Μετάβαση σε περιεχόμενο

ΜΗΠΩΣ ΞΕΡΕΤΕ ΚΑΤΙ?


Recommended Posts

ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ.ΘΑ ΘΕΛΑ ΝΑ ΡΩΤΗΣΩ ΚΑΤΙ.ΛΟΙΠΟΝ.ΤΟ ΑΓΟΡΑΚΙ ΜΟΥ ΕΙΝΑΙ 9 ΜΗΝΩΝ ΚΑΙ ΚΑΤΙ ΚΑΙ ΟΥΤΕ ΜΠΟΥΣΟΥΛΑΕΙ ΟΥΤΕ ΣΤΟ ΠΑΡΚΟ ΠΧ ΠΙΑΝΕΤΑΙ ΑΠΟ ΤΑ ΒΟΗΘΗΤΙΚΑ ΧΕΡΑΚΙΑ.ΓΙΑ ΚΟΥΒΕΝΤΑ ΤΙΠΟΤΑ ΒΕΒΑΙΑ,ΟΥΤΕ ΜΑ ΟΥΤΕ ΜΠΑ ΟΥΤΕ ΤΙΠΟΤΑ.ΟΛΟΙ ΜΟΥ ΛΕΝΕ ΝΑ ΜΗΝ ΑΝΥΣΗΧΩ ΚΑΙ ΟΤΙ ΤΟ ΚΑΘΕ ΠΑΙΔΙ ΕΧΕΙ ΤΟ ΡΥΘΜΟ ΤΟΥ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΤΟ ΟΤΙ ΔΗΠΟΤΕ.ΑΛΛΑ ΒΕΒΑΙΑ ΠΑΙΔΑΚΙΑ ΠΟΥ ΒΛΕΠΩ ΜΕΧΡΙ ΠΟΥ ΠΕΡΠΑΤΑΝΕ ΚΙΟΛΑΣ 9 ΜΗΝΩΝ.ΠΧ Ο ΑΝΤΡΑΣ ΜΟΥ.ΚΑΙ ΛΕΝΕ ΚΑΙ ΚΑΝΑ ΜΑΜΑ Η ΜΠΑΜΠΑ ΚΛΠ.ΒΕΒΑΙΑ ΟΥΤΕ ΕΓΩ ΜΠΟΥΣΟΥΛΗΣΑ ΚΑΙ ΠΕΡΠΑΤΗΣΑ 15 ΜΗΝΩΝ ΣΧΕΔΟΝ.ΕΙΝΑΙ ΚΛΗΡΟΝΟΜΙΚΑ ΑΥΤΑ?ΑΝ ΜΠΟΡΕΙ ΚΑΠΟΙΑ ΝΑ ΜΟΥ ΠΕΙ ΚΑΤΙ Η ΑΝ ΕΧΕΙ ΠΕΡΑΣΕΙ ΚΑΤΙ ΠΑΡΟΜΟΙΟ ΜΕ ΤΟ ΔΙΚΟ ΤΗΣ ΠΑΙΔΑΚΙ?ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ.

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Εγώ δεν μπορώ να σου πω κάτι από προσωπικής άποψης.

Αλλά η δική μου γνώμη είναι να το συζητήσεις με την παιδίατρο και να την ρωτήσεις αν υπάρχει κάποιος ειδικός σε αυτά τα θέματα.

Και εγώ συμφωνώ ότι κάθε παιδί έχει τον δικό του ρυθμό απλά να ρωτήσεις ή κάνεις μια επίσκεψη σε έναν ειδικό δεν βλάπτει.

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

και ο δικοσ μου το διο εκανε με τον δικο σου ...σαν τουβλο ηταν μεχρι 8-9μηνων και μετα τα εκανε ολλα μαζεμενα ...στον χρονο περπατησε .

μην ανυσηχεισ ειναι στο παιδι .

