Μετάβαση σε περιεχόμενο

Recommended Posts

• Απαντήσεις 967
  • Created
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοσίευση

ΑΧ ΟΝΕΙΡΑ ΩΡΑΙΑ Ε;;;;;;;;;ΑΛΛΑ ΠΟΥ ΤΕΤΟΙΑ ΤΥΧΗ.........

ΤΩΡΑ ΤΕΛΕΥΤΕΑ ΠΟΥ ΕΧΟΥΜΕ ΣΤΡΙΜΩΧΤΕΙ ΑΡΚΕΤΑ ΛΕΩ ΣΤΟΝ ΑΝΤΡΑ ΜΟΥ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΤΗ ΠΑΡΟΙΜΙΑ...Η ΦΤΩΧΙΑ ΘΕΛΕΙ ΚΑΛΟΠΕΡΑΣΕΙ!!!!!!!!!ΑΜΑ ΛΑΧΕΙ ΝΑ ΤΑ ΦΑΜΕ ΟΛΑ ΣΤΟ ΤΑΧΥΠΛΟΟ :lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol: ΧΑΧΑΧΧΑΧΑΧΑΧΑ!!!!!!!!! :lol::lol::lol::lol::lol::lol: ΠΑΩ ΝΑ ΤΑΙΣΩ ΤΑ ΝΙΝΙΑ ΜΟΥ........ΒΑΣΩ ΚΑΛΟ ΑΠΟΓΕΥΜΑ ΔΕΝ ΘΑ ΣΕ ΠΡΟΛΑΒΩ ΜΕΤΑ!!!!!!

ΡΙΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ ΦΙΛΙΑ!!!!

Δημοσίευση

Αχ και Βαχ και ξανά πάλι ααααααααααααχχχχχχχχχχχχ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Βάσω τι ώρα σχολάς????

Εγώ φεύγω στις 1.30 και ξαναέρχομαι στις 17.30 (αν δεν με πάρει ο ύπνος!!!!!!!!!!!)

:lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol:

Εγώ το Βικουλίνι το λέω στον άνδρα μου αυτό όταν τρώμε γαρίδες και τέτοια :lol::lol::lol:

Αχ καταραμένη φτώχεια!!!!!

Και μετά ακούς κάποιους που έχουν λεφτά και σου λέει πλήττουν :roll::roll:

Αν δυνατόν να είχα λεφτά και θα σου έλεγα εγώ αν έπληττα!!!!!!!!!!!!! :lol::lol:

Δημοσίευση

Φιλια πολλα Βικουλινακι θα τα πουμε αυριο.........

Ρια μου κατα τις 2 τελειωνω και δεν ξαναερχομαι να ζηλευεις :lol::lol:

Σημερα το μεσημερι δεν εχει υπνο θα πρεπει να αποτριχωθω εχω γυναικολογο

και ντρεπομαι :oops::oops::oops::oops::oops::oops::oops::oops:

Δημοσίευση

Ζηλεύω πολύυυυυυυυ

Ζηλεύω πολύυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυ

Αλλά χαίρομαι για εσένα!!!!!!!!!!!

Και εγώ ντρέπομαι στον γυναικολόγο, όταν ήμουν έγκυος δεν με ένοιαζε καθόλου. Τώρα με έπιασαν πάλι οι ντροπές μου. Είμαστε τρελλές τελικά εμείς οι γυναίκες!!!!!!!!!!!! Και να φανταστείς ότι γέννησα φυσιολογικά. Δηλαδή δεν έχω καμία διακιολογία :lol::lol:

Δημοσίευση

Καλημερα κοριτσαρες τι κανετε :?:

Ρια ελπιζω να επλυνες τα ποδια σου σημερα :lol::lol::lol::lol: εισαι τρελοκομειο :D

αντε σε περιμενω ξυπναααααααααα

Βικουλινι εξαφανιζολ ολες ζαρττττττττττ :lol::lol::lol::lol::lol::lol:

Σταμυ τι κανεις τετοιες ωρες ξενυχταμεεεεεε :?::?::?::D

Κοριτσια εχθες πηγα γυναικολογο ολα καλα εκανα και τεστ παπ μου ειπε επισης πως αν θελω να κανω

μωρακι ειναι η ευκαιρια ειμαι στις γονιμες μερες μου :D μολις το ακουσα το χαμογελο πηγε μεχρι

τα αυτια αλλα ειπα ακομα να το αφησω τουλαχιστον μεχρι το καλοκαιρι..........

