Μετάβαση σε περιεχόμενο

το εξπρες του βυζονυχτιου..νο 36..νέα αρχή

Recommended Posts

Αργυρώ εδώ τα πουλάνε όλα ξεχωριστά και όχι σετ σαν αυτά που έβαλες αλλά και πάλι δεν βγαίνουν τόσο ακριβά. Τα σετ τα δικά σας δηλαδή ύπόλογιζε εδώ γύρω στα 80ευρώ. Μια κασετίνα δηλαδή κυμαίνεται μεταξύ 5-10 ευρώ. Η 2η τσαντούλα που έχει μήπως είναι για ρούχα?

Πολύ μου αρέσουν τα θέματα που πιάσαμε.

Την Έλενα δεν την έχω βάλει ποτέ τιμωρία.

Τον Μιχάλη είχα δοκιμάσει παλιότερα το ταιμ αουτ χωρίς όμως να δώ κάποιο αποτέλεσμα οπότε και το σταμάτησα πολύ γρήγορα. Αυτό που κάνω τώρα είναι το εξής:

:twisted::twisted::twisted: Αν του πώ να μαζέψει τα παιχνίδια του και δεν τα μαζέψει τα μαζέυω εγώ και τα εξαφανίζω για 1 εβδομάδα

Αν φωνάξει τον φίλο του για να παίξουν και κάνουν αταξίες και δεν ακούνε για 1 εβδομάδα δεν τον αφήνω μετά να παίξει μαζί του

Αυτό που παρατηρώ πάντως στον Μιχάλη είναι ότι είναι πολύ καλός και υπάκουοος όταν είναι στο σπίτι μόνος του ( σε εμένα γιατί αν πάει στους γονείς μου τους τους κάνει ότι θέλει και δεν του λένε τίποτα :evil::evil::evil::evil: ) αλλά όταν βρίσκεται με άλλα παιδιά αλλάζει πολύ η συμπεριφορά του και γίνεται ατίθασος :roll::roll:

Μαρία το έχω ακούσει κι εγώ αυτό :twisted::twisted:

Αναστασία πότε φεύγεις, αύριο?

Η Άννυ έφαγε τα υπόλοιπα κεκάκια?

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

• Απαντήσεις 987
  • Created
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Καλημέρα Καλημέρα!!

Σαυρογιωτα η Κωνσταντίνα μιλούσε ρε μια χαρά και πιο παλιά.. το καλοκαίρι εγώ τη θυμάμαι που έλεγε συνεχεία λογάκια..

Αλλά μη ξεχνάς ότι η Κωνσταντίνα από πριν το καλοκαίρι έτρωγε με το πιρούνι πολύ καλά.. ο δικός μου με το πιρούνι δεν μπορεί να φάει τόσο καλά όσο με το κουτάλι

Εμας παντως κακος είναι ο Οδυσσεας…εγω ειμαι η μανουλα!!!!

Χαχαχα.

Βασικα δεν χρειαζετε να γινετε κακος, απλα του μιλαει σοβαρα και υψωνει λιιιγο τη φωνη..αλαλ ο Χριστοφορος τον ακουει δεν κοιταει εμενα πχ για παρηγορια, απλα συμμορφωνετε, εγω και να τον μαλοσω με γραφει

Αναστασια γιατι ετσι ο Σπυρακος..μηπως σας δοκιμαζει για να βρει τα ορια του;;;;

Μηπωβς οντως βαρεθηκε και θελει βολτιτσα;;;..τοκαημενο..να μου τον φιλισεις

Μιτσακη ακαομα πηρετος..αμαν βρε παιδι μου!!!

Φρανι δυστιχως οι περισσοτερε διανοιες, εχουν παρομοια καταλυξη. Λιγοι γονει ςξερουν να διαχειρηστουν σωστα τις δυνατοτητες του παιδιου τους ετσι ώστε να γινει ενας ισορροπιμενος ενηλικας που να εποφελειτε τα μεγηστα από τις ικανοτητες και τις δυνατοτητες του.

Παντως ο Σεμπι είναι τελειος..πολυ μ’αρεσει αυτό το παιδι

Αφρο αυτό που λες για το ποτυρι…ειχα ακουσει και εγω ότι κοντα στα δυο πρεπει να πινουν πλεων από κανονικ ποτυρι..αλλα αμφιβαλλω αν ο ΧΡιστοφορος θα το κανει ..το παρατηρω από το πώς χειρηζετε τα ποτυρακια του

Αθηνα να την παρεις…ποσο πια θα αντεξεις,,

Αμαν βρε παιδι μου όλα σε σενα;;;

Ιφηγενενια σουπερ γλωσσου το μαρακι..μ’αρεσει όμως..εχει τετοια φατσουλα που την παει να μιλαει πολύ και καλα..θα γινει μια κουκλαρα με λεγειν!!!

θα χρειαστω την εμπειρια σου σε λιγο …στο θεμα χειρισμος των κρισεων θυμου..

λενακη ειδες..μια χαρα η δικια σου..

παντως είναι και αυτη αστερη..τοσο μικρη και ξερει τοσα πολλα!!!!!

