Μετάβαση σε περιεχόμενο

το εξπρες του βυζονυχτιου..νο 36..νέα αρχή

Recommended Posts

καλε ναι!!!

κ εγω το ειδα κ μου ηρθε να της το γραψω κιολας.. αλλα δε βαριεσαι...

αν δεν της κοβει αυτης..

αναστασια σου ευχομαι να εισαι εγκυος!!!

νηπιο κ πιπιλα???? τρομερα υπερβολικο το βρισκω!!!

ιουλια αν σε παρηγορει κ τα πατουσακια μου στη φωτο μικρουλικα ειναι! :mrgreen:

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

• Απαντήσεις 987
  • Created
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

φτιαχνουμε την κουνια για το νινι και εχοτμε χασει τισ βιδες :?

αντε να τις βρουμε τωρα .....

ο μικροσ εχει μεγαλη χαρα που κανουμε την κουνια για να κοιματε το νινι :D

καλησπερα..ευχαριστω για τις ευχες...

το καμαρι μου κοιμαται

ο μικρουλης εδω ξυπνιος..

εχει τελεια μερα..θελω βολταααααααααα

.ιουλια αργι κ γωγω κ γαμω τις φωτο βαλατε..

αχ σισσιω μακαρι να μπορεσω να ερθω αν κ χλωμο..

φιλια σε οοοοολες

Καλο Μεσημερι!!!!!!!

Μαρακι Χρονια πολλά και καλα κουκλαρα μου!!!!!30 ε;;;Τελεια!!!!!!!!!

Θουλη μου και απο δω πολυχρονος.

Τι κανετε καλε;;;

Περι πιπιλας ο λογος ε;;;Ο Ν. δεν πηρε καθολου απο μονος του. Στον μικρο εδωσα και την πηρε μια χαρα. Ε καποια στιγμη θα την κοψει. Παντως η Λαλα δικιο εχει.Εμεις τους την βαζουμε στο στομα και μετα τρελενομαστε πως θα βγει. :shock::shock:

Ιφι εγω αλλα ξερω για τους Κατερινιωτες.Οτι κατα το Μαιο παντα χωριζουν και τα ξαναβρισκουν το Σεμπτεμβρη. :lol::lol::lol:

Για Πέμπτη λέτε;;;Μαλλον οκ και απο μενα.

Αφρο ενα δυσκολο βραδυ ηταν.

Ιου τι τελειος ρε ο Γιωργης σου!!!!Μαναρι!!!!!!!!!

Εγω ειχα ενα σουπερ πρωινο.Με το που ξυπνησα και βαζω γαλα στο μπρικι, παω να αναψω γκαζακι και ακουω "Παει τατιιιιιιιιι" (Παει το γαλατακι).Γυρναω και το βλεπω ολο στο πατωμα και στο χαλι.

Απορω πως συγκρατηθηκα.Με βοηθησε και ο αντρας μου στο καθαρισμα.Παλι καλα!!!!!!!!!

ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΙΕΕΕΕΕΕΕΕΣΣΣ Δε σας λέω τίποτα ακόμα. πρέπει πρώτα να μου πει η αδερφή μου τί ώρα είναι η ορκωμοσία της.

Την ίδια μέρα θα πάρουμε και το δρόμο της επιστροφής. Επίσης επειδή δε θα έχω που να αφήσω τη μικρή μου θα την πάρω μαζί μου Σαλόνικα! :D:D:D

Θούλη θα έρθω να σε πάρω απο το σπίτι σου!!!! Αν δεν κατέβεις θα σου κάνω καντάδα με την γκαριδοφωνάρα μου!

Βαφτισιμιά μου!!! :x:x:x

Θελω κι' αλλα να γράψω αλλά ξύπνησε η μικρή. Θα επανέλθω! :x

δωστε οδηγιες για παπαγου!

πως θα ερθω?

καλε γιατι οχι πρωι?

νομιζω ειναι πιο καλα....σε παιδοτοπο υποθετω!

αλλιως μας βλεπω να μας διωχνουν απο καφε!

μολις εβαλα σκουπα....3 ωρες επινα μπυρες σε διπλανο καφε....!

ωραι ηταν ....ειδα κοσμο απο την περιοχη που ειχα να δω χρονια!

αχ νομιζω θα το καθιερωσω 1/εβδ!

εμαθα για μια εταιρια που αναλαμαβανει να σου σιδερωνει καθε εβδομαδα....ψηνομαι μπορω να πω!

τουλαχιστον τα πουκαμισα!

αλλιως θα παρω την πεθερα της Γωγω!

εμεις πρωτα κοψαμε την πανα!

και σχετικα ευκολα!

