Μετάβαση σε περιεχόμενο

το εξπρες του βυζονυχτιου..νο 36..νέα αρχή

Recommended Posts

ωραιος ο καναπες..... :lol: κ ο τυπος..φανταζομαι τον ανδρα σου....κατακκοκινος

το περιεργο με το c ειναι οτι εγω φοβαμαι συνεχεια κ ο γιος μου ειναι μεσα στην τρελη χαρα..απο εκει κολλησε κ θελει να γινει πιλοτος...πορωνεται με τους ιμαντες κ τα ακουστικα που φορανε.... :lol:

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

• Απαντήσεις 987
  • Created
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Αφρο δε σε βοηθαει τιποτα;;;;

εγω πλεων αποφευγω πολλα φαγητα μονο και μονο απο τον φοβο της καουρας...δεν αντεχετε ρε παιδι μου

Εκοψα και το λευκο ψωμι τελειως αλλα και το αγιορειτικο που παιρνει ο πεθερος μου , και τροω μονον σηκαλης απο συγκεκριμενο φουρνο που ειναι περισσοτερο ανεκτικο

Εντωμεταξη οταν κατεβαζαμε τα βιβλια ξεθαψα και το βιβλιο με τις ομαδες αιματος του Ανταμο.

Το ειχα παρει καθαρα πληροφοριακα για να ειμαι επημερη περι του θεματος..

να σου πω την αμαρτια μου μου φαινετε θα αρχισω να τροω μονο οτι λεει οτι ειναι εξαιρετικα οφελημα..οχι τοσο επειδη πιστευω οτι κατι θα κανει απλα οσα ειναι ουδετερα η απαγορευμενα με ενοχλουν στο στομαχι

αφροδιτη το τσαι το λιπτον με λεμονι το παγωμενο δοκιμασε....εγω δεν ετρωγα τιποτα απο τις καουρες κ το χαλια στομαχι...επινα λιγο λιγο κ με ανακουφιζε...

LaLa, την αντιβίωση τελικά την πήρα. Ο πυρετός χτες ήταν στο 38 και έπεφτε με το αντιπυρετικό. Αλλά ο πόνος δεν παλευόταν. Όχι ότι εφτιαξε, αλλά μπορώ σήμερα να σηκώσω το παιδί μου. Είναι βαρύ το στήθος μου και πονάει μόνο που το φυσάω. Ολόκληρο, όχι κάποιο σημείο. Η κοκκινίλα είναι ακόμα εκεί. Περιμένω να περάσει.

Λίγο το στρες, λίγο η κακιά μου διάθεση, λίγο που δεν έδωσα σημασία στα σημάδια και την πάτησα σαν πρωτάρα.

Κορίτσια σας ευχαριστώ για τη συμπαράσταση! Και ναι, στη λέξη μαστίτιδα θα μπει και το βυζί μου σε 10 διαφορετικές περιπτώσεις για να έχουν καλό δείγμα!!! Κόκκινο αριστερά, κοκκινο κάτω, με πληγή, χωρίς πληγή, πρησμένο, κλπ!!! :lol: Ε μα πια..

Συναντήσεις διαβάζω και ζηλεύω. Εγώ από Μάιο θα μπορώ να σας δω αλλά θα είναι η Αφροδίτη και η Γωγώ σε άλλη φάση, η Φραν θα λείπει και φυσικά ούτε συζήτηση για την Έρη!!! Σισσιώ μόνες μας θα τον πιούμε τον καφε ή θα είσαι και εσυ ταξιδάκι;

Φιλιά σε όλες!

η συμπεθέρα μου, ναι, εξαφανίστηκε....προφανώς τρέχουν με το σπίτι, να το επιπλώσουν κ.λπ. ε να γνωρίσουν και το μέρος.....δεν έχω και τηλέφ. της!!! :?

Ο άντρας μου έχει καούρες, και δεν είναι έγκυος.......τι να κάνει? μόνο η κόκα κόλα τον ανακουφίζει!!! :?

μισω τα αφεψημα και κανω εμετο αν πιω ...μπιαχ μπιαχ μπιαχ

γιωτα θα τρεχει η κοπελα να φτιαξει το σπιτι

αν δεν γεννησω αθηνα μεχρι να ερθεισ τοτε θα ερθω κουτσα κουτσα να σε δω

argi κ εγω της κοκακολα ημουν...δεν ετρωγα χωρις κοκα κολα...δεν μπορουσα....αλλα ευτυχως την εκοψα τελειως...με εσωσε το τσαγακι..τωρα δεν πινω τιποτε

αφροδιτη δεν ξερω αν με καταλαβες εννοω το τσαι το παγωμενο....

