Μετάβαση σε περιεχόμενο

Recommended Posts

Δημοσίευση

ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΒΙΚΑΡΑ!!ΚΑΛΟ ΣΙΔΕΡΩΜΑ!!!ΕΓΩ ΑΠΛΩΣΑ ΕΒΑΛΑ Κ ΤΟ ΦΑΓΗΤΟ...

ΒΑΣΟΥΛΑ ΜΠΡΑΒΟ ΠΟΥ ΠΕΡΑΣΕΣ ΚΑΛΑ ΧΡΕΙΑΖΕΤΕ ΠΟΤΕ ΠΟΤΕ!!

ΑΝΑΣΤΑΣΙΑ ΠΕΡΑΣΤΙΚΑ ΣΑΣ!!!ΓΙΑΤΙ ΣΤΟ ΝΕΚΡΟΤΑΦΕΙΟ; :?:(:(:( ΣΟΡΥ ΠΟΥ ΡΩΤΑΩ ΚΙΟΛΑΣ...

ΑΚΕΦΙΕΣ ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΓΙΑΤΙ...ΕΤΣΙ ΞΥΠΝΗΣΑ ΕΧΩ ΜΙΑ ΜΕΛΑΝΧΟΛΙΑ ΕΝΑ ΒΑΡΟΣ :(:(:(:( ΚΑΘΟΛΟΥ ΟΡΕΞΗ...

• Απαντήσεις 967
  • Created
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοσίευση

Βασούλα μουυυυυυυυυυυυ!!!!!!!!!!!!

Εγώ δεν φτάνει που δουλευω είναι εδώ και το αφεντικό!!!!!!!!!!

Ευτυχώς που ήρθε ένας φίλος του τώρα.

Εγώ κορίτσια ακούστε τι έκανα εχθές.

Σηκώθηκα εχθές πρωί πρωί στις 8.00, ήπια το καφεδάκι μου μάζεψα όλο το σπίτι και μαγείρεψα έβαλα και πλυντήριο και άπλωσα και 11.30 είμασταν όλοι έτοιμοι για την παρέλαση πως τα κατάφερα μην ρωτάτε και εγώ ακόμα απορώ.

Μετά πήγαμε παρέλαση και μετά για καφέ. Φάγαμε σπίτι ρίξαμε έναν ύπνο και σηκώθηκα σιδερώσα και τα ρούχα :!::!::!::!::!::!::!:

Οπότε για ΣΚ δεν έχω και πολλά πολλα είμαστε οκ.

Δημοσίευση

γεια σας κοριτσακια τι μου κανετε?εμεις μια χαρα σιγα σιγα βρησκουμε τους ρυθμους μας ο γιος με την κορη συνεχιζουν να τα πηγαινουν τελεια και τωρα που ο αντρας μου πηγε για δουλεια ακομα πιο συνεργασιμος ειναι το μαναρι μου,περιμενω πως και πως να σαραντησω για να βγω καμοια βολτιτσα την κυριακη θα γινει η πρωτη μας εξοδος.τονια βικουλινη βικακι ασπα λενακι και σε ολες οσες ξεχασα φιλια πολλα και τα ξαναλεμε συντοματωρα κανω λιγο μποτε γιατι πατερας και γιος ειναι βολτα και η μικρη μου κοιμαται..

Δημοσίευση

Τι κανετε κοριτσακια μου? Τι ερημιες ειναι αυτες?

Εμεις ειμαστε καλα! Σημερα πηγαμε και ψωνισαμε πραγματακια για το σπιτακι μας και πολυ χαρηκα!

Επιτελους εβαλα κουρτινες!! :D

Εσεις ολες καλα?

Δημοσίευση

ευχαριστω πολυ βικακι.να εισαι καλα .Ποιος αλλος γιορταζε χτες???Καλα πολυ κουραση χτες με την γιορτουλα μας αλλα χαλαλι της,περασαμε πολυ ωραια χτες και η μικρη το χαρηκε πολυ ηρθε και ενα αγορακι ενος ετους κ επαιξε η ευαγγελια πολυ ωραια,2 παιδακια κ το διαλυσαν το σπιτι!! :lol:

εσεις τι νεα????

Δημοσίευση

Κοριτσακια μου για λιγο καιρο δεν θα μπαινω περναω ενα οικογενοικο θεμα

για το παρτυ του χαρη δεν το βλεπω συγνωμη

ελπιζω να περνατε καλα

καποια στιγμη θα τα ξαναπουμε

αντιο

Δημοσίευση

Καλησπερα κοριτσακια!!!!!!!!

ΤΙ ΚΑΝΕΤΕ??ΚΑΛΑ ΕΙΣΤΕ???ΤΙ ΝΕΑ ΣΑΣ??ΕΜΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ ΠΗΓΑΜΕ ΣΕ ΕΝΑ ΚΑΦΕ ΔΙΠΛΑ ΣΤΗΝ ΘΑΛΑΣΣΑ ΜΑΖΙ ΕΙΧΕ ΚΑΙ ΠΑΙΔΙΚΗ ΧΑΡΑ ΚΑΙ ΚΑΤΑΚΟΥΡΑΣΤΗΚΑΜΕ ΑΠΟ ΤΗΝ ΜΠΑΛΑ ΠΟΥ ΠΑΙΖΑΜΕ ΜΕ ΤΗΝ ΕΥΑΓΓΕΛΙΑ !!!!!

