Μετάβαση σε περιεχόμενο

To εξπρες του βυζονυχτίου Νο37 και μύρισε άνοιξη!!!

Recommended Posts

Θου μου τι να πω! Μου βγηκε πολυ γκρινιαρης! καθε μερα ειναι ετσι αλλα σημερα το παρακανε! Ολη μερα σχεδον εμεινε ξυπνιος!! Οι κολικοι σταματησαν αλλα αυτος συνεχιζει! Βαστα γερα και εσυ!!

Αφρο μην βλεπεις εσυ :D Οχι μωρε απλα στην αρχη ειναι λιγο δυσκολα. Ειναι και στο παιδι ομως.

Αχ ναι πειτε για τα αλματα.Και εμενα με ενδιαφερει!

Καλο βραδυ και τα φιλια μου σε ολες! Παω να την πεσω! :YMHUG::x:x:x

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

• Απαντήσεις 974
  • Created
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Καλημεραααααααααα ! Τι κανετε ???

Γελαγα τρομαρα μου με τη Θου και τη Λενα και πηγα χτες γυμναστική με μια καλτσα μαυρη και μια γκρι σκουρο :lol: Βγαζω τα παπουτσια και τι να δω ?! Τις ειχα πλυνει σχεδον ολες (γιαυτο και δεν ειχα ενα ζευγαρι μαζι μου που παντα εχω) μολις ειχε σταματησει το στεγνωτηριο , πηρα 2 που μου εμοιαζαν και ντυθηκα γρηγορα!!!

Τωρα απο τακτ ? δεν το προσεξε κανεις ? Δεν μου πε κανεις τιποτα παντως !! χαχααα

Λε Θου δοκιμασε παιδι μου με την πιπιλα και βλέπεις , δεν το χεις και σιγουρο εξάλλου πως θα δεχτει . Το πως θα την κοψεις , ειναι πολυ νωρις να σε απασχολει μπορει να την πετάξει απο μονος του ! Για την αποστειρωση και τα λοιπα προβληματα , απλα δεν χρειάζεται να κυκλοφορουν πιπιλες μεσα στο σπιτι για ποιον λογο εξάλλου ? Θα αποστειρωνεις 2-3 , μια θα εχει το μωρο οταν χρειάζεται (υπνος , για ηρεμια) και αν τυχον πεσει στα χερια του Θοδωρικου απλα θα την αλλαζεις με τις αλλες που θα χεις "κρυμμενες" .

Μη τα βλεπεις τοσο βουνο γιατι δεν ειναι :x

Εχω ξεκινησει να γραφω εδω και 1 ωρα , στο ενδιάμεσο ειχαμε μια κριση "γιατι καθαρισα το αυγο?" για να ποσταρω ...

καλημέρα!!Αφρο δεν ξεκίνησα διαιτα τη μέρα που έβαλα το τικερ!!!!περασε ηδη μια βδομάδα!!! :D

αυτο το τικερ μου άρεσε περισσότερο!!

Α καλα ακομα κοιμαστεεεε???

Καλημέρα Γιωτινι ! Σ΄ευχαριστω πολυ για τα σιντι αλλα δεν πειραζει μωλε μην μπαινεις σε κοπο . Που ξερεις μπορει σε λιγο καιρο να αρεσουν στην Κων/να . Βρισκω τραγουδακια , μπορω να βαλω και babyradio απλα ηθελα κατι πιο "ψαγμενο" . Φοβερη η φωτο στο αβαταρ , τι τρυφερή !!!!

Νατασσααααααααααα καλε τα ειπαμε τα κανονισαμε ! Ραντεβου στο αεροδρομιο !!! χαχαααα Να δουμε τι ωρα θα πρεπει να ξεκινησουμε απο Κατερινη για να μαστε λιγο νωρις εκει (που πρεπει ουτως ή αλλως) .

Τωρα που πα Κατερινη , περαστικά στην Ιφιγένεια και στο Μαράκι ! Ναι ξερω , νωρις το θυμηθηκα ...

