Μετάβαση σε περιεχόμενο

Recommended Posts

Δημοσίευση

Καλημέρααααααα!!!!

Σαμάνθα και Ηλιοδώρα χρόνια πολλά για τα γενέθλιά σας, με πολλές χαρές!!! Του χρόνου θα γιορτάστε με τις κουκλίτσες σς αγκαλιά! [smilie=occasion13.gif] [smilie=occasion16.gif] [smilie=occasion1.gif] [smilie=occasion13.gif] [smilie=occasion16.gif] [smilie=occasion1.gif] Να περάσετε μια υπέροχη μέρα!!

Happy να χαίρεσαι τον άντρα σου και να περάσετε καλά σήμερα!! Και μένα γιορτάζει ο δικός μου, θα φάμε τα δυο μας το μεσημέρι και το βράδυ έχουμε γλέντια με τραγούδια! Κι αύριο πάμε Αίγινα για ΣΚ. Τριήμερο εορτασμό ο πασάς μου!! :lol::lol:

Έλενα κι εσύ να χαίρεσαι όλους τους εορτάζοντές σου!!

Κι όποια άλλα κοιλίτσα έχει εορτάζοντες στην οκογένεια ή στην παρέα να τους χαίρεστε!!

Γεωγιάννα πολύ γέλιο οι άντρες σου με τα ροχαλητά τους! :D Χαίρομαι που είσαι καλύτερα!

Εύχομαι σε όλους να απολαύσετε αυτή την ηλιόλουστη μέρα, πολλά φιλιάαα!!!

• Απαντήσεις 956
  • Created
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοσίευση

καλημερα κ απο μενα!!!Σαμαν8α κ Ηλιοδωρα ολες τις ευχες του κοσμου να εχετε,με το καλο να ερ8ει το μωρακι σας κ ειστε οι πιο ευτυχισμενες μανουλες στον κοσμο!!!

Στεισυ ετσι 8α κανω κ εγω 8α του τηλεφωνησω να μου πει λεπτομερειες η μηπως κ συναντη8ουμε.

Αχχχ τι ωραια μερα....δεν εχω καμια ορεξη ομως βρε κοριτσια για τιποτα,ουτε για φαγητα,δλδ εχω,εννοω να παω σε τραπεζια που με καλεσαν...!! ουτε για βολτες ουτε τηλ δεν 8ελω....μονη μου στο σπιτι,εφοσον οτι κ να κανω πρεπει να μετριεμαι να προσεχω μην φαω ,εχω κ τα πονακια,αι στο καλο πια...8α κατσω σπιτι,μηπως κ φτιαξω την περιβοητη βαλιτσα που με τιποτα δεν μου κα8εται...Γεωργιαννα μην γελας!!!

Ελενακο με ειδες ε???Καλη ειναι,αν κ δεν ηταν το καλο μου προφιλ :lol:

φιλια πολλα καλα να περασετε ολες κ ολοι!

Δημοσίευση

Καλησπέρα.......! ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ ΚΑΙ ΕΥΤΥΧΙΣΜΕΝΑ SAMANTHA KAI ΗΛΙΟΔΩΡΑ..Να τα 100στήσετε! Χρόνια πολλά στην HAPPY KAI SARMACANDE για τους άντρες σας.. Χρόνια πολλά και σε όσους έχουν συγγενείς και φίλους που γιορτάζουν σήμερα. Γεωργιάννα μου χαίρομαι που είσαι καλύτερα. Ηλιοδώρα τι ωραία κοιλίτσα είναι αυτή... Σήμερα έχει πάρα πολύ ωραία μέρα, όντως... όσες βγείτε έξω καλά να περάσετε. Εμένα έφερε ο πεθερούλης μου φαγητό εδώ στο σπίτι και φάγαμε πριν λίγο. Ήθελα να τα φάω όλα αλλά μετά σκέφτηκα ότι άμα το παρακάνω δε θα μπορώ να χωνέψω και προσγειώθηκα! Φιλιά σε όλα τα υπόλοιπα κοιλάκια. Αααα.. Γωγώ μόνο εγώ δεν σε έχω δεί ακόμα, είδα έναν κύριο με το Φερεντίνο φαντάζομαι όπου να ναι θα δω και σένα.

Δημοσίευση

koritsakia mou ti mou kanete?