γεια σας....

ειχαμε κουνιες και μετα βολτα στην θαλασσα

περσαμε πολυ ωραια αλλα οταν ερχεται η ωρα να φυγουμε ειναι και ο τρομος μου

επεφτε κατω στο πεζοδρομιο και χτυπιοταν..θεαμα γιναμε παλι...

πως να το αντιμετωπισω αυτο? δεν ακουει τιποτα!!!!

εσυ δεν με καταλαβες ....σε οποιαδηποτε κατασταση να ειναι δεν μπορω ,εχω δοκιμασει και κρυο και με γευσεισ αλλα δεν ...δεν μπορω να πιο βραστα χορταρια :lol::lol::lol::lol:

Αθηνα με την Σισσω και την Παναγιωτα θα πιεις καφε!!!

Εκτος και αν θες να παρεις τις 3 χαρητες και να ανηφορισεις προα τα πανω...

εδω θα βρεις περισσοτερες!!!!!

Εμενα το τσαι με κανει χειροτερα..η κοκα κολα επισης..

σε αυτη την εγκυμοσυνη ειναι ζητημα εαν εχω πιει συνολικα 2 κουτακια ..οπως και ο καφες δε με τραβαει καθολου..

με τα κοριτσια την Κυριακη εκανα εναν πολυ ελαφρυ και με το ζωρι τον ηπια...

στον Χριστοφορο ειχα τσακισει κοκα κολες και καφεδες..

περσαμε πολυ ωραια αλλα οταν ερχεται η ωρα να φυγουμε ειναι και ο τρομος μου

επεφτε κατω στο πεζοδρομιο και χτυπιοταν..θεαμα γιναμε παλι...

πως να το αντιμετωπισω αυτο? δεν ακουει τιποτα!!!!

Αναστασία να του προσφέρεις κάτι εναλλακτικό και να τον προετοιμάζεις πιο πριν ότι θα φύγετε σε λίγο,....έτσι έκανε και ο Λ. και του έλεγα κάνε αυτό για λίγο και μετά πάμε στο ΣΜ λη κάποια άλλη βόλτα, αναλόγως τι έχετε εκεί ή αν περνάτε από κάπου που του αρέσει........λογικό είναι, όλα τα παιδιά θα ήθελαν να μείνουν!!!

Μπεμπου συμφωνω με την Αργη....και ο δικος μου δε θελει να φυγει...ο μπαμπας μου του λει τωρα θα παμε σπιτι να παιξουμε με τη σκυλακι- εχουν ενα τεραστιο λουτρινο- και μετα θα φαμε μπανανα, και θα παιξουμε με το αμαξι, οποτε ηρεμει, η πεθερα μου παλη τον βγαζει βολτα λιγο πριν τον μεσιμεριανο υπνο βγαινουν κατα τις 11 κανουν τουλαχιστων μια ωρα βολτα στο παρκο η παιχνιδι οποτε κουραζετε, και του λεει τωρα θα παμε σπιτι θα ποιουμε χημο και θα κανουμε μπανιο και μετα νανι...οποτε παλη ηρεμει - για την ωρα τουλαχιστων

αμα μεγαλωσει και φτασει στην ηλικια του Σπυρου δεν ξερω τι θα κανουμε

""Καούρες στο στομάχιΕίναι ένας πόνος καυστικός στη μέση του στήθους και πάνω από την κοιλιά, ο οποίος μπορεί να συνοδεύεται από ξινίλες. Αυτό συμβαίνει, γιατί η προγεστερόνη χαλαρώνει το σφιγκτήρα στην είσοδο του στομάχου, με αποτέλεσμα τα οξέα να μπαίνουν στον οισοφάγο και να τον ερεθίζουν. Το τελευταίο τρίμηνο, επειδή η μήτρα μεγαλώνει περισσότερο, πιέζει το στόμαχο και επιδεινώνει το πρόβλημα.

Τι πρέπει να κάνετε

Παίρνοντας ορισμένα μέτρα, θα αμβλύνετε τη δυσάρεστη αίσθηση που προκαλούν οι καούρες. Πρέπει, λοιπόν, να:

Μη φορτώνετε το στομάχι σας.

