Μετάβαση σε περιεχόμενο

το εξπρες του βυζονυχτιου..νο 36..νέα αρχή

Recommended Posts

Καλησπέρα!

Ενδιαφέρουσα η συζήτηση περί τιμωρίας!

Δεν έχω να πω κάτι μιας και είναι πολύ μικρή ακόμα η Μαρκέλλα. Προς το παρόν διαβάζω και μαθαίνω :D

Πάντως έχει αρχίσει και με ακούει όταν της λέω "οχι¨ σε κάτι ενώ πριν με έγραφε στα παλιά της τα παπούτσια.

Σας φιλώ - 'εχω δουλίτσα

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

• Απαντήσεις 987
  • Created
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

αργι αυριο θα κανουν τον κηπο οι γειτονες/>/

:lol::lol::lol::lol:

μαγδα τι κανει η μαρκελα?

παω για μπανιο

ερωτηση..τα αυτια σας καθε ποτε τα καθαριζετε¨?με μπατονετα?

εγω 2 φορες τη βδομαδα με μπατονετα

ο γιατρος ειπε τη αδερφη μου με τη πετσετα κ καθολου μπατονετα..το αυτι λεει μονο το καθαριζετε :?:shock: :shock:

τα δικα μας η των παιδιων?

της μικρης καθολου με μπατονετα....μονο με την πετσετα!

τα δικα μας 1-2 φορες την εβδομαδα αλλα οχι μεσα μεσα!

θελω και εγω λουλουδια στο μπαλκονι μου!

αλλα αν ξανακανει το τελευταιο αερα βλεπω να πηγαινουν στο γειτονα!

Θουθου και εμενα ο ΩΡΛ μου ειπε οχι μπατονετα, καθαρισμος αυτιου μονο με πετσετα η χαρτοτετσετα και μονο το εξωτερικο μερος του αυτιου ποτε μεσα βαθεια στο αυτι

Και εγω θελλω λουλουδια και φυτα...

Βικυ πως ειναι η ΜΙ με την αλλεργια..εξαφανιστηκαν τελειως;;;;

Γεια σου μαμα, μα καλά πως νομιζα ότι ειχα γράψει στο τρενάκι αυτο?

Δεν ειχα γράψει τελικά.. Ευτυχως που λέτε πολλά και το κρατάτε ψηλά...

Τι κάνετε?

Εμεις καλά ειμαστε... Ψωνιζουμε συνεχώς... πράγματα για το σπιτι.. και ακομη δεν τα εχουμε πάρει όλα αυτα που θέλουμε... εχουμε και το πρόβλημα της μετακίνησης ακομη...

εεεεχουμε μελλον...

Ελπιζω σημερα που θα τον πάω βόλτα τον Κώστα να καταφέρω να βγάλω και καμια φωτο να ανεβάσω..

Φιλάκια σε όλες σας. Σας σκέφτομαι και ας μην μπορώ να μπω..

Συμπεθέρα μου :x:x , άντε βάλε καμμιά φωτό να σας θαυμάσουμε εκεί στα ξένα!!! :roll::roll::roll:

Θούλη ναι αυτό το ξέρω και εγώ, το αυτί καθαρίζεται μόνο του, εγώ χρησιμοποιώ μπατονέτα αλλά εξωτερικά, δεν φτάνω στο τύμπανο και επίσης αν με "τρώει" το αυτί μου πάλι χρησιμοποιώ!!! :lol::lol::lol: .....στα παιδιά ποτέ, απαγορεύεται!!

Θούλη :lol::lol::lol: , για να δούμε αύριο θα ακολουθήσουν οι γείτονες?

αλλά συνήθως ακολουθούν όταν κουρεύω το γκαζόν, σήμερα φύτεψα μόνο!!!! :roll::roll:

Γεια σας κοριτσάκιααααααααααα...Τι κάνετε;;;Εμείς σήμερα είχαμε δουλειές πάλι..Εγώ φυσικά πάλι επέβλεπα απλώς και έδινα εντολές... :lol::lol::lol::lol::lol::lol::oops::oops::oops:

Ήρθε χθες το απόγευμα η μανούλα μου και σήμερα έπλυνε καρότσι, πορτ μπεμπέ, καθισματάκι αυτοκινήτου...Μέχρι να τα "βγάλει" ο Γιώργος τα υφάσματα..Να δούμε πως θα τα περάσουμε πάλι... :roll::roll::roll: Δύσκολο καλέ!!!!!1

Επίσης καθαρίσαμε αποθηκούλα, έβγαλα τα πράγματα για το νινί, βάλαμε δύο πλυντήρια με κουβερτούλες, σεντονάκια και μπουρνουζάκια..Μας μένουν φορμάκια, ζιπουνάκια κλπ.... :?:?:?