Samatha mou k Hliodwra mou na zisete xronia polla k kala..Na eisaste panta eutixismenes stin zwoula sas k me to kalo ta 8aumatakia sas!! [smilie=occasion13.gif] [smilie=occasion16.gif] [smilie=occasion1.gif]

Happy mou, Elenaki mou k samarcande mou na xereste tou andres sas!! K opoia alli kopela giortazei kapoio diko tis atomo na tis zisei!

Egw xtes k simera piga jumbo hehe!!

Xtes piga me ton androuli mou k simera 3ana vgika e3w gia na paw na vrw ma3ilaraki 8ilasmou k 8ilastro (nomizw mono auta ta dio mou meinane) pou den prolava xtes na agorasw alla den petixa kanena katastima anoixto k petaxtika jumbo na perasw tin mera mou giati o androulis mou pige 4arema apo tis 6 to prwi :? ..

Xtes pigame se ena katastima k pira seltedakia k ena mpimpero medela calma pou gia na kilisei to galataki prepei to mwraki na kanei tin kinisi pou kanei otan 8ilazei gia na mporesei na piei galataki etsi to mwraki den ma8ainei stin eukoli lisi tou mpimperou otan 8ilazoume..K apo to jumbo pira ena vrastira mpimperou, ena paixnidaki gia to krevvataki tis disney, paixnidakia gia to karotsi, stegnwtirio mpimperwn,diakosmitika toixou me zwa tou dasous-kalimopardali,liontari,dentrakia (mia kopela anartise photos k mou aresane-den 8imame twra poia sorry :oops: )..

post-5713-13873936622869_thumb.jpg

post-5713-13873936622994_thumb.jpg

Δημοσίευση

Συγνωμη Γωγω μου αλλα δεν μπορουσα να μην γελασω!! Τι ειπαμε πρεπει να την κανεις, αλλιως σε βλεπω να πονας και να μαζευεις τα πραγματα να τα βαλεις στην βαλιτσα! Να δω εγω ποτε θα την τελειωσω.

Ανδρια ωραιο το παιχνιδι! με γεια τα πραγματακια. Εμενα μου χαρισαν πολλες πιπιλες και μπιμπερο που στο τελος δεν θα χρειαστω να αγορασω, εννοιειται ολα αχρησιμοποιητα.

Χοανιτα πως εισαι με τις συσπασεις; εχουν ηρεμησει καθολου;

Σαμαρκαδε ολο βολτες εισαι! μπραβο σου που ακομη αντεχεις. Καλα να περασεις.

Ελενα να τους χαιρεσαι και καλα να περασεις.

σημερα νιωθω λιγο βαρια χωρις να εχω φαει παραπανω, μαλλον μεγαλωνει και ο μπεμπης γτ βλεπω μεγαλυτερη την κοιλια μου.

Δημοσίευση

Gewrgianna mou se euxaristw poli..Mou emeine na parw ena 8ilastro (akomi skeftomai an 8a parw i oxi), ena ma3ilaraki 8ilasmou (eida extes ena tis chicco k trella8ika alla eipa na to 4a3w k apo allou alla telika mallon 8a to parw giati itan to teleutaio k diksola en8ousozomai-sas episinaptw photo) pou kanei k meta na to vazeis sto patwma k na einai san prostateutiko gia to mwraki otan ka8ete katw k paizei k ena epiplaki-rafiera piga tin persamesni evdomada ikea alla den vrika tipota na me volevei..Axxx pou na trexw twra? :( k eimoun sigouri pws 8a evriska sto ikea..Triti erxete k to krevvataki mas k 8a apofasisoume se pio akrivws simeio tou dwmatiou 8a to valoume k na kollisoume k tis figoures sto toixo k nomizw teleiwsameeee peri dwmatiou...Makari giati kourastikaaaa :(