κει ματα πιπιλα!

τροπος:

(επαιρνε πιπιλα μονο για υπνο, απεφευγα να την δινω αλλη ωρα με την μορφη του εξαφανισματος)

οταν αρχισε να τις δαγκωνει αρχισαν να κοβονται!

της την εδειχνα και φανερα στεναχωρημενη της ελεγα οτι χαλασε- κοπηκε και δεν ακνει να την εχεουεμ στο στομα.....την πευαγα μπροστα της στον καδο!

μετα απο 3-5 ημερες παλ το ιδιο με αλλη πιπιλα(βοηθουσα να κοπει)...μας πηρε κανα μηνα μεχρι να τις τελειωσουμε ολες ειχαμε καμια 10ρια!

μετα τις πετουσ εμονη στον καδο ...λεγοντας οτι ειναι χαλασμενη!

οταν ειχε μεινει 1 της ειπα οτι οταν χαλασει και αυτη θα παμε στα τζαμπο και θα αγορασουμε δωρο για μεγαλε κοπελες που δεν φορουν πιπιλα....τι εκεινη θελει....

αλλα αυτο το ελεγα καθημερινα....στο τελος το ελεγε μονη της!

την τελευταια δεν την εκοψα καθολου....κοπηκε μονη της και την πεταξε μονη της!

ξυπνα το πρωι και μου λεει

- μαμα κοιτα χαλασε η πιπιλα θα την πεταξω....

δεν την πιεσα αλλα το απογευμα την πηα για ψωνια στα τζαμπο!

για κανα 2μηνο οταν εβλεπε πιπιλα στονα νηψιο μου(τωρα 4,5 και εχιε ακομα πιπιλα) σα να ζηλευε αλλα της ελεγα πως εκεινη ειναι πλεον μεγαλη και εχει και παιχνιδια για δεαποινιδες και οτι δεν φορα πιπιλα!

στη πορεια το ξεχασε!

τωρα δεν την κοιταει καν....καθε αλλο αν δει παιδακι με πιπιλα του λεει...

"να πεταξει την πιπιλα σου στον καδο και η μαμα σου θα σου παρει μεγαλο δωρο απο τα τζαμπο!

επισης που τα βρισκεις καλα αυτα τα αρθρα συνεχεια?? :lol::lol::lol:

6 μηνων ειναι πολυ μικρα ακομα, χρειαζονται ακομα το πιπιλισμα..

:lol::lol::lol::lol::lol:

ενημερώνομαι!!! ;):?

διαβάζω κάθε τι που έχει σχέση με την ηλικία των παιδιών μου, αλλά και γενικότερα άρθρα ιατρικής και φυσικά ψυχολογίας! :|

και ψάχνοντας για την πιπίλα είχα βρει αυτό το άρθρο!!! :roll::roll::roll:

πάντως στον Λουκά δεν είχα δώσει εγώ, αλλά όταν χρειάστηκε να φύγω και να πάω στην μαμά μου να την δω για τελευταία φορά ( :cry::cry: ) ήρθε η πεθερά μου για να τον κρατήσει επειδή ο άντρ. μου δεν μπορούσε να πάρει άδεια και εκείνη του την έδωσε, 5,5 μηνών τότε, γυρίζω και βλέπω και μια πιπίλα στο σαλόνι και τα πήρα πολύ άσχημα....την πήρα και την πέταξα, αλλά ήταν αργά για το βράδυ γιατί ο Λ. την είχε ήδη συνηθίσει και ήταν μόλις 3 μέρες!!!! :o:o:o

σας λέω για όλα τα κακά φταίνε οι πεθερές!!! :roll::roll::evil::evil:

Αναστασία μπράβο στην Αννυ, ίσως αυτό να ήθελε: το κρεβάτι της!!! :roll::roll::roll:

Ιουλία πόσο συχνά πας τον Γ. στον παιδίατρο?

92εκ. πολύ καλός! :-bd

Γεια σας !!!

Αναστασί οτι και να ταν απλα απολαυσε το !!! Σου ευχομαι να συνεχιστει και να το καθιερώσει η Αννη !!!

Λακι στάρ τι κουκλι που ειναι ο Γιωργάκης σου ??? Πολυ ομορφος να τον χαιρεσαι !!!

Γωγω ξεχασα να σου πω και σενα για την σπανιόλα σου (ή ειναι πασχαλιτσα?) Θεα !!!

