Μετάβαση σε περιεχόμενο

ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΠΟΥ ΓΕΝΝΑΜΕ ΑΠΡΙΛΙΟ-ΜΑΪΟ 2011!!!!!Νο 6&ΚΟΝΤΕΥΟΥΜΕ!

Recommended Posts

κι εγω εχω πονους απο κατω... κουραστηκα βεβαια και σημερα πηγα ικεα με τον παππου πηρα ενα τραπεζακι και μια βιβλιοθηκουλα, τα βαλαμε στα αμαξι, πληρωσα λογαριασμους, περπατησα και πολυ εβρεχε κιολας και τωρα ξεκουραζομαι κατα τις 5 θα παω στο μαγαζι

γιωργιαννα μεγεια το μαλλι!

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

• Απαντήσεις 956
  • Created
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Μπράβο Γεωργιάννα μου!!Κ ο δικός σου μπεμπάκος τέλειος είναι!!Ω ρε κάτι παιδιά που θα βγάλουμε όλες μας!Ένα κ ένα θα είναι τα καμάρια μας!! :D:D Όντως δε θα προλαβαίνουμε τις ανακοινώσεις!!Γερά παιδάκια να είναι όλα Παναγίτσα μου! Τον μικρό μου θα τον φωνάζουμε..έλα ντε?!Εγώ θέλω Μάριο έτσι λέγαμε αρχικά αλλα τώρα ο Χάρης λέει Γιώργο το δεύτερο όνομα που θα έχει..θα δείξει,το σίγουρο είναι οτι κ με τα δύο ονόματα θα βαπτιστεί το έχω τάξει κιόλας κ όποιο του ταιριάζει στο μουτράκι θα τον φωνάζουμε!χιχι! Μεγιά το μαλλάκι!

Σουλίτσα μου ο γαμπρούλης σου πρέπει να είναι αντάξιος βεβαίως βεβαίως της πανέμορφης μοντέλας νυφούλας μου..επομένως κάναμε ότι μπορούμε για να βγεί παίδαρος κ να μη μου τον στείλεις πακέτο αν δεν σ'αρέσει! =))=))

Αφρο μου ξεκούραση γρήγορα κ μη σηκώνεις πολλά πολλά!Άν έχεις το ελεύθερο να μη πάς για δουλειά ακόμα καλύτερα..Πάντως αυτό το ΙΚΕΑ Μαραθώνιος είναι.

ΧΟΑΝΙΤΑ μου κ εσύ σίγουρα καλά νέα θα μας πείς απο τη γιατρό σου!

Γεμιστά κ το δικό μας μενού!

Οι υπόλοιπες που γυρνάτε σήμερα;;;

Κοριτσάκια μου και μπαμπά της παρέας, τι κάνετε?

Χαίρομαι πολύ για τα ωραία νέα σας απ'τους γιατρούς!! Όλα τα μπεμπάκια είναι καλά!! Εγώ θα πάω στις 7/4 στο γιατρό.

Χτες ξύπνησα με πολύ χάλια διάθεση. Διάβασα όλα τα νέα σας αλλά δεν είχα διάθεση να γράψω έτσι όπως ήμουν... Σήμερα νομίζω πως είμαι καλύτερα. Σκαμπανεβάσματα της διάθεσης βλέπεις....

ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΣΕ ΟΛΕΣ ΣΑΣ!!!ΤΙ ΚΑΝΕΤΕ???ΞΥΠΝΗΣΑ ΠΡΙΝ ΚΑΜΙΑ ΩΡΑ ΧΩΡΙΣ ΥΠΕΡΒΟΛΕΣ...ΣΗΚΩΘΗΚΑ ΤΑ ΧΑΡΑΜΑΤΑ ΣΤΙΣ 0430 ΕΤΣΙ ΧΩΡΙΣ ΛΟΓΟ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΣΑ ΝΑ ΞΑΝΑ ΚΟΙΜΗΘΩ ΚΑΙΟΠΩΣ ΗΤΑΝ ΦΥΣΙΚΟ ΜΕΤΑ ΟΛΟ ΤΟ ΠΡΩΙΝΟ ΝΑ ΣΕΡΝΟΜΑΙ...ΣΗΚΩΘΗΚΑ ΚΑΙ ΞΕΚΙΝΗΣΑ ΝΑ ΜΑΓΕΙΡΕΥΩ ΦΑΚΕΣ ΓΙΑΤΙ ΘΑ ΕΡΘΕΙ Ο ΝΙΚΟΣ ΑΠΟ ΤΗ ΔΟΥΛΕΙΑ ΚΑΙ ΔΕΝ ΘΑ ΕΒΡΙΣΚΕ ΦΑΓΗΤΟ...

ΟΛΑ ΚΑΛΑ ΕΙΝΑΙ ΗΣΥΧΑ,ΠΕΡΝΑΝΕ ΟΙ ΜΕΡΕΣ,ΑΥΡΙΟ ΘΑ ΠΑΩ ΓΙΑ ΚΑΡΔΙΟΤΟΚΟΤΟΓΡΑΦΟ ΚΑΙ ΓΕΝΙΚΑ ΑΝΑΜΕΝΟΥΜΕ....15 ΜΕΡΕΣ ΜΕΙΝΑΝΕ!!! :ymparty::ymparty::ymparty::ymparty::ymparty::ymparty::-bd:-bd:-bd ....ΟΛΟ ΕΦΙΑΛΤΕΣ ΒΛΕΠΩ ΤΑ ΒΡΑΔΙΑ ΡΕ ΓΑΜΩΤΟ ΔΕΝ ΤΟ ΑΝΤΕΧΩ ΑΥΤΟ...

ΒΡΕ ΚΟΡΙΤΣΙΑ ΝΑ ΡΩΤΗΣΩ ΚΑΤΙ?ΕΙΝΑΙ ΚΑΠΟΙΕΣ ΚΟΠΕΛΕΣ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΕΞΑΦΑΝΙΣΤΕΙ ΤΕΛΕΙΩΣ Η ΗΛΙΟΔΩΡΑ ΚΑΛΑ ΕΙΝΑΙ,Η ΕΛΕΝΑΚΟΣ ΚΙ ΑΥΤΗ ΧΑΝΕΤΑΙ ΔΙΑΒΑΣΑ ΤΗΝ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ ΤΗΣ ΑΛΛΑ ΓΕΝΙΚΑ ΧΑΝΕΤΑΙ...ΓΙΑΤΙ ΒΡΕ ΚΟΡΙΤΣΙΑ???ΕΧΕΙ ΣΥΜΒΕΙ ΚΑΤΙ???ΠΑΝΤΩΣ ΧΑΙΡΟΜΑΙ ΠΟΛΥ ΠΟΥ ΠΑΝΕ ΚΑΛΑ ΟΛΑ-ΦΤΟΥ ΦΤΟΥ ΦΤΟΥ ΣΕ ΟΛΕΣ ΜΑΣ...ΑΝΤΕ ΤΩΡΑ ΝΑ ΕΡΘΕΙ Η ΣΑΜΑΝΘΑ ΝΑ ΜΑΣ ΠΕΙ ΛΕΠΤΟΜΕΡΕΙΕΣ...ΠΑΝΤΩΣ ΚΑΘΕ ΜΕΡΑ ΝΙΩΘΩ ΟΛΟ Κ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΣΥΣΠΑΣΕΙΣ ΟΛΟ ΚΑΙ ΠΙΟ ΔΥΝΑΤΑ ΠΟΝΑΚΙΑ ΧΑΜΗΛΑ...ΚΟΝΤΕΥΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩ ΚΟΡΙΤΣΙΑ ΑΑΑΑΑΑΧ ΘΕΕ ΜΟΥ!!!

