Μετάβαση σε περιεχόμενο

To εξπρες του βυζονυχτίου Νο37 και μύρισε άνοιξη!!!

Recommended Posts

θα αρχισω να τζογαρω ,να βαζω στοιχηματα αν θα φαει ο μανωλης το φαι του η οχι ....

σημερα καναμε κοτοπιτα ...ο κωστας λεει οχι δεν θα φαει ....εγω λεω πολυ λιγο ...καμοια ακρη ...εσεισ ?

για την ιστορια την εχω μπροστα του εδω και μια ωρα και δε την θελει ...βλεπει μικι ....μπορει αυτο να φταιει ....

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

• Απαντήσεις 974
  • Created
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Ρε Αφρο αστο το παιδι βρε.Ψυχολογικα του χεις κανει με το φαι!!!Ο Ν. το μεσημερι εφαγε μισο κομματι σπανακοπιτα.Εσκασε πάλι!!! :?:? Τωρα παω να του κανω ζυμαρικα μπομπ μπας και φαει.

Λένααααα :lol::lol::lol: Τουλαχιστον σου'παν κανά κοπλιμαν για το στηθος ή τσαμπα το τσιτσιδωμα;;;

ρε συ οκ σας εξυπηρετουν λιγακι αλλα δεν θα βαλετε σε κινδυνο και την υγεια του παιδιου ...εδω η μαμα μου του δημοτικου ηταν και μεχρι μεγαλα παιδακια μας ειχε διαφορετικα πιατα πιρουνια κουταλια γιατι δεν ηθελε να ειναι τα ιδια με αυτα που ετρωγαν και οι παππουδες .οσο και να τα επλυνε τησ φαινοταν καπς.

ολο μαμ και μαμ ειναι πειναει αλλα δεν θελει να φαει αυτα που του δινω !!!αμα του δωσω κανενα "κακακι" (ολα τα γλυκακια) θα το χλαπακιασει αμεσως ...

ποσα γραψατε!

κοιμηθηκα 2 ωρες και δεν μου εφτασαν!

Αφροδιτη...εφαγε?

Γιωτα δεν εχω λογια για τη φωτο!

εισαι τοσο ηρεμη....τοσο γλυκια!

και το 2πλασιο πραγματικα ειναι λιγο για το 2ο μωρο ....ευχομαι να φτασεις εδω που ειμαι...3χρονια!

αχ και ολες σας!

εγω δεν θελω να σταματησω....νομιζω θα μου λειπει!

η Μ-Ι θελει να με φιλαει στο στομα!

ΟΤΑΝ πηγαινουμε διπλα στον παπου του Π. και θελει η Μ-Ι τσισα η την παω στην αυλη η αν προλαβαινουμε σπιτι μας!

στην πεθερα εχω γιογιο...εδω οτι θελει εκεινη την στιγμη....

αλλα για τους επισκεπτες εχω το μικρο κυριως μπανιο!

Τι κάνετε κοριτσάκια μου? :x Παω να σας διαβασω λίγο τωρα που κοιμήθηκε το τερατάκι μου..

Τα ξαναλέμε! Μιλάμε ριχνει ενα χιονι σημερα απο το πρωι στα ξαφνικά αλλο πράγμα! :shock:

Το θέμα με τον καιρό εδώ όμως ειναι ότι εισαι πάντα ενημερωμένος για το τι θα σου έρθει γιατι ο καιρός πιάνει αρκετό χρόνο γενικά σε όλα τα δελτία τους σε όλα τα κανάλια.. (-| Πάντως λένε οτι ειμαστε πολύ πιο κάτω απο τις συννηθισμένες για την εποχή θερμοκρασίες.. Μα τι στο καλό.. Το φαινομενο του θερμοκηπίου δεν ισχύει εδώ???? χιχι, επανέρχομαι... :-* DSC01549.JPG[/attachment:kw93sne3]

Παντως ειλικρινά μαρεσει τοσο πολυ που ειμαι μεσα στα ζεστα και χαζεύω απο τα μεγάλα παράθυρα μας (σε μερικά σημεία δεν εχω καν κουρτίνες) το χιονι να πέφτει και να πέφτει και να πέφτει... :mrgreen::mrgreen::mrgreen:

post-4408-13873936619092_thumb.jpg

καλησπέρα,η μικρή ξυπνησε και αρχισε ν ακλαιει και να χτυπιεμαι,δεν ηξερε ουτε η ιδια τι ηθελε... πηγαμε στη γειτονισσα και εκεί ηταν προσκολλημένη επάνω μου... :? ολα της φταιγανε , εφαγε τσιτος δημητριακα με φραουλα ,τα βουτουσε στο γάλανα μαλακωσουν λίγο,μετα έφαγε λαχανικά,μισή μπανάνα ,φουντούνια ,μισο μπολ σαλατα και μισο πιατο τραχανα :?:shock: ειναι μερες που δεν τρωει τπτ και αλλες που δεν σταματαει...

