Μετάβαση σε περιεχόμενο

Recommended Posts

Δημοσίευση

γιουλακι κουκλι το μωρο σου σκετη γλυκα!!!κ τι πολλα μαλλακια!!!!νομιζω μας περασατε :lol::lol::lol: αχ κοριτσια κ εγω θελω δευτερο αν μπορουσα να κανω τωρα ειληκρινα θα το εκανα!!!ας οψετε ομως η καισαρικη...σε λιγες μερες που θα παω στον γιατρο θα τον ρωτησω ποτε μπορω να βαλω μπρος για το δευτερο...αλλη λενε στους εξι μηνες αλλη στον εναν χρονο τι ισχυει τελικα για την καισαρικη???

• Απαντήσεις 1k
  • Created
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοσίευση

εφυγα αρον αρον απτη δουλεια..ρεζιλι παλι.ετρεχε το γαλα απτο ενα στηθος!τωρα καθομαι και αρμεγομαι και μετα θα παω να παρω το μπεμπεκο απτη μανα μου.μου ελειψε το σκατουλι.εχω να τον δω απτις 6:30 που ξυπνησε για μαμ..

Δημοσίευση

Ρανια γιατι δεν αλλαζεις επιθεματα πιο συχνα- αν φορας δλδ!

Κωνσταντινε αυτο που το πας? κ να σου κατσουν 2διμα? η Λολλι να μας πει- που μπορει να βρεθει με 4 παιδια !!

εγω κ στις 2 εγκυμοσυνες ειχα 2 ..αλλα κ στις 2 το ενα παλλινδρομησε (στην 1η εγκυμοσυνη παλλινδρομησε και το αλλο που ηταν καλο.. :| )

Δημοσίευση

φοραω επιθεματα,εννοειται!απλα σημερα με τη δουλεια ξεχαστηκα και ειχα κανα 3ωρο να αλλαξω.δεν φανταστηκα τι θα γινοταν..εχουμε ολα τα αλλα εχουμε και το κωλολοξυγγα!και τον πιανει οταν ειναι ηρεμος,ετσι για να του τη σπαει και να αρχιζει γκρινια..

Δημοσίευση

Γεια σας καναμε το μεβολιο και κοιμαται συνεχεια απο τοτε. Εσας τι εκαναν με τον υπνο?

Βασουλα στους 2 μηνες ακριβως εμεις το καναμε.

Μακαρι να μου κατσουν διδυμα παντως με τη δευτερη μεταφορα. Και την πρωτη 2 ηταν αλλα το ενα "την εκανε" Μακαρι κιολας. Θελω πολλα παιδια ειναι η αλήθεια, ευτυχως κ ο αντρας μου το ιδιο.

Εμενα με τη καισαρικη μου ειπε 6 μηνες, αλλα κ η τομη μου ειναι πολυ χαμηλα κ δεν επιρρεαζεται. Ειναι χαμηλα στο "εφηβαιο" :oops: , δεν εχει μυς εκει κατω οποτε και κοιλιακους μπορω ν ακανω αφοβα!

Δημοσίευση

βασω το πρωτο εμβολιο γινεται στους 2 μηνες.

ρε κοριτσια τα μικρα σας βγαζουν γουλιτσες?

εμενα ο δικος μου μπορει να βγαλει κ 2 ωρες μετα τον θηλασμο, πρεπει να ανησυχισω?

Δημοσίευση
η Λολλι να μας πει- που μπορει να βρεθει με 4 παιδια !!

8-}8-}8-}8-}8-}8-}8-}8-}8-}8-}8-}8-}8-}8-}8-}8-}x_xx_xx_xx_xx_xx_xx_xx_xx_x [smilie=toothy12.gif] [smilie=toothy12.gif] [smilie=toothy12.gif] [smilie=toothy12.gif] [smilie=toothy12.gif] [smilie=toothy12.gif] [smilie=toothy12.gif] [smilie=toothy12.gif]

Δημοσίευση

γεια σας κοριτσια!!!!!!!!τι κανετε?εμεις αποκτησαμε στανταρ προγραματακι την νυχτα τουλαχιστον 9.30 με 10 τρωει το τελευταιο γευμα και μετα 5.30 με 6 το επομενο οποτε απο θεμα υπνου την νυχτα καλα παμε αλλα και την μερα παραπονο δεν εχω κοιμαται............ειναι μαλλον υπναρου!!!!!!!!!ολες λετε για δευτερο μπραβο σας !!εγω συμφωνω με τον κοσταντινος 2 ειναι καλα για τριτο δεν σκεφτομαι .....απο οτι ξερω μετα το εξαμηνο μπορειτε να ξαναμεινετε εγκυες αυτες που γεννησανε με καισαρικη......