Αρκετα καλα παντως και αρκετα γρηγορα ηρεμησε στο θεμα αδελφακη…πολύ καλο αυτό

Αχ..

Τι μου εκανε το σκατουλι σημερα ξημεροματα…

Απλα βλεπω ότι σηγα σηγα η πολιτικη, παιρνω τον ΦΟΦΟ από το χερακι και αλλαζουμε δοματιο η παρασταση αρχησε σε ορισμενε ςπριπτωσεις να μη πιανει.

Σημερα πχ ξυπνησε στις 5 :50 γκρινιαζοντας ειδα ότι εχει μηξες, σηκοσα τον Οδυσσεα να του κανει γαλα και να φερει το νασαλιν για να καθαρισουμε τη μυτη…

Εβγαλε λιγη μηξα- από το κλαμα την εκανε..μετα παιδια πατησε κατι ιστερικες τσιριδες…στην αρχη ψαρωσα, λεω θα του πονεσα το αυτι με τη συσκευη..μετα λεω μπα όταν ποπναιε το κλαμα είναι αλλιως..παιδια κανενα 10 τσιροκοπαγε χωρις να ξςερει τι θελει, βρε να τον κανω αγκαλια, βρε να τον χαιδευω βρε να τον σηκονω να τον παω στο καινουριο δοματιο να δουμε τα ζωα που κολλησε στον τοιχο..βρε να δουμε εξω…τιποτα..ουτε το γαλα ηθελε και τσιριζε..

Πανω που ειχα απελπιστει αρπαξε το μπιμπερο στο στομα, το ηπιε και ηρεμησε ..μετα σαν αγγελουδι εβαλε το κεφαλακι του πανω στο μαξηλαρι του Οδυσσεα και ηταν κανενα 20 λεπτο ξαπλα ηρεμος και ισυχος, εγω τον χαιδευα και τον φιλουσα- ξερω ότι κανονικα αυτό δεν θα επρεπε να το κανω γιατι ηταν σαν να επιβραβευα την προηγουμενη συμπεριφορα του- αλλα δεν ηξερα τι να εκανα..μετα κοιμηθηκε, μετα κοιμηθηκε καμια ωρτιτσα, εγω παλη όχι, μετα τον ξυπνης ανα παμε στη μαμα μου- σημερα τον εχει αυτή…

Ριχε ξανακανει ιστεριες..αλλα όχι σε τετοια ενταση και διαρκεια

Μαρια..γι’αυτου ςπου λενε δεν θα χρεοκοπισουμε..μα ΕΧΟΥΜΕ χρεοκωπισει…δεν το καταλαβαινουν..

Και αντε δωσαμε ένα νιση..αλλα όταν σαν χωρα δεν αξιοποιουμε τα εσωδα μας , δεν εχουμε πρωτογενης η βιομηχανικη παραγωγη, δεν αξιοποιουμε τα ΠΟΠ προιοντα μας σωστα δεν κανουμε εξαγωγες τι θα κανουμε, θα πουλαμε ένα νιση τη δεκαετια για να ζησουμε…

Πολλα λαθη γινονται κυριως σε ατομικο –επιχειρηματικο επιπεδο και στη συνεχει ακαι σε κρατηκο – συνολικο.

Σορυ για το σεντονη….

Αναστασια η Αννυ μια χαρα θα είναι πανου..ειναι γλυκα και πολύ καλο παιδακι

Καλημερα σας!!!!!!!! :) Τι κανετε?

Θεμα τιμωρια λοιπον σημερα! Στην αρχη αν και ημουν υπερ της τιμωριας με τον καιρο αλλαξα γνωμη μιας και ειδα πως δεν κανει τιποτα, τουλαχιστον στο δικο μου παιδι. Μετα την τιμωρια παλι τα ιδια εκανε. Οποτε την σταματησα και εγω και τωρα κανω αυτο που κανει η Ιφι. Γονατιζω και της εξηγω καποια πραγματα. Οχι βεβαια οτι σταματαει παντα να κανει ζημιες αλλα που θα παει..Η δικια μου ειναι και απιστευτα ζημιαρα! Οτι χαζομαρα υπαρχει θα την κανει με αποτελεσμα πολλες φορες να της φωναζω.. :oops: Τωρα με τον μικρο προσπαθω να το περιορισω και αυτο για να μην αισθανεται μειωνεκτηκα αλλα ωρες ωρες με βγαζει πραγματικα εκτος εαυτου. Με την επιλοχειο τα νευρα μου ειναι πειραγμενα και πολλες φορες ξεσπαω σε αυτην...τι μου φταιει ομως... :oops: Πιστευω ομως πως εκτος απο την ζηλια ειναι και αυτο που ειπε η Λαμπρινη. Ειναι η ηλικια τετοια που θα τα κανει αυτα.

Με τον Π. δυστυχως οσο και να το εχουμε συζητησει δεν ακολουθουμε τη ιδια τακτικη. Εγω ειμαι ο Χιτλερ της υποθεσης και αυτος ο τελειος χαζομπαμπας. Τον σερνει απο την μυτη με ενα ψευτοκλαμα. Εχει μαθει η μαιμου και συμπεριφερεται στον καθενα διαφορετικα.