Παντως και μενα με απασχολει το θεμα της δευτερης εγκυμοσύνης .... Γινετε να γεννησω μονο και να αναλάβω απο κει και περα το μωρο ? Δεν την αντεχω την εγκυμοσυνη και οπως ειμαι τωρα ουτε αυτη θα με αντεξει :roll:

Καλημέρα σας :x

Γιώτα τώρα πρόσεξα το τικεράκι, που το ανέφερες!!!! :oops:

καλή συνέχεια........πάω να ετοιμάσω τα παιδιά

τι κοιμόμαστε ρε ΛαΛα έχει ξυπνήσει το μπουμπούκι μία ώρα πριν από τις 6.30 και δεν έχει κλείσει το στόμα της. όλο μπούρου μπούρου είναι!!!!! ευτυχώς δεν διαμαρτύρεται και χουζουρεύω!!! :D

Lala ειλικρινά ουτε ξέρω τι τραγουδάκια ειναι ,κατσε να δω,ειχαμε παει στο media markt στη Θεσσαλονίκη τον Γεναρη και τα πήρα τότε,μισό! λοιπόν ειναι μια θήκη με 5 σιντι ,λεγεται παιδικο παρτυ,εχει : χαρωπα ,περνά περνα η μέλισσα, η μικρή ελένη,δεν περνας κυρα μαρια ,τσιγκολελετα.πουν το δαχτυλίδι,τι χαρά τι χαρά,μια ωραία πεταλούδα ,γυρω γυρω όλοι φεγγαρακι μου λαμπρο,αχ κουνελακι,η βαρκουλα του ψαρά ,αμπεμπαμπλομ, ηταν ενα μικρο καράβι,λυκε λυκε εισαι εδώ.κατω στο γυαλό! αυτο ειναι το πρωτο σιντι..εχει αλλα 4 με αλλα!!!με ταξυ των οποιων τσιριτρι τσιριτρο,εχει επισης μια προσευχη :shock: ,εσυ που παιρνεις τα παιδια,παρε το υπνε το παιδι κα.α. ...

Καλε ωραια τραγουδια εχει ,δεν το εχουμε ακουσει ποτέ!!! :lol::lol::lol::lol::lol::lol:

κατσε να το βρω,τα εχω σε μια θηκη ολα μαζι για να τα μεταφερω,νομιζω τα εβαλα στο αμαξι,εδω εχω μονο τις θήκες!! :oops:

Αφρο μην πτοείσαι βρε, εύκολα όλα είναι, απλά δεν βρίσκεις χρόνο για τον εαυτό σου, κυνηγάς πάντα ένα παιδί, όταν μαλώνουν υπάρχει γκρίνια, αν τα παιδιά δεν κοιμούνται έχεις μεγάαααλο πρόβλημα (ευτυχώς μόνο το 1 δεν κοιμόταν στη δική μου περίπτωση), όταν τσακώνονται...έχει γέλιο!!!! :lol::lol::lol: .....

κατά τα άλλαο όλα καλά!!!....α και επίσης όταν εσείς θέλετε να κάνετε αγκαλίτσες (όταν είσαι ξεκούραστη) μπορεί να ξυπνήσει ένα παιδί! :lol::lol::lol::lol::lol:

κατά τα άλλα όλα καλά!!!! :lol::lol::lol::lol::lol:

όταν όμως παίζουν μαζί και γελάνε και σε φιλάνε αυτές είναι στιγμές πολύ όμορφες, που σε κάνουν να ξεχνάς όλα τα παραπάνω!!!! :):x

Καλημερα!!!!

Αφρο μπορει να εχεις ενα παιδακι σαν της Νατασας και την Παναγιωτας...που το ξες;;;

Αργη τι εγινε;;;

Γιωτα μου φιλακια πολλα...δεν πειραζει..η Νινα ειναι κουκλα...και εσυμε ενα μολιβι φρυδιων ακομα πιο κουκλα....

