Μετάβαση σε περιεχόμενο

Recommended Posts

Δημοσίευση

αστα Σπιρτούλι..δεν ξερω μπορει να το κανω λαθος - το μονο σιγουρο ειναι οτι στραβωσε σε καποια φαση η δουλεια που ειχα αγχωθει παρα πολυ- και ετσι μπερδευτηκε η παραγωγη του γαλακτος. απλα παραξενευομαι γιατι ασχετα απο το μπιμπερο- την εχω ωρα σε καθε γευμα κ τρωει το δικο μου. γιαυτο λεω οτι θα πρεπει να την εχω βεντουζιτσα ολο το 24ωρο για να παμε σε αποκλειστικο..κ για ποσο καιρο..αχ τελως παντων μη σας πριζω με τα δικα μου!

αυριο Σαββατο θα βολταρετε τα νινια σας? κατι εγινε- ενα θαυμα ισως κ η κουκιδόνα ειναι πολυ ησυχη..φτου μη τη ματιασω επιτελους!

νομιζω θα το εκμεταλλευτω κ θα ριξω ενα υπνακι κ εγω! :D:D:D:D

• Απαντήσεις 1k
  • Created
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοσίευση

καλησπερα κοριτσια, ειστε πολυ απασχολημενες ολες δεν βλεπω κινηση καθολου σημερα.

εμενα κ τον συζηγος μας επιασε διαρροια, ελπιζω να μην κολλησει κ ο μικρουλης. η παιδιατρος ειπε συνεχιζω τον θηλασμο κανονικα :roll::roll::roll:

Δημοσίευση

Kαλημερα!!!

καλο ΣΚ να χουμε! Χθες ημουν τοσο πολυ πολυ κουρασμενη που ανεβασα και δεκατα. Ετρεμα ολοκληρη και πονουσα παντου. Δεν τη θηλασα ολο το βραδυ, πηρα και ενα παναντολ. Σημερα νιωθω καλυτερα και μιλησα κ με τη παιδιατρο. Μου ειπε πανω απο 38 να μηθηλασω και τωρα περιμενω να ξυπνησει η κοντεσσα για να φαει το χρυσουλι μου.

Αλλα κοριτσια πολυ κουραση σας λεω. Χθες τιναζα χαλιά, σιδερωνα, εκανα το μπανιο ,μαγειρευα και ετρεχα με τη ζουζουνα συνεχεια.Το βραδυ ηρθα κ ελιωσα. Βγηκα νοκ αουτ η μανα!!!

Κοριτσια τις μαμαδες σας κ τα ματια σας!!!!!!!!!

Δημοσίευση

καλημερα κοριτσια!μαλλον τον ματιασα το μικρο και χτες βρδυ ειχε συνεχεια γκρινιτσα.τον παιρναμε αγκαλια,εκανε γουλια και σταματουσε.μετα απο λιγο το ιδιο..απο χτες απογευμα ξεκινησαμε να του δινουμε λιγοτερο γαλατακι.τον βαζω και στηθος πρωτα και μετα 50-60 ml γαλα.αλλα κανει γουλιες και 2 ωρες μετα το φαι..εντωμεταξυ εχω τρελη παραγωγη.τη νυχτα αλλαξα 3 μπλουζες,τα σεντονια εγιναν χαλια...βγαζω με το θηλαστρο 10 λεπτα και μαζευω 100 ml!και μετα απο μιση ωρα παλι τρεχει..πως μπορω να το αποθηκευσω στην καταψυξη?ειναι κριμα να το πεταω.και εχω ηδη στο ψυγειο 300ml απο τις 5 το πρωι..σε μπουκαλι φανταζομαι δεν κανει,θα σπασει.σκεφτηκα για μπουκαλακι για τα ουρα..ξερει καμια?

Δημοσίευση

Καλημερα Ρανια!

Θα παρεις τα σακουλακια της Μεντελα.Τα πουλανε σε μερικα φαρμακεια, στα Πρεναταλ κ στα Λητω.

Ρωτα σε ενα φαρμακειο. Εγω εκει τα πηρα.

Δημοσίευση

εννοειτε μην το πετας το γαλατακι... στην καταψυξη διατειρειται εως 3 μηνες!!!

αφου εχεις τοσο πολυ γαλα γιατι του δινεις συμπληρωμα? ή του δινεις το δικο σου σε μπουκαλι?

ρε κοριτσια η ξανθια δεν το χα σκεφτει οτι σπαει το γυαλινο στην καταψυξη... :lol::lol:

σε σακουλακια τυπου πολυπαν μπορουμε να τα βαλουμε στην καταψυξη?

