Μετάβαση σε περιεχόμενο

το εξπρες του βυζονυχτιου..νο 36..νέα αρχή

Recommended Posts

ρε συμπεθερα.... γιατι δε βαζεις καμια φωτο σου????

θελουμε να δουμε κοιλιτσα!!!!!!!!!!

αχ μαριαιωαννα.. μιαμ μιαμ!!

μου τρεχουν τα σαλια!!!!

πειναω απιστευτα πολυ, εχω να φαω απο προχτες το απογευμα δε μπορω ουτε νερο να καταπιω, ποναω τρομερα!

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

• Απαντήσεις 987
  • Created
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

εγώ γιαούρτι έχω δοκιμάσει

σκόρδο ε??

θα βάλω μιας και κάτι με περιτριγυρίζει εκεί κάτω

δεν πιστέυω να μείνει μέσα να αναγκαστώ να πάω γιατρό και να ξεφτιλιστώ :shock: ???

Η Σανγκαη είναι κοντά με Ιαπωνία??

Γιαυτο το τυλιγεις με γαζα για να βγει αλλα ξερω κοπελες που το εβαλαν ετσι και βγηκε μετα . Δεν το βαζεις βαθια! Η μπεμπα δεν πειραζει , η Γωγω θα χει μια γευση στο στομα λες και ετρωγε ολη μερα τζατζικι !!! :lol::lol:

Λάλα οκ το γιαούρτι.......Αλλά το σκόρδο;;;;;;; :shock::shock::shock::shock::shock::shock::shock::shock::shock::shock::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol:

Τη σόδα τη διαλύω και πλένομαι ε;;;;;; :roll::roll::roll::roll:

Το γιαούρτι το έχεις δοκιμάσει;;;;;; :lol::lol::lol::lol:

Μαράκι εγώ στον κόλπο, δε νιώθω τίποτα.....Μόνο εξωτερικά έχω φαγούρα και όχι συνέχεια.... :?:?:?:?:?:? Και στην Ιω είχα πάθει όταν ήμουν έγκυος, αλλά δε θυμάμαι τι είχα βάλει..Και ο προηγούμενος γυναικολόγος πάντως την Travocort μου έδινε για τέτοιες περιπτώσεις, αλλά διάβασα τις οδηγίες και αγχώθηκα... :?:?:?

Αχ τσιζεκέικκκκκκκκκκκκ..Μιαμ μιαμ μιαμ..Θέλω....... :D:D:D

Μωρή συμπεθέρα τρελή είσαι;;;;;;;;;;;;;; :shock::shock::shock: Σιγά μην έβαζα σκόρδοοοοο...Και καλά γιαούρτι πάει στο καλο...Σκόρδο;;;;;;; :lol::lol::lol::lol::lol:

τελικα δεν την εσβησα τη φατσοφιλη μου αλλα την εκανα αποκρυψη..

αχ τζατζικακι, γλυκο τζατζικι... μιαμ μιαμ!!

θελω σουβλακια κ προφιτερολ!

χα χα Γωγω κανε τα ολα αυτα!

σιγουρα θα δεις αποτελεσμα!

περα απο την πλακα συμβαινε συχνα μυκητες στην εγγυμοσυνη!

η κρεμα μην σε αγχωνει!

βαλε την....κανε και πλυσεις με χλιαρο χαμομηλι!

Καλησπέρα μανούλες

χαλαστηκα σήμερα πήγα γυμναστήριο για ένα συγκεκριμένο πρόγραμμα για χορό και κάηκε ο ενισχυτής :evil::evil::evil::evil::evil: πόσο γκαντέμω μπορεί να είμαι???????????

Και όχι τίποτα άλλο με πήρε και η Αναστασία να πάμε για καφέ και της είπα ότι δεν μπορώ.......

Τατού εγώ φοβάμαι να κάνω γιατί πονάει ο άντρας μου έκανε τα ονόματα των παιδιών στο εσωτρικό του μπράτσου και το αρχικό του δικού μου ονόματος στο στήθος (αν χωρίσουμε λέει θα ψαξει να βρεί μία που το όνομα της να ξεκινάει από το ίδιο γράμμα)

Ιφιγένεια περαστικά στην μαμάκα σου

Γωγώ εγώ λέω να βάλειε γιαούρτι με σκόρδο μαζί να το κάνεις τζατζικάκι :lol::lol::lol::lol::lol::lol:

με πρόλαβε η Μαρία.......

