Μετάβαση σε περιεχόμενο

Recommended Posts

Δημοσίευση

καλημέρα κοριτσια!! μια χαρά τα μωρακια σας και απο υπνο και απο κιλακια/υψος !

αντε να κανουμε και μεις κανενα εμβολιακι !

χθες ειχαμε ενα μετριο βράδυ... ελπιζουμε σε καλύτερες νύχτες...χιχιχι ! τωρα εχω πονοκεφαλο μαλλον απο την αυπνία...

ριλαξάκι ολέ! αν και για να ειμαι ειλικρινής μου λειπει λιγακι... τις προηγούμενες μερες ημασταν σχεδόν ολη μερα αγκαλιά (λογω γκρινιας απο κολικούς) και τωρα μου φαίνεται λιγο...αδεια η αγκαλιτσα μου... αλλα καποια στιγμή επρεπε να μαθει να καθεται και εκεί... το παιδί μας ειναι πανω απ ολα αλλα και η ζωή συνεχίζεται ε; αχ αχ...

σημερα εψαξα λιγο τα παλια μου ρουχα! εχω 1,5-2 κιλάκια υπολοιπο απο την εγκυμοσύνη αλλα μαλλον ειναι πανω στα βυζιά μου (ααχαχαχα) ! ευτυχως μπήκα σε μερικά παντελονακια μου και σε ενα μπουφανάκι μου ανοιξιάτικο που αγαπώ πολύ ! μου αρκούν προς το παρόν ! να μαστε καλά, θα κανω μια ΚΑΛΗ ΒΟΛΤΑ για ψωνια μετά το Πάσχα !!! γιούπιιιιιιιιιιιιιιιι !!!!

:x:x:x:x:x:x:x:x:x:x:x:x:x:x:x:x:x:x:x:x:x:x:x:x:x:x

• Απαντήσεις 1k
  • Created
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοσίευση

Εμας Κωνσταντινος τα παιδια μας μαζι κοιμουνται μαζι ξυπνάνε, μαζι γκρινιάζουν :lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol:

Κι εμεις το ιδιο προγραμμα ειχαμε.

Μαρια τι τυχερη που εισαι!Εγω δεν χωραω πουθενα.......... Ο κ@.ος μου σας τριαξονικο ειναι και οι καμπαρντινες μου οι ανοιξιατικες δεν κλεινουν επανω στο στηθος!!!!!!!!!!

Δεν ξερω τι ρουχα να βαλω πια!!!!!!

Δημοσίευση

...μμμμμ... τυχερή δεν θα το ελεγα... 1.60 υψος, 76 κιλάκια... ευτυχως που ειναι ετσι ο σωματότυπός μου και δειχνω "πληθωρική" και οχι "χοντρή" ... χιχιχι !!

....εκτος αν μονο εγώ το βλεπω ετσι αχααχα :lol::lol::lol::lol::lol::lol:

τελικά ...κατι ηξερε η γιατρός μου που με ΕΠΡΗΞΕ τοσους μήνες με τα κιλά... :oops:

Δημοσίευση

εγω κοριτσια ευτυχως τα εχασα ολα με την γεννα, στην 40μερες ειχα 2 κιλακια παραπανω κ τωρα ενα!...1.67 και 59 κιλα κ σχεδον μπαινω σε ολα τα ρουχα μου κ τζην :D:D:D

μαλλον βοηθαει ο θηλασμος γιατι τρωω κανονικοτατα... καπου ειχα διαβασει οτι αν θηλαζεις αποκλειστηκα καταναλωνεις 500 θερμιδες ημερησιως...

το μονο προβλημα μου ειναι το στηθος, οσο θηλαζω ετσι θα ναι? :(

δεν το αντεχω θελω να ξεπρηστει :roll::roll:

Δημοσίευση
Εμας Κωνσταντινος τα παιδια μας μαζι κοιμουνται μαζι ξυπνάνε, μαζι γκρινιάζουν :lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol:

Κι εμεις το ιδιο προγραμμα ειχαμε.

