Μετάβαση σε περιεχόμενο

Recommended Posts

Δημοσίευση

κ μενα ετσι κοιμαται αλλα μονο απο την μια πλευρα :cry: , εσενα γυρνανε ενναλαξ?

Συνηθως γυρνανε μονες τους ποτε αριστερα και ποτε δεξια το κεφαλι.Η αληθεια ειναι οτι τις αφηνω να βολευτουν οπως θελουν....

  • Απαντήσεις 1k
  • Created
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοσίευση

Γιουλάκι δεν εχεις κ άδικο που συμβουλευεσαι ξένα site- όντως οι γιατροι εδώ κ κυριως αναφερομαι σε γυναικολογους κ παιδιατρους που μας 'καιει' - ειναι άλλα'ντ άλλα, του παππού το γάλα'... :shock:

κ εγω πλεον την μικρη τελειως ανασκελα την κοιμιζω- κ γυρναει οπου θελει το κεφαλι της. δεν στεκεται στο πλαι με τπτ.

πάντως λέω ποσο γρηγορα αλλαζουν...απο βρεφη αρχιζουν κ γινονται μωράκια! :D;;)[smilie=love2.gif]

Δημοσίευση

Ναι μωρε τα ψυχουλακια μας!!!!!!! Μεγαλωνουν τοοοσο γρηγορα!!!!Ζωη να χουνε και η Παναγια μαζι τους!!!!

Καλεεεεεε !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Την Κυριακη 25 Σεπτεμβριου θα αποκτησουν ονομα οι διδυμουλες μας!!!!!!

Κλεισαμε εκκλησακι!!!!!!! :):):):):):):):):):):):):):):):):):)

Δημοσίευση

τελεια λιλλι με το καλο.

κι εγω ειχα σφημακι αλλα τωρα στον μεγαλο το εβγαλα και κοιμαται ανασκελα με το κεφαλακι στο πλαι.ο μικρος ποτε το βαζουμε ποτε οχι αλλα και σφηνακι που εχει αυτος ανασκελα κοιμαται.

κι εγω σκεφτομουν για αυγουστο βαφτιση αλλα με το ποδι μου που θελει χειρουργειο δεν ξερω ποτε.ισως οκτωβριο.

Δημοσίευση

καλημερα κοριτσοπουλα και μπεμπεκοπουλα!!!!!!!!!τωρα θα μου πειτε πως ετσι πρωι πρωι? το μικρο μας πρωτη νυχτα που κοιμηθηκε 10 το βραδυ με 6 το πρωι :ymapplause::ymapplause:[smilie=blob3.gif][smilie=blob10.gif] και οπως καταλαβαινετε ειμαι φρεσκαδουρα :lol::lol: χτες ημασταν ολο το απογευμα βολτιτσα ...ευτυχως εφτισξε ο καιρος και καταλαβαμε οτι καλοκαιριασε

την τριτη παμε για το πρωτο εμβολιο κ θα ρωτησω κι εγω για θαλασσα :)

ααα κι εμεις ανασκελα κοιμομαστε και γυρναει το κεφαλακι δεξια η αριστερα.

δελφινακι κ λολι τελεια τα διδυμουλια σας!!!να τα χαιρεστε...κι εμεις κλεισαμε εκκλησια κ σημερα θα παω να κλεισω φωτογραφο...ανυπομονω για τις ετοιμασιες της βαφτισης :D:D ελπιζω να μην εχουμε ευτραπελα με τονομα :roll::roll::roll::roll:

φιλουρεεεεεςςς

Δημοσίευση

καλημερα κοριτσια. πως περασατε το βραδυ? εγω τον ματιασα το μικρο. 3 βραδια τωρα βξαναρχισε να ξυπναει κατα τις 4 για γαλα. βεβαια κοιμαται απο τις 8 το βραδυ! δε μπορω να τον κρατησω με τπτ ξυπνιο πιο αργα... κι εμεις κοιμομαστε ανασκελα εδω και πολυ καιρο. αποφασισα και για τη βαφτιση. θα τα κανουμε ολα απο ενα ιδρυμα με παιδια με ειδικεςε αναγκες εδω στην πολη μας και τωρα σκεφτομαι ισως κανω και ξεχωριστα παιδικη μπομπονιερα. σκεφτομαι σουβλακι με ζαχαρωτα προσς το παρον... ευτυχως εχουμε μπολικο καιρο ακομα. εσεις τι λετε??