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Καλημέρα Μαρακι και ο δικός μου άργησε πολύ.Να φανταστείς κάθισε μόνος του 9 μηνών,μπουσούλισε 11 μηνών και περπάτησε 15 μηνών !!!!!!Σωστά σου λένε ότι κάθε παιδί έχει την δική του ανάπτυξη.Εμένα μου είχε πει ο παιδίατρος ότι το πότε θα περπατήσει ένα παιδί είναι και κληρονομικό και με είχε προετοιμάσει από 6 μηνών ότι θα καθυστερούσε .Πάντως μην αγχώνεσαι,στο λέει μια μανούλα που αγχωνόταν πάρα πολύ.

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

κοριτσακια μου να στε καλα σας ευχαριστω παρα πολυ.αλλα με πιανει ενα αγχος αλλο πραγμα ρε γαμωτο.να σας ζησουν τα παιδακια σας.

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

  • Απαντήσεις

    • Έχω κάθε μέρα 2-3 πετρώματα. Την Τρίτη έχω γιατρο και θα του το αναφέρω. Γενικά είμαι καλά.., Σήμερα εκανα τις πρώτες εκπτωτικές αγορές της μπέμπας…ξέρω ξέρω είναι νωρις…αλλά το Ζάρα έβαλε εκπτώσεις και είχε κάτι κομματάκια χειμωνιάτικα μούρλια!!!!
    • Μεγαλωσε το μωρακι σου κορίτσι μου μια χαρά είναι 😊 Κορίτσι μου ο πλακούντας γερνάει σε όλες μας  έτσι είναι γίνετε όσο πλησιάζει ο καιρός να γεννήσουμε ωριμάζει είναι φυσιολογικό αυτό απλά οι γιατροί κοιτάνε μην ωριμάσει πιο γρήγορα από αυτό που θελουμε  ο πλακούντας είναι αυτός που τρέφει το μωρο… όσο γερνάει γερνάει ο πλακούντας, το μωρο πέρνει όλο και λιγότερο βαρος για αυτό προς το τέλος μειώνετε και η μεγάλη αύξηση βάρους του μωρού  Ο γιατρός θα το παρακολουθεί το Doppler σου σε κάθε εξετάσει και αν χρειαστεί να θα σε ξανά στείλει να την ξανά κανείς  τωρα αν δουν ότι μωρο δεν πέρνει άλλο βαρος δεν έχει νοημα να το αφηνουν μέσα στην κοιλιτσα σε βάζουν να γεννήσεις ώστε να αρχίσει να παίρνει βαρος τρώγοντας αυτό δεν σημαίνει ντε και καλά ότι θα γεννήσεις πρόωρα μπορεί όταν λένε νωρίτερα να εννοεί πχ 37 εβδ αντί για 39-40.. σε ένα μήνα σκέψου μπαίνουνε στο μήνας μας 🥳 παντως δεν είναι κάτι αγχωτικό γιατί το μωρο σου έχει είδη καλό βαρος 🥰
    • Εννοείς ότι καταλαβαίνεις αν είναι με το κεφάλι κάτω από τα εξογκώματα ;; Έχω την Τρίτη τώρα που μας έρχεται και μπαίνω 35η 
    • Εγω 29 εβδ & 5 που είχα πάει ήταν με το κεφάλι κάτω αλλά ήταν νωρίς ακόμα  η αλήθεια είναι πως βλέπω εξογκώματα από τον οφαλο και προς τα πανω αλλά δεν ξέρω αν είναι ακόμα με το κεφάλι κάτω και τα εξογκώματα που βλέπω είναι πόδι 🤷‍♀️ 8/7 έχω ραντεβού ξανα εσυ ποτε έχεις επόμενο ραντεβού ; 
    • Αχχ τουλάχιστον εσένα πήρε ο μπεμπάκος! Καλύτερο μου ακούγεται για να δούμε τώρα την Τρίτη μαι εγω 35 μπαίνω είμαστε πολύ κοντά…εσύ κατάλαβες οτι πήρε θέση; Εννοώ νιώθεις κλωτσιές μόνο ψηλά στον θώρακα;;
  • Νέες συζητήσεις

×
×
  • Προσθήκη...