Μετάβαση σε περιεχόμενο

ΓΙΑ ΕΜΑΣ ΠΟΥ ΛΑΧΤΑΡΑΜΕ ΕΝΑ ΜΩΡΑΚΙ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΕΝΑ ΧΡΟΝΟ Νο3!!!!

Recommended Posts

νομιζω τινκυμπελ οτι δεν χωραει αμφιβολια εισαι τελειως εγκυος!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :ymapplause::ymapplause::ymapplause: [smilie=occasion18.gif] [smilie=occasion18.gif] [smilie=occasion18.gif] [smilie=occasion18.gif] πηγαινε να το επιβεβαιωσεις και στον γιατρο σου με μια χοριακη αλλα δεν νομιζω οτι χρειαζεται να απορεις ειναι που δεν μπορεις να το πιστεψεις!!!!!!!!!!!!!συγχαρητηρια!!!!!!

τζανολινο καλη επιτυχια σημερα!!!!!!!!!σια,ροουζ,αναστασια και οποιο αλλο κοριτσακι ξεχναω γιατι ειναι πρωι και κοιμαμαι ορθια ..κουραγιο λιγο εμεινε

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

• Απαντήσεις 975
  • Created
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Καλημεραααααααααα!!!Καλεεεεεε αρχισαν οι ανοιξιατικες ανακοινωσεις. κι αλλη εγκυουλα.Συγχαρητηρια κοριτσι μου, ολα καλα θα πανε, μια χαρα εγκυουλα εισαι!!! :D

Σια πως παμε?Οχι ακομα δεν βαραμε κεφαλι στον τοιχο!!! :P

kalimera pareaki mou ti kanete? simera reparoume kai apolamvanoume to kafedaki mas......eseis ti kanete? etoimazeste psyxologika na mas anaggeilete ta eyxarista?

TINKYBElL kai egw nomizw pws den yparxei logos na amfivalleis gia to test, nomizw pws eisai egkyoula

sygxarhthriaaaaaaaaaaa ante na pairnoume kai emeis seiraaaa

σια καλα λεει η αναστασια πες μας λιγο πως νιωθεις πως εισαι; :P

Γεια σας τζουτζουκες :x:x:x

Δεν νιωθω απολυτως τιποτα λεμε [smilie=dontknow.gif] [smilie=dontknow.gif] [smilie=dontknow.gif] [smilie=dontknow.gif]

καποια πονακια περιοδου που και πουυυυυυυυυ αμιδρα αλλα μεχρι εκει.....

αχχχχχχχ θα ηθελα να ειμουνα καπως ετσι :ymsick::ymsick::ymsick:8-x@-):blink::wtf:[smilie=tongue3.gif] [smilie=confused3.gif] [smilie=happy6.gif] [smilie=icon_compress.gif] [smilie=icon_puke_r.gif] [smilie=sad1.gif][smilie=tard.gif][smilie=tard.gif][smilie=puke.gif]:ymsick::ymsick:[smilie=puke.gif][smilie=puke.gif][smilie=puke.gif][smilie=puke.gif][smilie=puke.gif]

τουλαχιστον θα ενιωθα εγκυουλα =))=))=))=))=))

κουραγιο σια...δεν ερχονται παντα τα συμπτωματα τοσο νωρις...ευχομαι συντομα εκτος απο κλανιτσες να εχεις και τετοια [smilie=puke.gif][smilie=puke.gif]:lol:

ΠΛΑΚΑ ΠΛΑΚΑ ΔΕΝ ΤΟ ΧΑ ΣΚΕΦΤΕΙ ΑΥΤΟ :-?:-?:-?