Για την πιπιλα κοριτσια εγω προσωπικη πειρα δεν εχω και η αποψη μου δεν ειναι εντελως ξεκάθαρη . Αφενος δεν μου "αρεσει" (κοιτοντας πιο βαθια και οχι απλα σαν θεαμα) να βλεπω παιδακια 3-4 χρονων να ειναι ακομα με πιπιλα αλλα αφετέρου σκεφτομαι πως ειναι φυσιολογικό για τα παιδακια κατι τετοιο , ας πουμε αν αφηναμε ολα τα παιδια να αποθηλάσουν μονα τους ο μεσος ορος αποθηλασμου θα ηταν γυρω στα 4 ετη .

Οι τεχνικες του στυλ "κοψιμο μαχαιρι" εμενα δεν με εκφράζουν και μπορει για καποια παιδια κατι τετοιο να λειτουργει αλλα για καποια αλλα μπορει να ειναι πολυ οδυνηρό . Νομιζω οτι πρεπει σταδιακά να γινει μια προσπάθεια περιορισμου στη διαρκεια της μερας και σιγα σιγα το παιδακι να την αποχωριστει .

Οπως ειπε και η Αργι εδω βλεπεις μεγάλα παιδια με την πιπιλα στο στομα . Εγω εκνευριζομαι με τους γονεις γιατι δεν ειναι οτι σεβονται την αναγκη των παιδιων τους αλλα διατηρουν αυτη την κατάσταση για να χουν την ησυχια τους . Οπως μου λεγε μια μητέρα (με κοριτσακι συνομηλικο της Χριστιάννας) τις προάλλες που συζητούσαμε "Εγω γιατι να την κοιμιζω ή να ξυπναω τη νυχτα ? Εχει την πιπιλα της και το αρκουδάκι της για συντροφιά" .

Επισης (μου ρθε στο μυαλο και η Σνοου με τη μικρη που περναει τη φαση προσκόλλησης ) η 16 μηνων μικρουλα μιας φιλης μου τωρα που περνάει τη φαση αυτη θελει συνέχεια την πιπιλα ενω πριν την ειχε μονο για τον υπνο . Η μικρη αποθηλασε οπως ο Αναστάσης στον 8ο μηνα εκανε απεργια θηλασμου και δεν τα καταφερε η φιλη μου να την "επαναφέρει" . Δεν γνωριζομασταν τοτε , γνωριστηκαμε 1 μηνα μετα που αποθηλασε .

Νομιζω παντως οτι η καθε μια ξερει καλυτερα το παιδι της , τις ευαισθησιες του , τον χαρακτήρα του και τον τροπο που του ταιριάζει να αποχωριστει την πιπιλα .

Βίκη αν βρεθείτε πρωί εμείς που δουλεύουμε δε θα μπορέσουμε να σας δουμε...

Κοινώς αν το αποφασίσετε για πρωί καλά να περάσετε! :lol::lol::lol: Εμείς οι εργαζόμενες θα σας παίρνουμε τηλεφωνο καθε λεπτό εναλλάξ και δε θα μπορέσετε να σταυρώσετε κουβέντα! :lol::lol:

Αφρο κάτι βλακειές διάβασα οτι δεν είσαι καλή μαμά και άλλα, αλλά σου τα είπαν τα κορίτσια.

Παναγιώτα εγω πάλι δεν είχα κρατηθεί μια φορά που έχυσε το χυμό στο χαλί... :oops::oops::oops: Της έδωσα μια στο χέρι... ακόμα στεναχωριέμαι γι' αυτό... :oops::oops::oops: Απο τότε βέβαια κλείνομαι στο μπάνιο και κοπανάω το κεφάλι μου στην πόρτα όταν μου έρχεται να την κοπανησω. :shock::shock::shock::shock:

Αλήθεια πρέπει να έχω πρόβλημα, δε βρίσκω όμως άλλη λύση...

καλησπέρα ,τι κάνετε? ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ σε Μαρία και Ντόντο!!!!! εχω τα πεθερικά μου επίσκεψη και δεν μπορώ να σχολιάσω πολύ!!!! τα φιλιά μου σε όλες!!!!!

ΛΕΝΑ πηγαινε παρτον το μικρό ..εαν δεν ειχατε κοντά σας γονείς και συγγενείς τι θα κάνατε?θα τον κρατουσες αναγκαστικα σπίτι!!! ;) πηγαινε παρε το αγορι σου,βαλε κ μια μασκα κ παρε κ χιμπιτα...

ουφ μόλις τώρα διάβασα όλες τις σελίδες!!! :shock:

και όχι με ησυχία!! :?

