Μετάβαση σε περιεχόμενο

Recommended Posts

Δημοσίευση

καλημερα βασουλα!!!!μπραβο που περασατε ομορφα τι καλα!!!!!το φορεμα ακουγετε τελειο με γειες!!!!!!σεξουλιαραααααααααααααα!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol:

εδω εχει ωραια μερα σημερα!!!!!εβαλα μπουτακια κοτοπουλο με πατατουλες στο φουρνο να γινοντε και μολις φαει ο μικρος τα φρουτα θα βγουμε εξω στο κηπο να λιαστουμε!!!!!!!αντε αν μπορω να κουνησω γιατι ποναω παντου μπορει να παμε και στις κουνιες!!!

οσο ανοιγει ο καιρος μου τι δινει να ειμαι σπιτι......αντε να καλοκαιριασει ........

• Απαντήσεις 967
  • Created
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοσίευση

:lol::lol::lol::lol: μπραβο στον αντρα σου βασουλα!!!!!!!μια χαρα τον βρισκω!!

δεν ξερω ρε συ απο κουραση...τα χερια μου τα ποδια η μεση μου με εχουν τρελανει της τελευτεες μερες....και ποναει και η κοιλια μου περιεργα και μου τι δινει...ταχω φτυσει η γυναικα μαλλον ερχοντε τα γεραματα :lol::lol::lol::lol::lol:

Δημοσίευση

Καλημέρα!!!!!!!!!!!

Να ήρθα και εγώ!!!!!!!!!!!!!!!

Βάσω μεγια (καλέ έτσι γράφεται??? :roll::roll: ) το φόρεμα!!!!!!!!!!!!!!!

Και εγώ θέλω ψώνια!!!!!!! Αυτό που λες με τα κινέζικα έχεις δίκιο και εμένα μου σπάνε τα νευρα :evil:

Βικουλίνι ωραίο το κοτοπουλάκι με πατάτες. Εμείς μάλλον για μπιφτέκια μας κόβω.

Η μικρή μου έχει μάθημα χορού σήμερα.

Κορίτσια σήμερα κληρώνει το λαχείο κάντε καμία προσευχή μπας και περάσω με το σκάφος αύριο και σας πάω για ψώνια.

Ελευθερία πήγατε σε κανούριο σπίτι??? Μάλλον κάτι ξεχνάω ή έχω χάσει επεισόδια.

Φιλιά σε όσες είναι μέσα και όσες δεν είναι!!!!!!!!!!!!!!

:x:x:x:-*:-*:-*

Δημοσίευση

Καλημερα Ρια σε ευχαριστω.............

Σου στελνω ολη την θετικη μου ενεργεια για να κερδισεις αντε μπας και δουμε και

εμεις καμια ασπρη μερα :lol::lol::lol::lol: θα σε περιμενω αυριο να ερθεις να με παρεις ;)

Καλημερα Ασπα τι κανεις?

Δημοσίευση

Βάσω μια φορά που μιλ με τον DaddyCool του λέω λοιπόν εγώ εσύ και η Βάσω θα βγούμε υπάλληλοι του μήνα :lol::lol::lol::lol::lol: τώρα μάλλον θα βγει υπάλληλος του μήνα και η Ασπασία.

=))=))=))=))

Βικουλίνι άστα να πάνε ούτε μύγες δεν κυκλοφορούν τώρα και δεν ξέρουμε τι να κάνουμε :roll:

Δημοσίευση
Βάσω μια φορά που μιλ με τον DaddyCool του λέω λοιπόν εγώ εσύ και η Βάσω θα βγούμε υπάλληλοι του μήνα :lol::lol::lol::lol::lol: τώρα μάλλον θα βγει υπάλληλος του μήνα και η Ασπασία.

Εγώ βρε είμαι υπάλληλος της χρονιάς!!!!!!!!!!!!!!!!! :lol::lol::lol::lol:

Δημοσίευση

Ουτε μυγες δεν εχει για να περναει και η ωρα :lol::lol::lol:

Εγω σημερα και προς το παρων εχω αρκετη ορεξη..........

Αντε καλε το εχω γραψει εδω και ποση ωρα και δεν με αφηνεται να πατησω υποβολη

λυσαρες πολυλογουδες :lol::lol:

Δημοσίευση

Βικουλίνι τώρα το θυμίθηκα νομίζω ότι σε είχα ξαναρωτήσει και δεν μου απάντησες.

Τι ακριβώς κάνεις είσαι αρχιτέκτων??? (καλέ έχω κολήσει με την ορθογραφία σήμερα) :roll:

Λυσάξτε κορίτσια!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Και εγώ έχω πολύ όρεξη σήμερα αλλά όχι για δουλειά :D

Ήθελα άλλα πράγματα να έκανα ;)

Δημοσίευση

ΕΙΧΑ ΑΠΑΝΤΗΣΕΙ ΡΙΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

ΕΙΜΑΙ ΣΧΕΔΙΑΣΤΡΙΑ- ΒΟΗΘΟΣ ΑΡΧΙΤΕΚΤΩΝ!!!!!ΦΤΙΑΧΝΩ ΤΑ ΣΧΕΔΙΑ ΚΑΙ ΜΕΛΕΤΕΣ ΚΑΙ ΟΛΑ ΤΑ ΕΝΤΥΠΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΑ ΤΟΥ ΦΑΚΕΛΟΥ ΣΤΗ ΠΟΛΕΟΔΟΜΙΑ...

ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΦΛΩΡΙΑΝΑ !!!!!!!!!!!!!ΔΕΝ ΣΤΕΛΝΕΙΣ ΛΙΓΗ ΔΟΥΛΕΙΑ ΣΤΙΣ ΑΛΛΕΣ ΠΟΥ ΣΚΟΤΩΝΟΥΝ ΜΥΓΕΣ ΜΗΠΩΣ ΞΕΛΑΦΡΩΣΕΙΣ ΛΙΓΟ;;;;;;;;;;;;;;;;;

Guest
Η συζήτηση έκλεισε, δεν μπορούν να γίνουν νέες απαντήσεις

• Απαντήσεις

• Εγώ κορίτσια με το γιατρό θα παίξω ξύλο στο τέλος! 🤣 Χώρια που με τρομοκράτησε τζάμπα τώρα που πήγα, ότι το μωρό μπορεί να έχει τυλιχθεί με τον ομφάλιο.. τελικά καμία σχέση.. η γυναικολόγος μου που το είδε μετά μου είπε καμία σχέση.. εντάξει δεν είχα τρελές απαιτήσεις από τον υπέρηχο του νοσοκομείο αλλά όχι να μου λέει τέτοια να με τρομάζει.  Έχει φαγωθεί ότι υπάρχει περίπτωση να παρουσιάσω προεκλαμψία και σώνει και ντε τώρα κοιτάω την πίεση κάθε μέρα γιατί αν ανέβει απότομα θα με πάει για καισαρική χωρίς δεύτερη σκέψη.  Εντωμεταξύ η πίεση μου μια χαρά είναι.. μόνο όταν πηγαίνω στο νοσοκομείο ανεβάζω πίεση... τυχαίο;; Δεν ξέρω..
    • Σε ευχαριστώ πάρα πολυ για την συμβουλή! ❤️ ευχομαι και σε εσενα τα καλυτερα!
    • Νομίζω πως τόσο νωρίς καμία κοπέλα δεν είχε συμπτώματα..μετά ξεκινάνε τα συμπτώματα της εγκυμοσύνης (αν έχεις). Τωρα από τη στιγμή που έχεις ελεύθερες επαφές πάντα μπορεί να μείνεις έγκυος, και στο εύχομαι!  Αν τώρα περιμενεις αυτες τις μερες περίοδο, και συνήθως έχεις και τόσο έντονα συμπτώματα κ αυτή τη φορά δεν έχεις, ίσως να είναι η τυχερή, ποιος ξέρει!! Βεβαια αποτι είδα τώρα, πριν 1 εβδομάδα λες ότι είχες ωορρηξία άρα δεν είναι απλά νωρίς για συμπτώματα, καλά καλά μπορεί να μην έχει γίνει καν εμφύτευση! Περίμενε μέχρι τη μέρα που είναι να σου έρθει περίοδος, και αν εχεις καθυστέρηση κάνε τεστ!
    • Εντωμεταξύ του λέω είδατε γιατρέ δε με πιστεύατε ότι θα έρθω στο ραντεβού αλλά σας διέψευσα..μου λέει όχι δεν πίστευα εσένα, τον τράχηλο δεν πίστευα 😂 Τώρα πέρα από την πλάκα, εγώ ένιωθα ότι θα φτάσω μέχρι σήμερα, αλλά μέχρι τις 14 δε νιώθω ότι θα φτάσω..δηλαδή θα είναι θαύμα μου φαίνεται αν φτάσω..αλλά οκ, θα δούμε!  
    • Καλησπέρα κορίτσια! Μόλις γύρισα από το γιατρό. 3065γρ το μωρό! Τώρα δε ξαναπάω γιατρό, μου είπε αν δε γεννήσω μέχρι την άλλη Τετάρτη θα κλείσουμε για το Σάββατο που θέλω να πάω(στις 14 δηλαδή).  Αυτός βέβαια μέτρησε πότε είναι το άλλο Σάββατο, και μου λέει σε 10 μέρες; Δεν παίζει να φτάσεις. Αλλά από την άλλη μου λέει ούτε μέχρι εδώ πίστευα ότι θα φτάσεις, οπότε ποιος ξέρει; Τώρα που το θυμήθηκα, μου είπε ότι έχει ανοίξει κάτω απλά ακόμα δε χωράει το κεφάλι να βγει. Κάπως έτσι μου το είπε δε θυμάμαι καλά. Ο Κώστας αγχώνεται τον ρώταγε αν έχει 5 μέρες έστω ακόμα να προλάβει το σπίτι 😂  Οπότε αναμένουμε.
  • Νέες συζητήσεις

• Προσθήκη...