Μετάβαση σε περιεχόμενο

Recommended Posts

Δημοσίευση

ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ.ΘΑ ΘΕΛΑ ΝΑ ΡΩΤΗΣΩ ΚΑΤΙ.ΛΟΙΠΟΝ.ΤΟ ΑΓΟΡΑΚΙ ΜΟΥ ΕΙΝΑΙ 9 ΜΗΝΩΝ ΚΑΙ ΚΑΤΙ ΚΑΙ ΟΥΤΕ ΜΠΟΥΣΟΥΛΑΕΙ ΟΥΤΕ ΣΤΟ ΠΑΡΚΟ ΠΧ ΠΙΑΝΕΤΑΙ ΑΠΟ ΤΑ ΒΟΗΘΗΤΙΚΑ ΧΕΡΑΚΙΑ.ΓΙΑ ΚΟΥΒΕΝΤΑ ΤΙΠΟΤΑ ΒΕΒΑΙΑ,ΟΥΤΕ ΜΑ ΟΥΤΕ ΜΠΑ ΟΥΤΕ ΤΙΠΟΤΑ.ΟΛΟΙ ΜΟΥ ΛΕΝΕ ΝΑ ΜΗΝ ΑΝΥΣΗΧΩ ΚΑΙ ΟΤΙ ΤΟ ΚΑΘΕ ΠΑΙΔΙ ΕΧΕΙ ΤΟ ΡΥΘΜΟ ΤΟΥ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΤΟ ΟΤΙ ΔΗΠΟΤΕ.ΑΛΛΑ ΒΕΒΑΙΑ ΠΑΙΔΑΚΙΑ ΠΟΥ ΒΛΕΠΩ ΜΕΧΡΙ ΠΟΥ ΠΕΡΠΑΤΑΝΕ ΚΙΟΛΑΣ 9 ΜΗΝΩΝ.ΠΧ Ο ΑΝΤΡΑΣ ΜΟΥ.ΚΑΙ ΛΕΝΕ ΚΑΙ ΚΑΝΑ ΜΑΜΑ Η ΜΠΑΜΠΑ ΚΛΠ.ΒΕΒΑΙΑ ΟΥΤΕ ΕΓΩ ΜΠΟΥΣΟΥΛΗΣΑ ΚΑΙ ΠΕΡΠΑΤΗΣΑ 15 ΜΗΝΩΝ ΣΧΕΔΟΝ.ΕΙΝΑΙ ΚΛΗΡΟΝΟΜΙΚΑ ΑΥΤΑ?ΑΝ ΜΠΟΡΕΙ ΚΑΠΟΙΑ ΝΑ ΜΟΥ ΠΕΙ ΚΑΤΙ Η ΑΝ ΕΧΕΙ ΠΕΡΑΣΕΙ ΚΑΤΙ ΠΑΡΟΜΟΙΟ ΜΕ ΤΟ ΔΙΚΟ ΤΗΣ ΠΑΙΔΑΚΙ?ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ.

Δημοσίευση

Εγώ δεν μπορώ να σου πω κάτι από προσωπικής άποψης.

Αλλά η δική μου γνώμη είναι να το συζητήσεις με την παιδίατρο και να την ρωτήσεις αν υπάρχει κάποιος ειδικός σε αυτά τα θέματα.

Και εγώ συμφωνώ ότι κάθε παιδί έχει τον δικό του ρυθμό απλά να ρωτήσεις ή κάνεις μια επίσκεψη σε έναν ειδικό δεν βλάπτει.

Δημοσίευση

Καλημέρα Μαρακι και ο δικός μου άργησε πολύ.Να φανταστείς κάθισε μόνος του 9 μηνών,μπουσούλισε 11 μηνών και περπάτησε 15 μηνών !!!!!!Σωστά σου λένε ότι κάθε παιδί έχει την δική του ανάπτυξη.Εμένα μου είχε πει ο παιδίατρος ότι το πότε θα περπατήσει ένα παιδί είναι και κληρονομικό και με είχε προετοιμάσει από 6 μηνών ότι θα καθυστερούσε .Πάντως μην αγχώνεσαι,στο λέει μια μανούλα που αγχωνόταν πάρα πολύ.

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Προσθήκη...