

Οι ήρωες είναι μουσικά όργανα και δεν έχει διαλόγους παρά μόνο κλασσική μουσική! Είναι πραγματικά υπέροχο και η Μαρκέλλα κόλλησε παρόλο που γενικώς δεν βλέπει τηλεόραση.

Δείτε

http://www.symfollies.com/site/index.ph ... 62〈=en

Λέω να παραγγείλω ντι-βι-ντι.

Επίσης, η μαμά μου πήρε στη Μαρκέλλα ένα βιβλίο + σι-ντι, με τραγούδια της Μαρίζας Κωχ για παιδιά. Λέγεται "Με τη Μαρίζα τραγουδώ Ελληνικά μαθαίνω" και οι στίχοι είναι σχεδιασμένοι ώστε να μαθαίνουν τα παιδιά λέξεις, χρόνους, γραμματική.

http://www.stamoulis.gr/ViewShopProduct ... tId=401742

Κι ένα "παλιό" που μου αρέσει πολύ για παιδιά είναι η Λιλιπούπολη! Τρελαίνομαι!

Καλά ε...θα την κάνω πολύ κουλτουριάρα την κόρη μου :lol::lol::lol:

Πέρα από αυτά στο σπίτι βλέπουμε φουλ μπεμπε λιλυ...στα γαλλικά :lol:

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

• Απαντήσεις 974
  • Created
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

καλημερα..δε διαβασα τιποτα ακομα..

ο θοδωρης ξυπνησε 7 αλλα πηγε παιδικο...

παιδια σα πρωταρα νιωθω στο παμπερς..

καλε ολο απ εξω κατουραει..οχι δε θελει αλλαγη νουμερο παμπερς..

δε ξερω μαλλον εχει μεγαλα προσοντα κ...βγαινε εξω η τσουτσου? ;);););)

μα ολο δε τη βαζω καλα..απαππ..ειμαι κ δευτερομανα..

καλη μερα μανουλεςςςςςςςςςςς

λιλιπουπολι του εχω βαλει αλλα δεν την εδωσε σημασια καθολου!!!

οχι δεν του ειπα οτι ειναι φιλος του ...δεν μου ηρθε κατι τετοιο ....του ειπα οτι ειναι η σκια του ,οτι ειναι αυτος και οτι γινετε απο το φως ,του βαλαβε και μια λαμπα να καταλαβει και καναμε σκυλακια και λαγουδακια .

καμια δε μου λεει τα αλματα? :(

σισσιω καλε γτ να μη μπρορεις να μεινεις εγκυος?μη λες χαζααα

αργι ελεος ελεος κ απλαι ελεοςςςςςςςςςςςςςςς

χρυσα η πεθερα ολα τα λεφτα..χαχαχαχασα κρεμμυδι τον ντυνει

αφρο κ γω εχω τεεεεεεεεελεια πεθερα

λαλα τι ωρα ξυπνησε εσενα?παλι 6,30?

καρολ εγω δε μπορω τη τεταρτη :lol::lol:

μπεμπου τι σε ειπαν για τη χολη?

μαρια ειπε οτι τις εχει ξεγραμμενες? :shock::o παναγια μου

φιλια σε ολες

α τη σνουου ξεχασα...τ;α φιλια μουυυ

γιωταααααααααααααααα δηλ δε θα ερθεις ουτε μαιο? :roll:

Καλημέρα μαμα!

Ειχα ενα φρικαλέο βράδυ.. εβαλα τον μικρο στην κουνια του.. ξυπνησε βραδιάτικα και με φώναζε και τελικά κοιμήθηκα στο πάτωμα διπλα του.. με πονάνε τα κοκαλά μου και εχω κάτι νευρα! :twisted::twisted::twisted:

Θα σας διαβάσω αργότερα, σημερα εχει εναν ηλιο τρομερό αλλά εχει κρύο με wind chill -16 :o:shock:

Φιλάκια γλυκιά μανούλα!!!! :x:x

α τη σνουου ξεχασα...

Ως συνήθως :-w

Για να δεις όμως τη καλή που είμαι πάρε τα άλματα. Είναι by LaLa :D

Τα μωράκια περνουν αναπτυξιακά αλματα . Επειδη ομως καθε μωρο ειναι ξεχωριστο και διαφορετικό , δεν παιρνουν ολα τα μωρα με την ιδια ένταση τα άλματα .

