Μετάβαση σε περιεχόμενο

το εξπρες του βυζονυχτιου..νο 36..νέα αρχή

Recommended Posts

χιονουλιιιιιιιιιιιιιιιι θελω και εγωωωωωωωωωωωωω ν α γινουμε φιλες!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :lol::lol::lol: θα με βρεις σαν lina arg..... θα με βρεις στις κοινες μας φιλες...φιλουνιαααααα πολλααα...

κοριτσια εγω την πλενω καθε φορα με σαπουνακι ..και της βαζω καθε φορα bepanthol....κανω λετε χαζομαρα γαι το ph που λεει και το χρυσουλινι μας??????? αοοοοοοοοοοοοοοοοοο :?:? που λεει και το παπι...

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

• Απαντήσεις 987
  • Created
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Βένι μου αρέσει που έχεις δουλειά και έγραψες ένα κατεβατό μωρή τρελάρα... :lol::lol::lol::lol:

Sudocream βάζω πλέον μόνο πριν το βραδυνό ύπνο..Και ανέκαθεν έβαζα πριν τη Sudocream λαδάκι Φισσαν για να μην κολλάει πάνω η κρέμα σαν στόκος..Και μέχρι 1 έτους κάθε βράδυ μετά το μπάνιο της έβαζα σε όοοοολο το κορμάκι της λαδάκι για να ενυδατώνεται.... :?:?:?:?:?:?:?:?

Μήπως τελικά είμαι υπερβολική;;;;; :roll::roll::roll::roll: Σε μενα δεν βάζω τέτοια πράγματα..Στην Ιω όμως... :lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol:

και εγω αυτο εκανα :D:D αλλα σουντοκρεαμ εβαζα μονο οταν και αμα ητανε κοκκινος αλλιως weleda.

μαρη εχω δουλεια αλλα τι να σας κανω που ολο γηραφετε και δεν μπορουσα να κανω υποβολη και συμπληρωνα :lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol:

Γειά και από μένα! Μόλις με πούλησε η κοπέλα που θα ερχόταν. Οπότε πρέπει να ξυπνήσω την Ιλιάνα για να πάμε να πάρουμε τα κορίτσια. Κρίμα. Τρέχω να προλάβω γιατι κλεινει νωρίς σήμερα ο παιδικός και θα πρέπει να θηλάσω κιόλας!

ΜαμαΘούλ αν σε ενοχλεί το πιπίλισμα, δώσε πιπίλα.

Μπάνιο και εγώ τον πρώτο καιρό τα έκανα τα παιδιά με λάδι ή μητρικό γάλα, όπως με συμβούλεψαν μαίες και παιδίατροι! Μετά τα έκανα μπάνιο με κουάκερ και φυσικά όχι κάθε μέρα. Τώρα τις κάνω με παιδικό αφρόλουτρο και τις λούζω μόνο μια φορά την εβδομάδα.

Πάτε για καφεδάκι ε; Καλά να περάσετε... Θελω και εγώ!

Σημερα θα είμαι μόνη με τα παιδιά και ο πιπινος έχει εφημερία ΠΣΚ... Κλάψτε με. Τη Δευτέρα θα έχω ρεπό!!!!

Α και για τα γλυκά... πίκρα! Όλο γλυκά τρώνε απο εδ'ω και απο εκεί. Τις έχω μάθει όμως και τα πετάνε στα σκουπίδια. Τους λέω ότι δεν είναι καλά και το δέχονται!!! Η Δανάη πιο δύσκολα αλλά η Νατ ειναι ευκολη!

Φευγω! Ξεκιναει η βαρδια μου!

πηγε σημερα ο μανωλης στη φιλη μου διπλα και εφαγε δυο σοκολατακια :evil::evil::evil:

και της εχω πει να τα εξαφανιζει :evil::evil::evil: μου εφερε και εδω 3 και τα εξαφανισα :D

ε δεν θα γινει και αυτην μανα σε λιγους μηνες ...τοτε θα καταλαβει ....

αμαν ρε κοριτσια με την weleda μονο και μονο για αντιδραση που ολλες αυτην λετε δεν την θελω :evil::evil::evil::lol::lol::lol::lol::lol:

αντιδραστικιαααααααααα :lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol:

καλε ειναι καλα παρε!!!!! :lol::lol::lol::lol::lol:

εγωειχα σταματησει εμτα τον χρονο και πηρα προδερμ και υποψιαζομαι πως απο αυτο ειναι τα σπυρακια στα μαγουλακια..το παρακολουθω γιατι εχει συνεχεια..αποτ οτε οπου το εκοψα και βαζω weleda παλι δεν εχω δει..θα δω..

ααα νατασσα ρωτα την ξαδερφη σο υεχει αφρολουτρο η weleda που κανει πολυ αφρο???

εχουμε φαει κολλημα και αμα δενεχει αφρο δεςν μπαινουμε για μπανιο!! :lol::lol::lol:

δηλ. μισο..

ο μικρος κανε ιαφρολουτρα..πλενεται με βιολογικα προιοντα...κανει μασαζακια καθε φορα μετα..με βιολογικα γαλακτωματακια..