Δημητρουλα μου δεν ειναι για το θηλασμο μόνο,γενικά το μυαλό μου νουνίζει συνέχεια (σκέφτεται δηλ) ,σκέφτομαι πολλα και τα δουλεύω πολύ ,εξεταζω το τι θα γινόταν εαν ειχα αντιμετωπίσει μια κατάσταση διαφορετικά,ο θηλασμός ,η αλλεργία της μικρής και πολλά αλλα θέματα με απασχολούν ,ειμαι πολυ αγχώδης ,εξού και ο λόγος που άσπρισε το φρύδι μου...

Αφροδίτη εμείς βλέπουμε συνέχεια την Βασιλοπούλα και την Χωριατοπούλα (μπάρμπι)!! της πήρε η μαμα μου μια υπέροχη πολυθρονιτσα απο τα ΙΚΕΑ,ειναι η θέση της ,την φερνει στη μεση του σαλονιού και καθεται...

Ερη τι υπεροχα που πρεπει να ειναι,φανταζομαι οτι μέσα θα έχει ζεστούλα ε?τελικα συνηθισε ο Κωστακης?

Βικυ πες κανα σκηνικο καινουργι ομε τον παππου!!! :lol::lol::lol::lol::lol: η αλήθεια ειναι οτι κ οι δικοί μου άνθρωποι και οι μαιεσ απορουσαν για τον τροπο που χειριζομουν το μωρό ,με τν ψυχραιμία που ειχα ,για μένα ήταν σαν να είχα αλλα 10 παιδιά...

Δημητρούλα μου γεια σου σε ζητάει η μαμα σου!!!! :lol::lol::lol::lol::lol::lol: φιλιά κούκλα!!

Αφροδίτη, ελπίζω στο μεταξύ να έχει καταβροχθίσει όλο το πιάτο!!! :D

Γιωτούλα, γεια σου κι εσένα! :YMHUG: Ποιος άλλος να με ζητάει, που είμαι και πιπινάκι ανήλικο; :lol::lol::lol: Έλα ρε, όμως... άσπρισε το φρύδι σου; :shock::( Απότομα; Και το ένα μόνο; :? Πραγματικά σε καταλαβαίνω, κι εγώ τα επεξεργάζομαι όλα, περάσαμε κι εμείς τη χαζοαλλεργία και τουλάχιστον σ' αυτό μπορώ να σε νιώσω απόλυτα, αλλά όχι και να αρρωστήσουμε, δεν μας επιτρέπεται!!! ;)

Βίκυ, το σκηνικό με τον παππού είναι άνω ποταμών!!! :evil: Ντεντέκτιβ κανονικός!! Βρε τη δύσμοιρη τη γιαγιά... :(

Α! Δεν το καταβρόχθισε ο Μανωλιός! Κρίμα! Άστον μήπως το φάει σε λίγο...

ΑΦΡΟ ισως το φάει μην το πετάς... Μιτσακι το 2007 το καλοκαιρι σε 15 ημέρες μεσα (στρεσαριστηκα για κατι πολυ προσωπικο) άσπρισε το ενα απο τα 2 φρύδια!!! :shock: οι γιατροι ειπαν λεύκη του τριχωτού ,η οποία φυσικα οσο αγχωνομαι τοσο εξαπλώνεται!!!!ευχάριστα πράγματα!!!!!!

κοριτσια ξεχασα να σας πω .

σημερα ο Μ ανακαλυψε την σκια του ...και αρχισε να την φοβατε !! :o

τωρα προσπαθισαμε με τον Κ να τον κανουμε να καταλαβει οτι δεν πρεπει να την φοβατε .

τωρα παιζει με την σκια του ....αλλα το πρωι φοβηθηκε παρα πολυ !!!

