Μετάβαση σε περιεχόμενο

το εξπρες του βυζονυχτιου..νο 36..νέα αρχή

Recommended Posts

• Απαντήσεις 987
  • Created
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

μολις με πηραν απο το σταθμο..

ο μιρκος εχει 37,8 δε εχει διαθεση κ δε εφαγε..τους ειπα δε μπορω να παω να το παρω κ να δωσουν αντιπυρετικο μετα τα 38..τοτε δινουμε?η μετα τα 38,5?

ρωτησα πως ειναι η συμπεριφορα του..κ ειπε εγινε επιθετικος κ ζηλευει :(:( βλεπει κ τα αλλα παιδακια...

ρωτησα αν του δινουν κρεμες η τρωει ψωμι με μαρμελαδα..κ λεει ως συνηθως ψωμι με μαρμαλαδα κασερι κτλ

κ λεω κρεμα ζηταει?"?κ λεει καμια φορα ζηταει επιμονα κ του δινουμε μη του δημιουργσουμε προβλημα :twisted::twisted::twisted::twisted::twisted::twisted:

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

επισης..σημερα γιναμε 1 μηνων :D:D:D

ειμαι ετοιμη να του δωσω πιπιλα αλλα κρατιεμαι..

μα τοοοοοοοσ πιπιλισμα..απαπαπ.

χωρις αυτο δε κοιμαται..η απλα αγκαλια..

καμια γνωμη? :P:P

Μάρθα αν έχει καλή διάθεση μετα τα 38,5 αν όχι και με λιγότερο

Γιατί δεν θέλεις να του δίνουν κρέμα? ποια η διαφορά με το να φάει μαρμελάδα και τα 2 ζάχαρη έχουν

Μπες λίγο στην θέση του να βλέπει όλα τα παιδάκια να τρώνε το ίδιο φαγητό και αυτός να τρώει κάτι διαφορετικό, δυστυχώς αυτά είναι τα κακά του παιδικού

νατασουλα μου καλα φαινεται.. εχει να κανει πυρετο απο την τριτη το πρωι κ τα κακα του ειναι καλα..

δεν ξερω, κατι πρεπει να εχει κ δεν ξερω τι..

σιγουρα ξεκιναει απο το οτι τον ειχα αφησει στη μαμα μου τοσες μερες αλλα δεν ξερω κ τι αλλο να κανω πια.. δε θελω να τον αφησω να κλαιει κλπ γιατι φοβαμαι μηπως ειναι ακομα λιγο αρρωστουλης..

το μεσημερι πριν κοιμηθει ειχαμε ξαπλωσει μαζι στο κρεβατι κ ψιλονιαουριζε. εκανε μια κλανιααααααααααα κ αρχισε να κλαιει κ να μου δειχνει την κοιλια του.. αχ δεν ξερω..

ειμαστε κ τσακωμενοι με τον τολη, ουφ!

λαλα τετοιο καπελακι ειχα κ περσυ (κ αλλα βεβαια :lol: ) κ τετοιο θα του εχω κ φετος

μαρεσουν πολυ!

θουλιτσα κ εμενα πολυ νωρις ειχε αρχισει το πιπιλισμα.. κ δεν επαιρνε κ πιπιλα τοτε,μια φορα κ εναν καιρο, μια χαρα θα του την εδινα!

μα γιαυτο ρε νατασουλα δε τους λεω τιποτα που δινουν που κ που...

προτιμω μαρμελαδα..με ψωμι..εχει δοντια να δαγκωσει..

οχι κρεμες για τη ηλικια του..δηλ ρε νατασα το βρισκεις λογικο κρεμες σε 2 χρ?

εγω παλι οχι..

Μάρθα καθόλου λογικό δεν το βρίσκω ούτε εγώ δίνω απλά λέω ότι είναι δύσκολο για τον Ντόντο να βλέπει όλα τα παιδάκια να τρώνε κρέμα και αυτού να του δίνουν κάτι άλλο.

Στον παιδικό πάντως που πήγαινε ο Μιχάλης (Δημοτικός) σε αυτή την ηλικία δεν τους δίνανε κρέμες

Για πρωϊνό την δίνουν?