Δημοσίευση
κι εμενα Κωνσταντινος βγαζει.παλλινδρομηση ειναι.

Πες μου για τον υπνο μετα το εμβολιο??

gioulaki εμενα δυστυχως δεν του εφερε υπνηλια το εμβολιο αλλα ανησυχια :oops::oops:

ανεβασε λιγο πυρετουλι, ετρωγε αν τριωρο κ το βραδυ αλλα μαλλον ετρωγε μικρη ποσοτητα και επαθα καπακι την μαστιδα... :evil:

ενα δραμα το εμβολιο....

Δημοσίευση

Περαστικά σας βρε Γιούλη,

παλι καλα που κοιμαται- φαντασου να εκλαιγε το πουλακι μου...

η δικια μου εκανε ενα κλαμα -σιγουρα απο εκνευρισμό- ειχαμε κοσμο στο σπιτι- πρωτη φορα τοσο πολυ- αφου εβαλα κ εγω τα κλαματα μαζι της.. :(

ειχε να κλαψει τοσο απο την μερα που γεννηθηκε... :roll:

Δημοσίευση

Γεια σας κοριτσάκια!

μου πήρε ώρα είναι αλήθεια για να ρίξω μια ματιά στα νέα, μια κ είχα να μπω κάτι μέρες! τα ζουζούνια σας βλέπω μια χαρούλα είναι, αρχίσανε κ τα εμβολιάκια, ε?

Εμείς για βαφτίσια λέμε μάλλον 21 Αυγούστου, να έχουν καλοκαιρινό θέμα. προσκλητήριο με καραβάκια κ μπομπονιέρες από χαμόγελο του παιδιού. όταν έχω χρόνο θα σας βάλω φωτο με αυτές που διαλέξαμε!

Ο μπεμπιτάκος μου μια χαρά, κοιμάται αρκετές ώρες, ευτυχώς ξεμπερδέψαμε με τους πόρους των ματιών που άνοιξαν ολοκληρωτικά, αλλά και με την ομφαλοκήλη, καθότι ο αφαλάκος μας είναι πλεον κανονικός :D

φιλάκια στα μωράκια σας!

Δημοσίευση

καλημερα κοριτσια! τι κανετε? εμεις ετοιμαζομαστε για το πρωτο μας εμβολιο!! :?:? ωχ παναγια μου... η αληθεια ειναι οτι τρεμω... μακαρι να το περασει στο ντουκου ο μπεμπης και να μην παιδευτει ουτε εκεινος ουτε εμεις βεβαια!! τωρα κοιμαται, θα τον ξυπνησω κατα τις 10μιση να φαει και να ετοιμαστουμε γιατι 12 εχουμε ραντεβου στο ιατρειο. η αληθεια ειναι οτι το μετανιωσα που εκλεισα ραντεβου για να τον παμε εμεις. μαλλον θα ηταν καλυτερα να ερθει ο γιατρος απο το σπιτι. τελος παντων. το καλο ειναι οτι σημερα δε δουλευει ο αντρας μου κι ετσι θα τον παμε μαζι. εχω αγωνια να δω και το βαρος του... αν και φαινεται οτι εχι παρει αρκετα. φοραμε πια τα παμπερς νο3 και τα φορμακια μας ειναι 3-6 μηνων. τα 0-3 τα εβαλε 2 μηνες τωρα αλλα πια διπλωνουν τα ποδαρακια του και τα κρυψαμε! :D δε μας εκανε και καλο καιρο να πιναμε κι ενα καφεδακι σημερα, ευκαιρια ηταν που καθομαστε οικογενειακως... κριμα...

κι εγω δε δουλευω, ειμαι δημοσιος υπαλληλος, ειχα παρει αναρρωτικες σε ολη την εγκυμοσυνη και επιστρεφω πρωτα ο θεος μαιο του 2012! εχουμε καιρο ακομα!!

