Μετάβαση σε περιεχόμενο

το εξπρες του βυζονυχτιου..νο 36..νέα αρχή

Recommended Posts

Νατασα τι καλα...φτου φτου να κοιμουνται τα κοριτσακια σου..να εισαι και εσυ ηρεμη και χαλαρη!!!

Καλε ναι..εχει φαει σχεδων ολο το κουτι..πλεων φοβαμαι να βγαλω οποιοδηποτε φαγητο σε κοινη θεα..

με εκνευρηζει..

κανα δυο φορες οταν με ρωτησε τι νοστημο εχω εκει την ειπα οτι το θελω για μενα γιατι δεν εχω τιποτα αλλο να φαω..αλλα αυτο δεν την πτωει..

Και καλα αντε πηρε μια πηρε δυο..αμα της αρεσουν τοσο πολυ να παει να παρει δικα της κορν φλεικσ... :evil::evil::evil::evil:

τεσπα

σημερα λειπει...

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

• Απαντήσεις 987
  • Created
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Νατάσα η Σισσιώ είπε να συναντηθούμε κέντρο, εγώ θα έρθω κατευθείαν από την δουλειά οπότε θα είμαι χωρίς παιδιά και δεν έχω πρόβλημα για οπουδήποτε Πείτε εσείς που θα έχετε παιδιά μαζί. Ξέρεις κανέναν παιδότοπο εκτός από αυτόν στο ασος οντεον?

Επίσης τα έχω πάρει με το mytoys.de μπήκα χθες το βράδυ για να παραγείλω ποδηλατάκι και δεν τα στέλνουν Ελλάδα :twisted::twisted::twisted::twisted::twisted::twisted:

Μάρθα δεν σε πήρα τηλ γιατί ήταν αργά

Χρύσα απορώ με την υπομονή σου...........

Για την διακοπή του θηλασμού με χάπια και εγώ που είχα πάρει στον Μιχάλη μου είπε να μην βγάλω καθόλου γάλα όσο κι αν το νιώθω πρησμένο

Καλημέρα κοριτσάκια μου...Τι κάνετε;;;;Χθες εξαφανίστηκα...Ήμουν πολυ στενοχωρημένη....Μου έσπασε ένα δόντι μου... :oops::oops::oops::oops::cry::cry::cry::cry::cry::cry::cry: Ευτυχώς δεν είναι μπροστά και δε φαίνεται... :oops::oops::oops: Έσκασα σας λέω...Πήγα στο γιατρό, ο οποίος μου είπε ότι δε σώζεται και ότι θέλει εξαγωγή και εμφύτευμα, το οποίο κοστίζει 1600 ευρώ.... :o:o:o:o:o:o:o Είπα οκ, να το βάλω...Και μου είπε ότι τώρα δε σου κάνω τίποτα που είσαι έγκυος ούτε μετά που θα θηλάσεις.... :?:?:?:?:?:?:?:?:?

Λάλλλλλλλλλλααααααααααα βοήθειαααααααααααα.....Μου είπε ότι πρέπει πρώτα να σταματήσω το θηλασμό για να μου κάνει την εξαγωγή και να μου βάλει το εμφύτευμα, γιατί λέει δεν κάνει να μου κάνει "αναισθησία".... :roll::roll::roll::roll::roll::roll: Τι να κάνω;;;;Που να ρωτήσω;;;Ξέρειςςς;;;;;;Ισχύει ότι δεν επιτρέπεται αναισθησία;;;Δεν μπορώ να το αφήσω έτσι τόσο καιρό... :roll::roll::roll::roll:

Βίκυυυυυυυυ εγώ θα είμαι με αυτοκίνητο..Ποιες θα φορτώσω από Εθνική Άμυνα;;;;;; 8-)8-)8-)8-)

Παναγιώτααααααααααα θα φέρεις και τον μπεμπάκο;;;;;; :D:D:D:D Τέλειαααααα!!!!!!Καλέ πες του άντρα σου ότι μπορεί να κουβεντιάζει με τον αδερφό μου, ο οποίος είναι γάβρος μέχρι το κόκκαλο.... :lol::lol::lol::lol::lol:

Αφροοοο θα σε δω αυριο ε;;;;;; :D:D:D Μια χαρά... :D:D:D

Καρολινάκι μου τι έπαθες βρε κοριτσάκι μου.... :(:(:(:(:( Πρέπει να προσέχεις με το αυτοκίνητο..Και χωρίς ζώνη;;;; :o:o:o:evil::evil::evil: Περαστικούλια...Ελπίζω να μην είναι τίποτα σοβαρό και να σε δούμε αύριο... ;);)

