Μετάβαση σε περιεχόμενο

Recommended Posts

Δημοσίευση

Και εμεις αποθηλάζουμε σιγα σιγα. Εχω κρατησει 2 θηλασμους την ημερα και παει καλα. Δεν πρηζεται το στηθος και μειωνεται σταδιακα. Μεχρι τον 3ο θα σταματησουμε.Και εγω Αλμιρον δινω , τα αλλα δεν της εκατσαν καλα.

Ξαφνικα εχει αρχισει η γκρινια. Μεχρι τωρα εκλαιγε μονο απο πεινα ή απο πάνα ή απο πονο (τα 3 Π). Τωρα οποτε ειναι ξυπνια κλαιει, γκρινιαζει για την ακριβεια. Χθες με το ενα χερι εγραφα την Φορολογικη δηλωση κ με το αλλο κρατουσα τη καραμελιτσα. Ολο βολτες θελει, με το που μπαινουμε σπιτι ξεσηκωνει ολη τη πολυκατοικια.

Βρε Κωνσταντινος τι επαθες?Γιατι?

• Απαντήσεις 1k
  • Created
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοσίευση

καλησπέρα κοριτσοπουλα τι κανετε?

Να πω στην βασουλα οτι λυπάμαι παρα πολυ για οτι συνεβη,κουραγιο κοριτσι μου...σε νιωθω...ευχομαι συντομα να ηρεμησει η ψυχουλα σου κ να αποκτησεις ενα μωρακι .

κωνσταντινε περαστικα σου κοπελα μου...

εμεις σαραντισαμε επιτελους κ σημερα βγηκαμε καροτσαδα...τι ωραιαααα...φτου ξελευτεριαααα

η μικρη μου μεγαλωνει κ αλλαζει μερα με τη μερα...

φιλια στα μικρακια σας

Δημοσίευση

ρανια κανει να τα βαψεις ειχα ρωτησει την παιδιατρο κ με ειχε αφησει ;)

πριν απο λιγο γυρισα απ το γυναικολογο τελικα αρχικο σταδιο μαστιτιδας... :(:(

μου εδωσε αντιβιωση για 4 μερες... ελπιζω να βελτιωθουν τα πραγματα

Δημοσίευση

καλημερα κοριτσια !κοσταντινος και εγω περασα μαστιτιδα αλλα με 8 μερες αντιβιωση γιατι εμενα τα πραγματα ηταν χειροτερα αλλα τελικα μετα απο αυτο μου μειωθηκε πολυ το γαλα και αποθηλασα ενα μηνα μετα...υπομονη.....σημερα εγω γιατρουλι για τεστ παπ και λοιπα αντε να δωσει επιτελους το οκ γιατι αραχνες πιασαμε μια περιμεναμε το ραντεβου μια η σκατοπεριοδος που τελειωμο δεν ειχε αφηστε τα...........

Δημοσίευση

γεια σας, γεια σας!! τι κανετε σημερα?

βρε mammys love ποια αντιβιοση πηρες και σου λιγοστεψε το γαλα? γιατι και γω παιρνω αντιβιοση τωρα, λες να την πατησω και γω?

δεν μου λετε κοριτσια μηπως κανενα απο τα μπεμπακια σας κανει ταχυπνιες απο οταν γεννηθηκε? εμενα κανει και θα ηθελα να ρωτησω μηπως εκανε και καμμιας αλλης και εχει σταματησει τωρα? ποσο καιρο κραταει αραγε? οταν το βλεπω να αναπνεει ετσι αγχονομαι..........

Δημοσίευση

καλημερα κοριτσια!

περαστικούλια Κωνσταντίνος!

σπιρτουλάκι και μενα εχει, καπου διαβασα οτι ειναι φυσιολογικό στα βρεφη ! ο παιδίατρος τι λέει;

.....νυσταζω απίστευτα, σημερα που εχει συννεφιά.... :?

Δημοσίευση

σπιρτουλη κ συ μαστιτιδα εχεις ή για αλλο λογο?