Μπεμπούλης λες να είσαι εγκυούλα??????????????

Μιτσάκι τι καλά που πάει καλύτερα το μωράκι :D:D:D:D:D

αντε ρε νατασουλα εσεις δεν προκειται να χωρισετε ποτε!!!

εισαστε απο τα πιο ταιριαστα ζευγαρια που εχω γνωρισει!!!

καλε σταματηστε να ασχολειστε με το μ... της γωγως!!! :lol::lol::lol::lol::lol:

συμπαρασταθειτε μου στο δραμα που ζω!! πειναω σας λεω!!! :lol::lol::lol::lol:

φτου γκαντεμιά! :evil:

λοιπόν πάω να ξεκινήσω το κεικ

βάζω στο μπολ του μιξερ το αλέυρι και συνειδητοποιώ

πως δεν έχω ταψάκι για κεικ αυτό με την τρύπα στη μέση

γιατί το ταψί το χρησιμοποίησα στο τσιζκεικ και έμεινε με την τρύπα

στο χέρι :evil::evil::evil:

τεσπα θα σφίξει το τσιζκεικ και μετά θα το κάνω

τη μαρμελάδα να τη βάλω σήμερα ε να δέσει?

δεν πιστέυω να μου βουλιάξουν οι φράουλες :?

αααα νατασούλα τελικά μαζευόμαστε πολλοί με τατουάζ τα ονόματα των παιδιών μας

η μαμά μου είπε να μου το κάνει δώρο αυτή 8-)8-)

η αδερφή μου θα μου πάρει σταράκια

;;)

μαρακι ξερεις τι ταιριαζει παρα πολυ σε τσιζκεικ??

παιρνεις φραουλες τις πλενεις καλα κ τις κοβεις στη μεση

τις βαζεις σε ενα μπολακι κ ριχνεις απο πανω ζαχαρη

τις αφηνεις ενα βραδυ στο ψυγειο κ γινονται μουρλια1!!!!

αυτο μετα το αλεθεις κ βαζεις απο πανω μερικες ολοκληρες για γαρνιτουρα!

γινεται πεντανοστιμο!!!!

Μωρή συμπεθέρα η πείνα σου είναι σημαντικότερη από το μ....ί μου;;;;;;; :evil::evil::evil::evil::lol::lol::lol::lol::lol::lol:

Νατασούλα με δουλεύεις κι εσύ ρε;;;;; :twisted::twisted: Καλά να πάθεις τότε που πήγες γυμναστήριο και δεν έκανες τίποτα... :twisted::twisted::lol::lol::lol::lol:

Μαρίαααααααα σταράκια έχω ζητήσει κι εγώ από τον Γιώργο όταν γεννήσω...Όμως θέλω να πάρει και της Ιως...Να μη σου πω ότι θέλω να φοράω ίδια με την Ιω.... :lol::lol::lol::lol::lol::lol:

Αχ που κατάντησα..Εμένα που προέκταση του παιδιού μου ήταν τα τακούνια σε καθημερινή βάση τώρα να φοράω ΜΟΝΟ ίσια και να ζητάω σταράκια.... :roll::roll::roll::roll::lol::lol::lol::lol:

Βίκυυυυυυυυυυυυυυυυ θα βάλω την κρέμα και ο θεός βοηθός...Έκανα μια μικρή έρευνα στο νετ και είδα ότι δεν προκαλεί βλάβες στο έμβρυο... :roll::roll::?:?

εγώ φλατ φοράω

και δεν ξέρω αν θα μπορέσω να τα βάλω στη δουλειά

αλλά θα τα φοράω οπουδήποτε αλλού

κι εγώ με τα κορίτσια μου ντυνόμαστε παρόμοια :lol::lol::lol::lol:

εγω γενικα το προτιμω ετσι..

νοστιμο ειναι κ με τη μαρμελαδα αλλα αν το δοκιμασεις αυτο θα δεις οτι εχει μεγαλη διαφορα!

κ εγω πριν μεινω εγκυος στον ανασταση φορουσα παντου κ παντα κατι τακουναρες!!

τωρα φοραω μονο χαμηλα... τακουνια θα βαλω οταν θα βγουμε...