Δημοσίευση

[youtube:2ajgj7nr]iVSioWxnV2k[/youtube:2ajgj7nr]

ΚΑΛΗΜΕΡΟΥΔΙΑ !

τι γέλιο εχω ρίξει με αυτή τη διαφήμιση... δε λέγεται !!!!!!

το μπουτάκι μας ειναι περδίκι ! μισή μερα κράτησε το πονεμένο μπουτάκι και πολύ λέω, οχι παραπανω!

καλέ !! κοιμήθηκε 5.3 ωρες σερί το βράδυ !!! όλε όλε !!!

φανταζομαι οτι ειναι τυχαίο... εμείς τρώμε την ημέρα ανα 2 - 2,3 ωρες... δε νομίζω να επαναληφθει και αποψε... μαλλον μετά απογαλακτισμού ελπίζω σε τακτικά 5ωρα -6ωρα το βραδακι νανακια...

α δε βαριέσαι... καλοκαιράκι ειναι ! χαλαραααααααααααααα.... :mrgreen::mrgreen::mrgreen:

Δημοσίευση

ειμαι ΠΤΩΜΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ!!!!!!πριν λιγο γυρισα απο δουλεια,τρεχοντας γιατι ο μικρος ειχε ρουφηξει ολο το γαλα που ειχα αφησει στη μανα μου και αγχωθηκα..βεβαια τωρα κοιμαται,οποτε εχω χρονο να βγαλω με το θηλαστρο..χτες δεν προλαβα να μαζεψω οσο επρεπε να αφησω γιατι ειχαμε κατι τρεχαματα το βραδυ.κοιμηθηκαμε κατα τη 1 και 5 ο μπεμπεκος ηθελε το γαλα του αφου ειχε να φαει απο τις 9.υπνο μετα παλι 6-7..δουλεια τρελη,τρελη ομως και τωρα ειμαι κομματια.και θελω να μαγειρεψω(ας οψεται η διαιτολογος που ξεκινησα) και να καθαρισω,εχω επισκεψεις το απογευμα!μια χαρα!

Δημοσίευση

Διαλεξα αλλο χρωματακι..ετσι για αλλαγη!

Καλα εγω καμια μερα θα σκοτωθω!!! :?:?:?:?:?:? Εσκυψα να τραβηξω μια γλαστρα απο το μπαλκονι και κοπανισα το κεφαλι μου στην γωνια που κανει ο τοιχος!!!!!

[smilie=banghead.gif] [smilie=banghead.gif] [smilie=banghead.gif] [smilie=banghead.gif] [smilie=banghead.gif] [smilie=banghead.gif] [smilie=banghead.gif] [smilie=banghead.gif] [smilie=banghead.gif]

Παει ο τοιχος!!!!! =))=))=))=))=))=))

ΜΑΡΑΚΙ μπραβο για το μπουτακι!!!!!!!!!!!!

ΣΟΦΟΥΚΙ κι εμεις τις μπομπονιερες θα τις παραγγειλουμε απο ενα κεντρο απασχολησης Α.Μ.Ε.Α.,ωραια ιδεα το ζαχαρωτο σουβλακι! ;)

ΤΕΣΗ με το καλο το εμβολιακι σας!!! Για τα ονοματα σε εμας ΑΡΧΙΣΑΝ ΤΑ ΟΡΓΑΝΑ εδω και μηνες αλλα χεστηκα!!!!Εμεις ανακοινωσαμε τα ονοματα κ τελος!Σε οποιον αρεσει.....σε οποιον δεν αρεσει ΑΔΙΑΦΟΡΩ!

Και που ακουγονται οι γιαγιαδες πολυ τους ειναι!!!!

Δημοσίευση

γγεια σας κοπελιες!

ριξτε ωραιες ιδεες για βαφτισεις!! Γιωτα αντε εκανες την αρχη!

Σοφουκι ωραια ιδεα το ζαχαρωτο σουβλάκι!

Μαρία πιστευω οτι ο νίνος σου μεγαλωνει κ θα δεις που θα κοιμαται πιο πολυ τωρα!!αντε, τα δυσκολα περνάνε! (παρεμπιπτόντως- η διαφήμιση πολύυυυ γέλιο!! :lol::lol: )

Ράνια κουράγιο!!!!!!κ καλως να δεχτεις τις επισκεψεις σου!