Μετά βγήκαμε με το Γιώργο μια βολτίτσα, πηγαμε τις συμβάσεις για τα βλαστοκύτταρα που θα κρατήσουμε (αποφασίσαμε να κρατήσουμε πάλι στη Future Health) κλπ...

Για το θέμα της τιμωρίας τώρα, έχω εφαρμόσει σχεδόν τα πάντα...Αν κάνει βλακεία, της παίρνω το παιχνίδι αφού την έχω προειδοποιήσει κάμποσες φορές, κλαίει, χτυπιέται, αλλά δεν υποχωρώ... :roll::roll::roll: Την έχω βάλει τιμωρία σε μια γωνία και αυτή γελάει όλη την ώρα... :twisted::twisted: Το βλέπει σα παιχνίδι..Πηγαίνει και κάθεται και μόνη της.. :roll::roll: Καλά, για φωνή δεν το συζητώ... :oops::oops::oops::oops::oops: Αν με γράφει, την υψώνω.... :oops::oops::oops:

Και τις τελευταίες μέρες της έχω ρίξει και 2-3 στον κωλάρακο της, αλλά πάλι δεν καταλαβαίνει...Ρε κορίτσια πως να το αντιμετωπίσω;;;;;; :shock::shock::shock: Ακούστε τι κάνει...

Εχουμε πάρει δυο σκαμπό από ΙΚΕΑ τα Mammut τα χαμηλά, τα πλαστικά..Και τις τελευταίες ημέρες συνέχεια ανεβαίνει πάνω όρθια... :o:o:o:o:o:o Μια στο έπιπλο της Tv, μια μπροστά από το τζάκι... :o:o:o Της έχω εξηγήσει ήρεμα ότι μπορεί να πέσει και να χτυπήσει, ότι είναι επικίνδυνο, δεν καταλαβαίνει... :?:?:?:?:? Της φώναξα, με έγραψε...Ε, τις έδωσα και στον κώλο της δυο, την πήρα σηκωτή και της φώναξα πολύ...Αλλά ΔΕ ΜΕ ΦΟΒΑΤΑΙ!!!!!!!Ο,ΤΙ ΚΑΙ ΝΑ ΚΑΝΩ..Γιατί;;;;; :?:?:?:?:?

Αθηνάααααααααααααααα έλα εσύ και θα δούμε τι θα κάνουμε... :lol::lol::lol:

Αφροοοοοοο καλωσήρθες στο κλαμπ..... :lol::lol::lol: Μα γιατί θέλουν το κρεβάτι μας;;;; :roll::roll: Εγώ δε λέω τίποτα πλέον... :?:?:? Έρχεται ΚΑΘΕ ΒΡΑΔΥ...Απλώς τις τελευταίες νύχτες έρχεται πιο αργά...Ξημερώματα... :?:?:?:?

Έρη μου καλές ετοιμασίες..Να είστε καλά και να περνάτε τέλεια..Μας λείπεις... :x:x:x

Σισσάκι, Παναγιώτα κι εγώ μπορώ Παρασκευή στις 6...... :D:D:D:D:D Άντε να κανονίσουμε.... :D:D:D:D:D

Φρανι εσύ θα έρθεις τελικά;;;;; :roll::roll:

Καρολ τι κόλπα κάνει η παπένια... :lol::lol::lol:

Βίκυ πως αντέχεις ρε όλη μέρα στο πόδι και τη νύχτα δουλειά;;;;; :roll::roll::roll::roll::roll:

Αναστασία αυτές τις μέρες έχει τέλειοοοοοοοοο καιρό....Μπουφανάκι όμως να πάρεις στη μικρή.... Άντε σε περιμένουμε!!!!!!!!!!!

