Μετάβαση σε περιεχόμενο

το εξπρες του βυζονυχτιου..νο 36..νέα αρχή

Recommended Posts

Καλημέρα !

Χρονια πολλα στον Θοδωρικο !!! Να ναι παντα πολυχρονος , υγιης και ευτυχισμένος ! Να το χαιρεστε Θου μου το αγορακι σας και να το καμαρώνετε παντα !!!! :x:x:-*

Μαρια χρονια πολλα και καλά !!! Να χαιρεσαι την οικογενεια σου και ασε τις αρνητικές σκεψεις ! Σου ευχομαι τα καλύτερα !!!!

Καλα λε απο μενα τι περιμενατε να ακουσετε ? Για συμβατικους τροπους αντιμετωπισης ??? :P:lol:

Οταν λετε λευκο ξυδι ποιο εννοειτε ? Γιατι το καλο λευκο ξυδι (αυτο που ειναι σαν το νερο οχι το κιτρινωπο) ειναι ακριβο . Εγω αγοραζω τα 400μλ λιγο κατω απο 2 ευρω , μπορει να εχει και κανα φτηνοτερο αλλα δεν εχω βρει . Δεν μυριζει καθολου μετα την χρηση , εγω το βαζω παντου (μπανιο , πλυντηριο , πατωμα , κουζινα κλπ) . Νομιζω παντως οτι δεν υπάρχει χειροτερο καθαριστικο (επικυνδινο , καρκινογονο) απο την χλωρινη ...

Ιφιγένεια ο ερωτας μου καταγεται απο Κατερινη . Θα κατεβουμε για Πασχα στο χωριο μου , θα ειμαστε μονες με τη Χριστιάννα και πριν επιστρεψουμε θα περασουμε κανα δυο μερες απο Κατερινη . Θα μιλησουμε αν ταιριάξει να βρεθουμε !

Δεν θελω να γραψω πολλα για το θεμα προωρα μωρα γιατι φοβαμαι θα ταράξω την Μπεμπου . Ειναι τελειως λαθος τακτικες αυτες !!! Συμφωνω για επισκεπτες κλπ , δεν εχει αναγκη ουτε η λεχωνα ουτε το μωρο απο πολλες επισκεψεις αλλα ολα τα αλλα .... Σας εχω γραψει ήδη για το μωρο του ξαδερφου μου που γεννηθηκε ουτε 1 κιλο . Τιποτα απο ολα αυτα δεν εκαναν /κανουν .

Το εμβολιο δεν ενισχυει το ανοσοποιητικό του μωρου , αντιθέτως τις επομενες μερες ο οργανισμος ειναι πεσμένος λογω της "εισβολης" . Εξάλλου τα εμβολια γινονται για συγκεκριμένες αρρωστιες . Τελος παντων το κλεινω αυτο το θεμα , απλα στην Ελλάδα μονο φιλικοι προς τα βρεφη δεν ειναι οι επαγγελματιες υγιες και τα νοσοκομεια γενικοτερα .

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

• Απαντήσεις 987
  • Created
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Χρόνια πολλά στο Θοδωρή της Θούλης και στη Μαρία μας!

Να είστε γεροί και χιλιόχοροι! να σας χαίρονται όλοι όσοι σας αγαπούν!!!

Μαράκι τι άψογος ο άντρας σου?

Καλά λέει η pebii.. Θα μαλώνουμε ποια θα τον πάρει! :lol:

Α Lala έχεις πάρει το καλύτερο παιδί! :D Δεν τον ξέρω βεβαίως βεβαίως, αλλά αφού είναι Κατερινιώτης... Έχει τις καλύτερες συστατικές... από εμένα! :D:lol::P

Ωραία λοιπόν... Θα μιλήσουμε και μακάρι να βολέψει!

pebii κι εμένα το Μαράκι όλο Παττυ χορεύει και τραγουδάει, μόνο που εμείς δε βλέπουμε παττυ.. Της τα μαθαίνουν τα μεγαλύτερα παιδάκια στο σχολείο! Χαχαχαχαχα. :D:D

Μετά τις 13.30 που φεύγουν τα περισσότερα παιδάκια με το σχολικό και μένουν μόνο οσα είναι να τα πάρουμε μετά τις 15.00 που σχολάμε (οι εργαζόμενοι γονείς), φεύγουν όλες οι δασκάλες και μένει μόνο η μία και η διευθύντρια.Τα συγκεντρώνει όλα μαζί, τα οποία είναι από όλα τα τμήματα. Βρεφικό, παιδικό, προνήπια και νήπια (ιδιωτικό νηπιαγωγείο). Καμιά 12αριά παιδάκια. Εκεί να δείτε χαμό! Ε, κάπου εκεί, έμαθε και το Μαράκι την πάττυ!