Έγινς 1 μηνών το νινι???????? Χρόνια σας Πολλά

Για την πιπίλα δεν ξέρω τι να σου πώ :roll::roll::roll:

εχω μπερδευτει ....ποια εταιρια να επιλεξω για το νινι για σαπουνακια και ολλα τα παρεμφερη ?

apivita,bema,Alphanova ,a-derma ?poia oeo ?

Καμια απο αυτες :lol: Τι εννοεις παρεμφερη ? Τι θα βαζεις ?

Παρε την κρεμα αλλαγης πανας της Βελέντα και το ντουζ που εχει για μαλλια και σωμα . Αν και στην αρχη σου συνιστω να κανει μπανιο το μωρο με μερικες σταγονες ελαιολαδο και τιποτα αλλο !!!

Να μην το κανεις συχνά μπανιο , ειδικά τον πρωτο μηνα .

Αφρο για την Πανα μπορεις να παρεις και σπαθολαδο

αλλιως τα της Απιβιτα νιμιζω ειναι για πιο μεγαλα παιδακια..απο τον χρονο και μετα...δεν ξερω κι'ολας

εγω ειχα βρει ενα δε θυμαμαι πως το λενε και ποιας μαρκας που ηταν με βαση τη βρωμη αλλα εμεις ειχαμε το εκζεμα

Τωρα του παιρνω φισαν για το πλυσημο του ποπου και φριζειντερμ για σαμπουαν και μπανιο

Νατασσουλα μου Ελληνας ειναι , ειπαμε με καταγωγή απο Κατερίνη :mrgreen:

Θου παιδακι ειναι θα ζηλέψει τι να κανεις ? Το θεμα ειναι οτι ο παιδικος δεν θα πρεπε να δινει τετοια για πρωινο αλλα που να καταλαβουν ... Κανε οτι θες με την πιπιλα και τις αγκαλιες !!! ΑαΑαΑΑΑΑΑΑΑ :-p

Λενα δεν καταλαβα τι εχει το παιδι ? Φοβαται ? Σε θελει συνεχεια μαζι του ?

Καλα Λαλα τι περιμενεις...

ειναι η νοοτροπια του Ελληνα αυτη....

αφου ερχονατι συγγενεις και φιλοι και οταν μαθαινουν οτι δεν δινουμε στον Χριστοφορο κρεμες του εμποριου σοκολατες κλπ μας κοιταζουν λες και κανουμε εγκλημα ...καπως ετσι :?:?:?:?:?:?

Εδω λενε οτι και καλα θα κανουν υγειηνες επιλογες στα κυλικεια στα σχολεια,,ναι καλα..ακαι απέξω θα ειναι οι φουρνοι, τα μπουγατσατζιδικα..

τοςυ γλεπω καθ επρωη που πηγαινω στη δουλεια..βγαινουν εξω και στινονται στο φουρνο απενατη...

Ναι βρε Λάλα είμαι απαράδεκτη είμαι τόσες σελίδες λέγαμε για τους Κατερινιώτες …….. απλά παραξενεύτηκα που είπες το πρωϊ για την Χριστιάννα που λέει συνέχεια "ich auch" Ποιος της μιλάει Γερμανικά?

Άφρο κι εγώ της weleda χρησιμοποιούσα τους πρώτους μήνες λίγο τσουχτερά αλλά πολύ καλά

Μάρθα τι κρέμες τους δίνουν, άνθος αραβοσίτου?

Όταν είχαν κάνει μόνο τσισάκια με σκέτο νερό αλλά αν είχαν κάνει κακάκια έβαζα και αφρόλουτρο

αγαπες μουυυυυυυυυυυυυυ σας ευχαριστωωωωω όοοοοοοοοοοοοοοοολες μια προς μια για τα περαστικουλια σας και τα λογακια σας... :x:x:x:x:x:x:x:x :αληθεια με συγκινειτε με το ενδιαφερον σας-* :-*:-*:-*:-*:-*:-*:-* σας αγαπω πολυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυ!!!!!!!!!!!