Στο αναπτυξιακό αλμα τα θηλάζοντα μωρά αυξάνουν την παραγωγή συμφωνα με τις ανάγκες του , ενω τα μωρα που πινουν ξένο γάλα μπορει είτε να αυξήσουν την ποσοτητα φαγητού είτε να την μειωσουν για εκεινη την περιοδο .

Τα αλματα ανάπτυξης σε εβδομάδες :

Η 5η

Η 8η και η 9η

Η 12η

Η 15η -16η-17η-18η-19η (συνεχόμενες με κορύφωση στην 17η)

Η 23 -24-25-26 (με κορύφωση στην 26η)

Η 29-30 (αγχος αποχωρισμού /προσκόλληση)

Η 34-35-36-37 (με κορύφωση στην 36η)

Η 42-43-44-45-46 (με κορύφωση στην 44)

Η 51-52-53-54 (με κορύφωση στην 53)

Η 60-61-62-63-64 ( με κορύφωση μεταξή 61-62)

Η 71-72-73-74-75 (με κορύφωση μεταξύ 72-73)

Στα αλματα ανάπτυξης τα βρεφη παιρνουν μια πολυ εντονη περίοδο που τα αναστατώνει . Ετοιμάζουν τα νεα τους κατορθώματα ( μπουσούλημα , σηκωμα , περπάτημα , ομιλια ) και αυτα τα αναστατωνει , τα κανει να φοβουνται και αναζητουν την γνωριμη αγκαλια της μητέρας . Μονο εκει νιωθουν ασφάλεια και σιγουρια !

λιλιπουπολι του εχω βαλει αλλα δεν την εδωσε σημασια καθολου!!!

οχι δεν του ειπα οτι ειναι φιλος του ...δεν μου ηρθε κατι τετοιο ....του ειπα οτι ειναι η σκια του ,οτι ειναι αυτος και οτι γινετε απο το φως ,του βαλαβε και μια λαμπα να καταλαβει και καναμε σκυλακια και λαγουδακια .

Καλά δεν το εννοούσα....ούτε εγώ θα του έλεγα ότι είναι φίλος του - είναι κάπως τρομακτικό :?

Τη Λιλιπούπολη κι εμένα χεσμένη την έχει...για μένα τη βάζω :D

Καλημέρα Ερη! -16 μπρρρρρρρ! Ακόμα σου αρέσει? :lol:

Τα κατάφερα σας διάβασα :D:D:D:D

Το πρωϊ πήγα στην γιορτή του νηπαγωγείου, ήταν πολύ ωραία είπανε ποιηματάκια τραγουδάκια και τον εθνικό ύμνο κι εγώ καμάρωνα :D:D:D:D:D

Βίκυ η Πελαγία είναι Ελληνίδα ;)

Με τιν βαφή βγήκες έξω?????????Θεά!!!!!!!!!!!!!!

Λάλα ήθελα να σας γράψω την συνέχεια χθες αλλά δεν πρόλαβα. Μετά το αρχικό σοκ ηρέμησα με τα επόμενα που άκουσα. Σας γράφω περιληπτικά την αφήγηση του Μιχάλη:

Πρώτα κάνουμε μια ζωγραφιά και πηγαίνουμε στο κορίτσι που μας αρέσει, αν ντρεπόμαστε δεν γράφουμε πάνω όνομα. Μετά της πηγαίνουμε σοκολατάκια, αν ντρεπόμαστε πάλι δεν γράφουμε όνομα, μετά της πηγαίνουμε λουλούδια, μετά μπορούμε να της κάνουμε μια εργασία και να της πάμε. Εαν δεν πιάσει τίποτα από όλα αυτά της κάνουμε την ένεση του έρωτα :o:o:o:o:o Υπάρχει λέει ένα μαγικό φίλτρο :?:?:?:?:?

Πάντως νομίζω ότι στην σεξουαλική διαπεδαγώγηση θα έχω πρόβλημα έχω νομίζω πολλά ταμπού και θα ήθελα κάποια στιγμή να το συζητήσουμε.........

Καρολινάκι αν και καθυστερημένα να χαίρεσαι τον αντρούλη σου. Κι εγώ 4 μήνες τον περνάω :mrgreen::mrgreen:

Αργυρώ ο άντρας σου τί τους απάντησε όταν είπαν να έρθουν αυτοί?????

