Μετάβαση σε περιεχόμενο

Recommended Posts

Δημοσίευση

καλημερα βασουλα!!!!μπραβο που περασατε ομορφα τι καλα!!!!!το φορεμα ακουγετε τελειο με γειες!!!!!!σεξουλιαραααααααααααααα!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol:

εδω εχει ωραια μερα σημερα!!!!!εβαλα μπουτακια κοτοπουλο με πατατουλες στο φουρνο να γινοντε και μολις φαει ο μικρος τα φρουτα θα βγουμε εξω στο κηπο να λιαστουμε!!!!!!!αντε αν μπορω να κουνησω γιατι ποναω παντου μπορει να παμε και στις κουνιες!!!

οσο ανοιγει ο καιρος μου τι δινει να ειμαι σπιτι......αντε να καλοκαιριασει ........

• Απαντήσεις 967
  • Created
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοσίευση

:lol::lol::lol::lol: μπραβο στον αντρα σου βασουλα!!!!!!!μια χαρα τον βρισκω!!

δεν ξερω ρε συ απο κουραση...τα χερια μου τα ποδια η μεση μου με εχουν τρελανει της τελευτεες μερες....και ποναει και η κοιλια μου περιεργα και μου τι δινει...ταχω φτυσει η γυναικα μαλλον ερχοντε τα γεραματα :lol::lol::lol::lol::lol:

Δημοσίευση

Καλημέρα!!!!!!!!!!!

Να ήρθα και εγώ!!!!!!!!!!!!!!!

Βάσω μεγια (καλέ έτσι γράφεται??? :roll::roll: ) το φόρεμα!!!!!!!!!!!!!!!

Και εγώ θέλω ψώνια!!!!!!! Αυτό που λες με τα κινέζικα έχεις δίκιο και εμένα μου σπάνε τα νευρα :evil:

Βικουλίνι ωραίο το κοτοπουλάκι με πατάτες. Εμείς μάλλον για μπιφτέκια μας κόβω.

Η μικρή μου έχει μάθημα χορού σήμερα.

Κορίτσια σήμερα κληρώνει το λαχείο κάντε καμία προσευχή μπας και περάσω με το σκάφος αύριο και σας πάω για ψώνια.

Ελευθερία πήγατε σε κανούριο σπίτι??? Μάλλον κάτι ξεχνάω ή έχω χάσει επεισόδια.

Φιλιά σε όσες είναι μέσα και όσες δεν είναι!!!!!!!!!!!!!!

:x:x:x:-*:-*:-*

Δημοσίευση

Καλημερα Ρια σε ευχαριστω.............

Σου στελνω ολη την θετικη μου ενεργεια για να κερδισεις αντε μπας και δουμε και

εμεις καμια ασπρη μερα :lol::lol::lol::lol: θα σε περιμενω αυριο να ερθεις να με παρεις ;)

Καλημερα Ασπα τι κανεις?

Δημοσίευση

Βάσω μια φορά που μιλ με τον DaddyCool του λέω λοιπόν εγώ εσύ και η Βάσω θα βγούμε υπάλληλοι του μήνα :lol::lol::lol::lol::lol: τώρα μάλλον θα βγει υπάλληλος του μήνα και η Ασπασία.

=))=))=))=))

Βικουλίνι άστα να πάνε ούτε μύγες δεν κυκλοφορούν τώρα και δεν ξέρουμε τι να κάνουμε :roll:

Δημοσίευση
Βάσω μια φορά που μιλ με τον DaddyCool του λέω λοιπόν εγώ εσύ και η Βάσω θα βγούμε υπάλληλοι του μήνα :lol::lol::lol::lol::lol: τώρα μάλλον θα βγει υπάλληλος του μήνα και η Ασπασία.

Εγώ βρε είμαι υπάλληλος της χρονιάς!!!!!!!!!!!!!!!!! :lol::lol::lol::lol:

Δημοσίευση

Ουτε μυγες δεν εχει για να περναει και η ωρα :lol::lol::lol:

Εγω σημερα και προς το παρων εχω αρκετη ορεξη..........

Αντε καλε το εχω γραψει εδω και ποση ωρα και δεν με αφηνεται να πατησω υποβολη

λυσαρες πολυλογουδες :lol::lol:

Δημοσίευση

Βικουλίνι τώρα το θυμίθηκα νομίζω ότι σε είχα ξαναρωτήσει και δεν μου απάντησες.

