Μετάβαση σε περιεχόμενο

το εξπρες του βυζονυχτιου..νο 36..νέα αρχή

Recommended Posts

αφρο :oops::oops::oops::oops:

εγω αλλο καταλαβα ρεε :oops::oops:

λεναααααααααααα :lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol:

εχω παθανει στο γελιο :lol::lol::lol::lol::lol:

καρολ :(:( μονη ησουν? :(:(

θα ταρακουνησες το αυχενα ε?το χα παθει σε μηχανακι κ ειχα τρελη ζαλη

περαστικα :-*:-*:-*

παναγιωτα ο φωτακης καλα/?ο νικολας?

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

• Απαντήσεις 987
  • Created
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Ηellooooooooo!!!

Eίμαι καλύτερα σήμερα...

Το πήρα πολύ κατάκαρδα χθες και είπα να ηρεμήσω. Σκέφτηκα-διάβασα πολλά και μπερδέυτηκα.

Να στε καλά που μπήκατε στον κόπο να με ησυχάσετε!!!

Το ξέρω οτι ζορίζεται η καημένη. Άλλαξε ο κόσμος της και θέλει χρόνο. Θα της περάσει ε;;; :mrgreen::mrgreen::mrgreen:

Να στε καλά!

Αθηναίες τελικά θα πιείτε καφέ;;;

Εγώ λέω να βρεθείτε οι μισές στον παιδότοπο και οι άλλες μισές στο Βέρντε!!! Είμαι και γ@#μω τα μυαλά ε;;;; :lol::lol::lol::lol:

Χειρότερες και από μας γίνατε!!!

Θεσ/νικιές εγώ είμαι οκ για Τρίτη! Πείτε μου μέρος και θα έρθω!!! Θα φέρω σίγουρα τη μπουμπού και την Ειρήνη.

Θου κοιμήθηκαν;;;

Ρε Λένα τόσο χάλια ο πεθερός;;; Περαστικά του...

Παλιοαρρώστια γμτ.

Κάρολ περαστικά και σε σένα. Αμαν ρε κοριτσάκι...

Πρόσεχε...

Άφρο τόσο αργά τον ταίζεις;;;

Γιώτα πότε θα έρθετε Θεσ/νίκη ξανά; Το Μαίο θα είστε εδώ;;;

Δήμητρα μπράβο Στη Β που είναι καλύτερα!!!

Λε να τα καταφέρεις για αύριο;;;;; :lol::lol::lol:

Το gmat πως πάει;;;

Βίκυ θεά η μικρή!!!

Νατασούλι, αρχίσαμε το δούλεμα;;; :P Θα τα καταφέρω αύριο ρε, το 'χω βάλει πείσμα!! :lol:

Το gmat καλά, μία εβδομάδα έχω κάνει, έχει αρκετό διάβασμα, αλλά ελπίζω να πάρω γρήγορα μπρος και να φορτσάρω, γιατί δεν έχω και πολλά περιθώρια!! Ευχαριστώ που ρωτάς! :D

Χαίρομαι πάρα πολύ που είσαι καλύτερα! :YMHUG: Το πρώτο και βασικότερο που πρέπει να κάνεις είναι να ηρεμήσεις, γιατί το παιδί το νιώθει!!! ;) Και ναι, σίγουρα θα της περάσει!! :x

Καληνύχτα μανούλες!!

καλημέρα!!!!!!αντε μια ώρα έμεινε!!!

Αφρο μαγειρευω σε κουζινάκι :oops:

Νατασσα επειη για Πασχα χλωμό το κόβω μαλλον ναι τον Μαϊο θα ανέβουμε!!!!! :D:ymparty:

μιτσακι καλο κουραγιο ,τι ειναι το gmat?

ΚΑΛΗΜΕΡΑ!

Μονο εγω ειμαι νωρις νωρις!

εμ εγω γυριζω και εσεις κοιμαστε η φευγετε για δουλεια!

η Μ-Ι ηταν στην κουνια της....δεν ειχε ξεπορτισει οπως τις προηγουμενες μερες!