Εγώ στη θέση σου θα τους έπαιρνα τηλ και θα τους έλεγα να μην έρθουν :twisted::twisted::twisted::twisted::twisted::twisted::twisted::twisted:

Γωγώ ο γιατρός λιαν επιεικώς απαράδεκτος [smilie=angryfire.gif] [smilie=angryfire.gif] [smilie=angryfire.gif] [smilie=angryfire.gif] [smilie=angryfire.gif] [smilie=angryfire.gif] [smilie=angryfire.gif] [smilie=angryfire.gif] [smilie=angryfire.gif] [smilie=angryfire.gif] [smilie=angryfire.gif] όπως και πολύ άλλοι βέβαια........

Έρη -16?????????????????? Όλη την μέρα σπίτι είστε όταν έχει τόσο κρύο ή βγαίνεται?

Επίσης εκεί δεν αλλάζει η ώρα?

Γιώτα πολύ τρυφερή η φώτο. Κοίτα να ηρεμήσεις όμως και μην το σκέφτεσαι τόσο πολύ (νομίζω ότι χαλιέσαι περισσότερο. Άλλωστε ότι έγινε έγινε και δεν αλλάζει το 2ο σίγουρα θα το θηλάσεις για πολύ καιρό γιατί τώρα ξέρεις. Εγώ νιώθω καμιά φορά τύψεις που τον Μιχάλη δεν τον θήλασα καθόλου :cry::cry::cry::cry: και την Έλενα την θηλάζω ακόμα

Λένα πέθανα στα γέλια και με τα δικά σου είσαι μεγαλύτερο σούργελο απότι φανταζόμουν :lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol:

Σίσσυ τί της θέλεις τις γόνιμες μέρες?????????? Κοίτα καλέ να το ευχαριστηθείς και όταν είναι να ρθει θα έρθει :mrgreen::mrgreen::mrgreen:

Άφρο γιατί πρέπει να πλένεις εσύ τα τραπεζομάντηλα????????????????????

Παναγιώτα απορώ και με σένα που δεν λές τίποτα στα πεθερικά

Χρύσα εσύ φαντάζομαι κάτι θα της είπες της πεθεράς.....

Πωπω πεθεροσυζήτηση σήμερα!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Τατού εκτός το ότι πονάει εγώ δεν θέλω να κάνω γιατί είμαι αιμοδότρια. Παλιά δεν μπορούσες να δώσεις αίμα αν είχες τατου, ξέρετε αν ισχύει ακόμα??????????????????

Θου εγώ λέω να δοκιμάσεις πιπίλα

Αχ δεν θυμάμαι τι άλλο διάβασα................

Αφρο ήθελα να σου το πω και χθες: βρήκα κόλπο για να τρώει η κοπελάρα μου το φαγητό της επειδή δεν το μοιράζεται με τίποτα (τα παιχνίδια τα μοιράζεται), όταν σηκώνεται από την καρέκλα και τριγυρίζει, της λέω "εντάξει θα το φάω εγώ" σε χρόνο dt έχει έρθει και καθήσει πίσω και συνεχίζει το φαγητό της!!!! :lol::lol::lol::lol::lol: δεν θέλει να της παίρνεις ούτε μπουκιά από το πιάτο της, δεν το μοιράζεται με κανέναν και αν τυχόν πάρω κάτι γίνεται Ο ΧΑΜΟΣ!!!! :roll::roll::roll::roll::roll:

Θούλη αν δεν μπορείς δώσε πιπίλα.....έχεις και τον Ντόντο να ασχολείσαι μην το ξεχνάς!!

Αναστασία (της Άννυς) πες μας ρε συ την σκέψη σου για την εγκυμοσύνη και αν δεν θέλεις εδώ, στείλε μου ένα πμ να μου πεις, είμαι πολύ περίεργη να δω τι σκέφτηκες!!! :P

Αναστασία (του Σπύρου) τουλάχιστον όλα καλά με σένα?

Συμπεθέρα ξενιτεμένη, είμαι σίγουρη ότι υπάρχουν και αφρατούλες Καναδές!!!! σου κάνει "γυμνάσια" ο γαμπρούλης?!!!! :x

Μάγδα το διάβασα στο ιντερνετ, να το παραθέσω? :P

δεν εχουν πλυντιριο στο καραβι...η εχουν αλλα δεν το δουλευουν οταν δεν πλεει το καραβι ....δεν ρωτησα αλλα αυτα τα δυο παιζουν .