κ μιας κ δε βγαινουμε κ συχνα..

ax asteiakia lete kai polu kala malista alla eimai ligo xalia kai den mporw na ta simeristw .

pantos polu petiximeno to tzatziki ,an hmoun sta kala mou tha eklega apo ta gelia .

pantos otan periegrafe h lala to skordo mesa sto mni emina etsi :o:shock:

Guest
Η συζήτηση έκλεισε, δεν μπορούν να γίνουν νέες απαντήσεις

• Απαντήσεις

• Αχ κορίτσια μου!! Δεν έχω άλλες αντιδράσεις!! Σας ευχαριστω πάρα πολύ!! ❤️❤️❤️❤️ Περιμένω πως και πως την δική σας ώρα!! 🥰
    • πραγματικά!!! 🤣🤣🤣🤣🤣🤣 εμάς εν τω μεταξύ μας έδειξε η μαία πως μπορεί να το κάνει ο σύντροφος σε μένα, αλλά ρε κορίτσια μου φαίνεται πολύ περίεργο και αμήχανο 🤣🤣🤣🤣 τώρα είνα η πεθερά μου εδώ μέχρι και την επόμενη εβδομάδα, που μας βοηθάει με το πλύσιμο/σιδέρωμα για το μωρό. Μόλις φύγει λέμε να δοκιμάσουμε, αλλά δε ξέρω πως αισθάνομαι γι αυτό 🤣🤣🤣🤣
    • Τι τραβάμε και δεν το μαρτυράμε 😂 ΄Έβλεπα ένα βιντεάκι τις προάλλες που έδειχνε πώς πρέπει να γίνεται το μασάζ στο περίνεο... Μόνο το μαξιλάρι δεν είχα βάλει μπροστά για να μη βλέπω... λες και παρακολουθούσα θρίλερ. Η ψυχραιμία γενικά είναι κάτι που με χαρακτηρίζει!😅 @_piripiri_Με όλο το θάρρος... εσένα σου έκαναν τομή;
    • Πραγματικά όπως το περιγράφεις, "μιλούν στις καρδιές μας"! Είναι πιο ανθρώπινοι, πιο ανοιχτά μυαλά, πως το λένε 😅❤️ Εγώ στην αρχή για να είμαι ειλικρινής είχα προβληματιστεί με τον δικό μας που είναι τόσο νέος, και λέω ίσως να μην έχει την κατάλληλη εμπειρία, αλλά να που τελικά τον προτιμώ χίλιες φορές! Πάλι καλά που φάγαμε πόσα άκυρα απ την άλλη και βρήκαμε αυτό τον άνθρωπο - όλα για κάποιο λόγο γίνονται 🙏 Ορίστε και που σε σας λειτούργησε κάπως έτσι και βρέθηκε στο δρόμο μας ένας νέος άνθρωπος που ίσως να σας ταιριάζει καλύτερα ! Παρεπιπτόντως, εδώ μου πρότειναν να κάνω ραντεβού και με παιδιάτρους, αλλά ρε κορίτσια, είναι τόσα τα ρεντεβού και τα πράγματα που πρέπει να ετοιμάσουμε που δεν έχω κουράγιο να κάτσω να το ψάξω κι αυτό 😅 είναι τόσο σημαντικό λέτε; Ο γιατρός μου είπε ότι θα υπάρχει φυσικά νεογνολόγος και παιδίατρος (αν κατάλαβα καλά) που θα δουν τον μικρό μετά τη γέννα, οπότε αν μας αρέσουν θα πάμε μ αυτούς. Αν όχι θα βρω κάποιον/α άλλο/η. 
    • καλώς μας ήρθες κορίτσι μου!! Με το καλό!! και εμένα το δευτέρο παιδάκι μου έρχεται.. έχω και εγώ ένα κοριτσάκι 5 χρονών. Με απασχολεί η διαφορά ηλικίας τους, θα είναι 5,5 η μεγάλη όταν θα έρθει το δεύτερο. Σίγουρα θα είναι πιο καλά ότι δεν θα έχουμε δυο μωρά να νταντέουμε αλλά θα καταφέρουν να δεθούν; Εγω με την αδερφή μου έχω 7 χρόνια διαφορά και είχαμε χάσμα όλα τα χρόνια. 
  • Νέες συζητήσεις

• Προσθήκη...