αλλα ανα καταλαβει οτι εξω ειναι μερα....θα ξυπνησει....γιατι "οταν ειναι μερα δεν κοιμομαστε"

αν κρατησει η πεθερα την μικρη θα τα πουμε το απογευμα!

ελπιζω!

καλέ την ανακοίνωση την είχε κάνει και η Σίσσυ χθες με τεράστια ροζ γράμματα, αλλά όχι BOLD και Underline :lol::lol::lol::lol::lol:

Κάρολ πρόσεχε, πώς έπεσες σε φράχτη? ήσουν αφηρημένη? και γιατί κυρία μου δεν φορούσες ζώνη? να φοράς, έχεις παπάκι σπίτι που σε περιμένει! περαστικά :x

Λένα :lol::lol: :lol ωραίος ο Αναστάσης, αλλά και το σχόλιο της Βίκυς !!!! : :lol::lol::lol::lol::lol:

εγώ τι να σας πω όταν γέννησε η αδελφή μου 1,5 χρόνο πριν της είχα πει ό,τι θέλει, όποια πληροφορία για θηλασμό εδώ είμαι, αφού θήλασα 2 παιδιά και το 2ο περισσότερο!....με ρώτησε μερικές φορές, αλλά μετά μου είπε ότι θα κάνει μικτή διατροφή γιατί ο παιδίατρος τους είπε ότι η κόρη τους δεν παίρνει ικανοποιητικό βάρος!!! το κλασσικό δλδ, ε είχε και τον γαμπρό μου, ο οποίος "ό,τι πει ο γιατρός" τελείωσε, έκανε μεικτή, όπωςέκανε και στον γιος της!!!!......

το πιο σημαντικό είναι να σε καταλαβαίνουν οι γύρω σου και κυρίως ο σύζυγός σου, αλλιώς υπάρχει ένταση στο σπίτι, η προσπάθεια πρέπει να γίνεται από όλους!!!

βρε κορίτσια δεν ξέρω τι λέτε και δεν έχω διαβάσει καθόλου περί προσκόλλησης παιδιού, αλλά η Ρέα είναι πολύ κολλημένη πάνω μου!!!! :? χθες της έδωσα μία στον πωπό, ψιλοέκλαψε λίγο και αμέσως έρχεται και με αγκαλιάζει και με φιλάει!!!! :o:o:o:shock::shock::shock: εννοείται ότι έκανα το ίδιο και της ζήτησα και συγνώμη,.......όμως όλη την ημέρα (με εξαίρεση τον μεσημεριάτικο ύπνο, αν υπάρχει) είναι από πίσω μου, ΟΠΟΥ πάω, χθες είμαστε ολοι μαζί και πάω στο υπόγειο να βάλω πληντύριο και σβήνω το φως για να μην με ακολουθήσουν τα παιδιά, έρχεται ανοίγει την πόρτα (δεν είχε δει πού πήγα) και με φώναζε να ανέβω πάνω!!!! :o:o:o:shock::shock::shock::shock: .........κάθομαι στον καναπέ και έρχονται και τα 2, ανεβαίνω πάνω, με ακολουθούν....τι είναι αυτό το πράγμα? στιγμή μόνη μου δεν έχω!!!!..... :?

ευτυχώς αν φύγω από το σπίτι (πράγμα που γίνεται 1 στο 1.000.000) δεν με αναζητά, δλδ ρωτά πού είμαι και εντάξει, δεν κλαίει!!!!

τι είναι αυτό????

Kalhmera !!!

Τι μιζερόκαιρος ειναι αυτος παλι σημερα ! Α στο καλο και μολις ειπαμε μπηκε η Ανοιξη ....

Καλη συνάντηση σημερα ! Ελπιζω να βρειτε τη χρυση τομη και να περασετε τελεια !!!

Πεμπι καλη ξεκουραση !

Καρολ περαστικά σου ! Θα σε μαλωσω ομως , γιατι χωρις ζωνη ??

Λενα καλυτερα ο Αναστασης ? Απιστευτος με το τςςςς !!!! Ευχομαι ολα καλα με τον πεθερο σου .

