Μετάβαση σε περιεχόμενο

το εξπρες του βυζονυχτιου..νο 36..νέα αρχή

Recommended Posts

μηπως να παρω τετοιο για τον Π. τωρα που αρχιζουν τα τρελα ωραρια?

αλλα απο που?

μεσω ιντερνετ?

αργυρω?????????????????????

Γωγω εχεις πμ

εμενα με ενοχλει ο νες!

εμενα που επινα σε τεραστιο ποτηρι....

τωρα ελληνικο αλλα οχι μετα το μεσσημερι

αντε και κανα φρεντοκαπουτσινο!

η Μ-Ι

φοραει μια τσαντα στην πλατη και παιζει οτι ειναι στο σχολειο....κανει κανονικα μαθημα...σηκωνει και το χερι....!

πλακα εχει!

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

• Απαντήσεις 987
  • Created
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

γεια σας κοριτσια!

εμεις ειχαμε μαυρη νυχτα χτες... ο μικρος ηθελε να δει ντιβιντι τις 11 :shock::shock: κ εγινε Ο χαμος!!

εγω να του ινω το γαλα, να πινει, να το αφηνει μετα, να να να να... αφηστε τα, ειμαι πολυ στεναχωρημενη σημερα... φωναξα τον μικρο παρα πολυ κ αυτος ολο ερχοταν απο πισω μου κ αν γυρνουσα να τον κοιταξω πηγαινε να μου χαμογελασει, εγω τον κοιτουσα αυστηρα, σηκωνε τα χερακια του να τον παρω αγκαλια... ουφ, στεναχωρεθηκα.. τι νευροσπασμα εχω γινει γμτ :(

νατασα λαβι χωρις να ειμαι ειδικος, θα σου πω οτι ξερω περι του θεματος..

για τα παιδια μεχρι 5 χρονων (που δεν εχουν παει ακομα σχολειο) δε θεωρειται κατι ανησυχητικο

συνηθως εμφανιζεται με καποια μεγαλη αλλαγη του περιβαλλοντος του παιδιου (οπως ο ερχομος ενος δευτερου παιδιου) χωρις να εξωτερικευεται με καποιο αλλο τροπο. το κανουν συνηθως τα εσωστρεφη παιδια και δεν κραταει πολυ καιρο. γενικα δεν πρεπει να δειχνεις στη μικρη οτι σε προβληματιζει αυτο το πραγμα γιατι μπορει να το τραβηξει περισσοτερο, θα προσπαθεις να αδιαφορεις κ να μη δινεις σημασια. (μια γνωστη απο το σχολειο ειχε παρομοιο θεμα με το γιο της στα 3, δεν του εδωσε καμια σημασια δηλ δεν τον διορθωνε, οταν κολλουσε πολυ του τραβουσε την προσοχη σε κατι αλλο) κ εφυγε μετα απο 2 μηνες. αν τη διορθωνεις μετα θα αποκτησει φοβο οτι θα τραυλισει κ θα το κανει πιο συχνα ισως :? μην την επαινεις οταν μιλαει κανονικα, μην αποκτησει αυτη τη φοβια..

θα προσπαθησεις να μην της μεταδωσεις τη στεναχωρια σου, το αγχος σου ουτε τιποτα αλλο. εγω θα σου προτεινα να "αδιαφορησεις" οσο μπορεις για το γεγονος κ αν δεν υποχωρησει μεσα σε 3-4 μηνες τοτε να ανησυχησεις, μονο αν σε αγχωνει τοσο πολυ πηγαινε σε καποιον για μια επιστημονικη γνωμη

ο λογοθεραπευτης δε μπορει να σας βοηθησει ακομα (ειναι πολυ μικρη) μονο καποιος παιδοψυχολογος ισως..

και μην στεναχωριεσαι κ τα σκεφτεσαι αυτα για τον εαυτο σου, ειμαι σιγουρη πως κανεις οτι καλυτερο θα μπορουσες να κανεις..

γενικα συμφωνω με τη λαλα απλα εκανα τοση ωρα να τα γραψω κ τα λυπαμαι να τα σβησω!! :lol:

αργουλα κ εγω το ξερω το ιπποφαες

απλα ξερω οτι η δοσολογια πρεπει να ειναι παντα ελεγχομενη

ουφ τα φιλια μου κοριτσαρες!! σε ολες!!