Μιτσάκι θα μας κάνεις την τιμή σήμερα;;;;;; :lol::lol::lol::lol:

Σισσάκιιιιιιιιιιιιι μου αντε θα σε δω σήμερα κι εσένα μωρή γλωσσοκοπάνα... :lol::lol::lol:

Λενάκιιιιιιιιιιι πολύ γέλασα με τον Στάση και το τσουτσούνι του... :lol::lol::lol::lol: Για τον πεθερό σου, τι να πω;;;; :?:?:? Να πάνε όλα καλά γιατί σκέφτομαι τον Τόλη... :(:(:(

Θερίζει η γαμωαρρώστια....

Θουλάκι μουυυυυυυυυ κοριτσάκι μου τι κάνεις;;;;;;;;;Είναι καλύτερα οι μιξούλες του γαμπρούλη μου;;;; :roll::roll::roll:

Νατάσαααααααα χαρίρομαι που συνήλθες..Μη σκέφτεσαι βλακείες...Είναι αστέρι το Ειρηνάκι..Πανέξυπνη!!!!!Το νινί;;;

Αρτζιιιιιιιιιιιιιιι εμένα τον τελευταίο καιρό έχει κολλήσει πάνω μου η Ιω...Αλλά οχι ότι με κυνηγάει να κάνει ό,τι κάνω... :?:?:?:? Επίσης, εσένα κορόιδευα για τα δόντια ότι είσαι γριά, το δικό μου έσπασε... :shock::shock::shock::shock::lol::lol::lol:

Χρύσσσσαααααα τι έγινε αγάπη;;;Βάλατε τον Φοφο στο κρεβάτι του;;;;Η κόρη στην κοιλιά τι λέει;;;; :lol::lol::lol::lol::lol: Σε ταλαιπωρεί;;;;; :roll::roll::roll:

Γιωτίνι μου σου λείπουν οι δικοί σου ε;;; :roll::roll::roll::(:( Έχεις δίκιο βρε μαναράκι..Κάνε υπομονή!!!!Και συμφωνώ με τη Λάλα..Είστε και οι δυο κουκλάρες στη φώτο... :D:D:D

Μαράκι, Νατασούλα καλημέρα... :x:x:x:x

Α, επίσης χθες είχα κάτι νεύρα..Πήρα στο ταμείο μου να κλείσω ραντεβού για υπέρηχο και μου λένε σε ένα μήνα έχουμε ραντεβού...Λέω, εγώ σε ένα μήνα θα έχω γεννήσει...Λέει, λυπούμαστε, να έρθετε να πάρετε παραπεμπτικό να πάτε έξω να κάνετε υπέρηχο...Στέλνω τον Γ, το παίρνει, έρχεται σπίτι και τι ποσό δικαιολογεί;;;;;8 ευρώ.... :o:o:o:o:o:evil::evil::evil::evil: Τους πήρα πάλι τηλ και τους ξέχεσα...Λέω κόψτε το λαιμό σας βρείτε μου ραντεβού, πληρώνω εισφορές..Αν δεν μπορείτε να μου κλείσετε ραντεβού εκεί, να μου βρείτε εσείς εργαστήριο που να κοστολογεί τον υπέρηχο με 8 ευρώ...Δεν έχω να δώσω 60 ευρώ που ζητάνε έξω.... :evil::evil::evil::evil::evil::evil::evil::evil: Μα πόσο παπάρες είναι;;;;;; :roll::roll::roll: Τώρα θα ξαναπάρω τηλ να συνεχίσω τον καβγά... :twisted::twisted::twisted::twisted::twisted::twisted:

Α, όταν ξυπνήσαμε με την Ιω και κάναμε αγκαλίτσες, μου λέει "Μανούλα πόσο μ'αγαπάς;;;;" :x:x:x:x:x:x:x:x:x:x Να πεθάνω ή να μην πεθάνω με αυτά που λέει το αστέρι μου;;;; :lol::lol::lol::lol:

Τα φιλιά μου από μια φαφούτα ... :cry::cry::cry::cry::cry::cry::lol::lol::lol::lol::oops::oops::oops:

Καλημέρα!