Τις Απόκριες είχαμε 2 στολές! Μία πιγκουίνος και μία ... παττυ! Βασικά σκούφο με κοτσίδια και γυαλιά περιλάμβανε η στολή, την οποία είχα πάρει για μένα για να σπάσω πλάκα σε ένα αποκριάτικο χορό που θα πήγαινα. Εντάξει, με το που την είδε το Μαράκι, ξέχασε και τον πιγκουίνο ξέχασα τα πάντα. Φορύσε τη στολή του πιγκουίνου και από πάνω το σκούφο της πάττυ και τα γυαλιά! Μα ήταν τόσο αστεία!!!!

Κάποια στιγμή θα ανεβάσω φωτο στο φέις. Χάλασε για ΑΚΟΜΑ ΜΙΑ ΦΟΡΑ το card reader (το 3ο που μου χαλάει) και δε διαβάζει την κάρτα από τη μηχανή. Το καλώδιο της μηχανής το πέταξα η Πόντια! Νόμιζα με το card reader θα σωνόμουν!

Αθηνα........... :D:lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol:

Νατάσα αχ σόρι αλλά δεν είχα πετύχει το ποστ σου. Είχες καθυστέρηση? Πόσο νωρίς το έκανες?

Φαντάζομαι πουλάκι μου αγωνία όταν είχες τον Σπυράκο νεογέννητο και όταν τον πρωτοπήρες σπίτι! Αϊ στο καλό! Κανένα παιδάκι και καμιά μανούλα να μην τραβάνε τέτοιες καταστάσεις!

Τις καλημέρες μου!

Πάω στην αγορά για δωράκια και μετά έχουμε συγκέντρωση στο σχολείο της Μαρίας!

Φιλιά πολλά σε όλες!

καλημερα κοριτσια....

αχ δεν ειμαι καλα... σηκωθηκα το πρωι, καθισα στον καναπε κ επλεκα κ ολο νομιζα οτι θα ακουγα τα πατουσακια του μικρου να τρεχουν κ να ερχεται μεσα... :((:((:((:((:((:((:((:((

δεν ειμαι καλα σας λεω, μου λειπει τρομερα!!!!!!!!!!!!!!!!!!! δε μπορω καθολου!!!!

ρε κοριτσια η ιουλια που χαθηκε? να ειναι καλυτερα αραγε?

την επαιρνα τηλ τις προαλλες κ δεν ειχε απαντησει..

ναι ιφιγενεια θελουμε φωτο της μικρης!!!!!!!!!!

χαχαχαχα ειδες τι σου κανει η τεχνολογια?? νομιζες οτι θα σωνοσουν με ενα καρντ ριντερ1!!

δεν πεταμε τα καλωδια κοριτσακι!!!

μπεμπουλης ποσες μερες καθυστερηση εχεις?? προσπαθειτε για το δευτερο σας?

λαλα δε βοηθαει να ειναι αποστειρωμενο το περιβαλλον στα προωρα? αληθεια??

θουθου να χαιρεσαι το παλικαρακι σου! παντα ευτυχισμενος κ γερος να ειναι!

μαριαιωαννα χρονια πολλα κοριτσαρα!! τα 30 λενε πως ειναι η καλυτερη δεκαετια!!!!

απολαυσε την!!!! στειλε κ κανενα κομματι τσιζκεικ!!!

παναγιωτα μου ετσι κ ετσι ειμαι σημερα... ακομα δεν εχω κανει πυρετο, θα δουμε..

παντως ειδα τις αμυγδαλες μου στον καθρεφτη κ ειναι τεραστιες κ κατασπρες απο το πυον!

τελειως σιχαμενες!!

αχ πεμπι κ εγω δεν την αντεχω την παττυ.. κ ολα στο σχολειο για την παττυ λενε!!

ανταλλαζουν αυτοκολλητα παττυ, χαρτακια παττυ... πω πω τι χαζομαρες!

κοριτσια ειδατε αυτο το γκρουπ στο φεις?

http://www.facebook.com/pages/i-hate-ch ... 89?sk=info

κ ειναι κ ελληνικο!!!

κ αν κανετε αναζητηση βγαζει ενα σωρο γκρουπακια ιδιου περιεχομενου!!!