Λαμπρινη μου καλα ειμαστε!!! Τελεια η Χριστιαννα με το ποδηλατακι! Και εγω τετοιο σκεφτομαι να παρω στην Ειρηνη μολις ανοιξει λιγο ο καιρος. Το αλλο βινετακι δεν το βρηκα να το δω. Ειναι πολυ γλυκο κοριτσακι!! Να την χαιρεσαι!

Αφροδιτη πως παει η εγκυμοσυνη? Καβαλα ακουω και λιωνω...Κριμα που δεν θα κατεβουμε φετος..Θα πιναμε καφεδακι αλλιως!

Γωγουλινι πλησιαζει ο καιρος ε? Ποτε περασε κιολας!!! Καλα η Ιω οσο μεγαλωνει γινεται και πιο μουρη. Την απολαυσα στις φωτο στο φεις! :)

Νατασα μου!Με την Ελενα τι κανεις?Οκ οχι τιμωρια εννοειται!Αλλα?

Αυριο φευγω...Πρεπει να δω κ την ωρα!Πρωι περιπου στις 10!!!

Εφαγε λιιιιιγο κεκακι...Και εχει βγαλει σπιρουλακια στην κοιλια...Αχρωμα κ μικρα...Υποθετω απο το καρυδι... :?:?:?

Χρυσα μου ευχαριστω!

Τι σχεση εχει το νασαλιν με το αφτι?Εκει το βαζεις?Νομιζα ειναι σαν το οτρισαλιν...!

Τι να επαθε ο μικρουλης?!...Δεν ξερω τι να υποθεσω!

Παντως αυτο που λες οτι δεν ηταν σωστο που τον αγκαλιασες...Μπορει κ να ηταν οτι πιο σωστο...Μπορει πχ να ηταν ταραγμενος απο εφιαλτη...Λεω εγω τωρα...!Δεν μπορω να ειμαι συνεχεια στην τσιτα των "πρεπει" κ "δεν πρεπει"!!!

Καλημερα Λενακι!!!!!!Καλωστην!

Οχι κανονικα στη μυτη το βαζω, ειναι βασικα μια συσκευη που βαζεις φυσιολογικο ορο και ειπα μηπως ρε παιδι μου πονουσε το αυτακι του και δενκανει να τη χρισημοποιεις αμα εχει ωτιτιδα η ειναι κοκκινο το αυτι..

αλλα ειναι μια χαρα.

Δεν μπορεσα πραγματικα να προσδιορισω τι επαθε και γιατι τσιριζε ετσι...αλλα ηθελα πολυ να τον κανω αγκαλιτσα γιατι απο τοτε που κοιμαται στην κουνια του- δεν επιχειρησα να τον βαλλω ακομα στο καινουριο κρεβατι- μου λειπει αφανταστα.

Λενακη πιστευω πως ειναι λογικο μεριεκς φορες να νευριαζεις..

και εγω νευριαζω πολλες φορες, εχω φωναξει μονο κανα δυο που αυτο που εκανε ηταν επικυνδηνο..πχ επαιζε με το καλλωδιο απο το ποντικη, η ανοιγε το ντουλαπι με τις κατσαρολες και τρομαζα...

αλλα ειναι οντως και η ηλικια τετοια..δεν ξερουν τον κινδυνο, δεν ξερουν τα ορια τους και δοκιμαζουν...

θα δειξει...

Αναστασία προς το παρόν προσπαθώ να της εξηγώ, της λέω πχ για τους μαρκαδόρους ότι δεν είναι για να βάψουμε τους τοίχους και τα πλακάκια αλλά τα μπλόκ ζωγραφικής, κάποιες φορές πιάνει κάποιες άλλες όχι απλά πιστεύω ότια αν μείνω σταθερή και το συζητήσουμε κάποια στιγμή θα δώ αποτέλεσμα.

Την πήραξαν τελικά τα καρύδια???????

Καλό ταξίδι και καλά να περάσετε στην Αθήνα

Χρύσα κι εγώ το ίδιο θα έκανα δεν μπορείς να ξέρεις από τι τσίριζε αν κάτι τον πονούσε αν φοβήθηκε ή οτιδήποτε άλλο

Λενάκι κι εσύ Καβαλιώτισσα????????

καλημερα σας

ωραιο θεματακι....εμενα μιλαει πολυ καλα απο πολυ μικουλης....τωρα λεει απιστευτα πραγματα :lol: κ γενικα προσεχουμε τι λεμε γιατι ειναι παπαγαλος...προχτες ηταν κρυωμενος...επειδη αγχωνοταν ο συζηγος τον πηγαμε στον γιατρο...τελικα ειχα δικιο λιγες μυξουλες ειχε κ να κανουμε ορακια...οταν μας συμπληρωνε το βιβλιαριο τοον ρωταει ο δικος μου...θα μου γραψετε κ φαρμακακι?κ αρχισε μια απιστευτη κουβεντα με τον γιτρο....συζητηση κανονικη....

