Μετάβαση σε περιεχόμενο

Recommended Posts

Δημοσίευση

καλημερα κοριτσια!! τι κανετε?? γιουλακι χρονια πολλα αν και λιγο καθυστερημενα! ;) παιδια σημερα ειμαι πολυυυ χαρουμενη και το κυριοτερο πολυυυ ξεκουραστη!! ο μπεμπης εχτες βραδυ εκανε το εξης απιστευτο! κοιμηθηκε 10μιση-5, εφαγε με κλειστα τα ματια και ξανακοιμηθηκε 5μιση-9μιση!!!!!! ελπιζω να μην ηταν τυχαιο το γεγονος... :D:D:D

• Απαντήσεις 1k
  • Created
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοσίευση

καλημερα κοριτσια, τι κανετε? η χαρα μου ειναι απεριγραπτη, χθες τον ταισα στις 11.00 (εβγαλα με θηλαστρο κ εφαγε 150μλ) κ ξυπνησε στις 6.15 [smilie=blob1.gif][smilie=blob1.gif][smilie=blob1.gif]

δεν πιστευα στα ματια μου :shock: οταν ειδα το ρολοι!!! και τον θηλασα κ ξανακοιμηθηκε εως τις 10.00

λολλιποπ κ μενα εχει ομφαλοκοιλη , ειχε κ η κορη μου που υποχωρησε γυρω στον 6 μηνα, αλλα η παιδιατρος μου ειχε πει οτι προκληθηκε επειδη εχει αδυναμους μυς στην κοιλια καμια σχεση με το κλαμα!

αλλα οταν την ειχε εξετασει την πιεζε προς τα μεσα κ εφοσον εμπαινε μου ειπε οτι θα υποχωρησει απο μονη της κατι τετοιο τελως παντων. οποτε don't worry be happy ;);)

Δημοσίευση

καλημερα!!Γεωργία και Γιουλάκι χρόνια πολλα!!!!

περαστικά σας βρε Λόλλι!

Σπιρτούλι τι κανει το γλυκάκι σου???

Μαρακι αντε θα αρχισετε τα σουρτουκεματα πια!!

και εμεις καλα κοιμηθηκαμε παλι- βεβαια τωρα ποτε θα ξανακλεισει ματι αγνωστο!

Δημοσίευση

καλημερα!!!

αφου ηρθαμε σπιτι ολα μια χαρα κουκιδιτσα μου!!! απο χθες κοιμαται σχεδον συνεχεια το μωρο μου,ειχε εξαντληθει τελειως εκει μεσα...δεν εβρησκε ησυχια και ηταν και αναγκασμενο να τρωει οποτε αυτοι ηθελαν και το ξυπνουσα και γω καθε 3 ωρες που μπορουσα να πηγενω για να το θηλασω και μολις εφευγα και εκλεγε του εβαζαν αμεσως το συμπληρωμα στο στομα,με αποτελεσμα καθε φορα να βρησκω μεσα στα γαλατα που τα ειχε ξερασει... και απο αναλωσιμα υλικα το νοσοκομειο ηταν εφοδιασμενο... ουτε γαζα να τα αλλαξουν δεν ειχαν... μας ειπαν να φερουμε μωρομαντηλα...και οι ρομπες μιας χρησεις που φορουσαμε οι γονεις( ο θεος να τις κανει) ηταν απο τους προηγουμενους γονεις που ειχαν φυγει.... τραγικη κατασταση!!!!!!!!!!!!! τελος παντων τωρα ημαστε στο σπιτι μας και τα εχουμε αφησει ολα πισω και μακαρι τα 11 μωρακια που αφησα μεσα στη μοναδα οταν εφυγα να φυγουν το συντομοτερο!!! σας ζαλισα εεεε???

αααα σημερα κλεινουμε τον 1ο μας μηνα :D:D:D:D:D:D:D:D:D:D

γιουλακι και γιωργια χρονια σας πολλα!!!!!

Δημοσίευση

α ρε σπιρτουλι τι περασατε...τουλαχιστον να ηταν το τελευταιο..απο εδω και περα μονο χαρες να εχετε!

να ρωτησω 2 ασχετα πραγματα?

1ον:τα μπεμπεκια σας αληθωριζουν?γιατι εμενα ειναι αρκετα αληθωρακος.νομιζω πως ετσι ειναι ολα,αλλα ειναι οντως?

