Μετάβαση σε περιεχόμενο

Recommended Posts

Δημοσίευση

ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΑΝΑΣΤΑΣΙΑ!!!ΚΑΛΕΣ ΒΟΛΤΟΥΛΕΣ ;)

ΒΑΣΟΥΛΑ ΜΗ ΣΤΕΝΑΧΩΡΙΕΣΕ ΦΑΣΗ ΕΙΝΑΙ ΘΑ ΠΕΡΑΣΕΙ....ΚΑΙ ΕΓΩ ΣΤΕΝΑΧΩΡΙΕΜΕ ΜΕ ΤΗ ΜΙΚΡΗ ΜΕ ΤΟ ΠΑΡΑΜΙΚΡΟ...

ΚΑΙ ΜΕΝΑ ΚΑΤΑ ΔΙΑΣΤΗΜΑΤΑ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΚΟΙΜΑΤΕ ΜΑΖΙ ΜΑΣ 'η ΝΑΡΧΕΤΕ ΣΤΟ ΚΡΕΒΑΤΙ ΜΑΣ ΚΑΙ ΚΛΑΙΕΙ ΑΛΛΑ ΤΗΝ ΠΕΡΝΩ ΓΙΑ ΛΙΓΟ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΠΑΕΙ ΣΤΟ ΔΙΚΟ ΤΗΣ ΚΑΙ ΚΑΜΙΑ ΦΟΡΑ ΚΑΙ ΜΕ ΦΩΝΕΣ ΚΙΟΛΑΣ...ΤΙ ΝΑ ΚΑΝΟΥΜΕ;;ΥΠΟΜΟΝΗ..

ΑΝΑΣΤΑΣΙΑ ΠΩΣ ΠΑΕΙ ΤΟ ΓΙΟΓΙΟ;;

• Απαντήσεις 967
  • Created
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοσίευση

Καλημερα Αναστασια βολτουλα θελει πρωι πρωι :lol: μια χαρα τον βρισκω ;)

Μωρε εγω δεν σκαω που κοιματε μαζι μας καποια στιγμη θα παει στο κρεβατι του

τι να τον κανω καποτε θα ερθει η στιγμη που θα τον παρακαλαω να κοιμηθουμε αγκαλιτσα

αλλα με χαλαει που τον αφηνω να κλαιει και εγω πρεπει να ερθω για δουλεια :(

θελω να ειμαι μαζι του......

Δημοσίευση

βολτα θελει το ζουζουνι

και που να καλοκαιριασει κωλο δεν θα βαζει μεσα :lol::lol:

εμας δεν θελει με τιποτα στο κρεβατι μας

εχει μαθει στο δικο του

απο ενος μηνων κοιμαται μονος του και εχει συνηθησει!!

αχ μακαρι να βρω κι εγω δουλεια.....

μου εχει λειψει

Δημοσίευση

Εγω δεν εχω απολυτως κανενα προβλημα που κοιματε μαζι μας σιγα μην κατσω να σκασω

και να αγχωνομαι με το αν και ποτε θα κοιμηθει στο δικο του κρεβατι,θα ερθει και εκεινη η

στιγμη που θα παει μονος του ;) ασε που τον θελω κ εγω διπλα μου το μονο κακο ειναι που

με το που κανω να κουνηθω ξυπναει τωρα τελευταια μου το κανει αυτο.......

Εγω παρακαλαω να κερδισω το τζοκερ να μην δουλευω :lol::lol::lol::lol:

Δημοσίευση

ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΑΣΠΑΚΙ!!!!ΤΙ ΚΑΝΕΙΣ;;;ΚΑΛΗ ΔΟΥΛΙΤΣΑ!!!

ΑΝΑΣΤΑΣΙΑ ΚΑΙ ΜΕΝΑ ΚΑΙ ΤΑ 2 ΑΠΟ 40 ΗΜΕΡΩΝ ΠΗΓΑΝ ΣΤΟ ΔΩΜΑΤΙΟ ΤΟΥΣ ΣΤΗ ΚΟΥΝΙΑ ΤΟΥΣ!!!!ΑΠΛΑ ΚΑΠΟΙΕΣ ΦΟΡΕΣ ΤΗΝ ΠΙΑΝΟΥΝ ΦΟΒΙΕΣ ΟΠΩΣ ΟΤΑΝ ΒΡΕΧΕΙ Κ ΒΡΟΝΤΑΕΙ ΦΟΒΑΤΕ ΚΤΛ.ΛΟΓΙΚΟ ΝΟΜΙΖΩ!!