αλλο ενα ωραιο κορυφαιο...μιλουσαμε με την μαμα μου κ μου ελεγε οτι το μωρο της αδελφης μου λεει μαμα κ μπαμπα....με ακουσε ο δικος μου κ λεει ''ακης λεει?''

συνεχεια ρωταει γιατι.....ειναι η εποχη του γιατι...γιατι μαμα υπαρχουν ταχυδρομοι?γιατι ο σκυλος απο το κινουμενο σχεδιο μεταλλαχτηκε....

εγω τιμωρια δεν τον εβαλα ποτε....γενικα δεν τον μαλωνω...παντα εξηγω...ολη μερα στο μπλα μπλα...ο μπαμπας αν του πει κατι τον ακουει....κ μετα θα ζητησει κ συγνωμη....

εμενα ειναι πολυ ησυχος...σπανια θα κανει ζημια....κ αν θα κανει θα ειναι επειδη ειναι κουρασμενος....γενικα ειναι υπακουος...ουτε παιδακια πειραζει..τα παιχνιδια του τα δινει ολα...μεχρι που χαριζει στα φιλαρακια του....δεν θα δωσει παιχνιδι μονο σε αυτα που τον εχουν ενοχλησει....ή δεν μοιραζοντε κ αυτα τα παιχνιδια τους....θυμαται πολυ...

με τα μωρα που εχουμε απο τις αδελφες μας ειναι κυριος....μπορεις να τον αφησεις διπλα κ να του εχεις εμπιστοσυνη...δεν εχει πειραξει κανενα....εχουν κοιμηθει πολλες φορες στην κουνια του :lol:

το θεμα εμεις το εχουμε με τον υπνο,....δεν θελουμε να κοιμηθουμε....μην ακουσει για υπνο...θελει ολη μερα να παιζει κ να τρεχει..πηγαινουμε στο σταδιο εδω για ποδοσφαιρο κ τρεχουμε το σταδιο 3 φορες...κ αυτος δεν κουραζεται...εγω πεφτω κατω κ αυτος συνεχιζει....δεν κοιματε μεσημερι..το περνουμε απο το πρωι μεχρι το βραδυ...εμενα δεν με πειραζει αλλα λεω δεν κουραζεται τον λυπαμαι απο το πρωι μεχρι το βραδυ.....

αυτα....

καλημερα κοριτσουδια .

λενακι πολυ χαιρομαι που σε βλεπω !!! αχ εγω Καβαλα εχω να παω παρα πολλα χρονια ....απο το 06 !!!το περιμενω πως και πως .

χρυσα μου καλα εκανες και τον πηρες αγκαλια για νανι ,δεν ειναι ολλα τα βραδια ιδια .

εμενα χθες κοιμηθηκε ολο το βραδυ μονος του :D και ηρθε σημερα στισ 9 σε μενα :D:D:D

μια μια μας παει ο μικρος :lol::lol::lol::lol: ενα βραδυ κοιματε ενα βραδυ ερχετε :lol::lol::lol::lol:

οταν λετε τιμωρια τι εννοειτε ? αυτο που δειχνει στην νταντα να καθετε καπου για οσα λεπτα ειναι και τα χρονια του ? η η συνεπια της πραξης αφου τον εχεις προιδοποιησει ?

εγω το δευτερο κανω προιδοποιω και αν συνεχισει του στερω το "παιχνιδι" πχ το παραδειγμα χθες με την σκουπα .

εννοειτε οτι ολλες οι φορες δεν ειναι ιδιες και χρειαζετε αλλη αντιμετωπιση .

α και ο "κακος" ειμαι εγω αλλα δεν μου κραταει κακια και παντα τρεχει να τον "συνχωρησω"

στον μπαμπα κραταει μουτρα ακομα και κατα λαθος να τον σπρωξει η να τον χτυπησει πανω στο παιχνιδι :lol::lol::lol::lol::lol::lol: αλλα για πολυ λιγο

Στο θεμα τιμωρια και εγω αυτοκανω..βασικα δεν ειναι ακριβως τιμωρια γιατι πιστευω πως οπως ειοπε και η λαλα σε αυτη την ηλικια δενε χει νοημα...

Του παιρνω συνηθως αυτο με το οποιο κανει εκεινη τη στιγμη κατι ασχημο..πχ δαγκωνει εμενα- το ξαναρρζησε μετα απο καποιο διαστμα...του λεω πχ η μαμα ποναει..τερμα οι αγκαλιτσε ςπηγενε να παιξεις...

να του παρω καποιο παιχνιδι ακομα δενε χει νοημα γιατι θα βρει καποιο αλλο να παιξει καια κομα και εαν του λειψει κατι για καποιο διαστημε αδνε το πολυκαταλαβαινει

Τωρα ακομα δηλαδη ακομα ακουει και συμμορφωνετε..μετα δεν ξερω τι θα γινει

Καλημέρα μανούλες!! :x:x:x

Στη δουλειά ως συνήθως... :twisted::twisted::twisted:

Ωραία θεμα συζητάτε πάλι! ;) Τιμωρία μμμ.... μια φορά την είχα βάλει στο δωμάτιο της και το μονο που κατάφερα ήταν να την τρομοκρατήσω.

