Μετάβαση σε περιεχόμενο

ενα σκαλι εμεινε να το παρω αποφαση για vba2c!!! βοηθηστε με


Recommended Posts

καλημερα κοριτσια. θα σας πω την ιστορια μου περιληπτικα. εχω 2 παιδακια 6 -4 χρονων. ταχω κανει καισαρικη. το 1ο επειδη υποτιθετε δεν ειχα διαστολη με κρατησαν μονο 5-6 ωρες και μετα ''κουραστηκε'' το μωρο και μπηκαμε καισαρικη. (εδω να πω πως ακουσα οτι απο την επισκληριδιο δειχνει να χανοντε οι παλμοι του μωρου επειδη επηρεαζετε και αυτο..)τα συμπερασματα δικα σας εδω.

το 2ο ειχα διαφορα 22 μηνες κατι που ηταν λιγο για τη γιατρο μου και αποτην αρχη ειπαμε θαναι καισαρικη.

τωρα ειμαι εγκυος παλι! στην 6η εβδομαδα! εχω καιρο που ψαχνω για vbac. ειχα ενθουσιαστει και ειχα παρει αποφαση να το κανω. τωρα που εμεινα εγκυος ομως το ξανασκεφτομαι. πηγα στηδικια μου γιατρο και φυσικα μου το απεκλισε λεγοντας μου τα κλασικα που λενε ολοι. εν το μεταξυ χθες πηρα την αποφαση να παρω τηλ μια γιατρο που βρηκα απο κοπελες που καναν vbac με επιτυχια. την Αγγελικη Μπουζακη. της ειπα την ιστορια μου και μου ειπε ξεκαθαρα οτι εννοητε πως μπορω. απλα με προσοχη και αν οχι τοτε καισαρικη. αλλα σιγουρα μπορω και αξιζει να προσπαθησω. η κοπελα αν καιαπτο τηλ ηταν τελεια! μου εδινε συμβουλες τι να πω στη δικια μου γιατι καταλαβε πως δυσκολευομαι να την αφησω. επισης της ειπα πως θαθελα εστω να ξεκινησω με πονους και ας ειναι καισαρικη οχι με ραντεβου ομως.. μουπε νατο ζητησω απτη γιατρο μου. αλλα δε πιστευω να δεχτει. οποτε θελησω παντως λεει ακομα και στον μηνα μου να ειμαι και θελω να παω και θα με αναλαβει. εχω ενθουσιαστει με τον τροπο της. αλλα εχω σκαλωσει και στο πως θα φυγω απτη δικια μου. ενα σπρωξιμο θελω μονο...πειτε μου κοριτσια ποσο χαζη μπορει ναμαι και να το σκεφτομαι ακομα???

να πω οτι δεν εχω ασχημη εμπειρια αποτις καισαρικες απλα θαθελα να ζησω και την αλλη πλευρα.

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

supermama πρωτα απο ολλα σου ευχομαι να εχεις μια καλη εγκυμοσυνη και να χαιρεσαι τα παιδακια σου,αφου πηρες τετοια αποφαση δεν μπορει να σε εμποδισει και να σε αποτρεψει κανενας,οι γιατροι συνηθως ψαχνουν την ευκολη λυση πρωτα,το ξερω οτι ειναι δυσκολο να αλλαξεις γιατρο τωρα στο τριτο παιδακι αλλα αφου δεν παιρνεις τη στηριξη που θελεις,ειναι ενας μεγαλος λογος να το κανεις,πηγαινε μιλα με την αλλη γιατρο και απο κοντα και τουλαχιστον αξιζει να το προσπαθησεις γιατι αν δεν το κανεις θα το μετανιωσεις μετα,η φυσιολογικη γεννα ειναι ενα μεγαλο θαυμα και καθε γυναικα αξιζει να το ζησει!!!

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Supermama με το καλο το τριτο παιδακι! ΠΟλλά μπράβο καταρχας γιατι θα γίνεις πολυτεκνη χεχε και κατα δευτερον για την αποφαση να προχωρησεις με φυσιολογικο οταν ερθει η ωρα!

Λοιπον εγω δεν εχω εμπειρια. Αλλα εδω ειναι μια μανουλα που λεγεται lovie και γεννησε προσφατα με φυσιολογικο μετα απο καισαρικη.

Μαλιστα αν δεν κανω λαθος το πρωτο της παιδακι ητανε γυρω στα 2 όταν γέννησε. Οποτε ητανε πιο κοντινο το διαστημα απο οτι το δικο σου!