αι μαρη γωγω μετα εσενα λες υπερβολικη!!!! :lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol:

δες εδω τα δικα μου :lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol:

Γωγώ π@#π@#ριες σου λέει ο οδοντίατρος. Καλέ είπε η Λένα...

Αν θηλάσεις 2-3-4 χρόνια θα μείνεις φαφούτα;;; Πάνε κάντο. Εγώ έκανα σφραγίσματα και απονεύρωση το καλοκαίρι ενώ ήμουν έγκυος και θήλαζα...

Να αυτοκτονήσω;;;;;

:lol::lol:

Το έχω ξαναγράψει νομίζω. Μπάνιο τη μπουμπού την κάνω με λίγες σταγόνες αμυγδαλέλαιο. Μασάζ επίσης με αμυγδαλέλαιο και αν συγκαεί της βάζω μελάνι. Κρέμα συγκάματος έχω τη weleda αλλά βάζω πολύ σπάνια. Δε χρειάζεται...

Τη μικρή την πλένω μόνο με νεράκι και την Ειρήνη όταν κάνει κακά με ένα σαπουνάκι χαμομηλιού χειροποίητο.

Επίσης η υπερβολική χρήση(Γωγώ) κρεμών για το σύγκαμα προκαλέι τριχοφυία. Αν δεις το πιπί της θα διαπιστώσεις πως το χνούδι είναι έντονο. Κόφτην δε χρειάζεται.

Μην ξοδεύετε άσκοπα λεφτά για τις χημικούρες. Ένα λαδάκι για ενυδάτωση είναι υπέραρκετο.

Θου γιατί να μη χωράς ρε;;; Θα είσαι μόνη;;;

Θα βάλω την καρότσα πίσω να σε φορτώσω!!! :lol::lol::lol:

Βενι δώσε τσουρέκι στο παιδί!!! Θεά μου!!!

Χιονούλα και γω θέλω να με κάνεις φίλη!!

Λενα ακόμη πονάει το ζουζούνι;;; Περαστικά...

Lala με τους καρπούς πλυσίματος πως σου βγαίνουν τα άσπρα;;

απο τη δευτερα που τον πηρα απο τη μαμα μου (εμεινε εκει 4 βραδια γιατι ημουν χαλια) δεν κοιμαται πριν τις 12 με τιποτα ομως.. κ μου σπανε τα νευρα. κ τσατιζομαι. κ καταληγω να τσακωνομαι με τον τολη γιατι μου λεει ωχ μωρε πως κανεις ετσι θα κοιμηθει...

αλλα κοιμαται 12-7!! ξυπναει πριν σηκωθω να φυγω για δουλεια

κ μετα κοιμαται αλλες 2 ωρες

ε μπορει να αντεξει με 9 ωρες υπνο??

τα ματακια του ειναι με μαυρους κυκλους..

κ δε θελω να τον κανω να κλαιει γιατι φοβαμαι οτι ειναι ακομα λιγο κρυωμενος, δε θελω να επιτεινω το αγχος του.. αλλα απτην αλλη δε θελω να κοιμαται τοσο αργα κ τοσο λιγο..

ε που να καταλαβετε πριν, ετσι ασυναρτητα που τα γραφω..

ο τολης λεει οτι του δημιουργηθηκε αγχος επειδη ηταν μακρια μας τοσες μερες, φοβαται μην ξυπνησει κ δεν ειμαι εκει. γιαυτο κ δε θελει να παει για υπνο

κ να κανω υπομονη κ πως θα του περασει κ θα κοιμαται παλι μονος του κ στο κρεβατι του..

δε σας ειπα, το βραδυ που κοιμομαστε παμε κ ξαπλωνουμε κ οι 3 κ κοιμαται τοτε

αλλα το κανοουμε αυτο κ νωριτερα αλλα δεν κοιμαται

ειμαι μπερδεμενη κ στεναχωρημενη μαυτο το θεμα δεν ξερω τι να κανω

εγω του εβαζα σουντοκρεμ αλλα οχι προληπτικα, μονο αν συγκαιγοταν. που συγκαηκε πολυ λιγες φορες

μετα ανακαλυψα την υγρη πουδρα! την αγαπω!

κ χρησιμοποιουσα προδερμ..

τωρα του κανω μπανακι κ λουσιμο καθε 2 μερες!

το καλοκαιρι καθε μερα!

καλά ρε γράψατε 6 σελ. στις 2 ώρες!!!! :o:o:o:o

πάμε να φάμε δεν σας διαβάζω, όποτε μπορέσω .......

μόνο να πω: Αφρο αντιδραστικιά!!! πάρε Βελέντα :lol::lol::lol::lol::lol: εγώ με αυτό κάνω το μπουμπούκι!!! :x

Γεια σας κορίτσια μου,

σαπουνοσυζητηση σημερα?

Εμείς βάζουμε weleda. Την προσκυνώ!! Σχεδόν μετά από κάθε αλλαγή πάνας του Νίκου του βάζω κρέμα. Συγκαίεται εύκολα. Δεν τον πλένω με νερό παρά μόνο όταν ξυπνάει. Είναι ασήκωτος ρε γμτ. Αν είναι εδω ο Ηλίας τον πλένει. Τον κάνω κάθε μέρα μπάνιο γιατί το θέλει. Μπαίνει στην μπανιέρα με τον μπαμπά του και τους ακούει και ο 5ος από τα γέλια. Τον πλένω με το αφρόλουτρο της weleda.