Δεν την βάζω τιμωρία, αλλά δε μου δίνει και λόγους ρε κορίτσια :roll: συνηθίζω όμως να φωνάζω όταν δε με ακούει ή όταν αναγκάζομαι να επαναλάβω κάτι πάνω από 5-6 φορές. :oops::oops::oops: Ε, την έκτη φορά θα σηκώσω 2-3 τόνους τη φωνή μου...

Αυτό θέλω να το σταματήσω, αλλά δε μου είναι εύκολο.

Λαμπρινή αυτό που λες για τη συγγνώμη είναι πρακτική που ακολουθώ και γω.

Συμφωνώ εν μέρει δηλαδή, πρώτον γιατί αν χάνω συνέχεια την υπομονή μου και μετά σητάω συγγνώμη, χάνεται η έννοια και το παιδί μπερδεύεται ή παίρνει λάθος μηνύματα("απο τότε που βγηκε το συγγνωμη χάθηκε το φιλοτιμο" δε λενε; ) :lol::lol::lol: και δεύτερον μετά παύει να σε υπολογίζει.

Τώρα στο θέμα κοινή διαπαιδαγώγηση έχω πρόβλημα... σας το έχω πει και στο παρελθόν. Όμως έχουμε βελτιωθεί αρκετά σ' συτόν τον τομέα με τον άντρα μου. Έχει τύχει να τη μαλώσει και να έρθει σε μένα για παρηγοριά (η μικρή όχι ο άντρας μου! ) :lol::lol::lol: , δε θα της αρνηθώ την αγκαλιά, αλλά θα της πω οτι ο μπαμπά έχει δίκιο που τη μάλωσε. Το ίδιο ευτυχώς έχει αρχίσει να κάνει και μπαμπάς της.

Εμένα δε μου κρατάει κακία, αλλά στον μπαμπα της κρατάει και έτσι τον κάνει ό,τι θέλει. :roll:

Πάντως είναι πολύ εύθικτη η μικρή μου κορίτσια. Έχω παρατηρήσει οτι δε θέλει να την μαλώνουν. Μια φορά τη μάλωσα μπροστά στην αδερφή μου και παρεξηγήθηκε! :shock::shock::shock:

Την προσέβαλα τη σκατούλα! :lol::lol::lol: Δεν το έχω ξανακάνει έκτοτε βέβαια... δεν ξέρω τι επίπτωση θα είχε αυτό στην ψυχολογία της. :roll:

Νατασουλα ναι και εγω απο Καβαλα!! Και εσυ εχεις καποια σχεση με Καβαλα ε? Εσυ εισαι απο εκει η ο αντρας σου?

Αναστασακι ειναι αλλεργικη η μικρη στα καρυδια? Καλο ταξιδι ευχομαι και καλα να περασεις Αθηνα!

Αφροδιτουλα πολλα χρονια εχεις να πας! Σε ζηλευωωω που θα πας σε λιγους μηνες!!! Εμεις μαλλον του παραχρονου το καλοκαιρι θα παμε παλι. Μωρε τι καλος που ειναι ο Μανωλακης! Φαινεται πολυ ησυχος!

Σισσιω μου ειναι ευαισθητουλα η δικια σου μωλε..

Εγώ παιχνίδια δεν της παίρνω. Μιά φορά της πήρα παιχνίδα και μετά ξέχασα να της τα δώσω πίσω! :oops::lol::lol::lol:

Τα βρήκα στο αποθηκάκι της κουζίνας και αναρωτιόμουν πως βρέθηκαν εκεί. :?:oops::shock::lol:

Λενάκι δεν ξέρω αν οφείλεται σε ευαισθησία ή εγωισμό... νομίζω οτι είναι νωρίς να το καταλάβω :roll:

. Έχει τύχει να τη μαλώσει και να έρθει σε μένα για παρηγοριά (η μικρή όχι ο άντρας μου! ) :lol::lol::lol: , Εμένα δε μου κρατάει κακία, αλλά στον μπαμπα της κρατάει και έτσι τον κάνει ό,τι θέλει. :roll:

:lol::lol::lol::lol::lol::lol: γελάω με αυτό της παρένθεσης!!!!

έτσι είναι με την μαμά τα έχουν καλά, άσχετα αν τους φωνάζει!!!!

έτσι και η Ρέα, της φωνάζω και έρχεται και με φιλάει και μου λέει και ευχαριστώ!!!! :lol::lol::lol::roll::roll::roll:

Καλημεραααααααααα!!!

Καλε τι γινετε στην Ιαπωνια;;;ΧΑΜΟΣ!!!!Κριμα. :(:(

Λοιπον αν επιβιωσουμε μεχρι την Παρασκευη θελετε να βρεθουμε κατα τις 6 με 6 μιση;;;

Θα ειμαι στο μετρο κατα τις 6. Μπορει να με παραλαβει καποια ή να ειναι καποια εκει να περπατησουμε παρεουλα;;;; :mrgreen::mrgreen::mrgreen:

Πολυ ωραια θεματα.Ομιλια και τιμωρια.