ΒΑΣΟΥΛΑ ΦΑΝΤΑΖΟΜΕ ΘΑ ΤΡΩΣ ΦΡΙΚΗ ΤΟ ΠΡΩΙ ΠΟΥ ΣΟΥ ΛΕΕΙ ΝΑ ΜΗ ΦΕΥΓΕΙΣ!ΚΑΙ ΕΓΩ ΓΙΑ ΝΑ ΗΜΟΥΝΑ ΤΟ ΙΔΙΟ ΘΑ ΕΝΙΩΘΑ... :roll:

Δημοσίευση

ΕΜΕΝΑ ΚΟΡΙΤΣΙΑ ΔΕΝ ΜΕ ΝΟΙΑΖΕΙ ΠΟΥ ΕΙΜΑΙ ΣΠΙΤΙ!ΕΓΩ ΤΟ ΕΠΕΛΕΞΑ ΝΑ ΣΤΑΜΑΤΗΣΩ ΝΑ ΔΟΥΛΕΥΩ ΕΞΩ ΚΑΙ ΝΑ ΔΟΥΛΕΥΩ ΣΠΙΤΙ...ΠΡΑΓΜΑ ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΧΕΙΡΟΤΕΡΟ ΓΙΑΤΙ ΤΡΕΧΕΙΣ ΟΛΗ ΜΕΡΑ ΚΑΙ ΟΛΗ ΝΥΧΤΑ!!ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΘΕΛΩ ΝΑ ΧΑΝΩ ΣΤΙΓΜΕΣ ΑΠΟ ΤΑ ΠΑΙΔΑΚΙΑ ΜΟΥ....ΦΥΣΙΚΑ ΚΑΙ ΕΓΩ ΣΑΝ ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΘΕΛΩ ΝΑ ΕΧΩ ΤΟ ΧΡΟΝΟ ΜΟΥ ΚΑΙ ΦΡΙΚΑΡΩ ΚΑΠΟΙΕΣ ΦΟΡΕΣ....ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΝΑ ΤΑ ΕΧΟΥΜΕ ΟΛΑ....

Δημοσίευση

Καλημερα Ασπακι καλη δουλιτσα μωρε καλα ειναι στην δουλεια

ξεφευγουμε λιγακι αλλα καλο θα ηταν να δουλευαμε λιγοτερες ωρες ;)

Βικουλινι δεν μου αρεσει που τον αφηνω αλλα δεν μπορω να κανω και αλλιως.... εγω

ετσι νιωθω οτι χανω στιγμες απο το παιδι μου :(

Δημοσίευση

εγω κοριτσια νιωθω τελειως αντιθετα

ο μικρος ειναι πολυ προσκολλημενος σε εμενα ασχετα αν περναει καλα στην γιαγια και στον παππου

χθες που τον πηρα δεν ηθελε να ερθει μαζι μου ολο γιαγια και παππου ηταν!!

οταν ομως ηρθαμε στο σπιτι δεν με αφησε λεπτο να φυγω απο κοντα του!!!

απο την μια ειναι καλο γιατι ζω τα καλυτερα του χρονια αλλα απο την αλλη θελω κι εγω να βγω,να δω κοσμο(εκτος παιδιου)

να κανω την δουλεια μου που λατρευω και εχω 1.5 χρονο που δεν δουλευω

νιωθω μιση γιατι ειχα μαθει μια ζωη να δουλευω

αστε που ειναι και θεμα οικονομικο πλεον

Δημοσίευση

Ρε κορίτσια εμένα μου αρέσει που δουλεύω. Δε λέω ώρες ώρες τρώω φρίκη και λέω δεν θέλω να πάω πουθενά, βαρέθηκα να δουλεύω….και τα σχετικά, αλλά όσες φορές έχω μείνει καιρό σπίτι έχω βαρεθεί.