πειτε ιδεες για βαφτιση, ψαχνω-ψαχνω και τιποτα δε βρισκω να με ενθουσιασει!! :?:?

Δημοσίευση

καλημερα σας!σημερα μεσημερι για δουλεια,οποτε καθομαι με το μπεμπεκο τωρα πρωι να τον χορτασω λιγο!χτες ηρθε μια φιλη μου με το μπεμπη της(7 μηνων).ολα τα λεφτα η συναντηση.ο δικος μου δεν καταλαβε βεβαια τπτ,ο αλλος τον κοιτουσε περιεργα και οταν τους πλησιασαμε,του βουτηξε την πιπιλα του δικου μου για να τη φαει εκεινος!

καλα σημερα μου τα εχει κανει οοολα!παω πριν να τον αλλαξω,κατι μου φανηκε περιεργο στο πουλακι του,σκυβω να δω και με κατουρησε στα μουτρα το σκατο!αφου του βγαζω το παμπερς ριχνει και ενα χεσιμο..ζουμι!και πριν λιγο γκρινιαζε,τον σηκωνω αγκαλια και ξερναει πανω στο στηθος μου.φορουσα και ανοιχτη μπλουζα και κεντραρε ακριβως μεσα!

Δημοσίευση

Καλημερα! Πωπω Δελφινακι και οι γαμπροι κουκλοι ειναι. Μπραβο σας κοριτσια με τα διδυμα!

Εμας επεσε ο πυρετουλης και μ'αυτα κ εκεινα δεν σας ειπα. Ειμαστε 5130 κιλα και...62.5 πόντους.

Ειναι πολυ ψυλη για κοριτσι, εχει υψος παιδιου 4 μηνων συμφωνα με τις καμπυλες. Επισης μου ειπε η γιατρος οτι τωρα απο 2 μηνων κ μετα τα αγορακια μεγαλουν πιο πολυ οποτε να μη συγκρινουμε με αγορακια, μονο με κοριτσακια. Οι καμπυλες ειναι διαφορετικες.

Βιβλιαρια σας εδωσαν? Βρηκα ενα σαιτ για ν ατο κατεβασω το θελετε?Εγω θα το εκτυπωσω γιατι αν περιμενω απο το κρατος να ενδιαφερθει καλα κρασια. Ουτε ενα βιβλιαριο δεν εχουν λεφτα να δωσουν.

Δημοσίευση

E ρε 2 μετρα γυναικαρα εβγαλες Γιουλάκι!!! τι κορίτσαρος είναι αυτος!!!!!!! φτου σας το παιδακι μου το ομορφο! :YMHUG::YMHUG:

Βιβλιαριο εγω εχω- η παιδιατρος μας εδωσε απο την 1η μερα- υπάρχει πρόβλημα δλδ?

Δημοσίευση

hellooooooooooooo !!

ετοιμαζόμαστε για παιδίατρο σημερις ! θα σας πω τα νεα αργότερα !! :x

Γιουλάκι μηπως οχι απλα να μας το γραψεις εδω το λινκ για το βιβλιάριο... μηπως να το εκανες και καινούριο ποστ εδω στο μαμυ να το βρίσκουν και αλλα κορίτσια ;;!! think about it ;);)

ουτε εμεις πηραμε απο το μαιευτήριο (κοτζάμ Αλεξάνδρας και δεν ειχε ουτε για δείγμα!!! φτού τους!) αλλα μας εδωσε η συμπεθέρα απο μια κλινική...

και γω θέλω δεύτερο συντομα !!! και μεις λέμε απο Δεκέμβρη ... μακάρι να πανε ολα καλά... :x:x