Καλημέρα σας και καλό Σάββατο, εδώ έχουμε έναν υπέροχο ηλιάκο :D

Μαράκι Χρόνια Πολλά να τα εκατοστήσεις μόνο θετικές σκέψεις στην ζωή σου και πάντα χαμόγελο και υγεία [smilie=occasion13.gif] [smilie=occasion13.gif] [smilie=occasion13.gif] [smilie=occasion13.gif] [smilie=wav.gif] [smilie=occasion15.gif] [smilie=occasion18.gif]

Θούλη να χαίρεσαι τον Ντόντο σου, όλα τα καλά του κόσμου να έχει :x:x

Μαράκι θα σου πω ειλικρινά οτι πολύ σε ζηλεύω! :oops::oops::oops:

Εσείς που έχετε άντρες μάλαμα από τους ψωνίζετε ρε κορίτσια;; :lol::lol::lol:

Η Λάρισα βγάζει τα καλύτερα παιδιά, δεν το ήξερες? :D:D

αγόρια και κορίτσια :D:D Θεσσαλικός κάμπος :-bd

χρονια πολλα στον ντοντο !!!

χρονια πολλα στο μαρακι !!!

παω να πιω καφε ...ασχημη νυχτα .

ξυπνησε στην 1 και ηθελε να ερθει στο κρεβατι μας ....τον εβαλα πισω για υπνο και να μην κοιματε ....εφυγα δυο φορες ...εκλαψε την πρωτη αρκετα και σταματησε ....πηγα μετα απο 10 λεπτα να δω ,να τον σκεπασω και καθωταν στην ακρη του κρεβατιου μεσα στο σκοταδι στεναχωρημενοσ ....τον εβαλα παλυ για υπνο περιμενα και αυτην την φορα να τον παρει αλλα οσο και να περιμενα δεν κοιμηθηκε ...εφυγα παλυ .....εκλαψε παλυ και σταματησε ...μετα απο 15 λεπτα ηρθε στο δωματιο μου και κλαψουριζε ....ειχε παει 3 και εγω ακομα δεν ειχα κοιμηθει καθολου ,εκλαιγα απο απελπισια ....με πιεσε ο κωστας και τον πηραμε στο κρεβατι ....ο καιμενος με πηρε αγκαλια τοσο σφηχτα και κλαψουριζε ...ενιωσα πολυ κακια μαμα που εγινε ολλο αυτο .

Καλημέρα,

Μάρθα να χαίρεσαι τον Θωδοράκο σου να σας δίνει πάντα χαρές και να τον καμαρώνετε

Μαρία Χρόνια Πολλά να χαίρεσαι την οικογένειά σου

Άφρο μην σκέφτεσαι έτσι μια κακή νύχτα ήταν ;)

Λάλα κι εγώ νόμιζα ότι το αποστειρωμένο περιβάλλον είναι απαραίτητο για τα πρόωρα

Στην Γερμανία πωε τα αντιμετωπίζουν?

Σισσιώ 22 μια χαρά είναι

Λένα εμένα μου είχε πεί η παιδίατρος ότι μετά από 3 μέρες αντιβίωση δεν κολλάει οι 6 μέρες μου φαίνονται πολλές

Γωγώ η Ιω είναι αστέρι είδα τις φωτπ στο fb ιδίως εκείνη στην τουαλέτα που διαβάζει κιόλας είναι όλα τα λεφτά

Η Ιουλία όντως εξαφανίστηκε :?:?:?

αχ αφροδιτακι μη σκεφτεσαι ετσι, να λες οτι ηταν απλα μια ασχημη νυχτα...

ο μανωλακηες ξερει ποσο πολυ τον αγαπας..

γεια σου νατασουλα!!

κ εμενα μου φαινονται πολλες οι 6 μερες..

αυριο λεμε να τον παρουμε :D:D:D

πηγε ο τολης στους δικους μου να τον δει

του πηρε κ σοκολατακια =))=))

ποιος? ο τολης, που δε θελει ουτε μαυρη σοκολατα να τρωει το παιδι :lol::lol:=))=))=))=))=))

κοριτσια να ρωτησω κατι?

πιπιλες κ μπιμπερο τα κοβουμε μαζι ετσι?

Όχι απαραίτητα

Πολλοί κόβουν πρώτα την πιπίλα και μετά το μπιμπερό

τα κοβω ετσι απλα? μαχαιρι?

να του πω οτι τις πεταξαμε κ δεν εχουμε αλλες?

θα το καταλαβει ομως απο τη στιγμη που δε μιλαει κανονικα?

τοσο καιρο ελεγα θα περιμενω να μιλαει για να του τις κοψω.. αλλα ακομα δεν..

δε μπορω ρε κοριτσια να τον βλεπω με μια πιπιλα στο στομα συνεχεια.. εχει τρελο ερωτα!

τωρα που θα κλεισει τα 2 θα του τις κοψω.. αλλα πως?

πεμπι εσυ πως της τις εκοψες?

εσυ νατασουλα?