post-5713-13873936623128_thumb.jpg

Δημοσίευση

Γεια σας κοριτσακια μου και παλι!! Σας ευχαριστω ολες για τις πολυ ομορφες ευχες σας!! Να χαιρεστε τα μωρακια σας και με το καλο να τα εχετε στην αγκαλιτσα σας!! :D:D:D Αντρια με γεια τα πραγματακια της μικρουλας σας!! Το μαξιλαρι αυτο το ροζουλι κι εγω το ζηλεψα πολυ οταν το ειδα στα Prenatal και το πηρα χωρις δευτερη σκεψη!! ;) Η Samarcande, ειχε ψωνισει πρωτη απο εκει μαξιλαρι για τον Αρη και ετσι πηγα κι εγω! Η μια με την αλλη μαθαινουμε πολλα!! Τα ζωακια απο τα Jumbo, τα ειχα βαλει εγω σε φωτο!! Χαιρομαι που σου αρεσανε τοσο! Ελενακι να χαιρεσαι τον αδελφουλη σου! Την Γωγω κι εγω δεν την ειδα ακομη, αχχχχχ μαλλον φταιει που δεν βλεπω πολυ TV! Πρεπει να πετυχω τη στιγμη! Χοανιτα σε ευχαριστω για τις καλες σου κουβεντες. :):) Πολλα πολλα φιλακια και καλο βραδυ να εχετε!!

Δημοσίευση

hello fouskitses k babaka!!ti kanete???xronia polla...me to kalo na erthoun ola ta mwrakia mas gera..

emeis aurio tha katevasoume ta rouxalakia na arxisoume na ta plenoume siga siga...ax ti kala!!!mwroudila..

samantha k iliodwra poluxrones!!!na ste panta kala..me ugeia kai me to kalo na kratisete ta mwrakia sas agkalitsa!!!

iliodwra s euxaristw polu kai gia tin koilitsa!!!montelaki??nai.ououuuuou...xxaaxa!!!

soulitsa na xairesai ton antrouli sou!!!me to kalo na parete to koritsaki sas agkalitsa!!!

filakia se oles!

Δημοσίευση

Καλησπέρα!!

Χρονια πολλά στα κοριτσακια που εχουν γενέθλεια κ σε οσους γιορτάζουν σημερα!!

Αντρια μου αρεσει πολυ αυτο το κρεμαστο...απο που το πηρατε απο τα Jumbo?! Γιατι δε το εχω δει ποτε??!? :( : (

Γωγώ ουτε εγω σε εχω δει ακόμη! αλλα θα σε δουμε που θα πάει!!

Πως περασατε σημερα; εμεις σηκωθηκαμε..πηγαμε για καφεδάκι με φιλους κ μετα στη μαμα για μπακαλιαρο σκορδαλια.....το σκορδο μου εχει κάτσε ιμιλάμε ειμαι ΧΑΛΙΑ! Καμια λυση!?!

Βαλαμε κ το 2ο σετ των αυητοκολητακίων ( :lol::lol: ) στο δωματιο της μπεμπας η οποια εχει παει ολη δεξια κ με ποναει κ η καθε μια κινηση της...αλλα μου αρεσουν τοσο!!

Δημοσίευση
Ειναι τελειο αλλα ειμεις δε το εχουμε σιγουρα στα τζαμπο μας...

παραπονο το εχω...κατι απο winnie παρεα δεν πηραμε....

4a3e k se allo katstima k an den to vreis pes mou na sou to steilw egw apo Kipro..den iparxei provlima :)

Δημοσίευση

Kalimera sas :D

Xtes to vradi perasa mia efialtiki nixta..Girw stis 8:30 piga sto dwmatio na 3ipnisw ton giwrgo k 3aplwsa dipla tou giati me diskole4e para poli na sikwstei, i Victoria arxise na klwtsaei para poli, na allazei sinexws 8esi k itan para ma para poli anisixi den kouniotan fisiologika alla san na k i8ele kati na mas pei san na xtipiotan mesa stin koilia mou asatamatita gia poli wra, egw arxisa na anisixw poli giati ir8ane ta logia tou giatrou sto mialo mou (otan tin deis poli iperkinitiki se simeio pou 8a se pare3ene4ei 8elw na erteis amesws gaiti simainei kati den paei kala)..Opws anafera o omfalios lwros einai tiligmenos sto laimaki tis 2 fores k fovomaste mipws pnigei..Meta apo ligo etsi 3afnika stamatise akomi megaliteri agwnia mipws k egine kati kako..Piga amesws ekana ena mpanaki k 3aplwsa 3ana na dw ti ginete k an evlepa kati anisixitiko 8a feugame amesws gia kratiko..Gia poli wra den edine kanena simadi zwis k egw me ligmous na tis milw k na tis lew poso tin xreiazomaste k posa perasame me ton mpampaka tis gia na tin meinw egkios, na tis lew pws niw8oume pou tin perimenoume k posa pragmatakia tis exoume agorasei k tsoup mou edwse ta simadia tis ipar3is tis k itan i Victoria pou 3erw mou edine klwtsitses alla stin dinami k ston ri8mo pou me ema8e..Oli tin nixta eimastan sinexws stin priza, na tin niwsw estw k ligo..K o giwrgos agxw8ike apisteuta k sinexws tis elege poso tin agapw k poso ton agxwse..EYTIXWS OLA KALA!!!! alla mas ekana kardiakous :)..Sorry an sas anisixisa me ola auta pou sas anafera..