Δημοσίευση

Να τα βαζουμε σε παγοθηκες για το φραπε το καλοκαίρι :lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol:

Αχ τι λεω η μανα πρωι πρωι....

Δεν ξερω για τα σακουλακια αυτα, μηπως το πλαστικο επιρρεαζει τη γευση?

Δημοσίευση

=))=))=))=))=))=))=))=))=))=))=))=))=)) καλα Γιουλακι δεν παιζεσαι...τι φοβερη ιδεα ηταν αυτη...!!!! :lol::lol::lol:

γεια σας γεια σας!!! τι μου κανετε σημερα??? καλα βρε γιουλακι τι τις ηθελες τοσες δουλειες μαζεμενες και επαθες τετοια ταραχη?????καθε μερα και λιγα,εμενα που κοιμαται τοσο και δεν μπορω να κανω πολλα οχι εσεις που ξενυχτατε και απο πανω...περαστηκα!!

καλα βρε ρανια, ειμαι εγω αγελαδιτσα αλλα εισαι και συ βλεπω.... :lol::lol::lol::lol:

βαλε επιθεματα που λεει και το γιουλακι και μην πετας σε καμμια περιπτωση.

δεν μου λετε? τα μωρα σας εχουν λοξιγκα αρκετα συχνα?? ο δικος μου εχει περιπου 3-4 φορες το 24ωρο και το ταραζει το καημενο :shock::shock::shock:

η παιδιατρος μου ειπε οταν το πιανει η να το σηκωνω να ρευτει η να του δινω λιγο γαλα για να του περναει. μερικες φορες πιανει αλλα μονο οταν πινει γαλα, αλλες παλι δεν περναει με τιποτα και ειναι τα νευρα μου κορδονια..................... :evil::evil::evil::evil:

Δημοσίευση

kαλημερα σας

περαστικα Γιουλακι!

Ρανια μην το πετας το γαλα σου- εχει κ πλαστικα δοχειακια με μετρητη που μπαινουν στην καταψυξη. εγω εχω της Avent -απο το mothercare τα πηρα. Επειδη ειναι πολλα εγω τα χρεισιμοποιω για να μεταφερω τις πιπιλες στην τσαντα- αλλα κ τα χρησιμοποιω για να μεταφερω την σκονη για το γαλα στην τσαντα-για τις εξοδους δλδ. κρατησα κ ενα κουταλακι μετρητη κ κοβω δοσεις.

Δημοσίευση

ευχαριστω ρε κοριτσια.θα το ψαξω απο δευτερα.προς το παρον ο φαρμακοποιος δεν εχει κατι να μου δωσει.τη δευτερα μου ειπε κι αυτος,να ανοιξουν οι αποθηκες..πηρα 2 μπουκαλακια,δεν θα τα γεμισω πανω πανω για να εχουν περιθωριο για διαστολη.τωρα αν σπασουν..το πολυ πολυ να ξεχειλισει η καταψυξη γαλα!επιθεματα βαζω αλλα τι να μου κανουν κι αυτα?υπερπαραγωγη σας λεω!!!!κονσταντινος εννοειται το δικο μου γαλα του δινω σε μπουκαλι,εδω ψαχνω να βρω να το πουλησω! :lol::lol:

κατα τα αλλα ο μικρος εχει γκρινιτσα.κοιμαται ολη μερα και το βραδυ ξεσαλωνει.και δεν ξυπναει με τπτ μεσα στην ημερα.τι του τσιμπαω τις μαγουληθρες,τι τον αλλαζω συνεχεια..τπτ αυτος!ο βρυκολακακος μου!

Δημοσίευση

Mπράβο βρε Ράνια! μια χαρουλα κ το γαλατακι σου κ ο μπεμπης! σημασια εχει οτι εστω την ημερα κοιμαται καλα- εμενα η δικια μου βρικολακιζει τη μερα!χαχα

μονο στο καροτσι κ για βολτες πρωτη ειναι το σουρτούκι! τωρα γυρίσαμε απο βολτιτσα- :)

Δημοσίευση

Δελφινακι μου αν ειναι αποστειρωμενα τα μπιμπερο κ κλεισμενα καλα, δεν παθαινουν τιποτα.

και τα θερμος το ίδιο. Βαλε καυτο νερο σε ενα θερμος, πεταξε το και μετα γεμισε το με το νερο που θα παρεις μαζι.επισης μπορεις να παρεις ενα μικρο ταπερακι να το αποστειρωσεις και να βαλεις εκει μεσα τη σκονη. Και αυτο που ειπε η κουκιδα ειναι ωραιο, σε ενα πλαστικο μπιμπερο.Μη πελαγωνεις!

Εμεις χθες καναμε τον πρωτο μας δημοσιο θηλασμο και πολυ μας αρεσε.Τελικα ειναι πολυ πιο ευκολο απο οτι ακουγεται.