οπως λεει και το παπακι μου...απω πλυυυυυυυ ...τοοοοοοοοοοοοοοοοο... :lol::lol::lol::lol: (σε αγαπω πολυ τοοοοοοοοοοοοοοοσο!!!!!!!!!!!!)

ναι ναι πρεπει να προσεχω πολυ...ημουν αφηρημενη το παραδεχομαι και στεναχωρημενη,..αλλα αυτο δεν λεει κατι ..εχω οπως ειπατε και εσεις ενα παπακι που με περιμενει σπιτι...και επρεπε να φοραω τη ζωνη..εγω παντα την φοραγα... :roll::roll: ευτυχως απο χθες το βραδυ δεν ποναω πολυ...αλλα αγιο ειχα...δεν ξερω αν πιστευετε στο ματι..αλλα το ξερω σιγουρα...ότι με εφαγαν απο τη δουλεια..και ειδικα ο παλιοπροισταμενος μου :evil::evil::evil::evil: που πηρα 3 μερες ασθενεια με χαρτι γιατρου,...ειναι ενας απαισιος ανθρωπος...δεν λεω κατα βαθος καλος..αλλα στο πολυ βαθος....επιφανειακα ειναι ενας γλοιωδης τυπος... :twisted::twisted: που μπροστα σου θαβει καποιους..και μετα τον βλεπεις και τους φιλαει... :o:o το τι κατινος ειναι :o:o:o κατι γυναικουλες μου θυμιζει... :lol::lol: τεσπα...ας μεινω ξαναεγκυος και θα ριξω κατι αναρρωτικες...εγκεφαλικο θα παθει...

μιλησα με το σισσακι...6.15 θα μαι βερντε!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

απλα δεν εχει ματς μουτς γιατι τωρα γινομαι καλα...σας φιλωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωω αγαπες μου...

χαχαχα εγραψα παρεμφερη γιατι δεν μπορουσα να σκευτω κατι αλλο εκτος απο σαπουνακι .

κρεμα προληπτικη δεν εβαζα ουτε στον μανωλη ...αχρηστη ειναι .....μπορει καμια υγρη πουδρα για την υγρασια .

βρηκα αυτα

http://www.alphanova.gr/Asfali_Proionta.html

http://www.bioleon.gr/Categories.aspx?PageID=24〈=el

http://www.pharmshop.gr/gr/ProductView. ... 858&cat=42

Συμπεθερούλα μου τι έγινε ρε;;;;Δεν κατάλαβα τι έχει ο μικρός...Είναι κολλημένος πάνω σου;;;; :roll::roll::roll: Με τον Τόλη μην τσακώνεστε ρε..Σκέψου τι ζόρι τραβάει τώρα με τον μπαμπά του... :?:?:? Έχει και τη σκατοδουλειά... :?:?:?

Θουλάκι έγινε 1 μηνός ο γαμπρούλης μου;;;;; :D:D:D Να τον χαιρόμαστε!!!!!

Περαστικά στο Ντοντάκο..Ελπίζω να μην κολλήσει το νινί... :?:?:? Και θα συμφωνήσω με τη Νατάσα...Μαλακίες είναι οι κρέμες που τους δίνουν, αλλά είναι δύσκολο και μπορεί να του δημιουργηθεί "κόμπλεξ" αν τρώει κάτι διαφορετικό... :?:?:?:?

Αφροοο A-derma είχα πάρει στην Ιω μια ενυδατική κρέμα για τη μουρίτσα της όταν είχε εμφανίσει νεογνική ακμή και ήταν πολύ καλή... ;);) Τις υπόλοιπες μάρκες δεν της είχα χρησιμοποιήσει..

Στην αρχή της έπαιρνα Φισσάν και μετά το γύρισα σε Frezyderm, αλλά ήταν πανάκριβα..Μέχρι το χρόνο την έκανα με Frezyderm και μετά ξεκίνησα το Προδέρμ...