Γιωτίνιιιιιι τι νέααααααααααααααααααααααα;;;;;;;;Η Σουηδέζα καλά;;;;;

Θουλάρα μου τι νέα;;;Πόση υπομονή να κάνεις ρε συμπεθέρα;;;;;; :?:?:?:?:?:?

Λένααααααααα που είσαι μωρή;;;Αφοσιώθηκες στο Στάση σου;;;;;;

Αρτζι πολύ γέλασα με τον καναπέ και τις πορνοταινίες... :lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol:

Α, εγώ τα αυτιά μου κάθε μέρα τα καθαρίζω με μπατονέτες.... :?:?:?:? Αλλιώς νομίζω ότι δεν καθαρίζουν.... :roll::roll::roll:

Γωγώ αν πέσει πού θα χτυπήσει? δλδ εννοώ αν την αφήσεις, μπορεί και να μην πέσει, η γνώμη μου είναι να πάς το καρεκλάκι στο δωμάτιό της και να μην την αφήσεις να το φέρει πίσω, εκεί και ο χώρος δεν είναι ασφαλής?....τα σκαρφαλώματα τα κάνει και η δικιά μου, ανεβαίνει στην πολυθρόνα και από εκεί ανεβαίνει στην αλλαξιέρα, σηκώνεται όρθια και καταστρέφει τα αυτοκόλλητα που έχω στον τοίχο!!!! X(X(X(X(X( ....δεν την έχω πιάσει να το κάνει.....της το είπα εκ των υστέρων όμως!!!! :?

Γωγω μου απλα δεν αντεχω....!

τωρα ηρθε η μαμα μου....της αφησα την μικρη...εκανε μουτρα γιατι εχει και τα υπολοιπα, αλλα εριξα και εγω τα δικα μου και δεν μιλησα....!

δεν εχω κουραγιο!

παω να ξαπλωσω!

γωγωκα κανεις κ παρατηρησεις στο αντρα σου που επιβλεπεις? :lol::lol:

ερη τι κανεις κοριτσι?αντε βαλε φωτο με τη πρωτη ευκαιρια να καμαρωσουμε

χθες τι εκανε ο θοδωρης..γενικως ποτε δε το εχω δεσει στο καθισματακι φαγητου

εκτος μια δυο φορες..δε με εδωσε αφορμη οτι θα σηκωθει κτλ οσο ηταν μικρος

τωρα που μεγαλωσε κ καταλαβαινει σηκωνεται αλλα το φωναζουμε -μιλαμε να κατσει κτλ

χθες το βλεπω να εχει τη κοιλια του στο δισκο μπρουμυτα κ τα ποδια να αιωρουνται..δε ξερω α σας εδωσα να καταλαβετε..δηλ σχεδον κατεβηκε αλλα ηταν ψηλα κ αν αφηνε το κορμι του θα χτυπουσε στανταρ

χεστηκα πανω μου...

α γωγω επλυνες το υφασμα απο το καροτσι/>?εγω ποτε δε το χω κανει κ ειναι λιγο μπιχλιαρικο

αλλα με ειπαν οτι στο χερι μονο επιτρεπετε ..λετε γινετε? :?

Θουθου χωστο στο πλυντηριο με λιγες στροφες στυψημο η εαν εχεις προγραμμα πλυσημο στο χερη..

και συντομο προγραμμα σε 30 βαθμους

Μια χαρα θα γινει

ηρθα !!

γωγω παντα ημουν στο κλαμπ :D

οσο για το καρεκλακι ....ο δικος μου εχει αρχισει εδω και αρκετο καιρο να βαζει οτι σκευτει για να φτασει ψηλα ....ηδικα τολιονταρακι περπατουρα ειναι το καλυτερο του ...παταει επανω στο κεφαλι !!

του το εχω παρει πολλεσ φορεσ και το εβγαλα στο μπαλκονι αφου δεν συμμορφωνοταν ....ε μετα τα 2-3 μερες ξανα ηταν μεσα με τα ιδια αποτελεσματα αλλα εμαθε οτι οταν λεω οχι εκει το εννοω....τον αφηνω να ανεβαινει καπου οταν πλενω πιατα και οταν μαγειρευω .δεν τον αφηνω στην τν η στην συρταριερα .αναλογωσ δηλαδη που θελει να ανεβει για να εξερευνησει ειναι και η σταση μου .