Ειναι πολυ ενημερωμενη μανουλα και θα σε βοηθησει σιγουρα.

ΚΑλη εγκυμοσυνη και με το καλο!!!!!!!!!!!!

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Ναι την ξερω τη lovie και μαλιστε η γιατρος που πηρα τηλ. ειναι η ιδια με τη δικια της. αυτο τουλαχιστον οτι θα πρσπαθησω δε με νοιζει τοσο το αποτελεσμα.. αλλα οχι να μου λεει καθετα οτι δε γινετε ενω ξερω πως γινετε. θα κλεισω ραντεβου και σαυτην δε γινετε αλλιως... την γιατρο ειδικα στο πρωτο τη θεωρουμε ''θεο'' εκανα και το 2ο εκει οποτε κολησα. αλλα μαλλον ηρθε ο καιρος να την απομυθοποιησω λιγο...

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

γεια σου σουπερμαμα ,με το καλο το 3ο παιδάκι σου!!! εδώ να φανταστείς οτι εγώ σκεφτομαι οταν ερθει η ώρα να πάω σε αυτήν (παρολο που γέννησα το πρωτο φυσιολογικα ),ειμαι παρα πολυ ευχαριστημενη με τη γιατρο που έχω αλλα εχω ακουσει τα καλυτερα γ την Αγγελικη και απο τη Νατάσσα(λοβι) και απο την Μαρθα(Θουλι) και απο τη Μαρια (παπάκι)!!! δεν υπογραψαμε και κανενα συμβολιο με τους γιατρους μας!!! :D

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Ρε κορίτσια επειδή μ ενδιαφέρει το θέμα(γέννησα με καισαρική),

μπορεί κάποια να παραθέσει τη δημοσίευση της LOVIE με την εμπειρία της,γιατί την ψάχνω και δε μπορώ να τη βρω........

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Να μη το σκεφτεσαι τοσο πολυ...απλα να το κανεις!!!

Εγω εχω εναν αλλον γιατρο αλλα θα κανω VBAC, και ακομα και εαν δεν θα τα καταφερω στο τελος εχω την συμπαραστηαση του γιατρου μου η αληθεια ειναι οτο τον εχω πρηξει τον ανθρωπο.

Μου ειπε μαλιστα οτι το 80% των γυναικων που θελλουν να γεννησουν φυσιολογικα μετα απο καισαρικη τα καταφερνουν

Και εγω ημουν πολυ ευχαριστημενη με τον γιαστρο μου...δυσταζα να τον αλλαξω..

αλλα θελλω παρα πολυ να νιοσω πως ειναι να γεννας...και πιστευω οτι θα τα καφερω

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

supermama, εύχομαι να πάνε όλα όπως τα θέλεις κ με το καλό να υποδεχτείτε το 3ο παιδάκι σας! :)

Η περίπτωση της γιατρού που αναφέρεις είναι εξαιρετικά ενδιαφέρουσα. Μήπως θα μπορούσατε να μου πείτε η Αγγελική Μπουζάκη σε ποιο μαιευτήριο βρίσκεται; Μιλάμε για Αθήνα ή για επαρχία; Συγκαταλέγομαι στην κατηγο ρία των γυναικών που απ'τη μια στιγμή στην άλλη έκαναν καισαρική... Βέβαια, αν κ είμαι δύσπιστη γι'αυτό, ίσως δεν μπορούσαν να κάνουν αλλιώς λόγω του ότι γέννησα στην 35η εβδομάδα... ίσως, ποιος ξέρει :roll: Αν κάποιο κοριτσάκι μπορεί, ας μου στείλει τα στοιχεία της γυναικολόγου. Ευχαριστώ!

Εύχομαι κ πάλι να πραγματοποιήσετε το όνειρο του φ.τ., μα πάνω απ' όλα να κρατήσετε αγκαλίτσα γερά κ τελειόμηνα μωράκια! :)

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Κορίτσια και εμένα με ενδιαφέρουν τα στοιχεία της συγκεκριμένης γιατρού.

demie και εγώ που γέννησα 35+2 με καισαρική μου το πήραν,μπορεί να το έχουν σύστημα!!!!!!