Δημοσίευση

δελφινακι ακριβως οπως σου τα ειπε το γιουλακι, δεν ειναι τοσο δυσκολα τα πραγματα. εγω οταν εδινα στο πρωτο μου παιδι σκονη γαλα , εβραζα το νερο ()μεγαλη ποσοτητα ) κ το εβαζα στο θερμο ωστε να εχω νερο για τα γευματα ολης της μερας ;) . μπραβο γιουλακι για τον δημοσιο θηλασμο ;) εγω για να ειμαι ειληκρινης ντρεπομαι :oops::oops: ... αλλα σε κουζινα καφετεριας εχω θηλασει :lol: (δικη μας η καφετερια)

Δημοσίευση

γεια σας κοριτσια!σημερα κοιμηθηκαμε τοοσο ωραια!φαγαμε στις 11,μετα 3:30 και μετα παλι 7 το πρωι!μια χαρουλα.τωρα τον εχει ο μπαμπας του αγκαλιτσα και ειναι ηρεμουλης.ευτυχως βρηκα χτες σε ενα φαρμακειο κατι δοχειακια της avent για καταψυξη.αλλα εκαναν 14 ευρω τα 3,για 180 ml το καθενα!ηδη μεσα στη νυχτα γεμισα τα 2..τωρα βγαζω συντηρητικα για να μη γεμιζω το ψυγειο και το τρωει μετα απο τοσες ωρες.θα το ψαξω αυριο μηπως βρω κατι πιο οικονομικο.θελω 3-4 μπουκαλακια την ημερα να γεμιζω περα απο αυτο που τρωει ο φαγανας μου..

Δημοσίευση
θελω 3-4 μπουκαλακια την ημερα να γεμιζω περα απο αυτο που τρωει ο φαγανας μου..

ποσο γαλα εχεις ρε ρανια? :shock::shock:

οντως πανακριβα ειναι αν βρεις κατι πιο οικονομικο ενημερωσε μας....

τα αποστειρωμενα κυπελλακια τελικα δεν κανουν? γιατι αν δεν κανω λαθος κανουν 50 λεπτα το ενα μονο.

Δημοσίευση

εχω αρκετο γαλα,ευτυχως!το βραδυ που δεν φοραω σουτιεν τρεχει..τα κυπελακια των ουρων διαβασα πως δεν κανουν για τροφη.βρηκα σε ενα σαιτ σακουλακια της medela.τα 20 των 150 ml κανουν 18 ευρω.ετσι μια χαρα.θα κοιταξω αυριο μηπως τα βρω εδω,αλλιως θα τα παραγγειλω.βεβαια διαβασα πως στην καταψυξη κρατανε μονο 1 μηνα.ο γιατρος μου ειχε πει 6μηνο..δεν ξερω.το πολυ πολυ να τα ανανεωνω.να του δινω απο καταψυξη και να καταψυχω φρεσκο..αν και με τη δουλεια που θα γυρισω σε 2 εβδομαδες θα μου ψιλοκοπει που δεν θα εχω το χρονο να βγαζω..

Δημοσίευση

οταν ειναι η καταψυξη μεσα στο ψυγειο κραταει 1 μηνα.οταν ομως η καταψυξη ειναι ξεχωριστα κραταει 3- 6 μηνες, οποτε 3μηνες αν το κρατησεις ειναι οκ ;);) . στην δουλεια δεν μπορεις καθε 3ωρες να ξεκλεβεις ενα 10 λεπτα κι για αντληση?

Δημοσίευση

καλησπερα!

δυσκολη βραδυα η χθεσινη...ολη μερα κοιμομαστε σημερα οικογενειακως.

Ρανια μπιμπερο πηρες τησ αβεντ κ εδωσες τοσα? εγω πηρα τα πλαστικα αποστειρωμενα δοχεια που εχουν κ προσαρμοσμενο καπακι για το θηλαστρο 10 στν αριθμο με τα χρηματα που εδωσες-ισως κ πιο λιγο.

αλλα αφου εχεις υπερπαραγωγη παρε τα σακουλακια καλυτερα.

Δημοσίευση

καλησπερα ! ...εννοειται οτι δεν κοιμαμαι...!!!! anyway... σημερα η βροχη με αποτελείωσε ! αφου αυτος ο καιρος ειναι φτιαγμενος για χουζούρι και εμεις μονο με κυαλια βλεπουμε το κρεβατακι !!