Simera eipa na petaxtw prenatal k se alla 2 katastimata na dw gia ma3ilaraki 8ilasmou k 8ilastro (an vrw se kali timi) k meta mporei na petaxtw me tin mama mou se mia paidiatro na tin gnwrisoume..O giwrgos 8a einai sto patriko mou na kanei kati douleies tou mpampa mou k an teleiewsei nwris 8a petaxtoume k sto supermarket..

Aaaaa sas exw pri3ei :D..Sorry gia to mege8os tou minimatos mou!!!!

kali sas meraaaaaa!!!!!!!

Δημοσίευση

ΚΑΛΗΜΕΕΕΕΡΑ ΚΑΛΗΜΕΕΡΑ!!ΤΙ ΜΟΥ ΚΑΝΕΤΕ??ΕΛΠΙΖΩ ΝΑ ΕΙΣΤΕ ΟΛΕΣ ΚΑΛΑ,ΔΕΝ ΠΡΟΛΑΒΑ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΩ ΤΑ ΜΗΝΥΜΑΤΑΚΙΑ ΣΑΣ!!!ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ ΣΤΙΣ ΕΟΡΤΑΖΟΥΣΕΣ ΚΑΙ ΟΤΙ ΠΟΘΟΥΝ ΝΑ ΤΟ ΑΠΟΚΤΗΣΟΥΝ :ymparty::ymparty::ymparty: [smilie=occasion13.gif] [smilie=occasion13.gif] [smilie=occasion16.gif] [smilie=occasion1.gif] [smilie=occasion1.gif] ......

ΧΤΕΣ ΓΙΟΡΤΑΖΕ Η ΠΕΘΕΡΑ ΜΟΥ ΚΙ ΟΛΗ ΜΕΡΑ ΗΜΑΣΤΑΝ ΣΠΙΤΙ ΤΗΣ...ΟΛΑ ΤΑ ΣΟΓΙΑ ΕΚΕΙ ΜΕ ΠΡΗΞΑΝΕ ΞΕΡΕΤΕ ΤΩΡΑ ΠΩΣ ΚΑΝΟΥΝΕ ΟΤΑΝ ΒΛΕΠΟΥΝ ΕΓΚΥΟ....ΑΡΧΙΖΟΥΝ ΤΙΣ ΣΥΜΒΟΥΛΕΣ Κ ΔΕΝ ΤΟ ΚΛΕΙΝΟΥΝ ΤΟ ΣΤΟΜΑ ΤΟΥΣ....ΜΕΤΡΑΓΑ ΕΝΑ ΕΝΑ ΤΟ ΛΕΠΤΟ ΝΑ ΞΕΚΟΥΜΠΙΣΤΟΥΜΕ ΑΠΟ ΕΚΕΙ.... :roll::roll::roll::roll::roll::roll:

Η ΣΑΜΑΝΘΟΥΛΑ ΤΙ ΚΑΝΕΙ?ΕΧΟΥΜΕ ΚΑΝΕΝΑ ΝΕΟ??ΛΕΤΕ ΝΑ ΓΕΝΝΗΣΕ??