θα παρουν σε αυτο το ταξιδι γενικο αρχηγο ναυτικου ...η κατι τετοιο και πρεπει ολλα να λαμπουν ....

αυτο καει ο κωστασ αργι λεει "πα να το φαω εγω " οταν το θελει πιανει ....

καλησπέρα,τι κάνετε?συνόδευσα τα παιδιά μας στην κατλαθεση στεφάνου,ηταν πολύ ωραίοι!!! τσαντίστηκα πολύ με κάποια σχολεια ,καταθεσαν στεφάνι φορώντας φόρμες.....

Νατασσουλα πολυ με στεναχωρησε ο Μιχ Μιχ ,ακου να αγαπαει την Πελαγια...σιγα μην ειναι ξανθιά γαλανομάτα αυτή!

Ρε Αφρο..σε κανενα καθαριστηριο χαθηκε να τα δωσουν..

και στο ταξιδη αμα λερωθουν τι θα κανουν;;;;;;;

νατασα τι ωρα ειπαμε ειναι το παρτι σας;;;;;

γεια σας κοριτσια!!

θουλαρα οσον αφορα στην πιπιλα, θα κανεις οπως πιστευεις εσυ οτι ειναι καλυτερα!

ρωτησα γιατι ειχε ξαναναφερθει το θεμα κ δε θυμομουν τι αποφασισες..

για το παρτυ δεν πειραζει, εχεις κ το μικρακι, δε χρειαζεται να ερθει σε επαφη με τοσο κοσμο!

ελπιζω ομως να βρεθουμε συντομα!

λαλα θα ερθω κ εγω να σε σω στο αεροδρομιο!!

αμεσως μετα το τρελο κλαμπνγκ!!

αληθεια τι ωρα πετατε??

καλα γιωτα να μη σου πω τι σιντι με τραγουδια εχω!!!!

πρεπει να εχω σχεδον ολα τα παιδικα τραγουδια σε διαφορες εκτελεσεις..

τα εχω κ για το σχολειο περισσοτερο!

ρεσυ αργυρουλα... ελεος ρε κοριτσι μου!!

τι αντιμετωπιση ειναι αυτη? ειναι δυνατον να αρνηθουν να ερθει το ιδιο τους το παιδι?? :shock:

σισσιω η πρωτη μερα ειναι η μερα που σου ερχεται μεριοδος

θεωρητικα οι γονιμες μερες σε κυκλο 28 ημερων ειναι απο την 12η μεχρι κ την 16η

οι μερες που ερχεσαι σε επαφη αν θελεις να μεινεις εγκυος ειναι η 8η-10η-12η-14η-16η-18η

ετσι μου ειπε τουλαχιστον ο γυναικολογος μου

αλλα για το ποτε εχεις ακριβως ωορηξια δε μπορεις να εισαι σιγουρη

επισης μωρη κανονισε να γκαστρωθεις κ εσυ πριν απο μενα!!!!

θα ερθω αθηνα με το πρωτο αεροπλανο κ θα σε κυνηγαω σε ολο το συνταγμα!!!!!!! :lol::lol::lol:

ρε χρυσα ελεος τι λεει η γυναικα?? τετοια σχολια "η μαμα - ο μπαμπας - ο φουφουτος δε σαγαπαει δε σε θελει κλπ" ουτε για αστειο δε μπορω να τα ακουω!!

γινομαι εξω φτερων!!

η εκσταση με αφησε με το μαγκα τελικα σημερα!!! :lol::lol:

νατασουλα ηταν ωραια η γιορτη??? φανταζομαι καμαρι ε??

η γιορτη μας ηταν πολυ ωραια, εκαναν ενα φοβερο θεατρικο τα παιδια της εκτης!

μετα πηγαμε για καφεδακι κ εγω συνεχισα για ψωνια...

πω πω ειμαι τοσο κουρασμενη αυτες τις μερες...

δε μπορω να παρω τα ποδια μου, ποναει η μεση μου απιστευτα πολυ κ ζαλιζομαι συνεχεια..

δεν ειμαι καθολου καλα..

αφου αν πλησιαζαν οι μερες για την περιοδο θα σκεφτομουν μπας κ ειμαι εγκυος

αλλα δεν κοιμαμαι καλα, πεφτω για υπνο παντα μετα τις 12 κ 6.30 ειμαι στο ποδι

μαγδουλα τι κανετε, πως κοιμηθηκατε χτες??