ΠΛ ΦΙΛΙΑ ΣΕ ΟΛΕΣ !!!!

γεωργιαννα μου με γεια το μαλλι!!!!βρε τι θηρια παιδια θα βγαλουμε???αραγε θα ειναι κανενα κατω απο τρια κιλα???πολυ καλος ο μπεμπης σου!!!!μπραβο!!!

κ εμενα 20 μερες μου μεινανε ακομη!!!τωρα εβαλά ενα πλυντηριο με τις πυτζαμες κ τις νυχτικιες,το απογευμα θα παω στην πεθερα μου να παρω μια μεγαλη βαλιτσα κ θα αρχισω να την γεμιζω :D:D:D σας ειπα ειδα τις φιλης μου κ τρομαξα :lol::lol::lol:την ερχομενη εβδομαδα εχουμε γιατρο :D

:lol::lol::lol: ελενα εισαι τρελοκομειο :lol::lol::lol::lol: στα οπα οπα θα τον εχουμε βρε τον μαριο πασα!!!!!!!!!

αχ δεν θα ελεγα οχι σε μια γεμιστη ντοματα...τωρα που ειπα ντοματα εχθες μου ειπανε οτι οταν θηλαζουμε δεν κανει να τρωμε ντοματες γιατι βγαζει ικτερο το παιδι...ισχυει η ειναι τεον πληροφορια???

γράψε διεύθυνση να σου στείλω ολόκληρο το ταψί! :D

Γιούλη μου εδώ είμαι σχεδόν πάντα,μάλλον δε με διαβλαζεις πάντα..λίγες οι φορές που έχω χαθεί κ αυτό μόνο γιατί κάτι σοβαρό θα είχε συμβεί κ δεν είχα τη ψυχολογία να μπώ ή δεν είχα ιντερνετ με την κ..λο connex! Η Ηλιοδώρα απο ότι έχει πεί παλαιότερα μας διαβάζει αλλα δεν γράφει πάντα άν δεν έχει κάτι να πεί..βέβαια κ εγώ θα ήθελα να τη διαβάζω για να ξέρω οτι είναι κάλα!Ηλιοδώρα που είσαι;;;;;;;;;;;;;

Steicy ελπίζω να είσαι ακόμα καλύτερα μέχρι αύριο..όσο να ναι κ αυτή η μουντίλα του καιρού έρχεται κ το κάνει χειρότερο.

Σούλα μου,ιδέα δεν έχω για την ντομάτα,για να το λένε λογικά θα ισχύει :?

Έχω τρέλή καούρααααααα δεν αντέχωωωω

Αφρο μου πολύ καιρό πρίν τη δική σου εβδομάδα!Απο ότι θυμάμια απο τις 22 εβδομάδες ξεκίνησαν οι δικοί μου πόνοι απο κάτω.Όπως λές είναι,έντονο σαν τσίμπημα-μαχαιριά που μια φεύγει μια έρχεται.Άν ξαπλώσεις λογικά θα σου περάσει.Ο γιατρός μου όταν δεν μου περνάει αμέσως μου επιτρέπει να πάρω ένα buscopan ή ένα ντεπόν. Άμα συνεχιστεί πάρε τηλ το γιατρό σου να δείς τι θα σου προτείνει.

Ευχαριστω κοριτσια για τα καλα σας λογια.

Σας εχω πει οτι οταν τον χαιδευω μετα απο λιγο αρχιζει και κλωτσαει, μου ειπε η γιατρος στον υπερηχο να μην το κανω γτ μου κανει συσπασεις! Ο γιατρος μου δεν μου ειπε τπτ βεβαια. Θα μου βγει πολυ χαδιαρεις!!!!!!!!

