Μετάβαση σε περιεχόμενο

To εξπρες του βυζονυχτίου Νο37 και μύρισε άνοιξη!!!

Recommended Posts

μαλα@@@@ες λεει ....σιγα μην εχουν τοσα κονδυλια για να κανουν τοσεσ ναρκωσεισ :lol::lol::lol::lol::lol: για καισαρικες ...μηπως μπερδευτικε και ενοουσε το ιδιωτικο ??? ;)

τοτε γωγω μου το εβλεπα ενα τοσο δα πλασματακι να κλαιει και να με θελει και ελιωνα ....τωρα γινομαι ετσι :twisted::twisted::twisted:

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

• Απαντήσεις 974
  • Created
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Α Γωγω...μηπως σου ειπε ο γιατρος οτι απο τωρα σε βλεπει οτι δεν θα εχεις γαλα;;;;;; :lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol:

Όχι, δε μου το είπε...Αλλά μου έδωσε ως κίνητρο την ξεκούραση για να πάω στο Γαία.... :lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol: Μα γιατί σας κάνει εντυπωση;;;;;Ανα 2-3 ωρες δεν τρώνε τα παιδιά;;;;; :lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol:

λαλα μολις συνειδητοποιησα οτι δε σου μιλησα καθολου :oops::oops::oops::oops::oops:

παντα σε διαβαζω με πολυ ενδιαφερον ομως, να ξερεις!!!!

καλε δε μαπαντησε καμια, δε θελετε να ερθετε στο παρτυ μας??? ουαααααααααααα!!

αφροδιτακι :) πως ειναι το καμαρι σου σημερα?

χαχχααχαχαχαχαχα κοριτσια πολυ γελασα με τα σχολια περι θηλασμου βυζιων κλπ :lol::lol:

καταπληκτικη η φωτο της ιω !!!

θα βγαλω και εγω στην τσουληθρα αυτες τις μερες .....ανεβαινει και κανει μονος του !!!

Ευχαριστούμε Αφροοοο... :x:x:x:x:x:x:x:x

Το κουλουράκι στο χέρι το παρατήρησες;;;;;; :lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol:

Συμπεθέραααααααααα να πάρω το τζετ μου και να έρθω;;;;; =))=))=))=))=))=))=))

Επίσης, μετά από την περιγραφή με τη θάλασσα και το βύζο σου, έχω να σου πω ότι είσαι ΞΕΚΩΛΟ......Έχεις θέμα με τα βυζιά σου.... :roll::roll::roll::roll:

Εγώ το χειρότερο που έχω πάθει (νομίζω) είναι να βγω έξω με καινούριο μπλουζάκι και να έχω αφήσει πίσω την ταμπέλα να κρέμεται..Και καθόμουν δίπλα σε ένα γκομενάκι που μου άρεσε.... :lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol:

Πωπωωωωωωωωωωωωωωωω!!!

Διάβασα τόσα πολλά και δεν ξέρω τίνα πρωτοθυμηθώ και να σχολιάσω!!!

ΓωΓώ πολύ Π@#$π@#4ρας ο 'γιατρός'. Και τί επιστήμονας!!!! Κρίμα που δεν είχες μαζί κανένα σποράκι να τρωσ όσο σου έλεγε τις κοτσάνες του!!!!

Αναστασία είσαι εδώ!!! Πόσο μαρέσεις όταν έχεις κέφια!!!!!!

Πως είναι το αυτάκι της Αννυ;;;;

Lala αυτό με την βρογχιολίτιδα είναι κλασικό!!! Όπως επίσης αυτό το ρημάδι το αερολιν. Συνέχεια το ακούω!!! Με ξεχνάς όμως....

Σου είπα.... Θα έρθω πρωί πρωί στο αεροδρόμιο!!!! :D:D:D Θες δε θες!!!

Λένα είσαι κρυφό ταλέντο!!! Ευχαριστούμε πολύ για την πρόσκληση!!!