Ερη μου πολυ σε ζηλευω με το χιονι...ξερετε ποσο μου ελειψε..

Οταν μεναμε στη Μοσχα και στα περιχωρα που μεναμε χιονιζε πιο συχνα και ηταν ανοιχτοσια, καθομουν στο μεγαλο παραθηρο της κουζινας - ειχε ενα πολυ φαρδυ περβαζι, ζωγραφιζα και χαζευα τις τεραστιες νηφαδες να πεφτουν...αχχχ..ποσο μου εχει λειψει..

Ασε αυτες οι Καναδες ειναι σαν τις ΝΥορκες..σηγουρα...χαχαχαχα...

μη μου πεις οτι κυκλοφορουν με σπορτεξ και μετα αλλαζουν σε 10 ποντα;;;;;;

Λενακη μου υπομονη..θα στρωσουν τα πραγματα και με την Ειρηνη και με το μπεμπε....

εμεις καλα..

χτες εφαγα χαλουμι...και μετα το εβγαλα...κατι τετοιες στιγμε ςο αντρας μου συνειδητοποιει ποσο υποφερω και δεν θελει τριτο..μετα παλη το ξεχναει...

Σημερα θα ειμαι λιιιιιγο πιο χαλαρα...ελπιζω....

Τα φιλια μου σε ολες σας!!!

ΑΑΑ!!! Μιτσακι το νινι ποτε θα το παρουνσ πιτι;;; τρωει καλα πλεων;;;;

Να σα πω για τα πεθερικά, δεν ξέρω πώς να τους χαρακτηρίσω!!!

τους τηλ. χθες ο άντρας μου και τους λέει ότι σκεφτόμαστε να τους επισκεφθούμε την Μ. Εβδομάδα για μία εβδομάδα και αυτοί είπαν ΟΧΙ!!!!!! :o:o:o:shock::shock::shock::shock::shock::twisted::twisted::twisted::twisted::twisted: δεν έχουν κρεβάτι για τον Λουκά και πού θα κοιμηθεί κ.λπ έλεος δλδ....και τι? δεν μπορούν να αγοράσουν ένα κρεβατάκι φτηνό? ή ένα ράντζο ρε παιδί μου!!! δεν πάμε για μόνιμα.....και ξέρουν πολύ καλά ότι χρειαζόμαστε ένα ταξιδάκι και ειδικά ο γιος τους!!!, αλλά και τα παιδιά, θέλαμε να ξεφύγουμε λίγο από τα καθημερινά και κυρίως θέλαμε να βγούμε και λίγο μόνοι μας, πριν 3 χρόνια ήταν η τελευταία φορά που βγήκαμε!!! ......και μετά άρχησαν τις ηλίθιες δικαιολογίες ότι καθημερινά ελέγχουν του δρόμους του Βερολίνου να δουν ποιοί δεν έχουν πράσινο αυτοκόλητο στο αυτοκ.! μα εμείς θα πηγαίναμε μόνο, δεν θα το κυκλοφορούσαμε :twisted::twisted::twisted::twisted:

και μετά του είπαν ότι σκέφτονται να έρθουν εκείνι για μία εβδ. την Μ. Εβδ. :twisted::twisted::twisted::twisted::twisted::twisted::twisted::twisted::twisted: ....

ε όχι ρε π@@@@η μου μόνο τον εαυτό τους σκέφτονται!!! πώς θα περάσουν αυτοί καλά!!!! και του είπαν να με ρωτήσει αν υπάρχει πρόβλημα!!!! έλεος δλδ ΕΛΕΟΣ!!!!...να έρθουν αυτοί, εμείς να συνεχίσουμε την καθημερινότητά μας, να περάσουμε μια βαρετή εβδομάδα.....και και και και....