Θου πιπιλάει ε? Και μένα το κάνει αυτο τελευταία. Αρχισαμεεεεε. Πολύ σκατό όμως αυτή η μικρή ρε παιδια. Τα χω δει όλα. :roll:

Σημερα έβγαλα γάλα για πρώτη φορά. Τη δευτέρα θα το πιει γιατί πρεπει να παω σενα σεμινάριο. Πόσο πίνουν ρε παιδιά τα μωρά ενος μήνα??? Δεν εχω ξαναδώσει ποτέ. Αν δεν έχεις αποστειρωτή πόση ώρα τα βράζεις τα ρημάδια στην κατσαρόλα. Εγώ το έβαλα στο πλαστικό μπουκαλάκι της medela και κατευθείαν κατάψυξη. Ελπίζω να το δεχτεί το μπουκάλι γιατί την έκατσα!

επιτέλους σας διάβασα αλλά δεν θυμάμαι!!!! :oops::oops::lol::lol::lol:

και 'ηθελα να κάνω και μια παράθεση:

Μαρία προδότρα συμπατριώτισσα, να σου αρέσει ο Βόλος, ντροπή!!!! :evil::evil:

Λένα ξέρεις τι θα έκανα στην θέση σου? θα τον έπαιρνα και θα τον έβαζα στο κρεβάτι του και θα ήμουν εκεί μέχρι να κοιμηθεί, μπορεί να κρατήσει μέρες, αλλά έτσι δεν θα αισθάνεται μόνος και ανασφαλής....

12-7 είναι πολύ λίγες ώρες για την ηλικία του!!!! ούτε στην δουλειά να πήγαινε!!!

καλή επιτυχία :x

Θούλη τα δικά μου δεν πιπίλαζαν, ο Λ. έτρωγε για μία ώρα και το μπουμπούκι για 10 λεπτά και τραβούσε το στόμα της μόνη της, αργότερα μετά τους 6 μήνες (αν θυμάμαι καλά) πιπίλιζε και μόλις το έκανε αυτό την τραβούσα....την ξαναέβαζα και αν έτρωγε καλώς αλλιώς πάλι το ίδιο....1,5 ώρα δεν είχα ποτέ κανένα παιδί στο στήθος, ίσως να μην ήθελαν δεν ξέρω.....!!!!

όσο για τον παιδικό θα συμφωνήσω με την Νατασούλα, δίνοντας κάτι ξεχωριστό στο δικό σου τον βγάζεις τσο περιθώριο....πρόσεξέ το!!!

Αύριο θα πάμε να κάνουμε βόλτα ένα σκυλάκι από το κυνοκωμείο, θα σας πω νεότερα αύριο!!!

Αθηνά τι κάνεις ρε συ σε πήρα τηλεφωνο αλλά κανείς δεν απάντησε, ελπίζω να τα πούμε από βδομάδα! :x

τι μου είπε ο οδοντίατρος και έγινα έξαλλη με την γιατρό της Λάρισας: μου είπε ότι ο φρονιμήτης κατευθύνεται προς το διπλανό δόντι με αποτέλεσμα να υπάρχει κάποιο κενό το οποίο εγώ δεν μπορούσα να πλύνω με την οδοντ. αποτέλεσμα αυτού ήταν το δόντι να χαλάσει και να θέλει βγάλσιμο (όχι ο φρ. αλλά το διπλανό!!! :o:( )......θα πάω για καθαρισμό, βαθύ των δοντιών γιατί η γιατρός (?) της Λάρ. μου έκανε καθαρισμό αλλά εξωτερικό και όχι βαθύ και τα δόντια μου θέλουν πολύ καλό επαγγελματικό καθάρισμα :(:shock:

και αναρρωτιέμαι: όταν πήγα για καθαρισμό στην Ελλάδα 1ον γιατί δεν μου είπε την ιστορία με τον φρονιμήτη και να το προσέξω και 2ον γιατί δεν μου έκανε βαθύ καθαρισμό? τουλάχιστον να μου το έλεγε, ότι είναι εξωτερικός!!! :?::!::!::!: μήπως επειδή δεν ήμουν τακτική πελάτισσα, αλλά πήγα για μία μόνο φορά? :evil::evil::evil:

και τώρα που θα βγει το διπλανό, ελπίζουμε να καλύψει το κενό ο φρ., αλλά ο γιατρός μας είπε δεν είναι και τόσο τραγικά τα πράγματα!!!! :roll::roll::roll::roll:

αυτά πολλά έγραψα πάλι!!!! :x

αργυρουλα αυτο λεω κ εγω να κανω..

απλα δεν καθεται στο κρεβατι καθολου, ουτε με εμενα..

θελει να παμε και οι τρεις στο κρεβατι να ξαπλωσουμε.. αλλιως ολο σηκωνεται κ παει μεσα στον τολη κ ουρλιαζει

αν ειμασταν οι δυο μας απλα δε θα του εδινα σημασια κ καποια στιγμη θα ερχοταν κ θα ξαπλωνε μαζι μου, δεν του αρεσει να ειναι μονος του

αλλα οταν ειναι κ ο τολης μεσα δε θελει με τιποτα!!