Δημοσίευση

γεια σας κοριτσια! καλή μας εβδομάδα!!

άντε να αρχίσουμε να ανταλλάζουμε κ καμιά ιδεα για τα βαφτίσια.. άνοιξα κ σχετικό ποστ να συζητησουμε προτάσεις! φιλάκια στα ζουζουνια!

Δημοσίευση

γεια σας!!!! τι κανετε ζουζουνομανουλες? εχετε αρχισει δυναμικα να ψαχνετε για βαφτισια ε???? εμεις δεν ξερουμε ποτε θα γινει ακριβως γιατι θα ειναι μαλλον μαζι με το θρσκευτικο μας γαμο!!! εκτος κιαν αλλαξει κατι μετα τον μαρτιο του 2012 γιατι 1 μερα πριν γεννησω πεθανε ο αδερφος του μπαμπα μου και δεν μπορουμε νωριτερα.... θα παρω ομως ιδεες απο σας για να σκεφτω και τι θα κανουμε εμεις... αυτα

φιλακια

Δημοσίευση

χαχα

Καλημερα Σπιρτουλάκι

όντως πολυ κίνηση σημερα! :P

πως πατε απο ζεστες? εδω κανει καιρο για θαλασσα! εκοψα τις πρωινες τσαρκες μιας κ ο ηλιος καιει- μονο απογευμα πια ή πολυ νωρις το πρωι (που δεν παιζει...)

κοιμηθηκατε καλα??εμεις πολυ καλα- εχω διαπιστωσει οτι αν κοιμηθει μετα τις 11 το βραδυ -το 8ωρο το χει παντα. αν κοιμηθει νωριτερα - ξυπναει κ πιο πριν- αλλα κατω απο 6 ωρο πια δεν κανει (μεχρι στιγμης δλδ...!). καθεται κ περισσοτερο πια μονη της - αρκει να πηγαινει καποιος να της γαργαλαει τα ποδαρακια για να ξεκαρδιζετε!χαχαχα

Δημοσίευση

καλημερα φιλεναδες τι κανετε?δευτερο βραδυ που κοιμηθηκε 11-5:30 το ζουζουνι μου οπότε μαλλον εχει βαλει προγραμμα. :D:D τωρα μου κανει νουμερα κ ξεκαρδιζομαι :lol::lol: πολλες φορες θελει να την περπαταμε αγκαλια μες το σπιτι κ οταν δεν το κανουμε χτυπαει το κεφαλι της με δυναμη πανω στο δικο μας. νευρο μιλαμε :lol::lol:

Δημοσίευση

αααααααα ηρθατε????

καλημερα κοριτσια!!!! τι ειναι αυτα τα 6ωρα και 8ωρα??? εμεις του θηλασμου στις 3 ωρες πειναμε....και εχουμε και μετα ενα 20λεπτο με 30 λεπτα που πρεπει να ειναι στην αγκαλια για να ρευτει και να κατεβει το γαλα στην κοιλιτσα για να μην κανουμε γουλιτσα... ρε κοριτσια εσας βγαζουν γαλα? ο δικος μου κανει μαλλον παλινδρομηση και βγαλει αρκετο γαλα ο καημενος...

tesh και μενα τα κανει αυτα που περιγραφεις τωρα τελευταια περισσοτερο... θελει αγκαλια και πανω κατω στο σπιτι και αν σταματησεις σφιγγεται και γκρινιαζει... οσο για το κεφαλι αστα να πανε. κριαρακια και σεις εεεεεεε???? φαινεται. χαχαχαχα

γεια σου κουκιδακι :YMHUG::YMHUG::YMHUG:

Δημοσίευση

Καλημερα....πωπω νεα!!!!!!!!

Εχουμε 3-4 μερες ξαναγυρισαμε στα βραδυνα ξυπνηματα. Τα 6ωρα και τα 8ωρα τερμα καθε 4 ωρες γαριδα ο ματης!!!!!!

Ο καιρος ειναι τελειος, ολο βολτες θελω να πηγαινω μαζι με τη τσαχπινα μου!!

μαζεψα και τα χαλιά , κατεβασα τα καλοκαιρινα. Τζαμπα βεβαια γιατι ακομα παντελονια και φουστες εγκυμοσυνης φοραω η αγελαδα. Ουτε μισο κιλο δεν κατεβαινω...