Μαρία σε μία Δημοπρασία ήμουν στην ΔΕΥΑ, δεν το ήξερα ότι θα έρθω το βράδυ προέκυψε και τζάμπα πήγα δηλαδή γιατί δεν έγινε ο διαγωνισμός

Τρίτη στις 5 με βολεύει κι εμένα θα έρθω κατευθείαν από την δουλειά

Νατασάκι μου στα είπαν και τα κορίτσια δεν νομίζω ότι υπάρχει λόγος ανησυχίας προς το παρόν. Απλώς το παρακολουθείς και να κάνεις ότι δεν συμβαίνει τίποτα.

Λενάκι με έιχες ρωτήσει για την Καβάλα. Ό μπαμπάς μου είναι από την Αυλή έχουμε σπίτι και το καλοκαίρι πηγαινοερχόμαστε συνέχεια.

Χρύσα το απορρυπαντικό γαι τις λαδιές λέγεται SA8

Βιαβασε το λινκ που εβαλε η Αργη, ειναι απο το περιοδικο Vita, εκει λεει καποια πραγματα

Αχ Νατασουλα ευχαριστω πολυ..θα πω του Αδελφου να μου το φερει

καλησπερα΄΄δε τα διαβασα ολα..

νατασακι μουυυυυυυυυυ :x:x:x:x:x:x:x:x:x:-*:-*:-*:-*:-*:-*:-*:-*

κ γω πιστευω της βγαινει απο ζηλια..απο το νεο μελος..τα παμε κ στο τηλ

δωστης χρονο πουλιμ..

ελαααααααααα

μια τεραστια αγκαλια

νατασουλα με πηρε η γιωτα

δε νομιζω να ειναι εξοδα αποστολης δια 2..16ε στο καθενα θα ναι λογικα ρε..θα παρουμε τελικα? :D

αφρο κ σισσιω μαλλον δε καταλαβατε καλα..δε τη μαλωνει γτ τρευλιζει..φυσικα κ οχι..αλλα τη μαλωνει γτ ανθρωπος ειναι κ ξεφευγει καμια φορα

παιδια κ μενα ζηλευει..απο χθες κιολας το δειχνει σιγα σιγα

περα απο το οταν το λες να παμε βολτα με το μπαμπα του λεει ΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΧΙ..με μενα καπως ποιο ευκολα βγαινει

σημερα τι εκανε??????? :o:o

ειχα το μωρο σε σελτεδακι στο καναπε..κ πηγε τραβηξε το σελτεδακι κ τον ελεγε ελα :o:o:o:o:o:o:o:o:o:o:o:o

παλι καλα το προλαβα αλλιως θα εριχνε το μωρο..αμαν παναγια μουυυ

επισης επιβεβαιωθηκα οτι οοοολα τα κανουν για να μας φερουν στα ορια

παει στο μωρο απο πανω κ το φιλαει ζουπαει κτλ

κ με κοιταει με τη ακρη του ματιου

περιμενει να το μαλωσω..μα τι τερατα ειναι? :?:?:?:?

σμερα ειχα κ τα δυο εδω σπιτι..ο θοδωρης ξυπνησε 8,10

κ γω αντι να το εκμεταλευτω παλι τη πατησα..ξυπνησε το μωρο 7 κ ειχε μυξες..κ δε του εκανα τις μυξες γιατι θα κλαψει κ θα ξυπνησει το θοδωρη..οποτε τον ειχα αγκλαλια κ εγω ξυπνια :evil::evil::evil:

ηρθε παιδιατρος..

ζυγισε κ μετρησε κ θοδωρη

τον ζυγισε με ρουχα κ παμπερς 12660 :D ποσα να βγαλω απο τα ρουχα?

κ υψος 93..ναι εχω φασουλα :lol::lol::lol::lol::lol:

το πιτσιρικι εβαλε ενα κιλο..ειναι 4150 κ 56,5 ποντους..

ειναι συγκαμενο το πωπουδακι κ με εδωσε μια αλοιφη αλλα δε θα τη παρω..σιγα..

