Μετάβαση σε περιεχόμενο

Recommended Posts

  • Απαντήσεις 967
  • Created
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοσίευση

ηρθααααααα

εφτιαξα κ μαλλι οταν ειμαι αδιαθετη δεν καθονται καθολου τα διολια μου με πιασανε :twisted::twisted::twisted::twisted:

τονιαααααα μου τραβας ζορι ρε φιλεναδα αλλα του πουστη που θα παει θα περασει κανε κουραγιαα!!!!!!!!!!!!!

βικακυ βασω που φυγατε???????????

Δημοσίευση

KΑΙ ΕΓΩ ΕΙΠΑ ΝΑ ΞΑΠΛΩΣΩ ΛΙΓΟ Η ΓΥΝΑΙΚΑ...ΑΛΛΑ ΟΠΩΣ ΠΑΝΤΑ :twisted::twisted: ΜΟΛΙΣ ΞΑΠΛΩΝΩ ΞΥΠΝΑΕΙ Η ΜΙΚΡΗ...ΓΙΑ ΑΥΤΟ ΤΟ ΠΑΩ ΣΕΡΙ ...ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΔΕΝ ΝΕΥΡΙΑΖΩ ΚΙΟΛΑΣ Κ ΑΣ ΓΙΝΟΜΕ ΠΤΩΜΑ...Ο ΜΙΚΡΟΣ ΚΛΑΙΕΙ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΜΕΣΑ ΣΤΟΝ ΥΠΝΟ ΤΟΥ..

Guest
Η συζήτηση έκλεισε, δεν μπορούν να γίνουν νέες απαντήσεις

  • Απαντήσεις

    • Εμένα το πέρασε έντονα αυτό το αλμα. Γκρίνια, κλαμα και αγκαλιά συνέχεια. Και όλο το βράδυ ξυπνούσε για γάλα. 
    • Για σένα μπήκα για να δω τα νέα σου!! Ήμουν σίγουρη πως ήταν δίδυμα!!!! Με το καλοοοοοοοο!!!! Είναι ένας υπέροχος κόσμος !!
    • @ΜαρίαΔημήτρης μπορει να φταίει τ ότι δ εκανε κακα σήμερα αλλα εγω τ εχω δει όλα. Εχω ψοφήσει τοσες ωρες. Μονο κλαμα. Κ χθες τ βραδυ ξυπνάγε συνέχεια οπότε είμαι τερμα αυπνη. Τετάρτη κλεινει 5 βδομαδες. Ουσιαστικα δηλαδη διανύει την 5η τωρα. Τ σκεφτηκα για άλμα, αλλα τοσο πολυ? Τι γλυκο μωρε τ αγόρι σου! Γερο να ειναι να την προσέχει! Και αυριο μεθαύριο θα ειναι μεγάλη βοήθεια. Θα μπορεί να της ετοιμάσει τ φαγητο, να της βάλει ενα νερο, να την απασχολήσει μερικές ώρες. Τ βλεπω κ απο τις δικές μου.
    • Μήπως την ενοχλει η ζέστη ή η κοιλιτσα της? Εκτός αν μπήκατε νωρίτερα στο αλμα της 5ης εβδομάδας. Εμένα το απόγευμα κοιμόταν και ξαφνικά έβγαλε μια κραυγή με πολύ κλάμα στον υπνο της,έτρεχαν δάκρυα τα ματάκια της.  Σήμερα πάντως κύλησε καλά η μέρα,είχα πολύ βοήθεια και από τον γιο μου. Το πρωι της διάβαζε παραμύθια και εγώ σκούπισμα,ξεσκονισα,σφουγγαρισα, έπλυνα μπιμπερό και μου είπε και από μόνος του να βγω στο μπαλκόνι αν θέλω να πιω τον καφέ μου. Μου είπε πως είναι μεγάλος αδελφός και μπορεί να την προσέχει και να ξεκουράζομαι. Έλιωσα κορίτσια. Στα δικά μου έχει 3 μέρες που ζαλίζομαι αρκετά συχνά μέσα στη μέρα. Πρέπει να πάω να κάμω εξετάσεις γιατί παρόλο τις βιταμίνες που πίνω νιώθω πολύ αδυναμία. Ξεκίνησα και σιδηρο πάλι από χθες.
    • Υπέροχα τα νέα σου σου έγραψα και στο άλλο θεματάκι αλλά δν κρατήθηκα να μην σχολιάσω και εδώ!!! Αχ με το καλό τα διδυμακια!!!! Να είναι πολύ πολύ γουρλίδικα φυσά καλά!!!! Μακάρι όλες να τα καταφέρουμε όσο πιο σύντομα!!!💗
  • Νέες συζητήσεις

×
×
  • Προσθήκη...