Τώρα στην μπέμπα δεν ξέρω τι να πάρω... :roll::roll::roll::roll::roll::roll::roll::roll:

Λαλαααα εγώ είχα πάρει λαδάκι της Weleda και μου είχε βγάλει σπυράκια...Λες να ήταν τυχαίο;;;; :?:?:?:?:? Επίσης, σε κάθε αλλαγή πάνας την Ιω την έπλενα με νερό και αφρόλουτρο... :?:? Δεν κανει;;;;;; :roll::roll::roll: Και μπάνιο μέχρι 1,5 χρονών την έκανα ΚΑΘΕ ΜΕΡΑ...Και λούσιμο.. :?:?:? Τώρα τη λούζω 2 φορές την εβδομάδα γιατί μου είπε η νονά της (κομμώτρια) ότι θα της καταστραφεί η τρίχα.. :?:?:? Αλλά έχει ένα μαλλί....ΤΕΛΕΙΟ...Σαν το δικό μου!!!1 :D:D Δε λαδώνει με τίποτα... :D:D:D:D

Μπάνιο με ελαιόλαδο;;;;;; :shock::shock::shock::shock::shock:

Θου με σκέτο νερό καθαρίζει το ποπουδάκι από τα κακά;;;;; :?:?:?:?:?:?

Επίσης τι εννοείς πιπίλισμα;;Κάθεται στο βυζί και απλώς πιπιλάει χωρίς να τρώει;;;;; :o:o:o:o Α, αυτό δε θα το αντέξω... :?:?:?:oops::oops::oops::oops::oops:

Χρύσα άσε με τα φαγητά των παιδιών...Κάθε μέρα στο παλιό πάρκο πήγαινε η πεθερά μου με την Ιω και της είχε μαζί φρούτα..Και οι άλλες γιαγιάδες και νταντάδες είχαν ντονατς, τυρόπιτες, κρουασάν κλπ...Και της έλεγαν της πεθεράς "να της δώσουμε λίγο;;;:" :evil::evil::evil::evil::evil: Και η πεθερά έλεγε "όχι" και μια "φιλη-γιαγιά" έλεγε "δεν κανει να φάει η Ιω επειδή έχει θέμα με χοληστερινή"... :roll::roll::roll::roll::roll: Και μια μέρα που ήταν η μάνα μου εκεί και το είπε αυτή, της λέει η μάνα μου "δεν έχει χοληστερίνη...Αλλά αν τρωει αυτά που δίνετε εσείς σίγουρα θα αποκτήσει..." :roll::roll::roll::roll::roll::roll::roll: Μα τι μαλάκες... :evil::evil::evil:

Κορίτσια εγώ κρέμα συγκάματος έβαζα μέχρι τους 16-17 μήνες σε κάθε αλλαγή πάνας...Τη Sudocream που τη θεωρώ άπαιχτη...Και ας μην είχε συγκαεί ποτέ η Ιω..Προληπτικά... :?:?:?:?:?:?:?:?:?

Ακόμα της βάζω μια φορά την ημέρα...Κάθε βράδυ που πλενόμαστε πριν κάνει νανάκια επειδή μένει πολλές ώρες με τσισάκια... :roll::roll::roll::roll::roll::roll::roll: Δεν κάνω καλά;;;;; :?:?:?:?

Είχα σκεφτεί μάλιστα να την κόψω, αλλά όταν το είπα στο Γ. έγινε Τούρκος...Και που τα άκουσες αυτά και γιατί να μην της βάζουμε κλπ κλπ κλπ.... :evil::evil::evil::evil:

Γωγω η μαμα σου αψογη απαντηση της εδωσε!!!!!

ε μα πια!!!

Καλε τι λυσσα....δε θελλω ρε παιδιακι μου να τα τρωει αυτα σε μονημη βαση..

ΟΚ παιδι ειναι, θα φαει το κατιτισ του σε καμια εξοδο σε κανενα παρτι ενταξη..αλλα σε μονημη βαση εγω δεν θελλω...οι αλλοι ας δινουν στα παιδια τους οτι θελλουν , δε με απασχολει αυτο

Επισης γωγω δεν κανει συνεχεις πλυσημο με σαπουνι, χαλας το πεχα της επιδερμηδας, σκετο νερακι φτανει και φυσικα πολυ καλο στεγνομα οταν μιλαμε για τσισακια παντα

Kαλησπερα!!!

