Μετάβαση σε περιεχόμενο

εγγυμοσυνη και 6 μηνων μωρο...


Recommended Posts

καλησπερα!! ααααχχχ!!! τι να πω?? ο τιτλος προμηνηει κατι... κοριτσια ειμαι εγγυος στο 2ο παιδακι..

το μωρο μου ειναι μολις 6 μηνων! Δε το περιμεναμε αλλα,μας χτυπησε τη πορτα το νινι μας!!! να μην ανοιξουμε??? χιχιχιχι!! με αγχωνει ομως πολυ 1ον γιατι γεννησα με καισαρικη και 2ον δεν ξερω αν θα τα καταφερω...ειναι πολυ μικρο το μωρακι μου...θα του δωσω τη σωστη φροντιδα που ηθελα ή θα το παραμελω για να ασχοληθω με το νεο μας μωρο...???? κοριτσια βοηθειαααα!!!! εχει καμμια παρομοια εμπειρια να με βοηθησει???? :roll:

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

ΣοΦ86 κατ'αρχας συγχαρητήρια για την εγκυμοσύνη και να σου ζήσει το μωρακι σου!! Τι να σου πω παρα μόνο ότι αν ήμουν στη θέση σου θα ήμουν πανευτυχης!!! Και εγω θέλω έτσι γρήγορα τα δεύτερο αλλα ο άντρας μου λέει κάτσε να μεγαλώσει λίγο το μωρο και μετα.. Βέβαια ξέρεις τι λένε ότι όταν κανείς σχέδια ο Θεός γελάει!! Να μην αγχωνεσαι καθόλου θα σου πω εγω και ότι σίγουρα θα δυσκολευτεις λίγο στην αρχή αλλα σκέψου ότι μέχρι να γεννήσεις το μωρό σου θα είναι 13-14 μηνών(αλήθεια πόσο μηνών είσαι; ) και θα έχει ξεπεταχτεί, θα μεγαλώσουν παρέα και θα είναι πολυ δεμένα! Ασε που για να το στέλνει ο Θεουλης κάτι θα ξέρει. Όσο γι' αυτο που λες ότι θα το παραμελεις δεν νομίζω να υπάρχει περίπτωση μην σου πω δεν θα έχει και θέμα με ζηλιες και τέτοια, γιατί όσο μεγαλώνουν τα παιδιά πιστεύω είναι πιο δύσκολο να δεχτούν το νέο αδερφακι... Ασε που η αγαπη στα παιδιά δεν μοιράζεται ΠΟΛΛΑΠΛΑΣΙΆΖΕΤΑΙ!!! Για το θέμα της καισαρικης δεν ξέρω να σου πω αλλα δεν θα σου έλεγε κάτι ο γιατρός σου;; Δεν το συζητησες μαζί του; Άντε με το καλο, καλή εγκυμοσυνη και να μπαίνεις να μας λες τα νέα σου!!

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

καλημερα sof86.να μην στεναχωριεσαι!ολα θα γινουν!ουτε το παιδακι σου θα παραμελεις ουτε λιγοτερο θα το αγαπας!στην αρχη μπορει να ειναι λιγο δυσκολα αλλα οσο μεγαλωνουν θα ευγωμονεις το θεο που σου τα εστειλε ετσι!κι εγω οταν ημουν ακριβως στη ιδια φαση με σενα με ενα μωρακι και καισαρικη,αθλια οικονομικη κατασταση και ειχα υποψιες για πιθανη εγκυμοσυνη,φρικαρα!παρακαλουσα το θεο να μην συμβαινει κατι τετοιο!με ακουσε αλλα...οταν αποφασισαμε εμεις να κανουμε 2ο παιδι....τιποτα!προσπαθουμε 2,5 σχεδον χρονια και παιδι πουθενα!ειναι ευλογια τα παιδια κι εσυ πολυ ευλογημενη που σε διαλεξε ο θεος να ξαναγινεις μανουλα!!!!!!να χαιρεσαι το παιδακι σου λοιπον και με το καλο να παρετε αγκαλιτσα και το αδερφακι του!!!!!