Κοιμήθηκε 11 παρά, ξύπνησε στις 7 για γάλα και ξανακοιμήθηκε...:oops::oops:

Η Ειρήνη κλασικά κοιμήθηκε στις 10 παρά και ξυπνήσαμε μαζί στις 9. Μη βαράτε... Τα λέω που και που..

Ρε....στο σπίτι του κρεμασμένου??? :evil::lol:

Αχ αχ αχ! Αυτά είναι...

Φτου-φτου κια πό μένα! :x

Όταν αποφασίσω για δεύτερο θα σε πάρω να μου πεις τη μαγική συνταγή!

Γιώτα ειστε κούκλες! Η μικρή σου μοιάζει πολύ με τη δική μου! Έχουν τα ίδια χρώματα και το ίδιο κούρεμα!

Αργυρούλα ευχαριστούμε :D

Αλλά δεν είδες καλά :evil: Ίδια εγώ είναι η Μαρκέλλα μου :lol: Βασικά όταν γεννήθηκε ήταν φτυστή ο μπαμπάς της αλλά όσο μεγαλώνει μου μοιάζει και πιο πολύ.

Χρύσα κάτι πρέπει να κάνεις με αυτή τη συνάδελφο πια... Να βάλεις σε ένα σακουλάκι παλιά και μουχλιασμένα κορν φλέικς και να της δίνει από αυτά :evil: Δε θα πάθει τίποτα, άντε κανα κοψιματάκι :mrgreen:

Σωστή η κουμπάρα ;)

Για το θηλασμό εγώ λέω μόνο αν δω ότι υπάρχει ενδιαφέρον από τη μέλουσα μαμά. Αλλιώς δεν κάθομαι να εξηγήσω γιατί συνήθως δεν έχει κανένα νόημα.

Η Μαρκέλλα ή άρχισε να κοιμάται κάπως καλύτερα ή πέφτω εγώ ξερή από την κούραση και δε θυμάμαι το πρωί πόσες φορές και πόση ώρα πιπίλαγε τη νύχτα :?

Α, κορίτσια επίσης βοηθήστε ,ε λίγο..... :?:?:?:?:?

Σας έχω πει ότι από τον 4ο μήνα σχεδόν το στήθος μου βγάζει σταγόνες γάλακτος....Όπως και στην Ιω....Όμως από χθες το ένα μου στήθος τρέχει συνέχεια... :?:?:?:oops::oops::oops: Άλλες πιο πολύ άλλες λιγότερο, αλλά συνέχεια....Η μπλούζα μου έγινε χάλια...Είναι φυσιολογικό να τρέχει έτσι;;;; :roll::roll::roll::roll::roll::?:?:?:?:?

Μάγδααααα μου ίδιες είστε ρε με τη Μαρκέλλα... :D:D:D:D Αλλά έχει τα χρώματα του άντρα σου νομίζω... :roll::roll::roll:

εχω να παρω αδεια 2 μηνες και μαλλον δεν θα μου δώσουν ουτε το Πασχα!!! τι τους νοιαζει ,αυτοί εχουν κοντα κ μαμαδες και μπαμπαδες και στον τοπο τους ειναι!! μου λείπει η μαμά μου παρα πολύ,ουφ δεν ειμαι καλα σημερα .... :cry:

2 μήνες????? τόοοοοσο πολύ? :o:o:o:o:shock::shock::shock::lol::lol::lol:

Πλάκα θα κάνεις μάλλον!!!!! :roll::roll::roll::roll:

μα είναι δυνατόν να σου δίνουν κάθε μήνα άδεια?!!!!

εμένα πάλι θα μου άρεσε να μένω σε νησί!!!! :D

όντως ωραία φωτό με τρην σουηδέζα!!!! :x

Επίσης τα έχω πάρει με το mytoys.de μπήκα χθες το βράδυ για να παραγείλω ποδηλατάκι και δεν τα στέλνουν Ελλάδα :twisted::twisted::twisted::twisted::twisted::twisted:

Νατάσα κοίτα και σε αυτό

http://www.eurotoys.dk/site/Loebecykel. ... %F8becykel

Είναι δανέζικο σάιτ και φαίνεται πως στέλνουν και Ελλάδα. Δεν ξέρω μήπως είναι πολύ πιο ακριβά βεαια...Έχω παραγγείλει το My first Puky και το περιμένω να έρθει αρχές Απρίλη.

Καλημερα στις αργοπωριμενες!!

μαγδα οντως μικρη η Μαρκελλα εμοιαζε τον αντρα σου..τωρα σου φερνει αρκετ αμπορω να πω..παντως ειναι κουκλιτσ ακαι πανηψιλη!!!!!!