:lol::lol::lol::lol:

αχ γιουλακι κ παλι ευχαριστω λεω κ σχεση με τις πρωτες σανταμερες, τωρα θεωρειται οτι εχει στρωσει κ λιγακι.... :roll::roll:

Δημοσίευση

πολυ χεσιμο ρε παιδια!αφηστε που κλανει σαν μεγαλος οταν τα κανει..τωρα ξεραθηκε.τον εβαλα στο κρεβατι με το καλαθακι του διπλα στον αντρα μου και εκει που εκανε σαν μουρλο με εμενα,με το που τον πηγα διπλα στο μπαμπα,ηρεμησε..δεν με χωνευει τελικα,μονο σαν milk machine με εχει!

πηγα 2:30 ωρες για δουλεια,πολυ το ευχαριστηθηκα που ξεφυγα λιγακι..αντε να ανοιξει λιγο ο καιρος να τον βγαζουμε..αν και ο αντρας μου δεν θελει μεχρι να σαραντισει..

εγω απο κιλα ειχα παρει 22 :shock::shock: ,εχασα 5 με τη γεννα και αλλα 5 απτην προγουμενη τεταρτη.εχω 12 ακομα αλλα ειναι πολυ αισιοδοξη γιατι και δεν εχω την ιδια ορεξη με πριν,αλλα τα βλεπω να φευγουν χωρις κοπο

Δημοσίευση

καλε που ειστε ολες σημερα?? εγω σημερα δεν ξερω γιατι αλλα νιωθω οτι νυσταζω απστευτα πολυ! (-|(-| ο μκρος σημερα ειχε λιγο γκρινια παραπανω απο τα συνηθισμενα του, το ματιασα το καμαρι μου!! :( καπου διαβαζα για τα αλματα αναπτυξης. τα εχετε ακουσει? το πρωτο ειναι στις 6 εβδομαδες (here we are ;) ) τα μωρα λεει για καποιες μερες εχουν λιγο γκρινια. τα θηλαζοντα μωρουλια απαιτουν περισσοτερο στηθος για να αυξησουν την παραγωγη της μαμας ενω τα υπολοιπα απλα τρωνε περισσοτερο. αυτο λεει γινεται γιατι ετοιμαζονται για τα επομενα κατορθωματα τους και ολο αυτο τους προκαλει μια γενικη αναστατωση. ετσι διαβαζα... τι να πω κι εγω δεν ξερω... :?:?

παντως ρε παιδια ο μικρουλης εχει αρχισει και παρατηρει τα προσωπα μας οταν του μιλαμε, μας χαμογελαει πλεον συνειδητα, και ειναι ωρες ωρες που κανουμε σα χαζοι με το μπαμπα του!! :D:D η καμερα και η φωτογραφικη μηχανη εχουν παρει κυριολεκτικα φωτια!!! :)):)) δεν τον χορταινουμε τετοιες στιγμες! :x:x επισης παρατηρησα οτι οταν κλαιει, μπορει να μην εχει ακομα δακρυα, ομως τα πανεμορφα ματακια του κοκκινιζουν και μου ραγιζει η καρδια... :-s:-s

Δημοσίευση

καλησπερα !

τι κανουν οι μανουλες?

μας ψοφησαν οι κολικοι ... πουλακι μου...

Σοφουκι αυτο το αλμα αναπτυξης το περασαμε εμεις εκει κοντα που ανεφερες κ εσυ- μεσα σε 10

( :shock: )μερες η δικια μου πηρε 4 ποντους και εβαλε κ αρκετο βαρος- δεν θυμαμαι ποσο- η γιατρος γουρλωσε τα ματια της.

Τωρα που την ξαναπηγαμε μετα απο 18 μερες δεν πηρε πολλους ποντους - εναν μονο αφου τους πηρε μαζεμενους πριν -μας ειπε.

τωρα εχω παρατηρησει οτι ζηταει πιο πολυ φαγητο απο πριν. πειναει συνεχεια ενα πραμα!

καλε γελακια σας κανουν???

οσο για τα κιλα απο τα 18 χαθηκαν με τη γεννα τα 2- μετα απο μερικες μερες χαθηκαν 8 στο συνολο. τωρα πια ειμαι στα 59 - στο αρχικο μου βαρος δεν σκοπευω να φτασω- ημουν 50.5.