οτι προβληματα και αποριες εχεις να μπαινεις και να τα γραφεις εδω!τα κοριτσια ειναι πολυ καλη παρεα και θα σε βοηθησουνε πολυ!!!!!!

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Συγχαριτηρια!! με το καλο το 2ο μωρακι σου!!!

Δεν θα παραμελησεις το πρωτο σου, αλλα δεν θα απολαυσεις τοσο πολυ την εγκυμοσυνη σου. Ειναι πολυ μικρο το πρωτο που θελει πολυ φροντιδα ακομη.Οσο για την αγαπη και εγω αναρωτιομουνα αλλα οσο νιωθω το παιδι μου μεσα μου τοσο πιο πολυ πολλαπλασιαζεται. Και τα 2 παιδια μου τα αγαπαω το ιδιο τελικα και εφυγε ο φοβος!!!!

Εμενα εχει μεγαλη διαφορα και ετσι γλυτωσα την ζηλια, αλλα το βλεπω στα ανηψια μου που εχουν περιπου την ιδια διαφορα με τα δικα σου.

Σου ευχομαι να πανε ολα καλα!!

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Μπορω να πω οτι τα νεα σου ειναι τελεια!!!!!!

μην ανισυχεις ..ολα θα πανε καλα...

θα ζωριστεις λιγακη στην αρχη αλλα μετα θα σου ειναι πολυ πιο ευκολα γιατι τα παιδια θα εχουν κοντηνη ηλικια.

Τα δυο βαφτηστιρια μου γεννηθηκαν με πολυ λιγη διαφορα απο τα μεγαλυτερα αδελφια τους, ο ενας εχει 13 μηνες διαφορα, ο αλλος 11..οι κουμπερες μου στην αρχη τα ειδαν ολα απο κουραση η μια μαλιστα αφισε την δουλεια της γι'αυτον τον λογο..αλλα τωρα ειναι πανευτυχεις που εγιναν ετσι τα πραγματα, η μια μαλιστα μετα απο 10 χρονια εκανε και τριτο παιδι.

Στο θεμα καισαρικη παλη δε νομιζω παλη να υπαρχει προβλημα απλα πρεπει να προσεχεις πααααρα πολυ και να σε παρακολουθει στενα ο γιατρος σου

