Μετάβαση σε περιεχόμενο

Recommended Posts

• Απαντήσεις 967
  • Created
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοσίευση

kalimera koritsopoulakia!!!ti kanete?sas euxaristw gia ta kala sas logia...

einai i ilikia koritsia..kanoune ta dika tous...alla ontws me ton paidiko strwnoune..alla polu arrwstia re koritsia..tosa uper o paidikos alla...ti einai ki auto?pali me akroastika ton exw!pali kala fetos eina kalutera ta pragmata..

Δημοσίευση

ΚΑΙ ΕΓΩ ΟΛΑ ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΗ ΜΙΚΡΗ ΤΑ ΚΑΝΩ!!ΕΧΕΙ ΚΑΙ ΠΛΑΚΑ!!ΟΤΑΝ ΑΛΛΑΖΩ ΣΕΝΤΟΝΙΑ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙ ΝΑ ΒΑΛΕΙ ΜΑΞΙΛΑΡΟΘΗΚΕΣ Κ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΕΥΡΙΑΖΕΙ Κ ΕΧΕΙ ΠΟΛΥ ΓΕΛΙΟ :lol::lol::lol: ΑΛΛΑ ΚΑΠΟΙΕΣ ΦΟΡΕΣ ΜΕ ΝΕΥΡΙΑΖΕΙ ΚΙΟΛΑΣ :lol::lol::lol:

ΚΑΙ ΕΓΩ ΕΧΩ ΔΟΥΛΙΕΣ ΑΛΛΑ ΣΕΡΝΟΜΕ ΠΑΛΙ ΣΗΜΕΡΑ....ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΦΤΙΑΞΩ ΚΑΠΟΙΑ ΣΤΙΓΜΗ ΤΙΣ ΝΤΟΥΛΑΠΕΣ ΓΙΑΤΙ ΕΧΕΙ ΠΕΣΕΙ ΒΟΜΒΑ....ΩΡΕΣ ΩΡΕΣ ΜΟΥΡΧΕΤΕ ΝΑ ΠΑΡΩ ΜΙΑ ΣΑΚΟΥΛΑ Κ ΝΑ ΤΑ ΠΕΤΑΞΩ ΟΛΑ ΕΞΩ :lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol:

Δημοσίευση

καλημεραααααααααααααααααααααααααα κοριτσακια μου η ωραια μερα απο το πρωι ξεκιναει...

πηγα να παρω το χαρη απο τη μαμα μου φτανω παω να βαλω το παιδι μεσα κ το αμξι δεν επαιρνε μπρος :evil::evil::evil::evil::evil::evil: εντωμεταξυ ειμουνα κ απο τον υπνο ουτε καφε ειχα πιει ουτε τσιγαρο κ ημουνα ετσι :shock::shock::shock::shock::evil::evil::evil::evil::twisted::twisted::twisted::twisted::twisted::twisted::twisted::twisted: κ χειροτερα

τελοσπαντων λαδια ηθελε πηγε ο πατερας μου κ εφερε κ ηρθαμε σπιτιιιιιιιιιιιιι...

πινω καφεεεεε επιτελους θελω να παω να μαγειρεψω θα κανω μπουκιτσες κοτοπουλου μαριναρισμενες με πορτοκαλι κ διαφορα μπαχαρικα συνοδευμενο απο ρυζι!!!!!!!

κοριτσακια δεν φανταζεσεστε ποσο χαιρομαι που σας αρεσε ολο αλλαγες κανω κολλησα με αυτο :lol::lol::lol::lol:

ελενακη αν θελεις κ δεν βαριεσε στειλε τη συνταγη κ τη φωτο με τα τσουρεκια στο e-mail

βικακυ μου τι κανετε???

αναστασια φαση θα ναι κ θα περασει....εμενα παντως εχει ηρεμησει παρα πολυ συννενουμαστε μια χαρα δοξα το θεο :lol::lol::lol:

ασπακι μου τι κανεις???

βασω θα καλοπερασει το αδερφακι ε?? :lol::lol::lol:

ιωαννακηηηηηηηη αντε λιγο εμεινε φιλεναδα περασε ο καιρος

φλωριαννα αντε να καταφερνεις να μπαινεις ετσι καθε μερα να βλεπουμε τι κανεις

εχετε πολλα πολλα φιλακια απο την τονια βολταρουν στην αθηνα

σας φιλω σταυρωτα

Δημοσίευση

ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΒΙΚΑΡΑΑΑΑΑΑΑΑ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!ΚΟΛΗΣΕΣ Ε;;;;;;;;;;;;ΔΕΝ ΠΕΙΡΑΖΕΙ ΑΡΚΕΙ ΝΑΣΑΙ ΚΟΝΤΑ ΜΑΣ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!ΩΡΑΙΟ ΦΑΓΗΤΑΚΙ ΤΙ ΩΡΑ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΕΤΟΙΜΟ ΝΑ ΣΤΕΙΛΩ ΤΟ ΚΟΥΡΙΕΡ;;;;;ΤΑ ΕΞΟΔΑ ΚΕΡΑΣΜΕΝΑ ΑΠΟ ΜΕΝΑ ΓΙΑ ΤΑ ΓΕΝΕΘΛΙΑ ΜΟΥ :lol::lol::lol:

ΤΕΛΙΚΑ ΦΤΙΑΧΝΩ ΛΙΓΟ ΠΙΛΑΦΙ ΚΑΙ ΛΙΓΑ ΜΑΚΑΡΟΝΙΑ :lol::lol::lol::lol::lol: ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΣΑ ΝΑ ΑΠΟΦΑΣΙΣΩ Κ ΕΙΠΑ ΝΑ ΚΑΝΩ Κ ΑΠΟ ΤΑ ΔΥΟ!!!!!ΑΣ ΦΑΕΙ Ο ΚΑΘΕΝΑΣ ΟΤΙ ΘΕΛΕΙ :lol::lol::lol: ΑΦΟΥ Η ΜΙΚΡΗ ΤΗΝ ΜΙΑ ΦΩΝΑΖΕ ΜΑΚΑΡΟΝΙΑ ΤΗΝ ΑΛΛΗ ΡΥΖΙ!!!!!!!!ΤΙ ΝΑ ΚΑΝΩ;;;;;;;ΛΕΩ ΘΑ ΚΑΝΩ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΑ ΔΥΟ ΜΗΠΩΣ ΦΑΕΙ ΤΙΠΟΤΑ!!!!!!!!!!!!!!! :lol::lol::lol::lol::lol:

Δημοσίευση

Ασχετο αλλα θα το πω Τρελη μου μαγειρισσα τα μαλλια σου τα βαφεις η ειναι το

φυσικο σου?

Εγω τα βαφω μαυρα και το χρωμα που βλεπω στην φωτο μου αρεσει πολυ θελω να κανω μια

αλλαγη το εχω βαρεθει το μαυρο

Δημοσίευση

Βικαρα εσας δεν σας ξεχναω ποτε αφου δεν μπορω χωρις εσας δεν το εχετε καταλαβει???

καλα εκανες κ απο τα δυο τουλαχιστον για να φαει κατι η μικρη...

ναι βασω μου να μπεις να μου πεις τη γνωμη σου κ εσυ...

εγω τα χα μαυρα καταμαυρο... στο γαμο τα χα ανοιξει μετα το χαρη τα ξανακανα μαυρα κ απο περυσι το πασχα τα ανοιγω παλι...

Ωραιο το μαυρο αλλα ρε γμτ δυσκολα κανεις αλλαγες ειναι τρελη ταλαιπωρια...

κ εμενα θελουν βαψιμο εχει βγει τρελη ριζα :lol::lol::lol::lol::lol:

Δημοσίευση

Μπηκα το μονο που ειδα ειναι ενα πορτοκαλι και μεσα ειχε σοκολατα :shock::shock::shock::shock:

Μου τρεχουν τα σαλια αλλα εκλεισε η σελιδα θα μπω απο το μαγαζι σιγουρα...

Αχχχχχχχχχχχ παει η διαιτα θα με καταστρεψεις :lol:

Οσο για το μαλλι θελω και εγω να το ανοιξω

Guest
Η συζήτηση έκλεισε, δεν μπορούν να γίνουν νέες απαντήσεις

• Απαντήσεις

• Καλημέρα φίλη, Μην ανησυχείς! Όλα θα μπουν σε μια σειρά σιγά σιγά. Γέννησα πέρυσι τον Φεβρουάριο και σύντομα διαπιστώσαμε ότι υπήρχε έλλειμμα στην ακοή. Δεν παρατηρήσαμε κάτι στο μωρό. Αντιδρούσε κανονικά σε όλα. Απλά εγώ ως ειδική παιδαγωγός επέμενα να κάνουμε τεστ ακουστικών εκπομπών προληπτικά, οπως και κάθε άλλη προαιρετική εξέταση ήταν διαθέσιμη ώστε να ξέρουμε έγκαιρα αν το παιδί χρειαστεί κάποια βοήθεια. Στο νοσοκομείο που γέννησα δεν υπήρχε ακοολογικές τμήμα, οπότε κάναμε την πρώτη εξέταση σε ιδιωτικό όταν ήταν 2 μηνών. Ένα χρόνο μετά ξέρουμε ότι έχει μέτρια βαρηκοΐα στο αριστερό αυτί και ήπια στο δεξί. Έχουμε παραγγείλει ακουστικά και περιμένουμε να έρθουν. Μην ανησυχείς. Υπάρχει πια η τεχνολογία για επαρκή υποβοήθηση της ακοής. Στείλε μου dm για οποιαδήποτε πληροφορία. Είχαμε επίσης θέμα με το πουλάκι. Φαινόταν να έχει μια χορδούλα στους όρχεις και υποσπαδία. Πήγαμε σε έναν εξαιρετικό παιδοχειρουργό στο Ελένα που διαπίστωσε ότι δεν ήταν τίποτα ωστόσο. Τώρα που χρονισε θα τον ξαναπάμε να τον ξαναδεί για παν ενδεχόμενο.   Να σου ζήσει ο μικρούλης! Θα δεις ότι όλα αυτά δεν είναι τίποτα και θα τα ξεχάσετε σύντομα 
    • Μαμάδες, πέρασε καιρός... Πώς είστε; Πώς είναι τα μπεμπάκια σας; Εμείς γιορτάσαμε τα πρώτα γενέθλια του μπέμπη μας τον Φεβρουάριο και παραμένουμε συνεχώς συγκινημένοι και ευγνώμονες για την παρουσία του στη ζωή μας! Επειδή τον περιμέναμε να γεννηθεί Μάρτη αντί για Φεβρουάριο, τον ονομάσαμε Άρη (ο Μάρτης είναι ο μήνας του Mars (Άρη). 
    • Καλημέρα κορίτσι μου, λοιπόν εμένα μ έχει σώσει το σπρέι strepfen. Κάνει θαύματα!!! Περαστικά φίλη μου!!! Καλημέρα κοριτσάκι μου μπράβο!! Πολύ όμορφη η εικόνα που μας μεταφέρεις!! Εύχομαι να είστε έτσι πάντα αγαπημένοι κ χαρούμενοι❤️❤️
    • Καλημέρα κορίτσια μου..! Εγώ σήμερα με άλλον αέρα..! Από τη στιγμή που καθάρισα δεν είχα μυαλό για τπτ άλλο πέρα από το να αποπλανήσω το σύζυγο.. 🤣 Ο καημένος μετά από τόσο καιρό το είχε ξεχάσει το άθλημα πέρα του ότι φοβόταν να με αγγίξει γιατί σου λέει δεν κάνει ακόμα.. εγώ όμως μίλησα με τη γυναικολόγο και τη ρώτησα αν μπορούμε να αρχίσουμε επαφές.. ευτυχώς μου είπε κανονικά, από τη στιγμή που καθάρισες μου λέει δεν υπάρχει πρόβλημα. Οπότε κορίτσια εχθές μετά από πααααααρα πολλούς μήνες είχαμε την πρώτη μας συνεύρεση και ήταν τόσο ωραία.. ο καημένος τον καταλάβαινα είχε φόβο, χώρια που δεν περίμενε την "επίθεση" στο κρεβάτι.. 🤣 Του λέω η γιατρός είπε ότι μπορούμε.. του έδωσα το σύνθημα..  🙃 Και μόλις τελειώσαμε και χαλαρώσαμε στον καναπέ άρχισε να ψάχνει οικογενειακά αυτοκίνητα και να μου λέει "άρα θα πρέπει τώρα να ξεκινήσω να παίρνω πάλι τις βιταμίνες μου εε;;" 🤣 Του λέω άμα θέλεις, καλό κάνουν..  Αχ! πως τους δίνουμε φτερά ρε κορίτσια.. με μια αγκαλιά και μια επαφή.. Άρχισε να κάνει όνειρα πάλι, που πριν δεν του έπαιρνες κουβέντα. Όπως και να χει όμως εμένα δεν με νοιάζει να έχω επαφές για το παιδί, τα εν δυνάμη παιδάκια μου δόξα τω Θεώ με περιμένουν και είναι πολλά.. εμένα η επαφή με νοιάζει και το σμίξιμο το ουσιαστικό με τον άντρα μου. Τον Ιούνιο με το καλό συν Θεό θα πάμε στην επόμενη ετ θα ρθούνε και τα παιδάκια.. είμαι πιο αισιόδοξη τώρα, θα δώσει ο Θεός..!!! 🙏  
    • @Ioanna6 καλημέρα να χαιρεσαι το μωρακι σου!Είδα τυχαία ότι αναφέρεσαι σε μαρσιπο. Μπορείς να μ πεις ποιον έχεις κ αμα σε βολεψε?
  • Νέες συζητήσεις

• Προσθήκη...