Μετάβαση σε περιεχόμενο

το εξπρες του βυζονυχτιου..νο 36..νέα αρχή

Recommended Posts

• Απαντήσεις 987
  • Created
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Ορθώς το διαβάζεις έτσι, γιατί την πρώτη φορά που το είχα γράψει, το είχα γράψει επίτηδες ΤΡΕΝ(Λ)ΟΜΑΝΟΥΛΕΣ, λογοπαίγνιο!!! ;)

Μου την έφερε κανονικά!! :lol:

Βεβαίως και σημαίνει... Ότι είναι πορτογύρω!!!! :lol::lol::lol: Αλλά και ποιο παιδάκι δεν είναι; ;)

Η Β με το που ξυπνήσει, αλλά με το που ανοίξει τα μάτια της, πρώτη της κουβέντα "ΠΟΥ ΘΑ ΠΑΜΕ;;;" :lol:

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Σημαινει οτι ειναι σαλαχανου.....κοινως σουρτουκω...κοινος της αρεσουν οι βολτες

Σημερα που εφευγα για το γραφειο εξω μετ ατη βροχη ειχε μια απιστευτη φρεσκαδα.....πολυ μου αρεσε ο καιρος.

Η πεθερα πηρε τον μικρο και τον πηγε βολτα νωρις νωρις σημερα

Μιτσακη κανονικοτατη δημαγωγηση η Β...χαχαχα...γλυκουλα

Χτες ο φοφο εμαθε την εννοια της ανταποδωσης...

ξεθαψε καπου ενα φωτιστικο- μια λαμπα απο τις μακροστενες που βαζουμε στην κουζινα μαζι με καλλωδιο...του λεω δωστο στη μανουλα μου απαντα σοβαροτατα και κοφτα ΟΣΙ...λεω δωστο στη μανουλα θα σου δοσω μπανανα...μετα απο 2 λεπτα το φερνει και λεει καλοζιο καλοζιο λαμπα λαμπα..το παιρνω εγω χαρουμενη..μου διχνει την φρουτιερα και λεει μπανιανια...

καταλαβα λεω

Μετα τον αλλαζα πανα και αυτος μολις τον επλενα χωροπηδουσε στο κρεβατι και δεν καθοταν αν τον ντισω, του λεω κατσε φρονιμα να ντιθουμε και θα σου δοσω μπισκοτο..σουζα ο μικρος..παμε στην κουζινα..δειχνει την ντουλαπα μπικοτο μπικοτο..σηγα μη το ξεχναγε..

του εκοψε δηλαδη..και εγω λεω ΟΚ τωρα αντιλαμβανετε...μπααααα..μετ ατου λεω πηγενε στο σαλωνι και δερε το μεγαλο βιβλιο και με κοιτουσε και ελεγε βιβιο...αλλα δεν πηγενε

Καλημέρα!! Έπεσε δουλειά.

Έχω σήμερα του κόσμου τις δουλειές! Και εξωτερικές και σπιτιου... μάλλον δε θα κάνω τίποτα...

Νατασα μου συμφωνώ πάρα πολύ με τη Λαμπρινή. Τα ίδια θα σου έλεγα και γω.

Μην ανησυχείς, τουλάχιστον προς το παρον. Δώσε χρόνο στην Ειρήνη να αντιληφθεί τη νέα πραγματικότητα και να είσαι κοντά της με αγάπη και υπομονη.

Επίσης έχει δίκιο και η Άφρο. Δε νομίζω οτι χρειάζεται να αλλαξεις συμπεριφορά απέναντί της.

Έχεις την αγάπη μου και ό,τι χρειάζεσαι εννοείται οτι θα μπάινεις να το συζητάμε.

