Μετάβαση σε περιεχόμενο

Recommended Posts

• Απαντήσεις 1k
  • Created
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοσίευση

καλημερα!!!!!! Κι εμεις εχθες πηγαμε για την ευχουλα μας. 2 Μερες νωριτερα γιατι Μ.Τριτη λεει δεν σαραντιζει :shock:

happy!!! με το καλο , ολα καλα να πανε!!!! σ'αυτα που ρωτας. Εγω εκανα καισαρικη κ μια χαρα τη κρατησα αγκαλιτσα μετα. 2 μερες λιγο ζορι, αλλα τιποτα τραγικο μη φανταστείς. Πολυ ευκολα ειναι ολα. εμενα βεβαια η τομη ειναι υπερβολικα χαμηλά, οποτε ισως γι'αυτο.Πονο στη κλινικη δεν ειχα γιατι αυτες τις 2 μερες με ειχαν με παυσιπονα,οποτε δεν προλαβα να πονεσω. Παρε μαζι σου ομως κανενα ντεπον κ παναντολ γιατι αν πονας κ ζητησεις, ποιος ξερει ποσο θα στο χρεωσουν 8-)

Εμεις βολτα βγηκαμε στις 14 μερες! Μας το ειπε ο παιδιατρος. Απλα οχι σε μερος με κοσμο. Ηταν 25η Μαρτιου κ ηταν χαρα Θεου. Της αρεσε πολυ πολυ και απο τοτε καθε ΣΚ πηγαιναμε τη βολτιτσα μας κ καθομασταν καπου σε εξωτερικους χωρους για να μην εχει κοσμο.

Μου ειχε πει ο γιατρος οτι αν δεν εχω προβλημα κ θρησκευτικο θεμα, μονο καλο μπορω να κανω στο παιδι αν το βγαλω εξω!

Μη κολλας!

Αντε και θα σε περιμενουμε να λυνουμε μαζι τις απορειες μας!!!!

Δημοσίευση
ρανια οτι περισσευει κανε ρυζογαλα!!!! :D:D:D

xaxaxa τέλεια ιδέα!!

Happy με το καλο!!! και να το βγαλεις το νινι σου να παρει αερα- κανει πολυ καλο- θα φτιαξει κ ο καιρος κ ολα καλα- εδω ο παπάς μας συμβουλευει να τα βγαζουμε τα μωρα-!!

Μαράκι μπες εδω http://www.babywearing.gr/Babywearing/i ... gsling.htm

και ακολουθα τις οδηγιες- κ εγω στην αρχη δεν τα καταφερνα αλλα βημα-βημα εγινε παιχνιδακι.

η σταση που βολευει απ'οτι καταλαβα ειναι η ορθια με ποδια απ'εξω (σαν βατραχακι). η ξαπλωτη εινια λιγο ζορικη.

Η κουκιδα χτυπησε απο χθες 4ωρα σερι! αμην !!! ε εξαντληθηκε η ψυχουλα μου τοσες μερες!σημερα θα παμε κ στην παιδιατρο να μας πει κ ποτε θα την εμβολιασουμε (ωχ..εκει η γκρινια θα κρατησει ενα 3ημερο μας ειπε...)

Δημοσίευση

γεια σας κοριτσια!ειμαι χαρουμενη σημερα.τα μαλλια μας γινονται καρφακια σιγα σιγα!!ευτυχως κοιμομαστε και καλα .ρωει στις 11 το βραδυ,μετα 3 και μετα παλι στις 7 το πρωι!βεβαια μετα εχει για καμια ωριτσα γκρινιτσα,κατι να ρευτει,κατι να χεστει..αλλα νομιζω πως εχει καλο ωραριο..

οσο για το γαλα..ζω ενα δραμα!χτες βραδυ μουσκεψα το σεντονι.2 σταμπες νααα!λες και φορουσα μαγιο βρεγμενο!δεν μπορω να φοραω σουτιεν τη νυχτα για να βαζω τα επιθεματα...

μαρακι,εγω με το θηλαστρο βγαζω συνηθως κανα 10λεπτο το πολυ απτο καθε στηθος και βγαζω περιπου 100-150 ml.καθε 2ωρο με 3ωρο το πολυ ασχολουμαι με αυτο..αν υπολογισετε οτι ο μικρος τρωει καθε 3,5-4 ωρες απο 80 ml,μου περισσευει μπολικο!

Δημοσίευση

γεια σας κοριτσακια τι κανετε?εμεις μια χαρα ευτηχως οι μυξουλες φευγουνε σιγα σιγα και ειμαστε ολο και καλητερα....καλη μεγαλη εβδομαδα να εχουμε....κοριτσια....!!!!!!!!!!