Συνηθίσετε στα μικρά και συχνά γεύματα. Έτσι, θα υπάρχει πάντα τροφή στο στομάχι και θα απορροφά τα οξέα.

Προτιμάτε το κρέας, το κοτόπουλο και το ψάρι ψημένα στη σχάρα και τα λαχανικά (πράσινα) βρασμένα με λίγο ωμό λάδι.

Αποφεύγετε τις ξινές τροφές, τις σάλτσες, τα πικάντικα, τα τηγανητά και λιπαρά φαγητά, όπως και όσα σας προκαλούν δυσπεψία.

Ξεχάσετε προσωρινά τα λάχανα, το κουνουπίδι, τα φασόλια και τα σπαράγγια.

Μη σκύβετε και να μην είστε ποτέ τελείως ξαπλωμένη, γιατί οι στάσεις αυτές ευνοούν τις ξινίλες, αφού τα οξέα του στομάχου περνούν έτσι στον οισοφάγο.

Χρησιμοποιείτε δύο παραπάνω μαξιλάρια, όταν ξαπλώνετε στο κρεβάτι, ώστε να κοιμάστε σχεδόν μισοκαθισμένη.

Συμβουλευτείτε το γιατρό σας, αν το πρόβλημα επιμένει. Ίσως σας δώσει κάποιο αντιόξινο φάρμακο.""

kκαλημερουδια,.,.τι κανετε?

αθηνα τι να πω.εισια ηρωας..

ρε χρυσα πλακα μας κανεις/.???μια δυο φορες τον εχεις μαλωσει ΜΟΝΟ??????????????

μα ποσο υπομνη εχεις?

αργι με το καναπε :lol::lol:

τα χω παρει με το ικα..ελεος..αλλαξε το συστημα κ το πρωτο εμβολιο θα το κανω ιδιωτικα..γαμω το ικα..τζαμπα το πληρωνουμε??????????????

εγω με τη τιμωρια να πω οτι τον εχω βαλει..αλλα δε θελω συχνα γτ θα νομιζει οτι ειναι παιχνιδι..

αλλα αν σηκωσει χερι σε παιδι τον προηδοποιω πολλες φορες..αν δε ακουσει τον βαζω τιμωρια κρεβατι..μετα απο ενα λεπτο τον περνω κ τον λεω δε θα χτυπησεις κ λεει ναι

τ μικη της αδερφης μου τη εχει λιωσει στο σπρωξιμο..ε ποσο να μιλαω?????????

αν ερθει παιδακι κ μαλωνουν για ενα παιχνιδι τοτε παιρνω το παιχνιδι κ τελος

αλλα γτ δε πιανει λετε η τιμωρια?

δηλ αν βαραν ενα παιδι με στευρωμενα χερια θα κτσει κ θα καθεσαι να του μιλας? :?

επισης εμεις εχουμε θεμα με το πρωινο ντυσιμο..

περα οτι δε θελει να παει παιδικο..δε θελει να βγαλει κ τις πυζαμες δε θελει παππουτσια

γενικως εχει αποψη για το τι ρουχα θα φορεσει,,θε εεεε μουυ

κ μας κλωτσαει καθε πρωι κ κλαααααααααααααααμα κ τον ακουει η πολυκατοικια..

ε ποοοσο υπομονη αν κανεις/??εκει με το στανι του βαζω τα ρουχα

καμια ιδεα?

σορυ δε σχολιαζω καθε μια..ε πλεον γιναμε πολλες

φιλια σε ολες

Θουλιτσα το κατα δυναμην..

τι να κανω..ειναι τοσο ισχηρογνωμον- σνα τον Πατερα του- που οσο και να φωναζω τα κανω χειροτερα..

αμα φωναζω η μαλωνω αυτος παταει τσιριδες και μετα τρομαζω να τον ηρεμισω..και δεν μπορουν τα αυτια μου να ακουνε ντεσιμπελ.

Προς το παρον μπορω να το χειριζομαι...μετα που θα μεγαλωσει ακια ποκτησει αποψη σαν τον Ντοντο..ειλικρινα δεν ξερω τι θα κανω..

Πρωτη φορα ειχαμε θεμα παιχνιδι με την Ελενα της Νατασουλας..επαιρνε το καημενο ενα παιχνιδι..και ο χαλβας εκλεγε..προσπαθουσα να τον ηρεμισω γιατι η καημενη η Ελενα αφινε το παιχνιδι και επιανε καποιο αλλο..που και παλη ο παλιοεγωισταρος εκλεγε..ε στο τελςο τον πηρα αγκαλια τον χαλβα και τον χαιδευα και ηρεμησε..

