Μετάβαση σε περιεχόμενο

Recommended Posts

• Απαντήσεις 967
  • Created
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοσίευση

Βικουλίνι μου sorry αλλά προφανώς δεν το είδα και τώρα ντρέπομαι :oops: .

Θα με συγχωρέσεις??? :?

Ωραία δουλειά είναι!!!!!!!!!!!!! Αλλά πολύ χαρτούρα βρε παιδί μου :lol:

Φλωριάνα εγώ έχω θέα Λεωφόρο με αυτοκίνητα!!!!!!!!!!!

Δεν πιστευω να διαλέξεις βουνό ή θάλασσα σε εμένα να έρθεις :lol::lol:

Δημοσίευση

Καλέ Φλωριάνα διάλεξε που θα πας????

Λοιπόν έχω μια απορία μην γελάσετε πάω και κοιτάω να δω αν η Μιρλίτσα είναι on line και βλέπω ότι είναι και κοιτάω γιατί την έχω φίλη βλέπω ότι δεν είναι. Λέτε η σουρλουλού να το έχει αυτό στην εικόνα της?? Έχω μπερδευτεί :roll::roll::roll::roll:

Δημοσίευση

ΛΟΙΠΟΝ ΣΑΣ ΑΦΗΝΩ ΠΡΟΣ ΤΟ ΠΑΡΟΝ ΤΣΟΥΠΡΕΣ ΓΙΑΤΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΑΣΧΟΛΗΘΩ ΜΕ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΜΟΥ :D:D:D ΘΑ ΤΑ ΠΟΥΜΕ ΑΡΓΟΤΕΡΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ ΦΙΛΙΑ ΚΑΛΗ ΣΥΝΕΧΕΙΑ!!!!!!!!!

ΡΙΑ ΝΑΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!ΚΑΙ ΚΑΜΙΑ ΦΟΡΑ ΜΟΥ ΦΕΡΝΟΥΝ ΠΡΟΣΧΕΔΙΑ ΠΟΥ ΤΑ ΕΧΟΥΝ ΦΤΙΑΞΕΙ ΓΙΑ ΝΑ ΤΑ ΔΟΥΝ ΟΙ ΠΕΛΑΤΕΣ!!!!!!! ;)

Δημοσίευση

Λοιπόν έχω μια απορία μην γελάσετε πάω και κοιτάω να δω αν η Μιρλίτσα είναι on line και βλέπω ότι είναι και κοιτάω γιατί την έχω φίλη βλέπω ότι δεν είναι. Λέτε η σουρλουλού να το έχει αυτό στην εικόνα της?? Έχω μπερδευτεί :roll::roll::roll::roll:

:lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol: Μου αρέσει να σε μπερδεύω…….

Δημοσίευση

Βικουλινι τα λεμε........

Ασχετο αλλα ανοιξε καποια κοπελα ενα θεμα με τα κιλα και εγω ως γνωστον παιδευομαι συνεχεια

με τις διαιτες και μετα τις παραταω αλλα απο την μερα που μπηκα και εγραψα στο θεμα και βλεπω

οτι δεν ειμαι η μονη που προσπαθω με δινει δυναμη και συνεχιζω αν και αυτο το σ/κ παραστρατησα

λιγουλακι :oops:

Το λεω αυτο για να σταματησετε να γραφετε για φαγητα :lol::lol::lol::lol::lol:

Ρια σε εσενα το λεω που τρως τυροπιτα με πακοτινια :lol::lol::lol:

Δημοσίευση

Πες μου καλέ το έχει η εικόνα σου???

Και να σου πω κάτι να γελάσεις Ασπασία δεν σε λένε?? Γιατί παθαίνω κάτι με τα ονόματα.

Έχω επινοήσει μια μικρή Ασπασία που είναι πολύ κακό κορίτσι και λέω διάφορες ιστορίες στην μικρή μου όταν δεν κάθεται καλά. Της είπα αυτό το όνομα γιατί δεν έχουμε καμία γνωστή με αυτό το όνομα. Αν θα σε έβλεπε θα είχε πολύ γέλοιο. Της το λέω από πολύ μικρή αυτό.

Να σκεφτείς από τότε που φορούσε babylino και δεν καθόταν να της το αλλάξω και να την πλύνω της έλεγα λοιπόν η Ασπασία μια μέρα που δεν καθόταν η μαμά της να την αλλάξει μετά της πόναγε το παπάκι της (έτσι το λέμε εμείς). Και μέχρι τώρα την χρησιμοποιώ. :lol::lol:

Εγώ δεν είχα ποτέ πρόβλημα με τα κιλά. Έχω πολύ καλο μεταβολισμό. Και στην εγκυμοσύνη είχα πάρει 15 κιλά και τα έχασα όλα μόνο λίγο κοιλίτσα μου έχει μείνει.

Δημοσίευση
Πες μου καλέ το έχει η εικόνα σου???

Και να σου πω κάτι να γελάσεις Ασπασία δεν σε λένε?? Γιατί παθαίνω κάτι με τα ονόματα.

Έχω επινοήσει μια μικρή Ασπασία που είναι πολύ κακό κορίτσι και λέω διάφορες ιστορίες στην μικρή μου όταν δεν κάθεται καλά. Της είπα αυτό το όνομα γιατί δεν έχουμε καμία γνωστή με αυτό το όνομα. Αν θα σε έβλεπε θα είχε πολύ γέλοιο. Της το λέω από πολύ μικρή αυτό.