ΠΑΝΤΩΣ ΕΓΩ ΧΤΕΣ ΤΟ ΠΡΩΙ ΕΝΙΩΣΑ ΤΑ ΠΡΩΤΑ ΠΟΝΑΚΙΑ ΧΑΜΗΛΑ ΣΤΗ ΚΟΙΛΙΑ ΜΑΖΙ ΜΕ ΣΥΣΠΑΣΕΙΣ....ΤΟ ΝΙΩΘΩ ΟΤΙ ΠΛΗΣΙΑΖΟΥΝ ΟΙ ΜΕΡΕΣ ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΠΩΣ ΑΛΛΑ ΝΙΩΘΩ ΜΕΣΑ ΜΟΥ...ΤΗΝ ΤΡΙΤΗ ΘΑ ΠΑΩ ΣΤΟ ΓΙΑΤΡΟ ΠΑΛΙ ΕΛΠΙΖΩ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΟΛΑ ΚΑΛΑ ΕΩΣ ΤΟΤΕ!!!Η ΒΑΛΙΤΣΑ ΕΙΝΑΙ ΕΤΟΙΜΗ,ΟΛΑ ΕΙΝΑΙ ΕΤΟΙΜΑ ΓΙΑ ΝΑ ΞΕΚΙΝΗΣΟΥΜΕ ΓΙΑ ΤΟ ΜΑΙΕΥΤΗΡΙΟ ΜΟΛΙΣ ΜΑΣ ΔΩΣΕΙ ΣΗΜΑ Ο ΜΙΚΡΟΣ....

ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΣΕ ΟΛΕΣ ΣΑΣ!!!ΝΑ ΕΧΕΤΕ ΕΝΑ ΟΜΟΡΦΟ ΣΑΒΒΑΤΟΚΥΡΙΑΚΟ!!!

Δημοσίευση

καλημερα αγαπουλες μου σας ευχαριστω πολυ πολυ για τις ομορφες ευχες σας!!!

κ εσεις κοριτσαρες μου να χαιρεστε τους δικους σας ανθρωπους!!!!!

εχθες η μερα ηταν υπεροχη πηγαμε ειδαμε παρελαση,συγκηνιθηκα πολυ παντου υπηρχαν μικροσκοπικα τσολιαδακια κ αμαλιτσες :x:x:x:x ετρεχαν χαρουμενα με τις σημαιουλες τους τα γλυκουλια μου :lol::lol::lol: γινοταν πανικος απο τον κοσμο,μολις τελειωσε η παρελαση θελαμε να παμε για καφεδακι αλλα ολα ηταν φισκα στον κοσμο ταβερνες κ καφε ολα γεματα τελικα πηγαμε για φαγητο στην πεθερα μου την τεντωσα την σκορδαλια :lol::lol::lol: το βραδυ ειχαμε παρεουλα στο σπιτι περασαμε σουπερ γελασα τοσο πολυ που νομιζα θα μου σπασουν τα νερα :lol::lol::lol:

βλεπω κανετε κ τα τελευταια ψωνια κοριτσια μπραβο ειναι ολα πανεμορφα!!!!αντρια το συγκεκριμενο μπιμπερο ποσο το πηρες???πρεπει να ειναι ακριβουτσικο...θηλαστρο καλυτερα μην παρεις τωρα κατσε πρωτα να δεις αν θα το χρειαστης

γιωργο μου φανταστικο το δωματιο σας!!!!

εγω εχω να το καθαρισω τωρα που τελειωσε κ το βαψιμο αλλα βαριεμε την τσαντα γεωργιαννα ουτε εγω την εκανα ακομη :oops:

αντρια μου πραγματικα φοβερο βραδυ περασες απορω πως κρατηθηκες κ δεν ετρεξες αμεσως στο νοσοκομειο,ραντεβου ποτε εχεις ξανα???μακαρι να την βρειτε ξετυλιγμενη την επομενη φορα :D:D:D

εμενα δεν ειναι υπερκινητικη πλεον μαλλον θα μεγαλωσε κ αλλο κ δεν μπορει να τεντωθει καλα :lol: τι θα κανετε σημερα φατσες?θα πατε βολτιτσες???το μενου τι καλο εχει???εγω λεω να κανω γεμιστα που τα πεθυμησα.

Δημοσίευση

Kαλημέρα κουκλίτσες!!Πώς περάσατε χθές όσες δεν την "κάνατε" για Σ/Κ;;

Αντριάκι μου μέχρι να διαβάσω όλο το μήνυμά σου αγχώθηκα!Δόξα το Θεό που τελικά είναι όλα καλά!Μας κοψοχόλιασε η Βικτωριούλα..απο τώρα ότι θέλει σας κάνει!χιχι! :D

Σουλίτσα μου γεμιστούλια ε;;με κολάζεις αλλα κ το σουφλέ μου τέλειο θα είναι! :D Με το αλάτι τελικά τί κάνεις;Το ελλάτωσες;

Γεωργιάννα που είσαι σήμερα;;Δε μας έχεις συνηθίσει να λείπεις!