Γωγω και εγω εχθες εκανα πολλες παρασπονδιες, μαλλον ηταν η μερα μας! Ενιωθα σαν να μου ερχεται η περιοδος. Την μια πλακωνα τα πατατακια μετα ηθελα γλυκο (ετρωγα πιτ μπερ δεν ειχα κατι αλλο) μετα παλι πατατακια, πολυ ανωμαλια, αυτο ειχα και πριν αδιαθετησω.

Σουλα μου με τοσα που ακουμε στο τελος δεν θα τρωμε τπτ!!!

Πηγα λιγο στην γειτονισσα μου να την δω λιγο (γεννησε πριν 15 μερες), μου ειπε οτι εχασε 10κιλα, αλλα τωρα που θηλαζει το ιδιο τρωει με την εγκυμ. Το μωρακι ειναι τελειο πολυ μικρο σαν γατακι!!!

Χοανιτα περιμενουμε τα νεα σου απο το γιατρο! εμενα μου εκοψε το 1 μαγνησιο και σε 10 μερες και το αλλο.

Ελενα και τα δυο ειναι ωραια αλλα προτειμω το Γιωργος(σαν και του ανδρα μου) χα χα χα.

Πηρα πετσετες για το μικρο με 60% απο αυτο το σιτε

www.plus4u.gr

απο Κεντια με το Μπομπ Σφουγγαρακι, του Αλεξανδρου του ειχα πηρα παλια με τον Σουπερ Μαν και ειναι πολυ καλη ποιοτητα.

Koritsakia mou mpika sta grigora na diavasw ta nea sas k na paw gia mpanio, euxomai na min me petixei o giwrgos na sas grafw giati mou eipe na mpw sto mpanio k erxete k ekeinos na etoimastei k na pame ikea.. Axxx 8a mou fwnazei :)):))

Aaaa mono tin mera pou 8a pe8anw den 3erw (makavria hehe) :lol: ..To i3era pws kati 8a ginei k oute simera 8a mou paradwsoun to krevvataki mas :( :(..8a parei ton mpampa tis giatro i kopela pou 8a mas to eferne..Mou eipe savvato SIGOURA..Tis ekana k ena xesidi apapapa euxomai savvato na mou to feroun alliws 8a ginw e3alli :evil::evil:

Δεν καταλαβα Ανδρια το κρεβατι επρεπε να το παραδωσουν και μετα να κοψουν το λαιμο τους! Εαν τους ελεγες οτι δεν θα σας δωσω ολα τα λεφτα εαν δεν μου το φερετε να δεις πως θα ερχοντουσαν!!!

Δεν αντεχω πρεπει να παω να παρω γλυκο 2 μερες τωρα δεν τρωω παρα μονο 1-2 μπισκοτακια με ελαχιστη μαρμελαδα. Δεν παει αλλο θελω παστα!!!!!!

Βρε κορίτσια, κι εγώ έχω "λυσάξει" με τα γλυκά τις τελευταίες μέρες! Μα τι έχουμε πάθει? Σε λίγο θα ξυπνήσω τον αντρούλη μου για να πάμε να δούμε τον πεθερό μου που έκανε μια επεμβασούλα στο μάτι, και σκέφτομαι τι γλυκό να πάρουμε για να τους πάμε !!!!!

Σιγουρα θα παω να παρω νουγκατινες λευκες σε λιγο!

Στεισυ μου εγωαπο τον 5ο μηνα λισσαω με τα γλυκα και δοξα το Θεο δεν εχω παρει παρα πολλα κιλα με τοσα που τρωω σε γλυκο.

Που εισαστε οι υπολοιπες;

Ειρηνη τι εγινε με το Ικα; Τελειωσες;

εχω πολλες συσπασεις βραδιατικα, ειδικα εαν ειμαι ορθια. Πηγα να παρω τα γλυκα, τελικα δεν ειχαν νουγκατινα και ετσι πηρα σου, και αγανακτησα απο τους πονους ανα 5 λεπτα περιπου. τωρα που γυρισα και ξαπλωσα σαν να ηρεμησαν λιγακι. Για να δουμε πως παει η νυχτα! Δεν νομιζω να γεννησω αλλα πολυ προετοιμασια κανει τις τελευταιες μερες.