Βίκυ ντεντέκτιβ ο παππούς;;;;; :lol::lol::lol::lol:

Χρύσα έπρεπε να τη μουτζώσεις την ηλίθια...

Έχει και στο σούπερ μάρκετ!@

Νατάσα τί γλυκούλης ο Μιχάλης!!!! Αχ η ψυχουλα μου!!!! Αγαπάει το παιδί!!!

Η Θου δεν μπήκε σήμερα....

Την πήρα τηλ αλλά δεν το σήκωσε. :?:?:?

Καρολ να χαίρεσαι το αντράκι σου!!!! Πολύχρονος!!!

Σισσίνι γύρισες κοριτσάκι;;; Πως ήταν το ταξίδι με το τρένο;;; Είχε πολλές λακούβες;;;

Argi εννοείς στη Γερμανία κατευθύνεται το νέφος;;

Δήμητρα μα ουροσυλλέκτες ρε γμτ;;; :?:?:?:?

Αναστασία περαστικά...

Ελπίζω να μην είναι κάτι σοβαρό...

Παναγιώτα είναι βόδια;;;; Από τα σάλια τους πίνει;;;; Μπλιάξ...

Γιώτα φιλάκια!!!

γιωτα κανεις διαιτα καλε????

ποσα εχεις χασει???

αλλα 5 θελεις μονο??? ρεσυ ΜΠΡΑΒΟ!

πω πω εχω εχω γινει μοσχαρα

δε μπορω να το παρω αποφαση ρε γαμωτο!!

ολο ξεκιναω κ μετα απο λιγες μερες, εκει που εχει αρχισει κ συνηθιζει ο οργανισμος μου, ολο κατι γινεται κ ολο τη χαλαω!

κ μετα με παιρνει η κατρακυλα!

συμπεθεραααααααααααααα ελα μαναρι μου με το τζετ1!!

κ εγω θα ερθω στα δικασας!!

δεν εχω θεμα με τα βυζια μου... αυτα θελουν να γνωρισουν τον κοσμο!! :lol::lol::lol::lol::lol:

νατασακι πως ειναι η ειρηνουλα? καλυτερα το κουκλι?

Καλέεεεε μόνο εμένα δε μου έχουν πει ποτέ βρογχιολίτιδα;;;;;; :?:?:?:?:?:?:?:?:?:lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol: Αερολίν πάντως είχαμε πάρει μια φορά όταν είχαμε πάθει τη λοίμωξη του αναπνευστικού... :?:?:?:?:?:?

Νατάσαααααααααα ήθελα να σου πω και ξέχασα μωρή...Ήθελα να στο πω τηλεφωνικά, αλλά ντρέπομαι... :oops::oops::oops::oops::oops::oops: Θέλω να αγοράσω το καινούριο βιβλίο της Πατσούρου που μου έστειλες όχι για να το μάθω απ'έξω..Τα έχω μάθει τα περισσότερα.... :lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol: Αλλά το ήθελα για να στο στείλω καινούριο γιατί μια μέρα που διάβαζα ήρθε η Ιω να μου το πάρει από τα χέρια για να δει "το μωάκι που πίνει γάγια" και όπως το τράβηξε, έσκισε δύο σελίδες... :oops::oops::oops::oops::oops::oops::oops::oops::oops::oops::oops::oops::oops::oops::oops::oops::oops::oops::oops::oops::oops::oops::oops::oops::oops: Δεν τις έσκισε ακριβώς...Διαβάζονται μια χαρά..Κάθετα τις έκσισε... :twisted::twisted::twisted::twisted::twisted::twisted::twisted::twisted::twisted::twisted: Και δεν υπάρχει περίπτωση να στο στείλω πίσω έτσι.... :oops::oops::oops::oops::oops::oops::oops::oops: Θα περιμένω να βγει καινούριο....Αλλιώς θα στο πληρώσω γιατί μου το έστειλες καινούριο... :oops::oops::oops::oops:

Μωρή Γιώτααααααααααα τι τέλεια φώτοοοοοοοοοο.... :x:x:x:x:x Ρε εσύ ήξερες να θηλάζεις.... :o:o:o:o:o Γιατί μωρή το έκοψες;;;;;; :?:?:?:?