Μιτσακι εσεις πως ειστε ?

Θουυυυυυυυυυυυυυυυυυυυ μουυυυυυυυυυυυυυυ !!!

Αφροδιτη , Γωγω τι εγινε αποψε ? Ειχατε κατάληψη απο τα τεκνα ?

Μπεμπου πως ειναι ο Σπυράκος ?

Σεσιλ βαλε ποντικοπαγίδα στα φαγητα να της αρπάζει το χερι ! χι χι χι

Εμεις κλασσικα απο τις 6:30 ξυπνιες , ελπιζα σημερα να εχει καλυτερο καιρο να ανοιξει λιγο η διαθεση μας . Χτες το πρωι ειχαμε τρελο ρεσιτάλ δεν την εκανα καλα με τιποτα .

Αργυρω φυσιολογικο ειναι ειδικά σ΄αυτη την ηλικια . Οι γονεις ειναι τα αγαπημένα "παιχνιδια" των παιδιων. Της φαινετε ενδιαφέρον να βλεπει τι κανεις , να βοηθάει , να ειναι διπλα σου παρα μονη και να παιζει . Λογικο δεν ειναι ? Μια χαρα ειναι η ΡΕΑ που να δεις την δικιά μου που οχι μονο θελει να κανει οτι δουλεια κανω (Ιch auch! ολη την ωρα αυτο ακους ) αλλα θελει να την κανει μονη της !!!

καλημέρα...σκατομέρα μουντίλα και πολύ βροχή ,μαλωσα και προτου φυγω απο τη δουλεια κ χαλαστηκα πολύ!!! κοιταξα για εισητηρια για να ανέβω επάνω το απόγευμα ,μα δεν εχει καθολου για να επιστρεψω την Κυριακη! :evil: αντε να περασον τα χρονια μπας κ γυρισουμε σπιτι μας ,το βαρέθηκα το ....νησί! :cry:

εχω να παρω αδεια 2 μηνες και μαλλον δεν θα μου δώσουν ουτε το Πασχα!!! τι τους νοιαζει ,αυτοί εχουν κοντα κ μαμαδες και μπαμπαδες και στον τοπο τους ειναι!! μου λείπει η μαμά μου παρα πολύ,ουφ δεν ειμαι καλα σημερα .... :cry:

Αργκι εγώ την αποκαλώ "η ουρά μου" ,το κοριτσι μου ελειψε τοσο πολυ !!

Καλημερα!!

πριν σας διαβασω και για να προλαβω τη Λαλα..

δε ρε Λαμπρινη μου το θεμα με την διακοπη γαλουχιας με χαπια...

αυτα που λεει θα παθει κανενα αποστημα με τις οδιγιες του τρελου γιατρου...μεχρι και εγω καταλαβαινω οτι κατι ειναι λαθος

Επιστρεφω

eyxaristo Lala ama imoun k 20 kila pio adunati :lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol:

ego eixa parei t idia xapia alla ti dosologia me ta 8 ,miso to proi miso to vradu ,gia 8 imeres ,tis 3 protes meres imoun gia na ekrago...liges meres meta sunantisa sto nosokomeio mia fili k mou eipe oti mporo na epanafero to thulasmo ama thelo ,eprepe na tin akouso :(

Λοιπον σας παιρνω σβαρνα..παλη σεντονι θα γραψω….

Γιωτακι η κουνιαδα σου είναι γιουχου!!!!!

Δεν καταλαβαινουν..ειλικρινα…και επειδη κατι τετοια ακουω..πλεων δεν ασχολουμαι γιατι δενε χει νοημα..αμα καποιος φοραει παροπηδες..