χρυσα για το δικο μας δε θελεις να μαθεις??? :mrgreen:

σας αφηνω θελει το μωρο μου το λαπτοπ!!

φιλακια!

εφτιαξα μια υπεροχη σαλατα!

μαρουλι, ντοματα, χταποδι ,κρουτον

αργυρω ας ερθει και το νεφος...τοσα και τοσα εχουν ερθει στη Ελλαδα!

Νατασουλα οσα ταμπου και αν εχεις θα τα ξεπερασεις με τον Μ.

ετοιμος απο τωρα!

Χρύσα γύρω στις 6 αλλά αν θέλετε έρχεστε και νωρίτερα :D:D:D

Γιώτα η Πελαγία ούτε ξανθιά ούτε γαλανομάτα ούτε κουκλάρα σαν την Κων είναι αλλά τι να κάνουμε βρε παιδίμου η απόσταση είναι δύσκολο πράγμα :lol::lol::lol::lol::lol::lol: γιαυτό κοίτα να έρθετε γρήγορα προς τα πάνω ;)

Λένα εννοείται ότι καμαρωνα :D:D:D:D

Εσύ μήπως ξύπνησες από τις 5 σήμερα για να γίνεις θεά γιαυτό είσαι κομμάτια τώρα? :mrgreen::mrgreen::mrgreen:

Ρε κορίτσια ανησύχησα τώρα με την ραδιενέργεια, έφτασε δηλαδή μέχρι την Ελλάδα? :cry::cry::cry::cry:

Kαλησπερα σας! :D

Ειμαστε καλα...Λεμε τωρα!

Λαμπρινη μου η γιατρος στο βιβλ.εγραψε βροογχο-κατι αλλα ουτε βρογχιτιδα ουτε βρογχλιολιτιδα...2 γραμματα δε βγαζω αλλα νομιζω πως το νοημα ειναι οτι"Ακουει χουρ-χουρ"! :mrgreen: Αχ ρε συ δε θελω να της κοψω γαλακτοκιμικα...Μου εχει μεινει πολυ ασχημα η....στερηση!Ασε που σημερα πηρα κατσικισιο γαλατακι( που αν δεν πηγαινα αθηνα στη φιλη μου δε θα ηξερα καν πως ειναι το κουτι κ αν το πινει η Αννυ)...Τη δευτερα θα παμε στον κανονικο μας γιατρο...

Εμεις τωρα να παμε στα παρτυ ή θα κολλησουμε τα αλλα παιδακια?Απο το Σαββατο νομιζω εχει τετοιο βηχα... :?:?

Με διαφορετικες καλτσες εε? :lol::lol::lol: Καλο!Αλλα τα "βυζια το'σκασαν" της Λενας δεν τα φτανει καμια! :mrgreen::P

Μαγδουλι μου!!Ναι βρε μονη μου το σκεφτηκα! 8-):lol: Σε συγκλονισα =))=))=))

Πεθεροκουβεντες....Περαστικα σε ολες οσες εχουν θεμα...ΟΥΦ!

Φιλια στις υπολοιπες!

Αχ Αργ μ'αρεσε πολυ το Αναστασια της Αννυ!!!!!Τι ωραια!!!

Ποια Αναστασια?Της Αννυς η μαμα βρε!! :D:D:D:D

Τι να σκεφτομαι βρε...Το αν θα παθω κατι,αν θα ειναι υγιες το παιδι μεσα στην κοιλια,αν θα παθει κατι τη στιγμη της γεννας(δεν εχω ακουσει κ λιγα),αν θα ειναι οκ απο αρρωστιες-παθησεις που ισως δε φανηκαν σμε εξετασεις(εχω 1-2 στο μυαλο),αν θα παθει κατι η Αννυ οταν θα γενναω(πχ να την παει η αχωνευτη καμια βολτα κ να τους χτυπησει αυτοκινητο),αν θα χτυπησει ασχημα κ ανεπανορθωτα η Αννυ το αδερφακι της,αν το μωρο εχει κατι το οποιο θα βγει μετα απο μερικους μηνες,αν θα τρωει,αν θα κοιμαται,αν θα τα καταφερνω.....