Για την ομιλια το χω δει χαλαρα και χω δωσει περιθωριο μεχρι τα 3.

Για την τιμωρια τωρα. Θελω να του μαθω οτι καθε τι που κανει εσκεμμενα (οχι κατα λαθος) εχει συνεπειες.

Πχ. Πέταξες καρω το κουλουρακι σου και το κανες κομματια, σορρυ αλλα δεν εχει αλλο.

Εσκισες το παραμυθι...Λυπαμαι αλλα αυριο παλι παραμυθι. Αυτααααααααα.

Συγγνωμη που δεν σχολιαζω αλλα ειμαι και με τα 2 παιδια. :oops::oops::oops:

θα μπω πιο μετα να δω τι αποφασισατε.Φιλακια σε όλες σας.

ΚΑΛΗΜΕΡΟΥΔΙΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ...

καποια μανουλα ..σορυ δεν θυμαμαι..με ρωτησε τι εκανε το παπι μου και το βαλα τιμωρία? κοπαναγε το πληκτρολογιο του λαπτοπ μου όοοοολη την ωρα..και της ελεγα μην το κανεις αυτο θα πας τιμωρια...το ξανακανε..λυδια μην το κανεις αυτο θα πας τιμωρια ειναι κακο...ε την τριτη φορα την εβαλα τιμωρια... :(:( μετα ερχεται τσουπ..παιρνει το πιατο της με το ψωμι και το τυρι αφου παιρνει ενα παμπονηροοοοοοοοοοο βλέμμα... 8-)8-) και τα πεταει με μια ανεση πανω στον καναπε και στο χαλι... :evil: ξανα παλι τιμωρια..

αλλα το θεμα ποιο ειναι βρε κοριτσια....δεν νομιζω ότι βαζοντας την στο δωματιο της καταλαβαινει οτι ειναι τιμωρια.. :roll::roll: μπορει να κλαψει λιγο...αν δεν βρει καποια διαολια να κανει...αλλα νομιζω οτι ειναι πολυ μικρη ακομη για να καταλαβει την εννοια της τιμωριας...δεν ξερω ομως τι αλλο να κανω για ν ασταματησει τις διαολιες...εχω κουραστει απιστευτα να την μαλωνω να της λεω μη και να τα κανει παλι και παλι...μαλλον θα πρεπει να κανω υπομονηηηηηηηηηη :?:?

αλλα ειναι και μια ναζουυυυυυυυυυυυυυυυυυ απιστευτηηηηηηηηη!!!!! απο την αλλη..την πηρα τηλ.σημερα και ερχεται με ενα μαγκικο υφακι !!!!!!!!μου λεει μαμα... γειααααααααα...B-)B-) και στο τελος φωναζε απωωωωωωωωωωωωωωωωωωω :x:x:x:x αχ τι τρελοπαπο εχω εγωωωωωω..χαχαχα

αλλα την ειδαν στην γιατρο χθε ςκαι ηταν τοοοοοοοοοοσο ηρεμη...και μου λεγανε όλοι καλε τι καλοοοοοοοοοο παιδι και ηρεμοοοο... :o:o:o λεω ναιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιι εδω ειναι παναγιτσα αλλα σπιτι... :lol::lol::lol: διαολοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοος...χθες τι μου κανε εκλαιγε εκλαιγε πανω μου ...ποση ωρα και τι ηθελε ρε παιδια κο....δηλ μπισκοτο...και αφου ειχε κοκκινισει απο το κλαμμα της λεω γιατι δεν μου το λεγες αφου σε ρωταγα??????? τι θες?αυτη προτιμησε να γινει πατζαρι και να μην ακουω απο το ενα αυτι....λεμε τωρα..και μετα κανα τεταρτακι πριν το γαλα τριβοταν παλι πανω μου σαν γατι και μυξοκλαιγε..τι θες να λεω εγω...τι ειναι αγαπη μου?τιποτα αυτη.. :evil::evil: τελικα αφου παλι εκανε τα ιδια να τρεχουν μυξες και να την λυπαμαι απο την μια..και απο την αλλη να ψαχνω το κινητο του ηρωδηηηηηηηηηηηηηηηη :lol::lol::lol: μου πε γκλιααααααα...δηλαδη αγκαλια...ε πες το βρε χρυσοστομη....

αχ ελπίζω να διαβασατε το σεντονακι μ ου.... :oops::oops:

εδω κολλαει ...μια ΠΑΠΙΑ ΜΑ ΠΟΙΑ ΠΑΠΙΑ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :lol::lol:

σισσακι μουυυυυυυυυυ που εισαι μωλε και μου λειψες πολυ..

παναγιωτα μου εγω φοβαμαι οτι αν δεν εχω γινει τελειως καλα δεν θ αρθω..σημερα θα παω να με δει γιατρος...παλι βηχω... :evil:

αχ βρε κοριτσια που θα συναντηθητε παρασκυεη...θα ηθελα να σας γνωρισω...αλλα εγω εκεινη την ωρα πεταω με το c130.... :lol: κ με πιανει η καρδια μου....για το αεροπλανο....