δεν ξέρω εσείς αλλά εγώ αν πω σήμερα στον μπαμπά μου ότι αύριο ερχόμαστε, θα πετάξει από την χαρά του και θα κάνει του κόσμου τις ετοιμασίες, το ίδιο και κάτι παραπάνω αν ήταν και η μαμά μου, πάντα μας έλεγαν ότι δεν χρειάζεται να τους ειδοποιούμε πιο πριν και ότι μπορούμε να πάμε ανά πάσα στιγμή σε αυτούς, βέβαια πάντα ειδοποιούμε γιατί έτσι είναι και το σωστό........, αλλά αυτό πρώτη φορά το βλέπω!!!! :twisted::twisted::twisted:

ουφ τα είπα!!!

πωπω..Αργη οι δικοι σου...υπερβαινουν ακομα και τα Σκοτσεζικα προτυπα γονεα...

Τι να πω....

Οντως...να ερθετε μια ευδομαδα Ελλαδα...

ελα Θεσσαλονικη...θα σας φιλοξενισω εγω....η ΡΕΑ στην κουνια..ο Λουκασ στο κραβτι του ΦΟΦΟ..ο ΦΟΦΟΣ μαζι μας- χαρες που θα κανει- εσυ στον καναπε..και ο συζηγος σε ραντζο....!!!!!!

Ωραια θε ειναι..θα ψησουμε στην Αυλη...θα βλεπουμε τα τρενα να περνανε...

απαπαπαπ...αναισθητοι ανθρωποι!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Καλημέρα!!!!!! :D:D:D

Εχω δύο ερωτήσεις και μετά θα περάσω στον σχολιασμό! :lol:

1ον όταν έχεις κύκλο 28 ημερών θεωρητικά πότε είναι οι γόνιμες μέρες;;

2ον ο κύκλος αρχίζει από την πρώτη μέρα της περιόδου ε;; Δηλαδή αν υποθέσουμε οτι οι γονιμες μέρες του 28ήμερου κύκλου είναι η 12η έως τη 15η για να τις υπολογίσουμε πρέπει να μετρήσουμε από την 1η μέρα της περιόδου ή από την 1η μέρα που καθαρίζουμε από την περίοδο;

Μετά το Πάσχα, που τελειωνει και η νηστεία (σημαδιακό ε;;; ) :lol::lol::lol:, λέω να μείνω έγκυος... Θα τα καταφέρω άραγε...; :roll::(:oops:

Αργυρούλα προλαβαίνετε να έρθετε Ελλάδα;;; ;)

Πολύ στεναχωρήθηκα, αλλά είναι τέτοια η νοοτροπία τους νομίζω... :roll: κρύοι άνθρωποι. :oops:

Σισσιω ναι την περιοδο την μετραμε απο την πρωτη μερα που σου ερχετε η περιοδος και οχι απο τοτε που καθαριζεις....

Επισης γονημη μπορει να εισαι και πιο νωρις και πιο αργα...

και η συλλυψη μπορει να γινει πιο νωρις η πιο αργα...

οποτ εμετα το Πασχα..βουρ στη ψητο..ειμαι σηγουρη οτι θα τα καταφερεις μια χαρα!!!!!!!!

Μαρια τι να πω

ΑΡΓΥΡΩ ενα εχω να πω!!!ΕΛΕΟΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣ!!!!!!!!!!! Οκ, ειμαστε μεγαλοι και ανεξαρτητοι ανθρωποι αλλα ρε π@yστi μου το παιδι τους και τα εγγονια τους θα πάνε.

Αι σιχτιρ πρωι πρωι.Συγχυστηκα. :evil::evil::evil::evil:

κοριτσια με τρομαζετε !!!πιτε καλα λογια για την ζωη με δυο παιδια αλλιως δεν το βγαζω !!! :o

Ρε Φιλεναδα τελεια ειναι!!!! :lol::lol::lol:

Αν ξεχασεις τι σημαινει υπνος, τι σημαινει σερφαρισμα, τι σημαινει χρονος για σενα εεεεεεεεεε τοτε ΕΙΝΑΙ ΑΠΙΘΑΝΑΑΑΑΑΑΑΑΑ!!!!!!!!!!!! :lol::lol::lol:

Ρε τι χιουμορ εχω η ατιμη!!!! =p~=p~=p~=p~

Σισιωωωωω θα τριξουν οι σουμιεδες;;;;;;;; :mrgreen::mrgreen:

Χρυσα μου καλημέρα!!!!!