ειδε κ μυτουλα κ με ειπε το ρινικο ειναι ερεθισμενο κ με εδωσε να βαζω το tobrex

θα το παρω γιατι φοβαμαι μη γινει ζημια

αλλα δε θελω γτ με ειπαν εχει κορτιζονι :(:(

σισσιω δε ξερω αν θα ερθω γμτ :oops::oops::oops::oops::oops:

αργι τελικα καναν τον κηπο οι γειτονες?

γωγω σε τιμωρησε ο θεος που κανεις παρατηρησεις στο αντρουλη σου

φιλια σε οοοοοοοολες

Βίκυ Ιπποφαές υπάρχει σε μορφή σιροπιού της weleda το βρίκεις σε επιλεγμένα φαρμακεία και μαζαζιά με βιολογικά προϊόντα

θυμάσαι πώς λέγεται αυτό της weleda?

Αφρο :lol::lol::lol::lol::lol::lol:

πήγαινε για ύπνο καλή μου να ξεκουραστείς :x

ω ναι θα ερθω!!!

αποφασισαμε σε ποιον??

δε σας ειπα κ το αλλο "ευχαριστο"

ο μπαμπας του τολη εχει ογκο (μαλλον κακοηθη) στην ουροδοχο κυστη η στους ορχεις καπου στα γεννητικα οργανα κ πρεπει να μπει επειγοντως για χειρουργειο :(

δεν ξερουμε κ πολλες λεπτομεριες γιατι δε μπορουμε να συννενοηθουμε καλα μαζι τοους

κ την αλλη βδομαδα μαλλον θα παρει αδεια ο τολης για να ανεβει να κανουν την εγχειρηση κλπ

απο αυτο το φυτο υπαρχει κ τσαι μηπως?η πεθερα μου πρεπει να εχει τετοιο φυτο..κ με εχει δωσει να πιω..

εκτος κ αν κανω λαθος

νομιζω υπαρχει στο λιντλ τετοιο τσαι :?

λενα ευχομαι να πανε καλα..γμτ ολο τετοια ακουω..αι στο καλο :evil:

Καλησπέρα κι από μένα!

Περίμενα να φύγει η Αφρο για να μπω :lol: Ελάτε να μαζευτούμε να τα πούμε τώρα που λείπει :lol:

Αυτό το μισή-μισή μέρα δουλειά που κάνουμε με τον άντρα μου δεν τραβάει καθόλου....Μέχρι να έρθω, να πάρω καφέ, να ανοίξω πσ να διαβάσω κανα μέιλ, λίγο μάμμυ :oops: κτλ πέρασε η ώρα :? Και σε τρεις εβδομάδες πρέπει να παραδώσω την τελική βέρσιον της διατριβής μου και δεν έχω κάνει τίποτα...

Έχω και τη Μαρκέλλα που με ξενυχτάει τα βράδυα και είμαι πτώμα...με τίποτα δε μπορώ να συγκεντρωθώ ουφ :!:

Αργυ κηπουρική ε? Κι εμείς έχουμε κηπάκο και μου αρέσει πολύ αλλά είμαι εντελώς άσχετη! Έρχονται δυο φορές το χρόνο τα πεθερικά και τον περιποιούνται λίγο :mrgreen:

Νατάσσα - Λόβι δεν ξέρω καθόλου τι να σε συμβουλέψω... Όμως είμαι σίγουρη ότι δεν το έχεις προκαλέσει εσύ! Αυτά που σου λένε τα κορίτσια, περί αλλαγής της κατάστασης με τον ερχομό της μπέμπας μου φαίνονται λογικά. Οπότε, με πολύ αγάπη θα περάσει! Είναι μικρή ακόμα για να την τρέχεις σε ειδικούς. Εσύ βέβαια, αν νομιζεις ότι θα σε ηρεμήσει μπορε'ις να πας να μιλήσεις με καποιον. Εγώ αυτό θα έκανα μάλλον.

Χρύσα και Θου σας έχω κάνει αίτηση φιλίας στο φέις και με έχετε γράψει ή μου φαίνεται? :evil:

Μαϊμού...όχι ρε γμτ..Ελπίζω να πάνε όλα καλά!