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

supermama το ξέρω πως είναι πολύ δύσκολο να αφήσεις έναν γιατρό που εμπιστεύεσαι μιας και έχεις γεννήσει μαζί του τα 2 σου παιδάκια αλλά αν πραγματικά θέλεις να ζήσεις τον φ.τ. γιατί να στον στερήσει κάποιος αν πραγματικά έχεις την δυνατότητα;Δεν είναι άδικο;Βέβαια σκέφτεσαι πως αν χτύπα ξύλο πάει κάτι στραβά θα κατηγορείς τον εαυτό σου αλλά δεν πρέπει να σκέφτεσαι έτσι,από ότι λένε τα κορίτσια είναι καταπληκτική γιατρός και ίσως αξίζει να το τολμήσεις....Βέβαια η απόφαση είναι δική σου.Να σου ζήσουν τα μπουμπουκάκια σου και με το καλό να κρατήσεις και το τρίτο είτε με φ.τ. είτε χωρίς.

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

supermama,ενα θα σου πω,σα να μιλαω στον εαυτο μου...''ξεκόλλα '' απο την παλια σου γιατρο.....

Εγω γεννησα το γιο μου φυσιολογικα και εχοντας τον ιδιο γιατρο παρακολουθουσαμε και τα διδυμα....

δεν ειχα τη συμπαρασταση του,ουτε καν μου εδωσε μια ευκαιρια και ουτε με ακουσε καλα καλα που λαχταρουσα να προσπαθησω για φυσιολογικα.....ηταν ανενδοτος....

Πηγα και σε αλλη γιατρο και με διαβεβαιωσε πως μπορουσαμε να προσπαθησουμε...δεν υπηρχε λογος για καισαρικη....γιατι στα λεω θα μου πεις....

Γιατι από το ΄΄κολλημα΄΄ που ειχα με τον πρωτο γιατρο,μασησα και δεν τον αλλαξα.....και καναμε καισαρικη,τωρα τον σιχαθηκε η ψυχη μου ,κατι εσπασε,ενω ειναι πολυ καλος γιατρος και του εχω εμπιστοσυνη...δε θελω να θυμαμαι σε τη ψυχολογικη κατασταση με εφερε.....απο το σκασιμο γεμησε ολη η κοιλια μου σπυρια....το λιγοτερο σου λεω

Θελω να σου πω να το πολεμησεις και να ζησεις το ονειρο σου...εστω να προσπαθησεις και αν υπαρχει λογος φυσικα θα κανεις καισαρικη....δεν θα βαλεις σε κινδυνο τον εαυτο σου και το μωρακι

Παρατα την και ακουσε την καρδια σου,δεν εισαι απειρη...

Σου ευχομαι οτι καλυτερο!

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

άσε, mariannap... εγώ ήμουν 36+0 και με το ζόρι θέλανε να μου βγάλουν το μωράκι μου πρόωρο... εντωμεταξύ ο μικρός μου γεννήθηκε 2900 και 50 πόντους, μια χαρά δλδ ;)

ωστόσο, μέχρι να τον γεννήσω κ καθ'όλη τη διάρκεια της διαδικασίας με τρομοκρατούσαν για θερμοκοιτίδα αν έβγαινε κάτω από 2500 :?

supermama αν σου είναι εύκολο, στείλε μας τα στοιχεία της γιατρού :)

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

τι να πω βρε κοριστια! ευχαριστω για την εμψυχωση! θα κλεισω ραντεβου μεστη βδομαδα στη Μπουζακη και αν ειναι αποχαιρετω τη δικια μου. ακομα και να ξεχασω το vbac μονο ο λογος οτι θα με αφησει αν ολα ειναι καλα να ξεκινησουν λιγακι οι πονοι και μετα να κανουμε καισαρικη αυτο και μονο ειναι τελειο. οχι με ραντεβου δηλ οποτε βολευει τη γιατρο.

Λοιποννν... απο αυτα που ξερω εγω. ονομα Αγγελικη Μπουζάκη. ειναι απο Σερρες αλλα ερχετε θεσσαλονικη μεστη βδομαδα καποιες μερες και εξεταζει σε ενα ιατρειο μιας φιλης.. (εγω ειμαι θεσσαλονικη. ) κανει τις γεννες κυριως στη βιοκλινικη αλλα παει οπου νιωθει καλα η μητερα μου ειπε. εγω προσωπικα επιθυμω στο γενεσις! ειναι πολυ καλη φιλικη και συνεργασιμη. ειναι νεα σε ηλικια γυρω στα 38-40. εμμμ τι αλλο? α! περι τοκετου εμαθα πως κανει μαλαξεις απο κατω ωστε να αποφυγει οσο γινετε το κοψιμο, αφηνει το λωρο να παλετε και δεν τον κοβει αμεσως.. (μη ρωτηστε γιατι δεν εχω ιδεα αλλα κατι σημαινει αυτο για το μωρο). αυτα

τωρα για καισαρικη ενα μονο θα πω που εμαθα χθες απο μια μαμα. οτι μεσα σε 2 χρονια εκανε μονο 3 καισαρικες.. τα συμπερασματα δικα σας.. οταν θα τηδω απο κοντα θα σα ςπω περισσοτερα.