βυκη περαστικα .

καλησπερα!!!καλα αμα κατσω να διαβασω οοοοολα αυτα δεν θα σας μιλησω παλι!!!

τι κανετε??????

εγω δεν ειμαι πολυ στα χαι μου..συμπληρωνα ενα ερωτηματολογιο που εχει η ερη στο μπλογκ για θηλασμο και στεναχωρεθηκα..

ποσα λαθη εκανα ρε γμτ????? γιατι με καθοδηγησανε τοσο λαθος οι κωλογιατρο γιατροι?????? ενω ειχα τοση διαθεση..παιδευτηκα και με την επιστροφη στις 40 μερες στην δουλεια..και τα κατυαφερα εστω 4 μηνες μονη μου..και με την αγλαια...και μετην μαρθα :x

ποσο δηλ. καλα θα τα πηγαινα αμα ειχα και βοηθεια απο την αρχη...

πολυ στεναχωρεθηκα ε...τοσο που θελω να κανω ΤΩΡΑ δευτερο να το θηλασω :(:(:(:(:lol::lol::lol::lol: για γελια και για κλαμματα μαζι :(:(:lol::lol:

εγω δεν μπορεσα να το βγαλω το υφασμα του καροτσιου κα ιτο επλυνα ετσι στο μπαλκονι..αλαλ ειναι μπεζ και τωρα ειναι μεσα στην βρομα γμτ..

αααα επισης ειμαι πολυυυυ γουρουνα...

εχθες εκανα μιαωρα πιλατες και 20λεπτα διαδρομο και μετα τι εφαγα ρε μτ????? πιτσαααααααα

που εφερε η μανα μου!!!!αι στρο καλο πια τζαμπα κοπος!!!! :(:(:(:(:(:(:(:(:(:(

συγνωμη για τη νσφηνα τα λεμε μετα.. :(

αααα εμενα δεν καταλαβιανει με καμια τιμωρια..ξυλο δεν δινω οποτε θα τον υποστω... :lol:

Βρε Γωγω ασαραντιστη και θα έρθεις για καφέ;;;;; :shock:;):lol:

Ερη καλως την!

Αργυρούλα το είχα χωρίς ηχο το τηλέφωνο. Και εγώ πίτσα θελω να κανω. Καμια ιδεα για τη γέμιση;

Σφαζονται. Να κανουμε συζητηση και για τη ζηλια οταν μπορεσω να ξαναμπω.

Κορίτσια εμείς τα βγάλαμε τα υφάσματα από καρότσι, πορτ μπεμπέ και καθισματάκι αυτοκινήτου (ήταν πάαααααααααααααααααρα πολύ δύσκολο και να δω πως θα τα ξαναβάλουμε :?:?:?:?:?:? ) και τα έπλυνε η μαμά μου στο χέρι.....Γέμισε τη μπανιέρα με ζεστό-καυτό νερό, έριξε υγρό απορρυπαντικό Προδέρμ και τα έτριβε...

Το καρότσι για το νινί (το Peg Perego) δεν το είχα πλύνει ποτέ κι εγώ (η Ιωάννα έχει το Maclaren βόλτας από 1 έτους)...Είχε τόση βρώμα... :o:o:o:o:o:o:o:oops::oops::oops::oops::oops: Μόνο το κάλυμμα του καροτσιού και το διχτάκι από κάτω ήταν βρώμικα...Αλλά άστραψαν τώρα!!!!!!!!!!!! :D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D

ΘουΘου αν σκοπεύεις να το βγάλεις το ύφασμα, θες σίγουρα βοήθεια....

Και φυσικά κάνω παρατηρήσεις στο Γιώργο.... :lol::lol::lol::lol::lol: Πριν λίγο νευρίασε και παραλίγο να παρατήσει τα βαψίματα... :lol::lol::lol::lol::lol::lol: Τον έχω χωσει για τα καλά... :lol::lol: Χθες έβαψε το δωμάτιο της μπεμπούλας, σήμερα τους τοίχους στη ράμπα και τώρα βάφει τη φούσκα από το τζάκι.... :lol::lol::lol::lol::lol::lol: Αύριο δουλεύει, μεθαύριο θα βάψει της Ιως.... :lol::lol::lol::lol::lol::lol: Εργάτη τον έχω κάνει...Ελαιοχρωματιστή!!!!!!!! :lol::lol::lol::lol::lol:

Αρτζι στα σημεία που μεταφέρει το σκαμπό και ανεβαίνει πάνω είναι επικίνδυνα... :?:?:?:? Το πάει είτε μπροστά στην τηλεόραση (το έπιπλο έχει γωνίες) και μπορεί να πέσει και να χτυπήσει είτε μπροστά στο τζάκι το οποίο επίσης έχει γωνίες.... :?:?:?:?:?:?:?