Εμεις για βαφτιση δεν συζηταμε πολλα πολλα γιατι εχουμε εντονη διαφωνια για το ονομα, οποτε η κουβεντα κοβεται αποτομα καθε φορα!Τι θα κανω βρε κοριτσια δεν θελω να υποχωρησω θελω το παιδι να το πουμε Εβελινα(Ευαγγελια) απο τη μαμα μου , την οποια οπως ξερετε εχω χασει εδω και χρονια!

Ασε που το ονομα της πεθερας δεν ειναι ωραιο...

Δημοσίευση

καλημερα κοριτσια τι κανετε? τοση ωρα εγραφα κ σβηστικαν... κ μεις ευτυχως εχουμε σταθεροποιηθει στον υπνο τρωει κατα τις 10.30 τελευταιο γευμα κ μετα 7.30 ξανα :P:P οσες θηλαζετε τσαγακι δινετε? μ αυτες τις ζεστες δεν πρεπει να δινουμε? αληθεια κοντομανικα ποτε αρχιζουμε να βαζουμε?

γιουλακι συμφωνω το παιδι πρεπει να παρει το ονομα της μαμας σου ... εμεις στα μερη μας το χουμε το κοριτσι να παιρνει το ονομα απο το σοι της γυναικας ενω το αγορι απο το σοι του πατερα... αν κανετε το 2ρο αγορι πως θα το βαλετε?

Δημοσίευση

Γιουλή μαρεσει πολυ το Εβελίνα- κ εξάλλου θες να τιμησεις τη μανουλα σου- οπότε νομιζω καλά κανεις κ θελεις να της το δωσεις το ονομα της οπως κ να'χει.

Χαμομηλάκι κ βοτανάκια δινω στο κουκιδελι 2 φορες τη μερα (εμεις δεν θηλαζουμε πια) αλλα πιστευω οτι ετσι κ αλλιως διψουν τα μαναρακια.

Κωνσταντινε λενε οτι οταν θηλαζεις δεν χρειαζεται τπτ αλλο απο το γαλα της μαμας. Δεν ξερω .. :roll:

Δημοσίευση

γεια σας κοριτσοπουλα!κι εμεις χτες κοιμηθηκαμε μια χαρα,οπως και καθε βραδυ αλλωστε.11-7.δεν με εχει ταλαιπωρησει καθολου αυτο το παιδι με το βραδινο υπνο απο οταν γεννηθηκε,ευτυχως!εμεις χαμομηλακι το κοψαμε 4-5 μερες τωρα γιατι την τελευταια φορα που του εδωσα 2 φορες μεσα στην ημερα κατουριοταν ανα 2ωρο πολυ,περναγε τα ρουχα του!κι εμενα η παιδιατρος μου ειχε πει πως εφοσον θηλαζω ακομα,δεν χρειαζεται.μονο σε εντονες ζεστες.ακομα οχι δηλαδη.εμεις του το διναμε για να τον καθυστερησουμε λιγο απτο γαλα,οταν πεινουσε στο διωρο.τωρα αγκαλια και ξεχνιεται καμια ωριτσα!

οσο για γουλιες σπιρτουλι κι εμας φουλ ειναι(τωρα καμια εμδομαδα καααπως καλυτερα).παλινδρομηση εχουν μου ειπε η παιδιατρος μεχρι 18 μηνων!αλλα ολο και λιγοτερο.

κατα τα αλλα βαφτισια σεπτεμβρη με το καλο και μπομπονιερες-προσκλητηρια απο χαμογελο του παιδιου.σε κανα μηνα θα αρχισω να νοιαζομαι για τα σχετικα.γενικα θελω κατι ηρεμο,χωρις πολλα πολλα.σε ενα μοναστηρι λιγο εξω απο την πολη μας θελουμε,κυριακη πρωι λογικα με καμια 80αρια ατομα το πολυ.και σκεφτομαι αντι για δωρο οποιος θελει να δωσει λεφτα στο χαμογελο του παιδιου.

αυτα!!και σημερα που αποφασισα να μην κοιμηθω γιατι ξυπναει ο μπεμπεκος στο 5λεπτο....κοιμαται 1 ωρα τωρα το σκατο!

Δημοσίευση

Ράνια μια χαρα ειναι ο μπεμπικος σου- βολικό παιδάκι μπραβο να μην ταλαιπωρει πολυ τη μαμα!