Αφρο τελικα τελειωσες το δωματιο της μικρης;

Ανδρια βρηκες αυτο το ντουλαπακι τελικα;

Αγαπες!! τι κανετε?

Μπηκα κ πριν λιγο διαβασα αλλα δεν εμεινα πολυ ωρα για να σας γραψω..

Γεωργιαννα λες να ετοιμαζεται ο μπεμπης ?? Καλοφαγωτα τα σουδακια..

Αντρια δεν πειραζει θα τα παρετε αυριο κ θελουμε φωτο!!

Εγω τελειωσα το πρωι με το ΙΚΑ ..πηγα πηρα τα λεφτα..οσο για ην ερωτηση της κοπελιας για το επιδομα κυφοριας..ειναι 56 μερες πριν κ 63 μετα...56 πριν ειναι το 1/2 του ΜΙΚΤΟΥ ημερομησθιου σου καθημερινα!!

πηρα 1200 ευρω εγω ...ολα στην ακρη για την γεννα..παλι καλα που παιρνουμε κ κανα επιδομα..γιατι αμα περιμεναμε απο τα αφεντικα καηκαμε...

ΨΥχολογια σκ@τα χ 2.... σημερα εφυγε ο μπαμπας μου για ταξιδι..ειναι ναυτικος κ πηγε συγκαπουρη... θα λειπει στη γεννα κ δε ξερω κι εγω για ποσο καιρό ...κατι ακουσα για κανα χρονο...με επιασε τρομερη στεναχωρια... εκαιγα ολο το απογευμα ...ειπα της μπεμπας μην ακκους κ μη βλεπεις τη μαμα μου κλαιει :( ημουνα που ημουνα απογινα!!

Πηρα βαφη για τα μαλλια μου...κολεστον κανονικη χημικη... ειπε ο γιατρος το οκ θα το επωφεληθω...υποσχεθηκε ο αντρουλης να με παει εκδρομη την κυριακη για να χαρώ...σορρυ που σας σκοτίζω κ με τα δικά μου ..

γιωργακι μου ο μπεμπάκος ειναι ολοκληρος αντρακλας! ουαου...πρεπει να ετοιμαζψ μεγαλη προικα!!!

Φιλάκια σε όλες τις κοιλιτσες...

πολυ βιαστικο τον κοβω τον μπεμπη σου γεωργιαννα!!! :lol::lol::lol::lol: ετοιμος για την μεγαλη εξοδο ειναι :lol::lol::lol:

ειρηνη μου πες τα να ξεθυμανεις!!!μονο μια βαφη για τοσο μαλλι σου φτανει???εγω τωρα που τα εχω καρε θελω δυο βλεπω στις φωτογραφιες οτι κ εσυ εχεις πολυ πυκνο μαλλι...που θα πατε εκδρομουλα?

αντρια ελπιζω αυτην την φορα να στην φερουν οντως...ε!πολυ εκνευριστηκο αυτο που κανουν!!

εγω σε ολη την εγκυμοσυνη τα γλυκα δεν τα αποχωριστηκα ουτε για μιση μερα :lol::lol::lol: σημερα πηρα την βαλιτσα αυριο που θα ειμαι μονη μου θα την φτιαξω :D ηρθε κ η πεθερουλα μου κ μου εφερε δωρακι για την μπεμπα εναν χρυσο σταυρο κ μια λιρα :D:D:D αντε συμπεθερα αρχισαμε να ετοιμαζουμε κ την προικα μας :lol::lol::lol:

γιουλακι εσυ τι κανεις πως εισαι???