Joanaki μου καλή μπουγάδα!!Τρελαίνομαι όταν μυρίζει το σπίτι μωρουδίλα!

Samarcande μου να χαίρεσαι κ εσύ τον αντρούλη σου κ να περάσετε υπέροχα!!

Ηλιοδώρα μου τί κάνεις;Γιούλη να μας κρατάς ενήμερες!Σαμάνθα μπάς κ γέννησες καλέ;;;Γωγώ εσύ πώς πάς; Χοανίτα ελπίζω να είναι όλα καλά με τις συσπάσεις!Γιώργο πάω να δώ τις φωτό σας!Ειρήνη κ εσένα ζωηρή η μπέμπα;;

Βρε κορίτσια εμένα αυτό το παιδί είναι "ανάποδο"..αντί να μειωθούν οι κινήσεις του έχουν αυξηθεί με τρελούς ρυθμούς που με πονάνε κιόλας.Ειδικά τις τελευταίες μέρες η κάθε του κίνηση με τσιμπάει απο κάτω στο πιπί..εσείς το παθαίνετε;; Ο γιατρός είπε οτι είναι φυσιολογικό αλλα ακόμα ανησυχώ..

Δημοσίευση

καλησπερα!!!

οπως διαβασα ολες ειμαστε καλα και χωρις ακομη καμια ανακοινωση γεννας ακομη!

Σουλα μου ειναι λιγικο να μην εχεις κανει ακομη την βαλιτσα εχουμε εμεις χρονο ακομη, αλλα η Γωγουλα οπου να'ναι γενναει, γι'αυτο της το λεω συνεχεια.

Και εγω θελω γεμιστα!!! Μαλλον θα κανω αυτες τις μερες.

Πριν απο λιγο φυγανε για το μουσειο της Ακροπολης και ετσι εμεινα μονη μου να μαζεψω λιγο το σπιτι και να ξεκουραστω. Τι τυχερη που ειναι η μαμα μου μ'αυτον τον ανθρωπο, γνωριζει πολλα αλλα ειναι πολυ χαμηλων τονον. Ο ανδρας μου εαν δεν δουλευε ολη μερα θα μιλαγανε και θα ανταλλασανε αποψεις.

Να σας πω και κατι να γελαστε. Το πρωι επρεπε να ξυπνησει ο ανδρας μου στις 6 (ειναι πολυ δυσκολος στο ξυπνημα) εβαλε το ξυπνητηρη αλλα δεν ακουγε τπτ. Ηρθα επανω τον ξυπναγα και βλεπω τον μικρο να εχει ξυπνησει. Του λεω εχε το νου σου να τον ξυπνησει τον Γιωργο. Μεχρι να γυρισω την πλατη μου ο Αλεξανδρος ξαπλωσε ξανα και κοιμηθηκε στο λεπτο επανω. Εριξα ενα γελιο, γτ ελεγε το βραδυ οτι θα τον ξυπναγε αυτος, για να κατσει μετα να δει παιδικα.

Ανδρια πως αντεξες; Εγω θα πηγαινα στο νοσοκομειο αμεσεως μονο και μονο απο το φοβο μου. Το θηλαστρο μην το παρεις ακομη μπορει να μην σου χρειαστει.

Καλα τι γλυκεια που ειναι η Γωγω!! Ξεχασα να της το πω.

Θελω να σας ρωτησω κατι. Νιωθω μερικες φορες απο μεσα χαμηλα εναν οξυ πονο, σαν να ανοιγει κατι.Σας εχει τυχει; Το νιωθω για λιγη ωρα και μετα τπτ.

Δημοσίευση

Ελενα μου εδω θα ειμαι σημερα, γι 'αυριο δεν ξερω. Αυτο το νιωθω και εγω μεγαλωνουν και δεν εχουν χωρο μεσα. Μην ανησυχεις. Εγω πηγαινω τωρα τουαλετα και μετα απο 5 λεπτα μου τεντωνεται δινει και μια στην ουρηθρα αντε παλι τουαλετα. αυτη την δουλεια κανω ανα διαστηματα., και δεν εχει κατεβει ακομη, τι θα τρεβηξουμε!!