2ον:σεξ ποτε μπορουμε να κανουμε? :oops::!:

Δημοσίευση

πωπω..Σπιρτούλι πραγματικά ευχομαι ποτε ξανα και για κανενα λόγο !! περασμένα ξεχασμενα όπως λες! πολλες αγκαλίτσες τώρα κ αγάπη :x:x:x

Ρανια αλλοιθωριζουν ειναι η αληθεια στην αρχη γιατι δεν βλέπουν κ πολλα οποτε λιγο δυσκολα εστιάζουν!

σεξ?? ρε κοριτσια τον Ιουνιο κλεινουμε 1 χρονο..χωρις σεξ...και δεν εχω κ διαθεση ακομη...μηπως δεν ειμαι καλά? :?

νομιζω μετα τις 40 μερες επιτρεπετε? ή μπούρδες λέω?

Δημοσίευση

40 μερες?πω ρε π...εχω απτην πρωτοχρονια,περα απο μια αποτυχημενη προσπαθεια πριν κανα μηνα..

εχω λαλησει!αφου την προηγουμενη εβδομαδα ειδα στον υπνο μου το γιατρο γυμνο και εμενα στο κρεβατι ετοιμη για εξεταση!εμ,λεω,ηταν ο τελευταιος που "μου το ειδε" :lol::lol:

Δημοσίευση
λολλιποπ κ μενα εχει ομφαλοκοιλη , ειχε κ η κορη μου που υποχωρησε γυρω στον 6 μηνα, αλλα η παιδιατρος μου ειχε πει οτι προκληθηκε επειδη εχει αδυναμους μυς στην κοιλια καμια σχεση με το κλαμα!

αλλα οταν την ειχε εξετασει την πιεζε προς τα μεσα κ εφοσον εμπαινε μου ειπε οτι θα υποχωρησει απο μονη της κατι τετοιο τελως παντων. οποτε don't worry be happy ;);)

Aυτο μου ειπε κ εμενα η παιδιατρος....επειδη οι μυες στην κοιλιτσα ειναι <ανωριμοι> ακομα κ επειδη ζοριζοταν πολυ για πολλες ωρες(3 24ωρα)η μπεμπα, δεν μπορεσαν να <συγκρατησουν> τον ομφαλουλη κ εγινε η <ζημια>.

κι εγω οταν τον πιεζω μπαινει μεσα....ειδωμεν :roll::roll::roll::roll::roll::roll:

Κοριτσακια εμεις κανεμε σεξ (μετα τις 40 μερες) :oops::oops::oops::oops::oops:

Ρανια κ στις δικες μου ωρες-ωρες <φευγει> το ματι...ειναι αυτο που λεει η Κουκιδα ;)

Δημοσίευση

Εμας μας εδωσε το πρασινο φως για σεξ ο γιατρος. Μετα την εξεταση οτι μπηκε στη θεση της η μητρα ολα καλα! Απλα μας ειπε να προσεχουμε πολυ γιατι λογω της καισαρικης δεν πρεπει να μεινω εγκυος για το επομενο 6μηνο.

Στο μεταξυ με εξετασε κ ειπε πως το αιμα που ειχα ηταν περιοδος. Εκανα κανονικα ωορηξια και ειναι περιεργο γιατι θηλαζω :shock::shock: , αλλα συμβαινει συχνα ειπε!!!

Οποτε τωρα που καθαρισα θα δοκιμασουμε, να δουμε αν θυμομαστε πως ειναι :oops::oops::oops:

Δημοσίευση

ωστε και οι δικες σου λολλι ειναι αληθωρες ε?τουλαχιστον αν μας μεινει,να μπορεσουμε να βρουμε νυφη!θα μας δωσεις τη λιγοτερο αληθωρη ε?

σημερα με εχει βγαλει off ο μπεμπης...μεχρι τις 4 ηταν στην τσιτα!ημουν και μονη μου και εκλαιγε αυτος,εκλαιγα κι εγω!και στις 4 που ηρθε ο αντρας μου,το σκατουλι ξεραθηκε στον υπνο μεχρι τις 8 που εφυγε ο αντρας μου και αρχισε παλι το κλαμα..τωρα ευτυχως ηρεμησε λιγακι το τερατακι!εμαθε στην αγκαλια μου φαινεται...

αντε γιουλακι,καλο βολι!!!!αντε και στα δικα μας οι αγαμ..τες!