αν σηκωνεται να τον παιρνω κ να τον βαζω παλι πισω στο κρεβατι του??

τις προαλλες το εκανα αυτο για 40 λεπτα κ δεν ειχε αποτελεσμα..

τι να πω...

επισης σε ωραια κ πολυ καλη γιατρο πηγες στη λαρσα!!

να τη συστησεις σε ολους τους εχθρους σας :lol:

περισσότερο με εξόργισε το θέμα!!! :evil::evil:

μιλάμε ότι 2 δόντια είναι "βρώμικα" βαθιά, βέβαια είχα να πάω οδοντίατρο από το 2005!!! :? λάθος μου αυτό, αλλά αυτή σαν γιατρός δεν μπορούσε να μου πει ότι θέλουν καλό καθάρισμα και να το κάνω σε 2 δόσεις? παρά μόνο μου είπε "άντε και του χρόνου που θα έρθεις πάλι, να τα καθαρίσουμε"! αμ δεν σφάξανε!!! :evil:

να σου πω αν έρθει και ο Τόλη μαζί? μέχρι να κοιμηθεί? αν δεν μπορεί ρώτα τον Ανασταση: με ποιόν θέλει να κοιμηθεί, μήπως δεν θέλει με σένα και θέλει με τον μπαμπά του!!!

επίσης μήπως θέλει να πάει πίσω για να δει τιβι? όταν είναι η ώρα του ύπνου του σβήστε την τιβι και πείτε του ώρα για ύπνο!!! να δούμε.....!!!!

LaLa η Μάγδα έβαλε τις φωτό στο facebook, αλλά απ΄όσο κατάλαβα εσύ δεν έχεις λογαριασμό εκεί...

εκτός και έχεις και δεν μας το λες για να μην μαας κάνεις "φίλες" σου!!! :evil:

εγω γυρισα ....βρηκα τον μικρο νηστικο ....και πετρες τρωει τωρα :lol::lol::lol:

πολυ καλα περασαμε μακαρι να καθομουνα περισσοτερο αλλα τετεια ωρα με χρειαζοντουσαν πισω για τισ τυπικες διαδικασιες .

ο μπαμπας και ο μικρος πηγανε στο αλου φαν παρκ και επι 1,5 ωρα ο μανωλης ηταν απο παιχνιδι σε παιχνιδι σε αυτα που βαζεις κερματα και κουνιουνται ...ευτυχος δεν του αρεσει να κουνιουνται και δεν ξοδεψαμε μια μικρη περιουσια :lol::lol::lol::lol:

Eγώ καταρχήν, έχω να δηλώσω...

Ότι κατάφερα να πάω!!! [smilie=blob10.gif][smilie=blob3.gif][smilie=blob6.gif][smilie=blob9.gif]

Και πραγματικά.... θα το ξανακάνω!!! ;)

Κοριτσάρες μου, πέρασα πάρα πολύ όμορφα! Το λέγατε και δεν το πίστευα... Αλλά παρόλο που δεν ήξερα καμία, μέσα σε λίγα λεπτά, ένιωσα σα να γνωριζόμαστε!! :D

Η Β επίσης το απόλαυσε, όταν κατάφερε να ξεπεράσει το πρώτο σοκ και τη νύστα της! Έκαναν εξαιρετική παρεούλα με την Χαριλίνα, την οποία παρεπιπτόντως δηλώνω ευθαρσώς ότι ΕΡΩΤΕΥΤΗΚΑ!!! :x:x:x

Αγαπημένη μου συμπεθερούλα, κουκλίτσα και γλυκύτατη μανούλα, δεν μπορέσα να σε δω αρκετά, αλλά το θέλω πολύ! Την επόμενη φορά... Ήταν να μη πάρω φόρα!!! :lol: Ο Φωτάκης είναι υπέροχος!!! :D Να μου φιλήσεις το γαμπρουδάκι μου! :-*

Φρανίτα μου, 2 κουβέντες ανταλλάξαμε, αλλά πολύ θα ήθελα να ήταν παραπάνω, είμαι σίγουρη ότι θα ήταν πολύ ενδιαφέρουσα η συζήτηση!! Μάλλον δε θα μας ξαναδωθεί η ευκαιρία, εκτός ίσως απ' το πάρτυ της Ιωάννας! Το ελπίζω! :D

Γωγούλα και Αφροδίτη, γλυκιές φουσκοκοιλίτσες, χάρηκα πάρα πάρα πολύ!! Να μου φιλήσετε κοιλίτσες και ζουζουνάκια κι ελπίζω σύντομα να γνωρίσουμε από κοντά και την Ιωάννα και τον Μανωλάκη!!! :D:D:D

Ανασταcia μου... ένα έχω να πω... Τώρα λυπάμαι διπλά που ξέρω ότι δε θα καταφέρουμε να κάνουμε παρεούλα, Σαλονικιά μου!!! :(:(:( Είσαι ακόμα πιο γλυκούλα απ' όσο νόμιζα!!! :x Η Άννυ δεν το συζητώ... Μούρη!!! :D Να πεις στην marimari, ότι αν δε ταιριάζατε, δε θα συμπεθεριάζατε!! :P Είναι επίσης συμπαθέστατη, όπως την περίμενα και να μπαίνει συχνότερα να τα λέμε!!! :D