Κωνσταντινε (αν κ παλι θεμα παιδιατρου είναι) η δικη μου απο την αρχη μου ελεγε να της δινω κ ας θηλαζα μονο (τοτε δεν της εδινα εγω ομως παρα μονο οταν αρχισαμε συμπληρωμα). μου ειχε πει οτι χρειαζονται ενυδατωση. κ η αληθεια ειναι οπως ειπε κ η Ρανια οτι το κατουρημα ειναι πολυ- οποτε καλο ειναι να μην αφηνουμε πολυ την πανα- να την αλλαζουμε συντομα σχετικα μετα το τσαγακι/χαμομηλακι.

παντως το πινει με λαχταρα οποτε πιστευω οτι το θελει- ασε που ηρεμει κιολας..

ρωτα τον γιατρο σας να δουμε τι θα σας πει.

Δημοσίευση

πωπω κοριτσοπουλα γυρισαμε απτην γιατρο κ το νινι μου σπαραξε στο κλαμα απο το παλιοεμβολιο...αφου κοιμαται κ συγχρονως μυξοκλαιει παραπονιαρικα :cry::cry:

γιουλακι ψηφιζω εβελινα δαγκωτο αλλα αποτι φαινεται ο συζυξ θελει της μαμας του ε? κι αν με το καλο το επομενο ειναι αγορι?θα παρει απτην μερια σου?αν οχι να επιμεινεις ;) να Αυτα βλεπω κ τσαχλιζομαι :x:x

ρωτησα κ για θαλασσιτσα κ πηραμε το οκ :D:D πολυ χαιρομαι!!!

οσο για την βαφτιση εκλεισα κ φωτογραφο - 350 ευρωπουλα με αλμπουμ κ dvd ...καλα μου φανηκαν..ειναι καλος στην δουλεια του γτ τον ειχα κ στον γαμο μου...αυτααααα φιλια

Δημοσίευση

Ωχ tesh είχατε το παλιοεμβόλοι, ε? κ εμένα σπάραξε κ μάλιστα ήταν και 2 τα τσιμπήματα... πολύ σοκ πρεπει να είναι γι'αυτά εκείνη την ώρα :?

Βρε tesh πού μένεις? ιδιαίτερα ελκυστική η τιμή του πακέτου φωτογράφισης... αν δεν σου κάνει κόπο, ενημέρωσέ με! ρώτησα κ εγώ κάποια παιδιά που μου σύστησαν, τα οποία δεν έχουν κατάστημα, παρά μόνο ιστοσελίδα κ μου είπαν ότι 350€ κοστίζουν οι φωτογραφίες βάπτισης τις οποίες απλώς θα μου δώσουν σε αρχείο, χωρίς να εκτυπώσουν καμία :shock: κ άλλα 200-350€ το dvd! μου φάνηκαν πολλά!! εγώ ζητω μόνο κάποιες φωτογραφίες εκτυπωμένες κ 2 dvd (δικό μας κ νονας)... μα τι εκμετάλλευση γμτ μου.....!

gioulaki όχι ότι είσαι εσύ κ είναι δική σου η μανούλα, αλλά το Εβελίνα είναι πολύ όμορφο όνομα :ymapplause: Μακάρι να το κρατήσετε!

φιλάκια στα πατουσάκια των ζουζουνιών!