Δημοσίευση

γεια σας κοριτσοπουλα τι κανετε?χαθηκαμε ολιγοντι :):) τι κανετε?τα νινακια σας καλα?εμεις καλα...σε γενικες γραμμες...εχουμε λιγα πονακια τα απογευματα αλλα την παλευουμε...πινουμε απο 120-150ml σε καθε γευμα μας κ εχουμε στρογγυλεψει πολυ :D:D μου πονανε τα χερια οταν την κραταω...ειμαστε 4700. οσο για μενα σαραντιζω σε 6 μερες κ επιτελους θα βγαινουμε βολτουλες !!!αν κ ψιλιαζομαι οτι θα αρχισουν εντατικά οι επισκεψεις κ θα κλειστουμε παλι :roll:

οσο για σεξ....ουτε λογος...δεν θελω με τπτ...φοβουμαι...αφηστε που αισθανομαι οτι δεν εχει γιανει η περιοχη :?:?

Δημοσίευση

ρανια εγω στον γιατρο ακομη δεν πηγα, αλλα το πηρα απο μονη μου το πρασινο φως... 2 φορες το καναμε αλλα η αληθεια ειναι οτι ποναγα σα να ημουν παρθενα... :lol::lol:

λολλιποπ εσενα πως σου φανηκε?

Δημοσίευση

και ναι τα μικρα δελφινακια εκαναν το πρωτο τους εμβολιο.τη μεγαλη δευτερα ζυγιστηκαμε και βρεθηκαμε 5300 και 55 ποντους ο ενας και 3900 και 50 ποντους ο δευτερος.

ο γιατρος ομως μας απογοητυσε μας ειπε να παμε στο ιατρειο για εμβολιο και το αποτελεσμα μεγαλη τριτη να βρεθω με το μικρο δελφινακι στο παιδων μητερα οπου εκανα πασχα και βγηκα σημερα.επαθε οτιτιδα και πηρε ενδοφλεβια αντιβιωση.δεν το συζητω τι τραβουσε για να του βρουν φλεβα.μας ακουγε ολος ο οροφος.

τεσπα καποια στιγμη θα τελειωσει η ταλαιπωρια.

αληθεια οι γιατροι σας ερχονται σπιτι για τα εμβολια;

Δημοσίευση

dolfin περαστικα σας.... πιστευεις οτι κολλησε ιο στο ιατρειο?

κ εμεις στο ιατρειο πηγαινουμε απλαπαιρνουμε τηλ ποιο μπροστα να μας πει ακριβως τι ωρα να παμε ωστε να μην εχει καθολου κοσμο δλδ ή πρωτο ραντεβου ή τελευταιο....

Δημοσίευση

Κορίτσια μου, Χριστός Ανέστη, Χρόνια Πολλά κ να χαιρόμαστε τα μωρά μας!

Έχω μέρες να μπω κ τα νέα τρέχουν... Κατ'αρχάς Μαρία-Φ σαραντίσατε, έτσι? Άντε μπράβο, καλές βόλτες τώρα!

Σπιρτούλι μου περαστικά 1000 φορές κ εύχομαι να είναι η τελευταία τετοια ταλαιπωρία για το αντράκι σου.

Dolfin μεγάλωσαν τα διδυμάκια σου! Περαστικά στον μικρό δελφινούλη! Εμάς η γιατρίνα μας έρχεται σπίτι κ μάλιστα είχαμε κ εμείς το 1ο μας εμβόλιο στις 19/4 (στα... μηνέθλιά μας, μια κ κλείσαμε τους 2 μήνες!)

Ράνια ο στραβισμός είναι μάλλο κάτι νορμάλ. κ μένα στην αρχή το έκανε κ ανησυχούσε ο μπαμπάς του.. τώρα οκ! Όσο για σεξάκι, κάναμε μετά τις 40 μέρες, αλλά ήταν ολίγον τι άσχημο (για εμένα), γιατί πονούσα! :| περιμένω καλύτερες μέρες :D

Περνάω σε φλέγον ζήτημα που έθιξε η mammys love!ΠΕΡΙΟΔΟΣ! ε, ρε γλέντια! :o:x:o:x

είχα περίοδο αμέσως μόλις σταμάτησα το θηλασμό στις 40 μέρες κ ήταν πολύυυυυ καλά! αφού λέω, αυτό ήταν, λυτρώθηκα! είχα κύκλο σταθερό μεν, αλλά έντονες μέρες περιόδου, κυρίως την 2η ή την 3η μέρα είχα πολύ αίμα αλλά μέχρι εκεί.