θηλαζεις αποκλειστικα? εμενα μου δωσε την zinadol κ μου ειπε οτι ειναι συμβατη με τον θηλασμο, βεβαι το στηθος που εχει μαστιτιδα βγαζει λιγοτερο γαλα τωρα ισως επειδη ειναι φραγμενοι οι ποροι.

ρανια εσυ με τον θηλασμο τι κανεις τωρα που επιασες δουλεια?

ο δικος μια με το εμβολιο που εκανε κ ανεβασε πθυρετο μια με την δικη μου την μαστιτιδα βγηκε απτο προγραμμα κ 3 βραδυα δεν καλοκοιμαται, παλι γυρισαμε στο 3 - 4ωρο ξυπνημα τοβραδυ...

Δημοσίευση

μαρακι ρωτησα και παιδιατρο και νεογνολογους στο νοσοκομειο και μου ειπαν φυσιολογικο...αλλα καθε φορα που το βλεπω να αναπνεει τοσο γρηγορα με πιανει η καρδια μου...!!!

κων/νος εγω εχω ενα δοθιηνα(δεν ξερω πως γραφεται) ειναι σαν μια μεγαλη κυστη στο ποδι διπλα στο πιπι μας... ζιναντολ πινω και γω και θυλαζω αποκλειστικα. καλα αυτο το παιδι μου θα μεγαλωσει με τις αντιβιοσεις....αχχχχχ

Δημοσίευση

για ξενυχτι μας κοβω σημερα..και εχω μια κουραση..πολυ δουλεια(ευτυχως βεβαια)!

κωνσταντινος οταν παω για δουλεια φροντιζω να εχω βγαλει γαλα πριν.σημερα που ελειψα αρκετες ωρες,εβγαλα 330 ml και αφησα σε 3 μπουκαλια.βεβαια ειχε φαει τα 2 μεχρι να γυρισω αλλα θελω να ειμαι καλυμμενη..ειναι λιγο ταλαιπωρια,αλλα τι να κανουμε..το καλο ειναι πως εχω πολυ γαλα και οταν καθομαι να βγαλω,παντα βγαζει,δεν με παιδευει..

Δημοσίευση

καλημερα!τι ελεγα το βραδυ?μας εκοβα για ξενυχτι?χαχα!παιδια εφαγε στις 11 και τον ξυπνησαμε(εμεις ναι) γιατι ειχε κατουρηθει στις 7:30 το πρωι!!! [smilie=blob1.gif][smilie=blob1.gif][smilie=blob1.gif]

ηταν ξυπνιος βεβαια μεχρι..δεν ξερω τι ωρα..τον αφησαμε στην κουνια του και κοιμηθηκαμε κατα τις 12:30.δεν μπορω να το πιστεψω!8:30 ωρες χωρις φαι!!

Δημοσίευση

καλημερα! βρε ρανια... γιατι η δυο μας ειμαστε... τα 330 μλ δηλαδη τα βγαζεις με 1 φορα?? :o:o:o:o:o:o:o:o:o

8,30 ωρες εε? αυτο κιαν ειναι τελειο, αυτο δεν το εχει κανει ουτε ο δικος μου που το λεμε και υπναρακο.. ασε που τωρα μαλλον δεν πολυ χορταινει και ξυπναει στις 2,5 με 3 ωρες αλλα θα το παλεψουμε λιγο ακομα.....

Δημοσίευση

ελα βρε... και αυτα που λες ειναι παρα πολυ... μπραβο παντως!!! εγω το περισσοτερο που εβγαλα μετα απο 5 ωρες ειναι 130 μλ, τωρα μπορει να φταιει και το θηλαστο γιατι εμενα εχει αγοραστει και μια δεκαετια πισω και μπορει να ειναι παλιας τεχνολογιας και να μην βοηθαει και πολυ...

Δημοσίευση

τι λες ρε ρανια? εγω που θηλαζω αποκλειστικα 2 μηνες κ μια βδομαδα το πολυ να βγαλω 150 μλ κ το λιγοτερο 90...! :?:?