Δημοσίευση

σουτιεν φοραω κ εγω στον υπνο- αλλιως δεν γινεται- θα πρεπει οι μπλουζες να αλλαζουν μεσα στη νυχτα συχνα!

πηγαμε παιδιατρο μια χαρα μεγαλωνει η κουκιδόνα. μετα την 1μαγια κανουμε κ εμβολιο!ωχ ωχ...

γεια σε ολα τα κοριτσια! περαστικα στις μυξουλες σας Tesh -

Δημοσίευση

καλημερα μανουλες, τι μου κανετε?

ο μικρουλης μου χθες μου εκανε την χαρη και κοιμηθηκε 6ωρακι, απο τις 11.30 εως 5.30, [smilie=blob1.gif][smilie=blob1.gif][smilie=blob1.gif][smilie=blob1.gif] ας ελπισουμε οτι θα συνεχιστει ο βραδινος υπνος.

ρανια κ γω ειδα χθες στα μοδερκαρ μπουκαλακια αποθηκευσης γαλακτος αβεντ τα 10 - 20€, :roll: ακριβα δεν ειναι? κατι ποιο οικονομικο? κουκιδα εσυ ποσο τα πηρες?

της medele τα σακουλακια τα εχει παρει καμια? ποσο εχουν?

Δημοσίευση

καλημερα σας!εμεις απο χτες το απογευμα εχουμε καταφερει να τρωμε ανα 5-5.30 ωρες!εφαγε στις 12,μετα 5 και μετα 10:30 το πρωι!αλλα εχει γκρινια για καμια ωρα μετα ρε γαμωτο..αν δεν τον βαλω εστω για 2 λεπτα στηθος,δεν ηρεμει.σκεφτομαι τι θα κανω οταν ξεκινησω δουλεια.που θα το βρισκει το βυζι?θα λεω της μανας μου να βγαζει βυζο εξω να μασουλαει!!

χτες κοιμηθηκα με το σουτιεν,μια χαρα,δεν λερωθηκα.τωρα περιμενω απο το φαρμακοποιο να μου φερει σακουλακια για αποθηκευση.δεν ξερω τι θα μου φερει,θα σας πω..παντως σε ενα σαιτ βρηκα της μεντελα τα 20, 18 ευρω..

ασχετο,να ρωτησω κατι..κολικοι,ποτε ξεκινανε?

Δημοσίευση

Να μαι κι εγωωωωωωω..............

Για μας η Μεγαλη Εβδομαδα αρχισε νωριτερα :?:?:?:?:?

Ειχαν κολικους και τα 2 μωρα μαζι και τρεχαμε πανικοβλητοι. Κλαμμα ντουετο κ στερεοφωνικα....υπνος ουτε για αστειο....και βγηκαμε εκτος προγραμματος απο φαγητο...

Σημερα ειναι πιο ησυχα τα πραγματα προς το παρον.

Την κυριακη σαραντησαμε αλλα ο καιρος δεν μας κανει την χαρη να φτιαξει για να βγουμε καμια βολτουλα :x:x:x

Αυτα τα νεα μας.....παω να διαβασω και τα δικα σας :)

Δημοσίευση

τι γκρινια σημερα..τον ματιασα.τωρα κοιμηθηκε.απο τις 10:30 που ξυπνησε δεν ηρεμησε καθολου.θελω να βαλω τα κλαματα!!

ααα,μου εφερε τα σακουλακια της μεντελα.20,70 ευρω τα 20.και προσαρμοζονται κατευθειαν στο θηλαστρο.παω να αρμεχτω η γελαδα τωρα να τα δοκιμασω.με τη γκρινια του εχω κανα 3ωρο να βγαλω..

Δημοσίευση

σαραντησαν κ τα λολλιποπάκια??μπραβο!

Ρανια τα σακουλακια αν ειναι μιας χρησης δεν νομιζω να σε συμφερει.. καλυτερα τα δοχεια που θα σου μεινουν. ρωτα τη Γιουλη που εχει σακουλακια να σου πει.

Κωνσταντινε καπου τοσο εχουν τα δοχεια στο μαδερκερ. απλα σου μενουν,

χθες η παιδιατρος μου ειπε οτι αν δεν περασουν οι κολικοι σε ενα μωρο μεχρι τον 3ο μηνα, τοτε δυσκολο να τους ξεχασουμε μεχρι τον 5ο.

