Μετάβαση σε περιεχόμενο

Καλοκαιρινά Μωράκια 2011 Νο6...Τελική Αναμέτρηση 3!!!

Recommended Posts

εγω παιρνω γιουτοπαρ εδω κ 2 βδομαδες απο οταν μπηκα στο 5ο.ειχα κατι συσπασεις.οχι ιδιαιτερα ανησυχητικες αλλα επειδη εχω κ διδυμα ο γιατρος δεν ηθελε να το ρισκαρει.1/2 χαπι πρωι,μεσημ,βραδυ.κ μου εκοψε ολες τις δουλειες κ το ανωτερο βαρος μου ειπε ενα μπουκαλι νερο.ευτυχως εχω τη μανουλα μου που μενει απο κατω μας κ τον αντρα μου κ δε κανω τιποτα πλεον

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

• Απαντήσεις 979
  • Created
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Προσοχή τοτε Άννα μου...Εγώ λόγω ιστορικού και αφού έκανα και περίδεση τραχήλου παίρνω 1 την ημέρα. Στην αρχή έπαιρνα 2 αλλά επειδή δεν είχα κάτι τώρα παίρνα προληπτικά 1. Ουτε εγώ κάνω κάτι οπότε...welcome to the club!! :lol::lol: Εγώ δυστυχώς δεν έχω κανένα κοντά οπότε τουλάχιστον την μαγειρική την κάνω εγώ.

Μιχαέλα μου κι εμενα το κεφαλάκι στα αριστερά είναι τις περισσότερες φορές και συνήθως ξαπλώνει στον πλακούντα.

Κοριτσάκια αυτό με το κεφαλάκι δεν ισχύει.. εμένα ήταν σφηνωμένο το κεφαλάκι του Νικόλα μου στον τράχηλο (κεφαλική προβολή) και γέννησα φυσιολογικότατα!!!!Βέβαια ίσως είναι και θέμα γιατρού... ο δικός μου ήταν συνέχεια από πάνω μου και μου άλλαζε στάσεις για να μετακινηθεί ο μικρός πεισματάρης...

Καλημέρα Γιώργο!!!

Καλημερα!!!

Μιχαελλα οποτε έκλεισε το συμπεθεριό….

Χαχαχαχα…..

Μπραβο μπραβο, χαιρομαι που όλα είναι καλα!!!

Γιελιζ καλη επιτυχια σημερα!!!!!!

Μαχη μου ασε..εμενα μου λες..

Ένα διαστημα που ο οικ διευθυντης μας ειχε την φαενη ιδεα να εκπαιδευουμε ατομα των ΚΕΚ..ειχα φρικαρει…

Δεν μπορουσα ουτε τη δικη μου δουλεια να κανω..υπομονη τι να πεις…αμα δεν υπαρχει μεσα, δεν μπορεις – δυστιχως- να ανοιξεις και να βαλλεις

Ελλη καλος ο συζηγος..χαχαχα..μα δενε χει εμπιστοσυνη στην κορη σου;;;;;;;

Επισης για το όχι…εγω δεν τροω τιποτα πλεων εκτος από απαχα κρεατα και ψωμι σικαλεως και παλη φουσκονω..μεγαλωσε το μωρι…μεγαλωσε το αμνιακο υγρο..το αιμα..πριστηκε το στηθος..φυσικα και γινετε

Επισης ο μπαμπας μου εκλεγε την ημερα που παντρευτηκα…και δεν χωνευει τον αντρα μου και πολύ γιατι τολμησε..ακουσων ακουσων..να στεναχωρησει το κοριτσακι του..κανα δυο φορες που σφαχτηκαμε και του το ειπε η μαμα…

Αννα ειχα κανει εγω υπερυχο στηθους και καρδιας…στην εγκυμοσυνη και στον θηλασμο δυστιχως τα αποτελεσματα δεν είναι και πολύ αξιοπιστα οποτε δεν εχει και πολύ νοημα τωρα

Κοριτσακια σας αφηνω!!Θα ξεκινησω να σιδερωνω μεχρι να ερθει η μητερα μκυ να τελειωσουμε κ νωριτερα!!

Κ για να ξεκινησω συζητηση φαγητου φευγοντας...........εμεις σημερα τρωμε γιγαντες στο φουρνο!!Μουρλια!!!

Καλημερα Χρυσα μου!