Κ μου έρχεται λοιπόν περίοδος το Σάββατο, στην 'ώρα της μεν, αλλά................. ΜΟΥ ΑΛΛΑΞΕ ΤΑ ΦΩΤΑ! εκτός από την 1η μέρα που ήταν κάπως φυσιολογικά με κάτι αναγούλες μόνο, απο τη 2η μέρα κ μέχρι σήμερα που είναι η 4η το αίμα δεν το προλαβαίνω!!! έχω λερώσει τα απιστευτα βρακιά κ ρούχα κ γενικώς παιδεύομαι πάρα πολύ... αν συνεχιστεί θα τηλ στη μαία μου, διότι δεν θα είναι κ τόσο φυσιολογικό! μόλις τελειώσει η ρημάδα, θα περιμένω με αγωνία τον Μαιο, να δω τι στο καλό γίνεται! μ'αρέσει που λένε ότι στρώνει ο κύκλος για όσες έχουν έντονη περίοδο πριν από την εγκυμοσύνη! ............

φιλάκια σε όλες κ στα ζουζούνια!

Δημοσίευση

κι εμεις πρωτο ηταν.δεν ταν ιος ηταν μικροβιο αλλα την προηγουμενη μερα που κοιταξε το αυτι του υπαρχει περιπτωση να το τραυματισε γιατι απο γρατσουνια μπηκε το μικροβιο μεσα.τι να πω.κι επισης κοιταξε το αυτι και δεν ειδε τιποτα.η το προκαλεσε η αν υπηρχε δεν το ειδε και του εκανε και εμβολιο.

Δημοσίευση

Καλημερα!!!!

Πολυ σας χαιρομαι που κοιμουνται (ζηλευω) πολλες ωρες τα νινακια σας!!!!

Οι δικες μας 3ωρο,το πολυ 4ωρο αλλα επειδη τις εχω προγραμματισει (οσο γινεται) να ξυπνανε με διαφορα 1 ωρας (για να τις προλαβαινουμε)ειμαστε μονιμα <στο ποδι>....μεχρι να κοιμηθει η μια ερχεται η ωρα της αλλης 8-}8-}8-}8-}8-}8-}8-}

Dolfin ειχατε τετοια τρεχαματα; Περαστικα μωρε.....

KONSTANTINOS δεν ειχα καμια ενοχληση στο σεξ. Ουτε η τομη με ενοχλησε,ουτε κολπικα ειχα ενοχληση...ουτε η κοιλια μου...μια χαρα...Πιο πολυ ηταν το αγχος μου μην πονεσω (ειχαμε να αθληθουμε και πανω απο 1 χρονο =))=))=))=))=))=))=)) )....

Εμεις εμβολιο εχουμε σε 10 μερες και τρεμω μην μου ανεβασουν κανεναν πυρετουλη και οι 2 μαζι κ τρεχω!!!!! Εσεις που κανατε εμβολιο ειχατε τιποτα; Σας ειπε ο γιατρος για πυρετο κτλ απο το εμβολιο; Θυμαμαι τα μωρα της ξαδελφης μου στα εμβολια κ τρεμω....

Δημοσίευση

Αααα εχω μια απορια κ χρειαζομαι την συμβουλη σας....!

Η παιδιατρος μας εχει αυξησει τα γρ του γαλατος στα γευματα...Απο 90γρ μας το πηγε στα 120.Το θεμα ειναι οτι οταν κανω 120γρ οι μικρες κουραζονται,τις παιρνει ο υπνος στα 90γρ με αποτελεσμα να ξυπνανε μετα απο καμια ωρα κ να πινανε......

Εκτος οτι πεταω πολυ γαλα,δεν χορταινουν και ξυπνανε,χαλαει το προγραμμα του υπνου,εχουν γκρινια κ εμεις τρεχουμε συνεχεια για να φτιαχνουμε συμπληρωματα!!!!

Τις σηκωνω ρευονται...τις ξυπναω αλλα τιποτα...το στομα ερμητικα κλειστο στα 90γρ κ μετα απο καμια ωρα κανουν σαν λυσσασμενα για φαι :?:?:?:cry::cry::cry::cry:

Καμια συμβουλη;

Δημοσίευση

καλημερα κ απο μενα!!!