Καλά για το καρεκλάκι του φαγητού επειδή δε τη δένω, μονίμως στο τσακ την προλαβαίνω.... :?:?:?:?:?:?:?

Αφρο να δοω τι θα κάνουμε με τα νινάκια και τα μεγάλα ταρζανάκια.... :?:?:lol::lol:

Αθηνά μπορεί να έχω σαραντίσει αν έρθεις τέλος Μαίου... :lol::lol::lol::lol:

Βένι τα φιλιά μου... :x:x:x:x

κορίτσιααα

τι κάνετε??

οι ζουζούνες κοιμήθηκαν

δεν κοιμήθηκαν καθόλου το μεσημέρι.

εγώ τι κάνω που κάνει ζημιές η μικρή, την μαλώνω (μη φανταστείτε της λέω απλώς ΟΧΙ)

η Ιωάννα κλαίει και λέει μην την μαλώνεις και η μικρή απλώς συνεχίζει να κάνει ζημιές επίτηδες

Κορίτσια το Ιω μου παραείναι ευαίσθητο

Εδώ και παρα πολύ καιρό συγκινείται με το παραμικρό.

Με θεατρικά έργα και τραγούδια συνήθως

Χτες πχ είχε η αδερφή μου Πάριο και η Ιωάννα βούρκωσε και μας λέει από μόνη της "Συγκινούμαι μαμάαα :cry: "

Είδε το Μικρό Πρίγκιπα στο θέατρο και κύλισαν δάκρυα στο προσωπάκι της

Ακούει την παιδική χορωδία του Τυπάλδου και πάλι συγκινείται :?:?:?:?

Φοβάμαι ότι μεγαλώνοντας θα υποφέρει το κοριτσάκι μου :(

μαρια ειανι ευαισθητο το κοριτσακι σου μωρε!!!!!!!!!!!!!! θα ειναι καλος ανθρωπος οταν μεγαλωσει :D τωρα αν θα υποφερει δεν ξερω μωρεεεε ελπιζω πως οχι..

ασε μωρε καλυτερα δηλ. να ητανε σκληρη και αναισθητη?? ;) ναι ναι ξερω θα μου πεις μεση οδος δεν υπαρχει?> υπαρχει αλλα στο λεω γα να δεις πως θα ητανε χειροτερα στην αντιθετη κατασταση ;):D

ειδα τις φωτο της ερης απο την νεα ζωη και συγκινηθηκαααααααααα,χαρηκαααα ειναι τοσο ομορφα!!!!!!!!!! ερηηηηηηη να ερθωωωωωω να μαγειρευουμε μαζι????? :D:D:D:D:D:D

τον κοιμισα τον μικρο...εχω ενα σπιτι χαλια κλασσικα... :( και βαριεμαιιιιιιιιιιιι

λοιπον..εγω τον μικρο οτι και να του πω θα το ξανακανει..εκεινη την ωρα σταματαει αλλα αλλες φορες κανει πως δεν με ακουει..αυτο που εχω καταλαβει πως πιανει ειναι το εξης..

οταν π.χ παει να βγαλει πραγματα απο το συρταρι παω του λεω ηρεμα οχι φιλιππακο διαλεξε μονο ενα και μετα το κλειδωνουμε και ειναι ολα οκ. αν εχω τα νευρα μου και αρχισω τι κανεις μην τα βγαζεις και τα γνωστα....χτυπιεται κλαει και τσατιζεται και αυτο που εχει παρει το πεταει δυνατα :shock: παντως γενικα οσες φδορες του εχω μιλησει ή του εχω κανει το χατηρι για λιγο ειναι ολα καλυτερα..