αχ ας ειναι ... αφου ειναι για τα ζουζουνια μας :x:x:x:x:x θα ερθουν και μερες που θα χουζουρεύουμε ΜΑΖΙ με τα μικρακια μας !!! υπομονή ... :x:x:x:x:x:x

ρε κοριτσια μπραβο σας με τετοιες παραγωγές και αντλήσεις κυρίως ! γιατι και μεις θηλαζουμε αλλα πριν καιρο που δοκιμασα το θηλαστρο της medela mini electric, εβγαλα πολύ λιγο! αλήθεια, πόση ωρα κανετε αντληση;;; και εχετε ροή ολη την ωρα της αντλησης ή καποια στιγμή σταματαει να ρέει και ξαναρχίζει μετά;; γιατι οταν το δοκιμασα εγω δεν εκατσα και πολύ, μονο 5 - 10 λεπτακια και ειχα βγαλει μολις 5 ml... :( και φυσικα απογοητευτηκα :roll:

αλλα θα ξαναδοκιμασω γιατι και γω ντρεπομαι :oops: για δημοσιο θηλασμό... αν και ηδη εκανα ενα "στριπτιζ" :lol: στο παιδιατρικο τμημα του Αλεξανδρας οταν ειχαμε παει για επανελεγχο του ικτερου στην αρχή ... χιχιχι ...

α! επισης δεν μπορώ να βολεψω τον μικρο μεσα στο σλινγκ :evil: δεν μπορω να καταλαβω ΤΙ λαθος κανω και δεν καθεται καλα... :?

:geek: αχ... μπαινουμε και στην Μεγάλη Εβδομάδα :roll: αχ αχ... αντε να σαραντίσουμε ! θελω να χρησιμοποιήσουμε το 4χ4 :lol: καροτσι μας! θελω να παω βολτα! θελω να παω για ψώνια! θελω να παω για κούρεμα! επιτελους δηλαδή !!!! :shock::D

Δημοσίευση

τι κανετε κουκλιτσες μου???

εγω ετοιμαζομαι!!!αυριο κανω εισαγωγη θα παω πρωι πρωι να μου κανουν τις απαραιτητες εξετασεις μολις τελειωσω θα φυγω κ θα ξανα παω το απογευμα να εγκατασταθω :lol: εχω πολυ ανχος...φοβαμαι κ χαιρομαι ταυτοχρονα...χθες το βραδυ δεν κλεισαμε ματι με τον αντρα μου σκεφτομασταν :lol::lol::lol:

οσες απο εσας γεννησατε με καισαρικη..πως ηταν η αναρρωση σας μετα???πονουσατε πολυ?το μωρακι σας μπορουσατε να το κρατησετε αγκαλιτσα???

αληθεια τις 40 μερες μεσα στο σπιτι τις τηρητε???εγω σκεφτομε πως αν νοιωθω καλα κ ο καιρος βοηθαει να το βγαλω εξω το νινι μου μια βολτιτσα με το οχημα :lol:

σας επρηξα παλι :? sorry...αλλα ειστε φρεσκομανουλες κ τα εχετε προσφατα ολα στο μυαλο σας για αυτο περνω το θαρρος...

Δημοσίευση

καλημερα κοριτσια και καλη μεγαλοβδομαδα να εχουμε! τι κανετε? εγω δυο μερες τωρα μπαινω στο φορουμ, γραφω και μου τα σβηνει!! :twisted::twisted: τα νευρα μου!! εμεις χτες επιτελους σαραντισαμε!!! :ymparty::ymparty: ο καιρος βεβαια δε μπορω να πω οτι με ενθουσιαζει για βολτες αλλα τουλαχιστον οταν με το καλο βγει ο ηλιος θα του δωσουμε να καταλαβει!!

χτες βραδυ ειχαμε ρεκορ υπνου!! :D ο μικρουλης εφαγε 9 μιση, μετα εκανε μπανιο, κοιμηθηκε κατα τις 10 και κατι, και ξυπνησε στις 3!!! [smilie=blob9.gif][smilie=blob9.gif] πρωτη φορα κοιμηθηκε 5 ωρες σχεδον σερι!! χτυπησε την 150αρα του στο γαλα και ξανακοιμηθηκε μεχρι τις 7μιση!!!! τρελη ευτυχια σας λεω!!! εβλεπα τα ρολογια και δεν το πιστευα!! :D:D απο το πρωι βεβαια δεν εχει ξανακοιμηθει, ποτε καθεται ησυχος στο ριλαξ οπως τωρα,ποτε γκρινιαζει και κοβουμε βολτες στο σαλονι, αλλα σε γενικες γραμμες καλουτσικος ειναι... εσεις πως πατε?? ρανια οτι περισσευει κανε ρυζογαλα!!!! :D:D:D

Guest
Η συζήτηση έκλεισε, δεν μπορούν να γίνουν νέες απαντήσεις

• Προσθήκη...