Είναι ωραίο να στηρίζουμε η μία την άλλη. :x

Ρε συ Χρύσα έχεις αρχίσει και μου τη δίνεις!! Γιατί παιδί μου δεν την λες να πάει να πάρει δικά της;; Υποχρεωμενη είσαι να την ταΐζεις κάθε μέρα;;; :twisted::evil: Θες την Τρίτη που θα έρθω Θεσ/νίκη να περάσω το πρωί μια βόλτα από το γραφείο σου;;; :lol::lol::lol:

Και μιας και τα ανέφερα ΤΕΛΙΚΑ ΤΗΝ ΤΡΙΤΗ 22 ΜΑΡΤΙΟΥ ΓΥΡΩ ΣΤΙΣ 5:00 ΤΟ ΑΠΟΓΕΥΜΑ ΣΑΣ ΒΟΛΕΥΕΙ ΝΑ ΠΙΟΥΜΕ ΚΑΦΕΔΑΚΙ;;;;; ΕΕΕΕΕΕ;;;; :D:D;;);;);;);;):-ss:-ss:ympray::ympray::ympray::x

Αχ Σισσινη μου τι να την πω...κριβω τα φαγητα μου πλεων...η ευγενια θα με φαει εμενα..τι θα με φαει..νυστικη θα μεινω

Λοιπον μια χαρα ειναι κατα τις 5 καπου καντρο φανταζομαι ετσι..

εγω 5 σχολαω , μεχρι να κατευω κεντρο ..θα μου παρεγγειλετε μια σοκολατα μετρια

Ωραια, μια χαρα ειναι το κεντρο, απλα σας ειπα οτι θα αργισω κανενα μισαωρο -40 λεπτα αναλογα με το που κεντρο θα βρεθουμε και το που θα βρω παρκινγ γιατι αμα βρω μακρια θα παρω λεοφωρειο

Καλημέραααααααα!!!!!!!!Η Ιωάννα πάλι ήρθε στο κρεβάτι μας το βράδυ... :?:?:?:?:?:?:? Εγώ έχω αρχίσει και σπάζομαι με τον άντρα μου...Ροχαλίζει παααααααααρα πολύ και δεν μπορώ να κοιμηθώ... :twisted::twisted::twisted: Συνέχεια τον κλωτσάω, αλλά δεν παίρνει χαμπάρι... :evil::evil:

Λοιπόν Αθηναίες, μίλησα με την Αναστασία...Θα έρθει αύριο αν και απ'ότι κατάλαβα είναι λίγο προβληματισμένη με το μέρος, γιατί θα έχει μαζί και την Άννυ και δεν κάθεται η μικρή πάνω από 10 λεπτά σε καφετέρια... :?:?:?:?:?:? Κι έχει δίκιο!!!!Αλλά πέρα από τον παιδότοπο κοντά στο σπίτι μου (μετρό Δουκίσσης Πλακεντίας) δεν ξέρω κανέναν άλλον... :roll::roll::roll::roll:

Αν έχετε να προτείνετε εναλλακτική κάπου βόρεια, πείτε το!!!!

Μιτσάκι και μενα έτσι κάνει η Ιω....Όταν δε θέλει να κοιμηθεί μου λέει ότι θέλει κακά... :lol::lol::lol::lol::lol::lol:

Σισσάκιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιι μουυυυυυυυ αντε θα σε δω αύριο.... :D:D:D:D

Αφροοοοο θα έρθεις τελικά;;;;; :ympray::ympray::ympray::ympray:

Η Φρανι μάλλον θα έρθει μου είπε.... :D:D:D:D

Χρύσαααααααααααα έλεος με τη γύφτισσα αυτή..Πως κρατιέσαι ρε και δεν τη διαολοστέλνεις;;;;; :evil::evil::evil::evil::evil:

Νατασάαααααακι μου τι είναι αυτά που λες ρε συ;;;;;Μην αγχώνεσαι...Δε νομίζω να είναι τίποτα......Και μενα η Ιωάννα μου το κάνει πολλές φορές αυτό...Μου λέει πχ "Μαμά μαμά μαμά μαμά μαμά σέλω να μου βάλεις τα ταγουδάκια μου.."..Ή "σελω σέλω σελω σέλω σέλω τσωμί"... :roll::roll::roll::roll: Αλλά εγώ το απέδιδα στο γεγονός ότι μιλάει πολύ και σκέφτεται πολύ και δεν μπορεί να ακολουθήσει η γλώσσα της το μυαλό της... :roll::roll::roll::roll::roll::roll::roll::oops::oops::oops: Αποκλείεται ρε συ να έχει πρόβλημα.... :?:?:?:?