Και η παιδικη χαρα σας μου αρεσε πολυ...αμα ερθω σε σας θα ξημεροβραδιαζομαστε!!!!! :lol::lol::lol::lol::lol:

Γωγω καλα ειμαστε...ναι τον βαλαμε στο κρεβατι πλεων αλλα ετσι για μενα ειναι χειροτερα γιατι εχω αγχος μη πεσει και ολη νυχτα ειμαι στο ν=πανε ελα..ασε που σημερα ιδρωσε και δευτερη φορα και τον αλλαξα ξανα πιτζαμακι αλλα σε αυτο το κρεβατι ειναι πιο ξεκουραστο και πιο ευκολο

Καλε οχι και κορη το καμαρι μου..με μια τσουτσουναρα νααα με το συμπαθειο...χαχαχα.

καλα χωρις πλακα φανταζεστε να μου πει στις 30 οτι ειναι κορη...κολπος θα μου ρθει....

Οσο για το διντι δεν ξερω..νομιζω οτι υπαρχουν καποια αναισθητικα που επιτρεπονται, απλα θα πρεπει να μη θηλασεις για μερικες ωρες μετα

εγω ειχα κανει σφραγησμα οσο θηλαζα- χωρις απονευρωση που κακος δεν την εκανα- και μου ειπε και η παιδιατρος αλλα και ο οδοντιατρος οτι στον θηλαμσο δεν υπαρχει προβλημα. Βεβεια εγω καλου καλου ταισα τον φοφο απο το πρωινο γαλα- ηταν Σαββατο Σαυρογιωτα θυμασαι- και μετα εβγαλα το γαλα μια φορα και με μαυρη καριδια το πεταξα και μετα θηλασα.

Αν και συμφωνα με ενα βιβλιο που μου ειχε βρει η ΛΑΛΑ, αυτα επιτρεπονταν

Λάλλλλλλλλλλααααααααααα βοήθειαααααααααααα.....Μου είπε ότι πρέπει πρώτα να σταματήσω το θηλασμό για να μου κάνει την εξαγωγή και να μου βάλει το εμφύτευμα, γιατί λέει δεν κάνει να μου κάνει "αναισθησία".... :roll::roll::roll::roll::roll::roll: Τι να κάνω;;;;Που να ρωτήσω;;;Ξέρειςςς;;;;;;Ισχύει ότι δεν επιτρέπεται αναισθησία;;;Δεν μπορώ να το αφήσω έτσι τόσο καιρό... :roll::roll::roll::roll:

Βλακείες... Έβγαλα την προηγούμενη εβδομάδα το φρονημήτη μου. Λες να τον έβγαλα χωρίς αναισθησία? :lol:

Κι έκανα και σφράγισμα όταν ήμουν έγκυος και πάλι με αναισθησία φυσικά!

Γωγώ δεν χρειάστηκα βέβαια οδοντίατρο όσο καιρό θηλάζω αλλά σίγουρα υπάρχει λύση ίσως για κάποιες ώρες μετά την αναισθησία να μην κάνει να θηλάσεις.

Η Γιώτα μπουρικ είχε κάνει κάποια επέμβαση με αναισθησία

Θα σου πεί και η Λαμπρινή περισσότερα μην αγχώνεσαι

Μάγδα κι εγώ πολλά πρωϊνά ξύπνησα και δεν θυμόμουν τίποτα από την νύχτα :?:?:? κάποια στιγμά από τα πολλά ξενύχτια πέφτεις σαν τούβλο

Αργυρώ το περίεργο θα ήταν να μην ήταν κολλήμένη η ΡεΑ πάνω σου

Είδες για το Ιπποφαές που σου έγραψα χθες?

Μάγδα για βοήθα λίγο

Αυτά όλα πρέπει να είναι 12 ιντσών γιατί γράφει ηλικία 3+

Εμείς θέλουμε 10 ιντσών

Επίσης τα 599 πόσα ευρώ είναι?

Και που μπορώ να δώ αν τα στέλνουν Ελλάδα?

Αυτά το ολίγα :lol::lol::lol::lol:

κοιμηθηκα 2 ωρες....!

μου εστειλε μηνυμα ο ξαδελφος του Π. να ερθουν το απογευμα...!

μα γιατι στελνουν σε εμενα?

τους ειπα οτι ο Π. εναι ολη μερα και εγω ειμαι νυχτα αλλα δεν μου απαντησαν σιγουρα ναι η οχι!