Ρε συ Μαρία 54 κιλά με την τσάντα μαζι ελεος! :mrgreen: Πεσμου οτι ειχες και βιβλία μέσα στην τσάντα χαχαχα! Βρε μωρό μου ξέρω οτι εσυ ανησυχείς αλλά εγώ ζηλεύω και λίγο να ξέρεις... :roll: Πάντως εδω που πηγα στα εμπορικά μια βολτα.. Παιδια οι γυναίκες ειναι τόσο αδυνατες! :shock: Δεν εχω δει τοσες πολλες αδυνατες γυναίκες μαζι σε ενα μέρος ειλικρινά! :shock: Μιλάμε για πολυ αδυνατες όμως και θεόψηλες οι καριολες χαχα συγνώμη για το βρισίδι I got excited.. Και το τραγικό??? Ολες τρωγανε! Στο stand του New York Fries γινοταν της πόπης απο αδυνατες γυναίκες! :o Στα starbucks πραγματικά πανζουρλισμός για caramel coffee.. Και στην βόλτα τις έβλεπα με ενα παγωτό στο χέρι.! Μα τι σκατα.. :o Κάτι κάνω λάθος.. Λέω με το πονηρο μου το μυαλό αυτες θα κάνουν ουρες στην τουαλέτα μετά για εμετό στάνταρ.. χαχα ε μα πως να το εξηγήσω???? Γιατι θεε μου μου τα κατσικωσες τα κιλα μετα την γεννα τοσο μονιμα? Εντάξει έχω χάσει αλλά μην φανταστείτε.. εδώ όλο βλέπω καινούργια πράγματα και θέλω να τα δοκιμάσω... δίαιτα πάλι όταν προσαρμοστώ.. :mrgreen:

Η γκρίνια τους σε αυτη την ηλικία ειναι ανυποφορη Αναστασία μου αλλά που θα πάει θα περάσει και αυτο.. Εγώ πάντως όταν γκρινιάζει δεν του κάνω το χατήρι με τίποτα. Καλά αποτελέσματα με τις εξετάσεις! ;)

Ο δικός μου έχει στρώσει πολύ πάντως απο τότε που είμαστε μαζί εδώ.. :oops:

Α εμενα ακουει λοκομοντο και τα τραγουδάει κιολας ... :P

Θου πολυ γέλασα ρε! Αλλα αν μοιάζαν οι μποτες μπορει και εγώ να την πάταγα. ;)

Αααααχ θέμα υπνος... Τις τελευταιες 2 μέρες δεν τον μεταφέρω στο κρεβάτι του γιατι βηχει και αγχωνομαι οποτε αφηνω τους αντρες να κοιμηθούν στο κρεβάτι και εγώ κοιμάμαι στον καναπέ στο σαλόνι. Κάνω λιγη υπομονή ακομη, μέχρι να ΔΩΣΕΙ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΓΙΑ ΔΙΠΛΩΜΑ, να ερθουν τα πράγματα απο την Ελλάδα, να ψωνίσουμε για να του διακοσμήσουμε το δωμάτιο πλήρως και να τον βάζω να κοιμάται εκεί... τότε θα παιχτεί ο μεγάλος τελικός.. :o):o):o)

Συμπεθέρα ανέβα! Αν εισαι εσυ κάτω ποιος θα με ανεβάζει εμένα? Ελααα ολα καλα, breath in breath out! :x:x:x:x:x

Καρολινάκι με συγχωρείς αλλά δεν μου αρέσει να λες οτι στέλνεις τα φιλια μονο σε αυτές που σε θυμήθηκαν. Τα εχουμε πει χιλιάδες φορες αυτα τα πράγματα.. Καλό ειναι να συνειδητοποιήσουμε οτι καμια κοπέλα εδω μέσα δεν ξεχνάει κάποια επι τουτου. Και καμία δεν ειναι το κέντρο του κόσμου εκτος και αν συμβαίνει κάτι πολύ πολύ σοβαρό.. Τα νεα μας λέμε. Μην το κάνεις αυτο, πραγματικά ειναι πολύ λάθος. Συγνώμη.. :oops::oops::oops: Προσωπικά είτε σε αναφέρω είτε όχι, χαιρομαι να διαβάζω νέα σου. :mrgreen: Χρονια πολλα στον μπάμπά σας. :D