ΛαΛα ήρθα τον Απρίλη του 2004!!! άρα εγώ είμαι πιο παλιά από σένα....νόμιζα ότι έχεις πολλά χρόνια εδώ επειδή είπες ότι ο άντρ. σου έχασε την δουλειά του μετά από 15 χρόνια και υπέθεσα ότι έχεις και εσύ περ. τα ίδια!!! :|

Γιώτα πάλι τα πεθερικά ήρθαν? :o:o

και εγώ αυτή την οδηγία των γιατρών: απομακρύνετε τα παιδιά γιατί θα κολλήσουν και αυτά δεν την καταλαβαίνω!!!! μου φαίνεται λίγο υπερβολική!!!

εμείς πού να τα στείλουμε που δεν έχουμε κανέναν εδώ κοντά? :?

Τζα..τι κανετε;;;;

εγω καλα!!

Θουθου να χαιρεσαι το κουκλι Νο 1..να ειναι γερος, δυνατος, να σε ακουσει, να κοιμαται..

Μαρακι χρονια πολλα...τα 30 ειναι ωραια ηληκια!!!!

Γιωτα παλη ηρθαν;;;;;

Κοριτσια αυριο σας περιμενω ε;;;;

μη κανω τζαμπα το τσιζ κεικ

Φιλακια, θα ξαναμπω

Αφρο μην ακουω χαζα....μακαρη και αλλες μανες να ηταν σαν και εσενα

Για θεμα πιπιλα εγω δεν εκφερω αποψη...δεν την ηθελε ποτε..στην αρχη την εφτυνε, μετα την εκσφεντονηζε..και μετα παραιτηθηκα της προσπαθειας

Συμφωνώ με Λάλα στο θέμα πιπίλα. Και εγώ μετανιώνω που ακουσα μαμα και πεθερα. Αφού θήλαζα τί την ήθελα την πιπίλα;

όταν ήταν βρεφάκι δεν την ήθελε. Την πέταγε. Μετα την συνήθισε και τώρα δεν την αφήνει. Ευτυχως την ζητάει μόνο όταν νυστάζει ή για παρηγοριά.

Δεν την πιέζω όμως...

Το θέμα μπιμπερό με έχει προβληματίσει. Ενω το είχε κόψει για κανα μηνα πριν το καλοκαίρι, δεν τα καταφέραμε τελικα. Το γάλα σπάνια το πίνει, απλώς κρατάει το μπιμπερό για να την παίρνει ο ύπνος.

εμεις ξεκινησε εντονα την πιπιλα οταν εγω γυρισα για δουλεια...δηλ.8,5 μηνων!

η αδελφη μου δεν του κοβει την πιπιλα για να εχει την ησυχια της!

και το βλεπω σε πολλες μαμανες αυτο!

το καθε παιδακι ειναι διαφορετικο καθως και οι επιλογες για αυτο των γονιων του!

καλα εργαζομενες την ημερα ...σας κατανοουμε!

κανονιστε απλα πειτε και σε εμενα πως θα ερθω!

αλλιως θα βαλω τη Γωγω να με περιμενει στην αττικη οδο!

βολευει μετρο?

μην σχολιασετε αν ειπα χαζομαρα!

Αφροδιτη... εισαι τελεια και με πολυ υπομονη!

μην σκεφτεσαι χαζα!

θελω να φτιαξω χαλβα....μονο εγω νηστευω!

εξω απο το σπιτι εγινε καυγας μεταξυ κανονικω- λευκων- μπαλαμων και γυφτων.....3 περιπολικα ηρθαν...

Βίκη εγώ είμαι άσχετη, θα σε κατατοπίσουν οι άλλες Αθηναίες ή η Αργυρούλα! :lol::lol::lol:

Κορίτσια εγω ΄θα έρθω με το μετρό και θα περιμένω να περάσει μια απο σας να με μαζέψει! :D:D:D

Η μικρή κοιμήθηκε στις 6:30! :roll:

Kι εγώ πάντως, ακόμα και σήμερα δεν έχω ξεκάθαρη άποψη περί πιπίλας...

Κατά τις αποτυχημένες προσπάθειες, είπα πολλές φορές, καταραμένη πιπίλα, τι τη θέλαμε;;;;

Αλλά θυμάμαι πολύ χαρακτηριστικά ότι όταν την πήρε (δε θυμάμαι πόσο μηνών) μακάριζα αυτόν που την εφηύρε!!!