Νατασαααααααααααααα ναι...Ντρέπομαι... :oops::oops::oops::oops: Θα στο αντικαταστήσω...Το υπόσχομαι.... :x:x:x:x Δεν είναι ακριβώς σκισμένες...Απλώς κρέμονται από μια κλωστή... :oops::oops::oops::oops::oops::oops::oops::oops:

σκουρο μαλλακι ειχε ε??

κ μετα ξανθυνε πολυ!!!!

αχ κοριτσια... σας το εχω πει??

θελω πολυ ενα δευτερο μωρο!!

βλεπω πολλα μικρουτσικα μωρακια κ τρελαινομαι!!!!!

οταν ρωταω τον ανασταση

ανασταση θελεις να σου κανει η μαμα αδερφακι?

λεει οχι μαμα :lol::lol::lol::lol:

οταν τον ρωταει ο τολης αν θελει να του κανει ο μπαμπας αδερφακι λεει ναι ναι :lol::lol::lol::lol::lol:

νατασα εκμεταλλευσου την!!

ζητα εκτος απο το αντιτιμο του τομου κ αποζημειωση για ηθικη κ ψυχικη βλαβη :lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol:

τι χαζή που εισαι ρε Γωγω ,ακου ηξερες να θηλάζεις....ρε βλαμένο ενστικτωδώς την έβαλα και τωρα που κοιτάω την φωτο κ βλεπω οτι κανω το βυζι λιγο πανω να αναπνεει και αυτο ενστικτωδως εγινε :oops::oops::oops: παιδιά το λέω κ το πιστευω με έκαψαν οι μαιες ειλικρινά ,την επομενη μου ειπαν μη το βάζεις στηθος ,το γαλα κατεβαινει μετα απο2 ημερες και μου έφερναν κ το μπιμπερο κ τα ταιζαμε ,την τριτη μερα τα ξημερώματα ανοίγει η πόρτα κ τα φώτα και μας λένε φέραμε τα μωρά να τα θηλάσετε :shock::shock: η μικρή ήδη ειχε ξεμάθει να πιάνει κ δυσκολευόταν :twisted: και εγώ τη ηλίθια !!!απαπαπαπα

Λενα μου ναι καστανο μαλλακι ,καστανοξανθο το οποιο επεσε όλο!!!! και βγήκε ξανθό! :D

οταν την ρωταω αμα θελει αδερφακι λεει ναι!! αλλα δεν νομιζω οτι καταλαβαινει!!και εγώ θέλωωωωωωωω !!!πολύυυυ!!!!αλλα ο κέρβερος δεν θελει!!!!!

αχ βρε γιωτα .....κανε δευτερο γριγορα για να σου φυγει 8-)

πες στον αντρα σου "αντρα εχω ψυχολογικο θεμα ,πρεπει να κανουμε αμεσα ενα ακομα παιδι" :D

Argi εννοείς στη Γερμανία κατευθύνεται το νέφος;;!!!

Προς κεντρ. Ευρώπη!!! :(

εγώ δεν θυμάμαι πότε θήλασα τα παιδιά για πρώτη φορά, θα ρωτήσω τον άντρα μου αν θυμάται!!! :?

μετά τον 2ο τοκετό η περίοδός μου άλλαξε πολύ και σε διάρκεια και σε ροή!!! :(

εγώ έβαλα φωτό της κοπέλας μου από την παιδική εδώ στο μάμμυ, αλλά τελικά κανείς δεν τις βλέπει!!! :lol::lol::lol::lol:

Πω, πω, διάβασα τόσα πολλά που τώρα δεν θυμάμαι τίποτα!!! :oops:

Κάποια, κάτι με ρώτησε, αλλά δεν θυμάμαι ούτε τι, ούτε ποια! :oops: Συγγνώμη! :oops:

Αυτό με το γιατρό και τον υπέρηχο όμως, Γωγώ, δεν ξεχνιέται!!! :evil::evil::evil: Σα δε ντρέπονται λέω εγώ!!! :evil::evil::evil: Δεν ανησυχώ καθόλου όμως... Με το ύφος σου μόνο, είμαι σίγουρη ότι τον έβαλες στη θέση του!!! :D;)

Αnastacoύλι, πες ρε, τώρα μου εξάπτεις τη φαντασία!!! :lol: Τι είναι αυτό που έχεις σκεφτεί για 2η εγκυμοσύνη και δεν το έχουμε πει... Μήπως πάθεις τίποτα και αφήσεις την Άννυ ορφανή; Αυτή η τρέλα έχει περάσει απ' το μυαλό όλων μας (ελπίζω κι απ' το δικό σου και να μη στο έβαλα εγώ τώρα!) :?:lol: Δε νομίζω ότι υπάρχει κάτι χειρότερο απ' αυτό, οπότε πες!!! :lol:

ΣαβροΓιωτούλα, πολύ βαριά τον έχεις πάρει κορίτσι μου το θηλασμό της Κ! :( Όχι πως δε σε καταλαβαίνω... Αλλά μη μασάς!! Είμαι σίγουρη ότι τόσο αστέρι που έχεις γίνει από άποψη ενημέρωσης και τόσο πείσμα (που αν έχω καταλάβει καλά, έχεις! -με την καλή έννοια το εννοώ φυσικά!-) ;) στο 2ο θα τα πας ΑΨΟΓΑ!!! :D

Δεν θυμάμαι άλλα, έχω αλτσχάιμερ!!! :oops:

Αφροδίτη, είσαι νούμερο και δε σου φαίνεται!!! :lol:

Αργυρούλα...... :shock::shock::shock::?:?:? Να προλάβουμε να γεννήσουμε τα μωρά μας τουλάχιστον!! :?

Γιώτααααααααα τι τελεια φωτο ρε συ!!!! :x:x:x

Αφρο :lol::lol::lol: Θελω και εγω Μισκα Μουσκα.Το σταματησε η Ερτ.

Κοριτσια εχω τον εξης προβληματισμο. Περα απο το ποτηρι (μπλιαχ) το συζητησα με τον αντρα μου και τι μου ειπε. "Οταν καποιος σε βοηθαει δεν του κανεις και πολλες παρατηρησεις. Γενικα κανεις τουμπεκι αρκει να γινετε η δουλεια" :shock::shock: Ψιλοστενοχωρηθηκα γιατι προκειται για το παιδι μας και οχι για το σκύλο μας. Με λιγα λογια ισχυει το "Δωσε θαρρος στο χωριατη...." :roll::roll::roll:

Γωγω τι παπαρας ρε ηταν αυτός.Ειμαστε σοβαροί;;;Μαλλον οχι.

ΝΑΤΑΣΑΑΑΑ ρε συ ποσα γευματα κανει η μικρη;;Ρε κοριτσια εμενα τρωει 6 με 8 φορες.ειναι φυσιολογικο;;;

Την τελευταια βδομαδα πήρε γυρω στα 160γρ. Μεχρι τωρα επαιρνε πανω απο 200. Για πες και συ ρε Λαμπρινη τη γνωμη σου.Σε αυτη την ηλικια τα ξυπναμε να τα ταϊσουμε;;; :?:?:?:?

Αργυρουλα το ειδα και εγω το βιντεακι αλλα νευριασα ρε συ. :? Θα μπορουσε να της το ζητησει και πιο ευγενικα.Με ενα ροπαλο ας πουμε :lol::lol::lol: Αληθεια ερχεται η ραδιενεργεια;;;; :?:?

Μιλησα και με το ποντικακι καλε!!!! :D:D:D Τρεχει και δε φτανει και αυτη.Ο μικρος βγηκε πολυ ζωηρουλης.Καμια σχεση με τον Αρουλη.