Guest
Η συζήτηση έκλεισε, δεν μπορούν να γίνουν νέες απαντήσεις

  • Απαντήσεις

    • Πλάκα κάνεις τώρα ;;; Εγώ είπα πως είναι μια χαρά μολις την είδα στην μια ώρα η καμπύλη 157 και εγώ έτσι ήξερα 180 πως  είναι 🤦‍♂️ πωπω  στειλε μας τι θα σου πει ο γιατρός .. τι 140; Να γελάσω ή να κλάψω δεν ξέρω.. πόση γλυκόζη έκανες ξέρεις ; 75 ή 100 ;
    • Συνήθως λένε ότι στα δεύτερα η κοιλιά είναι μεγαλύτερη. Εμείς καλά τα πάμε. Έχει πολύ πλάκα γιατί είναι παπαγάλος. Μιλάει πάρα πολύ σε σημείο που κάνουμε συζήτηση. Ρωτάς κ απαντάει τα πάντα. Έχει κόλλημα με την καθαριότητα, δεν του αρέσει με τίποτα να κάνει παζλ παρα μόνο να τα πετάει. Τον έβαλα να κάνουμε μπισκότα κ έκλαιγε από το ζυμάρι γιατί λέρωσε τα χέρια του. Δεν μπορούμε να αφήσουμε μπουκάλι με νερό για τα ξεβιδωνει. Στη δουλειά είμαι σπαστό 8ωρο, οπότε τον βλέπω το πρωί, το μεσημέρι κ το απόγευμα κ με βολεύει αυτό το πρόγραμμα, γιατί τον βλέπω όλη τη μέρα! Με το καλό να έρθει και η δεύτερη κόρη!!! Να σας ζήσει η Αργυρώ σας!!!
    • Ναι να το ξεκινήσετε χωρίς πίεση κλασικά με υπομονή.. τα ξέρεις.. θέλει χρόνο και εξάσκηση να συνηθίσει και να μάθει το καλαμάκι.. Ναι ισχύει ότι είναι προτιμότερο, για εμένα λόγο ορμονών που έχει το αγελαδινό.. σκέψου το αγελαδινό είναι για να μεγαλώσει το μοσχαράκι σε αγελάδα.. πόσες ορμόνες έχει για να μεγαλώσει αυτό το ζώο το μωρό του.. γενικότερα προσπαθώ να αποφεύγω τα αγελαδινα και σε γιαούρτι/τυριά.. όπου μπορώ περισσότερο βέβαια.. Ναι εννοείται ότι είναι και το στυλ της κάθε οικογένειας! Για αυτό κιόλας λέω ότι για εμένα το ιδανικό είναι εκεί κάπου στις 10-10:30.. γιατί αυτή θέλει να με ακουμπάει κιόλας και δεν μπορώ να με φανταστώ να κάθομαι στο κρεβάτι αγαλματάκια ακίνητα αμίλητα και αγέλαστα από τις 7-7:30 πχ 😂😂 Και σου κοιμάται και αρκετές ώρες!! Μωρέ μπράβο το παιδί!! Φτου φτου φτου!! Όχι εμένα σου λέω, πόσες ώρες είναι.. 7 ώρες το βράδυ και 2 ώρες το μεσημέρι.. εκεί δηλαδή συνολικά περίπου 9-9:30 ώρες/24ωρο, τέλος.. και πάνω μου κολλημένη πάντα αγκαλίτσα, αλλιώς δεν.. το κυριότερο είναι ότι δεν το χωράει κάν ο νους μου το πως σου ξανακοιμαται..🤯 όχι μόνο εσένα δηλαδή, που διαβάζω λέτε αφυπνίσεις.. εμάς οι "αφυπνίσεις" της συνοδεύονται από 4-5 ώρες τουλάχιστον, όρθια στο πόδι να "χοροπηδάει"..🥴 Μωρέ και εμάς κάπου εκεί 2 μηνών περίπου στον ύπνο ζούσαμε την ουτοπία.. το παιδί κοιμόταν σερί από τις 10 το βράδυ μέχρι τις 6-6:30 το πρωί σερί.. και ανά 3ωρο κοιμόταν ένα 2:30ωρο τουλάχιστον.. σου μιλάω για ουτοπία.. 🥹 πόσο μου λείπει.. 