Πηγα για καφε με την μαμα μου και μετα ολη μερα σπιτι εκανα φαγητο για σημερα και νταντευα τον αντρα μου που συναχωθηκε λιγακι και βογκουσε :lol:

Σας περιμενωωωωωωωωω :D

Δημοσίευση

Καλημεραααα!!!!!!

βασουλα καλη δουλιτσα!τι κανεις;;;;;;;;περαστικα στον αντρουλη σου!!!!

ριαααααα τα επλυνες τα ποδια σου :lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol:

που ειστε οι υπολοιπες;;;;;;;;πωπω χαθηκαμε βρε κοριτσακια μου.. :(:(

σταμουλα καλα;;

ασπακι;;;;

φλωριανα κατερινακι λενακι τονιες και οι υπολοιπες;;;;;;;

βικαρα μου ελπιζω ολα καλα!

Δημοσίευση

αντε βασουλα βουρ για το νινι!!!!!!εγω πριν κανω παιδια μου ελεγε ο γυναικολογος οταν πηγενα και τον ρωτουσα οτι ειμαι τουρμπο αχχαχαχαχχαχαχαχα :lol::lol::lol::lol::lol:

σημερα εχω δουλιεσ με φουντες :lol::lol::lol::lol: ηδη εχω βγαλει τα σεντονια και τα πλενω και βαριεμε απιστευτα...καμια για βοηθεια;;;;; :lol::lol::lol:

Δημοσίευση

:((:((:((:((:((:((:(( τελικα πρεπει να ειμαι παραπονιαρα :((:((:(( ειναι καλο αυτο;;;;; :lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol:

αντε ρια στειλε το δωρο στο ασπακι!!!!!!!!!!!!!!! :lol::lol: καλε ποιο δωρο;;;;;;;;τη θηκη για τις χαρτοπετσετες; η τη θηκη για τη φλογερα;;;;;;;;;;;;;

πωππωπωωπ της θηκης το καγκελο :lol::lol::lol::lol::lol::lol:

Δημοσίευση

Καλημερα Βικουλινακι και Ασπακι τι κανετε?

Ο καιρος σημερα πολυ χαλια βρεχει αρκετα ξενερωμα και δουλεια μηδεν.....

Μπα ακομα για δευτερο οχι αν και θελω το καλοκαιρακι μωρε πρωτα ο θεος......

Οσο για τις δουλειες θα ερχομουν για βοηθεια αλλα εισαι λιγακι μακρια :lol:

Ασπα τι κανεις? δουλεια ε?

Δημοσίευση

Δουλειά δουλειά και πάλι δουλειά ρε Βάσω…..αυτό δεν αλλάζει.

Βικουλίνι καλέ την θήκη για χαρτοποτσέτες μου έταξε….την άλλη την κράτησε για τον άντρα της, χαχαχαχα……….

Πλάκα πλάκα έκανε καμιά άλλη ενδιαφέρον προσφορά???

Δημοσίευση

Βαρεθηκα............τι καιρος τι χαλια ειναι αυτα....

Με πηρε ο αντρας μου και μου ειπε πως ο μικρος σηκωθηκε με μηξουλες μαλλον κολλησε

ελπιζω να μεινει μονο στις μυξες οχι αλλες αρρωστιες δεν θελω :(

Τωρα θα παει να τον παρει η κουμπαρα μου θα τον κρατησει αυτη γιατι ο αντρας μου εχει

δουλειες........