ΓΩΓΩ!!!! :ymdevil::ymdevil::ymdevil::ymdevil::ymdevil::ymdevil::ymdevil::-w:-w:-w:-w:-o:-o:-o:-o Μα τι μαλάκας ρε συ ο τυπος! Μα τι καθίκι? Τωρα εχω εγώ τα νευρα μου! Αχ δεν ξέρω τι θα έκανα ειλικρινά! Μα ειναι δυνατον να εχει ετοιμόγεννη γυναίκα μπροστά του και να λέει τέτοιες παπαριές!??? Και τι ηταν αυτο που ειπε στο τέλος στην θεία σου!!???? ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΑ ΣΤΑ ΑΠΟΒΡΑΣΜΑΤΑ ΤΗΣ ΚΟΙΝΩΝΙΑΣ ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΑ!!!!!! [smilie=angry4.gif][smilie=angry4.gif][smilie=angry4.gif][smilie=angry5.gif][smilie=angry5.gif][smilie=angry5.gif][smilie=angry5.gif]

Δεν προλαβαίνω να τα διαβάσω όλα.. ελπίζω να συνεχίσω το βράδυ..

Άσχετο...Παιδιά μιλάμε ρίχνει τρελό χιονι...

Λενάκι εγώ θα έρθω στο πάρτυ του Αναστάση χεχεχε...

Ξυπνησε... Ειμαι στην 44 σελίδα και εισαστε στην 52...

Το βράδυ ομως θα έχω όλο τον χρόνο αφου θα κοιμάστε...

Φιλάκια πολλά πολλά πολλά σε ΟΛΕΣ!!! :x:x:x

Ερη εχουμε πολλες ωρες διαφορά?ενα πρωϊ που κατεβαινα γι δουλειά η Χιακή φωνή έλεγε τον καιρό στον Καναδα!!!!!ήθελα να μπω να στον γράψω μα πνιγόμουν!!! αλλα το χαμογελο στα χείλη οταν τον ακουγα ηταν ως τα αφτιά,σκεφτομουν οτι εχω εναν ανθρωπο μου εκεί..ειναι πολυ σαχλό αυτό? :?

Αφρο η δικια μου δεν νομιζω να την εχει προσεξει ακομη... :?

Αχ Γιωτάκι μου!!!! :YMHUG::YMHUG::YMHUG::YMHUG::x:x:x:x:x

Αυτη τη στιγμή εχουμε 6 ώρες διαφορά. εδώ ειναι 4.30 το μεσημέρι. την αλλη εβδομάδα που θα αλλάξετε ώρα και θα πάτε στην καλοκαιρινη θα έχουμε 7 ωρες διαφορά που ειναι και το κανονικό...

βρε Αργκι ριχνεις τέτοια βόμβα,κινείς την περιέργεια και φεύγεις ? πες μας!!!! οχι δεν ειμαι αδιακριτη!! :lol:

Ερη εκει δεν αλλαζει η ώρα? λέω βλακεία? :?

καλα δε πατε καλα..μα ποσα ειπατε?

τα μικρα καλα..

μα εχω κατι νευραααααααααα

στο μικρο θα ξεσπασω..

απο της εδω κ ποοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοση ωρα καθε λιγο κ λιγακι βαζω το μικρο στο στηθς μπας κ κοιμηθει κ τιποτα..ανυσηχος..μα θελω να κατσω λιγο να σας διαβασω..να ειμαι χωρις κανενα παιδι..να γουσταρω με κατι αλλο..

οκ το κανω αλλα πιανει αφηνει μεμε..πφφφφφφφφφφ

με ζορισε κ ο θοδωρης με το υπνο..δε ηθελε να κοιμηθει...

αχ αντε αυριο θα παει παιδικο...

αποοοοσα διαβασα..

ρε γωγω :o:o:o:o:o:o:o:o

μα τι παπαροςςςςςς :twisted::twisted::twisted::twisted::twisted::twisted:

φιλια σε ολες..οσα μπορεσω διαβαζω..

ερη φιλακια .

λεσ να μας γινεις και εσυ σιλφιδα και να χλαπακιαζεισ τον αγλεορα ? :lol::lol::lol::lol:

αργι δεν τα πεταε αυτα σε κουτσομπολεσ και φευγουν ....θα το σκευτομαι ολο το βραδυ τωρα :lol::lol::lol::lol:

γιωτα ...μεσα σε μια μερα εχασεσ μισο κιλο ? το πρωι ηταν στα 5 ..και στο τικερ ετρεχε μια κοπελα ....που πηγε εφυγε ? :D

Γιώτα... :( Καθαρά ψυχολογικό, ε; :? Προσπάθησε να το διορθώσεις βρε κοπέλα μου, είναι κρίμα να "καταστρέφεις" την υγεία σου, η Κ (και όσα άλλα έρθουν!) :D σου σε έχει ανάγκη... :x Τρομερό πράγμα τα ψυχοσωματικά........