ρανια μου μην παραπονιεσαι καθολου, αφου κοιμηθηκε 1 με 6 εισαι αρχηγοπουλο... ;)

οταν ηταν 2 εβδομαδων εμεις ειχαμε ολονυχτιο , δεν κοιμοταν πανω απο 1 με 2 ωρες συνεχομενα

κ ολο ηθελε αγκαλιες..(μαλλον κολικους) μετα τον μηνα αρχισε να κοιμαται λιγο παραπανω κ εχει στρωσει εδω και μια βδομαδα...! παρεπιπτωντως σημερα κλεινουμε 2 μηνες :P:P

εμεις εμβολιο θα κανουμε την δευτερα, λολλιποπ δεν ειναι απαραιτητο να ανεβασουν πυρετο η κορη μου ειχε αναβασει μονο μια φορα να φανταστεις , απλα μπορει να χουν ανησυχια για μια - δυο μερες κ η παιδιατρος η δικη μου συστηνει αν εχουν πολυ ανησυχια να δινουμε λιγο ντεπονακι σιροπι το βραδυ.

οσο για το φαγητο τους δεν ξερω τι να σου συστησω, μηπως τους δινει πολυ τσαγακι κ φουσκωνουν κ δεν μπορουν να φανε μεγαλη ποσοτητα μετα? το γαλα βεβαια μην το πετας βαζετο σε μπεν μαρι για κανενα δυωρακι διατηρειται..

αληθεια οσες δινετε σκονη ποιο γαλα δινετε?

Δημοσίευση

καλημερα ξε-φουσκω-girls !!

πωπωπω βλεπω εδω εχει γίνει... χαμός ! τρελή απαρτία !

χαιρετώ τα πλήθη και ευχομαι σύντομα να ξεπεραστουν ολα τα εμπόδια !

εμείς ειχαμε νευρικότητα απο τα ψες ΟΛΗ ΜΕΡΑ, σχεδόν ΟΛΗ νυχτα... και τελικά τι ηταν ;;;;

μυξούλες καλέεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεε !!!!!

παρ όλο που ΔΕΝ ρουθούνιζε και δεν φαινόντουσαν !

σας το λεω για να το εχετε υποψιν σας να το κοιτατε και εσεις...

ΦΙΛΑΚΙΑ ΠΟΛΛΑ ! παω να κανω καμια δουλιτσα τωρα που ηρεμισε ο ζουζουνάκος !

:x:x:x:x:x:x:x:x:x:x:x:x:x:x:x:x:x:x:x:x:x:x

Δημοσίευση

νυσταζω!!κουτουλαω!κοιμηθηκε ενα μισαωρο και ξεκλεψα κι εγω ενα τεταρτο και τον πηρα μεχρι να ξυπνησει παλι το τερατακι!τωρα τον εχω στην κουνια και νιαουριζει...το 1-6 που κοιμηθηκα δεν μου λεει τπτ κονσταντινος..κοιμομουν 10ωρο χαλαρα!εντωμεταξυ παραπονο δεν εχω,το βραδυ ξυπναει συνηθως στο 5ωρο..αυτο σημαινει 4 ωρες υπνου για μας σερι..

λολλι εγω εχω το αντιθετο προβλημα.οσο και να του δωσω,θα το φαει.και μετα θα γκρινιαζει γιατι θελει κι αλλο.δεν εχει σταματησει ποτε.τωρα του το πηγα στα 100 ml για να τον κραταει τουλαχιστον 4-5 ωρες..και παλι μπορει πανω στη μια ωρα να κλαιει και να τον βαλω κανα 10λεπτο βυζι για να ηρεμησει.αλλα δεν σταματαει ο φαγανας.εμ,βρηκε να μοιασει και στη μανα και στον πατερα..

Δημοσίευση

καλημερα κ χρονια πολλα!!!!!

γεννησα κ εγω μια κουκλιτσα 3.800!!!!την αγαπω τρελα!!!!!!

ειμαι λιγο στεναχωρημενη ομως...ανεβασε το μωρακι μου ικτερο κ εδω κ 4 μερες ειναι στο νοσοκομειο της αλεξανδρουπολης για φωτοθεραπεια...μου λειπει πολυ....

Guest
Η συζήτηση έκλεισε, δεν μπορούν να γίνουν νέες απαντήσεις

• Προσθήκη...