Αν θα ειμαστε οικογενια ή αν θα απομακρυνθουμε κ αλλο,αν θα χωρισω πως θα μεγαλωσω 2 παιδια χωρις να εχω αναγκη τον πρωην,αν θα βρω αλλον αντρα ή αν θα μονασω,πως θα ειναι τα παιδια μου αν ξαναφτιαξω τη ζωη μου,αν θα αντεχω να μου τα παιρνει ο πρωην :lol: και παααααααααααααααρα πολλα αλλα που ειναι ευκολοτερα κ πιο απλα τα σεναρια με 1 παιδι! :?:lol::o:shock::oops::oops::oops::oops:

Ελπιζω να μην επηρεασε καμια σας το παραληρημα...... :?

1 ωρα για υποβολη...

σνοου ευχαριστω ρε ψυχη..θεααα

λαλα?αχ εμ κοροιδευατεκ να που τη πατησες κ συ..αλλα εσυ με υποστηριξες νομιζω :roll::roll:

οπως κ να χει σε φφιλω

αναστασιααααααααααααααα

εχω μεινει μαλακας..σορυ

ακλε τι σκεφτεσαι σε παρακαλω..συνελθε..αν ειναι ετσι τοτε μη βγεις κ απο το σπιτι μη πεσει καμια γλαστρα πανω σου..ελαααααααααααα

ανεβα...εισια κ κοριτσι με χιουμορ δε θελω να σκεφτεσαι τετοιαααα

λεναραααααααααα

να κοιμασαι πιο νωρις να ξεκουραζεσαι..χεις κ τα τερατακια καθε πρωι...

νατασουλα αυτα τους μαθαινουν στο σχολειο? :o:lol::lol::lol:

αχ τι εχουν να ακουσουν τα αυτακια μουυυυυ

εχει τελεια μερα..

Αναστασία τι είναι αυτά που λές???????????????????????????????????????

Και η γιαγιά μου αν ειχε αρχ........... θα ήταν παππούς :lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol:

Με αυτή την λογική δεν θα έπρεπε να κάνεις κανένα παιδί ;)

Εγώ πάντως σας θέλω στο πάρτυ μας :D:D:D:D

Αφού ο παιδίατρος σου είπε ότι δεν κολλάει......

Κορίτσια για πείτε κι εσείς

Μάρθα κι εγώ αυτά σκέφτομαι τι έχω να ακούσω ακόμα :roll::roll::roll:

Aναστασία (μαμά της Άννυς :D ) πλάκα μας κάνεις? :lol::lol::lol::lol:

αν είχαμε όλες αυτές τις ανησυχίες που σκέφτηκες εσύ, δεν θα ξεμιτούσαμε από το σπίτι μας μήπως και μας πέσει καμμιά γλάστρα στο κεφάλι και τέζα!!!, ΧΑΛΑΡΩΣΕ λίγο και άραξε (που λέει και η Μαρία!!!), να σκέφτεσαι ότι στο μέλλον η Άννυ θα έχει έναν αδελφό ή μία αδελφή να μοιράζονται τους προβληματισμούς τους, τις χαρές τους κ.λπ και όταν οι γονείς΄"φύγουν" (ας γίνει στα 100 χρόνια) από αυτό τον κόσμο ο ένας θα έχει τον άλλον, πιστεύω ότι είναι πολύ σημαντικό να έχεις έναν αδελφό....το βλέπω και από τον άντρα μου, όταν "φύγουν" οι γονείς του είναι μόνος του (εννοείται έχει εμάς) ...... είναι πολύ τραγικό!!!

ξανασκέψου το..... :D

Εχετε δικιο κοριτσια!σας ειπα απο την αρχη πως εχω μεγαλη φαντασια αλλα οχι οτι δε θα κανω αλλο παιδι για ολες αυτες τις σκεψεις!Ειναι απλα σκεψεις που περνουν κ φευγουν!

Το βασικο προβλημα αυτη τη στιγμη ειναι πως δε γινεται παιδι μετα απο σεξ με...Κρινο! :lol::lol:

Γιατι με τον πραγματικο "κρινο" εχουμε αλλες ασχολιες...πχ καυγαδες,μουτρα κλπ! :P:?

Τεσπα!ΑΠΛΕΣ σκεψεις!Αλλωστε πρεπει να δωσω τα γονιδια μου(το απιθανο μυαλο μου κ τη εξαιρετικη ομορφια μου :lol::lol::lol: ) και σε αλλα παιδια!ασχετου πατρος!!!!!! :P Εχω αλλα 12 χρονια μπροστα μου που θεωρητικα θα ειμαι γονιμη! ;)

Εχω αφησει πολλα ασχολιαστα αλλα πραγματικα εχω θεμα με το μαμμυ(?) ή με το νετ μου...Παρα πολλη ωρα μεχρι να ανοιξει σελιδες...Θα τα πουμε το βραδυ!Φιλια!