Και καλημερα γενικά!!!!!

Σισσιώ έτσι όπως τα λέει η Χρύσα είναι και επίσης αν θέλεις αγοράκι να έχεις επαφή την ημέρα της ωορηξίας!!! ;)

και εγώ στεναχωρήθηκα, είναι αυτή συμπεριφορά γονιών που έχουν ένα μόνο παιδί και μόνο 2 εγγόνια? :evil::evil::evil:

Μαρία θα την πας να την δει?

Αργη μου να μη σας ερθουν...καλυτερα τα δυο σας..οι μαλλων τα τεσσερα σας.....

ετσι για σπασημο!!!!!

Παναγιωτα μου πως εισαι;;;;

Ηθελα να πω για τον αντρα σου...αμαν πια και αυτος..τι παει να πει χαρη σας κανουν...αυτοι δε θελλουν ανβλεπουν και να παιζουν με τον εγγονο τους;;;;;

ειναι αναγκη να φερονται με αυτον τον τροπο..

ασε σημερα σ εθυμηθηκα γιατι ανεβηκε η πεθερα και λεει Χριστοφορε η μαμα σου δε σε αγαπαει καθολου..επειδη του φορεσα μονο ενα παντελονο φορμα και οχι δυο και μονο 1 ζευγαρη ζεστες καλτσες αντι για 3... :evil::evil::evil::evil:

Εγώ όχι δεν πάω σε καμια περίπτωση..

αν το ξαναζητήσει (που μπορεί και όχι) θα στείλω μόνο τον Γ

Από τον Οκτώβρη έχει να τις δει. Λέτε να τις επιθύμισε?? :evil:

Δε νομίζω. Φοβάμαι μην τις πάει ο Γ και πετάξει καμιά μαλακία

και στεναχωρέσει το κορίτσι μου το μεγάλο που καταλαβαίνει

αν μου έλεγε η πεθερά ότι έχει πρόβλημα υγείας και δεν μπορεί τους επισκέπτες, εντάξει αλλά όχι ότι δεν έχουν κρεβάτι για το παιδί, άρα τα παιδιά δεν πρόκειτε να πάνε ποτέ σε αυτούς!!! και ξέρεις χέστηκα αν τους δουν ή όχι, απλά θέλαμε να ξεφύγουμε και εμείς λίγο και να τριγυρίσουμε λίγο μόνοι μας!!!

τέλος πάντων......

όσο για το τι σου είπε ο Γ. σου διαφωνώ, τι θα πει κάνεις τουμπεκί? για την υγεία του παιδιού σου πρόκειτε και τι που τον κρατάνε για 2 ώρες? μιλάμε για την διατροφή και όχι για κάτι άλλο....σαφώς και όταν σου κρατάνε τα παιδιά έχουν και κάποιο λόγο, αλλά όχι στην διατροφή!!!! δλδ αν τον ταϊζουν κάθε μέρα χάμπουργκερ από τα μακ ντόναλντς?!!!!

συγνώμη για το ύφος μου αλλά τα έχω πάρει τώρα.....

Συμπεθέρα Έρη :x άντε να χαρείτε λίγο χιονάκι και εσείς μέχρι να το βαρεθείτε!!!! :roll::roll::roll:

πότε αρχίζει η άνοιξη εκεί? πότε πρασινίζουν τα δεντράκια? εδώ έχουν αρχίσει κιόλας και σκέφτομαι σήμερα να πάμε στο ποτάμι μία βόλτα με το μπουμπούκι!!!