Την καλυτεραη απαντηση παντως την ειχε δωσει η κουμπαρα- κολλιτη μου ..το πρωτο της παιδι το γεννησε Αμερικη…και το δευτερο εδώ στην Ελλαδα στο νοσοκομειο Βολου…και την ειπε κατι η μαια, δεν θυμαμαι τι όταν ζητησε αποκλειστικο θηλασμο επειδη ηταν και μονη στο δοματιο και τη λεει..ειστε πιστοποιημενη συμβουλοες θηλασμου, όχι της λεει..εχετε καμια πιστοποιμενη συμβουλο στην κλινικη..λλει όχι..ε τωτε λεει η κουμπαρα μου ξερω καλυτερα απόλους σας..φερτε μου τωρα το παιδι να το θηλασω και μη τυχων του δωσει κενενα γαλα σκονη..ειναι ευθυνη δικη μου..και εάν τολμισει κανεις θα γινει χαμος εδώ μεσα…

Και η Τουλα παιδια είναι γεννικα ηρεμος ανθρωπος..

Δεν θηλασε πολύ μετα αλλα αυτό ηταν δικο της θεμα..απλα την εκνευριζε παντα να παιρνουν αλλοι αποφασεις που την αφορουσαν..γι’αυτό χωρησε τον αντρα της οντας εγγυος

Καρολινα να πας σε έναν παπα να σε διαβασει..αμαν βρε πουλακι μου!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Τι αλλα νεα

Καλο καφεδακι σημερα!!!!!!!!!

καλημερα .

ναι ναι ειχα καταληψη απο τον μικρο ....το περιμενα ,οταν τον εβαζα για νανι δεν μου ειπαι ενταξει οτι δεν θα ερθει . :roll:

τα βραδια που δεν ερχετε μου λεει ενταξει .....

και μενα ουρα ειναι ..σπανια να μην ερθει πισω μου ....αν ειναι ο μπαμπας σπιτι και κανουν κατι η βρει κατι ενδιαφερων και με παρατησει πχ χθες δεν ηρθε αμεσοσ να απλωσουμε τα ρουχα εκατσε στο πλυντηριο και εγλειφε το νερο απο το λαστιχο :lol::lol::lol::lol::lol:

σήμερα έχω οδοντίατρο και αυτή την φορά είναι το σωστό ραντεβού!!!! :lol::lol::lol:

Διάβασα χθες ότι μια Σουηδέζα μέσα στο κουτί γάλα βρήκε ένα προφυλακτικό!!!! :o:o:o:o:o:shock::shock::shock::shock::shock::lol::lol::lol::lol::lol: δεν διάβασα αν ήταν χρησιμοποιημένο!!!! :lol::lol::lol::lol::lol::lol:

Μάγδα τι κούκλα η Μαρκέλλα, φτου φτου και πολύ ωραία ματάκια, αλλά δεν μπόρεσα να προσδιορίσω σε ποιόν μοιάζει, νομίζω σε κανέναν από τους 2 σας!!! :-?:-?:-?

επίσης έχετε πολύ ωραίο πάτωμα, ακριβώς τέτοιο θέλαμε και εμείς αλλά δεν βρήκαμε τελικά!!! :?

Καλημέρα!!!!

Ξυπνήσαμε και μεις! Το νινί βέβαια κοιμάται ακόμη...

Κοιμήθηκε 11 παρά, ξύπνησε στις 7 για γάλα και ξανακοιμήθηκε...:oops::oops:

Η Ειρήνη κλασικά κοιμήθηκε στις 10 παρά και ξυπνήσαμε μαζί στις 9. Μη βαράτε... Τα λέω που και που..

Φτου φτου

Λάλα μου :x:x:x:x

Γιώτα ελιστε πολύ γλύκες στις φώτο!!!! Να μη στεναχωριέσαι πια. Θα βγάλεις τα σπασμένα στο 2ο!!!

Χρύσα εγώ δεν κατάλαβα... Σου έφαγε αυτή η γιούφτσα πάλι το φαγητό;;; Τι την αφήνεις καλέ;;;

Νατασούλα ποου λέτε να πάμε την Τρίτη;;;

Σισσιώ περαστικά...

Καλό κουράγιο...

Μαρία, Argi, Bίκυ. Αφροδίτη, Αναστασία καλημέρα!!

Guest
Η συζήτηση έκλεισε, δεν μπορούν να γίνουν νέες απαντήσεις

• Προσθήκη...