Guest
Η συζήτηση έκλεισε, δεν μπορούν να γίνουν νέες απαντήσεις

• Απαντήσεις

• 🤣🤣🤣 είναι να μην πάρω φόρα εγώ, κατάλαβες.. αγάπη δεν θα μπορούσα να αντέξω άλλο και να νομίζω ότι δεν με θέλει και ότι δεν είμαι ποθητή.. εντάξει κι αυτός η αλήθεια είναι ότι δεν ήταν 100% γιατί το καταλάβαινα.. ήταν όπως το είχαμε αφήσει πριν την εξωσωματική με όχι πολύ καλή ψυχολογία, του τύπου ότι δεν ήταν καλά γιατί ήξερε ότι δεν μπορεί να μου προσφέρει παιδιά.. αλλά τώρα τουλάχιστον εμένα δεν με νοιάζει αυτό το κομμάτι γιατί ξέρω ότι έχω πιθανότητες να με περιμένουν κάπου.. είμαι πιο χαλαρή και το μόνο που θέλω είναι να απολαμβάνω τον άντρα μου και τπτ άλλο.! Οπότε τον θέλω, μου έλειψε και τον διεκδικώ όπως παλιά. Χωρίς να με ενδιαφέρει άμεσα το κομμάτι των παιδιών.. και να σου πω ίσως είναι και καλύτερα έτσι.. είμαστε πιο χαλαροί και οι δύο, θα απολαμβάνουμε περισσότερο ο ένας τον άλλο, θα υπάρχει καλή διάθεση και ωραίο κλίμα στο σπίτι και όταν με το καλό έρθει και ο καιρός για την ετ θα ξέρουμε ότι πάμε με γονιμοποιημένα ωάρια που απλά θα μεριμνούμε να δούμε αν γίνει η εμφύτευσή τους και εννοείται η μετέπειτα εξέλιξη τους.! Αυτός για να ψάχνει οικογενειακό αυτοκίνητο, και να θέλει να δώσει το δίπορτο το τζιπ του πάει να πει ότι το περιμένει το μπεμπέ και το θέλει και πολύ..!! και αφού έπιασα και με την πρώτη σου λέει που θα πάει έχουμε τόσα, κάποιο θα ρθει για να μείνει και να μας κάνει γονείς..!!!! Το είδε κι όλας το πρώτο στον υπέρηχο, οπότε πιστεύω πως τώρα ένα παρα πάνω το θέλει.. αυτή η εικόνα δεν σβήνει εύκολα.. όπως και να είχε η εξέλιξη σε έχει κάνει γονιό μιας ψυχής που είναι στον ουρανό.
    • Ήμουν παλιά στο fertilia και τωρα ξανά επέστρεψα με τα εμβρυακια μου εκεί! Πολυ καλές εντυπώσεις από το κέντρο..σε σχέση με άλλα..σε κάνουν να νιώθεις καλά!  Για τον γιατρό  ,επειδή πηγα και σε αυτόν και δεν με ενέπνευσε καθόλου δεν το συνεχισα μαζί του. Είναι έμπειρος αλλά δεν ασχολείται πολύ μαζί σου και τον βλέπεις ελάχιστα...Εγώ τωρα επέλεξα τον Σταυρακ..και προς το παρόν είμαι πολύ ικανοποιημένη μαζί του ασχέτως που ακόμα δεν έχουμε μπει στην διαδικασία μεταφοράς.  Το θέμα είναι να βρεις κάποιον που να σε εμπνέει και να ξέρεις ότι μπορείς να προχωρήσεις μαζί του σε κάθε βήμα.  Εύχομαι να σου πάνε όλα καλά κορίτσι μ! 🙏   Το πες και το κανες !!! Και μετά λες εμένα!!! 🤣🤣🤣  είδες μετά την αποπλάνηση νιώθετε και οι 2 καλύτερα!!  Μπράβο Χριστινάκι μου! Δωστου να καταλαβει ..δωστου βιταμινες και αναπλήρωσε τους χαμένους μήνες!!! 🤣🤣
    • Κρέμα με σιμιγδάλι, ε;;; Εγώ που δεν έχω δώσει ξένο γάλα, μπορεί και με νερό να γίνει ή πρέπει να αντλήσω δικό μου;
    • Δεν τον είχα σκεφτεί τον τρίφτη... Μου είπαν να τα βράσω αλλά δε θέλω γιατί θα χαθούν όλες οι βιταμίνες πιστεύω.  Με το χέρι το ξεψαχνίζω και το κάνω πολύ μικρές μπουκίτσες. Παίρνει λίγη ώρα παραπάνω αλλά η μικρή φαίνεται να το δέχεται πολύ καλά. 
  • Νέες συζητήσεις

• Προσθήκη...