καλε χρυσατι κακο εχουνε ποι φουρνποι για πρωινο???? τα junk food και τα γαριδακια και τις σοκολατεςνα μην ειχανε καλαθα ητανε!! τι θεμα ειναι να ξερεςι τι θα διαλεξεις στον φουρνο...να εχεις μαθει τι πρεπει και τι ειναι σωστο να τρως..

εγω τον μικρο του δινω και κουλουρακια και κεκακια και τσουρεκακια που φτιαχνουμε εμεις και τα τρωει ουυυυυυυυ μια χαρουλα το πουλακι μου και δεν το βρισκω κακο..!! :lol::lol:

το θεικο που μου ειπανε...

ΕΚΑΝΕ ΑΛΛΕΡΓΙΕΣ ΤΟ ΠΑΙΔΙ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΜΙΚΡΟΣΩΠΟ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΤΟΥ ΕΔΙΝΑ ΚΡΕΜΕΣ ΕΜΠΟΡΙΟΥ (ΕΔΙΝΑ ΑΛΛΕΣ ΧΩΡΙΣ ΖΑΧΑΡΗ ΟΜΩΣ ΚΑΙ ΔΕΝ ΤΟ ΒΟΗΘΗΣΑ ΝΑ ΑΝΑΠΤΥΧΘΕΙ..) ΚΑΙ ΤΟΥ ΕΔΙΝΑ ΣΤΗΝ ΑΡΧΗ ΒΙΟΛΟΓΙΚΑ ΦΡΟΥΤΑ ΚΤΛ.... :lol::lol::lol::lol::lol::lol: ΑΧΧΧΧΧΧ :lol::lol::lol:

μαρθα θα το πω και εδω ητανε πετυχημενο!! :lol::lol:

ΔΩΣΕ ΠΙΠΙΛΑ ΣΤΟ ΜΩΡΟ ΚΑΙ ΜΕΡΕΝΤΑ ΣΤΟΝ ΝΤΟΝΤΟ!!!!!

ΔΩΣΕ ΠΙΠΙΛΑ ΣΤΟ ΜΩΡΟ ΚΑΙ ΜΕΡΕΝΤΑ ΣΤΟΝ ΝΤΟΝΤΟ!!!!!

:lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol:

ΤΩΡΑ ΣΟΒΑΡΑ..για την πιπιλα δωσε να μην σε εχει στο πιπιλισμα συνεχεια μιας που εχεις και τον ντοντο αλλα προσεχε μην πηδαει γευματα.. :?

για την κρεμουλα στον παιδικο δεν μπορεις να κανεις τιποτα..αυτοι επρεπε να δινουνε σωστο πρωινο αλλα δινουνε αυτο για ευκολο..δεν μπορει ομως να βλεπει και να μην τρωει το καταλαβαινεις αυτο..

αφροδιτη και εγω weleda ψηφιζω...

κανω τον μικρο μασαζακι ξανα απο τοτε που ειχε βαλει το θεμα η νατασσα και το ευχαριστιεταιιιιιιιιι :lol::lol::lol::lol::lol: μαχαχακι μαχαχακι ζηταει και δειχνει το γαλακτωμα..και γυρναει και κωλο μπρουμυτα να κανουμε πλατουλα!!! :lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol:

μαρη γωγω πολυ γαλα :D:D:D !!!

εγω δεν ειχα μεχρι την 2η μερα στην κλινικη..ποτε δεν ειχα δει.. :?:?

καλε χιονι κανε και εμενα φιλη..VENETIA P....ειμαι.. :D

ρε σεις..αμα εχει κακα το πλενετε μονο με νερο :shock:

εγω αμα εχει κακα βαζω και σαπουνακι..αλλιως πωςθα φυγει η κακαδιλα??? :ymsick::ymsick:

γωγω η σουντοκρεαμ ειναι δυνατη και οχι για προληπτικα..κανε ιπιο ευαισθητο το ποπουδακ ιρε συ.. :?