το τραχηλο μου τον μετρησε κ εμενα.αλλα τον βρηκε ενταξει.προσεχω πλεον.γιατι στην αλλαγη του μηνα ετυχε να μετακομιζω κιολας κ η αληθεια ειναι οτι μια βδομαδα το χα ξεφτυλισει.αν δεν ειχα τη μανα μου δε ξερω τι θα κανα.νιωθω βεβαια τελειως αχρηστη.αλλα θα της το ξεπληρωσω μετα.αν προλαβαινω απ τα διδυμακια μου δηλ :D τα πολυ χοντρα τα κανει ο αντρας μου οποτε.εντωμεταξυ τωρα τελευταια μ εχουν πιασει κ κατι ταχυπαλμιες κ εντονες ζαλαδες οποτε κοπηκε κ το εξω μονη μου.παντα με συνοδεια :|

Σοφάκι είπες να ρίξεις τη βόμβα πριν φύγεις ε?? Καλό σιδέρωμα...Εγώ μαλλον θα φάω κανελλόνια που έμεινα από χθες με σαλάτα μπρόκολο...ε τι άλλο θα έτρωγα?? :lol::lol: Η αλήθεια σκεφτόμουν να φτιάξω φακόρυζο γιατί μου έλειψε...

Καλημέρα Χρύσα μου...Καλημέρα Γιωργάκι!!

Αννα μου εμένα είχε πρόβλημα ο τράχηλος για αυτό εκανα περίδεση. Για τις ταχυπαλμίες το πιο πιθανόν είναι από τα γιουτοπαρ..Εγώ από τοτε που τα πάιρνω έχω πάντως.

χρυσα εκλεισε το συμπεθεριο :D:D εμας μας τελειωσε ο μουσακας κ δεν εχω φαγητο για σημερα :(:( μαλλον θα παρω απο την μαμα μου κανενα πιατο φακη κ ευχομαι να μην με πειραξει.

Χρύσα καλημέρα, ο πατέρας σου είναι η επιβεβαίωση! Κάπως έτσι τον βλέπω και τον δικό μου σε λίγα χρόνια, μόνο που λέει ότι θα πετάει τον εκάστοτε "γκόμενο" στο υπόγειο στο σπίτι μας στην Χαλ/κη, (το υπόγειο δεν έχει πόρτα, μόνο ένα μικρό παραθυράκι). Και να φανταστείτε ότι η "μικρή" είναι σε φάση που άρχισαν τα φλερτ :lol::lol::lol::lol::lol:

Και από φαγητό έχουμε κοκκινιστό με χυλοπίτες σήμερα. Μπας και ανέβει λίγο ο σίδηρος ;)

Και πού είσαι ακόμη Ελίς!!!

Αννα εμένα γενικά δεν μου έβαλε κανένα περιορισμό για το φαγητό. Ειδικά για τα όσπρια δεν μου ανέφερε καμιά φορά κατι.

kalhmera koritsia..mphka na pw ena geia k feugw gia xartoura ...

emeis shmera tha fame petroules me xwmataki...kathws douleuw mexri tis 8...oufffff mallon gia kanena soublaki kotopoulo me blepw apo to kotopouladiko pou douleuei h mama mou

anna mhn to parakseftulizeis me tis douleies..fronimaaa..osa gia ta ospria to leei eksaitias twn aeriwn k to prhksimo pou dhmiourgei k den tha exei xwro to mwro mas k tha poname..emena akoma den mou anefere alla parathrhsa me ta ospria pws h koilia mou einai kapws k ponaei elafrws

filakia se oles

Εγώ έχω αναμεικτη σαλάτα λάχανο-μαρούλι-καρότο και βραστό κοτοπουλάκι... τι πρωτοτυπία!! :lol::lol: Γίγαντες θα ήθελα κι εγώ να σας πω την αλήθεια!!!

Άννα γιατί σου τα έκοψε τα όσπρια?? εμένα δεν μου έχει πει τίποτα.. ούτε στην προηγούμενη μου είχε πει κάτι!

Μαράκι μπρόκολο ε??? μιαμμμμ!!!και κάθε μέρα θα μπορούσα να τρώω!!Φάε τώρα που έχεις!!Εμένα τελείωσε και ποιος ξέρει πότε θα ξαναφέρει το κατάστημα????????σύμφωνα με τον άντρα μου δεν έχουν ποτέ όποτε πάει εκείνος για ψώνια! :lol:

Ωχ.. Ελισάβετ..δύσκολα θα περάσει ο γαμπρός!! :lol::lol:

Χρύσα καλημέρα!!! καλημέρα Μαίρη!!!

Ούτε εμένα μου εχει πει κάτι σχετικά με τα όσπρια. Σου είπε για ποιο λόγο πρέπει να τα περιορίσεις?