καλημερααααααααααααα

τα ξαναγραφω γιατι σβηστηκαν όοοοοοοοολα...θα προσπαθησω να τα πω εν συντομια... :lol::lol:

Γιωτινι μου γλυκο μην σκας αγαπη μου...και κανεις κακο στην υγεια σου..τωρα για το φρυδι οπως ειπε και η χρυσα μας ..βαλε λιγο μολυβακι και εισαι μια κουκλα!!!!!!!!εγω παντως απο κοντα ειδα μια πολυυυυυυυυυυυυ γλυκια κοπελα...τωρα για την νινα τι να πω...όλα τα $$$$$$$$$$ :D:D

η φωτο που χεις βαλει ειναι πολύ τρυφερή και γλυκιά... :x:x

με το καλο να χασεις τα κιλακια που θες...

Ερη μου.. καταρχας να σου πω ότι σέχω συμπαθησει απο τον τροπο που γραφεις...φαινεσαι πολυ γλυκος ανθρωπος..εγω αυτο που πα για τα μουτρα το πα για πλακα...αν με γνωριζες απο κοντα και εβλεπες ποσο ανετη ειμαι..και λιιιιιιιιγο ομιλητικη :lol::lol::lol: και οτι 32 ετων γαιδουρα !!!!!! χορευα μεσα σε μια πολυσυχναστη καφετερια το η μικρη ελενη...γονατιζοντας... :D:D θα καταλαβαινες τι ανθρωπος ειμαι...απλα μπορω να πω ότι ναι ειμαι λιγο παραπονιαρα...κριμα που δεν σε γνωρισα πριν φυγεις :(:(:(

να απολαμβανεις το χιονι....γιατι εμεις για ναδουμε ασπρη μερα για καιρο...ειναι σαν να στελνουμε γραμμα στον αι βασιλη...και να περιμενουμε απαντηση :lol::lol:

παναγιωτα μου γλυκια !!!!!!!!!!! ο αντρουλης μου εκλεισε τα 32.....αλλα με λεει για πλακα γρια.. :lol::lol: μιας και τον περναω 4 ολοκληρους μηνες...ακου εκει...η γρια παπια εχει το ζουμι...του λεω και εγω.... :lol::lol::lol::lol: αντε να κανονισουμε για καφεδακι....και αν ειναι κανας τραγουδιστης ξερεις τι θα κανεις... ;);) σε πειραζω ε???????

γωγωκα μου ..τι κανει η μικρη μας μπεμπα? η ζωηρη ιω μας?

χρυσουλινι μουυυυυυυυυυυυυυυυυ...που εισαι φιλεναδα ?ασε χθες κρατηθηκα πηραμε παστες για τον αντο...και εφαγ μονο δυο κουταλιες...απορω ωρες ωρες με μενα... :lol::lol:

σισσακι μου που εισαι εσυ βρε τρελοκοριτσο μου? το χαριλινακι μου ....το χω στην καρδια μου ..τι γλυκια που ναι!!!!!!λεπον απο τωρα το λεω....

ΤΗΝ ΑΛΛΗ ΤΕΤΑΡΤΗ ΝΑΜΑΣΤΕ ΚΑΛΑ...ΠΑΜΕ ΓΙΑ ΚΑΦΕΔΑΚΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙ ΑΘΗΝΑΙΕΣ ΜΟΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥ?????????????????εεεεεεεεεεεεεεε????????????βερντε...αθηνα οπου σας βολευει..απλα αν θελετε να γνωρισετε την παπιουλα μου θα βολευε βερντε μιας και δεν νοιωθω ακομη σαν σουμαχερ...ειδικα μετα την βακειααααααααα που κανα με το τουτου... :roll:

Αρτζι μου ..τι να πω βρε κοριτσακι μου..και εγω στην θεση σου θα νευριαζα πολυυυυυυυυυ :twisted::twisted: δεν καταλαβαινουν οτι εχετετην αναγκη να ξεσκασετε λιγακι....?????