Τι ακριβώς κάνεις είσαι αρχιτέκτων??? (καλέ έχω κολήσει με την ορθογραφία σήμερα) :roll:

Λυσάξτε κορίτσια!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Και εγώ έχω πολύ όρεξη σήμερα αλλά όχι για δουλειά :D

Ήθελα άλλα πράγματα να έκανα ;)

Δημοσίευση

ΕΙΧΑ ΑΠΑΝΤΗΣΕΙ ΡΙΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

ΕΙΜΑΙ ΣΧΕΔΙΑΣΤΡΙΑ- ΒΟΗΘΟΣ ΑΡΧΙΤΕΚΤΩΝ!!!!!ΦΤΙΑΧΝΩ ΤΑ ΣΧΕΔΙΑ ΚΑΙ ΜΕΛΕΤΕΣ ΚΑΙ ΟΛΑ ΤΑ ΕΝΤΥΠΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΑ ΤΟΥ ΦΑΚΕΛΟΥ ΣΤΗ ΠΟΛΕΟΔΟΜΙΑ...

ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΦΛΩΡΙΑΝΑ !!!!!!!!!!!!!ΔΕΝ ΣΤΕΛΝΕΙΣ ΛΙΓΗ ΔΟΥΛΕΙΑ ΣΤΙΣ ΑΛΛΕΣ ΠΟΥ ΣΚΟΤΩΝΟΥΝ ΜΥΓΕΣ ΜΗΠΩΣ ΞΕΛΑΦΡΩΣΕΙΣ ΛΙΓΟ;;;;;;;;;;;;;;;;;

Guest
Η συζήτηση έκλεισε, δεν μπορούν να γίνουν νέες απαντήσεις

• Απαντήσεις

• Απέβαλα φυσικά!! Ναι θα χαλαρώσω τώρα λίγο το καλοκαίρι,και κάποια στιγμή θα ξανά προσπαθήσουμε ❤️ Σας ευχαριστώ πολύ και τις απαντήσεις σας ❣️
    • Καλημέρα Ιωάννα μου!! Καλά είμαστε κι εμείς! Άααα η μικρή σου βιάζεται να γίνει ανεξάρτητη!!! Τέλεια!!!! Μίλησα με τον παιδίατρο και μου είπε να μην αγχώνομαι..ο μικρός έχει ψηλώσει κι άλλο και έχει φτάσει τα 9,5 κιλά... βλέπει φαγητό μπροστά του και λέει μαμ. Με φιλάει και λέει μα. Φεύγω από το οπτικό του πεδίο και φωνάζει μαμά. Μπαμπά δε λέει ούτε για πλάκα. Το είπε δύο φορές και τέλος. Από προχθές άρχισε να λέει και ντα-ντα, για-για και νιε-νιε...έχει πολύ πλάκα. Εγώ τον αφήνω στο πάτωμα και δεν κουνιέται μόνος του. Αν καθήσω κάτω κι εγώ τότε γυρνιεται και σκαρφαλώνει πάνω μου και προσπαθεί να μπουσουλισει να πιάσει αντικείμενα, αλλά μόνος του φοβάται 🤣🤣. Πάντως, από χθες ξεκίνησε να είναι ζορικος και να δείχνει έναν απαιτητικό χαρακτήρα, κάνει ψέματα πως κλαίει για να πάρει κάποιο αντικείμενο που δεν είναι παιχνίδι και εννοείται πως δεν του το δίνω και τσιριζει 🤣🤣. 
    • @Kateriniw καλημέρα κορίτσι μου..!! Έτσι είναι, θετική σκέψη να υπάρχει πάντα, πίστη προς το Θεό και τους Αγίους μας και όλα θα πάνε καλά..!!! Αν δεν είναι τώρα θα είναι αργότερα, δεν μπορεί κάποια στιγμή θα είναι..!!! Ελπίζω σε λίγες μέρες να σε ακολουθήσω κι εγώ στο δρόμο που έχεις χαράξει.. 😄😉
    • Και μενα εχει αέρια κ εκει π εκανε συνέχεια κακα χθες εκανε μονο 2 φορες. Πολύ ζορι τραβάνε. Ευτυχώς τ βραδυ κοιμηθηκε καλα. Ξυπνούσε να φάει κ ύπνο παλι. Εντωμεταξύ εχει φουσκώσει, εχει κάνει κάτι μάγουλα, μόνο για ρουφηγμα. @Sotiria_94 τίποτα δ κανεις λαθος. Ειναι βρεφακια κι οπως βλεπεις τ ιδια τραβαμε όλες. Μην το σκέφτεσαι. Τα πας τέλεια! Σιγά σιγά θα μεγαλώσουν θα αλλάξουν. Ειδικα μολις κλείσουν τον 3ο μηνα, θα δεις άλλο μωρο.
    • Λυπάμαι ρε κορίτσι μου που περάσατε τέτοια ταλαιπωρία... χαίρομαι που είστε καλά τώρα
  • Νέες συζητήσεις

• Προσθήκη...