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

ΚΑΤΑΡΧΗΝ ΣΟΥ ΕΥΧΟΜΑΙ ΜΙΑ ΚΑΛΗ ΕΓΚΥΜΟΣΥΝΗ ΚΑΙ ΜΕ ΤΟ ΚΑΛΟ ΝΑ ΥΠΟΔΕΧΤΕΙΤΕ ΤΟ 4ο ΜΕΛΟΣ ΤΗΣ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΣ ΣΑΣ. ΦΑΝΤΑΖΟΜΑΙ ΠΩΣ ΘΑ ΔΥΣΚΟΛΕΥΤΕΙΣ ΛΙΓΟ ΣΤΗΝ ΕΓΚΥΜΟΣΥΝΗ ΚΥΡΙΩΣ ΕΠΕΙΔΗ ΤΟ ΜΩΡΟ ΣΟΥ ΕΧΕΙ ΑΝΑΓΚΗ ΑΠΟ ΠΟΛΛΥ ΦΡΟΝΤΙΔΑ ΟΜΩΣ ΚΑΛΟ ΘΑ ΗΤΑΝ ΑΝ ΕΧΕΙΣ ΒΟΗΘΕΙΑ ΑΠΟ ΓΟΕΝΙΣ ΝΑ ΤΗΝ ΔΕΧΤΕΙΣ ΑΠΛΟΧΕΡΑ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΤΟ 1ο ΤΡΙΜΗΝΟ. ΟΣΟΝ ΑΦΟΡΑ ΤΗΝ ΑΓΑΠΗ ΠΟΥ ΛΕΣ ΔΕΝ ΙΣΧΥΕΙ ΑΥΤΟ. ΤΑ ΠΡΩΤΑ ΜΟΥ ΠΑΙΔΙΑ ΕΙΝΑΙ ΔΙΔΥΜΑ ΚΑΙ ΣΟΥ ΛΕΩ ΜΕ ΣΙΓΟΥΡΙΑ ΠΩΣ ΔΕΝ ΑΓΑΠΑΩ ΚΑΠΟΙΟ ΛΙΓΟΤΕΡΟ ΑΠΟ ΤΟ ΑΛΛΟ. ΑΠΛΑ ΜΕΡΙΚΕΣ ΦΟΡΕΣ ΙΣΩΣ ΧΡΕΙΑΣΤΕΙ ΝΑ ΔΩΣΕΙΣ ΛΙΓΟ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΗ ΒΑΡΥΤΗΤΑ ΣΕ ΑΥΤΟΝ ΠΟΥ ΣΕ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ΠΙΟ ΠΟΛΛΥ. ΤΟ ΣΙΓΟΥΡΟ ΕΙΝΑΙ ΠΩΣ ΤΟ ΠΡΩΤΟ ΣΟΥ ΜΩΡΑΚΙ ΘΑ ΕΙΝΕΙ ΛΙΓΟ ΜΕΓΑΛΟ ΟΤΑΝ ΓΕΝΝΗΣΕΙΣ ΜΕ ΤΟ ΚΑΛΟ ΟΠΟΤΕ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΠΩΣ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ. ΣΚΕΨΟΥ ΟΤΙ ΕΓΩ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΤΑΙΖΩ ΤΑΥΤΟΧΡΟΝΑ ΔΥΟ ΜΩΡΑ, ΒΓΑΖΑΝΕ ΜΑΖΙ ΔΟΝΤΙΑ, ΠΕΡΠΑΤΗΣΑΝΕ ΜΑΖΙ ΚΑΙ ΓΕΝΙΚΑ ΟΛΑ ΤΑ ΕΚΑΝΑΝ ΤΑΥΤΟΧΡΟΝΑ ΟΠΟΤΕ ΜΑΛΛΟΝ ΘΑ ΕΙΣΑΙ ΣΕ ΛΙΓΟ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΜΟΙΡΑ.

ΣΟΥ ΕΥΧΟΜΑΙ ΟΛΑ ΝΑ ΠΑΝΕ ΚΑΛΑ ΚΑΙ ΜΗΝ ΑΝΥΣΗΧΕΙΣ ΟΛΑ ΠΑΙΡΝΟΥΝ ΤΟ ΔΡΟΜΟ ΤΟΥΣ ΤΕΛΙΚΑ ΚΑΙ ΟΛΟΙ ΜΑΘΑΙΝΟΥΜΕ ΝΑ ΑΚΟΛΟΥΘΟΥΜΕ ΤΗΝ ΠΟΡΕΙΑ ΤΗΣ ΖΩΗΣ ΚΑΙ ΝΑ ΠΡΟΣΑΡΜΟΖΟΜΑΣΤΕ ΑΝΑΛΟΓΑ.

ΦΙΛΙΑ ΝΑ ΧΑΑΙΡΕΣΙΑ ΤΟ ΜΩΡΑΚΙ ΣΟΥ

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

αχ τι καλά.....μακάρι να ήμμουνα και γω έτσι.....

εγώ έτρωγα τον άντρα μου από όταν το 1ο μου παιδί ήταν ακόμα μηνών. τελικά έμεινα όταν το παιδί χρόνισε και μετά..

θα ζοριστείς κανά χρόνο αλλά μετά θα είασαι πιο ελεύθευρη.....με δύο παιδάκια ουουουουο ποιος σε πίανει...

η αγάπη στα παιδιά σου πολλαπλιάζεται, δε διαιρείται....δεν αγαπάς λι΄γοτερο το 1ο επιδ'ή κάνεις κάποιο άλλο.....είναι μεγάλη χαζομάρα ν ατο λένε αυτό καποιοι γονείς...."δε μπορώ να αγαπήσω άλλο παιδί όπως αγαπάω αυτό..." το ακούω πολύ συχνά από γονείς...λες και το 2ο είναι ξένο δεν είναι δικό σου

ΕΙΜΑΙ ΣΙΓΟΥΡΗ ΟΤΙ ΘΑ ΤΑ ΚΑΤΑΦΕΡΕΙς ΜΙΑ ΧΑΡΑ...