Καρολινάκι, είσαι όπως σε περιγράφεις!!! :lol: Τρελοκομείο!!! Πρώτη εντύπωση... άριστη!!! :D Να μου φιλήσεις την παπένια σου!!! :-* Και το ξαναλέω και το εννοώ... αν εγώ μοιάζω 18, εσύ με το ζόρι 20-22!!! ;)

Σισσάκι... last but not least...!!! Χάρηκα πάρα πάρα πάρα πολύ που επιτέλους σε γνώρισα από κοντά!!! Είσαι γλυκύτατη κι εύχομαι να τα ξαναπούμε σύντομα!!! :YMHUG: Το Χαριλινάκι, δεν ξέρω αν στο είπα... αλλά θα το φάω!!!!!! Τι παιδί είναι αυτό;;;;;;; :x Τι σας είπε ο παιδίατρος; Όλα εντάξει;

Αυτά από μένα και σκάω, γιατί σας ζάλισα!!! Πέρασα τέλεια, σας ευχαριστώ πολύ!!! :D

πουλάκια μουυυυ!περασατε ωραια,ε;!!!τέλεια!!! :):):):)

ειδατε τί κοριτσαρο εκπροσωπο σας στειλαμε;;!! ;)

Περιμενουμε τη δικη σας εκπροσωπο την Τριτη!!! :lol::lol::lol:

κοριτσια εγω θα φερω κ τον γιωργο,δε μου παει καρδια να ειναι αλλα παιδακια κ να τον αφησω σπιτι..

αποφασιστε μερος κ πειτε!!

Λενα ημουν μασουτη κ δεν μπορουσα να μιλησω..συγγνωμη..

διαβασα τα νεα σας..λενακι χρονο θελει..κ ο γιωργος περασε μια αντιστοιχη φαση που περασε μετα απο 1 εβδομαδα περιπου..θα σε παρω να τα πουμε!

εγω κανω μπανιο τον γιωργο με φρεζυντερμ απο τη μερα που γεννηθηκε μεχρι σημερα!

επισης μπανιο καθε μερα γιατι πλεον το απαιτει ο ιδιος!!μεσα στη χαρα τρεχει στη μπανιερα κ ουρλιαζει μπανιοοοοοοοοοοοοοοοοο,μπανιοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοο!!!κ δε βγαινει αν δε τον παρω σηκωτο!πολυ τιτιζης μου προεκυψε!! :lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol:

εχω κ υγρη πουδρα που βαζω το καλοκαιρακι συνηθως..μου αρεσει πολυ..αλλα ξερω οτι δεν κανει συχνα να βαζουμε..!

Γωγω δε νομιζω βρε να ειναι σημαδι τοκετου!επισης να μετρας με βαση την τελευταια περιοδο κ οχι τον υπερηχο!κ εμενα ο υπερηχος πιο μπροστα με εβγαζε,αλλα γεννησα κανονικα την πητ μου!

βρε..μη βαζεις καθε μερα κρεμα στην ιω...βαζε ενυδατικο λαδακι μονο αν θελεις κατι να βαζεις!

επισης..μπραβο στη μαμα σου!Πολυ μου αρεσε η απαντηση της! :D

στον μικρο κ εγω δε δινω "απαγορευμενα"..ενταξει,αν ειμαστε σε παιδοτοπο θα τσιμπησει πατατακια κ χυμο,σπιτι ποτε..ισως λιγη σοκολατα καποτε αν ετρωγα μπροστα του,τωρα το εκοψα κ αυτο κ ησυχασα!

η πεθερα μου εχθες μου λεει οτι του εδωσε για πρωινο 2 φετες γαλοπουλα καπνιστη ,εκτος των αλλων που εφαγε!

εγινα εξαλλη κ της το ειπα!μα τί πειραζει,η ταδε δινει..κ τα γνωστα αρχισε! :evil::evil::evil:

δε με νοιαζει να λεω,ας κοψουν το λαιμο τους οι αλλες,εγω δε θελω να δινω ακομη στο δικο μου παιδι αλλαντικα!

σημερα,πολυ απλα,εξαφανισα τα παντα απο το ψυγειο!! :lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol:

κ καθε πρωι ετσι θα κανω!

Καρολ..προσεχε βρε..ειμαι η τελευταια που μπορει να σε συμβουλευσει,καθοτι νεα στον χωρο! :lol: ,αλλα μην οδηγεις χωρις τη ζωνη σου..οχι μονο για την παπενια σου..αλλα κ για σενα!!!!περαστικουλια!!

αλλα δε γραφω..τα ξεχασα!ισως μπω κ πιο μετα να συμπληρωσω!

φιλακια ομορφες!!

επισης,με αφορμη κατι που εγραψε η θουλη,να ρωτησω αν ξερετε..

στους παιδικους σταθμους του δημου,κρατανε τα παιδακια ακομη κ αρρωστα;;;; :?

αν ειναι ετσι,να ξερω να μην κανω αιτηση εκει του χρονου,αλλα μονο σε ιδιωτικο σταθμο..μα δε θα αρρωσταινει συνεχεια,αν ερχετε σε επαφη με αρρωστα παιδακια;;ή μηπως κ στους ιδιωτικους ειναι το ιδιο;;;

θουλιτσα,αν ολα τρωνε κρεμα..ειναι ασχημο να μην τρωει κ ο ιδιος,αφου ζηταει κιολας..