Αρτζι μάλλον είναι πορτογιούρα η ΡΕΑ..... :lol::lol::lol::lol:

Α, σημερα δεν βάψαμε με τον κωλόκαιρο... :twisted::twisted::twisted:

o mikros leei "geia Pt " diladi geia pc gia na ton klisw :lol::lol::lol::lol:

εμένα λέει "κλείτσω, κλείτσω" :lol::lol::lol::lol: και πάει να κλείσει μόνη της!!! :?

Το ιπποφαές το ξέρετε?

είναι ένα πανάρχαιο φυτό, που το έπινε ή έπαιρνε ο Μ. Αλέξανδρος και έπαιρνε δύναμη!......κάνει καλό στην ακμή, στα μαλλιά, στην επιδερμίδα και σε πολλά άλλα, έχει όλες τις βιταμίνες και σου δίνει πολύ ενέργεια (το λινκ δεν θα το βάλω!)....η αδελφή μου, επειδή θέλει να ετοιμάσει την γιορτή της 25 Μάρτη, και είχε αιματοκρίτη 27!!!! :o:o:o το παίρνει το πρωί και της δίνει απίστευτη ενέργεια, την κάνει τούρμπο, βγάζει όλη την μέρα.....!!!!

το έχετε ακουστά? :?:

Αρτζι το έπαιρνε ο άντρας μου όταν δούλευε τρελά ωράρια, 5 το πρωί με 9 το βράδυ.... :?:?:?:?

Όντως του έδινε ενέργεια, αλλά μετά από λίγο καιρό όταν έκανε το καθιερωμένο τσεκ απ οι τρανσαμινάσες, SGOT και SGPT ήταν στα ύψη..Ο γιατρός τον παρέπεμψε κατευθείαν για υπέρηχο συκωτιού και ευτυχώς δεν είχε τίποτα...Τον ρώτησαν αν παίρνει συμπληρώματα διατροφής κλπ, τους είπε ότι έπαιρνε Ιποοφάες και του το έκιψαν μαχαίρι.... :?:?:?:?:? Μετά οι εξετάσεις του επανήλθαν στο φυσιολογικό....

:?:?:?:?:?:?:?:?

Οπότε εγώ θα πρότεινα να μην τις πάρει..Γενικά εγώ είμαι κατά τέτοιων συμπληρωμάτων....Δεν μπορεί να μην έχουν παρενέργειες... :roll::roll::roll::roll::roll::roll:

Αφρο στο γυμναστήριο που έχουμε εδώ στο ΤΕΙ

Έχει προγράμματα αερομπικ,πιλατες, όργανα, χορό

τα μεσημέρια μετά τη δουλειά και τα απογευματα

Αρτζι για κανα μήνα τα έπαιρνε ρε... :?:?:?:? Δεν ξέρω τι να σου πω....Στο Γιώργο δημιούργησαν πρόβλημα... :?:?:?:?:? Τις κάψουλες έπαιρνε... :?:?:?

Νατασούλα καλησπέρααααα.... :D:D:D

Μαράκι τι χλιδή είναι αυτή στο ΤΕΙ;;;;;Αχ πως σας προσέχουν... :lol::lol::lol::lol:

Guest
Η συζήτηση έκλεισε, δεν μπορούν να γίνουν νέες απαντήσεις

• Προσθήκη...