Λαλα μου...εισαι φοβερη...και εσυ στον δρομο που χαραξε η Θου μας??????????? :lol::lol: παλι καλα που ταν σε καλτσα...χαχα

Θουλη μουυυυυυυυυυυυυ ...κανε υπομονη ...και φιλησε μου και τους δυο σου κουκλους...ελπίζω ο μικρουλης να ηρεμησει...

Αναστασια μου ...που εισαι εσυ κοριτσαρα μου????????? η αννυ μας?

Χιονουλα μου τι κανετε?η μαρκελα μας με το μαμ τι σχεση κρατει?????????ελπίζω στενη... :lol::lol:

μαιμουυυυυυυυυυυυυυ μου...πως ειστε σημερα?

νατασουλα..lovie..αθηνα..βενι...μαρακι...τι κανετε κουκλες μου?

μμμμμμμμμμμμμμμμμ ειπα θα τα πω εν συντομια.... :lol::lol::lol::lol: δεν ειναι το ρυζακι για δηλωσεις!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! 8-}8-}8-}

δεν φταιω εγω...πηγα να πατησω υποβολη...

σισσακυ βουυυυρ στο ψητο αγαπη μου...αντε μαζι να μεινουμε.....τελεια δεν θα ναι...????

σισσακι τι θελεισ να πιασεις ιδροχοακι ? :D

απο την πρωτη μερα περιοδου μετραμε ;)

ενα παιδι εχεις κοτζαμγαιδουρα και ακομα δεν το εμαθες :P

χρυσα νομιζω οτι μπερδευτικες η αργι για τα πεθερικα της λεει ...

και κατσε να γεννησεισ με το καλο ,να τα μεγαλσεισ λιγο και μην σκευτεστε τριτο !!!

καλημερα μαρια ....τι της ειπαις της μικρης ?

αργι μου να πειτε και εσεις ενα μεγαλο ΟΧΙ να μην ερθουν και να πατε καπου αλλου ,οκ δεν θα βγειτε μονοι σας αλλα θα αλλαξετε παραστασεις ...κατι ειναι και αυτο .

καλημερα δεν ειπα ....καλημερα .

ο μικρος κοιμηθηκε μεχρι στισ 6 και μετα μου ηρθε :D

πρεπει να βαλω πλυντηρια και βαριεμαι .....μου εφερε ο Κ τα τραπεζομαντηλα απο το καραβι (εφαγε αυτος το πακετο) και ειναι 40!!! εχω και τα μωρουδιακα ακομα .....ευτυχος μου ειπαι να μην τα σιδεροσω 40 τραπεζομαντηλα .

καλα εμενα τριγιρναει τσιτσιδι μεσα στο σπιτι ....του πεταμου τον εχω δηλαδη :lol::lol:

παναγιωτα μην γελας εσενα θα πριζω απο το τηλ οταν γεννησω :lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol:

καλε μην γραφετε αλλο!!!!!!!!!!!!!!!!!

Από τον Οκτώβρη έχει να τις δει. Λέτε να τις επιθύμισε?? :evil:

εμάς έχουν να τα δούν από πέρυσι τον Ιούνη!!!

έκανες τατουάζ τελικά?

εμένα δεν μου αρέσει το τατουάζ επειδή είναι κάτι μόνιμο, αυτό το μόνιμο δεν μπορώ, με τρελαίνει η ιδέα του μόνιμου, ότι αν το βαρεθώ (που σίγουρα θα γίνει) δεν μπορώ να το αφαιρέσω απαπαπα......

ασε σημερα σ εθυμηθηκα γιατι ανεβηκε η πεθερα και λεει Χριστοφορε η μαμα σου δε σε αγαπαει καθολου..