προχθες το εβαλα τιμωρια γιατι εριξε τον καφε οοοοολο πανω στον καναπε και τα ψυχουλα στο χαλι και μετα το απο απογευμα ηρθε να κανει το ιδιο με τον καφε :o:o:o:o

οποτε στου κουφου την πορτα....

ε, θα μεγαλωσουνε θα καταλαβαινουνε..

για την ομιλια που λεγατε..εμενα λεει πολλα αλλα καθολου φρασεις και τα λεει ολα με τον δικο του τροπο..απλα συνεννοουμαστε..

αλαλ καμιαααααα σχεση με τρ;αγουδακια φρασεις και προτασεςι που λετε εσεις..

αλλα απο κινηση...σφαιρα ο ατιμος!!!! :lol::lol::lol: δεν τον προλαβαινεις...ανεβαινει κατεβαινει τρεχει χσαμπαρι δεν τον παιρνει ποτε πηγε εκει που πηγε..

οποτε...το καθε παιδι εχει τους δικους του ρυθμους..

ααααααα δεν σας ειπααααα μετραμε μεχρι το πεντε!!!!!!!!

εεεεενααααα, ντουοοοοοοοοοο, ντεντεεεεεεεεεεεε (ενα δυο πεντεεεεεε) :lol::lol::lol::lol::lol:

γωγω πως τα βγαλατε ρε συ?εμεις δεν μπορεσαμε με τιποτα..κια φοβηθηκα και το επιπλα με λαστιχο απορυπαντικο και βουρτσα..

βικυ περαστικα!!!

μαλωσα με την μανα μου..ρε παιδιαααα ολη μερα μεσα στο σπιτι ειναι..δεν τον παει πουθενα, ουτε για ψωμι που λεει ο λογος και το παιδι ολο κατι θελει να κανει..να ανοιξει συρταρια να βγει στο μπαλκονι..και ολα του τα παιρνει απ οτα χερια και μετα κλειδωνει τα συρταρια..ναι αλλα ετσι πως θα γινει????

παντο μια βολτα..παρκο εχουμε κοντα κριμα ειναι! δεν λεω καθε μερα αλλα 1-2 την εβδομαδα..κατι τελοσπαντων...

εγω την ωρα που γυρναω τι να πρωτοκανω???

και αμ την πεις και τιποτα...τσαντιζεται..λες και δεν εχω λογο στο πως θα μεγαλωσει το μωρο μου το κερατο μου μεσα...αι στο κλαο να ερθει ο σεπτεβριος να πει παιδικο να μη νεχω αναγκη κανεναν..πολυ με χαλασε...

βενη ποσο ειναι ο φιλιππακος ?δεν εχεις και τικερ και που να δω !! :)

τρωει ομελετα ...εχει αρχισει και το αρεσει !!!σημερα χωρισ τυρι !!! :D

θα του αλλαξω μετα πανα και νανι ...αλλα θα μας παρει 10 και ...τρωει σιγα σιγα ,κανει και βολτες ....

και εγω δεν τον βγαζω για βολτα και στεναχοριεμαι ...αλλα δεν μπορω ....αντε να γεννηθει το νινι να βγαινουμε .Με τον μπαμπα βγαινουμε ολλοι μαζι αλλα ποσο και αυτος ερχετε κουρασμενος δεν μπορει καθε μερα .

αφρο ειναι 27 μηνων..πωπω μεγαλωσε το μαναρι μου!!!!!!!!!!!!!! :D:D:D:D:D:D

κοιτα εμας πως εχει το προγραμμα..

η μαμα μου τον κραταει και μαγειρευει και για ολους μας εκτος του παιδιου, να και πλεον αρχισε και αυτος να τρωει απ οτα δικα μας..

εγω δεν λεω καθε μερα παρκο..οκ δεν προλαβαινεςι..μα δεν μπορεις να πας μεχρι τον φουρνο??????? :shock: προχθες ειχε τελεια μερα..ειχα κανει εγω φαγητο για ολους ρεβυθια στην χυτρα..ε τοτε γιατι δεν τον πηγε μια βολτουλα..εγω γυρναω κατα τις 5-6, μεχρι να του δοσω απογευματινο να κατσω 10λεπτα οχι παραπανω να τον ντυσω σχεδον νυχτωνει..αντε να παει σουπερ μαρκετ στη νγειτονια..