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Αθηνά σου μιλάω ξεκάθαρα...

ΞΕΚΟΛΛΑ

Το πρόβλημα σου δεν πρέπει να είναι η γιατρός. Αν είναι δυνατόν να επιθυμείς VBAC και να κολλάς γιατί δεν μπορείς να φύγεις από τη γιατρό σου. Ειλικρινά δεν την έχεις σιχαθεί;;;;

Εγώ τον 1ο δεν μπορώ καν να τον σκέφτομαι.:evil::evil::evil:

Όχι 1 αλλά 10 γιατρούς θα άλλαζα για να πετύχω το όνειρό μου.

Σιγά μην κολλούσα στην κλινική πχ...

Αυτό που θέλω να πω είναι πως όλα αυτά που αναφέρεις είναι ΛΕΠΤΟΜΕΡΕΙΕΣ. Το ξέρεις πολύ καλά οτι η γιατρός σου δεν πρόκειται να σε στηρίξει οπότε έπρεπε ήδη να είχες φύγει τρέχοντας. Ξέχνα την και κυνήγα το όνειρο...

Η Αγγελική είναι υπόδειγμα ανθρώπου και γιατρού και ό,τι λέει το υποστηρίζει 100%. Μην έχεις κανένα δισταγμό.

Και για όσες κοπέλες το ζήτησαν ...

http://www.mammyland.com/forum/30/16962

Επίσης να πω οτι η Αγγελική δραστηριοποιείται στη Θεσ/νίκη αλλά υπάρχουν και σε άλλες πόλεις της Ελλάδας γιατροί που αναλαμβάνουν VBAC. Στην Αθήνα ειδικά είναι αρκετοί.

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

αυτο θα κανω Νατασα μου. θα ξεκολησω! διαβασα τωρα την ιστορια σου. πολλα μπραβο. ειπα δεν ειναι τοσο ο τοκετος ο ιδιος αλλα η προσπαθεια που θελω να ζησω αλλα και η ευκαιρια να εξελιχθει μονο του που βοηθαει πολυ και το μωρο σε σχεση μετο να το πιασεις στον υπνο ξαφνικα επειδη καποιος αποφασισε να το βγαλει απτη φωλιτσα του..ευχαριστω πολυ και παλι κοριτσια. δεν εχω λογια. αν δεν υπηρχαν ολες αυτες οι κοπελες να μου βαλουν την ιδεα και να με ενημερωνουν ακομα καισαρικες θακανα με χαμογελο. (οχι οτι εχω κατι με τις καισαρικες μια χαρα ηταν)αλλα δε σιγκρινοντε με ενα τοκετο

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

καλημερα! λοιπον χθες ειχα ραντεβου με τη γιατρο! ειχα κανει και σκονακι με ερωτησειςχαχαχαχα μου ελυσε ολες τις αποριες μου απο τις πιο σοβαρες μεχρι τις πιο χαζες.τελος μου εξετασε τη μητρα. βρηκε την τομη μου αψογη. εχει θρεψει τελειως και ειναι και πολυ μικρη για 2 καισαρικες.. κατι που ειναι πολυ καλο. αυτα. σιγουρα λεει οτι δε θαχω τις πιθανοτητες που εχει μια κοπελα μετα απο μια μονο καισαρικη αλλα αξιζει να προσπαθησουμε. αυτα. τη Δευτερα μαλλον θα παω στη δικια μου. οχι τιποτα εχω να παρω κατι αποτελεσματα απο τεστ παπ που εκανα. θα την ενημερωσω πως αποφασισα να προχωρισω σε vbac. να ρωτησω κατι.. επειδη στο πρωτο ραντεβου με τη δικια μου μου βρηκε μια μικρη υποψια για αποκολληση. και μουδωσε και χαπια,οταν παω τη Δευτερα να με δει να μου πει τι γινετε? το λεω γιατι χθες δε σχολιασε κατι πανω σε αυτο η καινουργια.. και να ξερω αν ειναι.. μη χαπακωνομαι χωρις λογο. το μονο που ειπε η καινουργια ειναι πως μαλλον μουταδωσε προολιπτηκα τα χαπια

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Ειχες καμια εδειξη για αποκολλιση- συνηθως ειναι λιγο αιματακι η καφετι υγρα;;;.