Guest
Η συζήτηση έκλεισε, δεν μπορούν να γίνουν νέες απαντήσεις

• Απαντήσεις

• Εσύ σε τι στάδιο είσαι;; Έχεις ξεκινήσει διέγερση;
    • Ναι ναι το εχω καταλαβει πως εσυ δεν βαζεις ταμπέλες! Κυριως για τον σύζυγο το ειπα κ πως πρεπει να τογ το περασεις!! Κ εμενα ετσι ειναι συνηθως μιλαμε κ την επομενη μερα η μετα απο λιγες ωρες αφου τα επεξεργαστει ολα ηρεμει!! Εμενα δυστυχως δεν με βοηθησε με τις ενεσεις αλλα να σου πω προτιμω την "ανεξαρτησια" μ! Επειδή επρεπε να γινουν αυστηρα την ιδια ωρα κλπ δεν μπορουσα εντελει να πιεζομαι αν θα ειναι σπιτι κλπ... μ ειχε πει πως θα μ τις κανει εκεινος αλλα μετα οταν ηρθε η ωρα μ ειπε πως δεν μπορεί να με τρυπησει!!! Χαχααχαααχα!! Αλλα εκει πηρα την αποφαση πως θα τις κανω μονη μ κ οπως ειπα κ παραπάνω στη δικη μας περιπτωση εντελει ηταν το ιδανικο..μετα την πρωτη π το σκεφτομουν 5 λεπτα πλεον τρυπιεμαι χωρις σκεψη!!! περασα στο επομενο level!!  Χαχααχχα 🤣 αλλα κ παλι ειναι πολυ γλυκο ν τρυφερο π εστω με αυτο τον τροπο θελει να συμμετεχει στην ολη διαδικασια.. ❤️
    • Μα για αυτό το είπα! Επειδή ακριβώς έχεις πάρει και εσύ εξωτερική μαία.. ειλικρινά νοιωθω ότι θα πήγαινα σα πρόβατο στη σφαγή χωρίς αυτές... Πωπω 38η!!! Εντάξει καλά είσαι και εσύ..!! 🤣🤣🤣🤣 Άρα φεεεεεεέτα...!! Έχω χρόνο ακόμα!!! 😝🤣🤣🤣 Τουλάχιστον πήρες βαλίτσα.. εγώ τώρα πήρα τραπεζαρία και φωτιστικά οροφής για το σαλόνι.. ακολουθεί το στεγνωτηριο και ο αφυγραντήρας εντός της εβδομάδας 🤣🤣🤣 κοσμαρα σου λέω!! Μόνο καρότσι, λίκνο και μερικά ρουχαλακια έχουμε πάρει.. 🙄 εντάξει μας έχουν δώσει και πολλά βέβαια.. το λίκνο που έχεις δε βγαίνει το ύφασμα να μπει πλυντήριο;
    • Κ εμένα η μαία με έχει βοηθήσει! Μου έκαναν τόσο καλό τα μαθήματα...  Εγώ περιμένω τη βαλίτσα τη Δευτέρα να μου έρθει,  οπότε θα αρχίσω να ετοιμάζω 🤣 Ααα καλά... το λίκνο το έχω στη μάνα μου κ πρέπει να το πάρω για καθάρισμα 😂😂😂  Μπαίνω 38η την Τετάρτη εεεε 
    • ❤️❤️❤️❤️❤️ Σ' ευχαριστώ κοριτσάκι μου!! Αμήν να πάνε όλα κατ'ευχήν..!! 🤞🤞🤞 Εδώ θα είμαστε!  Και ευτυχώς που λες ότι δεν έχεις ετοιμάσει ούτε εσύ βαλίτσα γιατί νοιωθω κοσμαρα.... Τίποτα δεν έχω κάνει.. πλησιάζει ο καιρός και δεν λέω να το χωνέψω..😅 τώρα σκέψου πήραμε το λίκνο..😳
  • Νέες συζητήσεις

• Προσθήκη...