ο κωστας δουλευει σπαστο...το μεσημρι ερχεται 1-2 ωριτσες το πολυ τρωει παιζει λιγο με τον μικρο και φευγει.μετα γυρναει βραδυ..οποτε...

το τικερακι μου δεν ξερω πυ πηγε..θα δω να φτιαξω αλλο!!!

Guest
Η συζήτηση έκλεισε, δεν μπορούν να γίνουν νέες απαντήσεις

• Απαντήσεις

• Εσύ σε τι στάδιο είσαι;; Έχεις ξεκινήσει διέγερση;
    • Ναι ναι το εχω καταλαβει πως εσυ δεν βαζεις ταμπέλες! Κυριως για τον σύζυγο το ειπα κ πως πρεπει να τογ το περασεις!! Κ εμενα ετσι ειναι συνηθως μιλαμε κ την επομενη μερα η μετα απο λιγες ωρες αφου τα επεξεργαστει ολα ηρεμει!! Εμενα δυστυχως δεν με βοηθησε με τις ενεσεις αλλα να σου πω προτιμω την "ανεξαρτησια" μ! Επειδή επρεπε να γινουν αυστηρα την ιδια ωρα κλπ δεν μπορουσα εντελει να πιεζομαι αν θα ειναι σπιτι κλπ... μ ειχε πει πως θα μ τις κανει εκεινος αλλα μετα οταν ηρθε η ωρα μ ειπε πως δεν μπορεί να με τρυπησει!!! Χαχααχαααχα!! Αλλα εκει πηρα την αποφαση πως θα τις κανω μονη μ κ οπως ειπα κ παραπάνω στη δικη μας περιπτωση εντελει ηταν το ιδανικο..μετα την πρωτη π το σκεφτομουν 5 λεπτα πλεον τρυπιεμαι χωρις σκεψη!!! περασα στο επομενο level!!  Χαχααχχα 🤣 αλλα κ παλι ειναι πολυ γλυκο ν τρυφερο π εστω με αυτο τον τροπο θελει να συμμετεχει στην ολη διαδικασια.. ❤️
    • Μα για αυτό το είπα! Επειδή ακριβώς έχεις πάρει και εσύ εξωτερική μαία.. ειλικρινά νοιωθω ότι θα πήγαινα σα πρόβατο στη σφαγή χωρίς αυτές... Πωπω 38η!!! Εντάξει καλά είσαι και εσύ..!! 🤣🤣🤣🤣 Άρα φεεεεεεέτα...!! Έχω χρόνο ακόμα!!! 😝🤣🤣🤣 Τουλάχιστον πήρες βαλίτσα.. εγώ τώρα πήρα τραπεζαρία και φωτιστικά οροφής για το σαλόνι.. ακολουθεί το στεγνωτηριο και ο αφυγραντήρας εντός της εβδομάδας 🤣🤣🤣 κοσμαρα σου λέω!! Μόνο καρότσι, λίκνο και μερικά ρουχαλακια έχουμε πάρει.. 🙄 εντάξει μας έχουν δώσει και πολλά βέβαια.. το λίκνο που έχεις δε βγαίνει το ύφασμα να μπει πλυντήριο;
    • Κ εμένα η μαία με έχει βοηθήσει! Μου έκαναν τόσο καλό τα μαθήματα...  Εγώ περιμένω τη βαλίτσα τη Δευτέρα να μου έρθει,  οπότε θα αρχίσω να ετοιμάζω 🤣 Ααα καλά... το λίκνο το έχω στη μάνα μου κ πρέπει να το πάρω για καθάρισμα 😂😂😂  Μπαίνω 38η την Τετάρτη εεεε 
    • ❤️❤️❤️❤️❤️ Σ' ευχαριστώ κοριτσάκι μου!! Αμήν να πάνε όλα κατ'ευχήν..!! 🤞🤞🤞 Εδώ θα είμαστε!  Και ευτυχώς που λες ότι δεν έχεις ετοιμάσει ούτε εσύ βαλίτσα γιατί νοιωθω κοσμαρα.... Τίποτα δεν έχω κάνει.. πλησιάζει ο καιρός και δεν λέω να το χωνέψω..😅 τώρα σκέψου πήραμε το λίκνο..😳
  • Νέες συζητήσεις

• Προσθήκη...