Να σκεφτείς από τότε που φορούσε babylino και δεν καθόταν να της το αλλάξω και να την πλύνω της έλεγα λοιπόν η Ασπασία μια μέρα που δεν καθόταν η μαμά της να την αλλάξει μετά της πόναγε το παπάκι της (έτσι το λέμε εμείς). Και μέχρι τώρα την χρησιμοποιώ. :lol::lol:

Εγώ δεν είχα ποτέ πρόβλημα με τα κιλά. Έχω πολύ καλο μεταβολισμό. Και στην εγκυμοσύνη είχα πάρει 15 κιλά και τα έχασα όλα μόνο λίγο κοιλίτσα μου έχει μείνει.

Καλά βρε αθεόφοβη…..Ασπασία βρήκες να λές στο παιδί, άλλο όνομα δεν υπήρχε??????

Αν τυχόν συναντηθούμε ποτέ με παιδιά σε παιδότοπο, η καημενούλα θα με βλέπει και θα τρέμει…..πωπωπωπωπωπωπω….. :shock::shock::shock:

Δημοσίευση

Βάσω θα σου δώσω μερικές συμβουλές θα γίνω τώρα διαιτολόγος.

1) Να μασάς καλά το φαγητό

2) Να τρως πολλά και μικρά γεύματα

3) Όταν τρως για βράδυ ή μεσημέρι πρέπει να περνάει τουλάχιστον 1 ώρα και μετά να ξαπλώνεις

4) Να τρως απ' όλα αλλά από λίγο όχι μεγάλες ποσότητες

Αυτά είχα να σου πω αλλα μπορεί και να τα ήξερες :lol::lol::lol::lol::lol:

Ήθελα να το παίξω λίγο διαιτολόγος :lol:

Ασπασία δεν θα σε φοβάται απλά σου πει ότι είσαι κακό παιδί γιατί δεν κοιμάσαι, δεν τρως, λες κακές λέξεις δεν κάνεις μπάνιο και τέτοια :lol::lol::lol:

Δημοσίευση

Διαιτολογε μου εσυ :lol::lol::lol::lol:

Εγω απο αυτα που λες κανω το αντιθετο το μονο που θα με σωσει ειναι να κοιμαμαι

24ωρες............

Αχχχχχχ το πολεμαω γιατι πλησιαζει και το καλοκαιρι :o

Guest
Η συζήτηση έκλεισε, δεν μπορούν να γίνουν νέες απαντήσεις

• Απαντήσεις

• Απέβαλα φυσικά!! Ναι θα χαλαρώσω τώρα λίγο το καλοκαίρι,και κάποια στιγμή θα ξανά προσπαθήσουμε ❤️ Σας ευχαριστώ πολύ και τις απαντήσεις σας ❣️
    • Καλημέρα Ιωάννα μου!! Καλά είμαστε κι εμείς! Άααα η μικρή σου βιάζεται να γίνει ανεξάρτητη!!! Τέλεια!!!! Μίλησα με τον παιδίατρο και μου είπε να μην αγχώνομαι..ο μικρός έχει ψηλώσει κι άλλο και έχει φτάσει τα 9,5 κιλά... βλέπει φαγητό μπροστά του και λέει μαμ. Με φιλάει και λέει μα. Φεύγω από το οπτικό του πεδίο και φωνάζει μαμά. Μπαμπά δε λέει ούτε για πλάκα. Το είπε δύο φορές και τέλος. Από προχθές άρχισε να λέει και ντα-ντα, για-για και νιε-νιε...έχει πολύ πλάκα. Εγώ τον αφήνω στο πάτωμα και δεν κουνιέται μόνος του. Αν καθήσω κάτω κι εγώ τότε γυρνιεται και σκαρφαλώνει πάνω μου και προσπαθεί να μπουσουλισει να πιάσει αντικείμενα, αλλά μόνος του φοβάται 🤣🤣. Πάντως, από χθες ξεκίνησε να είναι ζορικος και να δείχνει έναν απαιτητικό χαρακτήρα, κάνει ψέματα πως κλαίει για να πάρει κάποιο αντικείμενο που δεν είναι παιχνίδι και εννοείται πως δεν του το δίνω και τσιριζει 🤣🤣. 
    • @Kateriniw καλημέρα κορίτσι μου..!! Έτσι είναι, θετική σκέψη να υπάρχει πάντα, πίστη προς το Θεό και τους Αγίους μας και όλα θα πάνε καλά..!!! Αν δεν είναι τώρα θα είναι αργότερα, δεν μπορεί κάποια στιγμή θα είναι..!!! Ελπίζω σε λίγες μέρες να σε ακολουθήσω κι εγώ στο δρόμο που έχεις χαράξει.. 😄😉
    • Και μενα εχει αέρια κ εκει π εκανε συνέχεια κακα χθες εκανε μονο 2 φορες. Πολύ ζορι τραβάνε. Ευτυχώς τ βραδυ κοιμηθηκε καλα. Ξυπνούσε να φάει κ ύπνο παλι. Εντωμεταξύ εχει φουσκώσει, εχει κάνει κάτι μάγουλα, μόνο για ρουφηγμα. @Sotiria_94 τίποτα δ κανεις λαθος. Ειναι βρεφακια κι οπως βλεπεις τ ιδια τραβαμε όλες. Μην το σκέφτεσαι. Τα πας τέλεια! Σιγά σιγά θα μεγαλώσουν θα αλλάξουν. Ειδικα μολις κλείσουν τον 3ο μηνα, θα δεις άλλο μωρο.
    • Λυπάμαι ρε κορίτσι μου που περάσατε τέτοια ταλαιπωρία... χαίρομαι που είστε καλά τώρα
  • Νέες συζητήσεις

• Προσθήκη...