οταν μεγαλωσει λιγο ακομη θα μπορεσεις να του εξηγησεις κ να καταλαβει το σωστο,τωρα ειναι νωρις..

κ εμενα παντως θα με πειραζε..αλλα ας ειναι αυτο το μονο,δεν πειραζει!! ;):)

Καλησπέραααααααα..Πριν λίγο βάλαμε την Ιω για ύπνο...Και μάλιστα χωρίς πιπίλα.... :shock::shock::shock: Και το περίεργο είναι ότι δε διαμαρτυρήθηκε..Της είπα για πλάκα ότι τις πετάξαμε γιατί πλέον είναι μεγάλη κοπέλα και ο άντρας μου το συνέχισε..Της είπε ότι θα πάμε αύριο στο Μουστάκα...Για να δουμε..Θα το κρατήσουμε;;;;;; :roll::roll::roll::roll::roll::roll::roll::roll:

Μακάρι να είναι τόσο εύκολο... :roll::roll::roll::roll:

Όσο για τον καφέ, περάσαμε τόοοοοοοοοοσο καλά, αλλά δεν πρόλαβα να μιλήσω με όλες τις κοπέλες πολύ... :roll::roll::roll::roll::roll:

Το Αναστασάκι δεν το χόρτασα..Είχε άγχος απ'ότι κατάλαβα με την Αννυ, η οποία δεν ήταν ιδιαίτερα ορεξάτη...Αλλά ήταν πανέμορφη...Πιο όμορφη από κοντά..Μια γλύκα!!!!!!!! :x:x:x:x:x Το ίδιο και η ψηλέγκω μας!!!!!Θεά!!!!!Και μικρότερη απ'ότι φαίνεται στις φωτογραφίες...

Επίσης έπαθα πλάκα με τον Φωτάκη της Παναγιώτας..Πόσο μικρούλης είναι.....Πόσο όμορφος...Πόσο καλό παιδάκι... :x:x:x:x:x:x:x Φτου φτου φτου να μην τον ματιάσω...

Η δε Χαριλίναααααα της Σίσσυς απίστευτη..Μια ζωγραφιά!!!!!Και είχε όρεξη για τραγούδια...

Το ίδιο και η Βασιλικούλα της Δήμητρας...Τι όμορφη και τι ήσυχο κοριτσάκι.... :x:x:x Η δε Δήμητρααααα σαν 18χρονο και είχε μια κοιλίτσα λες και είναι 2 μηνών...

(Νατάσα Lovie ήταν μικρότερη και από τη δική σου... :lol::lol::lol: )

Επίσης έπαθα σοκ όταν είδα την Αφρο.... :shock::shock::shock::shock::shock: Πως μεγάλωσε έτσι η κοιλίτσα της!!!!!!! :x:x:x:x:x Μόνο κοιλιά έχει...

Η Παναγιώτα κορμάρα...Ούτε φαίνεται ότι γέννησε πριν 3 μήνες... :?:?:?:? Πως τα καταφέρνετε ρε;;;; :?:?:?:?

Η Φρανι όπως πάντα ΚΥΡΙΑ....Τόσο καλή.... :x:x:x:x Καλά για το κορμί της να μην τα ξαναπώ... :?:?:?

Η Σισσιώ όπως πάντα κακάσχημη... :lol::lol: Κούκλα και δεν είχε ίχνος μακιγιάζ.... :ymapplause::ymapplause::ymapplause:

Επίσης, η Αναστασία ήρθε με τη Μαριμάρι με τον απίστευτο γιόκα της..Πολύ τυπάκι...Πολύ τη συμπαθησα αν και δε μιλήσαμε... :?:?:?:?

Και τώρα πάμε στο σούργελο της παρέας...... :D:D:D:D Ναι καλά καταλάβατε...Μιλάω για το Καρολινάκι.... :lol::lol::lol::lol::lol: Είναι τόοοοοοοοο γλυκιά......Και τόσο σούργελο.... :lol::lol::lol::lol::lol: Ήρθε χωρίς την παπένια της, αλλά έκανε τον κλόουν στα άλλα παιδάκια...Έκανε γύρω γύρω όλοι και τη μικρή Ελένη.... :lol::lol::lol::lol::lol: Ρυζάκι σε πάω με χίλια.... :x:x:x:x:x:x:x:x:x

Αυτά!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

μα τί γαιδουρα που ειμαι.. :evil::oops::oops:

θουλιτσα περαστικα σας!ειναι καλυτερα ο θοδωρης τωρα;;ελπιζω να ειναι κατι τυχαιο κ να μμην κανει αλλο πυρετο..

για πιπιλα..εγω δεν μπορεσα ποτε να καταλαβω ποτε πιπιλουσε κ ποτε επινε..νομιζα οτι παντα πινει..αν μπρεις να τα ξεχωρισεις,δωσε πιπιλα..υπομονηηηηηη!

φιλακια πολλα κ ελπιζω να σε δω απο κοντα την τριτη!