δεν θελω ...μα τι πρεπει να κανω ?

εμαθα οτι πεθανε ενας συναδελφος και τον βρηκαν 4 μερες μετα σπιτι του...δεν ξερω....στεναχωρηθηκα!

πολυ αγαπητος ανθρωπος....

δεν ξερω ποτε ειναι η κηδεια...αν ειναι σημερα θα παω...!

αδιαθετησα κια ποναω παρα πολυ!

κατα ολα τα αλλα καλα....

Βικυ να μη κανει ςτιποτα..εσυ απαντησες..μιση ντροπη δικη τους..εσυ δουλευεις τι να γινει...χιλια κομματια να γινεις;;;;

Κριμα τον ανθρωπο..στεναχχρηθηκα

νατασα αμα θες να δεις μετατροπες νομησματων...δε εδω http://www.oanda.com/currency/converter/

βαζεις τα νομισματα και το ποσο..

εγω το χρισημοποιω στη δουλει ασυνεχεια γιατι μου δινει την διατραπεζικη ισοτιμια

Χρύσα ευχαριστώ, τελικά πιο ακριβά τα έχει και απότι κατάλαβα δεν τα στέλνουν Ελλάδα

Βίκυ εγώ θα τους απαντούσα πάντως να μην έρθουν

Κρίμα στον άνθρωπο

Γωγώ εμένα ο γυναικολόγος μετά τον 6ο με ρωτούσε συνέχεια άν το στήθος μου βγάζει σταγόνες γάλα, οπότε φυσιολογικό είναι, εγώ πάντως ούτε 1 σταγόνα εν είδα μέχρι να θηλάσω...

Μάγδα για βοήθα λίγο

Αυτά όλα πρέπει να είναι 12 ιντσών γιατί γράφει ηλικία 3+

Εμείς θέλουμε 10 ιντσών

Επίσης τα 599 πόσα ευρώ είναι?

Και που μπορώ να δώ αν τα στέλνουν Ελλάδα?

Αυτά το ολίγα :lol::lol::lol::lol:

Μπες στο σάιτ της Puky να δεις λεπτομέρειες για το κάθε μοντέλο. Και αυτό που παρείγγειλα εγώ η εταιρία το έχει για 18+ ενώ το eurotoys για 2+

Τα LR1 είναι από 2μιση χρόνων και ύψος 90 εκατοστά.

Βλέπω ότι η Puky έχει κι ένα μικρότερο, για 2+ και ύψος 85+, αλλά δεν το βλέπω στο eurotoys :roll: Περίεργο γιατί όλα τα άλλα τα έχουν... Δεν τους γράφεις ένα μέιλ να ρωτήσεις αν το φέρνουν?

Πάνω δεξιά στο shopping cart, αν επιλέξεις destination Greece, θα σου βγάζει τις τιμές σε ευρώ.

Για την Έλενα δεν το θες? Τι ύψος έχει?

Γωγώ εμένα ο γυναικολόγος μετά τον 6ο με ρωτούσε συνέχεια άν το στήθος μου βγάζει σταγόνες γάλα, οπότε φυσιολογικό είναι, εγώ πάντως ούτε 1 σταγόνα εν είδα μέχρι να θηλάσω...

Νατασούλα μου ξέρω ότι είναι φυσιολογικό..Και στην Ιω είχα σταγόνες...Όμως από χθες τρέχει συνέχεια ρε.. :?:?:? Και φοβάμαι μήπως είναι σημάδι τοκετού... :?:?:?:?:?:?:?:?:?:?:?:?

Είδες για το Ιπποφαές που σου έγραψα χθες?

όχι δεν το είδα, να μου ξέφυγε? :?

έγραψες πώς λέγεται της weleda?

μπορείς να το ξαναπείς?

το θέλω για τον άντρα μου...... :mrgreen:

η κοπέλα μου μόλις έφαγε ένα μήλο και λίγο παραπάνω από μισό πορτοκάλι, το υπόλοιπο το έφαγα εγώ!!! :oops: βαριόμουν να καθαρίσω καινούργιο!!!! :oops:

Χρύσα ευχαριστώ, τελικά πιο ακριβά τα έχει και απότι κατάλαβα δεν τα στέλνουν Ελλάδα...

τα στέλνει Ελλάδα σε 17-20 μέρες, αλλά όντως κάτω από 80 ευρώ δεν έχει!!! :?