η Αννυ παλη πολυ ανεξαρτητη..γραμμενοςυ του ειχε..ηταν το μονο παιδι που επαιζε μεσα στο δοματιο

Θούλη, :lol::lol::lol::lol: , έτσι ήταν ο Λ. ήθελε να διαλέγει αυτός τι θα φορέσει και η μεγάλη του αγάπη είναι τα τζιν, αν δεν είχε τζιν δεν ήθελε να πάει στο σχολείο!!! :?

τώρα που μεγάλωσε άλλαξε αλλά και πάλι η αγάπη για τα τζιν παρέμεινε!!! :)

εγώ πάντως όταν βάζω την κοπέλα μου τιμωρία (στην κούνια της για λίγο) και μετά πάω και την παίρνω και της εξηγώ ότι δεν κάνουμε αυτό κ.λπ. ακούει και δεν ξανακάνει την ζημιά!!! π.χ. σιδέρωνα και έφερε το καρότσι της (το παιδικό, όχι το μεγάλο) με την κούκλα της και την πήγαινε βόλτα στην κρεβατοκάμαρα, αλλά ξαφνικά άρχισε να σπρώχνει με δύναμη το καρότσι προς την ντουλάπα, της είπα μια φορά όχι, 2η όχι, 3η όχι, την 4η την προειδοποίησα και την 5η την έβαλα στην κούνια, όταν την έβγαλα δεν το ξανα έκανε!!! :!:

επίσης το είδος της τιμωρίας το αλλάζουμε όταν το παιδί μεγαλώνει, δλδ δεν μπορώ να βάλω τον Λ. τιμωρία στο κρεβάτι του!!!! :lol::lol::lol::lol:

Κορίτσια σας αφήνω και γω! Τι σας αφηνω δλδ που σας έχω αφήσει! :lol::lol:

Αποσυνδέομαι. Αν κανονίσετε για την Παρασκευή σφυριξτε μου και μένα να ξέρω! :D

Καλησπέρα μανούλες!

Σας παρακολουθώ αλλά δε μπορώ να συμμετάσχω, έχουμε γίνει αυτοκόλλητες με το μπουμπουκάκι μου, το άρρωστο!

Χθες πήγαμε παιδίατρο, λαιμός χάλια, το ένα αυτάκι άρχισε να μαζεύει υγρό, αναπόφευκτη η αντιβίωση! Κυκλοφορεί και στρεπτόκοκκος μας είπε... :? Ξεκινήσαμε χθες βράδυ, ευτυχώς σήμερα είναι καλύτερα, έπεσε ο πυρετός, αλλά είναι αδύναμη, δεν είχε φάει και τίποτα χθες, απ' το μεσημέρι και μετά! Αλατόνερο στη μύτη, λαδάκι στο αυτί (χαμός, πανικός, μόνο με κεφαλοκλείδωμα!!!) :? κι ελπίζουμε ότι θα συνέλθει... Τις ιώσεις και τα μικρόβιά μου μέσα!!! :evil::evil::evil: Ελπίζω τουλάχιστον να μη κολλήσω πάλι!!! :?

Για το καφεδάκι της Παρασκευής, προσωπικά ανυπομονώ, αλλά... :( Αν δεν είμαστε ΤΕΛΕΙΩΣ καλά, δεν θα έρθουμε, δε σας χρειάζονται τα μικρόβιά μας!!! :( Θα δούμε...

Συγγνώμη που δεν σχολιάζω, έχετε πιάσει και πολύ ενδιαφέροντα θέματα, αλλά κοιμήθηκε λίγο και πρέπει να μαζέψω κουζίνα, να μαγειρέψω και μετά να διαβάσω!!! :? (σιγά να μη προλάβω!!!)

Σας φιλώ όλες, πολύ γλυκά!!! :x:-*

Lenaki... :YMHUG:

εξακολουθ να μην ειμαι καλα!

η Μ-Ι σημερα εχει ορεξη για τα παντα και φυσικα οχι να με ακουει!

εχω απιστευτα νευρα και προσπαθω να μην ξεσπαω!

αλλα ποσο θα κρατηθω?

αντε να παει 5 να ερθει ο Π. να ξαπλωσω και λιγο γιατι το βραδυ ειμαι νυχτα!