Θουλάκι, είναι καλά τώρα ο Ντόντος; Κουράγιο μάνα!!! Είμαστε μαζί σου!!! Είναι μικρούλης ο μικρούλης, το ξέρεις! ;) Θα φτιάξουν τα πράγματα.... :YMHUG:

Αφροδίτη, τελικά το έφαγε ή όχι; :roll: Αχ αυτό το φαγητό, καημός καρδιάς, που λέει κι η μάνα μου!!! :lol: (δεν ξαναρχίζω, μη βαράτε!!) :lol:

Είμαι πτώμα, πάω να τη πέσω... Σήμερα δεν νιώθω και πολύ καλά... Με πονάει η πλάτη μου, νιώθω σα να "βάρυνα" απότομα... :? Και πρώτη φορά (σ' αυτή την εγκυμοσύνη) η μικρή έδωσε ρεσιτάλ κλωτσιάς!!! Χάρηκα απ' τη μία, γιατί ως τώρα ένιωθα μόνο φτερουγίσματα, αλλά με πέθανε στην κυριολεξία!!! :?

Σας φιλώ ολόγλυκα!!! :-*

Χαλλοοοοοο!!! :D Τι κανετε κοριτσακια μου?

Εχω τρελα νευρα απο το μεσημερι... :twisted::twisted: Μολις ξαπλωσαμε με τον Π. και τον μικρο ξυπνησε η Ειρηνη!! :twisted::twisted: Ουτε λεπτο δεν με αφησε να κοιμηθω..και ο μικρος σημερα εδωσε ρεσιταλ κλαματος! Μα ολη μερα κλαμα! Τωρα ξεραθηκε επιτελους! Θα σαλταρω σημερα παει.....

Το τι ζημιες κανει η Ειρηνη ολη μερα δεν λεγεται...που πηγε το ηρεμο μου κοριτσακι? Οσο μεγαλωνει γινεται θηριο! :roll:

Παρελαβα σημερα τα Soap nuts και ανυπομονω αυριο να βαλω πλυντηριο να δω πως θα τα βγαλει!

Γιωτακι μου ηρθε μια συγκινηση με την φωτο σου....ειναι υπεροχη...καταλαβαινω πως νιωθεις γιατι και εγω με την Ειρηνη απετυχα στο θηλασμο .Στο δευτερο ολα θα πανε καλα!

Γωγω αχαρακτηριστος ο γιατρουδακος!! Ελεος πια!!

Θου μου :YMHUG::YMHUG::-* Ποσο σε νιωθω!!

Ερη μου τι τελεια που θα ειναι με το χιονι! Σε λιγο καιρο ομως θα το σιχαθεις! Πιστεψε με! :mrgreen: Μακαρι να το παρει το διπλωμα ο Β. χωρις αμαξι δεν λεει! Ακομα να ερθουν τα πραγματα απο την Ελλαδα?

Αφρο εφαγε τελικα ο μικρος?

Αργι πες μας!!! Με την αγωνια θα μεινουμε!

Λενακι πολυ γελασα μαζι σου!!!! :lol: Εισαι θεα παιδι μου!!! Α! στο παρτυ σα θα ερθουμε και εμεις!! Μας θετε? :lol::lol:

ναι εφαγε λιγο ακομα ,αφησε λιγο αλλα ξερω οτι χορτασε .

κοριτσια με τρομαζετε !!!πιτε καλα λογια για την ζωη με δυο παιδια αλλιως δεν το βγαζω !!! :o

χαλλοου!!!

αφροδιτη μη μασας, στην αρχη θα ζοριστεις λιγο κ εσυ οπως ζοριζονται κ τα κοριτσια αλλα μετα απο λιγο καιρο θα βρειτε τη σειρα σας κ ολα θα πανε τελεια!!!

επισης τι παρατηρησες καλε στο τικερ της γιωτας??? :lol::lol::lol::lol::lol:

α πα πα πα!! κοιτα ματι!! :lol::lol:

λενακι μου εννοειται οτι σας θεμε!!!!!