Νατασουλα τον λατρευω τον Μιχαλη!!!!ΤΙ ΠΑΙΔΙ!!!!!!! :D:D

Guest
Η συζήτηση έκλεισε, δεν μπορούν να γίνουν νέες απαντήσεις

• Απαντήσεις

• Εσύ σε τι στάδιο είσαι;; Έχεις ξεκινήσει διέγερση;
    • Ναι ναι το εχω καταλαβει πως εσυ δεν βαζεις ταμπέλες! Κυριως για τον σύζυγο το ειπα κ πως πρεπει να τογ το περασεις!! Κ εμενα ετσι ειναι συνηθως μιλαμε κ την επομενη μερα η μετα απο λιγες ωρες αφου τα επεξεργαστει ολα ηρεμει!! Εμενα δυστυχως δεν με βοηθησε με τις ενεσεις αλλα να σου πω προτιμω την "ανεξαρτησια" μ! Επειδή επρεπε να γινουν αυστηρα την ιδια ωρα κλπ δεν μπορουσα εντελει να πιεζομαι αν θα ειναι σπιτι κλπ... μ ειχε πει πως θα μ τις κανει εκεινος αλλα μετα οταν ηρθε η ωρα μ ειπε πως δεν μπορεί να με τρυπησει!!! Χαχααχαααχα!! Αλλα εκει πηρα την αποφαση πως θα τις κανω μονη μ κ οπως ειπα κ παραπάνω στη δικη μας περιπτωση εντελει ηταν το ιδανικο..μετα την πρωτη π το σκεφτομουν 5 λεπτα πλεον τρυπιεμαι χωρις σκεψη!!! περασα στο επομενο level!!  Χαχααχχα 🤣 αλλα κ παλι ειναι πολυ γλυκο ν τρυφερο π εστω με αυτο τον τροπο θελει να συμμετεχει στην ολη διαδικασια.. ❤️
    • Μα για αυτό το είπα! Επειδή ακριβώς έχεις πάρει και εσύ εξωτερική μαία.. ειλικρινά νοιωθω ότι θα πήγαινα σα πρόβατο στη σφαγή χωρίς αυτές... Πωπω 38η!!! Εντάξει καλά είσαι και εσύ..!! 🤣🤣🤣🤣 Άρα φεεεεεεέτα...!! Έχω χρόνο ακόμα!!! 😝🤣🤣🤣 Τουλάχιστον πήρες βαλίτσα.. εγώ τώρα πήρα τραπεζαρία και φωτιστικά οροφής για το σαλόνι.. ακολουθεί το στεγνωτηριο και ο αφυγραντήρας εντός της εβδομάδας 🤣🤣🤣 κοσμαρα σου λέω!! Μόνο καρότσι, λίκνο και μερικά ρουχαλακια έχουμε πάρει.. 🙄 εντάξει μας έχουν δώσει και πολλά βέβαια.. το λίκνο που έχεις δε βγαίνει το ύφασμα να μπει πλυντήριο;
    • Κ εμένα η μαία με έχει βοηθήσει! Μου έκαναν τόσο καλό τα μαθήματα...  Εγώ περιμένω τη βαλίτσα τη Δευτέρα να μου έρθει,  οπότε θα αρχίσω να ετοιμάζω 🤣 Ααα καλά... το λίκνο το έχω στη μάνα μου κ πρέπει να το πάρω για καθάρισμα 😂😂😂  Μπαίνω 38η την Τετάρτη εεεε 
    • ❤️❤️❤️❤️❤️ Σ' ευχαριστώ κοριτσάκι μου!! Αμήν να πάνε όλα κατ'ευχήν..!! 🤞🤞🤞 Εδώ θα είμαστε!  Και ευτυχώς που λες ότι δεν έχεις ετοιμάσει ούτε εσύ βαλίτσα γιατί νοιωθω κοσμαρα.... Τίποτα δεν έχω κάνει.. πλησιάζει ο καιρός και δεν λέω να το χωνέψω..😅 τώρα σκέψου πήραμε το λίκνο..😳
  • Νέες συζητήσεις

• Προσθήκη...