στα 55 θελω να φτασω και επιτελους να γυμναστω λιγο να φυγει αυτη η απαισια χαλαρωση απο την κοιλια που κουνιεται σαν ζελε κ αηδιαζω....μπλιαχ... :roll:

Δημοσίευση

καλημερα....χτες ειχαμε ξενυχτια..ο αντρας μου δηλαδη...μεχρι τις 2:30 ουρλιαζε σαν τρελο!χεστηκε 2 φορες,εκανε γουλιες,ξαναπειναγε..κι εγω η γαιδουρα κοιμομουν..μη σας πω πως με αποκοιμιζει το κλαμα του.το ακουω αλλα μου ειναι αδυνατο να σηκωθω!ειναι τα ορμονικα μου η ειμαι αχρηστη μανα?αν δεν ηταν και εκεινος ο αντρουλης μου δεν ξερω τι θα εκανε το μπεμπακι μας..αρνουμαι να σηκωθω απτο κρεβατι τη νυχτα.σηκωνομαι με τα χιλια ζορια πιο πολυ για να βγαλω γαλα να εχει για το επομενο γευμα..

βεβαια το πρωι σηκωθηκα κατα τις 8 αφου γρινιαζε και ο αντρας μου ειχε φυγει..βρηκα ενα σπιτι κ..ος!φορμακια πεταμενα παντου,πετσετες,μπιμπερο...απο τις 8 εχει πεσει λαντζα,ευκαιρια ηταν,ο μικρος κοιμαται εδω και 1 ωρα..και που να ξεκινησω και κανονικα δουλεια τι κουραση θα εχω..

Δημοσίευση

καλημέρα κοριτσάκια !! ολα καλά ;; σταθερές οι αυπνίες πια ε....;;

ε που θα παει θα περάσουν κι αυτά... ολα μες στο παιχνίδι ειναι... κουράγιο μας !!!

εμεις το πήραμε απόφαση και ετσι δεν μας κανει εντύπωση πλέον...

καλα το ριλαξ ειναι ΟΛΑ ΤΑ ΛΕΦΤΑ !

ράνια περίμενε λιγο ακόμα, σε κανα 2 βδομαδούλες και βάλτον και συ !

εγώ επιτέλους, μετα απο τοσες εβδομαδες εχω ελευθερωθεί να κανω δουλιτσες μες στο σπιτι χωρίς να πρεπει να ειναι ο φωτης να τον κρατάει, χαζολογάω στο ιντερνετ, ακουω μουσικούλα κλπ...

το επομενο βήμα ειναι να βγάλω ακρη με το σλινγκ και θα ειμαστε κομπλάν ! χιχιχιχιχι :lol::lol:

α! γεννησε και η Λιάγκενα το ΄δατε ;; :D

Δημοσίευση

γεια σας κοριτσακια τι μου κανετε? εμεις καλα βολτουλα περιμενουμε να βγουμε αν βεβαια μας κανει την χαρη ο καιρος και κοψει ο αερας.....πασχα θα παμε σαλαμινα στο εξοχικο μας οικογενιακα εσεις?????η μπουμπου εφτασε τα 5 κιλα και τους 57 ποντους ψιλη θα γινει λεει η παιδιατρος σαν τον πατερα της,τρελα ειναι το μαναρακι μου ολο φιλαω τα προγουλακια και τα ζουμερα μαγουλακια της...σεπτεμβρη προς το τελος θα κανουμε και την βαφτιση ετσι κανονισαμε με τους κουμπαρους....και εγω η τρελλη απο τωρα παιρνω ιδεες :D:D

Δημοσίευση

πωπω τι καλη η μπουμπού σου mummy's love!!τέλεια! οντως πολυ ψηλη θα σας γινει 57 ποντοι!! :)

και εμεις για Σεπτεμβρη σκεφττομαστε να την βαφτισουμε προς το τελος.

Σημερα πηγαμε 2 φορες βολτουλα- σουρτουκεψε η κουκίδιτσα.

ειχε υπεροχη μερα σημερα κ το εκμεταλλευτηκαμε!

Δημοσίευση

αχ!τι ωραια βρε κουκιδα εμενα ειχε λιγες μυξουλες και ετσι ειναι πολλες μερες κλεισμενο το μαναρι μου τωρα ομως που αρχιζει και φτιαχνει ο καιρος ολο εξω θα ειμαστε....