Μάρθα 16€ είναι τα έξοδα αποστολής για κάθε παραγγελία, εγώ θα τα κάνω όλα μαζί 1 παραγγελλιά οπότε θα μοιραστούμε τα έξοδα. Θα σε πάρω τηλ μετά από το σπίτι να τα πούμε

Επίσης μην αφήνεις τον Ντόντο μόνο του με το μωρό, είναι επικίνδυνο

Αργυρώ δεν θυμάμαι πως λέγεται αλλά θα ρωτήσω την ξαδέρφη μου και θα σου πώ αύριο

Λένα περαστικά για τον πεθερό, δεν ξέρω τι να πώ για τον Τόλη φαντάζομαι θα είναι πολύ δύσκολη κατάσταση

Στο κέντρο τον μόνο παιδότοπο που ξέρω εγώ είναι στο ασσος οντεον, ξέρετε κανέναν άλλο?

Μάγδα καλησπέρα

ειδε κ μυτουλα κ με ειπε το ρινικο ειναι ερεθισμενο κ με εδωσε να βαζω το tobrex

θα το παρω γιατι φοβαμαι μη γινει ζημια

αλλα δε θελω γτ με ειπαν εχει κορτιζονι :(:(

Τι είναι τελικά αυτό το τομπρέξ? Νόμιζα ότι ήταν κολύριο για τα μάτια :roll:

Εγώ προσωπικά στη μυτούλα τίποτα δε θα έβαζα σε τόσο μωρουδάκι! Γαλατάκι δικό σου να της βάλεις!

ευχαριστω κοριτσια

ο τολης ειναι χαλια.. αν κ δε νομιζω να ζησει πολυ ακομα..

εχει πααρα πολλα προβληματα υγειας, εχει κ σπασμενη τη μεση του (67% αναπηρια)

ειναι χαλια η κατασταση εκει πανω.. τεσπα

εγω δεν ξερω κανενα παιδοτοπο εκει! :mrgreen:

οποτε παμε σαυτον!

ναι εχει κ σε τσαι αποσο ξερω

γεια σου ρε μαγδουλα με τη διατριβη σου!

ειναι κ ενα αλλο δε θυμαμαι πως το λενε που μοιαζει με το τομπρεξ, αλλα ειναι διαφορετικα

τωρα δε θυμαμαι ακριβως..

ναι κολυριοε ειναι..αλλα εχει κορτιζονι ρε..πφφφφ

βαζω γαλα κ ορο..το βραδ ορο βαριεμαι αν αρμεγομαι

νατασα δε νομζω ρε..μακαρι..ναι παρε

μαγδα εσυ εισια?χχαχα

ρε εγω αποριπτω αν δε ξερω καμια..που αν ξερα

μπορει να σε απεριψα

για ξανακανε με :oops::oops::P:P

Μάρθα 16€ είναι τα έξοδα αποστολής για κάθε παραγγελία, εγώ θα τα κάνω όλα μαζί 1 παραγγελλιά οπότε θα μοιραστούμε τα έξοδα. Θα σε πάρω τηλ μετά από το σπίτι να τα πούμε

Επίσης μην αφήνεις τον Ντόντο μόνο του με το μωρό, είναι επικίνδυνο

Αργυρώ Sea Buchthorn Juice και στα ελληνικά φυσικός χυμός Ιπποφαές

Λένα περαστικά για τον πεθερό, δεν ξέρω τι να πώ για τον Τόλη φαντάζομαι θα είναι πολύ δύσκολη κατάσταση

Στο κέντρο τον μόνο παιδότοπο που ξέρω εγώ είναι στο ασσος οντεον, ξέρετε κανέναν άλλο?

Μάγδα καλησπέρα εμένα γιατί δεν μου έκανες αίτημα φιλίας?????????????

μαγδα εσυ εισια?χχαχα

ρε εγω αποριπτω αν δε ξερω καμια..που αν ξερα

μπορει να σε απεριψα

για ξανακανε με :oops::oops::P:P

Φτηνές δικαιολογίες :P:lol:

Καλά κι εγώ δεν είμαι 100% σίγουρη ότι ήσουνα εσύ :?

Έκανα σε μια Θούλη, φίλη Αναστασίας, Γωγώς...εσύ δεν είσια? Θα σου ξανακάνω το βράδυ :D

Λένα εσύ ως Λένα είσαι στο φέις?

Εγκώ είμαι η Magdalini (ε ας μη γράψω και επώνυμο εδώ...θα καταλάβετε)

Guest
Η συζήτηση έκλεισε, δεν μπορούν να γίνουν νέες απαντήσεις

• Προσθήκη...