παρε το τζετ κ ελατε!!!

θουλιτσααααααααααα μου!!! αχ τι να πω κοριτσακι μου, ελπιζω να μη σε πιπιλαει τοσο πολυ απο εδω κ περα.. τελικα τι αποφασισες θα δωσεις πιπιλα η οχι?

μιτσακι τελειες οι κλωτσιες!! θελω κ εγω συντομα!!! :mrgreen:

αχ κουτουλαω απο τη νυστα.... εκανα κ μπανιο, ξυριστηκα κ περιμενω τον τολη να βγει απο το μπανιο να παμε να κανουμε νανακια!!

αυριο εχω πολυ πρωινο ξυπνημα, για να προλαβω να ετοιμαστω!

ονειρα γλυκα κοριτσακια μου!!! χαιρομαι που γελατε με τα ρεζιλικια μου!! :lol::lol:

σας φιλω!!! μμμμμμμμμμμμμμμμμακια!

εχει 10 λεπτα που κοιμηθηκε..

ξερω κερω μωρο ειναι αλλα κ γω απ το πρωι ειμαι με τα δυο κ μονο με υατα κ ηθελα το χρονο ρε παιδι μου

κ φωναξα κ στο θοδωρη που ηθελε γαλα κ εμ κοιταξε θλιμενος αλλα του εδωσα

κ μετα υψωσα κ τονο φωνης στο μικρο να κοιμηθει λες κ θα με ακουσει..

αχ σκατα τα εκανα... :twisted::twisted::twisted:

μα απο της 10 σχεδον εχω το μικρο στο μεμε..κ τον βγαζω κ ψαχνετε..

τελος η γκρινια..σορυ

λενακι εσυ περνας χειρτερα ε?τοση γκριναι ρε συ?κολικους?

πια ξερει τα αλματα?μπορει να μου τα πει?

συμπεθερα απο βδομα δα θα ερθω για καφε.. :D

γιωτα τι ομορφη φωτο...καλε φουτνουνια δινεις? :?:lol::lol:

καρολ να χαιρεσαι το σταφανι..

αναστασιαααααααααααααα...αποκλειεται να εχεις φωναξει τη αννυ.. :D:D

λαλαλαλαλλαλαλλαλαλαλ...ολα καλα?η φακη?ποτε ειπαμε κατεβαινεις?θα σε χασουμε ε/.? :cry:

βικυυυ

κ γαμω τους παππουδες..αλλα αν το ζεις απο κοντα.. :twisted::twisted: φρικη

ερη..τι τελεια φωτοοοοο..με το καλο να παρετε το σιπλωμα..

νατασουλα..μα τι ΠΑΛΙΚΑΡΙ εχεις..πελαγιααααα

βενιιιιιιιιιιιιιιι ακομα γελας? :lol::lol::lol:

μπεμπουλης ηρεμησε?

λεναααα...εμεις δε θα μπορεσουμε στο παρτυ σας..κριμα..θα θελα πολυ να δοκιμασω τουρτα κ τη δικη σας κ της νατασουλας

πιπιλα δε θελω για 2 λογους..

πρωτον πως θα το κοψω αργοτερα

κ δευτερον κ βασικο..ποσες πιπιλες πρεπει να αγορασω να αποστειρωνω τη μερα αφου εχω κ το θοδωρη..αυτος θα τις πεταει κατω θα τις βαζει στο στομα κτλ κ λιγο το σκεφτομαι

χιονουλαααααααααααααα..που ολο σε ξεχναωω

καλα η μαρκελα.?μπορεις α με πεις τι κανει ο ........πως το ειπες εκει που θα πας?ειναι βραδ κ κολλησα :P

χρυσα..εριξα γελιο με το οδυσσεααα

χαχα

αφροοο

θα σε τηλ αυριο

ρε μια χαρα ειναι με δυο//εγω θελω κ τριτο..απλως θες κ λιγο χρονο κ για σενα..

σας φιλω οοοοοοοοοοοοοολες..

σισσιω...τι καλα που ηταν χθες.. :D:D:D:D:D:D θελω κ αλλο :D:D

θου ,την πιπιλα την κοβεις ...την περνει η νεραιδα ,ο γατοσ ...κατι την περνει τελος παντων ...το στηθος ειναι εκει και δεν το περνει τιποτα .....