η συνήθεια στα νέα δεδομένα θα είναι λίγο ζόρική αλλά θα τα καταφέρεις.....καλή επιτυχία....

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Kαλησπέρα κ απο εμένα..Συμφωνω απόλυτα με όλα τα κορίτσια...

Σκέψου οτι θα μπορούσες να χεις δίδυμα,πώς θα ήταν τα πράγματα???

Κ η δική μου κουμπάρα έμεινε έγκυος στο δεύτερο παιδάκι της(τη βαφτιστικιά μου)

όταν ο γιος της ήταν μόλις 40 ημερων...Τα πράγματα δεν ήταν εύκολα,

είχαν μόλις 11 μηνες διαφορά,αλλα τελικά μεγάλωσαν μια χαρα(με ομηρικούς καβγαδες

αλλα αυτοδεν είναι απαραίτητο..) κ οταν γίνανε 9 κ 8 χρονών αντίστοιχα,

η κουμπάρα μου γέννησε κ το τρίτο κ τωρα τα πάνε τέλεια!!!

Φιλάκια,με το καλό το δεύτερο μπουμπούκι σας!

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

με το καλο να ερθει κ το δευτερο μωρακι σου!!!

μια πολυ καλη μου φιλη οταν η μπεμπα της ηταν 5 μηνων εμεινε εγκυος στο δευτερο :shock::lol::lol: σε λιγες μερες γενναει κ την δευτερη μουμπου :lol: τα πραγματα θα ειναι λιγο ζορικα στην αρχη αλλα θα βρεις τον ρυθμο σου σιγουρα!!!κ εγω πιστευω πως η αγαπη πολλαπλασιαζετε βλεπω την φιλη μου ποσο χαρουμενη κ ευτυχησμενη ειναι!!!

σε λιγες μερες θα γεννησω κ εγω κ θα ηθελα πολυ κ το δευτερο να το κανω γρηγορα!!!

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

κοριτσια ευχαριστω πολυ πολυ πολυ!!! μου δωσατε λιγο κουραγιο... :):):) μαμ ναντια ειμαι περιπου 6 εβδομαδων! προχτες το εμαθα...!!!! ;) δικιο εχετε! ξερει που τα στελνει ο Θεουλης! ελπιζω να μας βοηθησει να τα καταφερουμε!!

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

  • 2 months later...

Συγχαρητήρια!!! :D:D Με το καλο να αγκαλιάσεις το μωράκι σου!!! Εχεις καθολου βοήθεια; Εργάζεσαι;

Εμεινα εγκυος οταν η μικρη μου, μεγαλη μου πια ηταν 8 μηνών!! Περασα και περνάω μια δυσκολη εγκυμοσυνη χωρίς βοήθεια, αλλα αξίζει!! Τα κορίτσια μου θα μεγαλώσουν μαζι και ονειρεύομαι πως θα ειναι πολυ δεμένες!! Δεν θα σου πω ψέμματα, ειναι πολυ δυσκολο να περασεις μια εγκυμοσυνη με ενα τοσο μικρο παιδι που σε χρειάζεται για το παραμικρό!!! Αλλα αξίζει!! Τα αγγελούδια σου θα μεγαλώσουν μαζί, θα μάθουν να εχουν το ενα το αλλο και αυτο ειναι οτι καλύτερο για ενα παιδι!!! Εσυ θα κουραστείς πολύ, αλλα εισαι μαμα και θα αντέξεις!! Τα ιδια τα μωρά σου θα σου δινουν κουραγιο στις δυσκολες στιγμές!!! Οσο αφορα την καισαρική σου μιλα με τον γιατρό σου!! Ζητα του να μετρήσει το πάχος της μήτρας σου στο σημείο της τομής σου!!! Είναι πολυ σημαντικο!! Και προσεξε οσο μπορεις με το βάρος!! Του μωρού, το καρότσια κτλ!! Προσπάθησε οσο μπορεις να το αποφέυγεις!!

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Προσθήκη...