περασα τελειαααααααααααααααααααααα...λιγα χρονια περασαν που χα να χορεψω το γυρω γυρω όλοι...και το η μικρη ελενη... :lol::lol::lol::lol: αχ γωγακι με προλαβες....τα πες όλα...χαχαχα

όλες ηταν τοσο γλυκιες...και ας μην προλαβα να μιλησω πολυ με όλες... :(

τι να πρωτοπω???????????

οκ το παραδεχομαι ερωτευτηκα τρελα :lol::lol: την χαριλινα της φιλεναδας μου..ειναι γλυκαααααααααααααααααα ...με κατι γλυκυτατες ματαρες...και το πιο σημαντικο...αυθορμητη και με πνευμα ομαδικοτητας.... :x:x παμε όόοοοοοοοοοοολοι στο γιατρο..εγραψε!!!!!!! αληθεια σισσακι μου τι σας ειπε???????εσυ τι να πω όπως ειπε και το γωγακι μας μια κουκλα!!!!!!!! χωρις ιχνος μακιγιαζ.. ;);) δεν το χεις αναγκη αγαπη μου!!!!!!!!!!!!!!!!

Δημητρουλα μου σε συμπαθησα πολυ..εισαι μια πολυ γλυκια κοπελιτσα ..το πολυ 18 χρονων σε κανω.. :o:o με μια κοιλιτσα μινιατουρα...και μια γλυκυτατη και ησυχη κορουλα...α παπααααααααααα και ειπα να βγουμε ξανα μαζι...καλε εγω μπροστα σου φαινομαι γρια... :lol::lol::lol::lol: θα το κανονισουμε οπωσδηποτε γαι καφεδακοοοοοοοοοοο ...ε?

γωγακι μου αν και δεν μιλησαμε πολυ...ουτε εγω σε συμπαθησα καλε πολυ... :lol::lol::lol: ακου εκει σουργελο εγω....απλα εβγαλα τηνμπεμπα απο μεσα μου...την μεγαλη μπεμπα... :D:D:D εισαι πολυ γλυκα!!!!!! και φαινεσαι και εσυ πολυ μικρη!!!!αν και τι λεω αφου εισαι πολυ μικρη...και ησουν ντυμενη σα δωρακι...τελειοοοοοοοοοοος ο φιογκος...και μεγαλη κοιλιτσα...την επομενη φορα θα τα πουμε πιο καλα...

αφρο μου ..μεγαλωσε πολυυυυυυυυυυυ η κοιλιτσα σου...κριμα γιατι παλι δεν τα παμε πολυ..αλλα την αλλη φορα δεν μου γλιτωνεις...χαχαχα αυτο ειναι απειλη... :lol::lol: πριν γεννησεις ε?

Παναγιωτα μουυυυυυυυυυυυ...επιτελους σε γνωρισα και απο κοντα...τι να πω...αν σε συμπαθουσα μια φορα απο το τηλ που τα λεγαμε..τωρα καντες 1001!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :D:D:D:D:D εισαι τοοοοοσο γλυκος ανθρωπος....και με ενα νινακι απιστευτο..κουκλι!!!!!!!!!!!!

φραν μου αν και δεν μιλησαμε πολυ...μου φανηκες πολυ καλη κοπελα...και θα χαρω να τα ξαναπουμε πριν φυγεις...το τατου όλα τα λεφτα...

αναστασια μου...εισαι πιο όμορφη απο κοντα...μια κουκλα!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!και η αννυ σκετη μα σκετη γλυκα...και η φιλεναδα σου με το γιο της τον κουκλο...πολυ τυπακι ο μικρος...το μαλλι το προτιμω ετσι..ειναι τελειο...παρα φρατζα..γνωμη ε?

δεν το περιμενα παντως ότι μεσα απο ένα φορουμ θα γνωριζα τοσο αξιολογα ατομα...και τοσο καλες κοπελες...ολα ξεκινησαν για ενημερωση για μαμαδιστικα πραγματα ...χαιρομαι πολυ που σας γνωρισα απο κοντα...

Καλησπέρα μανούλες!

Είμαι ένα πτώμα και μισό! Κουράστηκα πολύ σήμερα, αλλά χαρηκα πάαααρα πολύ που σας είδα! :D

Συναντήθηκα με την Παναγιώτα και ανεβήκαμε καροτσάδα μεχρι το Βερντε! Μόλις φτάσαμε στο μαγαζί είδαμε μουσικά όργανα και φοβηθήκαμε οτι θα τα λέγαμε μετα μουσικής, αλλά πήγε η Παναγιωτα να καθαρίσει. Είπε στον τραγουδιστη: "Κυριε Μίχα θα τραγουδήσετε τώρα;; Γιατί αν τραγουδήσετε θα πρέπει να φύγουμε! Δε μπορούμε να εκθέτουμε τα αυτια των παιδιών μας σε τέτοια ακουστικά ερεθίσματα"!!