για πειτε ιδεες

Kαλημέρα μανούλες!

Μαράκι, χρόνια πολλά, καλά κι ευλογημένα! Να ζήσεις, να τα εκατοστήσεις, να σε χαίρονται ο αντρούλης σου ο καταπληκτικός και οι κορούλες σου!! :D:D:D (Κι ο δικός μου, τώρα που έμεινα έγκυος ανέλαβε το σίδερο! Είναι η μόνη δουλειά που κάνει πλέον, αλλά μου είναι υπέραρκετή, γιατί το σίδερο το μισώ!!!) :lol::x

Θουλάκι μου καλό, χρόνια πολλά για τον Θοδωράκο σου! :YMHUG: Να το χαίρεστε το παλληκαράκι σας το όμορφο, να 'ναι πάντα γερός και να ομορφαίνει τη ζωή σας!! :D

Μπεμπούλης μου, ευχαριστώ για τις πληροφορίες... Πρέπει να ήταν όντως πολύ δύσκολα... :( Ήθελα να μάθω βασικά αν αυτή είναι η "γραμμή" που ακολουθούν όλοι οι γιατροί (στην Ελλάδα) Προσωπικά, μου ταιριάζει καλύτερα η λογική των γιατρών του εξωτερικού (αν ξέρεις και κάτι άλλο επ' αυτού, έχει πολύ ενδιαφέρον να το ακούσουμε Lala!) ;) και αν -ω μη γένοιτο- μου συνέβαινε κάτι τέτοιο, θα προτιμούσα να μ' έβρισκε σε μια χώρα, πιο "φιλική" προς τα μωρά... :roll: Εφ' όσον όμως ήμουν εδώ, νομίζω θα ακολουθούσα τις οδηγίες του γιατρού που θα μας παρακολουθούσε, δεν το ρισκάρεις να κάνεις του κεφαλιού σου.... :roll: Αυτό με το εμβόλιο π.χ. και για μένα, δεν στέκει λογικά...... :?

Περί καφέ... ΑΘΗΝΑΙΕΣ!!! Μεταξύ Πέμπτης και Παρασκευής που είπαμε, να δηλώσω μια προτίμηση στην Πέμπτη; :D Λογικά απόγευμα έτσι; Αφού οι περ/ρες δε μπορούν πρωί, λόγω δουλειάς; Φρανίτα, θα τα καταφέρεις απόγευμα; Τόπος... Verde στου Παπάγου, δεν αλλάζει, έτσι;

Αφροδιτούλα, ήταν μόνο μια άσχημη νύχτα και πάει πέρασε! ;)

Περί πιπίλας, θέλω να ακούσω κι εγώ συμβουλές... Τα μέχρι τώρα σχέδια απέτυχαν παταγωδώς! :? Πάνω που κάναμε προσπάθεια, αρρώσταινε το ζουζούνι και δεν ήθελα να την πιέσω. :( Ίσως το έχουμε ξεφτιλίσει :oops: αλλά είναι ακόμα στο στόμα μας. Σύμφωνα με την οδοντίατρό μας βέβαια, μέχρι τα 3 έτη δεν υπάρχει πρόβλημα, για τα δόντια! :roll: Θυμόμουν και τη Lala, που ΚΑΠΟΤΕ είχε γράψει... Πρώτα τους μαθαίνουμε να έχουν το πλαστικό πράγμα στο στόμα τους και μετά τα "εκβιάζουμε" να το ξεμάθουν!!! Κι έτσι αποφάσισα ότι θα προσπαθήσω να της την κόψω, όσο πιο ανώδυνα γίνεται, χωρίς πίεση... :lol: Τώρα όμως, ήγγικεν η ώρα, γιατί νομίζω ότι πρέπει να γίνει ο αποχωρισμός, ένα ικανοποιητικό διάστημα πριν γεννηθεί το μωρό!!! Δεν θέλω να υποστεί όλες τις φρίκες μαζί!!! :(

Σισσάκι, εσείς την κόψατε; Ήθελα να σε ρωτήσω καιρό! Περιμένω εμπειρίες!

Και σκάω, γιατί πολλά είπα πάλι!!! :lol:

Καλησπέρα κορίτσια!

Χρόνια πολλά Μαράκι!!

Χρόνια πολλά Θοδωράκο!! :D

ΑΘΗΝΑΙΕΣ & ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΙΑ να το κλείσουμε για την Πέμπτη το απογευματάκι; Η Κάρολ βέβαια θα μας κράξει, αλλά είμαι σίγουρη οτι θα τα καταφέρει τελικά το τσαχπίνικο!