φιλια σε ολες τις ζουζουνοκοιλιτσες :-*:-*:-*

Καλημερα κοριτσακια μου και καλο μηνα!!! :D Ειδα που ολα πηγαινουν μια χαρα και τα μπεμπακια μεγαλωνουν θαυμασια! Μπραβο σε ολες!! Ετσι να συνεχισουμε ως την γεννα!! Ευχαριστω για το ενδιαφερον σας, ειμαι καλα, ειχα μονο ετοιμασιες γιατι ηρθαμε για λιγες μερουλες στο χωριο μας να παρουμε καθαρο αερα και να χαρουμε τη Φυση!! Το πρωτο βραδυ μας χθες εδω ηταν βεβαια λιγο ταλαιπωρια για μενα, δεν κοιμηθηκα καλα, με εχει πιασει πονοδοντος. Θα παω να δω τι τρεχει τωρα το πρωι! Πολλα φιλακια σε ολες σας και οσες κοπελες κανουν εξετασουλες, να ειναι ολα τελεια!!! :-*:-*:-*

Καλημερα!!Καλο μηνα!!! Μ'ενα πονο σε ολες μας γτ αυτος ο μηνας θα ειναι γεματος γεννητουρια!

Το βραδακι σταματησαν οι πονοι της κοιλιας, με αναπαυση στο κρεβατι και ξεκινησαν τα δοντια!!! Αυτα τα ηλιθια ουλα δεν τα αντεχω αλλο!

Το πρωι με επιασε κατι δεν ξερω πως να το πω. Σας σκεφτομουνα ολες σας και ποσο τυχερες ειμαστε που εχουμε η μια την αλλη χωρις να γνωριζομαστε προσωπικα. Εγω ανυπομονω καθε φορα να διαβασω τα νεα σας και αγωνιω καθε φορα εαν κατι σας στεναχωρει.ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ για την παρεα που μου κανετε.

Αυτα μη με παρουν τα κλαματα και δεν κανει.......

Τι θα κανετε σημερα; Εγω σπιτι μοναχουλα γτ φευγει ο Αλεξανδρος το μεσιμερι. Περιμενω τωρα και τα καλλυντικα του μπεμπη.

Ειρηνη μου δυσκολα τα πραγματα με τους ναυτικους, μη στεναχωριεσαι θα γυρισει και θα δει την μπεμπα. Και για τον ιδιο ειναι δυσκολο αλλα δεν εχει αλλη επιλογη! Θα ειναι εδω στην γεννα του 2ου!!!!!

Καλημέρα και κολό μήνα κορίτσια και μπαμπά της παρεούλας μας!! Λοιπόν πήγα χθες στη γιατρό, ο μπεμπάκος είναι 1900 με 2100..η κατάσταση παραμένει σταθερή, που σημαίνει ότι το παιδί δε λέει να ξεκολίσει απο εκεί κάτω, ο τράχηλος απο 27χιλ. πήγε 26χιλ.., πρέπει να συνεχίσω τα χάπια και τη ξάπλα.. Τα υγρά, ο λώρος κλπ είναι όλα καλά! Έχω ξανά ραντεβού τη Μεγάλη Τετάρτη όπου θα κάνουμε και καρδιοτοκογράφημα και μου είπε ότι μόλις περάσει το Πάσχα, να μπω τουλάχιστο στον μήνα μου, θα με αφήσει να βγώ έξω που σημαίνει ότι θα γεννήσω κιόλας.. μου έδωσε να κάνω και κάποιες εξετάσεις, να πάω για καρδιολογικό έλεγχο και μου πήρε και κολπικά υγρά να σιγουρευτούμε ότι όλα είναι καλά γιατί στην αρχή της εγκυμοσύνης είχαμε κάνει κάποια θεραπεία!! Μου είπε επίσης να προσπαθήσω να τρώω καλά, μου επέτρεψε να φάω και γλυκάκια και ότι άλλο θέλω.. :P