Guest
Η συζήτηση έκλεισε, δεν μπορούν να γίνουν νέες απαντήσεις

• Απαντήσεις

• Μαμάδες, πέρασε καιρός... Πώς είστε; Πώς είναι τα μπεμπάκια σας; Εμείς γιορτάσαμε τα πρώτα γενέθλια του μπέμπη μας τον Φεβρουάριο και παραμένουμε συνεχώς συγκινημένοι και ευγνώμονες για την παρουσία του στη ζωή μας! Επειδή τον περιμέναμε να γεννηθεί Μάρτη αντί για Φεβρουάριο, τον ονομάσαμε Άρη (ο Μάρτης είναι ο μήνας του Mars (Άρη). 
    • Καλημέρα κορίτσι μου, λοιπόν εμένα μ έχει σώσει το σπρέι strepfen. Κάνει θαύματα!!! Περαστικά φίλη μου!!! Καλημέρα κοριτσάκι μου μπράβο!! Πολύ όμορφη η εικόνα που μας μεταφέρεις!! Εύχομαι να είστε έτσι πάντα αγαπημένοι κ χαρούμενοι❤️❤️
    • Καλημέρα κορίτσια μου..! Εγώ σήμερα με άλλον αέρα..! Από τη στιγμή που καθάρισα δεν είχα μυαλό για τπτ άλλο πέρα από το να αποπλανήσω το σύζυγο.. 🤣 Ο καημένος μετά από τόσο καιρό το είχε ξεχάσει το άθλημα πέρα του ότι φοβόταν να με αγγίξει γιατί σου λέει δεν κάνει ακόμα.. εγώ όμως μίλησα με τη γυναικολόγο και τη ρώτησα αν μπορούμε να αρχίσουμε επαφές.. ευτυχώς μου είπε κανονικά, από τη στιγμή που καθάρισες μου λέει δεν υπάρχει πρόβλημα. Οπότε κορίτσια εχθές μετά από πααααααρα πολλούς μήνες είχαμε την πρώτη μας συνεύρεση και ήταν τόσο ωραία.. ο καημένος τον καταλάβαινα είχε φόβο, χώρια που δεν περίμενε την "επίθεση" στο κρεβάτι.. 🤣 Του λέω η γιατρός είπε ότι μπορούμε.. του έδωσα το σύνθημα..  🙃 Και μόλις τελειώσαμε και χαλαρώσαμε στον καναπέ άρχισε να ψάχνει οικογενειακά αυτοκίνητα και να μου λέει "άρα θα πρέπει τώρα να ξεκινήσω να παίρνω πάλι τις βιταμίνες μου εε;;" 🤣 Του λέω άμα θέλεις, καλό κάνουν..  Αχ! πως τους δίνουμε φτερά ρε κορίτσια.. με μια αγκαλιά και μια επαφή.. Άρχισε να κάνει όνειρα πάλι, που πριν δεν του έπαιρνες κουβέντα. Όπως και να χει όμως εμένα δεν με νοιάζει να έχω επαφές για το παιδί, τα εν δυνάμη παιδάκια μου δόξα τω Θεώ με περιμένουν και είναι πολλά.. εμένα η επαφή με νοιάζει και το σμίξιμο το ουσιαστικό με τον άντρα μου. Τον Ιούνιο με το καλό συν Θεό θα πάμε στην επόμενη ετ θα ρθούνε και τα παιδάκια.. είμαι πιο αισιόδοξη τώρα, θα δώσει ο Θεός..!!! 🙏  
    • @Ioanna6 καλημέρα να χαιρεσαι το μωρακι σου!Είδα τυχαία ότι αναφέρεσαι σε μαρσιπο. Μπορείς να μ πεις ποιον έχεις κ αμα σε βολεψε?
    • Καλημέρα κορίτσι μου και καλώς ήλθες στην παρέα μας..! Λοιπόν εγώ μία εμπειρία έχω από εξωσωματικό και αυτόν θα σου προτείνω.  Ο Χρήστος ο Παππάς είναι, για μένα πολύ καλός γιατρός, ήταν ο πρώτος που επισκέφτηκα και έμεινα. Θεσσαλονίκη είναι και συνεργάζεται πλέον με το Fivi στο Διαβαλκανικό. Έχω πολύ καλά αποτελέσματα από το κέντρο και πρώτη εξωσωματική είχα εμφύτευση άσχετα που στην 8η εβδομάδα παλινδρόμησε. Εντάξει ξέρεις ότι θα πέσεις μέσα πάλι εεε;;; Γιατί με τις περιόδους για την επόμενη ετ θα πάω Ιούνιο..  Οπότε σε πιστεύω για ακόμη μία φορά.. 🤗 και αυτή τη φορά Ελπιδάκι θα ρθει και θα μείνει πρώτα ο Θεός..!!! Και μη σου πω θα έχω και διπλή επιτυχία.. 🙃😉 Τα καλύτερα έρχονται..!!! 😎
  • Νέες συζητήσεις

• Προσθήκη...