6 μηνών έγινε το πρώτο μεγάλο sleep regression με το άλμα.. καταφέραμε με πολύ κόπο πολύ αργά και με πισογυρισματα φυσικά να κοιμάται κάπου 11:30-12 το βράδυ.. κράτησε 1-1,5 μήνα περίπου Σεπτέμβρη - Οκτώβρη και με το που μπήκε ο Νοέμβρης με την αλλαγή της ώρας όμως σχεδόν άμεσα σε 1-2 μέρες από την αλλαγή της ώρας, γμθκε ο Δίας όμως.. και από τότε παλεύουμε πάλι να το φέρουμε σιγά σιγά.. και πολλές φορές μας φέρνει στα όρια μας δηλαδή.. τίποτα, υπομονή μόνο.. αφού το διάβαζα στον άντρα μου που γράφεις για τον ύπνο και δεν το πίστευε σκέψου.. μου λέει δεν το κοιμίζει όλη μέρα; Και τι ώρα σηκώνεται το πρωί από τις 4; 🤣🤣 Είναι και στο παιδί καταλαβαίνω.. μιας φίλης μου ο πρώτος γιός της ήταν το όνειρο θερινής νυκτός κάθε μαμάς στον ύπνο από την γέννηση.. λες και δεν υπήρχε παιδί στο σπίτι.. ο δεύτερος τής έχει αλλάξει τα φώτα!! 😅😅 Ίδιος με την δικιά μου από τις περιγραφές της.. 🫣🤭
    • Κορίτσια λ,Μ έστειλε σήμερα τα αποτελέσματα..απορώ πώς...92 157 105..όμως από φέτος Μ είπε άλλαξαν τα όρια κ εκεί που ήταν 160 ή 180 την πρώτη ώρα έγινε 140 κ είμαι πάνω από τα όρια στη μια μέτρηση..τα έχω στείλει στον γιατρό..δεν απάντησε κάτι..αν δεν απαντήσει κάτι,θα περιμένω την Παρασκευή να Μ πει στο ραντεβού...
    • Σχετικά με τον ύπνο τι να σου πω... Κάπως ο ίδιος μας υπέδειξε αυτο το ωράριο. Δλδ από 2/3 μηνών κάναμε πάντα τη ρουτίνα του μπάνιου κάπου 7/8μμ και μετά γλαρωνε, θήλαζε και κοιμόταν το μεγαλύτερο stretch ύπνου (4-5 ώρες και καμιά φορά και 6 ώρες σερί). Οπότε το τηρήσαμε έκτοτε και χτίσαμε τις ρουτίνες γύρω απ' αυτο το ωράριο του νυχτερινού ύπνου. Ειδικά απ' όταν ξεκίνησε βρεφικό αυτό το ωράριο όχι απλά εδραιώθηκε αλλά απ' τις 6.30μμ είναι ήδη κουρασμένος φουλ, κι αν χάσουμε το παράθυρο μπάνιο-γαλα-νανι θα πέσει το ταβάνι να μας πλακώσει απ' τις κραυγές του 😂😂  Κάνει και 2 ημερήσιους ακόμα (πρωί περίπου 30/45λεπτα και μεσημέρι 1/2ωρες), από τον 15ο/18ο μήνα θα αφαιρέσουμε σταδιακά τον πρωινό και θα μείνει ο μεσημεριανος μόνο που τον κάνει ούτως ή άλλως στο σχολείο.  Σε γενικές γραμμές η βραδινή του ρουτίνα είναι η εξής (το έγραψα και πρόσφατα σε άλλη ενότητα, κάνω αντιγραφή εδώ): 5.30/6μμ (βραδινό) - 6/6.30μμ τα φώτα και οι φωνές στο σπίτι χαμηλώνουν/κατεβάζουμε παντζούρια, μπάνιο + μασαζάκι (δε βάζουμε σαπούνια καθε μέρα, απλά σε ζεστό νερό να ηρεμεί και να παίζει) - 7μμ μπιμπερό στο σαλόνι, όχι στο κρε΄βατι του + ιστοριούλα - 7/730μμ στο κρεβάτι για ύπνο.  Από εκεί και πέρα, συνήθως κάνει 2 αφυπνίσεις, μια στις 00:00/01:00 και μετά 03:00/04:00. Ξυπνάει 6/6:30 για πρωί 🫠 ιδανικά θα ήθελα να ξυπνάει 7/7.30 αλλά όσες φορές και να προσπαθήσαμε να καθυστερήσουμε τον βραδινό ύπνο έβγαζε τρομερή γκρίνια, ήταν υπέρ κουρασμένος και υπέρ νευριασμένος που μετά κάναμε αμάν να τον κοιμίσουμε, Ενώ άμα μένουμε πιστοί στο πρόγραμμα του πλέον τον ακουμπάμε στο κρεβάτι του, κάνουμε πατ πατ στο πωπουδακι μαξ 5 λεπτά και γεια σας. Οπότε καταλαβαίνεις ότι δύσκολα να ξεβολευτουμε κι εμείς 😂😂😂  Πάντως έχει να κάνει και με το στυλ ζωής της κάθε οικογένειας ρε συ - έχουμε κι εμείς φιλικό ζευγάρι που βάζουν τον μικρό τους το νωρίτερο 11μμ γτ έτσι τους βολεύει επειδή μετά ξυπνάει 9 το πρωί. Εμείς ούτως ή άλλως ξεκινάμε δουλειά 8πμ και κοιμόμαστε κι οι ίδιοι νωρίς, οπότε λειτουργεί όπως έχει. 
  • Νέες συζητήσεις

×
×
  • Προσθήκη...