ξέχασα να σας πω, την Παρασκευή, υποτίθεται ότι είχα ραντεβού με τον οδοντίατρο, πάμε όλοι (3 )μαζί κουνάμενοι λυγάμενοι, μας βλέπει η βοηθός και λέει τι θέλετε? λέμε έχουμε ραντεβού για τις 13.30, κοιτάει λέι όχι είναι για την άλλη Παρ. :o:o:shock::shock::shock::shock: τέλος πάντων στις 15.00 ήρθε ο νέος καναπές και την ίδια στιγμή ήρθε ένα φίλος ενός συναδ. του άντρα μου (δεν τον ξέραμε, τελικά υπάρχουν ακόμη καλοί σαμαρείτες!!!! :D ) και πήρε τον παλιό και πάνε με τον άντρα μου να τον δώσουν σε έναν οργανισμό που μαζεύει παλιά έπιπλα και τα δίνει σε όποιον τα έχει ανάγκη δωρεάν........και ένας βοηθός (πρώην φυλακισμένος :shock: ) λέει στον άντρα μου: θέλω να γίνω βοηθός σου στην παραγωγή.

σύζ.: ποιά παραγωγή?

φυλακ. : στην πορνό παραγωγή που έχεις..

συζ.: :?::?::shock::shock:

φυλακ.: ε τέτοιος καναπές χρησιμοποιείται σε πορνοπαραγωγές!!!!

:lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol:

αχ βρε κοριτσια που θα συναντηθητε παρασκυεη...θα ηθελα να σας γνωρισω...αλλα εγω εκεινη την ωρα πεταω με το c130.... :lol: κ με πιανει η καρδια μου....για το αεροπλανο....

έλα ρε μην φοβάσαι, άνετο είναι :lol::lol::lol: ....

πού πας μακρυά?

και μένα τώρα με πετάει έξω, έχω πατήσει υποβολή πολλές φορές αλλά....

έλα ρε μην φοβάσαι, άνετο είναι :lol::lol::lol: ....

πού πας μακρυά?

και μένα τώρα με πετάει έξω, έχω πατήσει υποβολή πολλές φορές αλλά....

την παρασκευη φευγει απο ροδο-καρπαθο-χαναια-ηρακλειο-αθηνα....κ εγω θα μπω ροδο κ θα βγω αθηνα...3 ωρες μεσα στο c..ελπιζω να τα κανουν σερβις.....καθε φορα που μπαινω κανω μικρο δρομολογιο τωρα θα ειναι μεγαλο....

Παναγιώτα εγώ είμαι μέσα! :x

Παρασκευη 18 Μαρτίου και ωρα 6:30 μμ στο Βέρντε. Συμφωνείτε;;;

Δηλώστε συμμετοχές κορίτσια! :D

Κάρολ :x μη μαλώνεις το παπί!

Άργυ την πρώτη φορά που δεν του μίλησε, κοκκίνησε ολόκληρος και ήρθε στην κουζίνα να μου το πεί! :shock::shock: (ο άντρας μου όχι η μικρή! :lol::lol::lol: )

Θεός ο εξ πρίζονερ! :lol::lol::lol:

φυλακ.: ε τέτοιος καναπές χρησιμοποιείται σε πορνοπαραγωγές!!!!

Δερματινος φουξια ητανε;;; :lol::lol::lol::lol:

Αναστασια εγω με το μωρο θα ειμαι. Αν ειναι και η φιλη σου μαζι μπορεις πολυ ευγενικα να την παρακαλεσεις για μια ωρα να κανει baby sitting αλλιως θα την προσεχουμε ολες μαζι την Αννυ.

Ακομη αρρωστη ρε Καρολινα;;; :o:o Περαστικα.

Μητσακι περαστικα και σε εσας. Ελπιζω να τα καταφερουμε αυτη τη φορα και να βρεθουμε.

την παρασκευη φευγει απο ροδο-καρπαθο-χαναια-ηρακλειο-αθηνα....κ εγω θα μπω ροδο κ θα βγω αθηνα...3 ωρες μεσα στο c..ελπιζω να τα κανουν σερβις.....καθε φορα που μπαινω κανω μικρο δρομολογιο τωρα θα ειναι μεγαλο....

ναι ρε μην φοβάσαι, εδώ πάνε Αίγυπτο, Αφγανιστάν, Ρωσία κ.λπ.!!!

εγώ είχα πάει Ουκρανία με αυτό, πολύ γέλιο είχε, ένας στεκόταν όρθιος, προς την ουρά και κρατιόταν από το σύρμα και έπινε καφέ και ξαφνικά ο πιλότος, επίτηδες, πέρασε από κενό και ο όρθιο πήγε όλο πίσω, πάει και ο καφές :lol::lol::lol::lol::lol: ρίξαμε ένα γέλιο :lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol:

Άργυ την πρώτη φορά που δεν του μίλησε, κοκκίνησε ολόκληρος και ήρθε στην κουζίνα να μου το πεί! :shock: :shock: (ο άντρας μου όχι η μικρή! :lol: :lol: :lol: )

:lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol:

Θεός ο εξ πρίζονερ! :lol: :lol: :lol:
:lol::lol::lol::lol: σου λέει εδώ είναι τα λεφτά και η απόλαυση!!! :lol::lol::lol::lol::?