Τί ωρα σας εξυπηρετεί; Φραν αν το κάνουμε όσο νωρίτερα γίνεται δηλαδή γύρω στις 5:00 θα σε εξυπηρετήσει;

Αντε να οργανωνόμαστε σιγά σιγά!

ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΙΕΣ εμείς την Τρίτη 22 Μαρτίου θα συναντηθούμε; Θα μου κάνετε τη χάρη να έρθετε μέχρι το κέντρο; :D

Μητσάκι την πιπίλα δεν την έχουμε κόψει ακόΜΑ, ΓΙΑΤΙ ΚΑΝΕΙΣ ΔΕ ΜΕ ΣΤΗΡΙΖΕΙ ΣΕ ΑΥΤΟ! Από την άλλη μόνο στον ύπνο τη ζητάει. Νομίζω οτι σε αυτό θα έχω πρόβλημα. :roll::roll::roll:

Δεν έχω ασχοληθεί όμως επισταμένως ακόμα. Πάντως στην πρώτη προσπάθεια με τον Αγ. Βασίλη αποτύχαμε παταγωδώς. Ήρθε ο Αγιος, αλλά την πιπίλα δεν την πήρε μαζί του. :oops::oops:

Θα δούμε...

Καλημερα ομορφες!να ανεβω κ εγω στο τρενακι..καλοριζικο! :)

ναι,ναι,εχω πλεον φατσουλες!ας ειναι καλα ενας φιλος χακερ που μου το εφτιαξε!!

Θουλιτσα να χαιρεσαι τον θοδωρακο!ολο χαμόγελα να ειναι,παντα ευτυχισμενος κ φυσικα αγαπημενος με ΤΑ αδερφακια του!! ;) φιλακια πολλα!

Μαρακι χρονια σου πολλα!

σε καταλαβαινω..κ εγω πριν 20 μερες εκλεισα τα 30 και..καπως μου φανηκε! :?

χιλιοχρονη κ να χαιρεσαι την οικογενεια σου!!

Γωγω η κορη σου ειναι ΚΟΥΚΛΑ!!!τη λατρευω χωρις να την εχω δει,κ δε το παθαινω συχνα αυτο!! :):)

Λενακι..δε νομιζω να ανησυχεις πια!μιλησαμε κ το πρωι στο τηλ.!καλα ειμαι,ο γιωργος οπως ειπα βηχα κ μυξουλες,αλλα ευτυχως οχι λαρυγγιτιδα!!

για πιπιλες κ εγω δεν ξερω..ο γιωργος πηρε απο 3μηνων-9 κ μετα την πεταξε..

νομιζω πως ειναι καλυτερα να την κοψεις μαχαιρι..καπου ειχα διαβασει μια κοπελα οτι πηγαν μαζι με το παιδακι της,την πεταξαν στη θαλασσα κ ειπαν πως την χαρισαν εκει.. :roll: δε το δοκιμαζεις;;!

φιλακια πολλα αρρωστουλα!!

Νατασουλα μου! :x:x:x:x:x:x:x

ελπιζω συντομα να ειμαστε ολοι καλα κ να βρεθουμε επιτελους!!!μα τί ηταν αυτο που επαθες στο γυμναστηριο;;!!εχασες κ τον καφε με την ψηλη! :lol::lol:

φιλακια!!

εχθες πηγαμε παιδιατρο!ειχαμε 3 μηνες να παμε!

καναμε εμβολιο,πλανταξε το μωρο μου..

βαρος δεν πηραμε,13.300.περιεργο γιατι τρωει τον αμπακο,τεσπα,μη σας πρηζω,επρηξα Λενα κ Αναστασια τηλεφωνικα :lol:8-) !,αλλα πηρε 5 ποντους!ειμαστε 92 εκατ.! :ymparty::ymparty::ymparty::ymparty::ymparty:

για οικονομικη κριση..ειμαι στην κοσμαρα μου..ασχημα τα πραγματα,αλλα επιμενω να τα βλεπω αισιοδοξα..κ οχι Λενα,δε θα χρεωκοπησουμε!!! 8-)

σας φιλω ολες!

καλο σαββατοκυριακο!

γεια σας

αχ λενακι μονο 4 μερες εχω καθυστερηση

δεν ειναι πολυ και μαλλον βλακεια μου που εκανα το τεστακι...

δεν ειμαστε σε προσπαθειες για 2ο αλλα καμια φορα μπορει και να προκυψει οπως μας προεκυψε και ο σπυρακος :lol::lol:

θα περιμενω μια εβδομαδα ακομη και αν δεν ερθει θα ξανακανω

μπορει να ηταν πολυ νωρις για να δειξει.....