Δημοσίευση

ΚΑΛΗΜΕΡΟΥΔΙΑ ! που χαθήκατε καλέ ψες ;; την κοπανήσατε ολες για εξοχικά ;;

τυχερούλα mamys love! εμείς συνήθως απο Μεγάλη Εβδομάδα μαζευόμασταν στο πατρικό του αντρα μου στο Αγρίνιο (κεντρο) και τα περνάγαμε ΤΕΛΕΙΑ ! ειναι η ανοιξη εκεί ...ζάχαρη ! και τέλος της διακαινίσιμου, της Ζωοδόχου Πηγής πηγαίνουμε για προσκήνυμα στην Αγία Ελεούσα που εχουν εκεί, μια εκκλησία μεσα σε βουνό !!!!! πολύ ομορφα...

αλλα φετος που δεν εχουμε σαραντίσει ακόμα, θα την βγάλουμε στην χαζοπολη... τελος παντων...

μαλλον θα παμε κατα Μάιο στα πατρια εδάφη του αντρα μου φετος...χιχιχι :lol:

οσο για τις βαφτίσεις... οσο μπορείτε να μην το καθυστερήσετε κορίτσια... τα μωρα μας ειναι πολύ ευάλωτα, απο θρησκευτικής αποψης ... εμεις καθε βραδακι καιμε καρβουνάκι/λιβανακι εξω στο μπαλκόνι (τουλάχιστον μεχρι να σαραντίσει) και για βαφτιση το σκεφτόμαστε πολύ για Ιούλιο !!!

Δημοσίευση

καλημερα κοριτσια!εφτασε και το πασχα και δεν πηρα χαμπαρι τπτ φετος..αλλες χρονιες επηζα στη δουλεια ολη τη μεγαλοβδομαδα και γκρινιαζα.και τωρα γκρινιαζω που ειμαι μεσα!δεν με πιανεις πουθενα!

ο μπεμπουκος μαλλοναρχισε κολικους..καθε βραδυ εχουμε γκρινιτσα κανα 2ωρακι..και στο τελος ηρεμει μονο με βυζι..αλλα γενικα ειναι πολυ ησυχουλικο.

αργοτερα λεμε να τον αφησουμε στη μανα μου να παμε για ενα καφεδακι με τον αντρα μου!αντε να ξεπεταχτει κι αυτος να τον παιρνουμε μαζι μας..

Δημοσίευση

Καλημερα κοριτσακια!

Χρονια πολλα και Καλη Ανασταση να εχουμε!

Χτες και προχτες βγηκαμε βολτουλα οικογενειακα και πολυ το φχαριστηθηκαμε! Ειμασταν κλασσικη γκρικ φαμιλι..μονο το σκυλακι μας ελειπε για να συμπληρωθει η εικονα! :lol::lol::lol::lol:

ΡΑΝΙΑ μην νιωθεις τυψεις για τα βραδια....κι εγω ετσι ειμαι....μολις νυχτωσει πεφτω σε κωμα...γινομαι ενα με τον καναπε και οταν ξυπνανε το βραδυ <αρνουμαι> να σηκωθω απο το κρεβατι :oops::oops::oops::oops::oops::oops:

Η κουραση ειναι ΤΕΡΑΣΤΙΑ. Γενικα μωρε ειναι ησυχες αλλα ή ξυπνανε ταυτοχρονα (οποτε δεν τις προλαβαινω) ή ξυπνανε με διαφορα 1-1.30 ωρας (οποτε δεν προλαβαινω να ξεκουραστω ή να κανω δουλεις)

Εχω μια ανησυχια :|:|:|:| .Παρατηρησα απο χτες οτι η μεγαλη μπεμπα βραχνασε....λετε να το κρυωσα το μωρο με τις καροτσαδες;;; :(:(:(

Δημοσίευση

αχ!πολυ το ευχαριστηθηκα!βγηκα με τον αδερφο μου καμια ωριτσα για ψωνια και μετα ηρθε και ο αντρας μου και φιλοι και κατσαμε ενα διωρακι για καφε!ο μπεμπης στη μανα μου,ουτε που χεστηκε,μονο κατα τις2 ξυπνησε για φαι και ξερο στον υπνο μετα.μονο σε μενα ξερει να κανει τα κολπακια του...τωρα κοιμουνται ξεροι και οι 2 αντρες.τους εβγαλα μια φωτο,ολα τα λεφτα!