δεν ξερω κι'ολας αλλα λογικα εαν οντως ειχες αποκολληση η Αγγελικη θα το εβλεπε.

Συζητα το μαζι της...ειχες και τιποτα συσπασεις μηπως;;;

Ολα θα πανε καλα πιστευω..ακομα και εαν δεν τα καταφερεις στο τελος- που πιστευω οτι σηγουρα θα τα καταφερεις και με αυτη την πεποιθηση να πορευτεις σε ολη σου την εγκυμοσυνη, θα εχει κανει τα παντα.

Αλλο να προκυπτει καισαρικη για ιατρικους λογους και αλλο ντε και και καλα με το ζoρι καισαρικη λογω προηγουμενων

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Πονακια σαν τραβηγματακια ειανι φυσιολογικο και κατι σαν τσιμπιες..ειχα και εγω ειναι επειδη μεγαλωνει η μητρα..

Λογικα καομα και εαν ηταν πολυ μικρη η αποκολληση πλεω θα εχει σταθεροποιηθει..ρωτα την και ρωτα και την Αγγελικη την επομενη φορα γιατι να παιρνεις τζαμπα φαρμακα

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

supermama καταρχην με το καλο να ερθει το μωρακι σας!!

Αφού εσυ θελεις να το κανεις μην κολλας στη γιατρο σου. Γιατι μπορει μετα να μην εχεις ξανα την ευκαιρια για φυσιολογικο τοκετο μετα και απο 3η καισαρικη.

Εχουν καταντησει αηδια οι γιατροι παντως που για τους δικους τους λογους προωθουν τις καισαρικες. Δηλαδη απορω παλια πως σχεδον ολες οι γυναικες γεννουσαν φυαιολογικα και πλεον οι 9 στις 10 κανουν καισαρικη. Να το προσπαθησεις τουλαχιστον, και απο τις περιγραφες για την αλλη γιατρο πρεπει να ειναι εξαιρετικη.

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

  • 12 years later...
στις On 13/3/2011 at 11:32 ΠΜ, ο/η supermama είπε:

τι να πω βρε κοριστια! ευχαριστω για την εμψυχωση! θα κλεισω ραντεβου μεστη βδομαδα στη Μπουζακη και αν ειναι αποχαιρετω τη δικια μου. ακομα και να ξεχασω το vbac μονο ο λογος οτι θα με αφησει αν ολα ειναι καλα να ξεκινησουν λιγακι οι πονοι και μετα να κανουμε καισαρικη αυτο και μονο ειναι τελειο. οχι με ραντεβου δηλ οποτε βολευει τη γιατρο.

Λοιποννν... απο αυτα που ξερω εγω. ονομα Αγγελικη Μπουζάκη. ειναι απο Σερρες αλλα ερχετε θεσσαλονικη μεστη βδομαδα καποιες μερες και εξεταζει σε ενα ιατρειο μιας φιλης.. (εγω ειμαι θεσσαλονικη. ) κανει τις γεννες κυριως στη βιοκλινικη αλλα παει οπου νιωθει καλα η μητερα μου ειπε. εγω προσωπικα επιθυμω στο γενεσις! ειναι πολυ καλη φιλικη και συνεργασιμη. ειναι νεα σε ηλικια γυρω στα 38-40. εμμμ τι αλλο? α! περι τοκετου εμαθα πως κανει μαλαξεις απο κατω ωστε να αποφυγει οσο γινετε το κοψιμο, αφηνει το λωρο να παλετε και δεν τον κοβει αμεσως.. (μη ρωτηστε γιατι δεν εχω ιδεα αλλα κατι σημαινει αυτο για το μωρο). αυτα

τωρα για καισαρικη ενα μονο θα πω που εμαθα χθες απο μια μαμα. οτι μεσα σε 2 χρονια εκανε μονο 3 καισαρικες.. τα συμπερασματα δικα σας.. οταν θα τηδω απο κοντα θα σα ςπω περισσοτερα.

Καλησπερα ήθελα να ρωτήσω τελικά μπόρεσες να κανείς φυσιολογικό μετά από καισαρική με την κ Αγγελική ; Γιατί με ενδιαφέρει λόγο το ότι θέλω να κάνω και γώ vbac ευχαριστω πολύ 

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Προσθήκη...