τι μ@@@@@ς είναι αυτές ρε? συγχίζομαι πρωί πρωί....δεν της είπες τίποτα? :evil::evil::evil:

Guest
Η συζήτηση έκλεισε, δεν μπορούν να γίνουν νέες απαντήσεις

• Απαντήσεις

• Εσύ σε τι στάδιο είσαι;; Έχεις ξεκινήσει διέγερση;
    • Ναι ναι το εχω καταλαβει πως εσυ δεν βαζεις ταμπέλες! Κυριως για τον σύζυγο το ειπα κ πως πρεπει να τογ το περασεις!! Κ εμενα ετσι ειναι συνηθως μιλαμε κ την επομενη μερα η μετα απο λιγες ωρες αφου τα επεξεργαστει ολα ηρεμει!! Εμενα δυστυχως δεν με βοηθησε με τις ενεσεις αλλα να σου πω προτιμω την "ανεξαρτησια" μ! Επειδή επρεπε να γινουν αυστηρα την ιδια ωρα κλπ δεν μπορουσα εντελει να πιεζομαι αν θα ειναι σπιτι κλπ... μ ειχε πει πως θα μ τις κανει εκεινος αλλα μετα οταν ηρθε η ωρα μ ειπε πως δεν μπορεί να με τρυπησει!!! Χαχααχαααχα!! Αλλα εκει πηρα την αποφαση πως θα τις κανω μονη μ κ οπως ειπα κ παραπάνω στη δικη μας περιπτωση εντελει ηταν το ιδανικο..μετα την πρωτη π το σκεφτομουν 5 λεπτα πλεον τρυπιεμαι χωρις σκεψη!!! περασα στο επομενο level!!  Χαχααχχα 🤣 αλλα κ παλι ειναι πολυ γλυκο ν τρυφερο π εστω με αυτο τον τροπο θελει να συμμετεχει στην ολη διαδικασια.. ❤️
    • Μα για αυτό το είπα! Επειδή ακριβώς έχεις πάρει και εσύ εξωτερική μαία.. ειλικρινά νοιωθω ότι θα πήγαινα σα πρόβατο στη σφαγή χωρίς αυτές... Πωπω 38η!!! Εντάξει καλά είσαι και εσύ..!! 🤣🤣🤣🤣 Άρα φεεεεεεέτα...!! Έχω χρόνο ακόμα!!! 😝🤣🤣🤣 Τουλάχιστον πήρες βαλίτσα.. εγώ τώρα πήρα τραπεζαρία και φωτιστικά οροφής για το σαλόνι.. ακολουθεί το στεγνωτηριο και ο αφυγραντήρας εντός της εβδομάδας 🤣🤣🤣 κοσμαρα σου λέω!! Μόνο καρότσι, λίκνο και μερικά ρουχαλακια έχουμε πάρει.. 🙄 εντάξει μας έχουν δώσει και πολλά βέβαια.. το λίκνο που έχεις δε βγαίνει το ύφασμα να μπει πλυντήριο;
    • Κ εμένα η μαία με έχει βοηθήσει! Μου έκαναν τόσο καλό τα μαθήματα...  Εγώ περιμένω τη βαλίτσα τη Δευτέρα να μου έρθει,  οπότε θα αρχίσω να ετοιμάζω 🤣 Ααα καλά... το λίκνο το έχω στη μάνα μου κ πρέπει να το πάρω για καθάρισμα 😂😂😂  Μπαίνω 38η την Τετάρτη εεεε 
    • ❤️❤️❤️❤️❤️ Σ' ευχαριστώ κοριτσάκι μου!! Αμήν να πάνε όλα κατ'ευχήν..!! 🤞🤞🤞 Εδώ θα είμαστε!  Και ευτυχώς που λες ότι δεν έχεις ετοιμάσει ούτε εσύ βαλίτσα γιατί νοιωθω κοσμαρα.... Τίποτα δεν έχω κάνει.. πλησιάζει ο καιρός και δεν λέω να το χωνέψω..😅 τώρα σκέψου πήραμε το λίκνο..😳
  • Νέες συζητήσεις

• Προσθήκη...