ΜΕΤΑ ΠΗΡΑ ΤΟΝ ΑΝΤΡΟΥΛΗ ΑΦΟΥ ΦΑΓΑΜΕ ΕΝΑ ΩΡΑΙΟ ΨΗΤΟ ΜΠΟΥΤΙ ΓΑΛΟΠΟΥΛΑΣ ΚΑΙ ΠΗΓΑΜΕ ΚΕΦΑΛΑΡΙ!!!ΦΤΩΧΙΑ !!!!!!!!!!!!!!!!!!ΦΑΓΑΜΕ Κ ΤΑ ΠΑΓΩΤΑΚΙΑ ΜΑΣ Κ ΗΡΘΑΜΕ ΜΕ ΤΗΝ ΔΥΣΗ ΤΟΥ ΗΛΙΟΥ!!!!ΧΑΡΜΑ !!!!!!!!!!!!!!!

ΛΕΝΑΚΙ ΣΕ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΠΟΛΥ ΓΙΑ ΤΙΣ ΕΥΧΕΣ ΣΟΥ Κ ΕΣΥ ΝΑ ΧΑΙΡΕΣΑΙ ΤΑ ΚΟΥΚΛΙΑ ΣΟΥ.'

ΒΙΚΑΚΙ ΚΑΛΑ???

ΒΙΚΟΥΛΙΝΙ ΟΛΑ ΚΑΛΑ??

ΦΛΩΡΙΑΝΝΑ ΤΙ ΝΕΑ??ΒΑΣΟΥΛΑ ΚΑΛΑ??

ΑΣΠΑ ΚΑΛΑ ΕΙΝΑΙ ΤΑ ΜΙΚΡΑ ΣΟΥ??

ΙΩΑΝΝΑ ΚΑΛΑ Ο ΧΑΡΟΥΛΗΣ???Η ΚΟΙΛΙΤΣΑ??

ΚΑΤΕΡΙΝΑΚΙ ΟΛΑ ΚΑΛΑ??ΤΟΥ ΠΕΡΑΣΕ Ο ΠΥΡΕΤΟΣ ΤΟΥ ΝΙΚΟΛΑΚΗ!!!

Δημοσίευση

Καλημερα κοριτσαρες μου τι κανετε?

Εγω αλλαξα βαρδια ηρθα πρωινη και μαλλον ετσι θα ερχομαι αυτη την βδομαδα.........

Το σ/κ μου ηταν πολυ καλο εχθες πηγαμε λουνα παρκ οικογενειακως και περασαμε τελεια......

Εσεις κοριτσοπουλα που ειστε χαθηκατε ολες καλε..............

Εγω οπως παντα εδω θα σας περιμενω να ξυπνησετε η να πιασετε δουλεια :)

Δημοσίευση

Κορίτσια καλημέρα!!!!!!!!!

Βασούλα μου καλή δουλίτσα να έχουμε!!!!!!!!!!!!!!!!

Εγώ πάντως στεναχωρήθηκα με αυτό που έγραψε η Bikxar και από τον τρόπο που γράφει νομίζω ότι πρέπει να είναι κάτι σοβαρό :( . Μακάρι να κάνω λάθος.

Bikxar αν μπεις καμιά φορά και μας διαβάσεις να ξέρεις πως σ' αγαπάμε και αν μπορούμε να σε βοηθίσουμε :roll::roll: .

Δημοσίευση

καλημερα!τι κανετε;

απο οτι βλεπω περασατε καλα το σ/κ!! ;)

βικακη ελπιζω οτι και ναναι να περασει συντομα :( θα μας λειψεις!να ειστε καλα!σαγαπαμε πολυ και οτι θες ειμαστε εδω :YMHUG::YMHUG::YMHUG::x:x:-*:-*

εγω ακεφη και σημερα και νυσταζω απιστευτα!

βασουλα και ρια καλη δουλιτσα!

Δημοσίευση

Καλημερα κοριτσια........Ρια καλη δουλεια και σε σενα :)

Βικουλινι τι εγινε παλι κακοκεφη γιατι βρε κοριτσι μου :?:

Να πω την αληθεια και εγω χαλαστηκα με την Βικαρα που δεν θα μπαινει

ελπιζω να ειναι ολα καλα και να μην ειναι κατι το σοβαρο η να μας κανει πλακα

παντως οπως και να εχει την στελνω την αγαπη μου και ξερει πολυ καλα πως

θα μας λειψει σε ολες μας.............

Δημοσίευση

Καλημέρα κορίτσια και καλή εβδομάδα να έχουμε!

Αλήθεια πήγατε πουθενά το 3 ήμερο??? Εμείς πάντως όχι, εδώ τριγυρνάγαμε στην «όμορφη» Αθήνα, χαχαχαχα…..