Ναι μεν έχεις πολλές δουλειές να κάνεις αλλά κάθε μέρα τα ίδια και τα ίδια τα βαριέσαι, ενώ στην δουλειά, μιλάς και με συναδέλφους, κάνεις καλαμπουράκι, προσφέρεις εργασία, ντύνεσαι όμορφα, βάφεσαι….και τόσα άλλα που εμένα προσωπικά με ανεβάζουν.

Και να σας πω την αλήθεια, μου αρέσει που ασχολούμαι με πολλά πράγματα μαζί και ας γκρινιάζω μερικές φορές.

Δημοσίευση

ΣΙΓΟΥΡΑ ΑΛΛΑΖΕΙ Η ΨΥΧΟΛΟΓΙΑ ΣΟΥ ΟΤΑΝ ΒΓΕΝΕΙΣ ΓΙΑ ΔΟΥΛΕΙΑ ΔΕΝ ΤΟ ΣΥΖΗΤΑΜΕ...ΣΥΜΦΩΝΩ ΚΑΙ ΕΓΩ ΣΕ ΑΥΤΟ..ΑΛΛΑ Κ ΤΟΤΕ ΠΟΥ ΔΟΥΛΕΥΑ ΕΞΩ ΔΕΝ ΕΙΧΕ ΑΛΛΟ ΥΠΑΛΛΗΛΟ ΟΠΟΤΕ ΔΕΝ ΤΟ ΕΧΩ ΖΗΣΕΙ ΑΥΤΟ...ΗΜΟΥΝ ΜΟΝΗ ΜΟΥ ΣΕ ΕΝΑ ΓΡΑΦΕΙΟ ΜΕ ΕΝΑ Μ@@@@ΚΑ ΑΦΕΝΤΙΚΟ :lol::lol::twisted::twisted::twisted::twisted::twisted::twisted: ΟΠΟΤΕ ΟΤΑΝ ΕΦΥΓΑ ΠΗΡΑ ΜΕΓΑΛΗ ΑΝΑΣΑ!!!ΑΚΟΜΑ ΔΕΝ ΤΟ ΕΧΩ ΜΕΤΑΝΙΩΣΕΙ!!ΜΟΥ ΕΙΧΕ ΒΓΑΛΕΙ ΤΟ ΛΑΔΙ :twisted::twisted::twisted:

ΠΑΩ ΝΑ ΣΙΔΕΡΩΣΩΩΩΩΩΩΩΩ ΕΒΑΛΑ ΚΑΙ ΤΟ ΦΑΓΑΚΙ!!!ΤΑ ΛΕΜΕ ΑΡΓΟΤΕΡΑ!!!!!!!!!!!!

Δημοσίευση

Καλημέρα και καλορίζικο το 13 κοριτσάρες μου!!!! Τι κάνετε;;; Καλά νοιώθω πολύ ασχημα που δεν μπορεσα να διαβασω σχεδόν τίποτα από το 12 :oops::oops::cry::cry::cry::cry::cry: . Αλλά θα επανωρθώσω ελπίζω σύντομα!!! Λοιπον τα νέα σας;; Πως είστε τσούπρες;; Τα πιτσιρικάκια σας;; Εμεις πάλι κρυωμένοι :shock::shock: τι πρωτότυπο!!!!!!! ΑΑΑ!!! εφτιαξα και μποστανάκι στο κήπο!! Φυτέψαμε ντοματούλες, πατατούλες, κρεμμυδάκια, ανιθο, βασιλικό, πιπεριές και φράουλες!!! Μολις βγουν θα κάνουμε τσιμπούσι και φυσικά θα είστε καλεσμένες!!! :lol::lol::lol:

Δημοσίευση

Γεια σου Ασπάκι μου!!! Τι κάνετε;;; Ο αντρούλης σου καλά;; Τα παιδάκια;;;

Εγω εδω στη δουλειά έχω παρα πολυ τρέξιμο και είναι πολύ δύσκολο να μπω γιατί είμαι περικυκλωμένη :shock::shock::shock: . Προσπαθώ να μπαίνω απότο σπίτι αλλά με την κούραση που έχω τι να πρωτοκάνω;;; Να δω παιδί;; Να κάνω δουλειές;; Τα έχω παίξει στην κυριολεξία!!!! :?:?:?

Δημοσίευση

Όλες τα ίδια τραβάμε, πέρα από την εξωτερική εργασία, πέφτει και τρελή δουλειά στο σπίτι….μη σου πω και περισσότερη.