ααα κοριτσια εγω την πιπιλα φοβομουν να του την κοψω μιας και ειχε μεγαλο ερωτα με αυτην και κοιμοταν μονο με την πιπιλα(αυτο με φοβιζε πιο πολυ πως θα τον κοιμηζω χωρις πιπιλα)

ομως μια μερα κοντα στα 2 μας τις εξαφανισα...δεν του ειπα τιποτα...τον εβαλα για υπνο(μονο στον υπνο τις ειχε)και κοιμηθηκε!!!!!!

εεε σας μιλαω ειλικρινα δεν την αναζητησε καθολου!!!!!!!!!!!!!!!

τωρα τις βλεπει σε αλλα παιδακια και δεν του κανει καθολου αισθηση

Καλησπερα!!!

Τι κανετε???Καλα???

Κανω παρτυ!!!!!!!!Μπηκα να πω στις φιλες μου το λογο!!!!Οχι δε γιορταζω τα γενεθλια της Μαρια κ του μπαμπα μου(τα καλυτερα παιδια ειστε! :P ) αλλα....

Η Αννυ κοιμηθηκε μονη της στο κρεβατακι της!!!!!!Μπορει να ειναι τυχαιο,μπορει να μην ξαναγινει ποτε αλλα...ΤΙ ΤΕΛΕΙΟ!!!!!!!

Λενακι μου δε σε πηρα σημερα!..Εισαι λιγακι καλυτερα???Η περιοδος????

2ε εαυτε μου(Ιουλια) μπηκαμε ταυτοχρονα για να ριξουμε σταχτη στα ματια???Πως κ καλα δεν ειμαστε το ιδιο ατομο?! :lol::lol::lol::lol::lol:

Καθολου δε με επρηξες χθες!!!Θα σε παρω κ το απογευμα να αναλυσουμε το πως κοιμαται ο Γ! :lol::P

Αθηναιες συμφωνω για την πεμπτη!!!!Θα παρω τηλ την τετ.την Γωγω ή τη Δημητρα να μου πουν ωρα!

Σισσιω πρωι ή απογευμα θελεις για τις 22???

Αχ...Πιπιλα!!!Ευτυχως που δεν της εδωσα δλδ!!!!!!Καλο κοψιμο...Οταν κ αν!!!!!

ΑΑαααααααα!!!Φιλεναδακι μου τι καλα που εβαλες φωτο του παιδαρου στο αβαταρ!!!!!!

Πολυ χαιρομαι!!!!!!!!!!!Τι αντρας θεε μου!!!!!!!!!Μιαμ!!!!!!χαχαχα

Αφρο τι κακιά μάνα και χαζά είναι αυτά? εκτός από μάνα είσαι και άνθρωπος και μάλιστα έγκυος άνθρωπος δεν μπορούμε όλη την ώρα να είμαστε με το χαμόγελο στα χείλη ακόμη και στα παιδιά μας!!! μην ανησυχείς :x:x

το μπουμπούκι δεν πήρε πιπίλα καθόλου αν και της έδωσα στους 6 μήνες μήπως και κοιμηθεί λίγο, αλλά η πιπίλα την κρατούσε ξύπνια!!! :o:o:shock::shock::shock: χάρηκα ιδιάιτερα, γιατί είμαι κατά της πιπίλας!!! και σκέφτηκα: η κοπελάρα μου!!! ;)

ο Λουκάς την είχε μόνο για τον ύπνο ποτέ έξω ή μέσα στο σπίτι....την είχε ψιλοκόψει με τα δοντάκια του και έγινε και επικίνδυνη, οποτε μια βραδιά που είχε αποκοιμηθεί την παίρνω και την κόβω, οποτε το πρωί προσπάθησε να την βάλει στο στόμα του και αυτή έπεφτε, είχε πολύ γέλιο, του είπα ότι χάλασε και πρέπει να την πετάξουμε, συμφώνησε και έτσι την πέταξα....μου είπε όμως να αγοράσουμε άλλη, πράγμα που δεν έγινε!!!!

στο σχολείο του βλέπω παιδάκια 4 ετών και ακόμη την έχουν!!! :shock::shock::shock:

είχα διαβάσει ένα άρθρο που έλεγε ότι πρέπει να αρχίζει να την κόβει από 6 μηνών!!!! :shock::shock:

Η Αννυ κοιμηθηκε μονη της στο κρεβατακι της!!!!!!Μπορει να ειναι τυχαιο,μπορει να μην ξαναγινει ποτε αλλα...ΤΙ ΤΕΛΕΙΟ!!!!!!!

:ymparty::ymparty::ymparty::ymparty::ymparty::o):o):o):o):o):o) !!

τωρα που εχω φατσουλες..ποιος με πιανει!!!!χα χα χα!!για να μην ξεχνιομαστε κιολας!!!