Ειρήνη όντως η δουλειά του ναυτικού είναι πολύ δύσκολη αλλά τι να κάνεις.. μη στεναχωριέσαι όμως θα την δει τη μπεμπούλα όταν επιστρέψει! Πολύ χαίρομαι που πήρες και τη βαφή, αλλά όντως θα σου φτάσει μια βαφή;; Εγώ κορίτσια επειδή έχω μακριά και μπόλικα μαλλιά θέλω 3 βαφές.. Ευτυχώς εγώ τρέχω τους άλλους τώρα που είμαι σπίτι, οπότε με το ικα θα ξεμπερδέψει η μαμά μου..Happy δεν πειράζει η ντομάτα στο θηλασμό.. απο όσο γνωρίζω.. ποιός σου το είπε αυτό; Άντρια καταλαβαίνω την αγωνία σου για το κρεβατάκι γιατί έχω και εγώ την ίδια.. μας είπαν ότι αυτή τη βδομάδα θα την έχουμε!! Ηλιοδώρα και Γεωργιάννα περαστικά με τα κακά δοντάκια.. έχω και εγώ συχνά πικνά πονόδοντο αλλά τίποτα το σοβαρό, τα ούλα συνεχίζουν να ματώνουν βέβαια.. υπομονή!!

Καλημερα!!

Καλό μηνα σε ολα τα κοριτσάκια & αγοράκια ;)

Αυτος ο μηνας θα ειναι γεματος αφιξεις κ θα κανουν πολλες μανουλες ευτυχισμένες!! Με εναν πονο για ολες μας!!

Καλε 2 βαφες πηρα ..με τοσο μαλλι μια δεν φτανει ουτε για μεχρι τη μεση.... προ εγκυοσυνης εβαζα 2 κ περισευε 1/3...τωρα πυκνωσαν λιγο οποτε φανταζομαι θα ειναι ισα ισα...

Koleston_300_244.jpg

αυτο το χρωμα πηρα πως σας φαινετε?

Χοανιτα ο εγγκλεισμός παραμένει ε? ποπο κουραγιο!! Εμενα θα μου την ειχε δωσει ασχημα..αλλα αν ειναι για το καλο των μωρουδακιων μας παει στο καλό...

ευχαριστω για τα ομορφα λογακια σας...ηδη σημερα νοιωθω καλυτερα...

Ηλιοδωρα μη χανεσαικαλε θα γεννησεις κ δε θα το παρουμε χαμπαρι!!

Τζορτζι ευκαιρια να ξεκουραστεις αφου θα εισαι μοναχουλα :) Οσο για την παρεα μας εδω...νομιζω ολες τα ιδια νοιωθουμε!!

Xοανιτα πολυ καλα ο μπεμπης σε βαρος αλλα παιδευει την μαμα του , οπως και ο δικος μου!

Υπομονη τωρα αλλες 2-3 εβδομαδες και μετα θα εισαι πιο ελευθερη. ΤΕλικα ημουνα τυχερη γτ ο τραχηλος μου ηταν 37 και ετσι μου επετρεπαν να βγαινω για τα απαραιτητα. Θα σου κανουμε παρεα και θα μας κανεις και θα δεις γρηγορα θα περασει ο καιρος.

Ειρηνη ωραιο χρωμα, κοκκινιζει ετσι; Και εγω το θελω κοκκινο αλλα μετα απο 1 μηνα μου φευγει και δεν αντεχω την αμμωνια καθε φορα! Σιγουρα σου πηγαινει! Θα μας βαλεις φωτο μετα.

Αντε ξυπνηστε παει 12 πια!!!!!