μου εγραψε καποιες σταγονες χθες θα σας πω οταν φερει το χαρτι ο αντρας μου.

εντελως πληροφοριακα- δεν ξερω αν η βελτιωση οφειλετε σ'αυτο- της δινω τις σταγονιτσες infacolic κ αγορασα ενα λαδακι εντριβης φυτικο weleda κατα των κολικων..το μωρο ειναι πιο ηρεμο τελευταια..!

Δημοσίευση

ω σχεδόν απαρτία ;; tesh ? demaki ? ελατε να μαζευτούμε σαν τις παλιές μερες χιχιχι (σαν τις παλιομέρες δηλαδή χιχιχιχι! :lol: ) !!

ρανια με γειά σας τα σακκουλάκια ! καλό αρμεγμα ! :lol:;)

κουκιδιτσα και μεις δοκιμασαμε το infacolic αλλα μας φανηκε οτι εγιναν πιο εντονες + πολλες οι πριτς του και ετσι το σταματήσαμε... αλλα απο παιδί σε παιδί διαφέρει ομως !

εμας τις τελευταίες 3 - 4 μερουλες δεν κοιμαται στο κουνακι του... κοιμαται μπρουμυτα στο στερνο μου που ετσι ζεσταίνει την κοιλιτσα του και μολις τον αφήνω στο κρεβατακι του ανασκελα, σε 20 λεπτακια -παντα!- αρχιζουν οι γκρινιες μες στον υπνο του και να τα προυτς και τα πριτς... τρελή γκρινια μετά... :?

*α! για τους κολικούς, να βαζετε και ζεστη πετσετούλα στην κοιλιτσα τους, κανει θαυματα !

μ αυτά και μ αυτα τις τελευταίες μερες κοιμαμαι μόλις 4 ωρες το 24ωρο... ελπιζω να αλλαξει σύντομα αυτό γιατί ..."θα καταρρεύσω" !!!!! πραγματικά ομως! :shock:

σημερα πηρα την αποφαση να "επιβαλλω" πιπιλα αναμεσα στα γεύματα και επισης εξοικειωνόμαστε με το ριλαξ !! χιχιχι!! προς το παρόν ησυχασε μοναχούλι του (με πιπιλα + ριλαξ!), κατι που ειχα να δω μερες ! ελπιζω να κρατήσει! :roll:

ταλαιπωριέμαι εγώ αλλα κυρίως ταλαιπωριέται εκείνο ... κρίμα ειναι !

επισης κουκιδιτσα ΠΡΕΠΕΙ να τον ξαναδοκιμασω μεσα στο σλινγκ! μου φαίνεται οτι απο την αυπνια + την κουραση επαναπαύτηκα αντι να εφαρμόζω διαφορετικούς τροπους να ηρεμεί και ετσι "φυλακίζομαι" και γω στο να μην μπορω να κανω τιποτ αλλο μες στο σπιτι ! :geek:

Ρανια, εμας μας ηρθαν στην 1,5 εβδομάδα οι κολικοί...

Λολλιποπακι σου ευχομαι να μην ταλαιπωρηθείτε αλλο! ειναι και 2 τα δικά σας...! καλό κουράγιο!

πολλά φιλιά σε ολες!!! :x:x:x:x:x:x:x:x:x:x:x:x

Δημοσίευση
πω πω το ριλαξ..πως να την μαθω την δικια μου να καθεται- καθολου δεν το γουσταρει.. :(

μην μου ανησυχείς καθόλου!! δώσε μου διεύθυνση και σου στέλνω αμέσως τον Φώτη !!!!! :lol:

εχει μαγικό χέρι σου λέω (φτου να μην τους ματιάσω πατέρα + γιό) !!! ;)

Δημοσίευση

Σας γραφω και απο μεσα εχω την ηλεκτρικη σκουπα να παιζει μονη της.

Ηταν ο μονος τροπος να κοιμηθει επιτελους κ να σταματησει τη γκρινια. Ουτε κολικοι ουτε πείνα, αγκαλια θελει. Το ριλαξ οχι απο την αρχη εχω ακουσει και οι κολικοι συνηθως αν ερθουν ερχονται μετα τις 2 πρωτες εβδομαδε , αλλα δεν ειναι απαραιτητο.

Ηρθε η γιατρος 4100 τα κιλα μας κ 55 ποντοι το υψος μας!!

Κουκιδα κ εμενα μου εγραψε κατι σταγονες αλλα δεν ξερω πως λεγονται, δεν βγαζω κ τα γραμματα :oops:

Δημοσίευση

μανούλες καλή μεγαλοβδομάδα κ καλό μας Πάσχα!!!