Τώρα που δεν ξέρω πως θα την κόψουμε, τον καταριέμαι, αλλά για να είμαι ειλικρινής, και με το μπεμπάκι, πρώτα ο Θεός, δεν ξέρω τι θα κάνω... Βλέποντας και κάνοντας... ;)

Πάντως αυτό που λέτε για τις μαμάδες που θέλουν να κοιμούνται, γι' αυτό δε την κόβουν, το αντιλαμβάνομαι εν μέρει... Κρίνοντας εξ' ιδίων... το βράδυ που την πήρε ο ΑϊΒασίλης (και την επομένη, την έφερε πίσω, γιατί συνέπεσε ίωση και το θεώρησα απάνθρωπο να το πιέσω το κακομοιρούλι μου :( αλλά με τη συμφωνία να την παίρνουμε μόνο στον ύπνο!) ;) μπορώ να πω ότι ο λόγος που δεν τη κόψαμε ακόμα, δεν ήταν η δική μας αϋπνία, αλλά ότι το βρήκα απάνθρωπο να ουρλιάζει μέσα στη νύχτα "θέλω τη πιπίλα μου" και να μη μπορεί να κοιμηθεί, ενώ νύσταζε αφόρητα!!! :? (Τώρα που τα ξαναθυμάμαι δεν πρόκειται να δώσω στο μικρό!!!) :lol:

Σας ζάλισα, ε; Ζαλίστηκα κι εγώ!!! :lol:

Έχει 2-3 μέρες με βηχαλάκι και σήμερα μου έκανε κι ένα 37,5. Ελπίζω να μην ανέβει... :( Όχι πάλι ίωση!!! :( Κι ελπίζω την Πέμπτη να είμαστε καλά!!!! :evil:

Το κλείσαμε τελικά; Πέμπτη στις 5.00, στο Verde????

Βίκυ, βολεύει το μετρό στην Εθνική Άμυνα, αλλά θα πρέπει να συνεννοηθούμε να σε πάρει κάποια ερχόμενη, γιατί από 'κει η καφετέρια είναι μια απόσταση και ανηφόρα! ;)

Σισσιώ ελπίζω να θυμάσαι και όταν ανέβεις Θεσ/νίκη ότι είσαι εργαζόμενη και να μην πείς να συναντηθούμε πρωϊ :lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol: περιμένω πρόταση μόνο μετά τις 4 που σχολάω......

Χρύσα εγώ πάντως θα έρθω σίγουρα αν δεν έρθει καμιά άλλη θα το φάω μόνη μου :@):@):@):@):@):@)

Αναστασία πολλά πολλά συγχαρητήρια, ελπίζω να συνεχίσει και να μην ήταν τυχαίο και φυσικά αύριο να μου δωσεις τα φώτα σου 8-)8-)8-)8-)8-)

Ιουλία που χάθηκες βρε κορίτσι??????? 92εκ ο Γιώργος μπράβο το πουλάκι μου :D:D:D:D:D

Δημητρούλα περαστικά στην Β

Μπεμπούλης περίμενε μερικές μέρες ακόμα και ξανακάνεις

Για την πιπίλα ΄(αν και όπως είπα δεν έχω προσωπική πείρα) νομίζω ότι δεν πρέπει να κόβετε μαχαίρι αλλά σταδιακά όπως γίνεται ο αποθηλασμός

καλησπερα!!

τι κανετε? εγω μολις εκατσα και παω για μπανακι...

σημερα ειχε υπεροχη μερα!!ολη μερα αεριζα επλυνα κουβερτακια τηλεορασης χαλακι κουζινας εκανα τζαμι ολο το παιδικο σιδερωσα μαγειρεψα σφουγγαρσα στα γονατα για καλυτερα εκανα τζαμια...ειχα μια ναλαμπη οπως καταλαβαινετε και τρομερη ενεργεια :lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol:

χρυα θελω πολυ να ερθω..αμα με φερει ο κωστας για λιγο μην μειενει και πολυ μοναχουλης κυριακατικα θα σου ερθω! πρωι ή απογευμα?? :?:

ιουλια ουαουυυυυυ 92εκ!!!!!!!!!!!!!!!!!! καλε ειναι κουκλος ε????????

γωγω η πασχαλιτσα ειναι μουρλια ρεεεε!!!!!!!!!!!!!!! :D

αντε αναστασια και σημερα ρτα ιδια σου ευχομαι να κανει!!! γιατι χαθηκες καλε?????????????

μιτσακι περαστικα της μωρε..

σισιω για εμενα το κεντερο ειναι ιδανικο..αλλα pleaseee μονο παιδοτοπο..δεν παλευεται ο μικρος αλλου!!!! :oops:

εμενα την πιπιλα δεν την ηθελε καθολου..8 μηνων με τα δοντια μια μερα δεν ηρεμουσε μετιποτα..ειχα μια 0-6 του την εδωσα απ περιεργεια και ξαφνικα σωβπασε...ανακουφιστηκε..απο τοτε χωρις αυτην δεν νοειται υπνος και αμα την δει και μεσα στην μερα..ευτυχως εξω δεν την θελει μονο στο σπιτι..παλι καλα γιατι εχει κολλησει με μια φουξ και μον οαυτην θελει :?:?:?:o

ουτε αμα του φυγει στον υπνο ξυπναει.. αλλα την λατρευει..μαμαμα την λεει το μαναρι μου! :lol::lol: εγω θα του την κοψω σιγα σιγα..δεν καιγομαι κιολας να σας πω την αληθεια..