Guest
Η συζήτηση έκλεισε, δεν μπορούν να γίνουν νέες απαντήσεις

• Απαντήσεις

• Είδατε που σας λέω ότι έχω χαζέψει; Ότι θέλω καταλαβαίνω!😅 Σίγουρα υπάρχουν και πολλοί άντρες γιατροί που είναι άξιοι και τιμούν την επιστήμη τους (και όχι την τσέπη τους), αλλά λόγω άνεσης θα προτιμήσω γυναίκα. Θα ένιωθα πολύ καλύτερα σε πολλά στάδια αν είχα μια γυναίκα απέναντι μου...
    • Τι λες τώρααα...😨 Πολύ χαίρομαι που το ζουζουνάκι τα κατάφερε και η κοπέλα είναι τόσο ψύχραιμη...  😍 Δίκιο έχεις για την τσάντα μαιευτηρίου.... και πλυντήριο τα πρώτα ρουχαλάκια και σεντονάκια πρέπει!
    • Να σαι καλά που το μοιράστηκες μαζί μας.. Ντρεπόμουν να ρωτήσω, αλλά με έτρωγε. Σε βλέπω πολύ κουλ κι αυτό χαλαρώνει κι εμένα. Λογικά με την επισκληρίδειο δεν πρέπει να καταλαβαίνεις και πολλά... αλλά όπως λέει και η @Θέτις Κ.η αποκατάσταση πρέπει να είναι λίγο δύσκολη... στο πώς θα κάτσεις, αν θα τσούζει κτλ. Είχες πάρει μαζί στο μαιευτήριο αυτά τα ειδικά καθαριστικά για μετά για την τουαλέτα;
    • Εγώ στην αυχενικη ρώταγα πριν καν δει το οτιδήποτε αν υπάρχει. Της είχα πει ότι είμαι αγχωμενη γιατί έχω χάσει 4 κυήσεις  αλλά και λόγω ηλικίας καθ η γυναίκα ήταν πολύ κατατοπιστικη και μου τα εξηγούσε όλα.   
    • Κορίτσια νομίζω έχουμε μπει για τα καλά στη ζώνη των γεννήσεων 😱😱😱 Δε θέλω να αχγώσω καμία αλλά έχουμε και στο πορτογαλικό γκρουπ το πρώτο μωράκι!! Γεννήθηκε πρόωρα σήμερα με κ.τ. στις 32 εβδ ! Η κοπέλα χθες ένιωθε πόνους και πίεση χαμηλά όλη τη μέρα και κάπου το μεσημέρι έσπασαν τα νερά ξαφνικά! πήγε κατευθείαν στο νοσοκομείο και της έκαναν την πρώτη ένεση κορτιζόνης για να ωριμάσουν οι πνεύμονες του μωρού, καθώς και έχγυση φαρμάκου ώστε το σώμα της να συνεχίσει να παράγει αμνιακό υγρό για να παραμείνει το μωρό όσο πιο πολύ μπορεί μέσα στη μήτρα. Δεν ήξερα ότι γίνεται αυτό, νόμιζα ότι μόλις σπάσουν τα νερά η αντίστροφη μέτρηση ξεκινά, αλλά να που της είπαν ότι μπορεί και μέχρι τις 34 εβδ να κάτσει το μωρό μέσα 🤯 υπό παρακολο΄ύθηση στο νοσοκομείο πάντα. Τελικά ενώ ήταν τώρα αργά το μεσημέρι να κάνει τη 2η δόση της κορτιζόνης το μωρό αποφάσισε να έρθει 🙏 Ευτυχώς είναι όλα καλά, το μωράκι φυσικά μπήκε στη ΜΕΝΝ αλλά είναι καλά, μικρούλης μεν, 1600 και 41 εκ, αλλά η κοπέλα φαίνεται φουλ ψυχραιμη και ήρεμη γενικά απ τα λεγόμενά της.  Νομίζω ότι τώρα το σκ θα σοβαρευτώ να φτιάξω επιτέλους τη βαλίτσα του μαιευτηρίου μετά από τα γεγονότα της εβδομάδας 😅😅
  • Νέες συζητήσεις

• Προσθήκη...