μαλλον ο δικος εχει μεγαλυτερο στομαχακι, τρωει μεγαλυτερες ποσοτητες κ σου κατεβηκε περισσοτερο γαλα! ποσο τρωει σε καθε γευμα? ο δικος μου που ειναι κ πιο μεγαλος γυρω στα 120μλ, προβλημα βαρους δεν εχουμε αλλα καθε 4 ωρες τρωει κ το βραδυ... :oops:

φτου φτου μην σου τον ματιαξουμε 8.30 ωρες κοιμηθηκε το λεχωνουδη!!! :shock::shock:

Δημοσίευση

εμεις του δινουμε τωρα 110 σε καθε γευμα.βεβαια δεν εχουμε στανταρ ωρες οπως καταλαβαινετε..τωρα κοιμαται παλι η ξυπναει και χαζευει.πιστευω στο 4ωρο να φαει παλι.μπορει μεσα στην ημερα να τρωει ανα 3ωρο-4ωρο,ειδικα μετα τις 8:30 ωρες πεινας..νομιζω πως βοηθαει που ολη μερα τον εχουμε στη βαβουρα,τηλεοραση δυνατα,μιλαμε κανονικα,κοσμος..και το βραδυ αφηνουμε ενα πολυ χαμηλο φως εξω απτο δωματιο του και παταμε στις μυτες με το που τον βαζουμε στην κουνια του.ετσι νομιζω εμαθε να ξεχωριζει ημερα με νυχτα,γιαυτο κοιμαται πολλες ωρες και δεν ξυπναει για φαι..

οσο για το στομαχι του κι αυτα που λες,η αληθεια ειναι πως δεν τον πολυ βαζω στο βυζι απτην αρχη :oops: .μονο θηλαστρο.ελαχιστα στηθος,μονο οταν γκρινιαζει πολυ

Δημοσίευση

εγω ρανια εκει το αποδιδω, ο δικος μου κ ο δικος τρωνε περιπου ιδια ποσοτητα ενω εχω ενα μηνα και διαφορα, εμενα αρα κανει μικρα κ πιο πολλα γευματα ενω εσενα μεγαλυτερα κ πιο αραια... ποιο θηλαστρο εχεις?

Δημοσίευση

medela swing ειναι το θηλαστρο.μου το ειχε προτεινει ο γυναικολογος μου(και καποια κοπελα απο εδψ το εχει-δεν θυμαμαι ποια).δεν ξερω αν παιζει ρολο το θηλαστρο για την υπερπαραγωγη!

ναι,εμενα τρωει πολυ αλλα σε πιο μεγαλα διαστηματα.το θεμα ειναι πως ποτε μα ποτε δεν εχει σταματησει το φαι,οσο και να του δωσεις θα φαει.κι εγω στην αρχη δεν ηξερα ποσο να του δωσω.του εδινα περιπου 70-80,το ετρωγε και πεινουσε μετα απο 4-5 ωρες.ετσι και μας "εκατσαν" οι πολλες ωρες..επειδη ειναι πειναλας!

Δημοσίευση

Παιζει σημαντικο ρολο το θηλαστρο. Και εγω αυτο εχω Ρανια. Ειναι το καλυτερο και παντα βγαζω πολυ γαλα σε μικρο χρονικο διαστημα. Μια μερα ημουν στη κουνιαδα μου και ειχε πρηστει το στηθος χρησινοποιησα αλλο θηλαστρο κ με το ζορι εβγαλα 80 μλ.

Το συγκεκριμενο μιμειται το στομα του μωρου.

Καλημερα δεν σας ειπα!

Εμας αρχισε να κοιμαται λιγο και να θελει πολλες πολλες βολτες

Δημοσίευση

καλημέρα !! μιλαμε για πολύ γκρίνια ...

πάει και το ριλάξ, πάει και η πιπίλα... παλι στο 0 ειμαστε :(

μίλησα με μαία και μου ειπε οτι ετσι ειναι γιατί ΑΚΟΜΑ δεν εχουν προσαρμοστεί στον εξω κόσμο...