καλυτερα να αποστειρωνεισ 10 πιπιλες την ημερα παρα να εχεισ ολο αυτο το μουτσου μουτσου ολη μερα .....

αυτα σκευτομαι εγω τωρα γιατι τα περασα με τον Μ και δεν θελω να τα ξανα περασω .....τι θα γινει δεν ξερω με το νεο μωρο .

παρε καλε εγω φοβαμαι μην τον ξυπνησω αν σε παρω .

Guest
Η συζήτηση έκλεισε, δεν μπορούν να γίνουν νέες απαντήσεις

• Απαντήσεις

• Εσύ σε τι στάδιο είσαι;; Έχεις ξεκινήσει διέγερση;
    • Ναι ναι το εχω καταλαβει πως εσυ δεν βαζεις ταμπέλες! Κυριως για τον σύζυγο το ειπα κ πως πρεπει να τογ το περασεις!! Κ εμενα ετσι ειναι συνηθως μιλαμε κ την επομενη μερα η μετα απο λιγες ωρες αφου τα επεξεργαστει ολα ηρεμει!! Εμενα δυστυχως δεν με βοηθησε με τις ενεσεις αλλα να σου πω προτιμω την "ανεξαρτησια" μ! Επειδή επρεπε να γινουν αυστηρα την ιδια ωρα κλπ δεν μπορουσα εντελει να πιεζομαι αν θα ειναι σπιτι κλπ... μ ειχε πει πως θα μ τις κανει εκεινος αλλα μετα οταν ηρθε η ωρα μ ειπε πως δεν μπορεί να με τρυπησει!!! Χαχααχαααχα!! Αλλα εκει πηρα την αποφαση πως θα τις κανω μονη μ κ οπως ειπα κ παραπάνω στη δικη μας περιπτωση εντελει ηταν το ιδανικο..μετα την πρωτη π το σκεφτομουν 5 λεπτα πλεον τρυπιεμαι χωρις σκεψη!!! περασα στο επομενο level!!  Χαχααχχα 🤣 αλλα κ παλι ειναι πολυ γλυκο ν τρυφερο π εστω με αυτο τον τροπο θελει να συμμετεχει στην ολη διαδικασια.. ❤️
    • Μα για αυτό το είπα! Επειδή ακριβώς έχεις πάρει και εσύ εξωτερική μαία.. ειλικρινά νοιωθω ότι θα πήγαινα σα πρόβατο στη σφαγή χωρίς αυτές... Πωπω 38η!!! Εντάξει καλά είσαι και εσύ..!! 🤣🤣🤣🤣 Άρα φεεεεεεέτα...!! Έχω χρόνο ακόμα!!! 😝🤣🤣🤣 Τουλάχιστον πήρες βαλίτσα.. εγώ τώρα πήρα τραπεζαρία και φωτιστικά οροφής για το σαλόνι.. ακολουθεί το στεγνωτηριο και ο αφυγραντήρας εντός της εβδομάδας 🤣🤣🤣 κοσμαρα σου λέω!! Μόνο καρότσι, λίκνο και μερικά ρουχαλακια έχουμε πάρει.. 🙄 εντάξει μας έχουν δώσει και πολλά βέβαια.. το λίκνο που έχεις δε βγαίνει το ύφασμα να μπει πλυντήριο;
    • Κ εμένα η μαία με έχει βοηθήσει! Μου έκαναν τόσο καλό τα μαθήματα...  Εγώ περιμένω τη βαλίτσα τη Δευτέρα να μου έρθει,  οπότε θα αρχίσω να ετοιμάζω 🤣 Ααα καλά... το λίκνο το έχω στη μάνα μου κ πρέπει να το πάρω για καθάρισμα 😂😂😂  Μπαίνω 38η την Τετάρτη εεεε 
    • ❤️❤️❤️❤️❤️ Σ' ευχαριστώ κοριτσάκι μου!! Αμήν να πάνε όλα κατ'ευχήν..!! 🤞🤞🤞 Εδώ θα είμαστε!  Και ευτυχώς που λες ότι δεν έχεις ετοιμάσει ούτε εσύ βαλίτσα γιατί νοιωθω κοσμαρα.... Τίποτα δεν έχω κάνει.. πλησιάζει ο καιρός και δεν λέω να το χωνέψω..😅 τώρα σκέψου πήραμε το λίκνο..😳
  • Νέες συζητήσεις

• Προσθήκη...