λαλα γερμανια μενεις??? δεν το ειχα παρει χαμπαρι..γενικα δεν ηξερα πολλα για εσενα..νομιζω επεστρεψες πιο ανοιχτη :):)

καλε για τα σκορδα γιαουρτια τι γελιο!!! :lol::lol: γωγω τι εβαλες τελικα????

λενακι περαστικα να παρεις τον ανασταση ρε συ 6 μερες :?

εδωσα στον μικρο σοκολατα να δω τι θα κανει και την ταιζε στον κωστα.. :lol::lol::lol::lol:

φαγαμε ψαρακι,μπασματι ρυζακι και μπροκολο σημερα..ολοι το ιδιο τι ωραια!!! :D:D

λιγο στο τραπεζι λιγο κατω στα παιχνιδια..

και εφτιαξα και κεικ και εφαγε σημερα 3 φετες.. :?:?:? μια το πρωι μια μετα το φαγητο και μια το απογευμα :?:? αυριο θα το κρυψω..κανει τοσο κεικ????? :?

μαλλον το εκανα ωραιο!!!!!!! μα τι μαγειρισσα!! :lol::lol::lol::lol::lol:

μπεμπουλης ξανακανε σε λιγες μερες..αν και με 4 μερες καθυστερηση θα εδειχνε λογικα :?

Βένι που είσαι ρε κορίτσι χάθηκες

άσε καλέ το παιδί να φάει τι πειράζει που έφαγε 3 φέτες βγάζει τα αποθημένα του :lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol:

Στην Χρύσα για απόγευμα είπαμε, άντε έλατε να σας δούμε :D:D:D

Ax Βενη ελαααααα...

τελεια θα ειναι!!!

Πες και του αντρα σου να ερθει...θα πω τον Οδυσσεα να μη φυγει

Αναστασια αυριο θα μας κανεις ιδιετερα... :lol::lol::lol::lol:

Αχ μη μιλατε για το μπιμπερο..εκει που το ειχε ξεχασει μια χαρα και επινε απο ποτυρακι...ξαφνικα θυμαστε που σας ειπα οτι το ειδε και ουρλιαζε..ε εκτοτε ερνειτε να πινει γαλα απο οποιοδηποτε σκευος...μονο απο το συγκεκριμενο μπιμπερο..

και αντε αμα δεν θελει να πινει γαλα...σκασηλα μου...ζηταει ομως...κατα τις 8:30 αρχιζει τα ουρλιαχτα..γαιιτσσαααααα...

γεια σας κοριτσια τι μου κανετε???

δεν εχω πολυ χρονο, παιζει ο τολης στο λαπτοπ..

θελω να σας ρωτησω: εσεις που μου λετε να παω να παρω τον ανασταση

πιστευετε οτι μου ειναι ευκολο να ειμαι μακρια του?

κ τι παει να πει αν δεν ειχα κανεναν?

τωρα εχω, γιατι να μην δεχτω κ να εκμεταλλευτω τη βοηθεια που μου προσφερουν οι δικοι μου?

ο γιατρος ηταν κατηγορηματικος, οι αμυγδαλες κολλανε, δε θελω να το ρισκαρω κ να κολλησει ο μικρος...

θα κανω υπομονη μεχρι αυριο.. θα τον παρω το απογευματακι..

εσεις δηλαδη θα θελατε να ερω σε επαφη με το δικο σας παιδι με κινδυνο να κολλησει?

πολυ φιλικα σας τα ρωταω ολα αυτα, δεν εχω εκνευριστει, απλα για να καταλαβω το σκεπτικο σας..

αχ χρυσα καλα να περασετε αυριο!!

κρατα μια κομματαρα τσιζκεικ!!

σας φιλω κ καληνυχτα

Καλησπερα!

ο γιωργος κοιμαται εδω κ μιση ωρα! :o):o):o):o) !!!

Αργυρωτον πηγαινω παιδιατρο οταν εχουμε προγραμματισμενα εμβολια!Οσο ηταν πιο μικρος καθε μηνα,τωρα που αραιωσαν τα εμβολια..πιο αραια!