Σήμερα είχαμε παιδίατρο κ επισήμως το 1ο μας εμβόλιο!!!

όλα καλά, πήγαμε 5100 κ 56 πόντους.

θα μπω για νεότερα γιατί τώρα πείνασε ο ζουζούνος, μόλις!

σας φιλώ!

Δημοσίευση

κοριτσια εμεις εχουμε ενα φανταστικο ριλαξακι της φισερ πραις και τον εχει ενθουσιασει!! ειναι σχεδον ξαπλωτος, χωνεται το κωλαρακι του στο καθισματακι, ξαπλωνει πισω με ισια την πλατουλα και το γουσταρει τρελα!! (στο ριλαξ του καροτσιου δεν τον εχω βαλει ακομα).εχει δονηση, κουνιεται πανω κατω, εχει τραγουδακια και απο πανω κρεμονται και παιχνιδακια. σιγουρα το μεσημεριανο του υπνο( 3ωρακι) τον παιρνει εκει και ειναι μια χαρα. ;):D:D αλλα και γενικα ολη μερα οποτε ειναι ησυχος εκει τον βαζω, δεν τον κραταω πολυ στα χερια. κανουμε βεβαια και τις γλυκες μας αλλα εχουμε κι ενα σπιτι να φερουμε βολτα! :?:?:D:D . το ριλαξακι λοιπον με εχει κυριολεκτικα σωσει! εριξα μια ματια στο ιντερνετ και για σλινγκ, πολυ ωραιο φαινεται και σκεφτομαι να παραγγειλω ενα λινο για το καλοκαιρακι! ;);) κατα τα αλλα ολα καλα. εβλεπα τις σημειωσεις μου σημερα και νομιζω οτι την τελευταια βδομαδα εχουμε μπει σε ενα ας πουμε προγραμμα. με αποκλιση μισης ωρας, ο μπεμπης κυμαινεται στα ιδια ωραρια φαγητου και υπνου. μακαρι να προσαρμοζομαστε σιγα σιγα... αντε να φτιαξει και ο κωλοκαιρος! :roll::roll:

Δημοσίευση

καλημερα κοριτσια.σημερα ξυπνησα στις 11!!χτες εφαγε κατα τις 11 το βραδυ,ξυπνησε 5 και 8 το πρωι.τωρα κοιμαται ο λιωμας!το μονο προβλημα μου ειναι πως οταν ξυπνησει γκρινιαζει για κανα 2 ωρες και δεν ξερω τι να του κανω..το μεσημερι θα παω ενα διωρακι για δουλεια!οτι θα χαιρομουν που θα πηγαινα για δουλεια,ποιος να μου το ελεγε..απτην αλλη φοβαμαι που θα τον αφησω στη μανα μου..ωχ,ξυπναει το λιονταρι!

Δημοσίευση

καλημερα τι κανετε? εμεις χθες το χαλασαμε λιγο το προγραμματακι μας...

ξυπνησε 12.30 και μετα 5.30 κ μετα 10.00 για μαμ... γενικα το 5.30 ειναι το στανταρ ή διαφορα παιζει στο τι ωρα θα ειναι το προηγουμενο γευμα!