ΑΣΕ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΝΑ ΜΕΙΝΩ ΜΕ ΤΙΣ ΚΛΑΝΙΤΣΕΣ :lol::lol::lol::lol::lol:

ΔΕΝ ΛΕΕΙ ΟΛΑ ΜΑΖΕΜΕΝΑ :lol::lol::lol::lol:

σια καλα λεει η αναστασια πες μας λιγο πως νιωθεις πως εισαι; :P

Πως νιωθωωω?εγκυοςςςςςςςςς :lol::lol: δεν ειπαμε cuando? :)) Το στηθος κοντευει να εκραγει, οι θηλες χοροπηδανε :-o εχω πονακια κεντρο και αριστερα κατα κυριο λογο....ανακατωσουρες σημερα δεν εχω....και συχνουρια.....και πειναωωωωωωωωωω =p~=p~

Πως νιωθωωω?εγκυοςςςςςςςςς :lol::lol: δεν ειπαμε cuando? :)) Το στηθος κοντευει να εκραγει, οι θηλες χοροπηδανε :-o εχω πονακια κεντρο και αριστερα κατα κυριο λογο....ανακατωσουρες σημερα δεν εχω....και συχνουρια.....και πειναωωωωωωωωωω =p~=p~

κι εσυ μπορεις να μας πεις πως νιωθεις...αλλα εσυ μιλαμε εισαι τρελα εγκυος!!!!!!!!!σιγουρο!!!μην κανεις ουτε χοριακη!!! :lol::lol::lol:

α κι εγω εγκυος ειμαι!!!!!!!!!!!!δεν εχω εμετους και αναγουλες...γενικως το στηθος ακομη ποναει..και τιποτα αλλο...κατι νυστες αλλα μαλλον ειναι απο βαρεμαρες...χαχαχα...αλλα εγκυος στανταρ δεν χωραει αμφιβολια καμια :lol::lol::lol::lol:

koritsia irthaaaaaaaaaaaaaaa!!!!!ebala 2 poly wraia ambryakia twn 8 kytarwn k twra perimenoume!!!ekana malakia pou stamatisa ta xapia gia to thyroeidi apo simera ta ksanarxizw k elpizw na min exei epiptwseis afto to "dialeimma" pou ekana!!!apo diki mou prwtoboulia :roll::oops::oops::?:geek:

stis 8/4 paw gia xoriaki!!!!!anastasiaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa??????????simplirwse ta peretairw stoixeia sti listoula sou!!!!!!!!

μονη σου εκοψες το χαπι του θυροειδη;μα γιατι;!!!!!!!! :shock::shock: τελος παντων ευχομαι να ειναι ολα καλα...και πολυ τεραστια χοριακη στις 8 του μηνα!!!!!!!!!!!!!!στο ευχομαι!!!!!!!!!!συγχαρητηρια για τα εμβρυακια σου..τωρα χαλαρωσε και μη σκεφτεσαι τιποτα ασχημο!!!!!! :ymapplause::ymapplause::ymapplause::ymapplause::ymapplause:[smilie=wav.gif]

αχ παναγια μου...ευχομαι να μην εκανες καμια πατατα..ενταξει ξαναρυθμιζεται αλλα το χαπι το παιρνουμε μεχρι να μας πει ο γιατρος!!!!!!!!αααααααααα!

ελα!!!!!!!σταματα...τιποτα δεν εγινε!!!!!!!!!!δεν επηρεαζει ο θυρεοειδης...επηρεαζει στη συλληψη πιο πολυ και το πως ειναι τα ωαρια..εσενα ειναι ετοιμα..απλα τωρα που θα μεινεις να πας γιατι μπορει να απορρυθμιστει ο θυρεοειδης σου!!!!ετσι εγινε στην αδερφουλα μου αλλα κανενα προβλημα μην αγχωνεσαι!!!!!τωρα κατσε στα μωρακια σου και να σκεφτεσαι μονο ομορφα πραγματακια..δεν ξαναμιλαω!!!!!! :lol::lol::lol::lol: ολα καλα ειναι χαλαρωσε αληθεια στο λεω

TINKYBEL συγχαρητήρια και από μένα!!!! Προετοιμάσου Δευτέρα πρωί πρωί να πας για χοριακή και σύντομα να κρατάς στην αγκαλιά σου το αγγελούδι σου!!!!

Jannolino τα νεα σου ήταν τέλεια!!!! Εύχομαι όλα να πάνε καλά και τα εμβρυάκια να γατζωθούν πολύ γερά...

Καλησπέρα σε όλα τα κορίτσια και χρόνια πολλά για την ημέρα!!!!

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Προσθήκη...