με αγκαλια και υπομονή... ΠΟΛΥ υπομονή μαλλον... :roll:

θελει συνεχεια περα δωθε όρθια να τον κανω βολτιτσες και ρε κοριτσια ...ποναει η μέση μου !!

αστα να πανε...

αααα πουλάκια μου ! το swing εχετε της medela ????!!!! αϊ στο καλό ! εγώ εχω το medela mini electric ! λετε γι αυτο να μην βγάζω παραπάνω απο 50 - 60 ml ?? βέβαια και μας ειναι σαν της Κωνσταντίνος! συχνά γεύματα (ανα 2-3ωρο το πολύ!!) ισως και γι αυτό να μην βγάζουμε πολύ με το θήλαστρο (αμα μας ξεζουμιζουν τοσο συχνά) ... :roll: ξέρω γω;;

α! ερώτηση : εσείς που βγάζετε πολύ με τα θήλαστρα, μηπως χρησιμοποιήσατε νοσοκομειακό θήλαστρο στο μαιευτηριο οσο ησασταν μέσα ;;;

Δημοσίευση

καλημερααα-καλησπερα!

Αχ τυχερουλες που κοιμουνται τα νινια σας! εγω σημερα την μετακομισα την μικρη απο την κρεβατοκαμαρα. Απο σημερα θα κοιμαται στο δωματιο της -για αρχη κατα τη διαρκεια της μερας- κ το βραδυ που θηλαζουμε ακομη μεσα στο δικο μου- απλα θα την ξαπλωνω στην καλαθουνα -που μεχρι τωρα ηταν αχρηστη- δεν την κοιμισα καθολου εκει. την ειχα διπλα μου. Μεχρι κ μπανακι στο δωματιο μου καναμε- μιας κ ειχα ενα σωμα που το αναβα για να κραταει ζεστη την ατμοσφαιρα. ΟΟΟΟΟλα τα πηγα διπλα! ευχηθειτε μας καλη επιτυχία!χαχα

αντε να δουμε!

Το θηλαστρο πρεπει να παιζει ρολο- σιγουρα- το διαβασα παντου -

εγω εχω το Avent το ηλεκτρικο- μαρεσει που λενε οτι το ηλεκτρικο ειναι καλυτερο απτο χειροκινητο (my ass...). Πιο πολυ εβγαινε με το χερι στην δικη μου περιπτωση..

η κουκιδα κοιμαται. ευτυχως τα εμβολιακι δεν μας εκανε πυρετουλι. καλα ειναι η πριγκιπέσα μου! :x:x

Δημοσίευση

Κουκιδα κ εμεις την βγαζουμε απο το δωματιο. Καλη μας επιτυχια!!

Παντως εχουν διαφορά τα 2 αυτα θηλαστρα. Και της κουνιαδας μου που εβγαλα λιγο το μινι ηλεκτρικ ηταν.

Δημοσίευση

δηλαδη σε ποση ωρα βγαζετε ποσο με αυτο το swing? ειναι απο οτι βλεπω πολυ ακριβο.... :o:o:o το εψαξα λιγο στο google αλλα αν κανει τοσο καλη δουλεια... γιατι ο μικρος μου εχει αρχισει τα τσαλιμακια... τρωι 5 λεπτα και σταματαει, μετα δεν ξαναπιανει το στηθος και αναγκαζομαι να το βγαζω ν του το δινω με το μπιμπερο,ελπιζω να μην ειναι μονιμη αυτη η αλλαγη.

κουκι και γιουλακι καλη επιτυχια με τα νεα σας δωματια!!! εγω λεω να τον βγαλω τον ιουλιο αλλα απο τωρα το σκεφτομαι και αγχονομαι, θα εχω συνηθησει και δεν θα μπορω χωρις το μπεμπακι μου και νομιζω πως θα κοιμαμαι συνεχεια στο δωματιο του...

Guest
Η συζήτηση έκλεισε, δεν μπορούν να γίνουν νέες απαντήσεις

• Προσθήκη...