καλα,ειμαι πολυ περηφανη!το πρωι τον εκανα πρωτη φορα μπανιο μονη μου!μεχρι τωρα ειχα το ρολο της πετσετοκρατηστρας!φοβομουν.αναγκαστικα ομως σημερα που χεστηκε και κατουρηθηκε μεχρι τα αυτια,τον επλυνα!!αληθεια,εσας σας φευγουν απο τις πανες τους?εχω δοκιμασει διαφορες μαρκες,πολυ συχνα ομως κατουριεται μεχρι τις μασχαλες.και εννοειται μολις του βγαλουμε την πανα μας κατουραει!και μετα το πλυσιμο παντα ριχνει μια κουτσουλια σκατο στην πετσετα!

Δημοσίευση

χρονια πολλα σε ολους!χριστος ανεστη!

παρατησα κοκορετσια,γονεις,αντρα και παιδι και ηρθα σπιτι να "αρμεχτω" και να ξεραθω.ο μπεμπης με πεθανε χτες με τους κολικους του απο τις 6 το απογευμα!ολο εκλαιγα κι εγω.ημουν μονη,δεν ηξερα τι να του κανω...

anyway,αντε και χρονου να ειμαστε με τα μπεμπακια μας καλα να μας τρελαινουν!

Δημοσίευση

ρανια ΜΗΝ παιδεύεσαι ! ρώτα τον παιδίατρο σας για το infacolic (σταγονιτσες πριν απο καθε γεύμα), και οταν ζορίζεται ο μικρος με τα αεριάκια του, θα ζεσταίνεις με το σίδερο μια πετσετούλα και θα του τη βαζεις στην κοιλιτσα! τα ανακουφίζει απιστευτα ! και ΦΥΣΙΚΑ πρόσεξε την διατροφή σου ! κοψε τα γαλακτοκομικά μαχαίρι (κανουν 2 - 3 εβδομαδες να φυγουν απο τον οργανισμο ΜΑΣ) γιατί ειναι οι συνήθοις ύποπτοι για τους κολικούς των βρεφών ! κατα τη γνώμη μου αφού σαραντίσετε αρχισε να τα βαζεις λιγα λιγα παλι, πχ πρωτα γιαουρτάκι, λιγο τυράκι και τελευταίο επαναφερεις το γαλα στη διατροφή σου...

εγω ετσι εκανα και σώθηκα ! εχουν μειωθει κατα πολύ οι κολικοί μας (πια ) ...

Δημοσίευση

ευχαριστω ρε μαρακι..να σου πω,απο γαλακτοκομικα..γαλα εχω να πιω απο τριτη δημοτικου(αρα εχει φυγει απο τον οργανισμο μου :lol: ,και απο γιαουρτι,τυρι τρωω ελαχιστα.οποτε ειμαστε οκ απο διατροφη.αυτο που εκανα τωρα εδω και μια ωρα που γκρινιαζε,του εβαλα μια θερμοφορα χλιαρη στην κοιλιτσα του και ηρεμησε.ξυπναει καπου καπου και γκρινιαζει,αλλα καμια σχεση με χτες το καημενουλι μου..θα ρωτησω και για τις σταγονιτσες που λες..

Δημοσίευση

ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ... ΧΡΙΣΤΟΣ ΑΝΕΣΤΗ

τι κανετε κοριτσια? το ξεκοκκαλισατε το αρνακι? εγω του δωσα κ καταλαβε ελπιζω να μην πεσει βαρυ στο μπεμπε :lol::lol::lol: ρε μαρακι ειναι δυνατον να μην τρως γαλακτοκομικα?

αντε γαλα οπως λεει κ η ρανια εχω να πιω απο μικρη... αλλα το τυρακι το τρωω με ολααα τα φαγητα!

εγω εχω την εντυπωση οτι του πειραζει ο καφες , το εχει παρατηρησει καμια αλλη?

Guest
Η συζήτηση έκλεισε, δεν μπορούν να γίνουν νέες απαντήσεις

• Προσθήκη...