το επομενο εμβολιο ειναι σε 3 μηνες ,που θα ειναι κ 2 χρονων πια το ζουζουνι μου,θα κανουμε τοτε κ τις επαναληπτικες αιματολογικες για τον σιδηρο,αφου θα εχει περασει κ το 6μηνο διατροφης που μου συνεστησε!

ηθελα να πω κ το ξεχασα..Λαμπρινη με ειχες ρωτησει στο προηγουμενο τρενακι!

καθε 6 μηνες αιματολογικες επειδη ειχαν δειξει αναιμια οι πρωτες μας,πριν 3 μηνες..

ο γιατρος ειπε οχι συμπληρωμα,αφου ο γιωργος τρωει ικανοποιητικες ποσοτητες,αλλα αλλαγη διατροφης,καθε μερα κρεας,αυγο,γενικα τροφες πλουσιες σε σιδηρο κ επανελεγχο σε 6 μηνες!

αν ολα ειναι ενταξει..μια φορα το χρονο λεω να τις επαναλαμβανουμε..διαφορετικα..δε θελω να το σκεφτομαι.. :(

Σισσυ μου εγω λεω να ερθω να γνωρισω τη νονα μου! :lol::lol::lol::lol:

Χρυσα μου δε θα μπορεσουμε αυριο δυστυχως.. :( ειμαι ακομη συναχωμενη,οχι πολυ,αλλα..

κ ο γιωργος βηχει κ εχει μυξουλες οποτε ας μην παρω το ρισκο κ τεσταρετε ολες τα αντισωματα σας! :lol:

ηθελα ομως πολυ να σας δω...

ρε Βενη τί οιστρος σε επιασε!πωπω δουλειες!!κ ελεγα οτι εκανα εγω δουλειες που εβαλα ενα πλυντηριο,μαζεψα 1 αλλο,συμμαζεψα σπιτι,ξεσκονισα κ μαγειρεψα..

μα εντελως ανοικοκυρευτη νιωθω! :oops::oops::?:D

Χρυσα κατι παθαινουν με το μπιμπερο..κ ο γιωργος μια το θελει,μια οχι..σημερα ηπιε λιγο κουκακη,κ δε θηλασε..εχθες μονο θηλασε..την προηγουμενη εβδομαδα ηθελε μπιμπερο κ την πιο προηγουμενη ποτηρι κ καλαμακι! :shock:

επισης..το απογευμα σηκωνε την μπλουζα του χ. ελεγε βιβι κ πηγαινε καλε να τον θηλασει!!! :!::roll::roll::roll::roll::roll::roll::o:o:o:o:o:o

φιλακια σε ολες!καλο σας βραδυ! :x:x:x:x

Λενακι μου!τωρα σε διαβασα!

ειμαι της γνωμης να ξεκουραστεις οσο μπορεις κ να παρεις τον ανασταση οταν θα εισαι καλυτερα..

αν δεν ειχες βοηθεια,αναγκαστικα θα ησασταν μαζι,κ ισως κολλουσε..αλλα δε θα ειχες επιλογη..

τωρα που μπορεις,γιατι να το διακινδυνευσεις;ειδικα με οσα περασες με τα νοσοκομεια..

φιλακια πολλα κοριτσακι μου!

ρε μαρακι σε ξεχασα..χρονια πολλα κοριτσαρα..οτι επιθυμεις..μα να σιδερωσει ο αντρας σου...ουαουυυυυυυυ44

συμπεθερονι καλα εισαια//???????

χρυσα τι καλα να ερχομουν κ γω αυριοοο

ζηλευω...καλα να περασετε..

σημερα μαζευτηκαμε πολλα ατομα εδω..οι αδερφες μου κ τα αδερφια του αντωνη..ενας χαμος..κ 3 μωρα..

τελεια..αυριο φευγει η μια αδερφη :(:(

βενι σημερα ειχε μερα για πλυντηριααα

τελεια μερα

εγω τη λαλα τη εχω δει σε φωτο..ειναι παααααααρα πολυ γλυκια..οποια θελει πληροφοριες να με πληρωσει παρακαλω :P:P:P

αθηνα περασστικα ρε..

αναστασια τελεια με τη αννυ..χαρηκα πολυ ρε..πωπω..μακαρι να αλλαξει

λενα αντε αυριο θα δεις το αντρακι σου

σισσιω ελα απο μενα για καφε..κερναω πισιααααα

φιλια σε ολες..καλο βραδακι

νατασουλα χρονια πολλα για τα γενεθλια σου..ειμαι η τελευταια που στο λεει..πολυχρονη..