καλε εσεις πως βαλατε στο αβαταρ αυτες τις τεραστιες φωτο;;κ εγω θελω!! :D

φιλεναδα σκατουλες κοιμαται το βραδυ ο γιωργος!μεσημερι αψογα,αλλα βραδυ εχει τις μυξουλες κ το βηχα κ ξυπναει συνεχεια..αλλα θα περασει!παντως νωρις πεφτειι για νανι,αλλαξε παλι ωραρια,ευτυχως!αααααααααααααααρα..φαση ηταν! :lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol:

Φιλακια πολλα!

Σισσυ φιλακια αγαπημενη μου νονα!! :x:x:x:x

γεια σου μιτσακι!!

σισσιω εγω για να δω τη φατσουλα σου κατεβαινω κεντρο τρεχοντας!!!!! :mrgreen::mrgreen:

απλα δε θα φερω το μικρο..

ιουλια!!!! κοριτσαρα μου!!

που να παω ρε τρελη τωρα στη θαλασσα?? :lol::lol::lol:

κ αν θελει να μπει μεσα?? μην ξεχνας οτι εχω ανωμαλο παιδι :D

92 ποντους ο γιωργακης??? \:D/ \:D/ \:D/ \:D/ \:D/

τελειο αβαταρ!!! κουκλι το παλικαρακι σας!!!!! :x

εκστασηηηηηηηηηηηη αγαπη!!!! τι κανετε???

τελεια νεα!!!!!!!!!! μπραβο στην αννυ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

η περιοδος μια χαρα μου ηρθε.. δε με ξεχναει!!! X(X(

μπεμπουλη ειναι σταθερος ο κυκλος σου?

εμενα παντα σταθερος ηταν απο οταν γεννησα κ τους 2 τελευταιους μηνες μου αργει μερικες μερες..

περιμενε λιγο ακομα!

αχ εμενα μου φαινεται βουνο το θεμα με την πιπιλα...

δε θα με πειραζε αν την ειχε μονο στον υπνο, αλλα τις ζηταει κ τη μερα!

δε μπορω να βλεπω αυτο το μουτρακι να κρυβεται απο την πιπιλα!!

ειναι καλυτερο να την κοψω μαχαιρι η να του την κοψω τελειως πρωτα τη μερα?

και μετα απο κανα 2 βδομαδες πχ να την κοψουμε κ το βραδυ?

τι λετε?

αργυρουλα 4 χρονων κ πιπιλα??? :shock::shock:

επισης που τα βρισκεις καλα αυτα τα αρθρα συνεχεια?? :lol::lol::lol:

6 μηνων ειναι πολυ μικρα ακομα, χρειαζονται ακομα το πιπιλισμα..

το πρωί μπαίνω στο σάιτ και βλέπω ένα κατεβατό με 'χαρίζω" από το ίδιο άτομο!!!! :o:o:o:shock::shock::shock::shock::shock:

μα δεν γίνεται να μαζέψει σε ένα ποστ όλα τα "χαρίζω"? :?

πες τα χρυσοστομη!!!!!!!!!!

καλα πολυ με ενοχλησε αυτο αλλα και το πουλαω εκεινο, πουλαω το αλλο

ελεος!!!!

αναστασακι μπραβο στο κοριτσακι σου μακαρι να ειναι ετσι καθε μερα!!!

λενα σταθερος ειναι ο κυκλος μου

δεν μπορω να κανω κατι αλλο απο το να περιμενω ;);)

καλε τι λετε????

ειχαμε παει καπου με τον σπυρο και ηταν ενα κοριτσακι πρεπει να πηγαινε στο νηπιο και καθοταν διπλα στους γονεις της με πιπιλα!!!

αφου ο σπυρος την ελεγε νινι πιπια :lol::lol::lol::lol:

Τζουλι μου ναι!!!φαση θα ηταν...Οπως παντα!!!!

Κ θα τελειωσουν οι μυξουλες κ θα ειναι οκ...Βαζε ορο!!Ρε συ,ενα περιεργο πραγμα...Η Αννυ που ειχε μυξες για 2 βδ(κ ηταν απο τις "κακες",οχι το 'νερακι") τα βραδια δεν μπουκωνε...Δλδ αφου θηλαζε κ την επαιρνε ο υπνος ειχε καθαρη μυτουλα μεχρι το πρωι! :?:?:?

Τη φωτο δεν την διαλεξα να ειναι μεγαλη...Ετσι την εφτιαξε το συστημα...Απο εκει που λεει "κοινοτητα" πηγα...(ενω στην αχρη δεν τα καταφερνα!) Δοκιμασε να το κανεις!