Καλημέρα Ευγενία, άσε το λυπάμαι το παληκάρι από τώρα :D

ασε μαρακι...ουτε βημα δεν προλαβε να κανει ο μουσακας...ουτε μεχρι την γιεληζ δεν εφτασε που ειμαστε κ διπλα,ποσο μαλλον κυπρο :lol::lol:αυτο με τα οσπρια αννα δεν εχω ακουσει κατι.γιατι σου το ειπε?εχεις θεμα με το εντερο?

Οχι παιδια..ουτε εμενα μου εκοψε τιποτα...μου ειπε μονο να τροω απαχα κρεατα..πολλες φυστικες ινες και εαν μπορω καθε μερα κρεας η ψαρι η κοτοπουλο...

Ασε Ελλη ασε..αντρες παιδι μου..ενω για τους γιους..

χτες που γυρησα- ειχα παει γαι καφε με κατι φιλες..κατευηκε ο καλο ςμου να βοηθησει τον αντρα της κουνιαδας μου σε κατι εργασιες που κανει στο υπογειο..

και ακουω τον μικρο που διχνει τη στρουμφιτα πανω στο προστατευτηκο απο το κρεβατακι και λεει "γκομενα- γκομενα"...λεω τι λες;;;...δειχνει ξανα τη στρουμφητα, χαμογελαει πονυρα "γκομενα- γκομενα"...λεω ποιος σου το εμαθε αυτο...μπαμπαθθθθθθθ..λεω κατσε να ανευει ο μπαμπαθθθθθ και θα στον συγυρισω..ανεβαινει πανω..του λεω τα καθεκαστα.....φουσκωσε σαν παγωνι...

απο τωρα λεει του αρεσουν οι ξανθιες..... :roll::roll::roll::roll::roll:

:lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol: Χρύσα μου καλή εκπαίδευση θα ΄χει ο μικρός σου!!!!!

Ελπίζω να μην διασταυρωθεί με την κόρη μου σε επικίνδυνη ηλικία :mrgreen::mrgreen: Αν και τώρα που το σκέφτομαι, είναι πολύ πιθανό :lol::lol::lol:

Χρύσα :lol::lol::lol: μια από τα ίδια ο δικός μου με τον αγέννητο γιο του!! ΑΝΤΡΕΣ!!

Μαίρη μου καλημέρα..Καλή δουλίτσα να έχεις!

Μιχαελα μου το κατάλαβα ότι ο περιζήτητος μουσακάς δεν βρήκε την πτήση για Κύπρο :lol::lol:

Πάντως Αννα μου ισως να στο είπε αυτό για τα όσπρια λόγω των εντέρων όπως λέει και η Μαίρη.

Ευγενία μου εγώ εδώ και δυο εβδομάδες το κυνηγώ το μπρόκολο!! Μάλιστα μου έφερε 2 να έχω!! Οποτε θα το καταβροχθήσω γιατί να δούμε πόσο καιρό θα κάνω μετά να ξαναφάω!!! :lol::lol:

εχω γενικα ευερεθιστο εντερο κ επειδη του ειπα οτι πρηζομαι πολυ.για αυτο.αλλα μου ειπε οτι οσο περναν οι μηνες να προτιμω κρεας,ψαρια κ σαλατες.εως κ καθημερινα μπορω να πω

Kαλημερα κοριτσι!Τι κανετε;

Σας διαβασα αλλα δεν θυμαμαι τιποτα! :lol: Σισσυ με το καλο η κορουλα! :D

Πηρα τα αποτελεσματα των εξετασεων.Ο αιματοκριτης μου ειναι πολυ καλος,39.2 αλλα το ζαχαρο ειναι παλι οριακα...Πρεπει μεχρι 140 και εχω 146...Οποτε μου ειπε τα γλυκα να τα ξεχασω :cry::cry: και ζυμαρικα,πατατες κλπ μονο μια φορα την εβδομαδα...Τι θα τρωω οεο;;;Θα πεσει ποληη πεινα... :cry: Νομιζω πως τελικα την πατησα απο το πολυ αμυλο που ετρωγα.Μακαρονια,ρυζια,πατατες...

Προσοχη κοριτσια και εσεις,ειναι υπουλο πραγμα το ζαχαρο...

Μου ειπε πως δεν υπαρχει κινδυνος για το μωρο αλλα πρεπει να προσεξω να μην ανεβει.Θα πω της αδελφης μου που ειναι διαιτολογος να μου γραψει διατροφη....

Guest
Η συζήτηση έκλεισε, δεν μπορούν να γίνουν νέες απαντήσεις

• Προσθήκη...