Guest
Η συζήτηση έκλεισε, δεν μπορούν να γίνουν νέες απαντήσεις

• Απαντήσεις

• Εγώ την είχα λίγο πιο μακριά και δεν υπήρξε θέμα όσο τροχίζαμε. Μετά με το βερνίκι, μόνο όση ώρα θήλαζε ίσως μύριζε κιόλας αλλά οκ. Δεν είναι και τόσο τρομερό νομίζω.  Τελικά εγώ είμαι η μεγαλύτερη της ομάδας, ε;;; Το Μάρτιο κλείνω τα 38. 
    • Σε ευχαριστώ πολύ κοπέλα μου Σήμερα πήρα στον γιατρό, ευτυχώς θα γλιτώσω την απόξεση. Καθάρισε η μήτρα. Μέσα σε όλο αυτό το μαύρο σκοτάδι τουλάχιστον στάθηκα σε κάτι "τυχερή".  Μου έδωσε και 15 μέρες άδεια. Ο διευθυντής επίσης έδειξε ενσυναίσθηση και μου είπε να μη σκέφτομαι τίποτα άλλο εκτός από μένα. Όλα θα τα βρούμε, δεν ήθελε καν να πούμε κάτι. Το ίδιο και στο γραφείο όταν πήρα να πω να μη δώσουν κενό το σχολείο μου στις νέες προσλήψεις. Είμαι με απόσπαση εκεί και μετά θα έψαχνα να βρω σχολείο. Είχε ήδη μιλήσει ο διευθυντής και μου μίλησαν τόσο όμορφα. Είχαν δηλώσει το κενό ήδη αλλά θα το τακτοποιήσουν και εγώ να πάρω τον χρόνο μου και να μη σκέφτομαι τίποτα. Πόσο καλοί όλοι. Ελπίζω στο σχολείο να μην έχουν πει στα παιδιά πως ήμουν έγκυος. Ευτυχώς έχω το τμήμα ένταξης άρα επαφές με πιο λίγα παιδιά! 
    • Σε ευχαριστώ πολύ. Με το καλό να έρθει το μωράκι σας , τελειόμηνο και γερό. Ευτυχώς όλα καλά με την άδεια και μου έφυγε και αυτό το άγχος! 
    • Αυτό που λες για τη συχνότητα των θηλασμών και το θήλαστρο μου το είπε και μια άλλη φίλη μου που είχε γενικά μωράκι που έτρωγε αρκετά! Τελικά όλα είναι στο μωρό, δε μπορο΄υμε να ξέρουμε πως θα εξελιχθεί στην πραγματικότητα 🙏
    • @MarMar90 κι εγώ συμμερίζομαι αυτό που λες, δε θέλω να είναι εξαρτημένο το μωρό επάνω, και όταν με το καλό θα φτάσουμε στη φάση του αποθηλασμου αλλά και γενικότερα, να μπορώ να έχω την ανεξαρτησία μου κατά κάποιο τρόπο... Αυτό που είπε και η @_piripiri_ δλδ, καλό είναι να μάθει το παιδί για να μη του έρθει ξαφνικό όταν χρειαστεί... Τώρα βέβαια όλα στη θεωρία καλά ακούγονται, νομίζω θα πρέπει να δούμε τα μωράκια μας πως είναι σ αυτό το θέμα και να τ αφήσουμε αυτά να μας καθοδηγήσουν κατά κάποιο τρόπο. Νομίζω δεν υπάρχει χρυσή τομή που ταιριάζει σε όλες τις θηλάζουσες μαμάδες και μωράκια. Απλά παίρνεις πληροφορίες και βλέπεις στην πράξη όπως βγει. Εγώ προς το παρόν λέω να περιμένω για το θήλαστρο και μετά βλέποντας και κάνοντας. Επίσης από τότε που έκανα αυτό το σεμινάριο που είπα πιο πάνω σκέφτομαι σοβαρά να πάρω κάποια σύμβουλο θηλασμού ή ακόμα και να μιλήσω με την ίδια την κοπέλα που έκανε την παρουσίαση γιατί μου άρεσε πάρα πολύ που δεν ενοχοποιούσε τη μαμά και σε ό,τι έλεγε πάντα τόνιζε ότι ο θηλασμός εφ΄όσον αφορά τη μαμά πρέπει να γίνεται με βάση τις επιθυμίες και τις αντοχές της. Γιατί φοβόμουν λίγο να σου πω ότι θα ακούσω πράγματα τύπου "πρεπει να θηλάσεις" "δεν υπάρχει δε μπορώ" κτλ που ακούμε δεξιά-αριστερά. Αυτή μιλούσε με πολύ σεβασμό για τη μητέρα, γιατί όπως και να χει, κι ο θηλασμός είναι μια πρόκληση από μόνος του!
  • Νέες συζητήσεις

• Προσθήκη...