Φιλακια κουκλα!!!!

Λενακι ηρθε η ατιμη? :evil:

Δεν πειραζει...Τωρα θα μεινεις εγκυος μετα το Μαρτη για να γεννησεις 2012! ;););)

Για την πιπιλα δεν εχω ιδεα φιλη μου...

Αναστασια μακαρι να εισαι εγκυος!!!!!Αν καταλαβα καλα εκανες ηδη ενα τεστ κ ηταν αρνητικο?Χοριακη οχι εε?Μακαρι μακαρι μακαρι! :D

Guest
Η συζήτηση έκλεισε, δεν μπορούν να γίνουν νέες απαντήσεις

• Απαντήσεις

• πραγματικά!!! 🤣🤣🤣🤣🤣🤣 εμάς εν τω μεταξύ μας έδειξε η μαία πως μπορεί να το κάνει ο σύντροφος σε μένα, αλλά ρε κορίτσια μου φαίνεται πολύ περίεργο και αμήχανο 🤣🤣🤣🤣 τώρα είνα η πεθερά μου εδώ μέχρι και την επόμενη εβδομάδα, που μας βοηθάει με το πλύσιμο/σιδέρωμα για το μωρό. Μόλις φύγει λέμε να δοκιμάσουμε, αλλά δε ξέρω πως αισθάνομαι γι αυτό 🤣🤣🤣🤣
    • Τι τραβάμε και δεν το μαρτυράμε 😂 ΄Έβλεπα ένα βιντεάκι τις προάλλες που έδειχνε πώς πρέπει να γίνεται το μασάζ στο περίνεο... Μόνο το μαξιλάρι δεν είχα βάλει μπροστά για να μη βλέπω... λες και παρακολουθούσα θρίλερ. Η ψυχραιμία γενικά είναι κάτι που με χαρακτηρίζει!😅 @_piripiri_Με όλο το θάρρος... εσένα σου έκαναν τομή;
    • Πραγματικά όπως το περιγράφεις, "μιλούν στις καρδιές μας"! Είναι πιο ανθρώπινοι, πιο ανοιχτά μυαλά, πως το λένε 😅❤️ Εγώ στην αρχή για να είμαι ειλικρινής είχα προβληματιστεί με τον δικό μας που είναι τόσο νέος, και λέω ίσως να μην έχει την κατάλληλη εμπειρία, αλλά να που τελικά τον προτιμώ χίλιες φορές! Πάλι καλά που φάγαμε πόσα άκυρα απ την άλλη και βρήκαμε αυτό τον άνθρωπο - όλα για κάποιο λόγο γίνονται 🙏 Ορίστε και που σε σας λειτούργησε κάπως έτσι και βρέθηκε στο δρόμο μας ένας νέος άνθρωπος που ίσως να σας ταιριάζει καλύτερα ! Παρεπιπτόντως, εδώ μου πρότειναν να κάνω ραντεβού και με παιδιάτρους, αλλά ρε κορίτσια, είναι τόσα τα ρεντεβού και τα πράγματα που πρέπει να ετοιμάσουμε που δεν έχω κουράγιο να κάτσω να το ψάξω κι αυτό 😅 είναι τόσο σημαντικό λέτε; Ο γιατρός μου είπε ότι θα υπάρχει φυσικά νεογνολόγος και παιδίατρος (αν κατάλαβα καλά) που θα δουν τον μικρό μετά τη γέννα, οπότε αν μας αρέσουν θα πάμε μ αυτούς. Αν όχι θα βρω κάποιον/α άλλο/η. 
    • καλώς μας ήρθες κορίτσι μου!! Με το καλό!! και εμένα το δευτέρο παιδάκι μου έρχεται.. έχω και εγώ ένα κοριτσάκι 5 χρονών. Με απασχολεί η διαφορά ηλικίας τους, θα είναι 5,5 η μεγάλη όταν θα έρθει το δεύτερο. Σίγουρα θα είναι πιο καλά ότι δεν θα έχουμε δυο μωρά να νταντέουμε αλλά θα καταφέρουν να δεθούν; Εγω με την αδερφή μου έχω 7 χρόνια διαφορά και είχαμε χάσμα όλα τα χρόνια. 
    • Α γυναίκα γιατρό έχεις;;; Κι εγώ για γυναίκα σκεφτόμουν να κοιτάξω μετά... Το πιο σημαντικό είναι που έχετε τόσο καλή συνεργασία!!! Στη φάση που είσαι τώρα... που βλέπεις το πλασματάκι σου να κοιμάται εκει δίπλα σου...ξεχνάς και τις εξετάσεις με το χέρι και όλα!   
  • Νέες συζητήσεις

• Προσθήκη...