Ευτυχώς που αυτή η εβδομάδα είναι κουτσή!!!! :P:P:P

Δημοσίευση

Γεια σου Βικουλίνι μου!!! Τι κάνεις ;;; Και μενα μου ελειψες φιλεναδα!!!! Αντε να κανονισουμε καμια νεα συνάντηση να τα πούμε πάλι!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Βασούλα αστα με το σίδερο κι εγώ μια από τα ίδια είμαι :shock::shock::shock:

Δημοσίευση
Όλες τα ίδια τραβάμε, πέρα από την εξωτερική εργασία, πέφτει και τρελή δουλειά στο σπίτι….μη σου πω και περισσότερη.

Ευτυχώς που αυτή η εβδομάδα είναι κουτσή!!!! :P:P:P

Αχ ναι Ασπάκι!!! Την Παρασκευή δεν δουλέυουμε γιουχουυυυυυυυυυυυυυυυυυυ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Guest
Η συζήτηση έκλεισε, δεν μπορούν να γίνουν νέες απαντήσεις

• Απαντήσεις

• Τόσο όμορφο το Χαρά! Και η αλήθεια είναι ότι και εγώ κάπως κολλάω με ημερομηνίες και γιορτές! Εγώ έμαθα ότι είμαι έγκυος του Σταυρου και μου έχει χαραχθεί. Όνομα εμείς μάλλον βρήκαμε αλλά κάπως αποφεύγω να το κλείσω πριν γεννηθεί. Είπα θα του το δώσουμε αφού έρθει. Στον πρώτο δεν είχα τέτοια κολλήματα. Τώρα με έπιασε να είμαι προληπτική. 
    • Εύκολο να το λέω απ έξω αλλά πραγματικά νομίζω ότι δεν χρειάζεται να αγχώνεσαι. Αφου ο γιατρός σου είναι ήρεμος όλα πάνε καλά. Κάνε τον επαναληπτικό έλεγχο σου και θα ηρεμισεις ακόμα παραπάνω. 
    • Γεια σας κορίτσια και από μένα! Τι όμορφα που κάνετε όλες προετοιμασία. Με βάλατε στο ρυθμό, καθώς ακόμα δεν ξεκίνησα! Αγχώθηκα βέβαια τώρα αν θα προλάβω. 😂   Εμεις πήραμε νέο καρότσι, γιατί το παλιό μας αποτελειώθηκε μετά από 2,5 χρόνια καθημερινής χρήσης σε κάμπους και βουνά. Κατά τα άλλα πρέπει να δω τι έχω από τον πρώτο μου γιο, αν και ήρθε χειμώνα και να τα πλύνω και τακτοποιήσω. Και να κάνω και βαλίτσα μέσα στον Απρίλη. Εχω και εγώ πονάκια χαμηλά και πίεση. Εχει γυρίσει και το μωρό από όσο είδαμε στο υπέρηχο. Με χτυπάει συνέχεια στα πλευρά και στο πάνω μέρος της κοιλιάς. Και νιώθω και συσπάσεις, ειδικά τα βράδια. Πια με ζορίζει να σηκώνω αγκαλιά τον μεγάλο μου, αλλά προσπαθώ να το. Παίρνω έστω καθιστή. Δεν θέλω να νιώσει ότι τον αποφεύγω. Κατα τα άλλα εγώ είχα μια ελιά στο στήθος και σήμερα να μου φάνηκε ότι έγινε πιο σκούρα. Ήταν κόκκινη και σαν να καφετισε. Σκέφτηκα μήπως είναι από εγκυμοσύνη αλλά με έπιασε ένα τρομερό άγχος και δεν μπορώ να ηρεμισω. Και όσο αγχώνομαι τόσο κλωτσάει και ο μικρός νιώθω.  
    • Καλά αποτελέσματα κορίτσι μου στην αυχενική σου, να πάνε όλα καλά!!!
    • Χαχαχα κι εγώ δεν τον άφηνα ούτε καν να πλησιάσει τα χέρια του εκεί εκείνη την περίοδο 😂 εύχομαι να φέρνουν καλά νέα τα πιο έντονα συμπτώματα αυτό το μήνα 🤞
  • Νέες συζητήσεις

• Προσθήκη...