Δερματινος φουξια ητανε;;; :lol::lol::lol::lol:

δερμάτινος κόκκινο-μπορντώ τον είχε αγοράσει ο άντρας μου από την Αμερική, Ιταλικό δέρμα, που έγινε πολύ γρήγορα μαλακός και αντενδίκνυται για έγκυες γιατί αν καθήσουν δεν μπορούν να σηκωθούν ξανά!!!! :lol::lol::lol::lol::lol:

καθόταν και ο πεθερός και για να σηκωθεί χρειαζόταν γερανό!!!! :lol::lol::lol::lol::lol:

Πάω να κάνω πίτσα μεσογειακή!!! :D

Guest
Η συζήτηση έκλεισε, δεν μπορούν να γίνουν νέες απαντήσεις

• Απαντήσεις

• Εσύ σε τι στάδιο είσαι;; Έχεις ξεκινήσει διέγερση;
    • Ναι ναι το εχω καταλαβει πως εσυ δεν βαζεις ταμπέλες! Κυριως για τον σύζυγο το ειπα κ πως πρεπει να τογ το περασεις!! Κ εμενα ετσι ειναι συνηθως μιλαμε κ την επομενη μερα η μετα απο λιγες ωρες αφου τα επεξεργαστει ολα ηρεμει!! Εμενα δυστυχως δεν με βοηθησε με τις ενεσεις αλλα να σου πω προτιμω την "ανεξαρτησια" μ! Επειδή επρεπε να γινουν αυστηρα την ιδια ωρα κλπ δεν μπορουσα εντελει να πιεζομαι αν θα ειναι σπιτι κλπ... μ ειχε πει πως θα μ τις κανει εκεινος αλλα μετα οταν ηρθε η ωρα μ ειπε πως δεν μπορεί να με τρυπησει!!! Χαχααχαααχα!! Αλλα εκει πηρα την αποφαση πως θα τις κανω μονη μ κ οπως ειπα κ παραπάνω στη δικη μας περιπτωση εντελει ηταν το ιδανικο..μετα την πρωτη π το σκεφτομουν 5 λεπτα πλεον τρυπιεμαι χωρις σκεψη!!! περασα στο επομενο level!!  Χαχααχχα 🤣 αλλα κ παλι ειναι πολυ γλυκο ν τρυφερο π εστω με αυτο τον τροπο θελει να συμμετεχει στην ολη διαδικασια.. ❤️
    • Μα για αυτό το είπα! Επειδή ακριβώς έχεις πάρει και εσύ εξωτερική μαία.. ειλικρινά νοιωθω ότι θα πήγαινα σα πρόβατο στη σφαγή χωρίς αυτές... Πωπω 38η!!! Εντάξει καλά είσαι και εσύ..!! 🤣🤣🤣🤣 Άρα φεεεεεεέτα...!! Έχω χρόνο ακόμα!!! 😝🤣🤣🤣 Τουλάχιστον πήρες βαλίτσα.. εγώ τώρα πήρα τραπεζαρία και φωτιστικά οροφής για το σαλόνι.. ακολουθεί το στεγνωτηριο και ο αφυγραντήρας εντός της εβδομάδας 🤣🤣🤣 κοσμαρα σου λέω!! Μόνο καρότσι, λίκνο και μερικά ρουχαλακια έχουμε πάρει.. 🙄 εντάξει μας έχουν δώσει και πολλά βέβαια.. το λίκνο που έχεις δε βγαίνει το ύφασμα να μπει πλυντήριο;
    • Κ εμένα η μαία με έχει βοηθήσει! Μου έκαναν τόσο καλό τα μαθήματα...  Εγώ περιμένω τη βαλίτσα τη Δευτέρα να μου έρθει,  οπότε θα αρχίσω να ετοιμάζω 🤣 Ααα καλά... το λίκνο το έχω στη μάνα μου κ πρέπει να το πάρω για καθάρισμα 😂😂😂  Μπαίνω 38η την Τετάρτη εεεε 
    • ❤️❤️❤️❤️❤️ Σ' ευχαριστώ κοριτσάκι μου!! Αμήν να πάνε όλα κατ'ευχήν..!! 🤞🤞🤞 Εδώ θα είμαστε!  Και ευτυχώς που λες ότι δεν έχεις ετοιμάσει ούτε εσύ βαλίτσα γιατί νοιωθω κοσμαρα.... Τίποτα δεν έχω κάνει.. πλησιάζει ο καιρός και δεν λέω να το χωνέψω..😅 τώρα σκέψου πήραμε το λίκνο..😳
  • Νέες συζητήσεις

• Προσθήκη...