Αθηνα περαστικα!

μητσακι υπομονη με τα λαιμα σας!

περαστικά Μιτσάκη και προσοχή σε σένα.... :x

συμπεθέρα-Βίκυ υπομονή!!! :x:x

μόλις τέλειωσα τις κηπουρικές μου εργασίες!!!.............Αθηνά ήμουν κήπο δεν άκουσα!!! :?

Guest
Η συζήτηση έκλεισε, δεν μπορούν να γίνουν νέες απαντήσεις

• Απαντήσεις

• Εσύ σε τι στάδιο είσαι;; Έχεις ξεκινήσει διέγερση;
    • Ναι ναι το εχω καταλαβει πως εσυ δεν βαζεις ταμπέλες! Κυριως για τον σύζυγο το ειπα κ πως πρεπει να τογ το περασεις!! Κ εμενα ετσι ειναι συνηθως μιλαμε κ την επομενη μερα η μετα απο λιγες ωρες αφου τα επεξεργαστει ολα ηρεμει!! Εμενα δυστυχως δεν με βοηθησε με τις ενεσεις αλλα να σου πω προτιμω την "ανεξαρτησια" μ! Επειδή επρεπε να γινουν αυστηρα την ιδια ωρα κλπ δεν μπορουσα εντελει να πιεζομαι αν θα ειναι σπιτι κλπ... μ ειχε πει πως θα μ τις κανει εκεινος αλλα μετα οταν ηρθε η ωρα μ ειπε πως δεν μπορεί να με τρυπησει!!! Χαχααχαααχα!! Αλλα εκει πηρα την αποφαση πως θα τις κανω μονη μ κ οπως ειπα κ παραπάνω στη δικη μας περιπτωση εντελει ηταν το ιδανικο..μετα την πρωτη π το σκεφτομουν 5 λεπτα πλεον τρυπιεμαι χωρις σκεψη!!! περασα στο επομενο level!!  Χαχααχχα 🤣 αλλα κ παλι ειναι πολυ γλυκο ν τρυφερο π εστω με αυτο τον τροπο θελει να συμμετεχει στην ολη διαδικασια.. ❤️
    • Μα για αυτό το είπα! Επειδή ακριβώς έχεις πάρει και εσύ εξωτερική μαία.. ειλικρινά νοιωθω ότι θα πήγαινα σα πρόβατο στη σφαγή χωρίς αυτές... Πωπω 38η!!! Εντάξει καλά είσαι και εσύ..!! 🤣🤣🤣🤣 Άρα φεεεεεεέτα...!! Έχω χρόνο ακόμα!!! 😝🤣🤣🤣 Τουλάχιστον πήρες βαλίτσα.. εγώ τώρα πήρα τραπεζαρία και φωτιστικά οροφής για το σαλόνι.. ακολουθεί το στεγνωτηριο και ο αφυγραντήρας εντός της εβδομάδας 🤣🤣🤣 κοσμαρα σου λέω!! Μόνο καρότσι, λίκνο και μερικά ρουχαλακια έχουμε πάρει.. 🙄 εντάξει μας έχουν δώσει και πολλά βέβαια.. το λίκνο που έχεις δε βγαίνει το ύφασμα να μπει πλυντήριο;
    • Κ εμένα η μαία με έχει βοηθήσει! Μου έκαναν τόσο καλό τα μαθήματα...  Εγώ περιμένω τη βαλίτσα τη Δευτέρα να μου έρθει,  οπότε θα αρχίσω να ετοιμάζω 🤣 Ααα καλά... το λίκνο το έχω στη μάνα μου κ πρέπει να το πάρω για καθάρισμα 😂😂😂  Μπαίνω 38η την Τετάρτη εεεε 
    • ❤️❤️❤️❤️❤️ Σ' ευχαριστώ κοριτσάκι μου!! Αμήν να πάνε όλα κατ'ευχήν..!! 🤞🤞🤞 Εδώ θα είμαστε!  Και ευτυχώς που λες ότι δεν έχεις ετοιμάσει ούτε εσύ βαλίτσα γιατί νοιωθω κοσμαρα.... Τίποτα δεν έχω κάνει.. πλησιάζει ο καιρός και δεν λέω να το χωνέψω..😅 τώρα σκέψου πήραμε το λίκνο..😳
  • Νέες συζητήσεις

• Προσθήκη...