Μετάβαση σε περιεχόμενο

Αναφορά

• Απαντήσεις

• Να σ πω δεν το ανέφερα καθόλου γτ όλο κάτι γίνεται δε με αφήνει αυτή η εγκυμοσύνη να το χαρούμε..η παρακέντηση ήταν δε πόνεσε κ βγήκαν τα πρώτα αποτελέσματα..δεν έχουμε τα γνωστά σύνδρομα..αλλά βγήκαν φορείς από κάποιον ή εμένα η τον άντρα μου κυστική ίνωση..η πρώτη εικόνα σαν άσχετη το θέματος εγκεφαλικά...Μ πΕ ο εμβυολογος μου μην αγχονομαι δεν είναι κάτι είναι το πιο κοινό αυτό που βγήκε και θα γίνει περαιτέρω επεξεργασία στο αμνιακό υγρό που είδη έχουμε συλλέξει σε όλες τις μεταλλάξεις της κυστικής ινωσης..λέει είναι πολύ σπάνιο να έχουμε κ κάποιον άλλον συνδιασμό που δημιουργείτε η κυστική ίνωση..αλλά δε παύει να αγχονεσαι.. περιμένουμε τα αποτελέσματα.. ελπίζω σε καμία βδομάδα να ζουν βγεί κ για αυτό..
    • Κοριτσάρες μου, σας ευχαριστώ πάρα πάρα πολύ για όλες την όμορφες ευχές και τη θετική ενέργεια που μου στέλνετε..!!! Αμήν! αμήν! αμήν! 🙏🏼 Να δώσει ο Άγιος Παΐσιος και ο Άγιος Αρσένιος που σήμερα το πρωί αξιόθηκα να προσκυνήσω τον τάφο του και αυτά τα σπαράκια να ήρθαν για να μείνουν.! Να είναι τυχερά, ευλογημένα και καλοτάξιδα..!!! 🙏🏼 Να και η πρώτη τους φωτογράφηση.!!! 🤗
    • @almira @pennaki Σας ευχαριστώ πολύ κορίτσια μου!!! Όσο κοντεύουμε και το συνειδητοποίω δεν σας κρύβω έχω άγχος και για την διαδικασία και όλα.. Αλλά βήμα βήμα σε όλα!!! Μακάρι κορίτσι μου να είναι καλά και οι υπέρηχοι μας. Να δεις εσυ το μωράκι σου!!!!! @Kateriniw έτσι χαλαρά οσο μπορείς κορίτσι μου αυτή η ζέστη είναι δύσκολη ειδικά για τις εγκυουλες. Με το καλό και εσένα ή επίσκεψη στο γιατρό!!! Το άγχος πάντα θα υπάρχει τουλάχιστον να είναι διαχειρίσιμο όσο μπορούμε.
    • @Παρασκευαιδου Ζαϊράάάάάάάάάάάάάά μου τι ευχάριστα νέα είναι αυτά?!?!?!?! Καλή και τελειόμηνη εγκυμοσύνη θα ευχηθώ 😍❣️❣️❣️❣️ Δίνεις ελπίδες μέχρι και την τελευταία στιγμή σε όλες μας 🥰
    • έτσι είναι τα διδυμάκια, θέλουν πιο στενή παρακολούθηση! καλά να είναι τα σποράκια, θα τα βλέπεις συχνά!! και εγώ είχα πάλι για 1-2 μέρες πονάκια. ελπ΄ίζω να είναι για καλό. Καλά, για το άγχος άσε, ας μην το συζητήσουμε καλύτερα! άντε καλά αποτελέσματα, τζιτζί θα είναι οι εξετάσεις σου!!
  • Νέες συζητήσεις

• Προσθήκη...