Όσο για το Βικάκι ξέρει ότι η σκέψη μας είναι μαζί της και ευχόμαστε ότι καλύτερο….

Guest
Η συζήτηση έκλεισε, δεν μπορούν να γίνουν νέες απαντήσεις

• Απαντήσεις

• Μαμάδες, πέρασε καιρός... Πώς είστε; Πώς είναι τα μπεμπάκια σας; Εμείς γιορτάσαμε τα πρώτα γενέθλια του μπέμπη μας τον Φεβρουάριο και παραμένουμε συνεχώς συγκινημένοι και ευγνώμονες για την παρουσία του στη ζωή μας! Επειδή τον περιμέναμε να γεννηθεί Μάρτη αντί για Φεβρουάριο, τον ονομάσαμε Άρη (ο Μάρτης είναι ο μήνας του Mars (Άρη). 
    • Καλημέρα κορίτσι μου, λοιπόν εμένα μ έχει σώσει το σπρέι strepfen. Κάνει θαύματα!!! Περαστικά φίλη μου!!! Καλημέρα κοριτσάκι μου μπράβο!! Πολύ όμορφη η εικόνα που μας μεταφέρεις!! Εύχομαι να είστε έτσι πάντα αγαπημένοι κ χαρούμενοι❤️❤️
    • Καλημέρα κορίτσια μου..! Εγώ σήμερα με άλλον αέρα..! Από τη στιγμή που καθάρισα δεν είχα μυαλό για τπτ άλλο πέρα από το να αποπλανήσω το σύζυγο.. 🤣 Ο καημένος μετά από τόσο καιρό το είχε ξεχάσει το άθλημα πέρα του ότι φοβόταν να με αγγίξει γιατί σου λέει δεν κάνει ακόμα.. εγώ όμως μίλησα με τη γυναικολόγο και τη ρώτησα αν μπορούμε να αρχίσουμε επαφές.. ευτυχώς μου είπε κανονικά, από τη στιγμή που καθάρισες μου λέει δεν υπάρχει πρόβλημα. Οπότε κορίτσια εχθές μετά από πααααααρα πολλούς μήνες είχαμε την πρώτη μας συνεύρεση και ήταν τόσο ωραία.. ο καημένος τον καταλάβαινα είχε φόβο, χώρια που δεν περίμενε την "επίθεση" στο κρεβάτι.. 🤣 Του λέω η γιατρός είπε ότι μπορούμε.. του έδωσα το σύνθημα..  🙃 Και μόλις τελειώσαμε και χαλαρώσαμε στον καναπέ άρχισε να ψάχνει οικογενειακά αυτοκίνητα και να μου λέει "άρα θα πρέπει τώρα να ξεκινήσω να παίρνω πάλι τις βιταμίνες μου εε;;" 🤣 Του λέω άμα θέλεις, καλό κάνουν..  Αχ! πως τους δίνουμε φτερά ρε κορίτσια.. με μια αγκαλιά και μια επαφή.. Άρχισε να κάνει όνειρα πάλι, που πριν δεν του έπαιρνες κουβέντα. Όπως και να χει όμως εμένα δεν με νοιάζει να έχω επαφές για το παιδί, τα εν δυνάμη παιδάκια μου δόξα τω Θεώ με περιμένουν και είναι πολλά.. εμένα η επαφή με νοιάζει και το σμίξιμο το ουσιαστικό με τον άντρα μου. Τον Ιούνιο με το καλό συν Θεό θα πάμε στην επόμενη ετ θα ρθούνε και τα παιδάκια.. είμαι πιο αισιόδοξη τώρα, θα δώσει ο Θεός..!!! 🙏  
    • @Ioanna6 καλημέρα να χαιρεσαι το μωρακι σου!Είδα τυχαία ότι αναφέρεσαι σε μαρσιπο. Μπορείς να μ πεις ποιον έχεις κ αμα σε βολεψε?
    • Καλημέρα κορίτσι μου και καλώς ήλθες στην παρέα μας..! Λοιπόν εγώ μία εμπειρία έχω από εξωσωματικό και αυτόν θα σου προτείνω.  Ο Χρήστος ο Παππάς είναι, για μένα πολύ καλός γιατρός, ήταν ο πρώτος που επισκέφτηκα και έμεινα. Θεσσαλονίκη είναι και συνεργάζεται πλέον με το Fivi στο Διαβαλκανικό. Έχω πολύ καλά αποτελέσματα από το κέντρο και πρώτη εξωσωματική είχα εμφύτευση άσχετα που στην 8η εβδομάδα παλινδρόμησε. Εντάξει ξέρεις ότι θα πέσεις μέσα πάλι εεε;;; Γιατί με τις περιόδους για την επόμενη ετ θα πάω Ιούνιο..  Οπότε σε πιστεύω για ακόμη μία φορά.. 🤗 και αυτή τη φορά Ελπιδάκι θα ρθει και θα μείνει πρώτα ο Θεός..!!! Και μη σου πω θα έχω και διπλή επιτυχία.. 🙃😉 Τα καλύτερα έρχονται..!!! 😎
  • Νέες συζητήσεις

• Προσθήκη...