Δημοσίευση

Χαιρετω την όμορφη παρέα μας... Γωγώ σε είδα επιτέλους και εγώ στην TV, τι γλυκιά κοιλίτσα είναι αυτή.. αλλά και εσύ δεν πας πίσω.. Εμένα κορίτσια ο μπεμπάκος μου δεν έχω παράπονο, γυρνάει ακόμα πολύ αλλά με πονάει πολλές φορές, όταν με κλοτσάει ή τεντώνεται!! Όταν ξαπλώνω στο πλάι μάλλον δε του άρεσει καθόλου και με κλοτσάει δυνατά, δεν αντέχω και γυρναώ.. αχχχ, απο τώρα μας κάνουν ότι θέλουν.. χιχιχιχι!

Δημοσίευση

Soula mou to mpimpero to pira 19,90 evro k oso gia e4es to vradaki piga panw na 3ipnisw to giwrgo k na mpw sto mpanio k egine oti egine k lew mpes sto mpanio mpas k xtipa 3ilo se kratisoun mesa k meinw etsi.Meta to mpanio eutixws iremisane ta pragamata alliws 8a etrexa k egw opws tin trelli na paw..

Elenaki mou ontws apo twra mas travaei apo tin miti :lol::lol:

Gewrgianna mou k egw [smilie=pottytrain5.gif] apo to fovo mou alla eipa na kanw mpanaki k an sinexizotan 8a pigena me 1000..

Telika me to ma3ilaraki 8ilasmou piga ap'ekei pou paraggeila to krevvataki k tin proikoula tou krevvatiou tis k vrika ma3ilaraki akrivws to idio me tin proikoula tis (sxedia k xrwmata) itan set alla otan piga k ekleisa to krevvataki eixe teleiwsei k den to eixe gia na to evlepa ap'ekeini tin mera k na to epairna..To pira me 30,00 evro..Teleiwsame k me auto :)

Δημοσίευση

Γκαστρούλες μου, τι κάνετε?

Σαμάνθα και Ηλιοδώρα μου χρόνια πολλά για χθες! Το μεγαλύτερο δώρο για τα γενέθλιά σας "έρχεται" με τον πελαργό!!

Σούλα & samarcande , να χαίρεστε τους συζύγους σας! Έλενα κι εσύ τον αδελφούλη, παππού κ κουμπαρούλα!

Χοανίτα, με το καλό να πας στη γιατρό και να σε αφήσει να σηκωθείς επιτέλους!

Άντρια, ωραία τα καινούρια πραγματάκια σας! Βρε, τί πέρασες χτες το βράδυ? Είδες όμως η μικρούλα σου έδειξε ότι όλα είναι καλά!!!

Γιούλη, ξεκίνησαν μάλλον τα πρώτα σημάδια,ε? Με το καλό!

Γωγώ, μόνο εγώ δε σε έχω δει ακόμη.. κλαψ....

Georgi, ο παιδίατρος μου είπε ότι εμπιστεύεται τα frezyderm από τα φαρμακευτικά και τα Fissan από τα κοινά του σουπερ μάρκετ!

Δημοσίευση

ΚΟΡΙΤΣΙΑΑΑΑΑΑ ΓΕΝΝΗΣΕ Η ΣΑΜΑΝΘΑΑΑΑ.....ΜΙΛΗΣΑΜΕ ΣΤΟ ΤΗΛΕΦΩΝΟ!!!!ΝΑ ΤΗΣ ΖΗΣΕΙ Η ΚΟΡΟΥΛΑ ΤΗΣ...ΣΠΑΣΑΝΕ ΤΑ ΝΕΡΑ ΧΤΕΣ ΤΟ ΒΡΑΔΥ 00.05 ΚΑΙ ΓΕΝΝΗΣΕ ΣΗΜΕΡΑ ΤΟ ΜΕΣΗΜΕΡΙ ΣΤΙΣ 14.37 ΜΕ ΚΑΙΣΑΡΙΚΗ...ΥΠΕΦΕΡΕ ΒΡΕ ΚΟΡΙΤΣΙΑ 14 ΩΡΕΣ Η ΚΟΥΚΛΑ ΜΑΣ....

ΕΓΩ ΑΝΑΜΕΝΩ...ΤΙΠΟΤΑ ΑΚΟΜΗ!!!

Guest
Η συζήτηση έκλεισε, δεν μπορούν να γίνουν νέες απαντήσεις

• Προσθήκη...