Guest
Η συζήτηση έκλεισε, δεν μπορούν να γίνουν νέες απαντήσεις

• Απαντήσεις

• Κορίτσια πήρα αυτό το τετράδιο για την καταγραφή των τεστ ωορηξίας από το amazon.  πολύ προσεγμένο και πολύ όμορφο.. αναμένω τις επόμενες ημέρες και τα τεστ ωορηξίας της easy Home.. Θα τα δοκιμάσω και θα σας πω εντυπώσεις συγκρητικά με τα hometest που χρησιμοποιούσα για ενα 3μηνο.
    • @Katiana1987 θα δοκιμάσω να περνάω και τα σκληρά φρούτα στον τρίφτη και θα σου πω... Εγώ χτες τ απόγευμα του έφτιαξα πρώτη φορά κρέμα με βρώμη...εγώ που δοκίμασα δεν μου άρεσε..δεν τα τρώω κιόλας αυτά αλλά ο μικρός την τσάκισε ...θα του φτιάξω πάλι σήμερα...έχουμε και γιατρό τ απόγευμα..δεύτερη δόση bexero ...ας ελπίσουμε να παει καλά..
    • Βάζεις το γάλα το σιμιγδάλι και το φρούτο κι ανακατεύεις μέχρι να πήξει φαντάζομαι...ωραία ιδέα κι αυτή..δεν πιστεύω ότι παίζει ρόλο στην ομιλία..απλά όσο μεγαλώνουν δέχονται πιο δύσκολα κάποια φαγητά..ας πουμε τον μεγάλο μου τον γιο τον άργησα στα κομμάτια...14 μηνών και χρησιμοποιούσα μπλέντερ..και όταν το κόψαμε δεν έτρωγε λαχανικά και πολλά άλλα γιατί δεν είχε μάθει ..δεν τα παίρνε στο χέρι ας πούμε από μωρό να το φάει...μεγάλο λάθος αυτό...για αυτό προσπαθώ τώρα με πατημένα και κοματια
    • 🤣🤣🤣 είναι να μην πάρω φόρα εγώ, κατάλαβες.. αγάπη δεν θα μπορούσα να αντέξω άλλο και να νομίζω ότι δεν με θέλει και ότι δεν είμαι ποθητή.. εντάξει κι αυτός η αλήθεια είναι ότι δεν ήταν 100% γιατί το καταλάβαινα.. ήταν όπως το είχαμε αφήσει πριν την εξωσωματική με όχι πολύ καλή ψυχολογία, του τύπου ότι δεν ήταν καλά γιατί ήξερε ότι δεν μπορεί να μου προσφέρει παιδιά.. αλλά τώρα τουλάχιστον εμένα δεν με νοιάζει αυτό το κομμάτι γιατί ξέρω ότι έχω πιθανότητες να με περιμένουν κάπου.. είμαι πιο χαλαρή και το μόνο που θέλω είναι να απολαμβάνω τον άντρα μου και τπτ άλλο.! Οπότε τον θέλω, μου έλειψε και τον διεκδικώ όπως παλιά. Χωρίς να με ενδιαφέρει άμεσα το κομμάτι των παιδιών.. και να σου πω ίσως είναι και καλύτερα έτσι.. είμαστε πιο χαλαροί και οι δύο, θα απολαμβάνουμε περισσότερο ο ένας τον άλλο, θα υπάρχει καλή διάθεση και ωραίο κλίμα στο σπίτι και όταν με το καλό έρθει και ο καιρός για την ετ θα ξέρουμε ότι πάμε με γονιμοποιημένα ωάρια που απλά θα μεριμνούμε να δούμε αν γίνει η εμφύτευσή τους και εννοείται η μετέπειτα εξέλιξη τους.! Αυτός για να ψάχνει οικογενειακό αυτοκίνητο, και να θέλει να δώσει το δίπορτο το τζιπ του πάει να πει ότι το περιμένει το μπεμπέ και το θέλει και πολύ..!! και αφού έπιασα και με την πρώτη σου λέει που θα πάει έχουμε τόσα, κάποιο θα ρθει για να μείνει και να μας κάνει γονείς..!!!! Το είδε κι όλας το πρώτο στον υπέρηχο, οπότε πιστεύω πως τώρα ένα παρα πάνω το θέλει.. αυτή η εικόνα δεν σβήνει εύκολα.. όπως και να είχε η εξέλιξη σε έχει κάνει γονιό μιας ψυχής που είναι στον ουρανό.
    • Ήμουν παλιά στο fertilia και τωρα ξανά επέστρεψα με τα εμβρυακια μου εκεί! Πολυ καλές εντυπώσεις από το κέντρο..σε σχέση με άλλα..σε κάνουν να νιώθεις καλά!  Για τον γιατρό  ,επειδή πηγα και σε αυτόν και δεν με ενέπνευσε καθόλου δεν το συνεχισα μαζί του. Είναι έμπειρος αλλά δεν ασχολείται πολύ μαζί σου και τον βλέπεις ελάχιστα...Εγώ τωρα επέλεξα τον Σταυρακ..και προς το παρόν είμαι πολύ ικανοποιημένη μαζί του ασχέτως που ακόμα δεν έχουμε μπει στην διαδικασία μεταφοράς.  Το θέμα είναι να βρεις κάποιον που να σε εμπνέει και να ξέρεις ότι μπορείς να προχωρήσεις μαζί του σε κάθε βήμα.  Εύχομαι να σου πάνε όλα καλά κορίτσι μ! 🙏   Το πες και το κανες !!! Και μετά λες εμένα!!! 🤣🤣🤣  είδες μετά την αποπλάνηση νιώθετε και οι 2 καλύτερα!!  Μπράβο Χριστινάκι μου! Δωστου να καταλαβει ..δωστου βιταμινες και αναπλήρωσε τους χαμένους μήνες!!! 🤣🤣
  • Νέες συζητήσεις

• Προσθήκη...