αντετι καλα θα τα πουμε θεσσαλονικες και την τριτη!!! που θα παμε τελικα???? εγω θα ερθω λιιιγο αργοτερα για να παω να παρω τον μικρο..

αντε εχω δουλειαααα και τοσα που ειπα.. :D

πηγε σημερα ο μανωλης στη φιλη μου διπλα και εφαγε δυο σοκολατακια :evil::evil::evil:

και της εχω πει να τα εξαφανιζει :evil::evil::evil: μου εφερε και εδω 3 και τα εξαφανισα :D

ε δεν θα γινει και αυτην μανα σε λιγους μηνες ...τοτε θα καταλαβει ....

αμαν ρε κοριτσια με την weleda μονο και μονο για αντιδραση που ολλες αυτην λετε δεν την θελω :evil::evil::evil::lol::lol::lol::lol::lol:

ναι νατασα ανθος αραβοσιτου

ναι γωγω μονο σκετο νερο κ στα κακα :?:?:?

εγω κρεμες μετα δε βαζω..στο θοδωρη μικρο εβαζα..μαλακια...

κ οσο για το πιπιλισμα..ναι.χωρις να φαει..μαι φορα το ειχε 1,3 ωρα..κ αν του το βγαζα κλαμαα

αυτο γινετε το βραδυ..μεταξυ 10 με 12 που τον βαζω για υπνο..

μα δε παλευεται ομωε τοοοοσο..τεσπα..σας εχω πρηξει το καταλαβα..σορυ

ενα αλλο που μου τη σπαει στο παιδικο ειναι οτι δε τα φοραν παντοφλες..ουτε καν του βγαζουν τα παππουτσια..μονο στο υπνο..παλι καλα..κ ερχεται με ιδρωμενες καλτσες..μα τι αθλιοο

Θου τουλαχιστων τα αλλαζουν καλτσες;;;;

Βενη αμα τα δεις τι αγοραζουν απο τον Φουρνο...ααππαπα..να παιρνανε τουλαχιστων κανενα σταφιδοψωμο, κανενα κουλουρι...κανενα κεικ η μηποπητα ταψιου..μπααααα

Αχ...

Βένι μου αρέσει που έχεις δουλειά και έγραψες ένα κατεβατό μωρή τρελάρα... :lol::lol::lol::lol:

Sudocream βάζω πλέον μόνο πριν το βραδυνό ύπνο..Και ανέκαθεν έβαζα πριν τη Sudocream λαδάκι Φισσαν για να μην κολλάει πάνω η κρέμα σαν στόκος..Και μέχρι 1 έτους κάθε βράδυ μετά το μπάνιο της έβαζα σε όοοοολο το κορμάκι της λαδάκι για να ενυδατώνεται.... :?:?:?:?:?:?:?:?

Μήπως τελικά είμαι υπερβολική;;;;; :roll::roll::roll::roll: Σε μενα δεν βάζω τέτοια πράγματα..Στην Ιω όμως... :lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol:

Λάλααααααααααααααααα έλα να με κράξεις!!!!!!! :lol::lol::lol::lol::x:x:x:x:x:x

Α, Βένι κουλουράκια κι εγώ φτιάχνω και της δίνω..Έχω μια πολύ καλή συνταγή που δεν έχει τίποτα μέσα..Ούτε ένα αβγό..Είναι κουλουράκια πορτοκαλιού...

Και σοκολατες της δίνω που και που..Όταν τρώω εγώ... :oops::oops::oops: Αλλά ένα πλακάκι..Και όχι συστηματικά... :?:?:?

Θου γιατί μας πρήζεις ρε;;;;; :?:?:? Ελα πες να μαθαίνω..Και πρέπει να το αφήνεις να πιπιλάει;;;; :roll::roll::roll: Καλά ρε και όπως πιπλάει πως δεν τρέχει γάλα;;;; :roll::roll::roll::oops::oops:

Guest
Η συζήτηση έκλεισε, δεν μπορούν να γίνουν νέες απαντήσεις

• Προσθήκη...