Γωγώ δεν νομίζω ρε συ, δεν το ξέρω να σε βοηθήσω γιατί δεν το αντιμετώπισα.......αλλά αν δεν σε πιάσουν οι 3λεπτοι πόνοι ή σπάσουν τα νερά.... τοκετός δεν έρχεται!!! ;)

αλλά αν δεν σε πιάσουν οι 3λεπτοι πόνοι ή σπάσουν τα νερά.... τοκετός δεν έρχεται!!! ;)

Χα χα θυμήθηκα που είχαν σπάσει τα νερά και έβαλα σερβιέτα να τα κρατήσει :mrgreen:

Δεν την περίμενα τετοια πλυμμήρα!

Το πόσο μούσκεμα έγινα δεν περιγράφεται :lol:

Αργυρώ Sandorn - Ursaft στα Γερμανικά και SeaBurkthorn-Juice στα Αγγλικά

Τελικά το ποδήλατο το βρήκα και σε ένα μαγαζί εδώ στη Θεσ/νικη 60ευρώ

Μάγδα ναι για την Έλενα 85εκ είναι

Γωγώ δεν νομίζω ρε εσύ να είναι σημάδι τοκετού αλλά και να είναι τι σκας 36εβδ είσαι δεν υπάρχει πρόβλημα

Χα χα θυμήθηκα που είχαν σπάσει τα νερά και έβαλα σερβιέτα να τα κρατήσει :mrgreen:

Δεν την περίμενα τετοια πλυμμήρα!

Το πόσο μούσκεμα έγινα δεν περιγράφεται :lol:

κι εγώ το ίδιο :oops::oops::oops:

δεν ήξερες δεν ρώταγες? :lol::lol::lol::lol::lol::lol:

Αργυρώ ναι της weleda λέγεται έτσι

Kαλησπέρα μανούλες!!

Να μη σας πω τι ώρα ξυπνήσαμε, γιατί θα με λιθοβολίσετε!! :lol::oops:

Καταρχήν... Γωγούλα, κοροϊδεύουμε;;; :evil::lol: Θα τα καταφέρω μαρή, το έχω βάλει πείσμα!! Εκτός αν μέχρι εκείνη την ώρα έχω σηκώσει πυρετό! Αλλιώς θα κουβαλήσω τη κόρη μου και τα μικρόβιά μας και θα σας έρθουμε!! :evil: Πλακίτσα! Αλλά εγώ δε φιλάω κανέναν, το υπόσχομαι!!! :D

Το δόντι πως έσπασε ρε συ; :( Κρίμα! :( Θα υπάρχει λύση, μην ανησυχείς! Αλλά και να καθυστερήσεις λίγο να βάλεις το εμφύτευμα, δεν χάλασε ο κόσμος. Είχα κάνει κι εγώ μια εξαγωγή, για τον ίδιο ακριβώς λόγο και πρέπει να βάλω εμφύτευμα, αλλά το έχω αμελήσει! :oops: Επειδή είναι πίσω-πίσω και δεν φαίνεται, είχα ρωτήσει αν μπορώ να το αποφύγω, γιατί είμαι μεγάλη χεστρού :oops: αλλά μου είχε πει ο ορθοδοντικός, ότι πρέπει να μπει αργά ή γρήγορα, γιατί το ακριβώς από πάνω του στηρίζεται σ' αυτό και με τα χρόνια θα αρχίσει να έχει καθοδική πορεία! :? Πω, πω, τι μου το θύμισες!! :oops::?

Lala μου, η μικρή είναι καλά, δόξα τω Θεώ, απ' τη Δευτέρα δεν ξαναέκανε πυρετούλη. Εγώ κόλλησα κι έχω ένα σπαστικό συνάχι, ελπίζω ότι δεν θα εξελιχθεί. :?

ΣαβροΓιώτα μου, τέλεια η φωτογραφία!!! :D Το gmat είναι ένα πτυχίο Αγγλικών+Μαθηματικών, που απαιτούν για να μπορέσω να κάνω αίτηση για το μεταπτυχιακό. Άντε να δούμε... Οι συνεντεύξεις είναι Ιούνιο. Πλάκα θα έχει να με καλέσουν τις ημέρες που θα είμαι στο μαιευτήριο!!! :shock:

Πρέπει να μαγειρέψω, μη με ξεμυαλίζετε!!! :P

Guest
Η συζήτηση έκλεισε, δεν μπορούν να γίνουν νέες απαντήσεις

• Προσθήκη...