Και μετά ήρθε και κάθησε στο τραπέζι. :D:D:D:)

Βέβαια μετ ά από λίγι ήρθε ο Μίχας και της έδωσε ένα αυτόγραφο... οπότε μπορεία να μη μας τα είπε όπως ακριβώς έγινα τα πράγματα!!! :lol::lol::lol::lol:

Παντως ο Μιχας ΔΕΝ τραγούδησε!! :lol::lol::lol::lol:

Τα υπόλοιπα σας τα είπαν τα κορίτσια! :D

Αναστασία Χαρηκα που σε γνώρισα και χάρηκα ακόμα περισσότερο που μας έφερές την μαριμάρι και τη γνωρισα από κοντα! :D:D Ελπίζω να σε δω και την Τρίτη! ;)

Μητσάκι επιτέλους!!! Είσαι μια γλύκα! Στο είπα αν δεν ερχόσουν και σήμερα θα γινόσουν το αγαπημένο μου ανεκδοτάκι!! :lol::lol::lol:

Οι υπόλοιπες δεν πιστεύω να θέλετε και ειδική μνεία;!;!;! :lol::lol::lol: Ξέρετε τα αισθήματά μου! :x:x:x

όχι ρε γμτ!! Τελειώνει η μπαταρία! Φτουυουου!!! Τα υπόλοιπα αυριο! Κριμα και ήθελα να γραψω πολλά!! Είχα ρέντα!!! :lol::lol::lol:

Τι κάνετε κορτσούδια?

Ζηλεύω που συναντηθήκατε! Φαντάζομαι πάλι δεν θα βάλατε γλώσσα μέσα..

Εμεις ειμαστε καλα, κάνουμε βολτες με τον Κώστα τα πρωινά, έχει καλό καιρό αν και όταν υσάει κάνει κρύο..

Σημερα τον πηγα βόλτα και του φορουσα τον σκούφο που μας πήρε η Σισσυ, σε κάποια φάση τον κοιτάω.. :shock: Πουθενά ο σκούφος.. :o:o:cry::cry: Ειλικρινα δεν ξέρω πως του εφυγε.. Και δεν ειπε και τιποτα.. :cry: Στεναχωρέθηκα πολύ..

Γενικά δεν εχουμε συνελθει τελείως ακομη.. ακομη ψιλοάρρωστοι είμαστε. Ο Βαγγ λέει οτι δεν μας σηκώνει το κλιμα.. Θέλει να γυρίσουμε πισω.. Κάθε μέρα γι αυτο μιλάει.. τα νευρα μου πραγματικά.. Ειναι τρομερά επιπόλαιος..

Εμενα μου αρέσει πολυ εδώ.. :mrgreen: Δεν εχω πάει κέντρο ακομη αλλα η γειτονια ειναι τέλεια και τα εμπορικα, τα σουπερ μαρκετ και αυτα ειναι καταπληκτικά.. Ζηλεύω τα σπίτια τους..Καπιταλιστική χωρα, το καταλάβαμε.. :lol:

Αυτο που ειναι τρομερά ενδιαφέρον ειναι η πολυπολιτισμικότητα της πόλης. Πραγματικά εδώ υπάρχουν όλες οι φυλές του κόσμου. Οποτε καταλαβαίνετε τι γίνεται σε ενα εμπορικο κέντρο (τα εμπορικά εδώ ειναι τουλάχιστον 3 mall μαζί) στο section με τα εστιατόρια... Ειναι πραγματικά καταπληκτικά, η κουζίνα των ανθρώπων ειναι καταπληκτική.. Υπάρχει και ελληνική αλυσίδα το Jimmy the Greek χαχα..

Αλλα εχω τρελαθεί με την Ταυλανδέζικη κουζίνα.. οι άνθρωποι ζωγραφίζουν..

Επίσης γενικά όλα τα πράγματα εδώ ειναι πολιτισμένα και οι άνθρωποι ειναι φιλικοί και πρόσχαροι..

Προχθες ημασταν σε ενα εμπορικό και ημουν με τον κώστα σε κάτι αυτοκινητάκια οπότε με πλησιάζει μια μεγάλη κυρία Κινέζα και μου λέει "Μπορώ να δώσω στο παιδι αυτο?" Και βάζει το χέρι της σε μια σακούλα.. Εγώ υπέθεσα ότι κάτι θα πουλάει χαχα και μου βγάζει ενα μπαλονι απο αυτα που κάνουν σχηματα και ηταν ενα ζωάκι πάνω σε μια μηχανή. Μου λέει "Τα φτιάχνει κάποιος μέσα στο Sears και σκέφτηκα να σας το δώσω" Ηταν τόσο γλυκειά.. Και εγώ το γουρούνι πηγα το μυαλό μου στο παράνομο, το μαύρο.. :mrgreen:

Στην διάρκεια της ημέρας σκέφτομαι διάφορα να σας γράψω αλλα τέτοια ώρα ειμαι κομμάτια και δεν θυμάμαι τιποτα..

Φυσικά δεν σας προλαβαίνω με τίποτα.. κρίμα.. :cry:

Φιλάκια :x:x

XAirομαι που περασατε καλα!

αχ μπραβο!

στεναχωρθηκα που δεν ηρθα αλλα...δυσκολες καταστασεις!

ακομα προσπαθω να χονεψω οτι τη ημερα που ¨εφυγε ¨ειχε γενεθλια...!

το χειροτερο....λιγοι ημασταν απο συναδελφους.. . τα εξοδα κοινα...!

συγγενεις...δεν ειδα κανεναν...ηταν τοσο μονος και τοσο χαμογελαστος?

Guest
Η συζήτηση έκλεισε, δεν μπορούν να γίνουν νέες απαντήσεις

• Προσθήκη...